Fun Race
|
|
Neuro | Dátum: Szombat, 2011-04-23, 16:41:35 | Üzenet # 1 |
 Vezér-őrnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 398
| Ide fognak kikerülni azok az infók, amik Fun (vagyis csak ideiglenesen elérhető) versenyekhez kellenek majd.
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Hétfő, 2011-06-06, 19:36:20 | Üzenet # 51 |
Bajnok
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 345
| Nekem el se indul a kettes pack
Ez fogad miután mediafireön rákattintok a letöltésre:
Az első fele lejött 3 perc alatt.
|
|
| |
Neuro | Dátum: Hétfő, 2011-06-06, 19:47:27 | Üzenet # 52 |
 Vezér-őrnagy
| Hát nem értem... nekem is ezt írta elsőre, de utána másodikra már jó volt. :S
Megpróbálom akkor a második felét multiuploadra feltolni, hátha az jobb lesz.
|
|
| |
Neuro | Dátum: Hétfő, 2011-06-06, 20:07:38 | Üzenet # 53 |
 Vezér-őrnagy
| Ha valakinek nem akar menni a második fele: LINK
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Hétfő, 2011-06-06, 20:33:45 | Üzenet # 54 |
Bajnok
| Most már megy, fene se érti ezt a mediafiret. Legalább addig megnéztem az első futamot
|
|
| |
Neuro | Dátum: Kedd, 2011-06-07, 07:51:06 | Üzenet # 55 |
 Vezér-őrnagy
| Akkor itt még hozzáteszem, hogy az M1 modhoz hozzáfűzött trackpack - ami egy '79-es GPC csomag - tartalma:
- Buenos Aires - Interlagos - Kyalami - Long Beach - Jarama - Zolder - Monaco - Dijon - Silverstone - Hockenheim (igen Dani ez még a régi, szeretni fogod) - Osterreichring - Zandvoort - Monza - Montreal - Watkins Glen
Minden pálya az 1979-es változat (mondjuk nem láttam, de a készítőknek elhiszem ), nagyon jó minőségben elkészítve. Játéktechnikailag minden jól műxik rajtuk - pl. rajtlámpa.
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Kedd, 2011-06-07, 10:07:43 | Üzenet # 56 |
Bajnok
| Régi Hockenheim jíííhááá. A long vagy a short? Gondolom a long, a short az nagy kedvenc, de a long is király.
Monacot várom, ezekkel a dögökkel nagyon frankó lesz
|
|
| |
Mityu_76 | Dátum: Kedd, 2011-06-07, 17:10:14 | Üzenet # 57 |
Őrmester
Üzenetek: 31
| Köszi a moddot Neuro....... g25-tel hell & toe -val egy élmény... :-))))
|
|
| |
Mityu_76 | Dátum: Kedd, 2011-06-07, 17:16:05 | Üzenet # 58 |
Őrmester
Üzenetek: 31
| nem fogadja el a dtmfaktor jelszót a szeró... nem tudok felcsatlakozni
|
|
| |
Neuro | Dátum: Kedd, 2011-06-07, 17:17:45 | Üzenet # 59 |
 Vezér-őrnagy
| Mert nem az a jelszó, hanem "procar". De most pár percre leállítom, aztán indul újra.
|
|
| |
Neuro | Dátum: Kedd, 2011-06-07, 19:30:03 | Üzenet # 60 |
 Vezér-őrnagy
| Ezen a szerón az M1 modhoz aktuálisan semmilyen segítség nem elérhető, kizárólag a kuplung (tehát se abs, se váltó, tényleg semmi).
Ez a mod már nem az a fajta cucc, amit félvállról lehet venni. Aki így is végig tud menni a pályán, az már kész arra, hogy akár versenyezzen is vele (jó lenne ha lennénk egy páran). De addig - mivel nem elijesztésképpen írom - érdemes inkább offline tesztelni, ha valakinek nem nagyon megy. Pár nap után bele lehet rázódni, nem egy különösebben nehéz autó. De azért 470 ló a hátsó keréken nem gyerekjáték.
|
|
| |
|
Neuro | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 09:50:18 | Üzenet # 62 |
 Vezér-őrnagy
| Billel sehogy. Segítség eddig se sok volt, csak automata váltó meg abs low. Bill-en az sokat nem segít úgyse, sz'al olyan mindegy, hogy van-e vagy nincs. De az indoklást lásd az előző hsz-emben. Ha indul ezzel egy széria - márpedig jó kilátások vannak rá - akkor az nem lesz ilyen féldiktatorikus megoldás (a legrosszabb mind közül), mint ami a wtcc-ben most van. Majd egy vagy két fix ember kitalálja mi lesz (legyünk konkrétak: én meg Dani), a többieknek meg csak élvezniük kell azt, amit kapnak. :P
|
|
| |
Neuro | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 13:01:06 | Üzenet # 63 |
 Vezér-őrnagy
| Na erre kérek véleményeket:
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 13:23:25 | Üzenet # 64 |
 Vezér-hadnagy
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 709
| ha lenne tc low akkor mennék, de nincs így sok sikert a lebonyolításhoz
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 17:03:32 | Üzenet # 65 |
Bajnok
| Plakát király 50 perces futam király Vért fogunk izzadni az első pár versenyen, ha összejön
|
|
| |
00roli00 | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 18:23:14 | Üzenet # 66 |
 Alezredes
Üzenetek: 121
| Baba,várós.
|
|
| |
Neuro | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 18:54:03 | Üzenet # 67 |
 Vezér-őrnagy
| A fentiek tükrében az M1 szervert állandósítom, kivétel ez alól a csütörtök este, amikor a wtcc-vel együtt leállítom kb. két órára a vcrc Skoda kupában - Irenicus-szal együtt - való részvételem miatt (amiért remélem szurkoltok nekünk), illetve vasárnap este, amikor a wtcc bajnokság fut.
Nyilván e kettő miatt a bajnokság még eléggé odébb van, meg egyelőre az ismerkedési fázis menjen le - na meg legyen létszám - aztán meglátjuk mikor keményíthetünk be.
Ha valaki kedvet érez hozzá, szerintem lassan érdemes nekilátni a modnak, mert elsőre nem könnyű, de gyorsan bele lehet jönni a kocsi terelgetésébe és onnantól baromi élvezetes.
|
|
| |
InHell | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 19:10:35 | Üzenet # 68 |
 Alezredes
Üzenetek: 106
| Neuro, beszarok még plakátot is csináltál lol Te sem szarral gurigázol, le a kalappal!
Természetesen alig várom, hogy legyen egy bajnokság! Remélem leszünk elegen. 50 perc az igazi kihívás lesz, már nagyon várom.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Csütörtök, 2011-06-09, 04:44:05 | Üzenet # 69 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
| lehet hogy én is beszállok. Valaki leírná pontosan hogy mit kell hozzá letölteni és hogy hova és milyen módon kell bemásolni? Előre is kösz.
|
|
| |
Neuro | Dátum: Csütörtök, 2011-06-09, 07:46:03 | Üzenet # 70 |
 Vezér-őrnagy
| Letöltések közt van legalul a két darabos M1 mod. Csak az kell hozzá, azt rátelepíted vagy egy üres rfactorra (mivel önmagában nem játszható), vagy elméletileg akármire, amire akarod - bár Daninál elég durva fagyások jöttek ki akkor, amikor a mi modunkra telepítette, szóval az nem ajánlott, inkább egy friss rF. Két darabban van, mert a mediafire 200 megánál nagyobb free feltöltést nem engedélyez, tehát kell mind a kettő ahhoz, hogy ki tudd csomagolni. Vagy total commanderrel egybefűzöd és akkor bármi kicsomagolja (according to Roli) vagy 7zip-pel ki tudod csomagolni anélkül is, mert azzal tömörítettem be. Asszem ennyit kell tudni.
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Csütörtök, 2011-06-09, 09:39:59 | Üzenet # 71 |
Bajnok
| Jaja a mi mondunkra telepítést nem ajánlom. Magában csak az alt tabos problémák voltak eddig. De így olyan szinten széfagyott tőle a gép, hogy öröm volt nézni. Lefagyott, aztán újraindulásnál win betöltésnél kék halál meg ilyenek. Már össze-vissza teszteltem a hardvert, mire leesett, hogy lehet az rfactor csak a szar.
|
|
| |
00roli00 | Dátum: Csütörtök, 2011-06-09, 10:44:18 | Üzenet # 72 |
 Alezredes
Üzenetek: 121
| Én is a mi modunkra telepítettem,és semmi gondom vele. Mondjuk 20-25 kört mentem offba meg szerón, de müxik rendesen.
|
|
| |
zsomboor | Dátum: Csütörtök, 2011-06-09, 11:36:56 | Üzenet # 73 |
 Őrmester
Üzenetek: 22
| Nekem is a mi modunkun van, de semmi baja eddig
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Csütörtök, 2011-06-09, 14:10:52 | Üzenet # 74 |
 Vezér-őrnagy
| És ha a már meglévő rfactorra rakom? Neuro szavaiból azt olvastam ki hogy avval is jó. Jól értelmezem?
|
|
| |
Neuro | Dátum: Csütörtök, 2011-06-09, 14:26:44 | Üzenet # 75 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (rocknrolla) Jól értelmezem?
Igen.
|
|
| |
Neuro | Dátum: Szombat, 2011-06-11, 16:36:47 | Üzenet # 76 |
 Vezér-őrnagy
| Nos, nem tudom mekkora pofátlanság - ha nagy, akkor majd valamelyik illetékes kitörli - itt reklámozni, hogy a fentebb említett és kiplakátolt M1 szerver, mod és az azzal szervezett esetleges versenyek/később bajnokság IDE fognak költözni. Egyelőre persze sehol nem tart a dolog, de majd idővel haladok vele, egyelőre kicsit átgondolom a dolgokat. Már persze ha érdekli azokat, akik korábban jelezték, hogy jönnének. Mivel ucoz honlapról van szó, elvileg regisztrálni sem kell, az itteni reg működik. Természetesen nem vasárnap (vagy legalábbis nem vasárnap 19-kor) lesznek versenyek, ha egyszer odáig jut a dolog és netán lesz átfedés a játékosok között.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 05:13:25 | Üzenet # 77 |
 Vezér-őrnagy
| Sziasztok szeretném ha itt jeleznék azok akiket érdekel, hogy legyen alkalmanként Porsche Cup fun race! Előre is köszi!
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 08:50:31 | Üzenet # 78 |
 Vezér-hadnagy
| rocknrolla,
talán még csak egy kört mentem próbaként, de jövök ha lesz
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 08:59:37 | Üzenet # 79 |
 Generalisszimusz
Üzenetek: 687
| rocknrolla, ha lesz porsche csapatás és ha időm engedi, akkor biza én gyüvök és elverem a szátokat megint, mint Istanbul-ban .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
Neuro | Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 09:40:57 | Üzenet # 80 |
 Vezér-őrnagy
| Ha publikus lesz a dolog, akkor én is mennék pár karikát, mert mentem már ezzel a moddal és faintosnak tartom, még ha kicsit gumigyilkos is. Bár ha az összes létező segítséget maximálisan elérhetővé teszitek, akkor lehet, hogy inkább kihagyom, mert úgy versenyzésnek nem sok értelme van, illetve a gumimelegítés miatt nagyon nagy előnyt jelent pl. a tc meg abs.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 10:22:41 | Üzenet # 81 |
 Vezér-őrnagy
| segítségek azért lesznek, hogy a billentyűzetesek is tudjanak jönni. Ha lesz kb 10 ember akkor minden szombaton csinálok egy szerót, és ha beindul akkor lehet hogy hétköznap is, attól függően hogy a meló hogy engedi. Neuro ha van ötleted hogy mik azok a segítségek amivel még bill.-el is lehet menni a köszönettel fogadom. Egyébként ha jössz akkor szeretettel várunk!
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 10:33:36 | Üzenet # 82 |
 Generalisszimusz
Üzenetek: 687
| rocknrolla, én ezekkel mentem (már amire emlékszem):
ABS: Full SC: Low TC: Medium (Low-ra állítva, már hamar dobja el a seggét. Medium-on is meg tud viccelni, de könnyebb korrigálni ) Manuál váltó és automata kuplung.
Asszem ennyi .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 10:55:39 | Üzenet # 83 |
 Vezér-hadnagy
| Ezeken a pályákon mentek 2007-ben:
2007 Porsche Supercup season
Bahrain International Circuit Circuit de Catalunya Circuit de Monaco Circuit de Nevers Magny-Cours Silverstone Circuit Nürburgring Hungaroring Istanbul Park Autodromo Nazionale Monza Circuit de Spa-Francorchamps
|
|
| |
Neuro | Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 12:03:43 | Üzenet # 84 |
 Vezér-őrnagy
| rocknrolla, hát nem tudom, mert nem billentyűsködök, de én billentyűvel eleve nem látom értelmét ilyen autókkal a versenyzésnek, másfelől a segítségek miatt pont a szimulátorozás lényege vész el. Madame korábban a DTM kapcsán azt mondta nekem, hogy semmit nem élvez az egészből, mert elég magas segítségekkel kell mennie, ami úgy nem kihívás (amit nem is csodálok).
Érthető, hogy azt akarjátok, hogy a billentyűsök is tudjanak menni, én csak azt nem értem billentyűvel miért akar valaki szimulátorozni (oké, az elsőkerekes kisebb teljesítményű autókkal még lehet, ezért is szerepel pl. madame egész jól a wtcc-ben), bár ez már legyen az én bajom.
Objektíven nézve azért nem jó a sok segítség, mert még egy billentyűsnek is nagy előnyt jelent a kormányossal szemben, ha a tc miatt nem pörög a kerék, az abs miatt pedig sosem blokkol, tehát emiatt nem melegszik és nem is kopik annyira a gumi. Egy hosszabb versenyen, de legyen az akár csak egy 15 körös futam, ez nagyon nem mindegy. Kiadhat olyan különbségeket, ami egyáltalán nem reális, ez a Porsche mod pedig pont eléggé érzékeny a gumikra. Persze a kormányos is mehet segítségekkel csak hát... na ezért kérdeztem, hogy mi lesz engedélyezve, mert az arányokkal így egy kicsit baj lehet.
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 13:00:21 | Üzenet # 85 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 340
| Nekem meg folyamatos gyakorlással is minimum egy hónap vagy inkább kettő kell hogy tudjak normális futamokat menni veletek arról meg nem is beszélve, hogy fogok-e valaha különbséget észrevenni az autó beállításai közt pl.: érzem-e valaha az égett gumiszagot (gumikopás). Tetszik nagyon a wtcc mod-otok kösz, hogy bevettetek a csapatba, de csak pislogok, hogy mikről beszéltek. Tegnap toltam egy jó kis maratoni gyakorlást a hungaroringi pályán egy bmw-vel 2.08 alá nem bírtam menni. Nem adom fel...
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 13:28:51 | Üzenet # 86 |
 Vezér-őrnagy
| Sortiefish ha rám halgatsz akkor nem a BMw-vel kezdesz! Hanem egy könnyebben kezelhető első kerekes autóval, abból is a kis kasznisokkal, például: Seat, Volvo! De ez csak egy tanács. A másik gondolat, hogy azért kéne velünk együtt gyakorolnod mert akkor mi is tudnánk tanácsot adni, tegnap pl. az egyik srác magához képest több mint 10 másodpercet javult miután leírta mi a baja és többen segítettek neki.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 13:34:32 | Üzenet # 87 |
 Vezér-őrnagy
| Neuro kösz a gondolatokat! Alapvetően még egyet is értek veled, de viszont szeretném megadni az esélyt mindenkinek hogy kipróbálja, és használja. A másik, hogy ha megfelelő információ mennyiséget kapok akkor csak azok a segítségek lesznek ami feltétlenül szükséges. Eddig 6 emberke jelezte hogy érdekli a dolog ebbe téged is bele számoltalak, ha jól tudom ebből csak m4dm3n billes.Még várok pár napot hátha többen jelentkeznek, és meglátjuk. Ezzel kapcsolatban szeretném ezúton megkérni Ted bajtársat, hogy ha van rá lehetőség egy szavazás szerű valamit kirakhatna a nyitólapra ezzel kapcsolatban. Előre is köszi.
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 15:24:02 | Üzenet # 88 |
Bajnok
| Quote Még várok pár napot hátha többen jelentkeznek, és meglátjuk.
Ezt megelesem én is majd, szeretem a Porsche-t. Hogy időm, hogy lesz rá, ha tetszik, azt nem tudom. Sokat akar a szarka...
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Péntek, 2011-07-01, 12:50:13 | Üzenet # 89 |
 Vezér-őrnagy
| Tisztelt bajtársak! Ma esetleg lenne kedve valakinek Porsche Cup fun race-hez????!!!!
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Péntek, 2011-07-01, 15:07:55 | Üzenet # 90 |
 Vezér-őrnagy
| http://www.gphungary.hu/letoltes.php?letoltid=17388 Ez a V8 Supercars letöltő oldal!
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Péntek, 2011-07-01, 15:51:38 | Üzenet # 91 |
 Vezér-hadnagy
| rocknrolla,
egybecsomagoltam a kettőt és feltettem a Letöltések közé
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Szombat, 2011-07-02, 04:18:01 | Üzenet # 92 |
 Vezér-őrnagy
| Ted! A tegnapi V8 problémát tovább boncolgatva ugye telepítés után kapunk 3 versenysorozatot. 2010 évad V8 all session cumunity edition A szerver nyitásnál az all session kell nyitni hogy az összes kocsi benne legyen. Vasárnap du. csak teszt képen ki kéne próbálni úgy hogy többen vagyunk hogy mit csinál.Lehet hogy hülyeség de én arra gondoltam hogy lehet az a baj hogy nem az alap rfactorral nyitjuk meg.Holnap a Michelisz Norbi futama után ki kéne próbálni csak egy pár percre.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Szombat, 2011-07-02, 07:40:09 | Üzenet # 93 |
 Vezér-hadnagy
| rocknrolla, elméletileg kipróbálhatjuk, ha itthon leszek holnap délután nekem most az alap rFactor van fent, arra telepítettem a PHWTCC modot és a V8-at is és az all session nyitottam meg nem tudom mi lehetett a baj,de ha lesz időm megbeszéljük és kipróbálhatjuk
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Vasárnap, 2011-07-03, 05:42:06 | Üzenet # 94 |
 Vezér-őrnagy
| Ma délután a wtcc verseny után (Michelisz) csak próba képpen csinálunk egy szervert a V8 Supercar sorozathoz. Akinek van kedve ezt is kipróbálni a letöltések között megtalálja ezt is. Azért lenne jó ha többen jönnének mert pénteken volt egy kis gond és Ted-el rá szeretnénk jönni, hogy mi lehet a baj forrása. Előre is köszi! Ted akkor majd jelezz a chaten hogy mikor jó neked!
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Vasárnap, 2011-07-03, 09:14:22 | Üzenet # 95 |
 Vezér-hadnagy
| rocknrolla,
WTCC Porto - 1. futam Eurosport Ma 13:00 - 14:00 WTCC Porto - 2. futam Eurosport Ma 17:30 - 18:30
az első futam után valamikor jó lesz,jelezni fogom de lehet, hogy csak úgy 16:30 körül lesz időm
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Vasárnap, 2011-07-03, 09:37:03 | Üzenet # 96 |
 Vezér-őrnagy
| Rendben! De ha esetleg ma nem jön össze akkor sem dől össze a világ.
|
|
| |
dassved | Dátum: Vasárnap, 2011-07-03, 10:54:50 | Üzenet # 97 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
| Nekem a billentyűsökkel csak a satuzó féktávval van gondom, de azzal nagyon, tuti ráfutok mindre mielőtt a kanyarhoz érnénk... A gumikopásról nem beszélve, de mindemellett csak tisztelni tudom aki ezzel a 0 vagy 1 irányítással próbálkozik!
|
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Vasárnap, 2011-07-03, 14:10:37 | Üzenet # 98 |
Címvédő
Üzenetek: 125
| Kipróbáltuk V8- at m4dm3n-el, nem működik a motor hűtés, 1kör után már füstöl 120°C -on
|
|
| |
dassved | Dátum: Vasárnap, 2011-07-03, 14:18:07 | Üzenet # 99 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
| Nem lehet feltekerni a radiátort?
|
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Vasárnap, 2011-07-03, 14:36:31 | Üzenet # 100 |
Címvédő
Üzenetek: 125
| Fel lehet, csak nem hűt... Engine.ini fájlban át lehetne írni amit kell(fél perc), nem tudom érdemes-e szórakázni vele...
Az üzenetet módosította bakosgabor57 - Vasárnap, 2011-07-03, 14:40:51 |
|
| |