Nyitólap

Regisztráció

Belépés
Szerda, 2025-06-25, 07:55:07 | Üdvözöllek Vendég
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Csevegő
YakQzADátum: Vasárnap, 2011-06-26, 16:36:46 | Üzenet # 901
Alezredes
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 141
wenizolika,
Valószínűleg rossz helyre másoltad be a pályákat!

PaJa1Dátum: Vasárnap, 2011-06-26, 16:57:35 | Üzenet # 902
Őrnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 87
A porsche mod nagyon jo. Mi az fix setuppal mentunk ami eleg hajos es gumimelegotos volt de en speciel elveztem. Ha nem toroltem meg le akkor lehet megnezem a szerot ha lesznek fent

Ted-MosbyDátum: Vasárnap, 2011-06-26, 17:00:52 | Üzenet # 903
Vezér-hadnagy
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 709
wenizolika,

tuti nem jól másoltad be

....\PH! WTCC mod v.2.0\GameData\Locations\PHWTCC

ezen belül kell lennie a pályáknak sorban

sortiefishDátum: Vasárnap, 2011-06-26, 18:36:00 | Üzenet # 904
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 340
Quote (Ted-Mosby)
a dolog nem telepítős, egyik sem, ha félrevezettünk elnézést, célszerű nem másik rFactor játékra másolni, hanem teljesen külön rakni valahova

letöltöd ezt PH WTCC mod v.2.12 kicsomagolod a kapott jelszóval
ezután már van egy teljes játékod, nem kell telepíteni semmit
rF Config.exe elindítod és beállítasz mindent
aztán a Pályacsomagok-at is leszeded
lesz egy Gamedata könyvtárad, ezt bemásolod az előbb kicsomagolt PH WTCC mod v.2.12 főkönytárba, ahol már van egy Gamedata nevű könyvtár, felűlírod ha kéri
és kész is vagy, elindítod az rFactor.exe fájl-al a játékot
követed ezt a videót és játszhatsz is

Hali!
Nem rég értem haza így csak most tudtam vele foglalkozni, de nekem nem működik a config.exe és a rfactor.exe sem. Mindkettőnél ugyanaz a hibaüzenet van hiányzik a D3DX9_30.DLL fájl.
Az nem lehet hogy amit leszedtem 2.12 mod-ot az sérült?
hibaüzenet
Még annyit, hogy nekem nincs semilyen rfactor játék a gépemen alap sem sőt játék sincs fennt 1 sem.

Az üzenetet módosította sortiefish - Vasárnap, 2011-06-26, 18:40:07

JeckDátum: Vasárnap, 2011-06-26, 19:30:35 | Üzenet # 905
Mormogi Papa
Üzenetek: 439
Nem sérült. Esetleg figyelj a jelszóra.
Nagyon fontos, hogy ugyanúgy írd be.

JeckDátum: Vasárnap, 2011-06-26, 19:31:58 | Üzenet # 906
Mormogi Papa
Üzenetek: 439
Hoppá az meg direkt x fájl. Azt kapsz itt vkitől. Akár tőlem is.
De linket Ted tud adni. sztem.

Ted-MosbyDátum: Vasárnap, 2011-06-26, 19:37:27 | Üzenet # 907
Vezér-hadnagy
sortiefish,

ezt kellene letöltened és futtatni

hiányzik egy-két dll fájlod

ChosenDátum: Vasárnap, 2011-06-26, 19:40:29 | Üzenet # 908
Hadnagy
Üzenetek: 50
Ted: a mi esetünket meg kellene nézni, nem feltétlenül óvnék, nem tudom pontosan mi is történt ott. Időben akartam fékezni, láttam, hogy nem számítottál rá, hogy ekkora féktávot veszek majd.

Más: dassved jól ment, időbüntit nem adnék neki ezért, de egy figyelmeztetést azért igen, elég sokat "pöckölt", erre figyeljen a köv. futamon, hogy tisztán próbáljon előzni.

sortiefishDátum: Vasárnap, 2011-06-26, 19:47:27 | Üzenet # 909
Vezér-őrnagy
#Jeck
#Ted-Mosby
Basszus!
DirectX nem volt a gépemen nem régen telepítettem újra, de akkor sem értem mivel partíciót állítottam vissza (norton ghost).
Kösz a türelmeteket na és persze a segítséget.
Nem tudom mikorra jöttem volna rá, hogy DirectX kell csak. wacko
Kösz

dassvedDátum: Vasárnap, 2011-06-26, 19:49:40 | Üzenet # 910
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
elfogadom, leginkább egy inkorrekt/indirekt pöcire emlékszem, a második futamon beestem Ted mellé, kívülről meg még egy autó, nem volt egyértelmű ki hol adja be a féktávot, illetve talán pont egy elengedés volt folyamatban én meg szinte vészfékeztem. a másik esetnél egy Volvo előttem totál kiesve a ritmusból vett olyan féktávot, hogy egymásra zártuk a kaput. egyébként köszi a futamokat, korrekt társaság, azonos tempók, de életemben először próbáltam úgyhogy megy ez majd óvatosabban is! smile

dugojancsiDátum: Vasárnap, 2011-06-26, 20:32:17 | Üzenet # 911
dugo mester
Üzenetek: 359
Áh, jól elkúrtam a versenybeállításokat. Gyakorlatilag az időmérős setupot használtam, csak a benzin mennyiséget növeltem. Hiba volt. Ami időmérőn jól ment (2:08.4), az versenyen gyötrelmes küzdelem volt az elemekkel (végig 2:10-es idők). Ennyire azért nem felejtettem el vezetni.
Az első futam utolsó körében meg is untam ezt a szenvedést és ráküldtem a kerékvetőre izomból az autót, fejre is álltam szépen és a biztos 3. helyemből mindössze 5. lett. Sajnos a második futamon sem javult a helyzet, nem volt elég időm átállítani a verdát, de legalább óriásit küzdöttem Teddel. Hát az csata volt a javából biggrin Chosent jól elintézted azért, láttam próbáltad félrehúzni, de olyan közel voltál hozzá és olyan hamar fékezett, h esélyed nem volt elkerülni az ütközést.
Ez most így sikerült. Legközelebb nem szabad ilyen félvállról vennem a versenybeállításokat.

ChosenDátum: Vasárnap, 2011-06-26, 21:18:42 | Üzenet # 912
Hadnagy
Visszanéztem a második futamot. Rock üldözése közben az egyik kanyarban hibáztam, és annyira kiestem a ritmusból, hogy már nem is tudtam úgy menni, ahogy szerettem volna, ezért hibáztam több helyen is, már egyre idegesebb voltam a hibáim miatti pozícióvesztések miatt, ami csak újabb hibákhoz vezetett, ezért is lehetett az, hogy Ted előtt a szokásos féktáv helyett 10-15m-rel hamarabb kezdtem el fékezni. Talán egy kicsit későn reagált Ted a dologra, de ez inkább az én idegességem miatt történt, nem óvnék emiatt, örülök, hogy legalább ő nem forgott ki vagy ilyesmi.

rocknrollaDátum: Hétfő, 2011-06-27, 04:33:43 | Üzenet # 913
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
A pályacsomagot csak másold be a játék főkönyvtárába!!!!!!!!!!!
Nem kell külön külön a mappákat, az egészet húzd be a főkönyvtárba.

rocknrollaDátum: Hétfő, 2011-06-27, 04:44:23 | Üzenet # 914
Vezér-őrnagy
Tisztelt VB!
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e arra lehetőség hogy csapaton belül másik márkával induljak, mint DAeRK?
Azért lenne fontos mert szeretnénk egy csapatba maradni, viszont annyira eltérő a vezetési stílusunk, hogy nekem kedvezőbb lenne egy kisebb kocsi.
Ha lehetséges akkor már a mostani szezont is egy másik kocsival csinálnám, és ha eljön az ideje akkor elküldenénk hozzá a festést!
A választ előre is köszi!! booze

YakQzADátum: Hétfő, 2011-06-27, 08:09:58 | Üzenet # 915
Alezredes
Üzenetek: 141
Quote (rocknrolla)
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e arra lehetőség hogy csapaton belül másik márkával induljak

Hogy őszinte legyek én nem örülnék neki, ha most lecserélnéd a kocsid. Ha a többiektől zöld utat kapsz, hát legyen.

m4dm3nDátum: Hétfő, 2011-06-27, 08:55:13 | Üzenet # 916
Generalisszimusz
Üzenetek: 687
Hangsúlyozom ezt nem mint VB írom, hanem mint sima versenyző. Így olvasd amit írok!

rocknrolla, őszintén meg mondom neked, hogy erre én is nemmel szavazok shy .

Indokom egyszerű:
Igaz, hogy JJ autót váltott (Accord->Volvo), de ő egy maga volt egy csapat. Ti viszont ketten vagytok smile . Véleményem szerint a tesztek alatt volt idő mindekinek kitapasztalni, hogy melyik autó fekszik neki smile .

Ez saját vélemény. Majd kiderül a többiek mit írnak a felvetésedre smile .

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

Ted-MosbyDátum: Hétfő, 2011-06-27, 08:59:55 | Üzenet # 917
Vezér-hadnagy
rocknrolla,

m4dm3n-nel értek egyet, már csk 5 futam van hátra remélem azt még kibírod

rocknrollaDátum: Hétfő, 2011-06-27, 10:25:44 | Üzenet # 918
Vezér-őrnagy
Rendben tudomásul vettem!
De a kérdést még fenn tartom abban a formában hogy egy csapaton belül lehet nem azonos márkával versenyezni?
Mert akkor ha igen akkor szeptembertől elgondolkoznék rajta. biggrin

m4dm3nDátum: Hétfő, 2011-06-27, 10:30:33 | Üzenet # 919
Generalisszimusz
rocknrolla, utóbbinak nem látom majd semmi akadályát smile . Ha marad a csapatverseny is, akkor úgysem márka szerint lesz a pontozás, hanem ugye csapat pont lesz. Szóval szerintem simán mehetne a csapaton belüli eltérő autómárka használata smile .

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

Ted-MosbyDátum: Hétfő, 2011-06-27, 10:36:02 | Üzenet # 920
Vezér-hadnagy
tőlem is mehet, de csak a következő szezonban

ha a szavazatok úgy jönnek ki akkor rizke wtcc2011 mod-ját fogjuk használni, változtatások nélkül, maximum autófestéseket csinál mindenki magának
CRUZE, SEAT, BMW, VOLVO ezek az autók lesznek benne(azt nem tudom, hogy a SEAT-ból lesz-e TDI)
írtam már rizke-nek, a mod szabadon felhasználható lesz, tehát minden megkötés nélkül használhatjuk, mint liga

Ted-MosbyDátum: Hétfő, 2011-06-27, 10:49:03 | Üzenet # 921
Vezér-hadnagy
SZERVER BÉRLÉS:

3 hónap(+1 hó ajándék)/20 slot(+2 ajándék)= 7290 ft / 11 fő(most ennyien vagyunk) = kb 670 Ft/fő
6 hónap(+2 hó ajándék)/20 slot(+4 ajándék)= 13770 ft / 11 fő(most ennyien vagyunk) = kb 1251 Ft/fő
12 hónap(+4 hó ajándék)/20 slot(+8 ajándék)= 24300 ft / 11 fő(most ennyien vagyunk) = kb 2210 Ft/fő

sortiefishDátum: Hétfő, 2011-06-27, 13:18:35 | Üzenet # 922
Vezér-őrnagy
Szerver bérlés
+1
Attól, hogy versenyezni még nem fogok tudni velem is számolhattok. up

rocknrollaDátum: Hétfő, 2011-06-27, 13:22:38 | Üzenet # 923
Vezér-őrnagy
Én a 6 hónaposat támogatom!
Mert 1 évre előre tervezni szerintem felesleges!
De a többség azt akarja akkor abba is benne vagyok!
Ted szerintem érdemes lenne egy jól látható helyen kiírni egy szavazást róla(kötelező lenne szavazni)!

ChosenDátum: Hétfő, 2011-06-27, 14:03:11 | Üzenet # 924
Hadnagy
Ez még mindig a clans.hu, ami szar. F1-es rFactorosok béreltek tőlük szerót és nagyon megjárták velük, egyáltalán nem értenek rF-hoz, és mindenért könyörögniük kellett. Katt a véleményekért

Inkább Clanhome-ot próbáljuk ki szerintem, közel azonos áraik vannak és rFactorból van a legtöbb szerverük. Elsőre akár 1 hónapra is rendelhetjük, hogy kipróbáljuk, hogy jó-e egyáltalán, felesleges 6 hónapra beleugrani, ha nem is jó. ClanHome

rocknrollaDátum: Hétfő, 2011-06-27, 14:10:46 | Üzenet # 925
Vezér-őrnagy
Nekem mindegy csak legyen valami! biggrin

Kimi1108Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 17:28:01 | Üzenet # 926
Hadnagy
Üzenetek: 51
A szerver bérlést én is támogatom!

Nyugodtan számoljatok velem is! Még egy kis gyakorlás és én is szeretném erősíteni ezt a csapatot ha beleegyeztek!
Ja és szeretnék minél több versenyen részt venni ha lehetséges!

dassvedDátum: Hétfő, 2011-06-27, 18:02:22 | Üzenet # 927
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
szintén támogatom a bérlést, bármelyik verziót!

Ted-MosbyDátum: Hétfő, 2011-06-27, 18:39:05 | Üzenet # 928
Vezér-hadnagy
dassved,

igen, rocknrollát benéztem, utólagos elnézést!
talán idevágó kérdés, pontosan ki megy billentyűzettel? m4dm3n egyedül? ebben az esetben minden tiszteletem az övé, ráadásul az ő vezetésén egyáltalán nem látszott ez, pedig ott tényleg nagyjából csak a 0 vagy 1 satuzás működik. a legfurább Chosen vonalvezetése volt, okoztunk is egymásnak meglepetést pár cikk-cakkal! ezt is csak azért kérdem, hogy kiszámíthatóbb legyen a féktáv hasonló ráfutásos pöcik elkerülése végett, elég könnyű odaérni egy-egy blokkoló satuzóra, de persze idővel majd ezt is kitapasztalom!

áthelyezve a VB topikból
T.Mosby

Ted-MosbyDátum: Hétfő, 2011-06-27, 18:40:10 | Üzenet # 929
Vezér-hadnagy
Kimi1108,

Én is billentyűzettel megyek majd mert a kormányom nemrég megadta magát. Előbb-utóbb áttérek a kormányra de még egy jó darabig tuti billentyűzettel fogok menni!

áthelyezve a VB topikból
T.Mosby

Kimi1108Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 18:52:03 | Üzenet # 930
Hadnagy
Ted-Mosby,

Elnézést kérek, hogy rossz helyre írtam! Nem volt szándékos!

Ted-MosbyDátum: Hétfő, 2011-06-27, 18:55:53 | Üzenet # 931
Vezér-hadnagy
Kimi1108,

semmi gond, legközelebb majd odafigyeltek

sortiefishDátum: Hétfő, 2011-06-27, 18:57:20 | Üzenet # 932
Vezér-őrnagy
#Ted-Mosby
Kormány, de még jó darabig csak edzek, mert sikerált produkálnom a hungaroringen egy 2.06 időt végre, de többet vagyok a pályán kívül, mint rajta. wacko
A héten a célom a 2.02, de amilyen nehezen megy nem tudom sikerül-e.
Szal én kormánnyal tolom.

Ted-MosbyDátum: Hétfő, 2011-06-27, 19:18:44 | Üzenet # 933
Vezér-hadnagy
sortiefish,

ahogy már előttem is említették, ha tudsz gyere online szeróra (persze amikor van), sokkal többet tanulsz és persze segíthetünk is, mint amikor egyedül körözgetsz
de Rád bízom, amikor megérett az idő, hogy csatlakozz akkor majd jössz

BlackyDátum: Hétfő, 2011-06-27, 19:32:06 | Üzenet # 934
Közlegény
Üzenetek: 3
Sziasztok.

Kender Gábor vagyok,Dávodról. 27 vagyok,lassan 28leszek biggrin Múlt héten fogtam életemben először "kábeles" kormányt,miután rátok akadtam,gondoltam kipróbálom,hát bejött,tetszik a dolog:)

Forma-1 "rajongócska" vagyok, Norbííínak hála WTCC fan is lettem,meg aminek van hangja és füstöl azt szeretem(anyósomat kivéve)

Kétlem hogy az elkövetkezendő pár hétben,hónapban esélyes leszek veletek versenyezni,de a sok gyakorlás majd meghozza a gyümölcsét. Mondjuk így nyáron sok a meló,sokat nem is tudok lenni,de ha bejönnek a hidegek itt fogok lógni és futni a leggyorsabb köröket tongue

Blacky néven ismernek a netes társadalomban,tehát azt is hozom ide magammal.

Na megyek is kicsit törni a kocsit:)

KalmeeDátum: Hétfő, 2011-06-27, 19:45:03 | Üzenet # 935
Közlegény
Üzenetek: 12
Én is benne lennék a szerver bérlésében ha majd eljön az időm happy
Egyébként én is kormánnyal küldtem!

Kimi1108Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 20:02:07 | Üzenet # 936
Hadnagy
sortiefish,

A hozzászólásodtól kedvet kaptam én is, hogy menjek néhány kört a Hungaroringen. Ami azt illeti az első néhány köröm nem volt valami jó. Konkrétan 2:07 elejét mentem. De már vagy 10-15 kör után 2:02:320 lett a legjobb köröm. Tehát megéri sokat gyakorolni és a kocsit állítgani. De ami azt illeti nem ártana nekünk "újoncoknak" kicsit szokni a szerveres gyakorlást is, mert rengeteget lehet tanulni és tuti segítenek nekünk (pl. autóbeállítások).

Szeretnék végre bekerülni 2 perc alá és szerintem előbb-utóbb sikerülni is fog!

Kimi1108Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 20:09:33 | Üzenet # 937
Hadnagy
Blacky,

Üdv Néked!

Remélem ha tényleg eljön az idő sokat fogunk egymással meccselni. Persze én sem leszek még egyenlőre esélyes a bajnokságban de ez egy remek időtöltés. Remélem egyszer majd megismerjük egymást és a többieket személyesen is!

Talán valamikor össze lehet hozni egy talit vagy ilyesmi.

m4dm3nDátum: Hétfő, 2011-06-27, 20:27:27 | Üzenet # 938
Generalisszimusz
Kimi1108, jól mondod. Amikor csak van wtcc szerver hétköznap gyertek gyakorolni minnél többen az újak közül, hogy szokjátok a légkört smile . Ha megvan a kellő mennyiség még teszt futamok is vannak smile . Figyeljétek bőszen a Chat részt vagy ezt a topikot hátha ír ki valaki, hogy éppen mikor van szerver, milyen elérhetőséggel és mi a jelszó smile .

BlackyDátum: Hétfő, 2011-06-27, 20:39:35 | Üzenet # 939
Közlegény
Van lehetőség pályatérképet berakni valamelyik sarokba gyakorlás közben? Elég nehezen boldogulok hogy nem tudom hol is tartok:)

Néztem melyik segédletek hogy állhatnak,gondolom az maximum érték,mert nekem az automata váltó és a fékrásegítés idegesítő kicsit és ki is kapcsolom őket.

ChosenDátum: Hétfő, 2011-06-27, 20:40:36 | Üzenet # 940
Hadnagy
m4d: Fel tudsz tenni vidit a legjobb Laguna Seca körödről?

Kimi1108Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 21:09:06 | Üzenet # 941
Hadnagy
Most lehet hülyeséget kérdezek de ha mondjuk szeretnék indulni a következő futamon (Laguna Seca), ez lehetséges-e és ha igen mik a teendőim?

m4dm3nDátum: Hétfő, 2011-06-27, 21:41:11 | Üzenet # 942
Generalisszimusz
Chosen, íme:

(nem a legjobb idő ez még. Tegnap este futottam offline. Persze setup már van, de látható hogy sok helyen még hibáztam, meg a féktávokat sem lőttem be még jól, ráadásul 0:45 körül csúnyán el is váltottam magam biggrin smile )

1:34.940

Kimi1108, túl sok teendőd nincs :). Gyakorolj offline amennyit csak tudsz, ha pedig van szerver - akárki is csinál hétközben - arra amennyit csak tudsz menj fel, hogy szokd a légkört és hátha lesz annyi ember, hogy tesztfutam is lesz. Aztán ha úgy érzed hétvége felé jelezd Ted-Mosby-nál, hogy akarsz jönni versenyezni. Ennyi thumb .

m4dm3nDátum: Hétfő, 2011-06-27, 21:48:32 | Üzenet # 943
Generalisszimusz
Ja és még egy videjó biggrin .

PCC 2007 - Hungaroring - Hotlap

Jó szórakozást smile .

(Minden infó a videó elején!!!)

Az a durva, hogy utána nem sokkal kipróbáltam, hogy ABS: LOW, TC: LOW és majd 4 tizeddel voltam jobb a 2. szektorban, csak a célra vezető balost elbsztam. Túl hamar gyorsítottam ki biggrin . Utána már nem volt kedvem tovább "szenvedni".

Kösz a mókát egyébként rocknrolla respect .

sortiefishDátum: Hétfő, 2011-06-27, 21:57:26 | Üzenet # 944
Vezér-őrnagy
Quote (Ted-Mosby)
ahogy már előttem is említették, ha tudsz gyere online szeróra (persze amikor van), sokkal többet tanulsz és persze segíthetünk is, mint amikor egyedül körözgetsz
de Rád bízom, amikor megérett az idő, hogy csatlakozz akkor majd jössz

OK!
Következőre benézek mindenképp. De hidd el, hogy kb. 7 éve toltuk páran a collin 2-t azt is kívülnézetből azóta meg nem karistoltam semmivel szal van mit bepótolnom.
:D

#Blacky
Üdv. Blacky szép számban növekszik a csapat ha így alakul akkor meg kell majd küzdeni egymással a nevezésért is.
wink

Quote (Kimi1108)
A hozzászólásodtól kedvet kaptam én is, hogy menjek néhány kört a Hungaroringen. Ami azt illeti az első néhány köröm nem volt valami jó. Konkrétan 2:07 elejét mentem. De már vagy 10-15 kör után 2:02:320 lett a legjobb köröm. Tehát megéri sokat gyakorolni és a kocsit állítgani. De ami azt illeti nem ártana nekünk "újoncoknak" kicsit szokni a szerveres gyakorlást is, mert rengeteget lehet tanulni és tuti segítenek nekünk (pl. autóbeállítások).
Szeretnék végre bekerülni 2 perc alá és szerintem előbb-utóbb sikerülni is fog!

Hali!
Gratula. Nekem a heti feladat 2.02 körül lenni a H-ringen. Kocsit én nem állítgatok csak reméltem, hogy amelyiket választottam az valakinek a használatban lévő kocsija odáig még nem jutottam, hogy állítsak is valamit, de ha megtennéd, hogy mennél pár kanyart ezzel a BMW si-vel az RS Racing-től SATAN autója azt tutkeráj lenne (állítás nélkül).

Quote (Kimi1108)
Most lehet hülyeséget kérdezek de ha mondjuk szeretnék indulni a következő futamon (Laguna Seca), ez lehetséges-e és ha igen mik a teendőim?

Szerintem ha van üres hely és megütöd a mércét akkor ürülni fognak neked. up

Remélem nem hagytam ki senkit. Megyek tolom tovább a köröket, mert karácsonyra se lesz meg a 2.00 a H-ringen tongue

BlackyDátum: Hétfő, 2011-06-27, 22:01:13 | Üzenet # 945
Közlegény
m4d,8mp el vagyok lassabb laguna secában,az szerintem jó úgy 6-7 kör után,totál kezdőként book

Visszanéztem az enyémet is,van mit fejlődnöm biggrin

De mára elég is,holnap tovább javítok remélem.

m4dm3nDátum: Hétfő, 2011-06-27, 22:21:59 | Üzenet # 946
Generalisszimusz
Blacky, nem parázz smile . Gyakorolj amennyit csak tudsz ok .

Mikor kezdtem én is nagyon sok segítséggel mentem pölö - azt tudni kell, hogy én bill-el csapatom! Ma már ott tartok, hogy csak ABS: HIGH, SC: LOW vagy néha OFF, TC: OFF, Manual váltó és automata kuplung. Igaz nem kevés gyakorlás kellett ehhez sem, hogy megszokjam smile .

Kimi1108Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 22:28:22 | Üzenet # 947
Hadnagy
sortiefish,

Amióta letöltöttem az itteni modot csak a BMW-vel megyek RS Satan autójával de megyek pár kört állítás nélkül és megmondom úgy mennyi a köridőm.

Ha tényleg lesz üres hely és nem leszek túl béna akkor szeretnék részt venni Laguna Secaban!

Kimi1108Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 23:29:07 | Üzenet # 948
Hadnagy
sortiefish,

Mentem 25 kört a Hungaroringen a BMW-vel állítgatás nélkül. Az eredmény számomra érdekes lett. Mikor állítgattam a kocsit az időm 2:02:320 lett. Most az időm 2:02:482 lett(ugye állítgatás nélkül). Ami feltűnt, hogy a középső szektorban sok időt veszítek. Volt olyan, hogy az első mérési pontnál volt kb 1 másodperc! előnyöm. Mikor a második mérési ponthoz érkeztem ez kb a felére vagy még kevesebbre fogyott. Aztán vagy sikerült javítanom vagy nem. A körátlagaim 2:03-2:04 voltak.

Remélem valamennyire hasznos volt az info!

sortiefishDátum: Hétfő, 2011-06-27, 23:56:13 | Üzenet # 949
Vezér-őrnagy
#Kimi1108
Ja sokat segítettél, mert gondoltam, hogy alapból is lehet jobb köröket róni a kocsikkal.
Kell még küzdjek vele, hogy 2:02 körülit fussak most 2:05:222 volt a tuti.
Mondjuk ez az idő a helyi menősrác idejéhez képest itt a H-ringen laugh laugh laugh Dragbajnok 1:55,909
ui.: Nekem most az is siker, hogy már többször vagyok az aszfalton, mint a susnyásban. wink

Kimi1108Dátum: Kedd, 2011-06-28, 00:11:32 | Üzenet # 950
Hadnagy
sortiefish,
Ne félj előbb-utóbb meglesz az a 2:02 is!
Egyébként sem valami könnyű pálya ez. Az elején én is inkább fűnyíróként használtam a kocsit de hát egyszer elkell kezdeni. biggrin Bár nem tudom az mennyire előny vagy hátrány hogy én billentyűzettel nyomom.

Szerintem holnap elkezdek gyakorolni Laguna Secaban mert még egy métert sem mentem ott életemben smile
Tuti nem lesz egyszerű ez a pálya sem.

Keresés:

Copyright MyCorp © 2025
Az oldalt a uCoz rendszer működteti