Nyitólap

Regisztráció

Belépés
Szerda, 2025-06-25, 13:23:08 | Üdvözöllek Vendég
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Csevegő
m4dm3nDátum: Szombat, 2011-08-27, 21:52:44 | Üzenet # 2101
Generalisszimusz
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 687
Ted-Mosby, király lett Főnök thumb . A Bajnok csapat képei tökéletesek biggrin hands .

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

örültmaxDátum: Vasárnap, 2011-08-28, 06:08:11 | Üzenet # 2102
Alezredes
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 115
Szia Ted!
Minden ok,csak a felnim elméletileg,meg nálam fekete!

YakQzADátum: Vasárnap, 2011-08-28, 08:01:53 | Üzenet # 2103
Alezredes
Üzenetek: 141
Szépek a kocsik!
Lassan csinálhatnánk egy Honda kupát is! biggrin

JeckDátum: Vasárnap, 2011-08-28, 16:54:57 | Üzenet # 2104
Mormogi Papa
Üzenetek: 439
hands hands hands

sztamasDátum: Vasárnap, 2011-08-28, 19:02:31 | Üzenet # 2105
Pénztáros
Üzenetek: 133
Ted-Mosby,
Mi még nem láttuk a festésünket (Falcon Team)
Remélem megkaptad az utolsó pillanatban.
Sajnos a festőmesterünk beteg lett de hősiesen megoldotta feladatot. respect

Ted-MosbyDátum: Vasárnap, 2011-08-28, 19:24:12 | Üzenet # 2106
Vezér-hadnagy
Üzenetek: 709
sztamas,

megérkezett, felkerültetek az őszi listára

sztamasDátum: Vasárnap, 2011-08-28, 19:42:27 | Üzenet # 2107
Pénztáros
Csuda szépek lettünk! biggrin
Virítunk mint a sárgarigó a meggyfán! hands

m4dm3nDátum: Vasárnap, 2011-08-28, 22:36:35 | Üzenet # 2108
Generalisszimusz
Na csapatfestések királyak és jó látni ennyi új csapatot thumb . 1.6T mod meg hát....nekem kicsit érdekes biggrin . Kvára harap így a Leon. Szokni kellesz ezt nekem nagyon.

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

Kovi03Dátum: Hétfő, 2011-08-29, 07:22:24 | Üzenet # 2109
Hadnagy
Üzenetek: 61
Valóban szépek! biggrin alig várom hogy kipróbálhassam, csak az a baj marha lassan szedi 30-50kbit/s. angry

wenizolikaDátum: Hétfő, 2011-08-29, 07:50:15 | Üzenet # 2110
Hadnagy
Üzenetek: 67
nyugi! lejön az csak órák kérdése cry

Ted-MosbyDátum: Hétfő, 2011-08-29, 07:52:53 | Üzenet # 2111
Vezér-hadnagy
HOTLAPS teljes mértékben törölve, csak a 3.11-es idők maradtak

Kovi03Dátum: Hétfő, 2011-08-29, 08:54:54 | Üzenet # 2112
Hadnagy
Komolyan mondom sokkal jobb a vezetési élmény, sokkal élvezetesebb lett, legalábbis szerintem.És az Oschersleben pálya így márt jobban hasonlít a mostani vonalvezetésére, mint az utóbbi. thumb

m4dm3nDátum: Hétfő, 2011-08-29, 10:23:58 | Üzenet # 2113
Generalisszimusz
Na felteszem a kérdést itt is mégegyszer:

Aki a nyáron szezonban használta az rFDynHud-ot, az nézze már meg, hogy neki a mostani moddal megyen-e, mert nekem exe hibával el sem indul a játék, ha ez a plugin engedve van wacko . A Mapplugin 1.06 megyen, azzal nincs gond. Csak az rFDynHud nem. Pedig az nekem jobban kellene, mivel pontosabb és már hozzá is szoktam nagyon.

Előre is kösz, aki megnézi, hogy nála mi a szitu shy thumb .

Ui: Eddig minden moddal ment a plugin (wtcc 2.xx, porsche cup, rizke féle wtcc, első szériás wtcc 3.xx mod stb stb stb)

oxykirallyDátum: Hétfő, 2011-08-29, 11:14:56 | Üzenet # 2114
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
Quote (m4dm3n)
Előre is kösz, aki megnézi, hogy nála mi a szitu

Hát az a szitu barátom, hogy megint bénázol "nem kicsit hanem nagyon", de ezen már-miért is csodálkozom?! biggrin
Igen, nálam megy a régi megszokott kerékvágásban. tongue
Ahogy a 3.1, úgy ebben sem jeleníti meg a tükröket a Swing nézetben, viszont a többiben igen. Tehát Ted Májszter, ha van rá mód kérlek segíts ez ügyben.
Köszönjük a fáradozást Ted Májszter, Gratulálok az új módhoz!!!

OxyKingRing

Ted-MosbyDátum: Hétfő, 2011-08-29, 11:31:55 | Üzenet # 2115
Vezér-hadnagy
Quote (oxykirally)
Ahogy a 3.1, úgy ebben sem jeleníti meg a tükröket a Swing nézetben, viszont a többiben igen

ezt fejtsd ki bővebben, vagy rakjál fel képet és megnézzük

oxykirallyDátum: Hétfő, 2011-08-29, 11:40:22 | Üzenet # 2116
Vezér-őrnagy
Quote (Ted-Mosby)
ezt fejtsd ki bővebben, vagy rakjál fel képet és megnézzük

Ime:

OxyKingRing

Ted-MosbyDátum: Hétfő, 2011-08-29, 13:13:39 | Üzenet # 2117
Vezér-hadnagy
oxykirally,

ezt próbáltad már:

játékosneve.plr (helye: rFactor\UserData\Profilnév)

Rearview="1"
Virtuális tükrök.

Allow Rearview In Swingman="1"
Hátsó nézetben is elérhetőek a tükrök.

Virtual Rearview In Cockpit="1"
Belső nézetben is kiegészíti a motorháztető tükreivel a nézetet.

de ha ékezet van a profilnévben, akkor lehet nem működik, úgy mint a replayek-nél

oxykirallyDátum: Hétfő, 2011-08-29, 13:38:25 | Üzenet # 2118
Vezér-őrnagy
Quote (Ted-Mosby)
Allow Rearview In Swingman="1"

ezt irtam át mivel 0 volt, de így sem ment, minden alkalommal visszaállt 0 . Végül megoldódott, ugyanis a főmenüben kell a tükröt állítani, és nem a betöltött pálya után, ugyanis ott "be" volt kapcsolva, csak a főmenüben volt "ki" biggrin
Köszi Májszter!

OxyKingRing

m4dm3nDátum: Hétfő, 2011-08-29, 16:32:34 | Üzenet # 2119
Generalisszimusz
Quote (oxykirally)
Hát az a szitu barátom, hogy megint bénázol "nem kicsit hanem nagyon", de ezen már-miért is csodálkozom?!

Az az igazság te ganaj disznó csíter, hogy már megoldottam tongue biggrin . Feltettem az 1.3-as rfdyhud-ot és szebb és jobb és ami fontosabb, hogy gyorsabb vagyok nálad. Ennyi lol .

oxykirallyDátum: Hétfő, 2011-08-29, 17:03:56 | Üzenet # 2120
Vezér-őrnagy
Quote (m4dm3n)
hogy már megoldottam
ja, hogy te már megoldottad. cry ... de az hogy csak én vettem a fáradságot hogy segítsek (lebasszalak) az nem számít neked semmit?? Egyébként meg versenyen úgyis kiszúrom a gumidat ha gyorsabb akarnál lenni.... cool

OxyKingRing

Ted-MosbyDátum: Hétfő, 2011-08-29, 17:06:09 | Üzenet # 2121
Vezér-hadnagy
Baly1,
elméletileg működőképesebb leszel, a régi motorfizikát kaptad vissza, hátha attól jobban vezethető az autód
ha nem, vagy lassabb leszel, mint a többiek, akkor kicseréljük, hirtelen csak ez jutott eszembe gyors megoldásnak

Jeck,
elég a 3.13, abban benne van a 3.12 is, csak kicsomagolás után Gamedata mappát kapsz és bemásolva felülírod a régit
nem nagy méretű 1 mb alatt van az egész csomagolva (de melózom, így ez volt az egyszerűbb megoldás)

YakQzA,dugojancsi,
sry srácok, én rontottam el
most, hogy jobban megnéztem a nevezéseteket tényleg nagy az "S" betű
egyenlőre így marad, ha esetleg lesz újabb patch (ami valószínű), akkor javítva lesz
én kérek elnézést, már rossz a szemem
legközelebb hívjátok fel rá a figyelmem

dassved,
megoldható a beállítások "átszállítása" így,ezeket kell kimentened és bemásolni újra:

ez tárolja az irányításod beállításait:
.....\rFactor\UserData\Controller\

ez pedig minden más beállításodat + a setupokat:
......\Factor\UserData\Usernév\

ez pedig pl a grafikai beállításaidat:
......\Factor\config.ini\

dugojancsiDátum: Hétfő, 2011-08-29, 17:06:57 | Üzenet # 2122
dugo mester
Üzenetek: 359
m4dm3n, jah bmeg még tőlem is csak 1 tizedre, de most jut eszembe hogy a nitro csítem még nem mentettem át az új modba biggrin

dassvedDátum: Hétfő, 2011-08-29, 18:31:06 | Üzenet # 2123
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
Áldást kértem a TDM csapatra és járműveire, így már az ősz tuti a miénk! smile

Ted-MosbyDátum: Hétfő, 2011-08-29, 18:54:41 | Üzenet # 2124
Vezér-hadnagy
dassved,

ez akkor készült amikor a festést csináltad?

dassvedDátum: Hétfő, 2011-08-29, 19:10:42 | Üzenet # 2125
Vezér-őrnagy
Ted: neeeem, dehogy, tegnap este ugrott át megnézni az új TDM Seatokat és látott el jobbnál-jobb tanácsokkal... smile
jó, igen, akkoriban. smile

A felsőn a balos féket okítja. Természetesem totál sikertelenül. smile

Az üzenetet módosította dassved - Hétfő, 2011-08-29, 20:36:15

JeckDátum: Hétfő, 2011-08-29, 19:16:16 | Üzenet # 2126
Mormogi Papa
Még a mappot kell felraknom, és a 3.11 kész. A régi 3.1-re meg a porsét rakom fel.
A régebbi verzió durva uninstall, azaz F8. biggrin

m4dm3nDátum: Hétfő, 2011-08-29, 22:03:32 | Üzenet # 2127
Generalisszimusz
Quote (oxykirally)
de az hogy csak én vettem a fáradságot hogy segítsek (lebasszalak) az nem számít neked semmit??

Eltaláltad főcsíter biggrin . Nem számít semmit haha . Én meg a szemedet szúrom ki, csak merjél csalni lol .

dugojancsi, úgy merjál te is csalni, hogy máglyán foglak elégetni haha .

dassved, állat a kép. Bejövős thumb .

dzsavermadarDátum: Hétfő, 2011-08-29, 22:04:30 | Üzenet # 2128
Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
Megmondom őszintén, nem vagyok elragadtatva az új motortól.
Harapni harap, húzni húz, viszont nálam rángat, mint a marha.
Ez csak úgy bele lett vágva, és nem követi az egyéb fejlesztés is, ami pedig egyértelmű velejárója lenne.
Lásd a BMW-t is. Csak motorcsere, és máris vezethetetlen lett az autó. Vonatkozik ez az FWD autókra is, csak ott nem annyira szembetűnő, de ugyanúgy szar. Elnézést a kifejezésért.
Nem örülök a cserének, így mellékfejlesztések nélkül.

"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."

dugojancsiDátum: Kedd, 2011-08-30, 01:30:55 | Üzenet # 2129
dugo mester
Quote (dzsavermadar)
Nem örülök a cserének, így mellékfejlesztések nélkül.

Megmondom őszintén én sem. Van egy olyan érzésem, hogy az én Hondámat Ted bosszúból egy ezerkettes zsiga motorral látta el a következő szezonra sad

örültmaxDátum: Kedd, 2011-08-30, 04:02:26 | Üzenet # 2130
Alezredes
Üzenetek: 115
Köszi Ted s csapata!Ez a mod nagyon jo lett!! biggrin Csak ezt ujra szokni kell!Nekem ez a Honda most nagyon "idegesnek" tünik!Legalábbis igy 5 kör után.Szép napot mindenkinek!!!!Megyek melozni sad

bakosgabor57Dátum: Kedd, 2011-08-30, 04:16:21 | Üzenet # 2131
Címvédő
Üzenetek: 125
A rángatás az erősebb motor miatt lehet. Ha kigyorsításnál padlógázt nyomsz, a hajtott kerekek hajlamosak kicsit megforogni, tehát hol fog- hol nem, ez elkerülhető ha csak 80-90% gázt adsz. Engem nem zavar...

Ted-MosbyDátum: Kedd, 2011-08-30, 04:52:03 | Üzenet # 2132
Vezér-hadnagy
teszteltem én is és még mások is a szezon előtt az új motorfizikát,így nem lett csak úgy "belevágva"
természetesen egységes a fejlesztés, miden autó ugyanazt kapta, kivéve a BMW-t
nagyon egyszerű megoldása van, hogy visszatérjünk a régi fizikára, még csak patch sem kell, ha a többség úgy dönt

ne itt a topikban vitassuk meg kinek jön be és kinek nem az új motorfizika, így nem befolyásolhatjuk a "népet" !!!

KÜLDTEM KI KÖRÜZENETET, LEHETŐLEG PÉNTEK ESTIG MINDENKI VÁLASZOLJON !!!
AZTÁN HiRDETEK VÉGEREDMÉNYT

m4dm3nDátum: Kedd, 2011-08-30, 08:37:42 | Üzenet # 2133
Generalisszimusz
dugojancsi:

Quote (dugojancsi)
Megmondom őszintén én sem. Van egy olyan érzésem, hogy az én Hondámat Ted bosszúból egy ezerkettes zsiga motorral látta el a következő szezonra

Ennél a kijelentésednél valahol a 8. helyen álltál a Hotlaps-on.

Quote (dugojancsi)
Most már elnyerte a tetszésem az új motor

Itt meg már első (Number One, Numero Uno, Legjobb) vagy!

Teee kis mocskos hazug csíter. Pár óra alatt mennyit változott a véleményed. Máglyán fogsz elégni Oxyval együtt haha lol .

Ui: és igen ez lelki terror volt most biggrin .

Ted-MosbyDátum: Kedd, 2011-08-30, 08:53:21 | Üzenet # 2134
Vezér-hadnagy
MEGKÉREK MINDENKIT EGYENLŐRE NE FEJTSE KI A VÉLEMÉNYÉT EGYIK MOTORFIZIKÁVAL KAPCSOLATOSAN SEM, MÁR MOST LÁTSZIK A SZAVAZATOKON, HOGY KIT BEFOLYÁSOL ÉS KIT NEM !!!

KÖSZÖNÖM
T.MOSBY

dzsavermadarDátum: Kedd, 2011-08-30, 09:17:29 | Üzenet # 2135
Vezér-hadnagy
Quote (Ted-Mosby)
NE FEJTSE KI A VÉLEMÉNYÉT

Ezt nem értem!
Nem megbeszélnünk kellene inkább, mint szavazni róla?
Ezért nem is szavaztam még.
Előbb tesztelni fogom még, hogy teljesebb véleményt alkossak a változásokról.

Itt most nem egymás befolyásolásáról van szó, hanem arról, hogy frankó dolgokkal induljunk neki a bajnokságnak, és ne menet közben legyenek problémák belőle.

Egy szavazás azonnal, nem a legjobb megoldás alig 1 nap használat után.

dugojancsiDátum: Kedd, 2011-08-30, 09:51:12 | Üzenet # 2136
dugo mester
m4dm3n, jaj-jaj, talán azé' mert tegnap eső papucsokkal körözgettem? biggrin

Amúgy félre a tréfát, nincs kifogásom az új motor ellen. Kellett pár kör mire alkalmazkodtam az új körülményekhez.
Igaza van dzsavernek is. Igazából én szavazni sem akarok, mert nekem ugyanolyan jó ez a motor is, mint a régi, akinek meg jobban fekszik a régi, annak meg nem akarok keresztbe tenni.
Akármilyen döntés születik ezzel a kérdéssel kapcsolatban, nem fogok sírni. Még viccből sem biggrin

Az üzenetet módosította dugojancsi - Kedd, 2011-08-30, 09:52:54

dzsavermadarDátum: Kedd, 2011-08-30, 10:07:16 | Üzenet # 2137
Vezér-hadnagy
Quote (dugojancsi)
Igazából én szavazni sem akarok, mert nekem ugyanolyan jó ez a motor is, mint a régi,

Dettó így gondolom én is, csak az első kipróbálás tapasztalatait osztottam meg (ill.osztottam volna meg) veletek.

Kovi03Dátum: Kedd, 2011-08-30, 10:08:46 | Üzenet # 2138
Hadnagy
dzsavermadar,
egyetértek!

JeckDátum: Kedd, 2011-08-30, 10:13:39 | Üzenet # 2139
Mormogi Papa
Én nem akarok senkit befolyásolni. Nekem is mindegy milyen mod lesz, azzal fogom tolni, annyira, amennyire.

Arról szeretnék írni, hogy szerintem ne legyenek szavazások.

A VB-k azért lettek megválasztva, hogy döntéseket hozzanak helyettünk, és ha kell újra megválasztunk benneteket, mert jók vagytok! Ted! M4dm3n! Dzsaver!
Nektek kellene többet konferencia elbeszélgetnetek, és mi bízunk abban, hogy jó döntéseket hoztok. Rátok bízzunk magunkat!
Lehet, hogy csak én látom így, de a demokrácia maradjon meg abban a mederben, hogy elmondjuk véleményünket.
Ti pedig döntést hoztok.

Tudom senki nem emlékszik már a grides bajnokságokra, de én akkor is mindig így gondolkodtam, és bár sokan lefitymálták, de sokaknak tetszett.

Ti VB-k vagytok a lelkei ennek a közösség, és minden elismerés! Hozzatok döntéseket, és ne hozzatok minket helyzetbe!
Please!
Egyébként én szavaztam, de tekintsétek semmisnek, mert azzal gurulok, amit adtok alám. Béke!

Ted-MosbyDátum: Kedd, 2011-08-30, 11:36:24 | Üzenet # 2140
Vezér-hadnagy
csak azért kértem mindenkit, hogy ne beszélgessünk a témáról (szerintem ez előnyösebb lett volna), hogy mindenki a saját tapasztalatai alapján döntse el, hogy neki melyik motorfizika a jobb
ne befolyásoljon senkit az, hogy ez, meg az a versenyző mit gondol és melyiket választja

másik dolog, szerintem ezt azért nem három embernek kell eldöntenie, hogy 23 másik milyen mod-dal versenyezzen

még egy lehetőség felmerült bennem, hogy egy héttel elhalasztjuk a startot és akkor lesz idő mindenkinek bőven tesztelni az új motorfizikát, nem lenne kapkodás és nyugodt szívvel indíthatnák útra az új szezont

persze, ha mondjuk előbb kész lettek volna a festések (volt rá két hét), akkor nem az utolsó pillanatban kellett volna kiadni a mod-t és lett volna még idő tesztelni

nah mindegy , majd meglátjuk

VB-k a halasztással kapcsolatos, illetve más javaslatokat is szívesen várom privát üzenetben

dugojancsiDátum: Kedd, 2011-08-30, 11:38:29 | Üzenet # 2141
dugo mester
Quote (Ted-Mosby)
még egy lehetőség felmerült bennem, hogy egy héttel elhalasztjuk a startot

Na ezt semmiképpen sem támogatom!!!!! Már ígyis alig vártam/vártuk, hogy kezdődjön a bajnokság, főleg mad barátom:

Ilyen ziccereket nem szoktam kihagyni biggrin
Csatolások: 4960815.png (10.6 Kb)

Az üzenetet módosította dugojancsi - Kedd, 2011-08-30, 11:45:04

m4dm3nDátum: Kedd, 2011-08-30, 11:54:59 | Üzenet # 2142
Generalisszimusz
Quote (Ted-Mosby)
másik dolog, szerintem ezt azért nem három embernek kell eldöntenie, hogy 23 másik milyen mod-dal versenyezzen

Ott a pont hands . Szerintem sem lenne jó ötlet, ha mi VB-k döntünk. Ezért vagyunk közösség, hogy megtegyük ha kell.

Viszont csatlakozok én is dugóhoz, hogy ne halasszunk még egy hetet. Alig vártam én is már, hogy start legyen (mind a wtcc-ben és minde a porsche-ben). Akinek nem elég 6 nap*, hogy letesztelje az új motor modot, annak már plusz 7 nap sem fog segíteni.

Pedig most tudnék egy szép szösszenetet írni az előző hsz-ekhez, de CHATSTOP van a motor moddal kapcsolatban, ezért a számat befogtam smile .

*azért 6 nap, mert hiába lesz egy Posche teszt és futam beiktatva, attól még offline lehet tesztelni.

dugojancsi, neked meg ezért a "ziccerért":

Köccsöööggg haha fudge .
Csatolások: 3677789.jpg (15.5 Kb)

dzsavermadarDátum: Kedd, 2011-08-30, 12:22:28 | Üzenet # 2143
Vezér-hadnagy
Szerintem kedden, szerdán mindenki teszteljen, ami belefér, és megkérjük Tedet, hogy csütörtökre oldja fel a "CHATSTOP"-ot a témában.
Ekkor, aki úgy gondolja, leírhatja a véleményét, aki akarja nem.

Addigra úgyis kialakul mindenkiben, hogy saját magának mi a véleménye, akkor már "befolyásolás" úgy sincs.
Annak egyébként sincs értelme, mert ha nekem valami jó, arra senki kedvéért nem mondom, hogy rossz.
És fordítva is így van.

A HSZ-ekből meg látni fogjuk (remélem), hogy mi a helyzet.
Akkor lehet valamit lépni, ha kell egyáltalán.
Addig meg lehet törpölni akár a lehetséges alternatívákon.
Több megoldás is létezik. De ezt majd később, ha egyáltalán szükséges.

Mindenkit kérek, hogy minél többet guruljon, és ne "néhány" kör után akarjon véleményt kialakítani.
Utána viszont jó lenne, ha meg is osztaná a közösséggel a véleményét, hogy lássuk, ki, miként gondolja.
Minél több HSZ, annál pontosabb döntés lehet.
THX!

dassvedDátum: Kedd, 2011-08-30, 12:55:55 | Üzenet # 2144
Vezér-őrnagy
Szerintem is le lehet tesztelni és magában el tudja dönteni az ember ennyi idő alatt, hogy használhatóbb-e ez a verzió mint a "tavalyi", kibír-e egyáltalán vele 14 kört, pályán tudja-e tartani, nem száll el minden második kanyarban az pimpelt fordulatszámtól, és ne csak az számítson, hogy mennyire harap, milyen fasza a hangja és hogy a végsebesség is mennyivel jobb lett, mert hotlapozásnál még oké lehet, de itt kábé 20-an fogunk hosszú köröket futni -remélhetőleg centikre egymástól-, ahhoz meg nem elég egy felhúzott motor és a száguldozás! smile Az meg szerintem csak segítség egy esetleges döntésben, hogy a "tapasztaltabb" versenyzők mondanak elsősorban véleményt a fizikáról, beállításokról, kezelhetőségről, mert a társaság másik része még csak most kóstolt bele az rFactorba, ha akarnának sem tudnának kimerítő és összehasonlító véleményt alkotni, de ne így legyen, eredjünk tesztelni, hajrá!

JeckDátum: Kedd, 2011-08-30, 13:21:00 | Üzenet # 2145
Mormogi Papa
Én is azt támogatom, hogy a tapasztaltabb versenyzők írják le véleményüket.
És a véleményem továbbra is az, hogy a VB döntsön, aki meg ért hozzá a véleményükkel segítsék a VB-t.

Mert én aki a gázt féket billel nyomom ugyan mit tudok segítni?
Úgy érzem ilyen, vagy olyan. De dugó, Gábor, Ted, M4dm3n, Dzsaver...és még írhatnák, akik igazán tudjátok mi a döfi.

VB döntse el, a vélemények alapján. És ne mi döntsük el, hogy mi és hogyan. Továbbra is ez a véleményem.
De nézzétek meg valahány szavazás volt eddig még jó nem sült ki belőle! dry

spdriDátum: Kedd, 2011-08-30, 15:56:12 | Üzenet # 2146
Ezredes
Üzenetek: 229
Azt hogyan lehet kipróbálni, hogy az autó hogyan viselkedik a régi és az új motorral ugyanazon a pályán ugyanazzal a beállítással? Különben nem tudom eldönteni, hogy a setupom szar-e vagy én vagyok-e béna (habár valszleg a kettő együtt cool ), vagy tényleg a motorfizika kavar be...

dzsavermadarDátum: Kedd, 2011-08-30, 16:57:24 | Üzenet # 2147
Vezér-hadnagy
Az utóbbi időben a "régi" motorral mentél, csak emlékszel rá, hogy milyen volt vele.
Most meg az újjal mész, és erről kell véleményt kialakítani.
Akár függetlenül a másiktól.
Tudsz-e vele jól menni, élvezetes-e, szenvedős-e , stb

dzsavermadarDátum: Kedd, 2011-08-30, 17:05:51 | Üzenet # 2148
Vezér-hadnagy
Quote (spdri)
régi és az új motorral ugyanazon a pályán ugyanazzal a beállítással?

Ennyire nem kell belemenni. Észre kell venned a különbséget.
vagy ne is foglalkozz az összehasonlítással, hanem ezt az újat teszteld

sztamasDátum: Kedd, 2011-08-30, 17:29:33 | Üzenet # 2149
Pénztáros
Unatkoztam! huh
Csatolások: 2872934.jpg (445.4 Kb)

Az üzenetet módosította sztamas - Kedd, 2011-08-30, 17:31:02

DAeRKDátum: Kedd, 2011-08-30, 21:31:32 | Üzenet # 2150
Ezredes