Csevegő
| |
sortiefish | Dátum: Szerda, 2011-09-07, 20:38:20 | Üzenet # 2301 |
 Vezér-őrnagy
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 340
| Jeck,
???
Most ki vagy tiltva vagy mi van Jeck? Folyamatosan olvasom a fórumot én csak annyit olvastam eddig, ha tovább "elégedetlenkedsz"' akkor eltiltanak két futamról és Ted javasolta az első futamon elért eredményed törlését amire én még nem láttam reakciót a másik két VB tagtól sőt azóta Ted sem beszélt róla. Meg azt olvastam, hogy te nem jössz többet, de ezt meg te mondtad. Ha nem kaptál privátba egyéb a témával kapcsolatos negatív dolgot akkor kérlek, hogy ne mondj ilyeneket. Itt a következő futam készülj arra én is azt teszem.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Szerda, 2011-09-07, 20:38:25 | Üzenet # 2302 |
 Vezér-hadnagy
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 709
| JJ !!!
Quote (Ted-Mosby) Mivel ez már nem az első eset, hanem a sokadik, ezért javasolom az oschersleben-i eredményeid törlését, következő alkalommal, pedig a bajnokság 2 futamáról az eltiltásodat.
elolvastad, amit írtam ????
csak javaslatot tettem, én egyedül a másik 2 VB ez ügyben nem nyilatkozott, tehát az ítélet nem jogerős én is csak azért tettem, mivel már unalmassá vált számomra az, hogy minden futam után napokon keresztül kell magyaráznunk, hogy miért kaptál büntetést (amit természetesen a szabályzat fehéren - feketén leír), csak sajnos ezt Te sosem érted meg és rimánkodsz, hogy nem úgy akartad és kevesebb büntetést adjon a VB számomra ez kicsit unalmas, főleg azért, mert mindig csak Te csinálod (szerinted nekem van humorom és időm a két futam között napokig azon elmélkedni, hogy jogos vagy nem jogos a kiszabott büntetés, megnézek egyszer, megnézek kétszer ha kell hatszor is egy - egy dolgot minden szemszögből és utána döntök, nem hasra ütés szerűen teszem elhiheted)
egyszóval nem tiltottalak(unk) ki sehonnan, csak az utolsó utáni figyelmeztetést kaptad Tőlem
jah és ez az elbúcsúzom, sziasztok, jó volt dolog is kezd kicsit unalmas lenni Tőled
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Szerda, 2011-09-07, 20:43:31 | Üzenet # 2303 |
 Vezér-hadnagy
| cosmo ideje törölve a HOTLAPS-ról saját kérésére, mivel vágott a leggyorsabb körön
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Szerda, 2011-09-07, 21:23:22 | Üzenet # 2304 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
| Quote (Jeck) Sajnálom, hogy Oxy nem ismerte el Vasárnap, 2011-09-04, 20:55:18 http://phwtcc.ucoz.hu/forum/2-4-4269-16-1315162518 kb 10 perccel a futam után írtam..... Olvasni tudni kéne..... De mi a frásznak írok is én neked???? És még válaszoltál is: http://phwtcc.ucoz.hu/forum/2-4-4271-16-1315164476
OxyKingRing
Az üzenetet módosította oxykirally - Szerda, 2011-09-07, 21:32:45 |
|
| |
Jeck | Dátum: Szerda, 2011-09-07, 21:32:36 | Üzenet # 2305 |
 Mormogi Papa
Üzenetek: 439
| Oxy nem akarok veled vitázni. A versenyen engem hibáztattál. Ez már másnap volt.
Ted! Az után a javaslat után, ami sztem nagyon kemény volt, mit várhatok? Letartóztatsz? Lelősz?
Én elhiszem, hogy nincs időd foglalkozni a dolgaimmal, rendben van. De én ezek után már nem tudok jönni, mert ezt überelni nem lehet elviselés céljából. Mert olyan nagy dolgot szerettem volna, hogy minden vélt vagy valós cselekedetem a nyakamba öntsd? Első számú közellenség? Mintha nem játék lenne, hanem halálos dolog.
De nincs gond. Ha másképp nem majd offline folytatom. Nem haragszom senkire. Így jártam.
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Szerda, 2011-09-07, 21:38:10 | Üzenet # 2306 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (m4dm3n) Ezért 10 bajnoki pont levonás jár. Jaaaa, hogy nincs is annyi pontod....CIKI Ha minden jól megy majd, akkor a bajnokság végére csak összejön annyi, hogy le tud majd vonni....
OxyKingRing
|
|
| |
Béci | Dátum: Szerda, 2011-09-07, 21:48:56 | Üzenet # 2307 |
 BikerBoy
Üzenetek: 118
| Jeck!!! Szerintem ne legyél felháborodva, egyszerűen csak törődj bele a feléd beadott óvások eredményébe!!! Én is ezt teszem!!! Ők a Verseny Bírók, ők döntik el, hogy mit szabad mit nem szabad!!! Én is kaptam 20 másodperces büntetést, JÓ rendben, köteles vagyok elviselni, mese nincs!!! Ne úgy fogd fel a dolgokat, hogy téged mindenki csak bántani szeretne!!! Törődj bele a VB döntéseibe, az óvásba, és a téged ért "támadásokba"!!! Húzd le a rolót, és gyere fel a pályára körözni!!! Majd ha külső íven megelőzöd az illetőt minden gond nélkül, akkor majd büszkén megveregetheted a vállad, hogy szép volt JJ, érdemes volt tovább küzdeni!!!
Szerintem, fogd meg magad, és gyúrj rá erre a csodálatos Monza-i pályára, és vasárnap 18:00-kor találkozunk a rajtrácson, és odatesszük magunkat a minél jobb helyezés elérése érdekében!!!
Én kimondottan szeretném, ha maradnál és folytatnád a pontgyűjtést!!! Szerintem sokan mások is így gondolják ezt, hogy MARADJ!!!
Ha arról van szó, hogy pont nélkül maradsz, az se legyen gond!!! Majd szerzel annál sokkal többet!!!
Remélem hatással volt rád az irományom!!! Találkozunk a versenypályán!!! Üdv.: Béci
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Szerda, 2011-09-07, 21:55:01 | Üzenet # 2308 |
 Vezér-őrnagy
| http://dalesdesigns.net/awesome-people.htm
OxyKingRing
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Szerda, 2011-09-07, 23:06:49 | Üzenet # 2309 |
Ezredes
Üzenetek: 242
| Béci "Én kimondottan szeretném, ha maradnál és folytatnád a pontgyűjtést!!! Szerintem sokan mások is így gondolják ezt, hogy MARADJ!!! "
JJ! Oszlopos tagja vagy a közösségnek ! Ugyan "csak" április óta vagyok a PHWTCC TEAM tagja (azaz nem túl rég óta), de nélküled (poénos és komoly hozzászólásaid, a versenypályán mutatott teljesítményed stb..) nem lenne ez a közösség az ami. Kérlek (asszem az egész Team Saint Beer Land nevében mondhatom), tedd túl magad ezen és körözgess velünk továbbra is.
Üdv: DAeRK
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Csütörtök, 2011-09-08, 07:32:48 | Üzenet # 2310 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
| Idézet JJ-től: "Jeck óvása Oxy hátulról belement, Jeck egyensúlyt vesztett, kifordult, ezzel helyezéseket is vesztett. Az első kisebb lökés után, fékezés nélkül (féklámpa nem égett) még egyet fordított Jeck autóján Oxy büntetésére 15 mp levonást javaslok az adott futamon. YakQzA, óvása 1/1 JJ Jogos, mert JJ hátulról annak rendje-módja szerint kilökte az autót a pályáról Javaslat büntetésre: 20 mp levonás, adott futamon
Ez a dolog volt az ami miatt kiakadtam. Nem akarok védekezni, amit védekezésül felhoztam már mind leírtam. Az annak-rendje, és módja szerint volt az amit nehezen viseltem. És az, hogy különböző büntetéseket kaptunk, és én a súlyosabbat."
Válaszom:
Jogodban áll megtudni, hogy mi alapján kaptál büntetést, és milyen mértékben. Az esethez kiszabható büntetések a szabályzat szerint: "Előzés kilökéssel: az adott futamon 25 mp időbüntetés." "Baleset okozása: 25 mp időbüntetés az adott futamon."
"A VB saját hatáskörén belül dönthet a felsoroltakhoz képest enyhébb, vagy szigorúbb büntetés, vagy akár a büntetés elengedése mellett is."
Úgy ítéltem meg, hogy ez egy lendületes belemenés volt, ami látszott azon is, hogy az elég távoli palánkig elküldted Yak autóját. Az a palánkkal való találkozástól még sérült is, és ez látható is az autó további viselkedésén is. Yak 7 pozíciót vesztett az eset által. A körülményeket figyelembe véve a kiszabható 25 mp helyett, csak 20 mp-t javasoltam. Védekezésedben Yak lassúságára is hivatkoztál. Attól, hogy az előtted levő autó lassú, vagy fékezésre kényszerül a körülmények miatt, az nem mentség arra, hogy belemenjünk, és feloldást sem ad a hibára.
Hogy Oxy büntetése milyen mértékű, arról véleményed lehet, de kritizálni, számon kérni a döntést, nincs jogod. Azért leírom neked az indoklást.
Oxy hátulról kicsit meglökte az autód hátulját, és mivel éppen kanyarodtál, ezáltal kibillentett az egyensúlyból. Igaz, hogy nem nyomta végig a féket, ezért ki is forgatott, de a dolgot megnehezítette Bandy "érkezése" is. "Komolyabb" sérülés láthatólag nem történt (Yak sérült). Csak 3 pozíciót vesztettél (Yak 7-et) Az esethez kiszabható büntetések a szabályzat szerint: "Baleset, ütközés amennyiben a vétlen fél egyensúlyt veszít, de nem sérül: 10-20 mp időbüntetés az adott futamon, amennyiben ezzel helyezés(eke)t veszít a vétlen fél harmadik félhez képest." A helyzet súlyosságát nem találtam olyan mértékűnek, hogy a max kiszabható 20 mp büntetést adjam, ezért csak 15 mp-t javasoltam.
"A VB saját hatáskörén belül dönthet a felsoroltakhoz képest enyhébb, vagy szigorúbb büntetés, vagy akár a büntetés elengedése mellett is."
Nagyjából ennyi, és ez volt a döntésem. Lehet, hogy nem tetszik neked, de én továbbra is igazságosnak érzem, és kitartok mellette. Mint Ted is írta, elég sokszor megnézünk egy vizsgált esetet, és töprengünk a leghelyesebb döntésen, és nem csak hasra ütve. Ennek ellenére is hozhatunk rossz döntéseket, hisz emberek vagyunk, és nem vagyunk tévedhetetlenek. De nektek a döntéseket el kell fogadnotok, ha már ránk bíztátok. Ha ez miatt akadtál ki, akkor rosszul tetted, mert a két eset "súlyossága" nem egy kategória, és nem lehet összehasonlítani a kettőt, főleg nem büntetés szempontból. Az meg, hogy te mit szeretnél, az nem tartozik ide. Itt tények vannak, amiket a VB megpróbál a legigazságosabban elbírálni.
"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."
|
|
| | |
dzsavermadar | Dátum: Csütörtök, 2011-09-08, 09:13:11 | Üzenet # 2312 |
 Vezér-hadnagy
| Bandy,
Semmi gond, sajnos vannak rajtunk kívül álló okok is, mint pl. a "technika hibája", de mi az eseteket vizsgáljuk, és minősítjük, nem pedig az okokat, amik csak magyarázatok lehetnek a történtekre, nem pedig "feloldozás". Még egy fontos dolog, hogy bármilyen büntetés is kerül kiszabásra, bárki felé, az nem jelent haragot. Az csak az esetre vonatkozik, és nem a személyre, aki elkövette.
Természetesen minden büntetés az adott versenyre szól, kivéve azokat, amiket a Szabályzat is így fogalmaz, hogy "....a következő versenyen..". Itt most nem született ilyen, tehát Monzában "tisztán" indulsz.
|
|
| |
sztamas | Dátum: Csütörtök, 2011-09-08, 18:55:28 | Üzenet # 2313 |
 Pénztáros
Üzenetek: 133
| Ez egy vasárnapi futam előtti cikk!
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Csütörtök, 2011-09-08, 19:15:34 | Üzenet # 2314 |
 Vezér-hadnagy
| :'(
|
|
| | |
dzsavermadar | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 06:37:32 | Üzenet # 2316 |
 Vezér-hadnagy
| Quote (rocknrolla) észrevettem hogy bizony néha valóban nincsenek összhangban a büntetések.
Ez így elég tág megfogalmazás, és igazad is lehet "kívülről" nézve, viszont a konkrét eseteknél valószínűleg van valami oka is. Csak nem mindig kezd el az ember magyarázatokat fűzni a döntéshez. Lásd JJ mostani esetét. Szerinte sem volt összhang, és szerintem sem. De megvolt az oka, hogy miért. Leírtam. Minden eset egyedi, még akkor is, ha sok a hasonlóság. Én nem egymáshoz hasonlítom az eseteket, hanem igyekszem a szabályzathoz mérten vizsgálni, és amennyire csak lehet, objektíven megítélni. De természetesen a saját szubjektív felfogásom, és értékrendem szerint. Ami nálam súlyosabban esik latba, az a másiknál lehet, hogy elhanyagolható. Amit én lazábban veszek, lehet, hogy más súlyosnak tart. Lehetnek eltérések ezen okok miatt is, és ez természetes. Láttad már biztosan, hogy voltak olyan "ítéletek" is, hogy egyik VB tag büntette, a másik nem talált büntetni valót ugyanannál az esetnél. Ez is természetes dolog. Ezért nincs egyszemélyes döntés. A szabályzattól nagyon elrugaszkodott döntést biztosan nem találnál, hiszen arra törekszünk, hogy a legigazságosabbat hozzuk ki. Hiszen azért vagyunk. Az, hogy valakinek nem tetszik az ellene felhozott döntés, az meg rengetegszer előfordult már, nem újdonság számunkra. JJ sem azt nézte, hogy a kiszabható 25 mp helyett csak 20 mp-t kapott (szinte nem volt enyhítő körülmény), hanem azt, hogy Oxy "csak" 15 mp-t kapott, kevesebbet, mint ő. Most az jobb lett volna, ha ő is, és Oxy is megkapja a max kiszabhatót? Ugyanott vagyunk, megmarad az 5 mp különbség. Hogyan legyen összhang? Vagy miről is beszélünk? Vagy akkor van összhang, ha mindenki egyforma büntetést kap, ha jár neki valami? Tulajdonképpen szavazásra is feltehetnénk az eseteket, és úgy lenne eldöntve. Mint az esküdtszék. Bűnös, nem bűnös. Ha bűnös ennyi a bünti, ha nem bűnös, akkor semmi. Akkor lenne érdekes eredmény. Ja, meg összhang.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 07:13:05 | Üzenet # 2317 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
| Dzsaver! Természetesen én is így látom, és tudom azt hogy ti míndíg arra törekedtek hogy igazságos döntések szülessenek. Konkrétan ezt az esetet nem ismerem, én arra utaltam hogy esetleg a jövőben kilehetne dolgozni(közösen) egy kicsit részletesebb büntetés rendszert. Ha már mi is fejlődünk akkor a liga is fejlődjön.A"jövőbent" értsd úgy hogy a következő szezon. Most pl. ha nem az új mod-ot teszteltük volna ( a régi is tökéletesen működött, és ezt most nem hibaként mondom) akkor lehetett volna erre energiát áldozni.
AMÚGY MINDEN TISZTELETEM A VB-é! A BEFEKTETETT ENERGIA KAPCSÁN! Továbbra is minden bizodalmam felétek.
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 07:39:49 | Üzenet # 2318 |
 Vezér-hadnagy
| rocknrolla,
Nincs gond! Beszélgetünk.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 10:16:12 | Üzenet # 2319 |
 Vezér-hadnagy
| neveket nem mondok, csak általánosságban a HOTLAPS legjobb köröket elnézve van azért egy -két ember aki nem csak a pályát használja
tudom ez csupán tájékoztató jellegű dolog, ki hogyan áll, de ha így tanulod be a pályát ez az időmérőn már gondot jelent, ott már nem fogadjuk el
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 10:29:33 | Üzenet # 2320 |
 Vezér-őrnagy
| Gondolom, hogy nem nekem írtad, de színt vallok. Az én időm sem érvényes úgy gondolom, elég necces, sajnos már nincs meg a visszajátszásom, de gondoltam futok majd tisztát vagy jobbat helyette vasárnapig. 22-ből a 21. helyen vagyok orultmax-et remélem nem zavarja nagyon a dolog.
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 10:37:48 | Üzenet # 2321 |
 dugo mester
Üzenetek: 359
| Ted-Mosby, mondj neveket kérlek, én szeretném tudni csak a mihez tartás végett ha itt nem is, akkor PÜ-ben
Az üzenetet módosította dugojancsi - Péntek, 2011-09-09, 10:44:21 |
|
| |
dassved | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 10:45:57 | Üzenet # 2322 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
| szerintem is lehetne nyilvánosan, minden vádaskodás és személyeskedés nélkül, egyrészt mert úgyis kiderül, másrészt meg a valóságban sem a zuhanyhiradóból tudják meg a versenyzők a büntiket vagy hátrébb sorolásokat, ráadásul így tisztábban át lehet látni ki milyen időket tud valójában teljesíteni!
Az üzenetet módosította dassved - Péntek, 2011-09-09, 10:46:25 |
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 10:56:29 | Üzenet # 2323 |
 Vezér-hadnagy
| dugojancsi, a tiéd szabályos sortiefish, a tiédet nem néztem dassved, ha kell felteszem valahova a replayeket és mindenki kiválogatja amit akar
a HOTLAPS csak tájékoztató jellegű, nem mondok neveket
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 10:57:47 | Üzenet # 2324 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (Ted-Mosby) ha kell felteszem valahova a replayeket és mindenki kiválogatja amit akar Engem érdekel!
OxyKingRing
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 11:09:38 | Üzenet # 2325 |
 Vezér-őrnagy
| Ted-Mosby,
Quote (oxykirally) Engem érdekel!
Az oldal az nagyon jól, pozitív irányba fejlődik, de remek példa, hogy-hogy lehet a sok tennivalódból még többet kreálni.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 11:23:25 | Üzenet # 2326 |
 Vezér-hadnagy
| Quote (oxykirally) Engem érdekel!
monza replayek
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 11:29:14 | Üzenet # 2327 |
 Vezér-őrnagy
| Ted-Mosby, Azért majd én is leszedem, hátha sikerál 1-2 tizedet csippentenem az időből, ha a Barátok Közt helyett majd az időmérő köröket nézem.
|
|
| |
hun88 | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 11:49:13 | Üzenet # 2328 |
 Ezredes
Üzenetek: 155
| Nekem van a második sikánnál egy fél guminyi eltávolodásom a rázókőtől.. és utána a kavicságyban folytattam,szerintem kiegyenlítis a vágást az utána kavicságyas belassulás, de nyugodtan vegyétek ki az időmet.Megyek, futok egy gyorsabbat helyette:-)
|
|
| |
hun88 | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 11:57:07 | Üzenet # 2329 |
 Ezredes
| augy kérdés. mivel nem tudom mi hogy működik. Csak olvasgatok itt és ha valaki hamar jelzi hogy nem tiszta a köre akkor azt mondjátok,nem minden esetben kell egyből szólni, lehet mész utána egy gyorsabbat másnap.Én sem szeretnék plussz munkákat adni mindig ted nek. Ezért én sem szóltam 3 nappal ezelött hogy az 1.943 es időm nem volt tiszta, mert éreztem hoyg ezt még simán megdöntöm és törlődik akkor. És igy is lett naprol napra döntögettem meg. szóval, nehéz eldöntenem így friss tagként, mikor kell szólnom hogy nem tiszta a hotlapsos idő és mikor nem.most mág 2.01.500 körül simán megyek. de azért az a 2.01.2xxx valoban nem olyan könnyü falat.De most megyek, és én törlöm a listáról:-)
Tanácsokat kérek,mikor szóljak, és mikor ne.Főképp,az nyilatkozzon aki törli,nem tudom ki az. szoval mikor adjak törléses munkát?Ha nagyot vágok ugy is lelassítok...
Köszönöm!!!
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 12:06:49 | Üzenet # 2330 |
 dugo mester
Üzenetek: 359
| hun88, akár nagy vágás, akár kicsi, vedd le a lábad a gázról és fuss egy új kört. Én már akkor is ezt teszem, ha nem vagyok benne biztos hogy szabályos körön vagyok és akkor nem kell magyarázkodni, sem töröltetni.
Az üzenetet módosította dugojancsi - Péntek, 2011-09-09, 12:09:26 |
|
| |
oxykirally | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 12:10:21 | Üzenet # 2331 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (Ted-Mosby) monza replayek Köszi! Most megyek melózni, este majd foglalkozom vele. az eredményt majd belinkelem.
OxyKingRing
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 12:25:26 | Üzenet # 2332 |
 Vezér-őrnagy
| oxykirally,
Ittam az imént két whisky cola-t mikor megláttam az avatarodat és a frász rámjött. Azt hittem MUMUS-t látok!!!
Aztán meg eszembejutott, hogy nem is hanem egy. Quote (m4dm3n) Az első meg tudjuk ki (a szemüveges, bolond sapkás inas)  .
ui.: Mielőtt félreérted csak vicc volt!
|
|
| |
hun88 | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 12:34:27 | Üzenet # 2333 |
 Ezredes
| Quote (dugojancsi) hun88, akár nagy vágás, akár kicsi, vedd le a lábad a gázról
Tökéletessen igaz. De mivel a kocsiban ülök,néha nem tudom megítélni hogy rajta volt e a vonalon a kerekem vagy sem. De ezentul viszanézem majd a köröket és megnézek egy éppen szabályos pillanatot és beülök a kocsiba, mit látok akkor. Meg kell tanulnom, bentről is megállapítani.Gyakorlás,és sok kör.De rajta leszek,ígérem!
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 13:45:06 | Üzenet # 2334 |
 Vezér-hadnagy
| hun88,
aki jelezte, nekem privátban, vagy máshol, hogy nem volt tiszta a köre és kérte, azt hogy az eredményeit töröljem azoknak megtettem
magamtól senki eredményét önhatalmúlag nem töröltem
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 13:53:43 | Üzenet # 2335 |
 Vezér-hadnagy
| ennek a versenyzőnek az ideje, pl benne van az első 10-ben a HOTLAPS-on
|
|
| |
örültmax | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 14:04:28 | Üzenet # 2336 |
 Alezredes
Üzenetek: 115
| DE IGENIS ZAVAR SORTI!Légyszives maradj csak 22.! Én is maradok az elökelö 21.-en!Komolyra forditva,nagyon nincs most idöm gyakszira,de ez azt hiszem a köreim számábol is látszik!Pedig szeretnék én is körözgetni,de el vagyuok havazva!
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 14:07:03 | Üzenet # 2337 |
 Generalisszimusz
Üzenetek: 687
| Ted-Mosby, ehhjj-ehhjjj-ehhjj az a csúnya honda . Gyanítom a fő-fő csíter volt az. Aki, mint tudjuk kicsoda .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
örültmax | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 14:08:00 | Üzenet # 2338 |
 Alezredes
| DE IGENIS ZAVAR SORTI!Légyszives maradj csak 22.! Én is maradok az elökelö 21.-en!Komolyra forditva,nagyon nincs most idöm gyakszira,de ez azt hiszem a köreim számábol is látszik!Pedig szeretnék én is körözgetni,de el vagyuok havazva!
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 14:10:15 | Üzenet # 2339 |
 Vezér-hadnagy
| m4dm3n,
nem Ő volt m4d az első 10-ben jelenleg 5 Honda van
|
|
| |
örültmax | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 14:12:40 | Üzenet # 2340 |
 Alezredes
| Tudom sorti megértetted elsöre is,véletlen volt!
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 14:21:36 | Üzenet # 2341 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (örültmax) Tudom sorti megértetted elsöre is,véletlen volt!
Csak most olvastam, mind a kettőt!!! Pedig már annyira orultemagamnak, hogy a 21. helyen vagyok.
|
|
| |
hun88 | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 15:08:51 | Üzenet # 2342 |
 Ezredes
| Nekem sárga a kerekem:-) Maradt négy:-)
|
|
| |
Béci | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 16:22:39 | Üzenet # 2343 |
 BikerBoy
Üzenetek: 118
| Enyém narancssárga!!!:D Már csak 3 maradt:D
|
|
| | |
spdri | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 21:26:25 | Üzenet # 2345 |
Ezredes
Üzenetek: 229
| Ted, Megnézed a hotlapos gyorskörömet, hogy szabályosan sikerült-e? Esetleg letölthetővé teszed nekem (mivel elfelejtettem lementeni, aztán meg felülíródott )?
Köszi
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 22:27:43 | Üzenet # 2346 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (sortiefish) Azt hittem MUMUS-t látok!!! Lecseréljem Xanax reklámra.....?
OxyKingRing
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Péntek, 2011-09-09, 23:38:56 | Üzenet # 2347 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (oxykirally) Lecseréljem Xanax reklámra.....?
Szükségtelen! Nekem begyere ez az avatar. Csak leírtam a gondolatomat ami két pohár itóka után spontán eszembe jutott fórumozás közben.
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Szombat, 2011-09-10, 11:38:22 | Üzenet # 2348 |
 Generalisszimusz
Üzenetek: 687
| Srácok egy kis segítség kellene, de nagyon.
Következő a szitu: Felmentem az előbb toltam pár kört. Minden oké. Majd mikor visszaraktam magam a boxba, akkor a chat részre kattintva elkezdett magától egy csomó 6-ost beírni oda. Kitörölni nem tudtam, ha vissza kimentem a pályara és utána vissza a boxba, akkor sem volt jó. Leléptem a szerverről, majd vissza akarok menni, erre a jelszó részhez is csak 6-osokat ír .
Már az 1.0, 2.0 ideje alatt is volt ilyen gondom. Ott nem tudom melyik pályákon. Most itt Monzaban baszakodik.
Ha valakinek van valami használható ötlete, akkor segítsen .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Szombat, 2011-09-10, 12:03:25 | Üzenet # 2349 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (m4dm3n) csít off  ? Ezt ugye te javasoltad.... Billentyű csere? Nézd meg, hogy van-e valami rendelve a 6 gombra. Ha nem akkor kösd ki
OxyKingRing
|
|
| |
Bandy | Dátum: Szombat, 2011-09-10, 12:10:23 | Üzenet # 2350 |
 Hadnagy
Üzenetek: 68
| Igen ez lehet a gond vagy a billentyűzeted szarakodik javaslom a cseréjét!
|
|
| |
|