Csevegő
| |
Béci | Dátum: Vasárnap, 2011-10-02, 21:34:52 | Üzenet # 2851 |
 BikerBoy
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 118
| Részemről nem is kellett volna újraindítani a második futamot!!! Egyszerűen az történt, hogy elkezdett szaggatni a játék elég cudar módon!!! E csodás malőr miatt, nekivágódtam a falnak ennyi!!! Én problémám!!! ezért nem is írtam, hogy restart vagy hasonló!!! Örülök, hogy a roncsolódott autóval sikerült beérnem a 4. helyre!!! Részemről nem volt semmi probléma a 2 verseny során!!! Ők döntöttek, az ő kezükben van a döntés joga!!! Ők így döntöttek, ez miatt nem kell hibáztatni szerintem senkit sem!!! Ez történt!!! Végre túl vagyunk ezen is!!!:) Dugó van még nagyon sok jó pálya, amin gyorsabb tudsz lenni mint a többiek!!! Szerintem zárjuk le ezt a témát és kész!!! Részemről minden rendben történt!!! Üdv.: Béci
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Vasárnap, 2011-10-02, 22:12:45 | Üzenet # 2852 |
 Generalisszimusz
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 687
| Na álljon meg a nászmenet!
Monzaban rock jelezte, hogy rossz a rajtsorrend. Akkor nem volt restart, hanem újrafutottuk a futamot. Most Bakos Gábortól csak annyit láttam beírva, hogy: restartot kérek. Mégis, honnan a kva anyámból tudtam én, hogy miért kéri? Csak arra tippeltem, hogy nem jó a sorrend, ami miatt még egyszer csak nem kellett volna 1 héttel később lefutni megint ezt a futamot.
Szóval engem nem érdekel, ki-mit nyavajog. Ennyit láttam és emiatt csináltam a restartot. Lehet engem hibáztatni, magasról teszek rá. Én mégegyszer nem futom le a futamot. Akkor inkább részt sem fogok venni, ha mégis restart lesz.
Na ezért akartam, hogy befejezem a futamokat és ÉLŐ VB lettem volna*.
Béke!!!
* VB-knek vetettem fel az ötletet, hogy befejezem a futamokat és mint egyedüli ÉLŐ VB lettem volna a futamokon, hogy ha baleset van vagy valami nem okés, akkor azonnal intézkedek, mint büntetés terén és mind akár egy futam restart.
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Vasárnap, 2011-10-02, 22:29:53 | Üzenet # 2853 |
 dugo mester
Üzenetek: 359
| m4dm3n, relax, nem te hibáztál
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Vasárnap, 2011-10-02, 23:28:22 | Üzenet # 2854 |
 Generalisszimusz
Üzenetek: 687
| Felmentem a szerverre és mikor tölti be a pályát, az elején megáll a csík. Alt+tab-bal kilépek és ezt kapom:
Ha leokézom és vissza alt+tab tölti tovább a pályát és nincsen semmi gáz. Nem dob ki, semmi érdekesség.
Másnak is van ilyen?
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
InHell | Dátum: Vasárnap, 2011-10-02, 23:31:27 | Üzenet # 2855 |
 Alezredes
Üzenetek: 106
| Nekem is megáll a csík, illetve el sem indul, de ha nyomok egy Enter-t akkor betölti hiba nélkül a pályát.
|
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 04:21:21 | Üzenet # 2856 |
Címvédő
Üzenetek: 125
| 1. Az első futamon másodszorra is hibásan állított fel a gép a rajthoz, ezt mindenki ellenőrizheti, a harmadik rajtkocka megint üresen maradt. Már a rajtnál elkezdtem írni, de menet közben elég nehéz, ezért is mentem falnak...Nem tudom miért probléma egy felvezetőt újra indítani, ha már a futam lett volna megérteném többek duzzogását, hogy máshogy alakult volna. 2. A másodikat is újra lehetett volna indítani a tömeg balaset miatt, nem kéne ekkora problémát csinálni egy felvezető restartból, a futam az más... Monzában Ted nem látta a restart kérést... A futam törlését kérni pedig elég vicces.
Az üzenetet módosította bakosgabor57 - Hétfő, 2011-10-03, 04:27:43 |
|
| |
dugojancsi | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 06:33:45 | Üzenet # 2857 |
 dugo mester
| Quote (bakosgabor57) a harmadik rajtkocka megint üresen maradt
Ez oké. Én azért érzem furcsának a tegnapi dolgot, mert azután kérted a restartot hogy lebontottad az autót, úgy éreztem volna korrektnek, ha rögtön a rajtkockádból kilépsz -indulás előtt van 30 mp-, szólsz a VB-knek hogy ez van és nincs miről beszélni. A másik dolog, hogy ha másodjára is hibásan állított fel a gép a rajthoz, akkor nem lett volna szabad addig elindítani a futamot, amíg a számodra megérdemelt rajtkockát el nem foglalod, mert így teljesen felesleges volt az újraindítás.
A harmadik dolog meg, ne menjünk már át személyeskedésbe, hogy "van még nagyon sok jó pálya, amin gyorsabb tudsz lenni mint a többiek". Itt egyáltalán nem erről van szó, tisztában voltam vele verseny előtt is, hogy gyorsabbak nálam, harcoltam velük, nem adtam könnyen a bőröm, gratuláltam nekik versenyek után. Fel sem hoztam a témát, amíg dzsavermadar írta, hogy nem lett volna szabad újraindítani a futamot, a másodikat meg újra kellett volna, mert így már úgy érzem bele lett nyúlva alaposan mind a két futamba, ha pedig valami bassza a csőröm, annak hangot adok, akár tetszik, akár nem, ilyen voltam, vagyok és leszek is.
Nekem semmi bajom sincs egyik versenyzőtársammal, pusztán nevetségesnek érzem a tegnapi eseményeket, ilyen egyik ligában sincs, nem próba futam volt, ahol lehet gyakorolni, hanem ÉLES FUTAM, hát ezért kértem az eredmények törlését, mert a tegnapi megint káosz volt és ezt most nem csak az első futamra értem, hanem összességében. Nem hibáztatok senkit, de attól még továbbra is kitartok ezen véleményem mellett.
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 07:21:00 | Üzenet # 2858 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
| Quote (Béci) Egyszerűen az történt, hogy elkezdett szaggatni a játék elég cudar módon!!!
Az első futamot ezért buktam én is. Annyira szaggatott, megállt a kép, hogy állandóan falnak mentem. Aztán a sérült autó le is lassult,irányíthatatlanabb is lett. Egyszer aztán repültem is egyet miatta, és átestem a korláton, ahonnan már nem tudtam visszajönni. Nem tudom, mi volt a játékkal, mert ez a jelenség még egyszer sem fordult elő a héten. A második futamon szerencsére csak az utolsó körben állt meg a kép 1-2 mp-re, de azt átvészeltem.
m4dm3n, Nem te hibáztál az első futam restartnál, mert hibás információt kaptál. Viszont a VB-nek kell kiszűrni, hogy ilyen ne forduljon elő többet. Minden esetből tanulunk, és megpróbáljuk majd összerakni a frankót. Ez a 2. futamra is vonatkozik. bakosgabor, A rajtsorrend az jó volt. Az, hogy egy kockát csúsztatott a játék, az nem indok a restartra. Tőled kezdve hátrafelé, mindenki csúszott egyet, mégsem akart senki ez miatt restartot. Én elhiszem, hogy fontos az a kicsi távolság is, de úgysem tehetünk a játék "ellen" semmit.
Szerintem nem kell újrafutni Macau-t, ezek az eredmények elférnek a többi hasonló mellett, lásd Monza. Viszont a szaggatás okát jó lenne felderíteni. Én nem értek hozzá, de hátha valaki igen. Talán jelezni is kellene a szerver gazdájának. Ők biztosan tudják.
"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."
|
|
| |
00roli00 | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 07:26:52 | Üzenet # 2859 |
 Alezredes
Üzenetek: 121
| Nos igen, az első futam második rajtjánál is kimaradt egy kocka. A második futamon elment a kormányom. Mikor észleltem az egyenes végén lassítottam korábban,ekkor előzött megy egy kolléga. Az egy dolog,hogy a kanyart nem tudta bevenni, és mandínerből kiütött,így jártam. A verseny valszeg e nélkül se tudtam volna befejezni. Az hogy az ffb elment,nem érdekelt volna, de az autó is elfelejtett kanyarodni ahogy észleltem a balesetig. Olyan érzés volt mintha a kormányszögem leesett volna 5-10-re 720 fok mellett. Na mindegy,ez is megvolt. De legalább az első futam jó volt,élveztem.
|
|
| |
spdri | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 07:55:36 | Üzenet # 2860 |
Ezredes
Üzenetek: 229
| Roli, ugyanez volt nálam is, csak már a felvezető indításánál, teljesen irányíthatatlan volt az autóm... Illetve időmérőn hozzád hasonlóan gyorskör közben ment el az ffb és vált irányíthatatlanná az autóm...
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 07:55:50 | Üzenet # 2861 |
Bajnok
Üzenetek: 345
| Quote De legalább az első futam jó volt,élveztem.
Ahhoz gratulálok is nagyot mentél, ahogy az időkből láttam
|
|
| |
00roli00 | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 08:06:10 | Üzenet # 2862 |
 Alezredes
| Kösz Dani,igyekeztem.
|
|
| |
dassved | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 08:35:13 | Üzenet # 2863 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
| Phíjjj, legközelebb /ne legyen legközelebb/ szimplán bojkottálom ezt a hétvégét, és most is csak az az egy tény nyugtat meg, hogy nem basztam el a teljes hetemet hotlapolással ezen az alattomos fostalicska büntető versenyzésre totál alkalmatlan pályán!
|
|
| |
00roli00 | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 09:23:25 | Üzenet # 2864 |
 Alezredes
| Hát össze kell kapnia az embernek magát ehhez a pályához,másképp büntet.
|
|
| |
dassved | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 09:33:30 | Üzenet # 2865 |
 Vezér-őrnagy
| Igazából csak az bászott fel, hogy kb. 2 pixelnyi szalagkorlát-nyúlvány dobott el az égbe!
|
|
| |
spdri | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 09:46:04 | Üzenet # 2866 |
Ezredes
Üzenetek: 229
| Dzsaver,
Esetleg lenne kedved csinálni a hétvége repkedéseiből egy montázst? Az enyém az 1. futam 2. köre elején volt...
A legszebb bukásért nem jár pont?
Az üzenetet módosította spdri - Hétfő, 2011-10-03, 09:47:35 |
|
| |
00roli00 | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 10:06:02 | Üzenet # 2867 |
 Alezredes
| A két pixelszi szalagkorlát az igazi autónak is eltünteti az elejét.
|
|
| |
dassved | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 10:10:10 | Üzenet # 2868 |
 Vezér-őrnagy
| 00roli00, Esküszöm biztos úr, csak úgy elém ugrott a semmiből mint kanos őz az árok széliről! :))
|
|
| |
00roli00 | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 10:16:52 | Üzenet # 2869 |
 Alezredes
|
|
|
| |
YakQzA | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 10:42:19 | Üzenet # 2870 |
 Alezredes
Üzenetek: 141
| Quote (spdri) Dzsaver,
Esetleg lenne kedved csinálni a hétvége repkedéseiből egy montázst? biggrin
Huh, ezt lájkolnám én is Én a "legjobban égő kocsi" címre pályáznék!
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 11:04:06 | Üzenet # 2871 |
 Mormogi Papa
Üzenetek: 439
| Quote (YakQzA) Én a "legjobban égő kocsi" címre pályáznék!
Hát az se volt azért semmi, amikor keresztbe álltál, és semerre. Beleálltál a falba, mintha odacsavaroztak volna. Bocs ha koccoltalak!
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 11:05:20 | Üzenet # 2872 |
 dugo mester
| Ha nem kezdett még bele dzsaver, akkor én összedobok egy szösszenetet
|
|
| |
YakQzA | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 11:08:02 | Üzenet # 2873 |
 Alezredes
Üzenetek: 141
| dugojancsi, Hama-hama! Kicsit tehermentesíted legalább a T. VB- Urakat!
Quote (Jeck) Hát az se volt azért semmi, amikor... Azt mondod több kategóriában is indúlhatnék?!
Az üzenetet módosította YakQzA - Hétfő, 2011-10-03, 11:08:30 |
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 11:14:18 | Üzenet # 2874 |
 Mormogi Papa
| Quote (YakQzA) Azt mondod több kategóriában is indúlhatnék?
Bizony-bizony!
Én most épp megyek át egy nagyon jó szakaszon. Auto váltó nuku, és fék low is nuku, és sokkal jobb időket megyek. YakQzA kösd fel az övedet a derekadra, mert ha nem figyelsz, csak mögöttem lesz hely számodra!
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 11:16:09 | Üzenet # 2875 |
 Mormogi Papa
| Quote (dugojancsi) én összedobok egy szösszenetet
Alig várom! Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz belőle. A második futamon a kanyar után mindenütt törött autók hevertek. Kemény volt.
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 11:27:54 | Üzenet # 2876 |
 dugo mester
| Quote (spdri) Az enyém az 1. futam 2. köre elején volt...
Atyaúristen.................
|
|
| |
dassved | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 11:31:45 | Üzenet # 2877 |
 Vezér-őrnagy
| az én esésemet azonnal cenzúrázzátok ki, nem vagyok rá kíváncsi mégegyszer!
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 11:35:27 | Üzenet # 2878 |
 dugo mester
| Még 1 percnél sem járok, de már vannak olyan jelenetek hogy kiégtem végleg
|
|
| |
dassved | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 12:01:37 | Üzenet # 2879 |
 Vezér-őrnagy
| Részemről második futam... utolsó kör... a nehezén túl... a 4. helyért harcolva. Jájj...
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 12:24:01 | Üzenet # 2880 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
| dugojancsi, Nem léptem semmit video ügyben, úgyhogy köszi, ha megcsinálod. Az én esésem az első futam 6 köre körül volt, a szűk visszafordító előtti kanyar előtt kb.
"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 12:54:28 | Üzenet # 2881 |
 dugo mester
| Rendben, benne vannak/lesznek az említett jelenetek, de most egy kis ideig szünetel a project, 3:44-nél járok, olyan 5-6 percre saccolom a végét
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 13:09:02 | Üzenet # 2882 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 340
|
Ez a vágott verzió engem is nagyon érdekel. Jöhet! Bár ezek után tuti végignézem a teljes replay-t, hogy jót .
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 14:40:03 | Üzenet # 2883 |
 Mormogi Papa
| Quote (YakQzA) Huh, ezt lájkolnám én is
Visszanéztem. Hát előttem keresztbe álltál bebetonozva a falba kétfelöl. Én meg olyan közel voltam felökleltelek, és akkorát repültél mint állat. Miközben egy dupla lucot is nyomattál!
2. futam asszem 8. kör. Dugó vedd bele légyszi a filmbe!
|
|
| | |
00roli00 | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 15:41:32 | Üzenet # 2885 |
 Alezredes
| Waiting.
|
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 16:10:16 | Üzenet # 2886 |
Címvédő
| Quote (dugojancsi) mert azután kérted a restartot hogy lebontottad az autót
Rögtön elkezdtem írni, nem akartam kilépni, mert eszemben volt a Monzai eset, így be is fejeztem a mondatot a korláton, de a garázsban újra kezdtem.
Quote (dugojancsi) A másik dolog, hogy ha másodjára is hibásan állított fel a gép a rajthoz, akkor nem lett volna szabad addig elindítani a futamot, amíg a számodra megérdemelt rajtkockát el nem foglalod
Mivel Mad újraírta a sorrendet, láthatóan helyesen és megint a negyedikbe állított, gondoltam felesleges harmadszor is, ugyan ez lesz.
Quote (dugojancsi) A harmadik dolog meg, ne menjünk már át személyeskedésbe, hogy "van még nagyon sok jó pálya, amin gyorsabb tudsz lenni mint a többiek".
Ezt nem én írtam...
Quote (dugojancsi) pusztán nevetségesnek érzem a tegnapi eseményeket, ilyen egyik ligában sincs, nem próba futam volt, ahol lehet gyakorolni Quote (dugojancsi) ezért kértem az eredmények törlését, mert a tegnapi megint káosz volt
Nem világos, a felvezetőn történtekre, vagy a futamra gondolsz. Ha a felvezetőre, szerintem nincs azzal semmi baj ha egy felvezetőt újraindítunk, a másodikat is újra kellett volna, ne kelljen eleve sérült autóval indulni senkinek egy(vagy több) ember hibája miatt.A futamon történt káosz más tészta...
Quote (dzsavermadar) mégsem akart senki ez miatt restartot
Lehet más észre sem vette..., akkor még nem tudhattam másodjára is oda rak a gyagyás gép, kénytelen voltam belátni, ezzel úgy sem lehet mit kezdeni, és bizony hogy elég nagy távolság az az egy kocka.
Az üzenetet módosította bakosgabor57 - Hétfő, 2011-10-03, 16:34:27 |
|
| |
dugojancsi | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 16:45:57 | Üzenet # 2887 |
 dugo mester
| Macau különkiadás
Jó szórakozást!
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 16:53:07 | Üzenet # 2888 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
| Tisztelt Versenytár-fórumlakó!
Az elmúlt bő egy hétben, nagyon passzív módban mentem át, mivel egyéb elfoglaltságom akadt. És hogy mi az, most leírom. (Macaut nem ezért hagytam ki) A Monzai futamot követően ahol volt némi vita a pályavágásokkal kapcsolatban, úgy gondoltam, hogy kéne egy progi, amivel szerkeszteni lehet a pályákat, és akkor elkezdtem keresni olyan programot amivel ezt megtehetem. Sajnálatos módon még nem jöttem rá hogyan lehet egy adott pályát betölteni az adott programban, majd szerkeszteni (lehet nem is megvalósítható), viszont elkezdtem megépíteni a saját elképzelésem szerint egy pályát. Hihetetlen jó érzés megépíteni kanyarról kanyarra, völgyből dombra, balról jobbra. Jelen pillanatig kb 40-50 órát fordítottam erre a pálya szerkesztésre illetve a program használatát is most tanulom. Az én elképzelésem és kívánságom az lenne, hogy akinek van kedve kipróbálni-tesztelni és segíteni a fejlesztésben, az szíveskedjen letölteni és bemásolni a „\PHWTCC MOD 3_1\GameData\Locations\” tehát nem kell a PHWTCC mappában másolni! A pálya saját elképzelésem szüleménye, zöld füves környezetben aszfalt borítással, ( a garázs aljzata sajnos murva, és nem jöttem még rá hogyan aszfaltozzam le Gazsiék sztrájkolnak . A boksz utca aszfalt ) a bukóterek sóderágyból vannak, a legtöbb helyre acél illetve beton korlátot építettem be, de van ahol gumifal véd meg. Azt nem számoltam, hány jobbos és hány balos kanyar van, viszont azt meg kell hogy mondjam, hogy nem az egyszerűség övezi . Szinte minden kanyarba rázókövet fektettem le és megpróbáltam úgy kialakítani, hogy ne lehessen vágni, ill ha vágás van, akkor a sóderágy belassít. A pálya szélét itt-ott díszíttettem, hol növényezettel, hol pedig épületekkel vagy átjáróval. Nézőteret is kialakítottam több helyen is. És akkor most jön az, hogy kérem a segítségeteket a tesztelésben a fejlesztésben! Tehát ha kedvet kaptál akkor töltsd le (Ted betette a letöltések közé) és nem számít hogy a HOTSLAP elején vagy a végén vagy!! csomagold ki (WinRAR) és kezd el tesztelni különböző felbontásban és részletességgel. Minden ötlet-javaslat jólesne - jól fogna. Ha úgy érzed, hogy hiányzik valami az egyik kanyar előtt ami jobb tájékozódást nyújt, ne habozz, írd meg, és én megpróbálom beépíteni. Igaz, hogy korlátozott az eszköztár, de ami van azt be tudom építeni. A korlátokat magasítani-szélesíteni lehet, sőt szinte mindent amit beépítettem alakítani tudom. Az ideális ívet (féktávot) is át tudom rakni, tehát ne habozz. Mint ezt korábban Tedel megbeszéltem, nem áll szándékomban szezon közben beiktatni a szerverre, mindenki Offline tesztelje. Ha majd úgy alakul, akkor a szezon végeztével (titkon azt remélem) hogy BONUSZ pálya lehet. De csak a szezon végén!
Azt meg kell mondjam, hogy soha nem tanultam informatikát, mindent amit tudok azt saját erőmből tanultam. Mindig is szerettem az új dolgokat kipróbálni, ez hát az agyam szüleménye! Köszönöm hogy segítesz! Oxy
OxyKingRing
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 17:03:59 | Üzenet # 2889 |
 dugo mester
| oxykirally, ó, a magyar Hermann Tilke
Az üzenetet módosította dugojancsi - Hétfő, 2011-10-03, 17:05:23 |
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 17:12:38 | Üzenet # 2890 |
 Mormogi Papa
| Quote (dugojancsi) Jó szórakozást!
Jó lett Dugó! GRAT!
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 17:13:57 | Üzenet # 2891 |
 Mormogi Papa
| Quote (oxykirally) nem áll szándékomban szezon közben beiktatni a szerverre
Oxy! Ez király! Kipróbálom. Ha nem is év közbe, de lehetne saját pályánk. ?
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 17:30:53 | Üzenet # 2892 |
Ezredes
Üzenetek: 242
| Oxy! Ki fogom próbálni!Lehetne egy külön fórumot indítani nekijje. Ha még nincs.
|
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 17:31:28 | Üzenet # 2893 |
Címvédő
| Nagyon csecse a video, köszönjük!
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 17:38:44 | Üzenet # 2894 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (DAeRK) Lehetne egy külön fórumot indítani nekijje. Nem mertem kérni.....
OxyKingRing
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 18:16:55 | Üzenet # 2895 |
Bajnok
Üzenetek: 345
| Oxy: nem kis fába vágtad a fejszédet Mindenképpen ki fogom majd próbálni. Amúgy meglévő pályákhoz is van külön program a vágás megfelelő kezelésére, ha jól tudom úgy működik, hogy meg kell "rajzolni" (autóval körbegurulni) a pálya szélét, és azt, hogy mi már a pályán kívüli rész kezdete, és onnantól a program tudja kezelni. A probléma csak az vele, hogy csak utólag nézheted meg, nincs olyan funkciója, hogy játék közben szól mondjuk, hogy vágtál és lassíts le. Nem tudom már mi a program, egyszer régebben Neuro mondta talán.
dugo: ez a videó fizikai fájdalom okozására képes, 18as karikát kiraktam volna Erről beszéltem, hogy lehet repülni meg falon át is vágni. Amúgy ha szerverreplay alapján készült, akkor remekül látszik, hogy mennyire laggos a szerver.
Az üzenetet módosította KaraDani - Hétfő, 2011-10-03, 18:17:22 |
|
| |
sztamas | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 18:20:47 | Üzenet # 2896 |
 Pénztáros
Üzenetek: 133
| oxykirally, Gratulálok a pályádhoz! Így elsőre 2:03 az időm de még lassú és amúgy is béna vagyok. Van néhány becsapós féktáv, ami szerintem rövidre van állítva. Már most a kedvencem a harmadik szakasz, az a bukkanó az egy állat! Minden elismerésem a tiéd! Csak így tovább! Merj kérni egy topicot, biztos megkapod,
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 18:23:46 | Üzenet # 2897 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (sztamas) Van néhány becsapós féktáv, ami szerintem rövidre van állítva. A hosszát sajnos nem tudon állítani, csak a szélességét és az ívét.
Quote (sztamas) Már most a kedvencem a harmadik szakasz, az a bukkanó az egy állat! Előzőleg még rafkósabb volt, és ha nem az ideális íven mentem, mindig sóderágy volt belőle. Ezért módosítottam.
OxyKingRing
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 18:27:48 | Üzenet # 2898 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 709
| oxykirally, gr tényleg jó lett a pálya betettem a letöltések közé amit nem kértél , azért megcsináltam Neked
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 18:30:45 | Üzenet # 2899 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (Ted-Mosby) amit nem kértél, azért megcsináltam Neked Nagyon köszönöm!
OxyKingRing
|
|
| |
dassved | Dátum: Hétfő, 2011-10-03, 18:33:40 | Üzenet # 2900 |
 Vezér-őrnagy
| Welcome to Oxyring! Grat, rámegyek!
|
|
| |