Nyitólap

Regisztráció

Belépés
Csütörtök, 2025-06-26, 09:59:45 | Üdvözöllek Vendég
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Csevegő
rocknrollaDátum: Szerda, 2011-10-26, 05:09:45 | Üzenet # 3201
Vezér-őrnagy
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 400
HUN88 itt reagálnék a felvetésedre!

Engem teljesen ugyan ilyen esetért büntettek meg nem is kicsit Monzában.
Neki mentem xy-nak az ezért neki ment z-nek amiből zs hátrányt szenvedett.
Egyébként meg nincs harag, de úgy gondolom ha engem megbüntettek akkor másnak sem jár az elnéző hozzáállás.
Majd a VB eldönti.

PEACE!!!!!!!! booze

hun88Dátum: Szerda, 2011-10-26, 06:24:30 | Üzenet # 3202
Ezredes
Üzenetek: 155
Szia rock.
Értem én a tömeges baleset okozásának alapelvét!És egyet is értek vele. sajnos okoztam már.De nekem az nem tiszta, hogy mi van akkor ha valaki olyan autónak ütközik neki akit jelen esetben nem én forgatok ki. nem miattam van ott keresztben.
Ez esetben engem amugy nem a saját pontbüntetésem aggaszt, mert már említettem, a verseny közbeni izgalom a lényeg. az hogy 8- vagy 12. leszek a bajnokság végén na hát puff.Nyugodtan böntessnek 25 másodpercre.
Engem az eset szabályi háttere érdekelne inkább. hogy mi a baleset forrása,az esetedben.a kereszben levő kocsi a hibás vagy én.Kiváncsian várom amugy majd a vb indoklását, mert érdekel mi a szabály ilyen helyzetre.

Üdv!

dugojancsiDátum: Szerda, 2011-10-26, 19:46:37 | Üzenet # 3203
dugo mester
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 359
Quote (Baly1)
Jó tehát nyilván valami véletlen folytán ez így alakult... (végül is simán elfogadható)
Monzát meg szerintem hagyjuk ki, mert teljesen más dimenziójú autó volt, amellyel a rázókövek gondolatától is megcsúsztál, ezt követő javulásom óriási mértéke a változtatott fizikában keresendő...

Nem vagyok jogban jártas, de megpróbálok valamibe belekezdeni, mert jogi vita esetén mind2 fél megpróbál(6)ja
bebizonyítani az igazát, nyilván lepkefingnyi esélyem maradt ezt megmagyarázni...
Ott kezdeném, hogy: 4 & 6 os képnél a szabályzatban van zöld pipa (értelmezvén a szabályzatot teljesen jogosan)...
Tudniillik folytatom a szabályzat ide vonatkozó 2 mondat pontos kiemelésével:

Pálya szélének értelmezése: a pálya szélét mindig folyamatos vonal jelzi.(ERGO a fehér vonalig pálya)
Most jön az állítás kibővítése :
Ahol a pályán rázókő található, abban az esetben a rázókövet [/b]még a pálya részének tekintjük a vonaltól függetlenül. (ERGO fehér vonal után még a rázókő is pálya része = tehát az is a pálya)
Ugyanakkor a pálya széle melletti mesterséges felületek (műfű, háló stb.) már nem tartoznak a pályához (egyértelmű)
Most jön a tiltó kiragadott 2 mondat:
1, kanyarodáskor a belső oldali kerekeknek még a pályán kell lenni (talán ennek eleget tettem)
2, kanyar külső ívén kívül haladás, azaz kiszélesítés abban az esetben megengedett, ha a játékos hibás kanyarvétel miatt teszi azt, kicsúszik, de ilyenkor sem szabad ezt a helyzetet előny szerzésére felhasználni...
Nemtökmind1a ha a 2 belső kerekem még a pályán volt, miért van az akkor pipálva, hozzáteszem mert így helyes)
Röviden : Rázókő = még a pálya része (vonaltól függetlenül) = P Á L Y A ! ! !

Erről beszéltem, tudniillik, én eddig folyamatosan ennek tudatában közlekedtem, hozzá teszem, valószínűleg elég sok vágást követvén el ezzel {Szerinted} (ezzel nem is tartom valószínűnek hogy egyedül vagyok), őszintén szólva ha most nem bukkansz ezzel elő, hát én esküszöm, hogy így megyek végig ebben az évszázadban...

A felháborodásom is ebből fakad....
Összedől a világ vagy nem dől össze, egyrészt miért is kéne újrafutkorásznom bármit is az előbb leírtak kapcsán, ha meg nincs is tétje, akkor tulajdonképpen Ti ezt miért is ellenőrzitek (ezt Ti majd tudjátok)...
Figyelmeztetésként meg adsz itt nekem 48h-t, miért olyan biztos az, hogy annyira ráérek, illetve hogy valaha is +futom mégegyszer az a kört : ahogy már mondtam, ha nem tetszik akkor töröld azonnal, függetlenül attól hogy melyik pillanatban futam meg újra, vagy nem...

Továbbra is kérdezem, nem tudok mást tenni, az enyhe gondolkodásmódom ennyire képes...
Az nem lehet, hogy valaki hozzám hasonlóan értelmezvén & gondolkodván, mikor is pipákat tett a 4 & 6 os képek mellé. akkor ezen pipák az én jelen szerencsétlen eszmefuttatásommal szinkronba, ugyanazt akarják mondani...

Leírtam a már véleményem, nagy a szerver, be kell tartatni elég szigorúan mindent, kérdés, hogy mit is pontosan...
Kérdés, hogy a bírok mennyire mennek bele olyan dolgokba, ami tök fölösleges ....

Kiakadva pedig azon vagyok, mikor megláttam a linkelt képedet, "hogy már ilyet se lehet" ...

Magyarázatként az is elég, hogy nincs Igazad Baly, tudomásul vettem, hogy nagyot tévedtem....

Sztéj In Písz !!!

Sajnálom hogy offenznek vetted a képet, de ha lehiggadsz egy kicsit, akkor remélem belátod hogy semmi bántó szándékom nem volt. Törölhettem volna azonnal is az időd, de tudom hogy a keddi időket még százszor megjavítjuk, ezért is írtam 48 órát, hogy még lenne 2 napod megfutni a 30 kört, ha ne adj' isten nem sikerül megjavítanod, amit nem hiszek smile

Azt egyébként hozzáteszem, hogy ha véletlen nem azt ellenőrzöm, akkor is mindig meg fogom keresni az első időt, hogy tátott szájjal TANULJAK belőle smile Ez most így alakult, még egyszer mondom, a szabály az szabály, hogy egyet értessz-e azzal az más kérdés, de azt mindenkinek be kell tartania, nincs kivételezés.

Most látom hogy már sikerült is megjavítanod az időt, feleslegesen bosszankodtál smile

DAeRKDátum: Szerda, 2011-10-26, 20:05:59 | Üzenet # 3204
Ezredes
Üzenetek: 242
Hozzászólnék én is a Baly "szabálytalan" gyorsköréhez.
Valószínű Baly nem vette észre, hogy a kép amit dugo belinkelt, azon a BMW jobb hátsó kereke sem a pályán, sem a rázókövön nincs, hanem a műfüvön van (szabályzat szerint már ez is "szabálytalan", bár nagyon szőrszál hasogató!). Az esemény előtt lévő 5-6 méter lehetne a döntő, hogy ott Baly mennyire van vagy nincs a pályán.
Aki a HotLaps-on Top időket megy az számítson rá, hogy a VB gyakrabban fogja Őket ellenőrizni.

Baly1Dátum: Szerda, 2011-10-26, 20:32:27 | Üzenet # 3205
Hadnagy
Üzenetek: 50
Baly1 || Dátum: Szerda, Tegnap, 19:31:54 || VB topik

Jó tehát nyilván valami véletlen folytán ez így alakult... (végül is simán elfogadható)
Monzát meg szerintem hagyjuk ki, mert teljesen más dimenziójú autó volt, amellyel a rázókövek gondolatától is megcsúsztál, ezt követő javulásom óriási mértéke a változtatott fizikában keresendő...

Nem vagyok jogban jártas, de megpróbálok valamibe belekezdeni, mert jogi vita esetén mind2 fél megpróbál(6)ja
bebizonyítani az igazát, nyilván lepkefingnyi esélyem maradt ezt megmagyarázni...
Ott kezdeném, hogy: 4 & 6 os képnél a szabályzatban van zöld pipa (értelmezvén a szabályzatot teljesen jogosan)...
Tudniillik folytatom a szabályzat ide vonatkozó 2 mondat pontos kiemelésével:

Pálya szélének értelmezése: a pálya szélét mindig folyamatos vonal jelzi.(ERGO a fehér vonalig pálya)
Most jön az állítás kibővítése :
Ahol a pályán rázókő található, abban az esetben a rázókövet [/b]még a pálya részének tekintjük a vonaltól függetlenül. (ERGO fehér vonal után még a rázókő is pálya része = tehát az is a pálya)
Ugyanakkor a pálya széle melletti mesterséges felületek (műfű, háló stb.) már nem tartoznak a pályához (egyértelmű)
Most jön a tiltó kiragadott 2 mondat:
1, kanyarodáskor a belső oldali kerekeknek még a pályán kell lenni (talán ennek eleget tettem)
2, kanyar külső ívén kívül haladás, azaz kiszélesítés abban az esetben megengedett, ha a játékos hibás kanyarvétel miatt teszi azt, kicsúszik, de ilyenkor sem szabad ezt a helyzetet előny szerzésére felhasználni...
Nemtökmind1a ha a 2 belső kerekem még a pályán volt, miért van az akkor pipálva, hozzáteszem mert így helyes)
Röviden : Rázókő = még a pálya része (vonaltól függetlenül) = P Á L Y A ! ! !

Erről beszéltem, tudniillik, én eddig folyamatosan ennek tudatában közlekedtem, hozzá teszem, valószínűleg elég sok vágást követvén el ezzel {Szerinted} (ezzel nem is tartom valószínűnek hogy egyedül vagyok), őszintén szólva ha most nem bukkansz ezzel elő, hát én esküszöm, hogy így megyek végig ebben az évszázadban...

A felháborodásom is ebből fakad....
Összedől a világ vagy nem dől össze, egyrészt miért is kéne újrafutkorásznom bármit is az előbb leírtak kapcsán, ha meg nincs is tétje, akkor tulajdonképpen Ti ezt miért is ellenőrzitek (ezt Ti majd tudjátok)...
Figyelmeztetésként meg adsz itt nekem 48h-t, miért olyan biztos az, hogy annyira ráérek, illetve hogy valaha is +futom mégegyszer az a kört : ahogy már mondtam, ha nem tetszik akkor töröld azonnal, függetlenül attól hogy melyik pillanatban futam meg újra, vagy nem...

Továbbra is kérdezem, nem tudok mást tenni, az enyhe gondolkodásmódom ennyire képes...
Az nem lehet, hogy valaki hozzám hasonlóan értelmezvén & gondolkodván, mikor is pipákat tett a 4 & 6 os képek mellé. akkor ezen pipák az én jelen szerencsétlen eszmefuttatásommal szinkronba, ugyanazt akarják mondani...

Leírtam a már véleményem, nagy a szerver, be kell tartatni elég szigorúan mindent, kérdés, hogy mit is pontosan...
Kérdés, hogy a bírok mennyire mennek bele olyan dolgokba, ami tök fölösleges ....

Kiakadva pedig azon vagyok, mikor megláttam a linkelt képedet, "hogy már ilyet se lehet" ...

Magyarázatként az is elég, hogy nincs Igazad Baly, tudomásul vettem, hogy nagyot tévedtem....

Sztéj In Písz !!!

Ha valamiféle igazság is van DAERK hozzászólásában, akkor valóban elnézést kérek, mert "bazinagyott" smile tévedtem, és hozzá tenném (pont lexarom hogy kit sértek meg vele, vagy nem), amit már eddig is jeleztem, kérném a kör törlését, mert ilyen BOHÓCKODÁSBAN nem vagyok hajlandó részt venni... (Egyszóval ez nevetséges, még ha igaz is)
Főleg, hogy a véletlent (nyilván) kizárva szúrópróbaszerűen olyan hibáról van szó, amit állóképen nagyítóval nem jövök rá, (ha nem DAERK mondja), nem még mozgóképen (persze kikockázva hol fordul már elő 1 hiba)...
Ha nem is DAERK felvetéséről van, amit nagyon Köszönök Neki teljes szívből, akkor óriási elnézéseket kérek, hogy hogy lehetek ekkora barom, illetve akkor valaki csak magyarázza már el nekem mi az a szélesítés... ???!!!!!
KÉRNÉM továbbá a jelenlegi köröm törlését is, mert 4-5 hiba tuti van benne, vagy a nap süt kicsit más szögbe...
Nem baj Balázs, Nevettesd még ki magad, ahogy csak lehet haha kész, jókat nevetgélek ...
ELNÉZÉST KÉREK >>> KÖRÖK TÖRLÉSE

dzsavermadarDátum: Szerda, 2011-10-26, 20:38:23 | Üzenet # 3206
Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
Mindenkinek!!!
Régebben beszéltünk már a Hotlapson szereplő időkről. Főbb vonalakban megállapítottuk, hogy csak tájékoztató jellegűek. Egy gyakorláson senki nem fog annyira koncentrálni , (meg nem is kell, hisz gyakorlás), hogy figyelgesse hol hagyta el a pályát, és ilyesmi.
Maradjunk is meg ennyinél. Azt mondom, hogy a VB hivatalosan mostantól nem ellenőrzi a Hotlaps köreit, de megnézheti azokat, és meg is fogja nézni. főleg az élen lévőket.
Semmilyen intézkedést nem teszünk egyik versenyző ellen sem.
Viszont arra kérek mindenkit, ha az ideje belekerül az első 5-be, akkor saját maga ellenőrizze le, és ha úgy gondolja, jelezze, és töröljük.
Gondolom senki nem akar, főleg a legjobb időt futottak, olyan körrel "ékeskedni", ami nem teljesen tiszta.
Ez becsület, és önbecsülés kérdése is

Továbbá az élen lévő idők már fontos tájékoztatást, információt hordoznak magukban, ezért lényeges, hogy "tiszták" legyenek. Hátrébb már nem annyira meghatározók.
Természetesen a megtett köröket jóváírjuk törlés esetén.

ui.:
Hamarosan pontosítunk ez ügyben mindent, és mindenki számára minden egyértelmű lesz. Ezt megígérem.
A szabályzatban lévő képeket meg csak annyira vegyétek alapul, hogy azok nem a határeseteket jelzik, és csak illusztrációk.

"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."

dugojancsiDátum: Csütörtök, 2011-10-27, 07:07:12 | Üzenet # 3207
dugo mester
Rendben. Akkor mint VB kiszállok a Hot Lap körök ellenőrizgetéséből, mindenki olyan kört megy, amilyet szabályosnak tart wink
Én próbáltam tenni a tiszta játékért és továbbra is így fogok játszani, a többi pedig "becsület, és önbecsülés kérdése".
Mégegyszer elnézést, amiért egy "figyelmeztetéssel" egy ember lelki világába gázoltam, nem teszem többet. Megbántam.

dzsavermadarDátum: Csütörtök, 2011-10-27, 08:44:46 | Üzenet # 3208
Vezér-hadnagy
Félreértés ne essék, dugojancsi helyesen járt el az eddigi tendenciának megfelelően, és jogosan tette meg észrevételét a gyors körre vonatkozóan.
De én szeretném, hogy ezután ne VB beavatkozással kelljen korrigálni.
Természetesen nem maradhat rossz kör a Hotlapson, legalábbis az első 5-ben.
Erre, mint írtam is, továbbra is figyelmet fordítunk.
Tehát, ha valaki bekerül az első 5-be, nézze át a körét, és kérem jelezze a VB felé, ha rossz.
Ne várja meg, hogy fut jobbat is talán. Az majd úgyis ott lesz, ha sikerül.

A határeseteket meg megbeszélhetjük nyugodtan is, ne okozzon cívódást közöttünk egy rohadt gyakorló gyors kör. Viszont a korrektség megkívánja ezeket a lépéseket.
A legjobbaktól pedig elvárható, hogy teljesen tiszta körökkel szerepeljenek, hiszen ők "útmutatóként" szerepelnek a többiek előtt.

DAeRKDátum: Csütörtök, 2011-10-27, 08:58:45 | Üzenet # 3209
Ezredes
booze

dassvedDátum: Csütörtök, 2011-10-27, 09:20:55 | Üzenet # 3210
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
iRacing helyett, mellé, ígéretes, érdekes:

C.A.R.S.
http://www.wmdportal.com/
http://www.youtube.com/watch?v=Sq4Q_w3V5pE&feature=grec_index

DAeRKDátum: Csütörtök, 2011-10-27, 12:28:42 | Üzenet # 3211
Ezredes
Kéne egy HotLaps Topic, ahova az aktuális pályára való megjegyzéseket, illetve tanácsokat lehetne megosztani.
Lassan olyanok leszünk, mint a Nők Lapja Café. Na most lebuktam... shy

Az üzenetet módosította DAeRK - Csütörtök, 2011-10-27, 12:30:13

dugojancsiDátum: Csütörtök, 2011-10-27, 13:52:47 | Üzenet # 3212
dugo mester
DAeRK, jó ötlet, most már odaírjatok a HotLaps-szal kapcsolatban smile

rocknrollaDátum: Csütörtök, 2011-10-27, 15:26:04 | Üzenet # 3213
Vezér-őrnagy
Na most kicsit durva leszek!!!!!!!!!!!!! dont

EGY VALAMIT JÓ LENNE HA TUDOMÁSUL VENNÉTEK:
A VB NEM AZÉRT VAN HOGY MINDEN DÖNTÉSÉT MEGMAGYARÁZZA!!
A FASZOM TELE VAN AZZAL HOGY MINDENKI SZEMÉLYES SÉRTÉSNEK VESZI HA A SZABÁLYT BE KELL TARTANI.

HA NEM TETSZIK A MÓDI EL LEHET HÚZNI A PICSÁBA!
EZ EDDIG IS ÍGY VOLT ÉS EZUTÁN IS ÍGY LESZ.
A SZABÁLY AZÉRT VAN HOGY NE LEGYEN ANARCHIA, OLVASD EL TANULD MEG VEDD TUDOMÁSUL, ÉS MÉLTÓSÁGGAL TŰRD!

ELNÉZÉST A HANGVÉTELÉRT!!! PEACE!!!!!!!! cool booze

JeckDátum: Csütörtök, 2011-10-27, 16:41:02 | Üzenet # 3214
Mormogi Papa
Üzenetek: 439
Rockn csak keményen!

Ne szórakozz, hanem told neki! smile

wenizolikaDátum: Csütörtök, 2011-10-27, 16:49:40 | Üzenet # 3215
Hadnagy
Üzenetek: 67
rocknrolla, ez télleg kemény volt Ecsém yes shutup

JeckDátum: Csütörtök, 2011-10-27, 19:58:26 | Üzenet # 3216
Mormogi Papa
Zolika, Zolika. Lenyomtál, mint egy bélyeget. cry

biggrin

oxykirallyDátum: Péntek, 2011-10-28, 04:35:16 | Üzenet # 3217
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
Az A1 Ring pontosan azzal a progival van csinálva, amellyel én is elkezdet pályát építeni. A féknyomok, a reklámtáblák, a szalagkorlát és még sok más hasonlit (azonos) egymáshoz.
A különbség az, hogy én sokkal profibban csinálom, mint maga a fejlesztő csapat biggrin crazy

OxyKingRing

dzsavermadarDátum: Péntek, 2011-10-28, 07:08:19 | Üzenet # 3218
Vezér-hadnagy
oxykirally,

A meglévő, kész pályákat is tudod módosítani? Amiket használunk, pl.?
Vagy esetleg "lemásolni", és úgy csinálni újat?

oxykirallyDátum: Péntek, 2011-10-28, 14:11:22 | Üzenet # 3219
Vezér-őrnagy
Quote (dzsavermadar)
A meglévő, kész pályákat is tudod módosítani? Amiket használunk, pl.?

Az egész "project" így indult, hogy Moanzaban voltak részek, amiket lehetett vágni, és vita is volt belőle. Én ennek fényében kezdetem el keresni olyan progit amivel be tudom importálni az adott pályát, és igény szerint 1-1 fekvőrendőrt le tudok fektetni, sőt úgy kialakítani a pálya szélét, hogy semmilyen előnyt ne lehessen szerezni vágással vagy szélesítéssel, és akkor nem kell a körellenőrzés sem. Sajnos ez a software amit használok nem tudja értelmezni a már elkészült pályákat, csak a saját készítést. . Nem zárom ki, hogy valahogy azt módosítani lehet, de jelen tudásommal nem megvalósítható. Az A1 ezzel csinálták, de nincs meg az "A1 Project". Pl a sóderágy ellenállását meg tudom változtatni, de nem ezzel a progival, hanem sima szöveg szerkesztővel, megkeresem az adott pálya hozzá tartozó résznek az ellenálló értékét, és azt módosítom . (ez gondolom nektek sem okoz gondot)
Quote (dzsavermadar)
Vagy esetleg "lemásolni", és úgy csinálni újat?

A másolás, elvileg megvalósítható, több módon is, pl a Google Földel pontosan le tudom másolni a nyomvonalat, viszont minden pályán ugyan az lenne a box, a reklámtáblák, a személyzet stb, mivel korlátozott az eszköztáram. Igaz, azt lehet bővíteni egy 3D progival, de azt egyedül nem tudom megvalósítani, és nagyon-nagyon sok időt vesz igénybe. Ha most kellene idény közben megtenni, akkor szinte biztos hogy nem maradna semmi időm másra. Továbbmegyek, val.szeg el sem készülnék minden héten egy-egy pályával.
Félre ne érts, nagyon szívesen csinálok "bármit" a közösség érdekében-érdekéért, de ezt nem tudnám garantálni, hogy elkészülök minden héten a pályával.
A téma továbbra is foglalkoztat, hogyan módosítsam a pályát, de jelenleg nem találom a megoldást.

OxyKingRing

oxykirallyDátum: Péntek, 2011-10-28, 14:17:56 | Üzenet # 3220
Vezér-őrnagy
Azt az időt is sajnálom, amit Ti mint VB el kell hogy töltsetek a körök ellenőrzésével, de remélem a progi amit adtam jelentősen megkönnyíti a gyors kör megkeresése és ellenőrzése.

OxyKingRing

dassvedDátum: Szombat, 2011-10-29, 12:46:17 | Üzenet # 3221
Vezér-őrnagy
lehet fura lesz, de mintha a hotlaps kb egy tizeddel kevesebbet mutatna mint amit a szerveren futottam, futottunk. máskor is észleletem hasonlót, de lehet csak benéztem valamit...? tökmindegy. a sóderágy viszont cefetül ragad a hátsó szektorban, ásóval és lapáttal jöjjön holnap mindenki! smile

DodiDátum: Szombat, 2011-10-29, 16:09:56 | Üzenet # 3222
Ezredes
Üzenetek: 209
A beragadás miatt én is csatlakoznék dassvedhez, a gyakorlásnál semmi baj,
de ha valaki holnap kisodródik bármilyen oknál fogva a futamon, akkor akár a versenyének is annyi lehet.

dugojancsiDátum: Szombat, 2011-10-29, 18:05:35 | Üzenet # 3223
dugo mester
Jeck, a győr kikapott Pécsen 3-1-re, úgyhogy holnap megléphetünk 5 ponttal shades

wenizolikaDátum: Szombat, 2011-10-29, 19:38:39 | Üzenet # 3224
Hadnagy
dugojancsi,
Quote (dugojancsi)
holnap megléphetünk 5 pontta

várjál te még azzal... v

JeckDátum: Vasárnap, 2011-10-30, 09:40:26 | Üzenet # 3225
Mormogi Papa
Quote (dugojancsi)
megléphetünk 5 ponttal

Meg kell lépnünk! Otthon 3-at rúgunk a Honvédnak. smile

wenizolikaDátum: Vasárnap, 2011-10-30, 10:25:06 | Üzenet # 3226
Hadnagy
Quote (Jeck)
Otthon 3-at rúgunk a Honvédnak

lol lol lol

Ted-MosbyDátum: Vasárnap, 2011-10-30, 14:33:25 | Üzenet # 3227
Vezér-hadnagy
Üzenetek: 709
Üdv mindenkinek !

Részben visszatértem, megvolt az első egy hetes kirándulásom a "messzi" tájakon.
Túl vagyok rajta, most kicsit pihenek,ma már a régi helyemen "szolgálok és védek", ebből köveztkezik, hogy a mai futam is kimarad. Úgy néz ki a jövő heti is sad
Talán a 13.-ai Nurburgring-i futamon már részt tudok venni, legalábbis remélem.
A csapatomtól elnézést kérek, erre nem számítottam, hogy ennyi futamot ki kell hagynom. De nagy gr dassved-nek a múlt heti futamokért booze

Amint tudok gurulgatok...
Mindenkinek sok sikert a mai újabb megmérettetéshez ...

HAJRÁ TDM TEAM !!!

dassvedDátum: Vasárnap, 2011-10-30, 15:11:31 | Üzenet # 3228
Vezér-őrnagy
Köszi Ted, elfértél volna te is a dobogón, várunk vissza!

00roli00Dátum: Hétfő, 2011-10-31, 14:10:00 | Üzenet # 3229
Alezredes
Üzenetek: 121
Bocs srácok a 2. futam rajtjáért,fingom nincs mi történt azon kívül h bealudtam a rajtot vagy mi. shy

Az első restartot meg nem kértem, pedig én lettem volna illetékes/nekem elég volt az is hogy netszakadás után megvártatok/. Bár azt az újrakezdést sokan nem bánják szerintem, a mezőny végéről a roncsderbyt elnézve....

wenizolikaDátum: Hétfő, 2011-10-31, 16:42:48 | Üzenet # 3230
Hadnagy
Quote (00roli00)
újrakezdést sokan nem bánják szerintem

lehet hogy én vagyok az egyetlen... shutup

dassvedDátum: Hétfő, 2011-10-31, 17:08:41 | Üzenet # 3231
Vezér-őrnagy
áhh, nem vagy egyedül! smile

dugojancsiDátum: Hétfő, 2011-10-31, 18:06:39 | Üzenet # 3232
dugo mester
Én is bánom! smile

Ted-MosbyDátum: Kedd, 2011-11-01, 07:37:56 | Üzenet # 3233
Vezér-hadnagy
Dan Wheldon és Marco Simoncelli Emlékfutam !!!!

2011.11.03. Csütörtök
Indianapolis

Lebonyolítás :

Szabadedzés: 16:00,
Időmérő menet kezdete: 18:40
Időmérő menet időtartama: 20 perc, körszám nélkül
Warm up, pihenés: 19:00
Első verseny indítása: 19:15
Első verseny időtartama: 12 kör
Második verseny indítása: 19:55
Második verseny időtartama: 12 kör

Pálya a letöltések között !!!
Ha nem a online szerveren csináljuk én akkor is készítek hozzá szerót, aki tud jöjjön !!!

wenizolikaDátum: Kedd, 2011-11-01, 08:02:30 | Üzenet # 3234
Hadnagy
Quote (Ted-Mosby)
aki tud jöjjön

hááát... pont délutános vagyok! wink

JeckDátum: Kedd, 2011-11-01, 09:35:41 | Üzenet # 3235
Mormogi Papa
Quote (Ted-Mosby)
Dan Wheldon és Marco Simoncelli Emlékfutam

Én jövök! WTCC lesz?
Én Albert Flóriért is megyek egy kört.

Javaslom a felvezető kört mindenki felkapcsolt fényszóróval tegye meg.
Emlékezve ezekre a nagyszerű sportolókra.

bakosgabor57Dátum: Kedd, 2011-11-01, 09:45:17 | Üzenet # 3236
Címvédő
Üzenetek: 125
Hát ez gyorsan ment, még rá se kattintottam már lent volt.

Ted-MosbyDátum: Kedd, 2011-11-01, 09:47:10 | Üzenet # 3237
Vezér-hadnagy
Quote (Ted-Mosby)
Pálya a letöltések között !!!

aki letöltötte már a pályát, attól elnézést kérek
nem működnek a startnál a hangok, javítani fogom, keresek egy másik verziót

engedélyt kaptam a VB-től, a közös szerveren lesz a futam

JeckDátum: Kedd, 2011-11-01, 10:03:51 | Üzenet # 3238
Mormogi Papa
Ted! Jó lenne ha szerdán már a szerón lenne az indianapolis pálya, mert gyakorolni is kéne. Thx!

Ted-MosbyDátum: Kedd, 2011-11-01, 10:05:46 | Üzenet # 3239
Vezér-hadnagy
Jeck,

gyakorolhatsz majd offline, csütörtökön 16:00-tól lesz a szerón a pálya

JeckDátum: Kedd, 2011-11-01, 10:19:21 | Üzenet # 3240
Mormogi Papa
Jó lesz így is. Köszi.
Már mentem az előbb offline. 1.45-ös idővel, és a célegyenes végén 249-es végsebességgel. smile

bakosgabor57Dátum: Kedd, 2011-11-01, 10:23:46 | Üzenet # 3241
Címvédő
Pedig működnek a start dudák is, csak nem kell lecserélni a Sound-ot...
Jó ez a verzió, aki tudja mit kell csinálni, az ne másolja be a Sound-ot, aki nem annak vedd ki belőle, és úgy rakd fel letöltésre.
U.I.:
Én legalábbis nem másoltam be a letöltésben levő Sound-ot, és működnek a start hangok.

Az üzenetet módosította bakosgabor57 - Kedd, 2011-11-01, 10:50:28

BandyDátum: Kedd, 2011-11-01, 10:59:55 | Üzenet # 3242
Hadnagy
Üzenetek: 68
Rám számíthattok!!

JeckDátum: Kedd, 2011-11-01, 11:03:02 | Üzenet # 3243
Mormogi Papa
Quote (bakosgabor57)
az ne másolja be a Sound-ot

És ha kitörlöm, az jó? smile

LINKK_-Dátum: Kedd, 2011-11-01, 12:51:24 | Üzenet # 3244
Őrnagy
Üzenetek: 80
én is indulnék akkor.

bakosgabor57Dátum: Kedd, 2011-11-01, 13:01:27 | Üzenet # 3245
Címvédő
Quote (Jeck)
És ha kitörlöm, az jó?

Próbáld meg, de egyesével meg kell keresned...

JeckDátum: Kedd, 2011-11-01, 14:44:30 | Üzenet # 3246
Mormogi Papa
Gábor kitörölgettem egyesével. Remélem jó lesz. smile

rocknrollaDátum: Kedd, 2011-11-01, 15:17:18 | Üzenet # 3247
Vezér-őrnagy
Sziasztok!

RÁM IS SZÁMÍTHATTOK! cool
Én is megyek plusz kört a CSÁSZÁR emlékére!

A fényszóró mellett javaslom a folyamatos dudálást is!!( a felvezető körön természetesen)

dzsavermadarDátum: Kedd, 2011-11-01, 16:13:56 | Üzenet # 3248
Vezér-hadnagy
Igen, tökéletesen működik minden, ahogy Bakos Gábor mondta.
Nem kell lecserélni a pályát.
Kicsomagolás után egyszerűen töröljétek ki a Sound mappát, és csak az Indianapolis mappát másoljátok be a Location mappába.( ne a PHWTCC mappába, hanem mellé)
THX Gábor!

JeckDátum: Szerda, 2011-11-02, 10:16:23 | Üzenet # 3249
Mormogi Papa
Kitörölgettem egyesével a sound fájlokat. Működik szépen!
Aki már felrakta így meg lehet oldani! smile

Ted-MosbyDátum: Csütörtök, 2011-11-03, 11:41:04 | Üzenet # 3250
Vezér-hadnagy
Bocsi mindenki !

Nem biztos, hogy hazaérek estére, de azért még lebonyolítható a futam.
Ha az egyik VB ráér.
A pálya fel van másolva a szerverre, csak be kell tölteni.
Ha esetleg úgy is megoldható, halasszuk el valamikor a jövő hétre.

Keresés:

Copyright MyCorp © 2025
Az oldalt a uCoz rendszer működteti