Nyitólap

Regisztráció

Belépés
Csütörtök, 2025-06-26, 13:42:36 | Üdvözöllek Vendég
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Csevegő
sztamasDátum: Hétfő, 2011-11-14, 17:24:30 | Üzenet # 3351
Pénztáros
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 133
dugojancsi,
Én meg mögötted a frászt kaptam hogy rám borulsz!

dugojancsiDátum: Hétfő, 2011-11-14, 17:37:11 | Üzenet # 3352
dugo mester
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 359
sztamas, biggrin :D biggrin feleslegesen aggódtál, teljesen ura voltam a helyzetnek biggrin

Nem tudtam se mélyre beengedni az autót ahogy szoktam, mert akkor kiütöm mad-et, se kilőni a sikánból, mert rosszul kezdtem neki és a kombinációs rázókő megviccelt, kicsit paráztam is hogy úgy járok mint Massa, vagy Vettel biggrin

KaraDaniDátum: Szerda, 2011-11-16, 09:52:32 | Üzenet # 3353
Bajnok
Üzenetek: 345
Elég durva, mennyire rossz ez a Silverstone. Mintha valaki csak úgy kb. rajzolt volna valami hasonlót az eredetihez, és valami reptérről szedte volna az alapot, ezért kétszer olyan széles aszfaltcsíkot húzott mint kéne sok helyen. A fentlevő pályabejárót végignézve ez az érzésem csak erősödött, 1-esben veszi azt a kanyart amit mi 4-esben és hasonlók uhm A pálya kidolgozása látványügyileg meg konvergál a 0-hoz, valami hihetetlen ocsmány, tereptárgyak nélküli síkság biggrin Bár ez érdekelne a legkevésbé. Minedent egybevéve totál élvezhetetlen számomra a pálya wacko

Az üzenetet módosította KaraDani - Szerda, 2011-11-16, 09:56:01

dassvedDátum: Szerda, 2011-11-16, 11:19:58 | Üzenet # 3354
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
jogos amit Dani írt, hát még a totál irreális/idétlen setupok amikkel álomidőket lehet itt futni, valamiért itt és most nem sok köze van a valósághoz, igazi játszótér lett! smile

m4dm3nDátum: Szerda, 2011-11-16, 11:47:17 | Üzenet # 3355
Generalisszimusz
Üzenetek: 687
Srácok!

Erre csak azt tudom nektek mondani, hogy van fent a szerveren egy Northamptonshire GP pálya, aminek a betöltőképe a Silverstone GP. Amint hazaértem letöltöm a szerverről és felteszem multiupload-ra, teszt erejéig beállítom a szerverre majd és nézzétek meg, hogy az milyen.

Ha időközben valaki keresne esetleg egy másik Silverstone GP pályát valahol, azt megköszönném :thumb:. Még lenne idő cserére, ezért is merem ezt így megírni.

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

InHellDátum: Szerda, 2011-11-16, 13:22:12 | Üzenet # 3356
Alezredes
Üzenetek: 106
Maximálisan egyetértek az előttem szólókkal, a pályacserét is támogatom.

oxykirallyDátum: Szerda, 2011-11-16, 14:54:53 | Üzenet # 3357
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
LMT_F1_England_10.rar Ezt találtam gyorsba, nem volt időm letölteni, ill. van itt egy 91-93 évjáratú is FCMG_1991-93_Silverstone-v0_99.rar ezt se teszteltem. Van még másik is, de az már az új nyomvonalban van.

OxyKingRing

KaraDaniDátum: Szerda, 2011-11-16, 14:55:04 | Üzenet # 3358
Bajnok
Ja én nem is gondoltam ilyesmire, hogy csere, csak ki kellett adni magamból méla undoromat a pályával kapcsolatban devil Alapból sem szeretem mondjuk biggrin
Amúgy ez pl.: mindjárt pofásabbnak tűnik pl.:

DodiDátum: Szerda, 2011-11-16, 14:58:06 | Üzenet # 3359
Ezredes
Üzenetek: 209
Én találtam egy 2009-re legfrissebb pályát, de nem tom betölteni, kifagy a program,
lehet, hogy moddal együtt kell feltenni...

http://www.wcp-series.com/TR-2009.php

Elvileg ez az:

Illetve ennek a teljes módja, ezt még nem próbáltam ki....

http://www.megaupload.com/?d=4CC9HEI0

Az üzenetet módosította Dodi - Szerda, 2011-11-16, 16:45:31

m4dm3nDátum: Szerda, 2011-11-16, 16:39:16 | Üzenet # 3360
Generalisszimusz
Na nézegettem egy pár Silverstone-i pályát. Volt ami nem indult el, volt ami grafikailag volt gagyi, szóval azokat kukáztam.

Viszont találtam 2010-es változatot. Ez egy kicsivel hosszabb és részben a pálya 1/3 másabb, mint ami a szerveren van, de jól nézz ki. Jól kidolgozott és nem találtam semmi problémát vele. Teszteltem és hangok, rajtfények minden rendben volt.

Hátránya, hogy köridőben egy olyan ~20 mp-el hosszabb, mint a jelenlegi szerveren futó változat. Kb. 2:14-es időt mentem rajta (asszem). Ami így a jelenlegi 1.56.xxx-es időt nézve cinkesebb, viszont még messze nincs olyan hosszú, mint egy Macau-i kör.

Íme:

Ilyeneket ne nézzetek, hogy váltási hangok meg ívkövetés stb, mert csak full alap setuppal mentem rajta vagy 10 kört. Ebből öt csak sima teszt a másik 5 meg egy gyors verseny volt. Videó hossza sem mérvadó, mert az a szar youtube az utóbbi időben elbassza az összes mp4 formátumú feltöltésemet wacko .

Kérdés:

Legyen-e ez esetleg, vagy maradjon a jelenlegi.

Megmondom őszintén a jelenlegivel két nagy bajom van: Szélesnek vélem én is, valamint az aszfalt szine ritka mód el van baszva.

Ha kell ez a pálya, akkor sincs gond, mert vasárnap este 6-ig szerintem a kötelező 30 kört mindenki letudhatja. Ha mégsincs meg, akkor majd a VB-kel egyeztetek, hogy legyen-e szankció vagy sem.

Jó lenne, ha minnél többen és még a mai nap folyamán reagálnátok, hogy mi legyen.

Ezt elküldöm mindenkinek körüzenetben is!

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

KaraDaniDátum: Szerda, 2011-11-16, 16:58:16 | Üzenet # 3361
Bajnok
Ilyeneket ne nézzetek, hogy váltási hangok meg ívkövetés stb, mert csak full alap setuppal mentem rajta vagy 10 kört.

Nem jók a váltási pontok, és még rossz hangokat is adsz ki, brümmögj szebben tongue , az ívekről meg ne is beszéljünk, össze vissza remeg az autó, mintha csak billel tolnád haha
Videó hossza sem mérvadó, mert az a szar youtube az utóbbi időben elbassza az összes mp4 formátumú feltöltésemet

Az tényleg egy nyomorék a legutóbbi update óta.

A pálya nekem jobban tetszik a mostaninál, én örülnék a cserének. Vedd ezt fél szavazatnak, mert nem biztos, hogy tudok indulni vasárnap. A hossza meg mindegy max le kell csípni a versenytávból.

Az üzenetet módosította KaraDani - Szerda, 2011-11-16, 17:04:56

DodiDátum: Szerda, 2011-11-16, 17:12:53 | Üzenet # 3362
Ezredes
Jelentem működik az általam videón bemutatott régi vonalvezetésű pálya!!!

bakosgabor57Dátum: Szerda, 2011-11-16, 17:22:41 | Üzenet # 3363
Címvédő
Üzenetek: 125
Nem is tudom milyen Silverston GP fut a szerveren, amikor eredetileg a Northamptonshire GP van az utolsó modban. Furcsállottam is, hogy az előbb 2-3 kör alatt még 2 perc alá se tudtam menni...

Az üzenetet módosította bakosgabor57 - Szerda, 2011-11-16, 17:28:52

DodiDátum: Szerda, 2011-11-16, 17:34:21 | Üzenet # 3364
Ezredes
Itt a link, ha valaki kipróbálná

http://www.megaupload.com/?d=YK4Z6YPM

sztamasDátum: Szerda, 2011-11-16, 18:34:04 | Üzenet # 3365
Pénztáros
Üzenetek: 133
Nekem mindegy melyik pálya lesz, mivel egyiket sem ismertem, de ha kérhetem a tisztelt VB-t akkor gyorsan döntsön hogy legyen idő minél többet gyakorolni.

m4dm3nDátum: Szerda, 2011-11-16, 18:37:08 | Üzenet # 3366
Generalisszimusz
Dodi, megnéztem ezt amit linkeltél fentebb. Alapvetően nincs vele bajom smile .

bakosgabor57, Northamptonshire GP nincs is a 3.12-es modban benne, csak V3Silverstone mappa van (tudom egy és ugyanaz a helyszín smile ), viszont szerveren V3Silverstone mappa nem volt, de volt Northamptonshire. Letöltöttem az utóbbit betettem a PHWTCC mappába és meg sem nyikkant a pálya. Ezért mertem feltenni a jelenlegit és így beállítani a szervert.

Viszont többen jelezték, hogy ez a pálya nem az igazi. Egyrészt az aszfalt szine kegyetlen zavaró, másrészt túl széles a pálya.

Letöltöttem egy pár Silverstone-i pályát és felmerült az a lehetőség, hogy a 2010-es pályavonalra cserélnénk.

Ez most mindenkinek szól:

Jelenleg - velem együtt - 6 ember jelezte, hogy benne van a cserében. Bocs, 6 és fél biggrin . Danit kihagytam biggrin .

Várom még a többiek reakcióját is, legkésőbb holnap délutánig - kb. este 6 felé érek haza. Addig jó volna, ha minnél többen reagálnának.

Ez a 2010-es hosszabb időben, de a körszámból lehet lejebb venni ez nem gond. Szerverre már felmásoltam, de egyelőre nem aktív míg nem tudom, hogy mennyi ember van benne a váltásban. Egy VB már jelezte, hogy támogatja. Másik VB még nem reagált.

Egyelőre ennyi lenne!

InHellDátum: Szerda, 2011-11-16, 18:42:03 | Üzenet # 3367
Alezredes
m4dm3n, +1

hun88Dátum: Szerda, 2011-11-16, 21:00:03 | Üzenet # 3368
Ezredes
Üzenetek: 155
Üdv Vb!

Benne vagyok a cserében de csak azért mert nem tudok rájönni hogy Hell milyen ördögi módon csippenti le azt a fél másodpercet amit a jelenlegi pályán nem tudok megtalálni.:-) cry

Cseréljetek, de remélem én nem ilyen darabos benzint kapok majd az angoloktol mint Mad... tongue

De tényleng minél hamarabb, mert holnap délelött már nyomulnék rajta..

A 30 körös dolog,szerintem egyszerü.lefénykép a régi pálya cserénél a hotlaps,és jóváír a rajta levő kőrszám, ha esetleg kevés lessz valakinek az újon, de a régin is futott párat.

Szóval Hajrá, csere.

Üdv

m4dm3nDátum: Szerda, 2011-11-16, 21:13:17 | Üzenet # 3369
Generalisszimusz
Silverstone UPDATE:

Többektől is pozitív visszajelzést kaptam, hogy mehet a csere és a 3 VB is úgy döntött, hogy cseréljünk le, ezért még a mai este folyamán ezt én megteszem és aktiválom a szerveren.

Az eddigi körökről van dzsavernek mentése, szóval a körök jóvá lesznek írva mindenkinek, aki a szerveren volt eddig.

Hamarosan elérhetőséget is adok, hogy honnan tudja mindenki letölteni!

Ma estétől - remélem 22:00-ig megoldom shy - már ez a pálya lesz érvényben!

BéciDátum: Szerda, 2011-11-16, 21:17:51 | Üzenet # 3370
BikerBoy
Üzenetek: 118
Nagyon szépen köszönjük a munkátokat!!!
Várjuk az elérhetőségeket!!!
Üdv.: Béci

m4dm3nDátum: Szerda, 2011-11-16, 21:38:26 | Üzenet # 3371
Generalisszimusz
SILVERSTONE 2010 használata:

Töltsétek le a rar fájlt, majd a tartalmát másoljátok be a: GameData\Locations\PHWTCC\ mappába

Így nézzen ki: GameData\Locations\PHWTCC\LMT_F1_England_10\

Ezután aki tesztelni akarja offline Silverstone GP 2010 néven fogja megtalálni a PHWTCC pályái között.

Remélem mindenkinek rendben lesz minden smile .

Teszteltem és nem találtam vele problémát!

Ez ment mindenkinek körüzenetben is a letöltési linkkel egyetemben!

KaraDaniDátum: Szerda, 2011-11-16, 21:38:39 | Üzenet # 3372
Bajnok
thumbup a VB-nek.

m4dm3nDátum: Szerda, 2011-11-16, 22:02:30 | Üzenet # 3373
Generalisszimusz
Mióta kiírtam főoldalra, valamiért a flash számláló nem megy wacko biggrin . Majd dugo jön oszt megoldja biggrin .

Ted-MosbyDátum: Csütörtök, 2011-11-17, 08:36:04 | Üzenet # 3374
Vezér-hadnagy
Üzenetek: 709
Quote (m4dm3n)
a flash számláló nem megy

rendet raktam kicsit biggrin

m4dm3nDátum: Csütörtök, 2011-11-17, 09:07:43 | Üzenet # 3375
Generalisszimusz
Quote (Ted-Mosby)
rendet raktam kicsit biggrin

Muchas gracias thumb . Istenemre esküszöm, hogy ahhoz hozzá sem nyúltam, csak beírtam a szöveget, ami korábban kint volt. Átírtam a Hotlaps linkjét, meg kitettem az új silverstone-i pálya letöltő linkjét és jónapot shy .

Közösbe:

Látom még túl sokan nem próbálták az új pályát, de remélem tetszeni fog mindenkinek smile (eddigi visszajelzések alapján nincs gond a szerverre való belépéssel sem ok ). Nekem speciel sokkal jobban tetszik ez a pályavonal, mint a régi. Valahogy dinamikusabbnak tűnik, valamint jobban kidolgozott. Igaz szokni kellett elsőre, hogy ne kanyarodjon el az ember ott, ahol edig elszokott biggrin .

Remélem hétvégén élvezetes kis futamaink lesznek smile .

2 x 10 kör lesz a menet, szóval így készüljön mindenki!

dugojancsiDátum: Csütörtök, 2011-11-17, 10:54:08 | Üzenet # 3376
dugo mester
Quote (spdri)
Szerintem ez is megfontolandó, hogy a csapatok sorsolva legyenek az előző bajnokság alapján (nevezések leadási határideje után): 1 fő az élmezőnyből, 1 fő a középmezőnyből és 1 fő az utolsó harmadból...

Francba... akkor nem fog összejönni a Dani, Gábor, dugo csapat most sem dry

Én amúgy nagy valószínűséggel Bímerrel leszek a következő szezonban, szóval YakQzA csak akkor maradhatsz a csapattársam ha te is váltassz alucard

spdriDátum: Csütörtök, 2011-11-17, 12:03:02 | Üzenet # 3377
Ezredes
Üzenetek: 229
Mondjuk a csapatsorsolásnak akkor van értelme, ha egy csapatban bármilyen márkájú autó lehet, így Yaknak sem kellene váltania smile

De feljönnie sem szabadna az élmezőnybe, hogy a csapattársad maradhasson wink

KaraDaniDátum: Csütörtök, 2011-11-17, 12:34:47 | Üzenet # 3378
Bajnok
A csapatsorsolás ötlete nekem nem tetszik. Nem a teljesítmény miatt, hanem mert én olyannal szeretek együtt lenni csapatban akivel amúgy is jóban vagyunk. Nem úgy kell érteni, hogy akárkivel is bajom van tongue , de Hellel kb. napi szinten dumálok amúgy is.

dugo:
Én amúgy nagy valószínűséggel Bímerrel leszek a következő szezonban

Nagyon helyes thumbup
Az biztos, hogy én mégegyszer nem vállalom be az első kerekest, ha 5mp-el lesz lassabb a hátsó, akkor 5 mp-vel a mezőny mögött fogok körözni biggrin

Az üzenetet módosította KaraDani - Csütörtök, 2011-11-17, 12:37:03

InHellDátum: Csütörtök, 2011-11-17, 12:47:57 | Üzenet # 3379
Alezredes
Csapatsorsolás szerintem hülyeség.
KaraDani, szívemből szóltál, a következő szezonban még ha csak egy sz@ros 1200-es zsigával is, de mindenképpen hátsókerekessel fogok menni. biggrin

KaraDaniDátum: Csütörtök, 2011-11-17, 12:56:22 | Üzenet # 3380
Bajnok
Quote (InHell)
még ha csak egy sz@ros 1200-es zsigával is, de mindenképpen hátsókerekessel fogok menni

Simán, és közben kiabálunk TS-en, hogy Dinnyéééét
crazy

dugojancsiDátum: Csütörtök, 2011-11-17, 13:54:37 | Üzenet # 3381
dugo mester
Quote (KaraDani)
A csapatsorsolás ötlete nekem nem tetszik. Nem a teljesítmény miatt, hanem mert én olyannal szeretek együtt lenni csapatban akivel amúgy is jóban vagyunk. Nem úgy kell érteni, hogy akárkivel is bajom van tongue , de Hellel kb. napi szinten dumálok amúgy is.

Én is ugyanezen okoknál fogva választottam csapattársat, de ha nem olyan ótóval fog versenyezni mint én, akkor kitagadom tongue A csapatsorsolás pedig számomra abszurd, akkor inkább csak egyéniben fogok nyomulni.

InHellDátum: Csütörtök, 2011-11-17, 16:06:37 | Üzenet # 3382
Alezredes
KaraDani, biggrin biggrin

KaraDaniDátum: Csütörtök, 2011-11-17, 16:31:51 | Üzenet # 3383
Bajnok
rock-nak: 2012 Chevi Corvette Daytona Prototype biggrin

BandyDátum: Csütörtök, 2011-11-17, 20:09:05 | Üzenet # 3384
Hadnagy
Üzenetek: 68
Nekem nem jó ez az új pálya nem töltődik be kb a felénél gmoto ...... nem tudom pontosan valamilyen texturahibára hivatkozik segítsen aki tud!!!!

m4dm3nDátum: Csütörtök, 2011-11-17, 21:00:35 | Üzenet # 3385
Generalisszimusz
Bandy, hát passzolok, hogy mi lehet a gond eek . Teszteltem a saját modunkkal, meg egy rfactor lite-al és sehol sem volt gond.

Jól másoltad be a rar tartalmát? Amit letöltöttél rar fájlt azt ide csomagold ki: GameData\Locations\PHWTCC\ és mennie kell. Eddig mindenkinek ment, aki volt fent a szerveren smile .

dassvedDátum: Csütörtök, 2011-11-17, 22:01:57 | Üzenet # 3386
Vezér-őrnagy
banggg, offline beültem a hondába, amit még soha nem próbáltam, a legeslegelső körre mínusz 8 tized, a bmw-wel -amit már próbáltam- mínusz 1 mp, szerencsétlen agyonhajtott leonhoz képest. vagy velem nem stimmel valami, vagy eskü szar autót választottam. a fel- és leváltás ég és föld! smile juteszembe, offline módban is azonos az engine stb. a phwtcc modban vagy esetleg ott -is- eltérések vannak a márkák között? egyébként kösz a pályacserét, ez azért már jóval "realebb"!

m4dm3nDátum: Csütörtök, 2011-11-17, 22:08:49 | Üzenet # 3387
Generalisszimusz
dassved, azonos az összes paraméter az off és online között. Nem hiszem, hogy ez lenne a gond. Nekem igazából nincs bajom a Leonnal (de hát ti akartátok biggrin ). Max te vagy blfsz haha .

dassvedDátum: Csütörtök, 2011-11-17, 22:27:33 | Üzenet # 3388
Vezér-őrnagy
az vagyok, most már tudom. smile nem panaszkodásnak szánom, benne van a pakliban és a valóságban sem egyformák, ez benne a jó. vagy épp rossz. egyébként addig oké, hogy ugyanaz az engine lett beültetve a mod készítése közben a kasztnikba, de ez nem lehet, hogy súlyos kapcsolatban van az egyensúllyal? eltérő súlypont, tengelytáv, szélesség ésatöbbi nem egészen ugyanaz pl. a leonnál, ez nem okozhat viselkedésbeli/vezethetőségi különbségeket, vagy ezt nem számolja az rfactor? az utóbbit kétlem, érted, majom szívet ültetni egy emberbe, vágjátok mire gondolok, na?! smile

Az üzenetet módosította dassved - Csütörtök, 2011-11-17, 22:35:12

m4dm3nDátum: Péntek, 2011-11-18, 10:02:32 | Üzenet # 3389
Generalisszimusz
dassved, biztos számít azért az, hogy az autó mekkora, milyen tengelytávval rendelkezik stb stb stb. Én ennyire nem értek a dolgokhoz smile .

Más:

Macauban Norbi 2 x 12. hely. Eltaktikázták magukat, valamint Barth balesete és O'Young megállása is keresztbe tett nekik. Poulsen 2 x 14. hely. Ez valamennyire vígasz smile . Dalhgren a Q2-ben viszont szépen odab*szt a szekeret és ki is gyúlladt az autója. Lesz dolguk rendesen biggrin .

KaraDaniDátum: Péntek, 2011-11-18, 10:11:13 | Üzenet # 3390
Bajnok
dassved: azt jól gondolod, hogy különbség van, pontosan a kasztni mérete miatt. De ezek között az autók között nincs ilyen téren nagy differencia, kis viselkedésbeli különbségeket okoz, ami viszont az eddigi tesztek alapján köridőben nem nyilvánul meg egyértelműen mérhetően. Lásd dugo tesztje Nürburgringen. Persze az elképzelhető, hogy ugyanazért a köridőért kicsit másképp kell vezetni. Még itt Silverstoneban elméletben el is tudom képzelni, hogy egy kis hátrányban van a a rövidebb tengelytávos autó, mert gyors pálya sok nagytempójú kanyarral ahol a stabilitás fontosabb, mint a fordulékonyság, de ha ez ennyit számítana akkor Macauban a Seatoknak agyon kellett volna vernie a mezőnyt biggrin Lehet csak neked nem fekszik, nem érzel vele valamit olyan jól mint mással.

DodiDátum: Péntek, 2011-11-18, 10:18:14 | Üzenet # 3391
Ezredes
picit érthetőbben: tongue

"Megint az átkozott balszerencse! Egy hajszálon múlott, de végül nem jutott be Norbi az kvalifikáción a legjobb tíz közé. A 12. időt futotta, így vasárnap mindkét futamnak ebből a pozícióból vághat neki.

Pedig egészen az utolsó pillanatkig minden jól, a csapat terveinek megfelelően alakult. Minden eshetőségre felkészültünk, azon sem lepődtünk meg, hogy a Norbit szokás szerint rögtön az időmérő elején kiintették mérlegelésre.

Egy gyors gumicsere és már ment is tovább, hogy tiszta körülmények között tudjon egy gyors kört futni. Ez sikerült is, és ezzel az eredménnyel sokáig ott volt a legjobb tíz között. Azzal is tisztában voltunk, hogy a Q1 utolsó harmadában kell még egy jobb idő. Ennek megfelelően nyolc perccel a leintés előtt újra a pályára kigödült a BMW, hogy két gyors kört meg tudjon tenni, biztos, ami biztos.

A szűk makaói utcákon kialakított pályára azonban nincs minden versenyző kellően felkészülve, ez bebizonyosodott, hiszen több baleset is történt. Ilyenkor persze a versenybírók előveszik a sárga zászlót, ez pedig gyakorlatilag tönkre teszi a jó időeredményt. Így járt most Norbi is.

Az utolsó előtti körében el kellett vegye a gázt, mert, balesete jeleztek a pályabírók, de azt gondoltuk, lehet még javítani. Jött az utolsó mért kör, amely fantasztikusan alakult, az első két részidő alapján az 5-8. helyre lehetett volna jó. Néhány száz méterrel a célegyenes előtt azonban megtörtént az, amire nem lehetett felkészülni. A hong-kongi Charles Ng a falnak csapta BMW-jét, így a mögötte haladó Michelisznek lassítania kellett. Ezzel gyakorlatilag egy pillanat alatt elszállt az esélye arra, hogy ott legyen a Q2-ben, és a jó rajthelynek is lőttek."

Az üzenetet módosította Dodi - Péntek, 2011-11-18, 10:18:43

dassvedDátum: Péntek, 2011-11-18, 11:35:00 | Üzenet # 3392
Vezér-őrnagy
vágom, hogy "elvileg" kicsi lehet a különbség, az viszont pályánként változó, de durván, és talán ezért van az, hogy 100 körből tudom kiautózni mindazt, amit a rizsrakéták már az elején tudnak, és ez mondjuk nem mindegy. de visszakanyarodva a szezon elejére és amint már említettem is valahol, a várva várt Volvo C30 totál tarthatatlan volt, nem véletlenül nem válaszototta SENKI, habár előtte még ígéretesnek tűnt, végül mindannyian lemondtunk róla! az is egy "kisebb" méretű autó, ezzel az enginnel felpimpelve, és szerintem ez fekteti ki őket, egyszerűen ez a motor totál másként -és leginkább rosszul- viselkedik különböző kasztnik alatt. egyébként valóban nem fekszik, legalábbis nekem -és azért még pár Seatos kollégának-, de nem azért mert nem éreztem eddig, mentem vele több ezer kört az előző szezonban is minden gond nélkül, de idénre az említett okok miatt csapnivaló lett, a többiekhez képest legalábbis. például Macauban a belső részen nem is volt gondom, csak az a baj, hogy az egyenesekre már esélytelenül gyorsítottam ki majd álltam bele a féktávokba... na az milyen lélekölő tud lenni, apám. smile lásd hotlapos körök, csak és kizárólag a totál agresszív, lassú és kanyarokkal televert pályákon van egyáltalán Seat az első ötben -Hungaroring, Oschersleben, Valencia- a többin leginkább esélytelen behozni őket az élvonalhoz.

de mondom, a legfurábbnak azt tartom, hogy legeslegeslegelső kurva körre 8 tizedet verek a Seatos időmre egy Hondával... ezért vagy ne basztassuk jövőre az engineket ilyen módon, mert nem hinném hogy ez a copy/paste megoldás működne -és ez most már hosszútávú tapasztalat-, habár ennél sokkal mélyebben nem értek hozzá. szóval egy márkakupa? annyi jó mod van, valami retro szarság, esetleg a megane mod stb.? na mindegy, a két futamot lenyomjuk, aztán gondolkodóba esek, hogy mivel és merre, de ha lehet valami jobban kiegyensúlyozott mezőnyre váltanék! smile

Az üzenetet módosította dassved - Péntek, 2011-11-18, 11:39:13

JeckDátum: Péntek, 2011-11-18, 11:58:55 | Üzenet # 3393
Mormogi Papa
Üzenetek: 439
dassved! Nem biztos, hogy az autók közt van különbség.

Szerintem inkább a vezetési stílus az ami meghatározza, hogy melyik autó jön be neked jobban.
Én is sokszor már mérges voltam a vectrára, de volt olyan pálya ahol meg nagyon stabil volt, és elég gyors.

Tehát pálya függő is! És vezetésfüggő is!
A seatot most már én is kipróbálom a kövi idényre. (lehet) smile

InHellDátum: Péntek, 2011-11-18, 12:20:27 | Üzenet # 3394
Alezredes
Másik fórumon ha jól emlékszem volt már linkelve a következő videó. Aki még nem látta, ajánlom figyelmébe. smile
A hangja valami elképesztően jó.
rFactorban az M1 procar modot szerettem legjobban.

Az üzenetet módosította InHell - Péntek, 2011-11-18, 12:21:23

dassvedDátum: Péntek, 2011-11-18, 12:36:37 | Üzenet # 3395
Vezér-őrnagy
Nem biztos, hogy az autók közt van különbség... Dehogynem, Silverstonben a kanyar amit hondával 5-ben stabilan teszel el, az a Seatnál kötéltánc négyesben, a leesés határán, ez bizony szintén tapasztalat. De mondom, nem panaszkodás -jó, kicsit az-, észrevételezés és a jövőre nézve jótanács, hogy ne fussunk bele ilyen donorként szétszerkesztett autókba! smile
Egyébként én -ezektől függetlenül- egy kicsit úgymond unom a WTCC mezőnyt, simán bevállalnék valami más de ésszerű versenysorozatot, a változatosság kedvéért!

Az üzenetet módosította dassved - Péntek, 2011-11-18, 12:39:10

DodiDátum: Péntek, 2011-11-18, 13:04:58 | Üzenet # 3396
Ezredes
Szmogriadóban lehet menni Seattal? blow

Igazat adok neked Dassved továbbra is, teljesen másképp kell vezetni a Seatot.
De már csak kettő futam, pár száz kör alatt kigyakorlod, hogy stabilan
tudd venni azokat a kanyarkákat! showoff
Időd mint a tenger... :-)

BéciDátum: Péntek, 2011-11-18, 14:19:55 | Üzenet # 3397
BikerBoy
Üzenetek: 118
Én simán el tudnék képzelni egy márka kupát!!!
Mondjuk BMW kupa bitang jó volna!!!
Egységesebb lenne minden, és a vezetői képességek is jobban kimutatkoznának!!!
Én sem kóborolnék a 3. helyen az fix!!!(Kb 7-8. helyen, mielőtt még valaki nagyképűnek tart!!!) biggrin
2 fős csapatok, ugyan így egyedi festésekkel!!!
Szerintem ez volna a legjobb döntés!!!
Én támogatom ezt a dolgot!!!
Valaki más is megjegyezte, hogy támogatná az ilyen jellegű dolgokat!!!
Szerintem elgondolkodtató!!!
De majd úgy is kialakul!!!
Üdv.: Béci

hun88Dátum: Péntek, 2011-11-18, 14:20:06 | Üzenet # 3398
Ezredes
Üdv.

Olvasgatok, de kibic vagyok.
Nem seattal megyek, és még sajnálóan is olvastam hogy a seat roszabb kocsi.

Gondoltam na csak megnézem már én is.
offline bekapcs,accordom setupja egy az egyben fel és indulás.
Bemelegítő kör, első kör 2.16.9 a második gyors kör meg 2.16.3
A vezetésben semmilyen eltérést nem tapasztaltam. sem cgyors sem lassu kanyarokban nem csúszott jobban.

A szezon kezdetén teszteltem minden kocsit. a seatnak nem tetszett a hangja, és az accord kormányán tetszett a ledsor.
Így döntöttem én:-)

Szerettem volna ezt leirni. nem Bántás, nem ellenérv, csupán egy tapasztalat.
Dugó is ezélrt ment kört online vele a multkor,nekem csak offline volt bátorságom,hisz tilos...De nekem bejön a seat,és nem érzek különbséget.

Az hogy egyes pályán a seat hátrébb végez mint az accord.Én is jobb vagyok egy pár pályán van amin meg csapnivaló.
Biztos a seat a roszabb azokon a pályákon?Szerintem emberi tényező és setup kérdése.

Fent irtak csak tapasztalati tények.
Hajrá seatosok!!!

Üdv: Dávid

Az üzenetet módosította hun88 - Péntek, 2011-11-18, 14:36:41

hun88Dátum: Péntek, 2011-11-18, 14:36:14 | Üzenet # 3399
Ezredes
Az elöbbihez még.

most mentem a volvoval is 4 kört.
Ugyan ilyen tapasztalatokal gazdagodtam és egy újabb 2.16.3 as idővel.

Replayeket elküldöm szivessen bárkinek.

Üdv Versenytársak!

Az üzenetet módosította hun88 - Péntek, 2011-11-18, 14:36:57

00roli00Dátum: Péntek, 2011-11-18, 14:37:05 | Üzenet # 3400
Alezredes
Üzenetek: 121
Autó témához:

Nekem a rövid 1 pályás teszt alatt nagyon tetszett a Seat. Nem voltam vele lassabb a többinél. A volvo-val mentem a legjomm időt akkor épp, ez 3 kört jelentett minden autóval Hungin. A Seattal futottam a 3-k időt. Nekem bejön, igazi kis zabolázatlan ló. biggrin

Kövi modhoz: legyen már benne egy értelmes merga,mert én meg annak a seggét füstöltetném. dwarf

Keresés:

Copyright MyCorp © 2025
Az oldalt a uCoz rendszer működteti