Csevegő
| |
bakosgabor57 | Dátum: Vasárnap, 2011-11-27, 10:14:46 | Üzenet # 3551 |
Címvédő
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 125
| Olvastam mi történt Dzsaverral, kérem adjátok át, mielőbbi gyógyulást kívánok neki!
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Vasárnap, 2011-11-27, 13:39:26 | Üzenet # 3552 |
 Vezér-hadnagy
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 571
| Sziasztok, itthon vagyok. Volt egy szívinfarktusom, mint kiderült. Műtéten túl vagyok, és jól érzem magam. Köszönöm, hogy mindannyian velem voltatok!!! Szerintem az is besegített a viszonylag gyors visszatérésemben. Már minden OK, de azt mondják, hogy jó lesz vigyázni, meg stb.....
Délután megpróbálok csatasorba állni, hétfőtől meg teljes értékűen folytatni a félbehagyott dolgokat.
"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Vasárnap, 2011-11-27, 14:03:06 | Üzenet # 3553 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
| Nagyon örvendünk, hogy ismét csatlakozol hozzánk, de főként annak hogy jobban vagy!
OxyKingRing
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Vasárnap, 2011-11-27, 14:22:40 | Üzenet # 3554 |
Bajnok
Üzenetek: 345
| Szuper, hogy jobban vagy Azért óvatosan a csatasorral, nehogy nagyon megterheld magad túl hamar...
|
|
| | |
00roli00 | Dátum: Vasárnap, 2011-11-27, 16:56:01 | Üzenet # 3556 |
 Alezredes
Üzenetek: 121
| Basszus Dszav, ne hozd ránk a frászt! Viccet félre, örülünk hogy újra itt vagy, látom már körözgetsz.....Bagót elhajítani, csak a dohányt a pofazacsikba/szegény monitor.. /, meg egy pohár jobb fajta vörösbori naponta. Na szóval vigyázz kicsit magadra, ott vannak még az ifjú csajok is...
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Vasárnap, 2011-11-27, 18:29:45 | Üzenet # 3557 |
 Generalisszimusz
Üzenetek: 687
| dzsavermadar, üdv újra köztünk Don Camillo . Most már el ne tünj többet, mert akkor át kell h kereszteljünk Don Cheater-nek . Annak meg Oxy nem fog örülni, hogy osztozkodnia kell a címen .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Vasárnap, 2011-11-27, 18:38:55 | Üzenet # 3558 |
 Vezér-hadnagy
|
|
|
| |
Jeck | Dátum: Vasárnap, 2011-11-27, 20:26:24 | Üzenet # 3559 |
 Mormogi Papa
Üzenetek: 439
| GRATULÁLOK MINDENKINEK A SZEZONZÁRÓ FUTAMHOZ, ÉS A 3. BAJNOKSÁGHOZ !!!
VB-k KÖSZÖNJÜK A SOK MUNKÁT !!!
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Vasárnap, 2011-11-27, 20:27:13 | Üzenet # 3560 |
 Vezér-őrnagy
| Gratulálok dugojancsinak, a megnyert bajnokságért, és Köszönjük a VB teljes évi munkáját!!! Továbbá minden kedves résztvevőnek, akivel egész évben gyarapítottam az élményeket, kivel igy, kivel úgy. Jó volt, és ezért tisztelet a teljes seregnek, kicsitől a nagyig! Üdv
Oxy
OxyKingRing
Az üzenetet módosította oxykirally - Vasárnap, 2011-11-27, 20:29:15 |
|
| |
LINKK_- | Dátum: Vasárnap, 2011-11-27, 20:32:09 | Üzenet # 3561 |
 Őrnagy
Üzenetek: 80
| GRATULÁLOK MINDENKINEK és a szezonzáró futam kibaszott jó volt !!!!! VB-k KÖSZÖNJÜK A SOK MUNKÁT !!! és GRATULA DUGÓ!!
Az üzenetet módosította LINKK_- - Vasárnap, 2011-11-27, 20:42:19 |
|
| |
KaraDani | Dátum: Vasárnap, 2011-11-27, 20:35:38 | Üzenet # 3562 |
Bajnok
| Szintén gratulálok dugojancsinak, és köszönet a VB-knek
|
|
| |
spdri | Dátum: Vasárnap, 2011-11-27, 20:37:28 | Üzenet # 3563 |
Ezredes
Üzenetek: 229
| Én csak ismételni tudom a többieket, nagy-nagy grat dugónak és nagy-nagy köszönet a VB munkájáért!
|
|
| |
dassved | Dátum: Vasárnap, 2011-11-27, 20:37:57 | Üzenet # 3564 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
| Köszönjük az idényt, a bíróknak a munkát, szép volt, jó volt, de jövőre még egy kis több odafigyeléssel mindezt, mert ez a mai futam azért néhol roncsderbibe fordult! Hajrá, legközelebb, pedal to the metal!
|
|
| |
Dodi | Dátum: Vasárnap, 2011-11-27, 20:38:39 | Üzenet # 3565 |
 Ezredes
Üzenetek: 209
|
Gratulálok Dugójancsi!!!!!! VB-k köszönet a sok munkáért!
|
|
| |
Dodi | Dátum: Vasárnap, 2011-11-27, 21:14:54 | Üzenet # 3566 |
 Ezredes
| Ezt sasoljátok, rfactor2-höz lesz ez a mod, a CLK GTR merdzsó valami gyönyörűséges!
http://www.bsimracing.com/wsgt2-screenshots/
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Vasárnap, 2011-11-27, 23:23:55 | Üzenet # 3567 |
 dugo mester
Üzenetek: 359
| Először is köszönöm szépen a gratulációkat, nagyon jólestek! Ez volt a "tanuló évem" kormánnyal, amit 4 hónapja szereztem be, mondanom sem kell nagyon megszerettem, ahogy a Honda Accord-ot is, hiányozni fog, mégis csak ezzel nyertem meg az első bajnoki címemet, de remélem nem az utolsót! Másodszor pedig, büszkén jelenthetem be, hogy elkészült az összefoglaló videó a 3. szezonomról, amit már hetekkel ezelőtt elkezdtem készíteni. Nem így terveztem az utolsó futamokat, de mint tudjuk az élet a legnagyobb forgatókönyvíró és remélem így is elnyeri a tetszéseteket. Elsősorban látványra mentem, így sok-sok 'massive crash' található a videóban úgyhogy tessék felkészülni lelkiekben és jó szórakozást kívánok uraim
Ezúton is szeretnék gratulálni mindenkinek a szezonban nyújtott teljesítményéhez, valamint a VB kollégáimnak a rengeteg munkáért amit a ligáért tettek és tesznek. Szép volt fiúk, soha rosszabb szezont!
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Hétfő, 2011-11-28, 00:50:03 | Üzenet # 3568 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
| Először is üdv újra köztünk Dzsaver, jó hogy itt vagy remélem teljesen felépülsz. Azért még az elején vigyázz magadra. Másodszor gratula Dugónak a bajnoki címhez, remélem a következő szezonban jobban megtudunk szorítani. Harmadszor a legnagyobb a VB-nek az odaadó munkáért.
Remélem a következő szezonunk is ilyen jó lesz ha nem jobb!!!!
Addig is szoljon a
Ja és majd elfelejtettem azért M4d ne pityeregj!
DVTK-FRADI 2 - 3
|
|
| |
InHell | Dátum: Hétfő, 2011-11-28, 09:42:42 | Üzenet # 3569 |
 Alezredes
Üzenetek: 106
| Gratulálok dugojancsi, -nak a bajnoki címért!! Köszönöm a VB-k munkáját!
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Hétfő, 2011-11-28, 10:58:08 | Üzenet # 3570 |
 Generalisszimusz
| dugojancsi, najó jó...gratulálok én is . Bár ilyen pofátlan csíterrel is ritkán találkozik az ember, de egye fene: a győzelemednek .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-11-28, 12:19:01 | Üzenet # 3571 |
 Mormogi Papa
| Quote (dugojancsi) Szép volt fiúk
Szép volt.
és HAJRÁ LOKI !!!
Az üzenetet módosította Jeck - Hétfő, 2011-11-28, 13:22:08 |
|
| |
Bandy | Dátum: Hétfő, 2011-11-28, 12:25:35 | Üzenet # 3572 |
 Hadnagy
Üzenetek: 68
| Szép Volt Dugojancsi Gratulálok!!
|
|
| |
Béci | Dátum: Hétfő, 2011-11-28, 13:36:26 | Üzenet # 3573 |
 BikerBoy
Üzenetek: 118
| Sziasztok!!! Volna egy olyan felvetésem, hogy nem lehetne megoldani azt, hogy a következő MOD autóival menjünk a hétvégi Emlékfutamon??? Szerintem igen jó volna!!! Ha mást nem is, akkor szerintem egységes, fekete színű autóval menjünk, amin fent van mind két versenyző neve, rajtszáma!!! Egyik felén Super Sic, másik oldalán pedig Wheldon !!! Szerintem ezt az apróságot megérdemelnék!!! Véleményemet nem tudtam hova írjam, azért írtam ide!!! Üdv.: Béci
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-11-28, 16:09:43 | Üzenet # 3574 |
 Mormogi Papa
| Béci csatlakozom. Jó ötlet. Bár nagyon nagy munka. De legfeljebb halasszuk el a futamot amíg minden össze nem jön.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Hétfő, 2011-11-28, 17:33:17 | Üzenet # 3575 |
 Vezér-őrnagy
| Sziasztok! Újra kellett raknom a winfost, légyszi valaki seedelje a pályacsomagot a full verziót a torrentest!!! Előre is köszi!
|
|
| |
Dodi | Dátum: Hétfő, 2011-11-28, 17:35:17 | Üzenet # 3576 |
 Ezredes
| Az eredeti játékot, vagy a PHWTCC modot?
http://www.megaupload.com/?d=WC0MVXN6
csak arra kérlek, ha letöltötted, töröld ki a torrent filét, és gyere le az ncore-ról
ez a full rfactor install szüzen
HA MÁS IS LE SZERETNÉ TÖLTENI, SZÓLJATOK ELŐTTE, NEHOGY EGYSZERRE TÖLTSE KÉT EMBER, MERT AKKOR KIBASZNAK AZ NCORE-ról! köszi
Az üzenetet módosította Dodi - Hétfő, 2011-11-28, 17:46:36 |
|
| |
rocknrolla | Dátum: Hétfő, 2011-11-28, 18:01:04 | Üzenet # 3577 |
 Vezér-őrnagy
| nem tudom leszedni valami error van de nem gáz mert megoldottam amúgy köszi
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Hétfő, 2011-11-28, 19:47:55 | Üzenet # 3578 |
 Vezér-hadnagy
| Ha csütörtökig nem sikerül megoldást találni OXY pályára, akkor Indianapolis lesz a hétvégi emlékfutam helyszíne. Ehhez is hangzottak ötletek, de az idő rövidsége miatt nem volna jó változtatni a modon, vagy a festéseken, nehogy túllőjünk a célon, és csak gondjaink legyenek.
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Hétfő, 2011-11-28, 20:20:39 | Üzenet # 3579 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (dzsavermadar) Ha csütörtökig nem sikerül megoldást találni OXY pályára, akkor Indianapolis lesz a hétvégi emlékfutam helyszíne. Nagy erővel keresem a hiba okát, de mindeddig szinte semmit nem találtam, egy kosza kis hírt olvastam, miszerint valamelyik pálya elem csinálhat hasonlót, de úgy érzem egy kis időre abba hagyom ezt a kutakodást, minden ötletem oda lett, egyenlőre abban kérnék segítséget, hogyan PORT FORWARDING-oljam az rfactort router mögül, és akkor talán folytathatom a kutakodást. Szerintem készüljünk az Indianapolis-i emlékfutamra.
OxyKingRing
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Kedd, 2011-11-29, 09:28:35 | Üzenet # 3580 |
 Generalisszimusz
| oxykirally, tegnap du. kipróbáltam, hogy csináltam egy dedicated szervert, majd csak a te pályádat engedtem. Mivel nekem nincs routerem. ezért a rendes IP címemre tudtam csatlakozni, viszont amint beléptem az eredmény ugyanaz lett, mint ha a szerverünkre lépnék be . Pályageometria eltérés blablabla. Érdekes, hogy offline meg simán betölt és semmi baja.
Más (közösbe):
Kérnék egy kis segítséget/infót: Tervezem, hogy a Touring Masterst a holtszezonra feldobom a szerverre, hogy lehessen csapatni neki, viszont egy olyan ~5-6 pályából álló csomagot szeretnék neki csinálni. Na most a pályák nagyrésze meg van, ez eddig oké is, viszont én azt szeretném, hogy a modon belül lehessen látni a map pakkot (mint jelen esetben, hogy PHWTCC). Na mit, hol és hogyan kell átírni ?
Tegnap próbálgattam, hogy csináltam egy TCL mappát és azon belül tettem a pályákat, majd az azok .scn fájlában átírtam az eléréseket így pölö:
SearchPath=TCL SearchPath=TCL\Adelaide SearchPath=TCL\Adelaide\Adelaide11
Az eredeti ennyi volt:
SearchPath=. SearcPpath=Adelaide SearchPath=Adelaide\Adelaide11
viszont nem volt jó. Nem töltött be a pálya (egyik sem) .
Ebben kellene, nekem segítség, hogy mit kell csináljak, hogy jó legyen . Előre is kösz a segítsét .
|
|
| | |
Ted-Mosby | Dátum: Kedd, 2011-11-29, 09:47:14 | Üzenet # 3582 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 709
| m4dm3n, elméletileg így működnie kell
scn fájl: SearchPath=. SearchPath=TCL\ SearchPath=TCL\Adelaide\ SearchPath=TCL\Adelaide\Adelaide11
gdb fájl: RaceLaps = 71 Attrition = 27 TrackName = Adelaide GrandPrixName = Adelaide GP EventName = Adelaide GP VenueName = TLC Location = Adelaide
oxy pályájához sajnos én sem sok mindent tudok hozzáfűzni, nálam offline sem működik, kidob a játékból a pálya betöltése közben
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Kedd, 2011-11-29, 09:51:29 | Üzenet # 3583 |
Bajnok
| rock: kicsit bealudtál, az isten már két éve visszatért
|
|
| | |
KaraDani | Dátum: Kedd, 2011-11-29, 10:25:54 | Üzenet # 3585 |
Bajnok
| Quote (m4dm3n) Amúgy ki ez a Kimi gyerek? Nyert ez valamit?
Tudod az akinek Hamilton meg Alonso odaajándékozott egy VB címet Na amúgy komolyra fordítva kíváncsi leszek mit fog alakítani. Nem vagyok oda érte, lássam a világ egyik legjobb pilótáján, hogy meg akar dögleni a jó eredményért egy szarabb autóval is, és hát ezt 2009-ben nagyon nem láttam rajta. Bár hozott is egy vb címet A csapatnak, szóval kicsit kettős érzéseim vannak vele kapcsolatban, akkor azért tudtam szeretni ideiglenesen
Az üzenetet módosította KaraDani - Kedd, 2011-11-29, 10:27:07 |
|
| |
rocknrolla | Dátum: Kedd, 2011-11-29, 10:30:11 | Üzenet # 3586 |
 Vezér-őrnagy
| Ki az a Schumi? Nyugdíjas pöcs akit a Rosberg agyon gyaláz 2 éve?!
Kimi az legalább iszik!!!
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Kedd, 2011-11-29, 10:54:06 | Üzenet # 3587 |
 Generalisszimusz
| Quote (rocknrolla) Ki az a Schumi? Nyugdíjas pöcs akit a Rosberg agyon gyaláz 2 éve?!
Igen Ő az. Aki mellesleg 7 azaz HÉT Vb címmel rendelkezik, míg a jelenlegi mezőny összes VB címesének sincs ennyi, ha jól számoltam .
[beszólás]Ez a vodka drinkker mennyivel is rendelkezik ? Mondjuk abban igazad van, hogy legalább iszik. Mert, hogy vezetni nem tud, az is biztos :D .[/beszólás]
KaraDani, én már azzal is megelégszek, ha izgalmasabb futamokat látunk jövőre, mert ez az idei, minden volt, csak nem izgalmas.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Kedd, 2011-11-29, 11:11:57 | Üzenet # 3588 |
 Vezér-őrnagy
| Ha izgalmas futamot akarsz akkor ne az F1-et nézd!!!
Ez sajnos már évek óta szar!!!! Schumiról hely hiányában nem fejtem ki a véleményem!!! Röviden a 7 VB címből reális kb 3-4!!!!
|
|
| |
hun88 | Dátum: Kedd, 2011-11-29, 11:23:53 | Üzenet # 3589 |
 Ezredes
Üzenetek: 155
| Köszi Mad a választ.
Volvo-val indulnék ha lehet.
Nagyon tetszett az idény elött, de a hülye mély hangja miatt nem választottam,olyan érzésem volt minha nem is pörögne a moci benne:-)
Most gondoltam egyet és minden sund filet átcseréltem az accordéra.Átirtam az accord sundokat volvo névre, átmásoltam.
Offline kiprobáltam tökéletes accord hangja lett a kis volvonak.
Jelent e ez a hang tuning bármilyen problémát ha így megyek a szerverre?Ütközik e esetleg a két program,(kb ennyit értek hozzá)Vagy a VB-k esetleg nem engedik meg az eféle tuningot.? Ez a hang kérdés vonatkozik a kövi szezonra is..? Nekem sokat jelentene ha a fülesemben nem azt az öblös hangot hallanám hanem egy vinnyogógépet:-)
Köszönöm a választ!
Ui:Holnap reggel szerelik be a vezetékes t-home netet.Reményeim szerint nem lessz gond a pingemmel többet.
Üdv!
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Kedd, 2011-11-29, 11:32:55 | Üzenet # 3590 |
Bajnok
| Quote (rocknrolla) Ez sajnos már évek óta szar!!!! Ezzel egyetértek 100%-ig. Már csak az 1.6 os motort várom, és kész is lesznek az igazi szöcskék, legalább már tényleg nyugodt szívvel nem fogom nézni.
Quote (rocknrolla) Schumiról hely hiányában nem fejtem ki a véleményem!!! Röviden a 7 VB címből reális kb 3-4!!!! Ezt értelmezni se tudom, de sebaj Szerintem kár is ezt a szálat folytatni, szokásos értelmetlen vita lesz belőle, sportban úgyse lehet észérvekkel vitatkozni, mert nem észérvek miatt szeret az ember valakit vagy sem
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Kedd, 2011-11-29, 12:04:13 | Üzenet # 3591 |
Bajnok
| Aztán este tessék szorítani a phwtcc-s különítménynek (AMD_ok alias: Alex, InHell, Én) , hogy ügyesek legyünk a vcrc-s bömbi fun futamon, hotlapson szépen megbolygattuk eddig az élmezőnyt
|
|
| | |
KaraDani | Dátum: Kedd, 2011-11-29, 12:47:40 | Üzenet # 3593 |
Bajnok
| hun88: nagy valószínűséggel ilyen tuning nem okoz problémát szerveren sem.
m4d: Ha lesz akkor is csak utólag, vcrc-n saját maguk szokták közvetíteni és kommentálni pár nappal futam után a dolgokat.
|
|
| |
wenizolika | Dátum: Kedd, 2011-11-29, 16:05:17 | Üzenet # 3594 |
 Hadnagy
Üzenetek: 67
| Hi ! Olyan videot nem tudna vki amiben mindenki szerepel egy röpke pill erejéig? Nagyon megnézném...
|
|
| |
hun88 | Dátum: Kedd, 2011-11-29, 16:08:45 | Üzenet # 3595 |
 Ezredes
Üzenetek: 155
| Kösz MAD.
Akkor én maradok a volvonál és a vinnyogi tuningon:-)
Szerveren tökéletessen müködik.A megszokott hang miatt meg legalább tudom hol kell váltanom...
|
|
| |
Baly1 | Dátum: Kedd, 2011-11-29, 20:09:57 | Üzenet # 3596 |
 Hadnagy
Üzenetek: 50
| Az egész évet összegezve, Köszönet a sok - sok (piszkos) munkájé' a VB-nek, & Grat Dugónak, hát valljuk be nem sok közünk volt Hozzá, jövőre + pláne, me' rákóstol a BéEMWé-re, oszt annyi lex mindennek... Illetve külön Köszönet Daß-nak az űbRháj-tekfaxa festésemé', ami Q ütős lett... Amit ígérhetek: a nyávogást 50%al csökkentem, mivel jönnek újak, akik pedig 150%ot tesznek majd ki... Amit nem ígérhetek: rajt csökkentett módban, de úgy fest nagy konkurencia harc lesz...
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Kedd, 2011-11-29, 20:47:27 | Üzenet # 3597 |
 dugo mester
Üzenetek: 359
| Quote (Baly1) Grat Dugónak, hát valljuk be nem sok közünk volt Hozzá, jövőre + pláne, me' rákóstol a BéEMWé-re, oszt annyi lex mindennek...
Köszi, de ne túlozz Művészeknek való ez az autó, ez a 2 nap elég volt hogy már viszonylag stabilan, elfogadható időket tudjak autózni, de a finom setupolást még meg kell tanulnom, ami még benne lesz pár száz körben
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Kedd, 2011-11-29, 23:42:10 | Üzenet # 3598 |
Bajnok
| Na mi marha jót bömbiztünk ma
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szerda, 2011-11-30, 07:45:37 | Üzenet # 3599 |
 Vezér-hadnagy
| Látom, hogy néhányan már nagyon le szeretnék pattintani a saját autójukat, és valami mással indulni az emlékfutamon. Ha ennyire nagy az igény rá, akkor semmi gond, de egy feltétele azért van.
"szigorúan tilos a sajáton kívül bármely versenyszámban bárki más autóját használni! Aki más autójával indul versenyre, azonnal kizárásra kerül a szerverről további döntés idejéig."
Ezt a szabályt kérném betartani, mert az alapelveinket nem rúghatjuk fel, egy hirtelen jött ötlet kedvéért.
Én a saját autómmal, nevemmel fogok tisztelegni azoknak, akiknek a futamot rendezzük.
|
|
| |
Bandy | Dátum: Szerda, 2011-11-30, 09:30:12 | Üzenet # 3600 |
 Hadnagy
Üzenetek: 68
| Rendben van dzsaver a szabály az szabály annyit viszont tudnod kell hogy én pl. gyakorlok a Bmw-vel egyéni okok miatt de a tisztelgést természetesen a saját autómmal teszem!! Tesztelgetek ennyi ha ez valamilyen fenntakadást okoz bárkinek csak szóljon!! Apropo dzsaver keress meg skype-on ha ráérsz. Köszi
|
|
| |
|