2011.06.05 WTCC @ Hungaroring & Ligatalálkozó
| |
Neuro | Dátum: Szombat, 2011-06-04, 13:38:45 | Üzenet # 51 |
 Vezér-őrnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 398
| Smisa, jóistenke kíméljen meg a te hívásodtól... fogadjunk setupot fogsz majd kérni.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Szombat, 2011-06-04, 14:45:00 | Üzenet # 52 |
 Vezér-őrnagy
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 400
| Sziasztok! Mint már írtam, mi már kint leszünk DAeRK-el reggel 9-re. Ott a silver lelátónál a célegyenes ráfordítónál.
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Szombat, 2011-06-04, 17:14:50 | Üzenet # 53 |
Ezredes
Üzenetek: 242
| Akkor, ott lesz: 1.) Neuro 2.) m4d 3.) Oxy 4.) rocknrolla 5.) KaraDani 6.) 00roli00 7.) DAeRK 8.)..... ide írd magad[
|
|
| |
Neuro | Dátum: Szombat, 2011-06-04, 17:15:50 | Üzenet # 54 |
 Vezér-őrnagy
| Smisát miért hagyjátok ki mindig a listáról?
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Szombat, 2011-06-04, 17:21:38 | Üzenet # 55 |
Ezredes
| Akkor, ott lesz: 1.) Neuro 2.) m4d 3.) Oxy 4.) rocknrolla 5.) KaraDani 6.) 00roli00 7.) DAeRK 8.) Smisa 9.)..... ide írd magad
rocnrolla -lal nem bitztos, hogy a silverben leszünk. Az első kanyar is csábító.
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Szombat, 2011-06-04, 19:51:51 | Üzenet # 56 |
 Generalisszimusz
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 687
| KaraDani, 8.56-ra szerintem tuti ott leszek . Majd szedem a műlábam 1000L .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Szombat, 2011-06-04, 21:21:16 | Üzenet # 57 |
Bajnok
Üzenetek: 345
| Mávval jössz ember. Nincs olyan, hogy tuti
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Vasárnap, 2011-06-05, 07:36:49 | Üzenet # 58 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
| Titkon reméltem, hogy én is el tudok menni, de sajna mégsem jött össze. Ezért nem is írtam közben róla. Nagyon szerettem volna találkozni, megismerkedni veletek, és egy közös programban részt venni együtt. Bízom benne, hogy a jövőben lesz még alkalom ilyesmire. Nektek jó szórakozást kívánok a mai napra!
"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."
|
|
| |
YakQzA | Dátum: Vasárnap, 2011-06-05, 15:47:04 | Üzenet # 59 |
 Alezredes
Üzenetek: 141
| Hahó urak! Meséljetek mit láttatok! Milyen volt? Ki látta élőben a 2. futamon Norbit ütközni? Tutira nagyot szólt. Milyen az autók hangja élőben? Várok mindenféle élmény beszámolót!
|
|
| |
zsomboor | Dátum: Vasárnap, 2011-06-05, 17:18:48 | Üzenet # 60 |
 Őrmester
Üzenetek: 22
| Én is kint voltam, csak mivel szinte egész héten nem voltam itthon, így nem tudtam beszélni senkivel ugyhogy csak családdal...
Yak, én pont ott ültem ahol lebontotta a gépet Norbi...picit ugy láttam ráment a fü szélére, és mivel elég késön is fékezett mellé, elég esélytelen volt megmenteni...szívesebben láttam volna inkább 3-4 helyen elfordulni mint így, de hát ez van...abban a pillanatban leszakadt az ég is, eláztam mint állat... De az elsö versenyen jol ment, kár hogy az elején picit leszakadt menu-röl... Az autok hangja meg fasza élöben.
Ti merre voltatok?
Az üzenetet módosította zsomboor - Vasárnap, 2011-06-05, 17:20:54 |
|
| |
oxykirally | Dátum: Vasárnap, 2011-06-05, 17:20:52 | Üzenet # 61 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
| YakQzA, Quote (YakQzA) Hahó urak! Meséljetek mit láttatok! Milyen volt? ÜBERFASZA volt, majd írok róla 1 kis élménybeszámolót és mellékelek képeket is a napokban.
OxyKingRing
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Vasárnap, 2011-06-05, 17:22:23 | Üzenet # 62 |
 Vezér-őrnagy
| Annyian voltak, hogy még ki kellet nyitni más lelátókat is.
OxyKingRing
|
|
| |
Neuro | Dátum: Vasárnap, 2011-06-05, 17:30:23 | Üzenet # 63 |
 Vezér-őrnagy
| Mi is hülyére áztunk a célegyenes ráfordítónál. Yak, az autók hangja meglehetősen gyengusz élőben, legalábbis a GP2 illetve az utánuk következő Maserati Cup-hoz viszonyítva. Azért a "hangversenyt" nálam utcahosszal a Volvo nyerte. Egyébként tényleg nagyon sokan voltak. Jó volt a hangulat, mi a célegyenes elején tudtuk, ha történtik valami, mert jött a visítás a túloldalról... Így Norbi rommátörését se láttuk, csak azt, hogy "nincs meg", valami történt... aztán láttuk, hogy a béjemvé eleje-hátulja lebontva. Ugyanígy lestük azt is az első versenynél, hogy vajon minek szól az őrjöngés, aztán lehetett nyugtázni, hogy hát a második helynek. Talán hibázhatott egy picikét valahol, pedig nagyon úgy nézett ki, hogy bedarálja az első sevit idővel. Madame, én és Dani együtt mentünk, Oxyval és Smisával futottunk össze közben pár percre. Többiekről nem tudok semmit, ezexerint Zsomboor azért kint volt. Rock nem hívott, Roliról meg semmit nem tudok. Na röviden jó volt.
|
|
| |
zsomboor | Dátum: Vasárnap, 2011-06-05, 17:33:03 | Üzenet # 64 |
 Őrmester
Üzenetek: 22
| Hát az autok még az M3-as felhajto elött is parkoltak célegyenes végén még a székek között is álltak emberek
|
|
| |
00roli00 | Dátum: Vasárnap, 2011-06-05, 17:58:52 | Üzenet # 65 |
 Alezredes
Üzenetek: 121
| Roli sajna nem volt. Nyomott egy 48 órás túrát, és most ébredt fel. Remélem jót szórakoztatok.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Hétfő, 2011-06-06, 05:03:43 | Üzenet # 66 |
 Vezér-őrnagy
| Sziasztok! Ez besz......ás jó volt. Mi a célegyenes végénél voltunk végül, és óriási élmény volt. Én már voltam egy pár versenyen de az itteni hangulat mindent söpört. Zsombor mi is ott ültünk gyakorlatilag előttünk történt Norbi balesete kár hogy nem találkoztunk habár ekkora tömegben elég csekély volt az esélye. Mi is ronggyá áztunk, de nem nagyon bántuk, én egy kicsit megijedtem hogy az ereklyém kárt szenved.És hogy mi is az? DAeRK csinált csapatpólót amit aláírt személyesen Robi Huff, és Michelisz Norbi. Voltunk rengeteget a boxoknál, többször kiküldtek de mindig vissza mentünk. DAeRK csinált rengeteg videót remélem feltölt egy párat, ha nem akkor nekem úgyis átküldi és akkor én feltöltök.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Hétfő, 2011-06-06, 06:43:20 | Üzenet # 67 |
 Vezér-őrnagy
| Üdv mindenkinek íme egy kép a hétvégéről, azon belül is a rólunk. Hamár személyesen nem sikerült találkozni.
|
|
| |
Neuro | Dátum: Hétfő, 2011-06-06, 07:53:55 | Üzenet # 68 |
 Vezér-őrnagy
| Apám, azok a pólók... kurvajók! Kár, hogy nem taliztunk, de miért nem hívtatok telefonon?
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Hétfő, 2011-06-06, 08:00:30 | Üzenet # 69 |
Bajnok
| rock:
Ez igen, nagyon király
|
|
| |
Dragbajnok | Dátum: Hétfő, 2011-06-06, 10:37:10 | Üzenet # 70 |
Közlegény
Üzenetek: 3
| Üdv mindenkinek!
Hát ez tényleg feledhetetlen élmény volt.Mi az első futamot a célegyenes ráfordítónál néztük a másodikat pedig az első kanyarnál.Baromi jó volt.Kár hogy nem találkoztam innen senkivel de a verseny előtt elég sok dolgom volt és nem tudtam egyeztetni az itteniekkel.Na de majd jövőre!
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Hétfő, 2011-06-06, 14:25:03 | Üzenet # 71 |
 Vezér-őrnagy
| Meg mondom őszintén, én voltam akkora hal hogy nem néztem meg a telszámodat a profilodnál, de mondom sebaj majd DAeRK úgyis tudja. Ami igaz is de ő meg volt olyan hal hogy nem írta be a telefonba fejből meg nem tudta, vagy valami ilyesmi. Mondta ott kint hogy mi van de akkor már a sokadik sörön voltunk túl, és euforiában is voltunk miután Robi Huff aláírta a pólónkat. Egyébként nagyon közvetlen jó fej srác. ÉS AZOK A CSAJOK OTT KINT APÁM!!!!!!!!
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Hétfő, 2011-06-06, 15:49:21 | Üzenet # 72 |
 Vezér-őrnagy
| 2011 WTCC Hungaroring
Élménybeszámoló!
Családi programként indult az egész, mivel az elmúlt években több alkalommal voltam hasonló rendezvényen és sok családot láttam a helyszínen, ezért úgy gondoltam, hogy talán itt az ideje, hogy a lányomat is elvigyem egy ilyen eseményre. Tartottam attól, hogy hamar megunja, ezért csak később akartunk kimenni további 3 családdal. Szombat este az időmérőt nézve, a lányok meghallották Várhegyi Ferencet (Eurosport kommentátora), amint azt mondta, hogy az AUTO GP és a Maseratti igen hangos, sokan befogják a fülüket. Nem kellet több azt mondták, hogy szívesebben mennek strandra. Fasza, akkor viszont korán tudunk indulni. Már fél 5 felébredtem, nagyon vártam hogy indulhassunk, de nagyon nem telt az idő, néztem az időjárást (ami pontosan bejött), néztem a fórumot, de sehogy sem akart 7 óra lenni. Negyed nyolckor megjött a bátyám egyedül, és mivel további 2 barátunk most sem jöttek, így kettesben elindultunk a pályára. Korán érkeztünk, a 7 kaput vettük célba amit akkor nyitottak meg, így kocsisor nélkül értünk célba 8 után pár perccel. Kaja-pia + a fényképezőgép és irány a lelátó. A célegyenes ráfordítóra akartunk menni ahová eredetileg beszéltük, de gondoltam megnézzük a bokszutcát, és láss csodát a Super Gold tribünre be lehetett menni. Gyorsan helyet is foglaltunk, majd elkezdték kitologatni a versenygépeket a bokszból. Pár perc után a Zengő csapat és kitolta Norbi kocsiját, amit nagy üdvrivalgás fogadott, pedig még kevesen voltunk, majd pár perc múlva megjelent Norbi, akit szintén üdvözöltünk, Ő meg viszonozta. Elindul a bemelegítő edzés, ami igen jól kezdődött, szép kocsik, 2 3, 4, jó a hangjuk is (kicsit töbre számítottam), viszont a BMW-k nagyon-nagyon szépen és látványosan fekszenek az úton. Pár perc szünet, majd jött a Maseratti verseny előkészület és csinos lányok lepték el a célegyenes minden rajtkockáját. Amikor a versenyzők felálltak a rajtrácsra, akkor láttam, hogy az élen két magyar versenyző van, Kiss Norbi 39 és Vida János 14. Voltak páran a rajtrácson akik magyar zászlót lobogtattak, ezzel buzdítva mindenkit a szurkolásra. Ezeknek a verdáknak, viszont qurva jó jangjuk volt, a verseny vége felé már-már zavaró. Elindult a verseny, a magyarok szépen jöttek el és végül Kiss N. nyerte a versenyt Vida pedig 3. lett. Nagyon jó volt a díjkiosztón, hallani a Magyar Himnuszt (ami majdnem szemben volt). A ceremónia végeztével megcsörgettem Neurot, de Ők még a Hévvel utaztak, így hát elindultam a célegyenes végéhez, hogy felmérjem a terepet és még lőjek pár képet. Meglepődtem, mikor felmentem a GOLD 4 tribünt, már teljesen teli volt a lépcsőn is ültek-álltak. Tisztára mint a szardíniák a konzerves dobozban . Azért csak megvártam az AUTO GP rajtját, és végig is néztem pár kört, majd visszafordultam, a korábban elfoglalt helyemre jobb szélén, narancssárga poló, mellettem tesom szürkében és napszemcsiben . Annyit hadd említsek meg, hogy ezeknek a kocsiknak fülsüketítő hangjuk van, Várhegyi F. elmondása alapján alig marad el az F1-től. Mire visszaértem, már alig volt hely a lelátón, majd pár perc után a Zengő csapat elkezdett szétosztani posztereket, amely egyik oldalán Norbi van versenyben, a másik oldala pedig egyszínű. Az enyém fehér volt, de a mögöttem ülőké már piros, és pár sorral lejjebb pedig zöld. Buzdításra pedig mindenki a feje fölé emelte így alkotva meg az élő Magyar Zászlót + 1 kép. Mondanom sem kell, hogy pár perc után megjelent Norbi, és akkora üdvrivalgás - tapsolás tört ki, hogy azt hittem felrobban a tribün. Viszont most kijött a pálya szélén lévő nyíláshoz és ott integetett Ismételten így viszonozta az üdvözletünk, amire mindenki torka szakadtból egyhangúan kiáltotta:NORBI-NORBI-NORBI ! ! !. Félelmetes volt, most is borsozik a karom és a hátam. Ezt hallani, ezt érezni kell, nem lehet ezt elmondani, leírni milyen érzés volt, pedig de jó lenne! Lassan felálltak a rajtrácsra, majd Norbi kocsiját annyira ellepték a VIP jeggyel rendelkezők, hogy a kocsi nem is látszott. Ha jól vettem észre a TV stáb sem tudta megközelíteni a közvetítés kezdetekor. Jött a felvezető, majd a rajt, amiből nem sokat láttunk, mivel mindenki talpra ugrott és a feje fölé emelte a transzparenst így szurkolva neki Szerencsére nagyon jó helyen voltunk, tőlünk kicsit jobbra volt az egyetlen kivetítő, amin végig lehetett követni az eseményeket. Rettenetes nagy öröm volt amikor kis szerencsével másodiknak fordult, annyira jó volt, hogy ezt nem lehet leírni. Kiabálás, tapsolás, mindenki eksztázisban volt, a 4-5 éves kis sráctól a 65-70 éves papái-mamáig, mindenki talpon volt és tapsolt . Minden egyes körnél felálltunk és fejünk fölé emeltük a transzparenst, kiáltottunk, mások dudáltak vagy örömfüttyöt fújtak. HIHETETLEN VOLT! Mindenki tudja, másodiknak ért célba, annyira lehetett hallani amikor közeledett a kocsija, nem a motor hang, hanem a közönség éljenezte. Amikor megállt a pódium alatt és kiszállt akkor szabadult el igazán a pokol hangja. A díjkiosztóra magával vitt egy magyar zászlót azzal integet, azt mutatta ország-világnak, hogy itt egy Magyar aki megmutatta mit tud Ő, és mit tud az Ő közönsége! Félelmetes!!! Rövid szünet jött, majd ismét felálltak a rajtrácsra, még több izgalom, még több néző várta a rajtot, mivel tudjuk, a BMW nagyon jól lehet rajrolni. És jött az elfékezés……… Nem fogjátok elhinni, de amint továbbment elcsendesedett a közönség, majd én belekiáltottam a csendbe, Most szakadjon le az ég! ESŐŐŐTTT! és a kör végére leszakadt. Norbi beért a boxba, csúnyán megtört kocsival, a szerelők nem is akartak javítani, mert értelmetlennek tűnt. Szakadt az eső, majd elkezdtem kiáltani Piros zászlót-piros zászlót. 10, de max 20 mp belül a célegyenesben megjelent a piros zászló!! Előttünk lévő csaj kérdezi a pasiját „Mi az a piros zászló?” Mögülem jött a válasz ” A pályabírónak megjött” Hihetetlenül megkönnyebbültünk,amikor a csapatnál nekiláttak a kocsi javításnak. Szakadt, ömlött az eső, és az egyik szerelő 1-2 centis vízben feküdt és szerelt (kivetítőn láttam csak). Alig néhány perc után megjelent egy szerelő nevezzük Őt „ShowMan”-nak a Zengő Dension csapatnál aki elővarázsolt egy fehér első lökhárítót azt emelte a magasba ezzel buzdítva mindenkit a további szurkolásra. Tapsolás-éjjenezés, volt ott minden, később megjelent egy másik szerelő a kocsi hűtővel, az már nem aratott akkora sikert, de megtapsolták. Közben elállt az eső, kezdett felszakadni a felhőzet, de a kocsit még mindig szerelték, kicsit kilátástalan volt, de aztán megoldódott, és sikerült elindulni. A továbbiakban ahányszor elhaladt előttünk felálltunk (nem volt más választás) és próbáltuk kirakni a zászlót, több-kevesebb sikerrel. A futam végén, amikor elcsendesedett minden, felhívtam Neurot, akivel már előzőleg is beszéltem, hogy akkor most fogom Őket meglátogatni, Így is tettem, elindultam, hogy megkeressem és, ha kicsit nehezen is, de végül sikerült összefutni velük, és egy kicsit elbeszélgettünk, majd KaraDani kedvesét megkértem csináljon pár képet rólunk. Jó volt megismerni Titeket, sajnálom, hogy későn érkeztetek, ha korábban értek oda, még lett volna pár hely a fedett részen. Végezetül megvártuk a lányok rajtját is, de már nem tudtuk végignézni, mivel nagyon hideg szél fújt, és ismét beborult, ezért hát úgy döntöttünk, hogy elindulunk haza.
További képek
OxyKingRing
|
|
| | |
InHell | Dátum: Hétfő, 2011-06-06, 18:01:27 | Üzenet # 74 |
 Alezredes
Üzenetek: 106
| Tetszett amiket írtatok, irigyellek titeket, amiért kint voltatok! Én TV-n izgultam végig, nyilván közel sem volt olyan élmény, mint élőben lehetett! Oxy beszámolója után, meg már nagyon bánom, hogy nem mentem ki. Oxy a csoportképen kik láthatók ha megkérdezhetem?
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Hétfő, 2011-06-06, 18:03:02 | Üzenet # 75 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 709
| szerintem:
m4dm3n, Neuro, KaraDani és oxy
remélem nem tévedtem :D
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Hétfő, 2011-06-06, 18:52:12 | Üzenet # 76 |
Bajnok
| Oxy: remek beszámoló köszönjük
Ted: Pontosan ebben a sorrendben balról jobbra.
|
|
| |
InHell | Dátum: Hétfő, 2011-06-06, 18:57:33 | Üzenet # 77 |
 Alezredes
| Köszi
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Hétfő, 2011-06-06, 22:28:16 | Üzenet # 78 |
Ezredes
| Hi All! Felrakok pár képet, hogy irigykedjetek egy kicsit.
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Hétfő, 2011-06-06, 22:33:40 | Üzenet # 79 |
Ezredes
| Mé nem csatolódik a kép az üzenethez?
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Hétfő, 2011-06-06, 23:16:01 | Üzenet # 80 |
Bajnok
| WTCC a fókuszban
|
|
| |
zodo3884 | Dátum: Kedd, 2011-06-07, 18:33:13 | Üzenet # 81 |
 Közlegény
Üzenetek: 3
| Sziasztok!
Lehet hogy néha egymás mellet mentünk el vagy akár egymás mellett ültünk a WTCC-s futamok előtt. Masarati és a GP2 futamait az A szektor Silver 7-ben vagy egyel jobbra lévőből követtük. Első futamot a 15-ös kanyarból néztük a másodikat pedig a célegyenesre fordító kanyar mögött domboldal legtetejéről.
Pár kép ahogy én láttam a nap eseményeit.
Képek nagyíthatóak.
Üdv.: zodo
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 09:32:21 | Üzenet # 82 |
 Generalisszimusz
Üzenetek: 687
| oxykirally, kva jó az összefoglaló. Maxi respekt . Csoportkép meg istenkirály .
Ha már a csoportnál tartunk....istenem a két csíter akivel voltam, hát az kész. Neuroról végképp kiderült, hogy atomcsalós. Az inas eljött egy szál f*szban . Se kaja, se pia, se semmi. Persze lejmolt is rendesen . Aztán meg nyígott a szája, hogy milyen szar volt már a meleg, buboréktól megszabadult, citromos ásványvizem. Többet nem kapsz . Dani meg öööccséémmm, feszt a lapost húzta . Azt mondta jégermester van benne, de sztem tuti valami szteroidos csíter sz*r volt . Ja és a ganajok ott akartak hagyni a mezőn étlen-szomjan. Még sört sem hagytak volna ott nekem. Büdös, mocskos, paraszt csíterbanda :D .
Na de a viccet félretéve örülök, hogy tudtam veletek személyesen is találkozni. Ha nem lesznek durva jegyárak jövőre, akkor remélem megint találkozunk . Na meg a többiekkel, akik kint voltak és basztak ránk . Igen DAeRK, rock, roli és zsomboor rátok gondoltam .
zodo: zsíros kis képek. Gracias .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
InHell | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 09:47:59 | Üzenet # 83 |
 Alezredes
| zodo3884, Rengeteg képet csináltál köszönjük! Egyre jobban bánom, hogy nem mentem..Mostmár inkább a topikot sem nézem, mert csak felbassza az agyam!
|
|
| |
InHell | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 09:51:22 | Üzenet # 84 |
 Alezredes
| Jövőre szívesen mennék, úgy hogy jönnénk jó sokan, de asszonyt-gyereket szigorúan otthon hagyva!! Csak elbasszák a hangulatot. (Ne igyál több sört, tudod mi volt tavaly! Pisilni kell, éhes vagyok stb.. ) Mindenki HÉV-el jönne, és lehetne piálni rendesen!
|
|
| |
Neuro | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 09:51:38 | Üzenet # 85 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (m4dm3n) Persze lejmolt is rendesen
Békaphatod, mit hazudozol itt össze meg vissza. Ráadásul te kérdezted, hogy kér-e valaki a poshadt vizedből.
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 09:59:51 | Üzenet # 86 |
Ezredes
| Segítsen valaki abban, hogy mért nem enged képet csatolni.
$IMAGE1$ $IMAGE2$ $IMAGE3$
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 10:10:41 | Üzenet # 87 |
Bajnok
| InHell: Quote Mindenki HÉV-el jönne, és lehetne piálni rendesen!
Én igyekeztem, mint m4d említette, húztam a lapost De hát nem volt partner, pedig aztán asszonyt is csak én vittem magammal.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 10:17:53 | Üzenet # 88 |
 Vezér-őrnagy
| ez csak teszt
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 10:18:52 | Üzenet # 89 |
Ezredes
| ez is teszt
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 10:20:23 | Üzenet # 90 |
Ezredes
| nem csatolja azt a ki..szott képeket!!!
|
|
| |
Neuro | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 10:29:16 | Üzenet # 91 |
 Vezér-őrnagy
| LINK
Teszteket ha lehet ne ide csináld, hanem a csevegőbe, köszi.
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 10:47:31 | Üzenet # 92 |
Ezredes
| Na most, hogy ki lettem okítva, felrakok pár képet? Köszi a segítséget Neuro ! $IMAGE1$ $IMAGE2$ $IMAGE3$
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 11:22:31 | Üzenet # 93 |
Ezredes
|
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 11:31:12 | Üzenet # 94 |
Ezredes
|
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 11:33:55 | Üzenet # 95 |
Ezredes
|
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 11:54:14 | Üzenet # 96 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 709
| jó képek gr a póló hátulján mi a felirat ?
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 12:44:47 | Üzenet # 97 |
Ezredes
| És még alul PH WTCC TEAM fehérrel A képek videóból vannak kiszedve. Majd ha kész a videó vágása megosztom veletek. Lehet majd az állakat keresni meg a szemeket meresztgetni!
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 13:30:21 | Üzenet # 98 |
 Vezér-őrnagy
| NAGYOK VAGYUNK VAZZE!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
YakQzA | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 14:03:35 | Üzenet # 99 |
 Alezredes
Üzenetek: 141
| DAeRK, rocknrolla, Ti aztán jól nyomjátok! oxykirally, Huh, ezt sokáig tarthatott begépelni! Köszönjük a részletes beszámolót!
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Szerda, 2011-06-08, 14:07:28 | Üzenet # 100 |
Ezredes
| Itt a polóról jobb minőségű fotó.
|
|
| |
|