2011.06.05 WTCC @ Hungaroring & Ligatalálkozó
| |
Neuro | Dátum: Csütörtök, 2011-05-05, 09:39:22 | Üzenet # 1 |
 Vezér-őrnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 398
| Lehet szervez(ked)ni.
|
|
| |
Satan_Claus | Dátum: Csütörtök, 2011-05-05, 09:44:17 | Üzenet # 2 |
Őrmester
Üzenetek: 34
| Eljen az uj topic Na szoval en mindenkepp megyek a ringre, csaladostul, jon az asszony meg az autobuzi kislanyom is Csak az a baj, hogy meg soha nem voltam ott, es nem tudom merre kell menni, valaki lehetne a felvezeto auto 
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Csütörtök, 2011-05-05, 10:11:05 | Üzenet # 3 |
 Vezér-hadnagy
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 709
| elméletileg én is megyek már szombaton (a szolgálatszervezés közbe nem szól ), én is viszem asszonyt meg lehet a gyereket is de még egyenlőre nem 100 % GPS könnyen odatalál Hungaroring megközelítés csak az M3-ast kell megtalálnod, aztán ki van táblázva, én is nagyon könnyen odataláltam pár éve, pedig Zalából mentem valószínű akkora kocsisor lesz kifelé, hogy csak követned kell őket 
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Csütörtök, 2011-05-05, 10:17:08 | Üzenet # 4 |
 Generalisszimusz
Üzenetek: 687
| Üdv! Nos én is tervezem, hogy mennék fel csak a futamra, viszont nekem is segítség kellene, hogy hogyan tudok a ringre kijutni. Odáig tudom a dolgot, hogy pest - keleti pu., mivel én miskolci vagyok oda érkeznék be, viszont soha sem jártam még a ringen - de még a környékén sem - és ezért kellene segítség, hogy tudok kijutni. Nekem csak vonat/busz/hév(?) kombó játszik, mivel autóval nem rendelkezek. Az utazás részét meg fillérekből meg tudom úszni, szóval az nem érdekel, hogy hány eszközzel jutnék ki, csak jussak ki időben . Na meg hát úgy kellene szervezkedni, hogy akik jönnek összefutni mindannyian és akkor 2 legyet ütnénk egy csapásra: WTCC futam és közésségi találkozó (vagy minek nevezzem ). Szóval ne tartsátok magatokban az infót . Igaz még van idő vastagon .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
Neuro | Dátum: Csütörtök, 2011-05-05, 10:33:13 | Üzenet # 5 |
 Vezér-őrnagy
| A téma engem is érdekel és én is a tömegközelekedéses formulát választom Budapestről, egyéb lehetőségek híján, úgyhogy esetleg jó lenne összeütni egy ilyen csapatot azokból, akik szintén így jutnának ki. Egyelőre nem tudom hogyan lehet kijutni a Ringre, de egyrészt aki jártasabb (Danira célzok ) segíthetne kicsit, de utána is járok, hogy mi-merre-hány-méter.
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Csütörtök, 2011-05-05, 10:37:59 | Üzenet # 6 |
Bajnok
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 345
| m4dm3n: tömegközlekedéssel mennék én is, szóval aki így jönn mehetnénk együtt. Ismerem a pályát, és az útvonalatis, és az odavezető úton az olcsó sörlelőhelyet is Amúgy két opció van: HÉV, vagy Busz. Én a hévet részesíteném előnyben, igaz, hogy a főbejárathoz többet kell sétálni (valószínűleg csak az lesz nyitva) De egy kis közös csapatépítő gyalogtúra nem árt meg senkinek
|
|
| |
Neuro | Dátum: Csütörtök, 2011-05-05, 10:40:11 | Üzenet # 7 |
 Vezér-őrnagy
| A HÉV szerintem is jó megoldás, annak már önmagában is van valahogy egy csapatösszekovácsoló feelingje.
|
|
| |
Satan_Claus | Dátum: Csütörtök, 2011-05-05, 10:45:10 | Üzenet # 8 |
Őrmester
Üzenetek: 34
| Vallalok fuvart a bejarathoz a hev megallobol, ha elmondjatok, merre van. Pest sajna nem esik utba. Szamom most fog valtozni, majd kozzeteszem.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Csütörtök, 2011-05-05, 10:45:12 | Üzenet # 9 |
 Vezér-hadnagy
| én úgy néz ki kocsival megyek,tehát ha leszünk bőven akkor egy találkozási pont is kell annak/azoknak, akik nem vesznek részt a "csapatépítő gyalogtúra"-ban
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Csütörtök, 2011-05-05, 10:53:28 | Üzenet # 10 |
Bajnok
| Neuro: szerintem is sokkal hangulatosabb, mint a Busz. Ha csak a főbejárat lesz nyitva akkor sacc 4-5km a táv, ha minden kapu nyitva van akkor kb. 2km a célegyenesráfordítóhoz közel eső bejárat. A főbejárat a célegyenes végénél található. Ted: egy találkozási pontot meg kell majd beszélni szerintem is, ahol öszegyűlik az egész banda
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Csütörtök, 2011-05-05, 11:20:33 | Üzenet # 11 |
 Generalisszimusz
| KaraDani, HÉV-et támogatom teljes mértékig, már csak azt is mert ha megyek akkor: miskolc -> bp, keleti pu -> metróval: örs-ig -> ott meg gödöllői hévre felcsimpaszkodok (ezt néztem meg nemrég ). Onnan meg navigálnád te a bandát . "Ismerem a pályát, és az útvonalatis, és az odavezető úton az olcsó sörlelőhelyet is" Ha másért nem, hát már ezért érdemes lenne elmennem . Viszont ez a "sokat" gyaloglós dolog egy pöppet lelombozz (indok: sokan nem tudjátok - most már igen - hogy én mozgáskorlátozott vagyok. Tömören: bal lábam teljes műláb (protézis. kinek hogy tetszik), ebből kifolyólag nem nagyon tudok sokat gyalogolni, de csak kibírnám . Ezt csak azért írtam le, hogy tiszta legyen a kép ). Banda gyülekezési pont meg legyen a Főbejárat. Ted lődözzön a pisztolyával, mi meg megyünk a hang után . Vagy jelezz egy füstgránáttal...bányja a t*k*m, amelyik olcsóbb megoldás .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
Az üzenetet módosította m4dm3n - Csütörtök, 2011-05-05, 11:21:04 |
|
| |
KaraDani | Dátum: Csütörtök, 2011-05-05, 11:28:54 | Üzenet # 12 |
Bajnok
| Ebben az esetben. 1: megnézem majd, hogy a Mogyoródi busz hol tenne le a főbejárathoz képest 2: ha az se lenne elég közel, és maradunk a hévnél, akkor megkérjük valamelyik autós kollégát, hogy fuvarozzon fel téged
|
|
| |
00roli00 | Dátum: Csütörtök, 2011-05-05, 12:18:56 | Üzenet # 13 |
 Alezredes
Üzenetek: 121
| A dolog engem is érdekel. Ha lesz időm, feltépek én is.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Csütörtök, 2011-05-05, 13:14:29 | Üzenet # 14 |
 Vezér-hadnagy
| m4dm3n, a fuvarozás téma egyértelműen megoldható, max leteszem kis családot és visszamegyek Érted, ahova kell
|
|
| |
adyz | Dátum: Csütörtök, 2011-05-05, 14:48:14 | Üzenet # 15 |
 Hadnagy
Üzenetek: 69
| ugy nez ki, mi is megyunk majd, de meg messze van. barcikarol indulunk, aki utbaesik, befer meg. figyelem! aki fosik a sebessegtol, inkabb ne velunk jojjon.
az autós legjobb barátja a wd-40 és a féktisztító spray || "WRC is for boys. Group B was for men."
Az üzenetet módosította adyz - Csütörtök, 2011-05-05, 14:50:07 |
|
| |
m4dm3n | Dátum: Csütörtök, 2011-05-05, 15:08:53 | Üzenet # 16 |
 Generalisszimusz
| dani és Ted rendesek vagytok . Még igaz odébb van a dolog, de ha már 100%-ig tudom, hogy megyek ígérem időben szólok . Sok függ nekem minden, az éppen aktuális egészségi állapotomtól .
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Csütörtök, 2011-05-05, 15:12:17 | Üzenet # 17 |
Bajnok
| Quote figyelem! aki fosik a sebessegtol, inkabb ne velunk jojjon. Mondjuk főleg egy autóversenyzős topicban vicces
|
|
| |
adyz | Dátum: Csütörtök, 2011-05-05, 16:56:51 | Üzenet # 18 |
 Hadnagy
Üzenetek: 69
| ne röhögj, fater 1 óra 10 perc alatt megjárta miskolc-pestet (minden vicc nélkül, tényleg ennyi idő alatt járta meg), néha én is félek mellette, pedig aztán én is nyomom neki mint a hülye.
az autós legjobb barátja a wd-40 és a féktisztító spray || "WRC is for boys. Group B was for men."
Az üzenetet módosította adyz - Csütörtök, 2011-05-05, 17:00:46 |
|
| |
Dragbajnok | Dátum: Csütörtök, 2011-05-05, 17:09:49 | Üzenet # 19 |
Közlegény
Üzenetek: 3
| Nagyon jó a kezdeményezés!Én is tervezem a kilátogatást.Szintén HÉV-es megoldásban gondolkodom.Régeben is HÉV-vel mentünk ki.
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Csütörtök, 2011-05-05, 17:13:45 | Üzenet # 20 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
| Szinte biztos, hogy én is megyek, még nem döntöttem el, hogy tömegközlekedés vagy saját autó. Attól függ hányan megyünk (haverokra gondolok).
OxyKingRing
|
|
| |
00roli00 | Dátum: Szerda, 2011-05-25, 19:25:05 | Üzenet # 21 |
 Alezredes
| Gyerekek hogy állunk, én valszeg haverral vagy asszonnyl tépek fel, hol mikor talizunk vagy mi van?
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Csütörtök, 2011-05-26, 04:53:36 | Üzenet # 22 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
| Mi is megyünk haverokkal, meg család! Akit érdekel az Örs vezér tértől HÉV. Arra figyeljetek, hogy ne a hungaroring megállóba szálljatok le hanem Szilasliget megállóba. Nagyjából féltávnál van egy jó söröző mi mindig ott állunk meg 'pihenni'! Remek csapolt sörük van. Én úgy halottam hogy nyitva lesz a 3-as kapu is nem csak a főbejárat. Akit nem csak a WTCC érdekel annak egy kis ízelítő: Vasárnap: 09:00-09:15 WTCC bemelegítő edzés 09:50-10:30 Maserati verseny 11:10-11:40 Gp verseny 11:55-12:05 Box látogatás 12:15 WTCC formációs kör 12:20-12:45 WTCC 1. futam 12:50 Díjkiosztó 13:10-13:20 Box látogatás 13:30 WTCC formációs kör 13:35-14:00 WTCC 2. futam 14:05 Díjkiosztó 14:35-15:10 Lotus Ladies Cup verseny 15:50-16:30 Maserati verseny 2 futam Kint vagy a hévnél találkozunk. Ha esetleg lesz buszjárat akkor azt itt jelzem.(ha időben megtudom)!!!
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Csütörtök, 2011-05-26, 07:08:48 | Üzenet # 23 |
Bajnok
| Quote Nagyjából féltávnál van egy jó söröző mi mindig ott állunk meg 'pihenni'! Remek csapolt sörük van. Én úgy halottam hogy nyitva lesz a 3-as kapu is nem csak a főbejárat.
Mi a megállóban levő sörözőt preferáltuk eddig, mert remek áron van csapolt sörük Az viszont nagyon jó lenne, ha a 3-as kapu nyitva lenne...
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Csütörtök, 2011-05-26, 07:44:33 | Üzenet # 24 |
 Vezér-őrnagy
| A megállónál se rossz, de hosszú az út odáig féltávnál kell egy kis energia, meg hát a csapatnév is kötelez!
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Csütörtök, 2011-05-26, 08:14:33 | Üzenet # 25 |
Bajnok
| Részemről nincs akadálya annak, hogy két helyen gurítsunk le egy-egy sört Lehet azért ragadtunk le a megállóban még az első alkalommal 2007-ben amikor kint voltunk, mert leszálltunk a hévről, a teraszról a finnek meg már ordítottak nekünk, amint meglátták a Ferraris pólokat A hangulat ott minden nagyon jó volt
|
|
| |
IreNiCuS | Dátum: Csütörtök, 2011-05-26, 09:30:25 | Üzenet # 26 |
 Őrmester
Üzenetek: 20
| Lehet tudok jönni én is,Visegrádról jövünk bnömmel így ha valaki kitudd jönni Szentendréig vagy Békásig szívesen felvesszük csak szóljon időben.
|
|
| |
Sup | Dátum: Csütörtök, 2011-05-26, 10:38:51 | Üzenet # 27 |
 Őrmester
Üzenetek: 30
| Én Pesten is szívesen találkoznék azzal, aki itt jár, vagy itteni lakos.
(Hunringre nem biztos, hogy tudok menni, meglátjuk...)
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Hétfő, 2011-05-30, 11:15:15 | Üzenet # 28 |
 Generalisszimusz
| rocknrolla, ti hányra mentek ki? Csak azért kérdem, mert ha minden jól megy én is mennék a ringre, de mivel soha nem jártam ott, ezért kellene segítség, hogy kijussak. Na meg én Miskolcról jövök, szóval ezért szeretném tudni, hogy ti mikor mentek, mert akkor nekem úgy kell itthonról elindulnom .
Vagy akárki aki az Őrsről menne HÉV-vel az írjon már időpontot, hogy tervezi meg minden, mert nem szeretnék egyedül majd kibotorkálni .
Ill. még egy kérdés: hogy van ez a HÉV-es utazás (soha nem mentem még vele ne röhögjetek )? Pest határig jó a pesti bérlet utána meg jegy kell? Csak azért kérdem, mert nekem van ilyen utazási kedvezményes kártyám (fogyatékkal élők utazási kedvezménye) és az úgy van, hogy bármelyik helyi város tömegközlekedésén én + 1 kísérő ingyen utazik és ezért lenne jó tudnom, hogy ha kell is fizetni, akkor hogyan meg mennyit .
Előre is kösz ha valaki tud segíteni meg infókkal ellátni .
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Hétfő, 2011-05-30, 11:27:37 | Üzenet # 29 |
 Vezér-őrnagy
| m4dm3n mi vasárnap megyünk és valószínűleg 07:30-kor az Örs Vezér térről. Azért megyünk ilyen korán mert mi az egész napos programra megyünk és a HÉV-től még fel kell sétálni. Bele kalkuláltuk azt is hogy csak a főbejárat felőli kapuk lesznek nyitva. De ha velünk tartanál így is akkor jelezd és akkor együtt megyünk az Örs-től. Ha esetleg külön mész mert neked túl korán van vagy ilyesmi akkor úgy tudsz menni hogy az Örs Vezér tértől a Gödöllöi HÉV. A Szilasliget nevű megállónál kell leszállni. Onnan nyíl egyenesen felfelé az úton. Én úgy vettem ki az írásodból hogy fogyatékkal élő vagy (ha tévednék bocs), de akkor azt kalkuláld bele hogy a HÉV-től az kb. 40. perces séta dombnak fel. A jegyet úgy kell kérni hogy Budapest közigazgatási határtól kiegészítő Szilasligetig.
|
|
| |
Neuro | Dátum: Hétfő, 2011-05-30, 11:29:03 | Üzenet # 30 |
 Vezér-őrnagy
| Madame én is hévezek, szal megdumálhatjuk. Nekem amúgy jó a 7:30-as időpont, amikor rockék mennek.
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Hétfő, 2011-05-30, 11:56:56 | Üzenet # 31 |
 Generalisszimusz
| rocknrolla & Neuro, úúhh basszus hát a fél8 nekem túl korai . Igaz van egy vonat amivel 6:30-ra pesten lennék, de ahhoz fél4-kor már nekem a vonaton kellene csücsülnöm. Na azért ennyit még a Hring sem ér meg nekem .
Szóval a 2. opció lesz nekem érvényes, hogy amint felérek pestre (ez kb. 8 vagy fél9, attól függ h sebes vonattal vagy IC-vel mennék!) gyí ki az Őrsre, onnan meg ahogy írtad a továbbiakat alkalmazom .
Bár még kicsit odébb van, de majd azért jó lenne a többiekkel is leegyeztetni, hogy hol találkoznánk, mert egyedül nem nagyon szeretnék a Hrginen csücsülni .
Ui: rock igen jól vetted ki az irásomból, fogyatékkal élő vagyok. Konkrétan bal láb térd felett amputálva, ezért teljes műlábra szorulok. De a séta nem gond. Dombnak felfelé meg amúgy is jobban szeretek menni, mert könnyebb nekem .
Gracias az infókat . Bár nekem még sok függ attól, hogy a héten utalnak-e zsét, mert jelenleg üres az államkasszám .
|
|
| |
Neuro | Dátum: Hétfő, 2011-05-30, 13:03:55 | Üzenet # 32 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (m4dm3n) jelenleg üres az államkasszám
Az nekem is...
De amúgy nekem nem sürgős különösebben, csak a futamot lássam... szal későbbi időpont is jó a 7:30 helyett, ha neked az korai. Ne unatkozz már, meg eltévedni is jobb többen, mint egyedül.
|
|
| |
00roli00 | Dátum: Kedd, 2011-05-31, 12:44:17 | Üzenet # 33 |
 Alezredes
| Gyerekek én kocsival megyek,így a kocsma mint tájékozódási/gyüli pont kizárva. Főbejárat környéke 9-10 közt PHWTCC transzparensekkel jó lesz?
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Kedd, 2011-05-31, 15:15:46 | Üzenet # 34 |
 Generalisszimusz
| Quote (00roli00) Főbejárat környéke 9-10 közt PHWTCC transzparensekkel jó lesz?
Támogatva....elfogadva . De ha nem lesz transzparens, akkor köv. futamon utolsó rajthely neked valamint 5 bajnoki pont levonás .
|
|
| |
00roli00 | Dátum: Kedd, 2011-05-31, 16:01:23 | Üzenet # 35 |
 Alezredes
| Akkor csináltatok egy pólómatricát, rajta az autómmal. Úgy nem téveszt el senki.
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Csütörtök, 2011-06-02, 09:58:16 | Üzenet # 36 |
 Generalisszimusz
| Na srácok!
3 nap van már csak a futamig és én szinte 100% , hogy megyek (csak, akkor nem megyek ha: a, kva szar időt jósolnak, b, lebetegszem), úgyhogy emberek (vagy akár több is) kellene segítség, aki elnavigál a pályáig . Mivel azért hajnalok hajnalán nem akarok indulni, ezért én olyan fél9-re érek pestre. Onnan az Őrs-ig eltudok jutni metróval, szóval ez nem para. Viszont innentől meg vagyok lőve, mivel soha sem utaztam még HÉV-vel.
Szóval olyan egyént/egyéneket keresek, akik kb. 9 felé mennének az Őrsről és ott tudnánk találkozni (gondolom a Keletiből 30 perc alatt metróval csak kiérek az Őrsre ).
Vagy bármiféle segítség jó nekem. Az esetleges gyaloglás sem gáz, mint korábban írtam .
Egyelőre ennyi .
|
|
| |
Neuro | Dátum: Csütörtök, 2011-06-02, 10:57:44 | Üzenet # 37 |
 Vezér-őrnagy
| Mondtam, hogy én szívesen megvárlak. Nekem jó az a 9 óra (Keletiből az Örs amúgy kb. 6-8 perc). HÉV az kb. olyan bonyolult, mint a villamos.
Ha valaki még jönne és esetleg telefonon óhajt egyeztetni, a számaimat kiírtam a profilomra, honlap helyére.
|
|
| | |
Neuro | Dátum: Csütörtök, 2011-06-02, 12:19:05 | Üzenet # 39 |
 Vezér-őrnagy
| Mivel Fejkönyv-ön ismerősök közt vagy, ezért fel foglak ismerni val'szeg kép alapján. Előrejelzések szerint jó idő lesz, 30 fokos hőmérséklettel... (az nekem má' kicsit sok, utálom a meleget)
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Csütörtök, 2011-06-02, 14:25:32 | Üzenet # 40 |
 Vezér-őrnagy
| Sziasztok! Mi már akkor kint leszünk ott biztos összefutunk. Egyébként nagy valószínűség szerint mi a silver lelátón leszünk a célegyenes ráfordítónál. Aztán lehet átmegyünk valamikor a célegyenes végéhez.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Péntek, 2011-06-03, 08:05:07 | Üzenet # 41 |
 Vezér-hadnagy
| sajnos az én kirándulásomat megóvták,pedig nagyon készültem majd integessetek a kamerának
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Szombat, 2011-06-04, 05:26:27 | Üzenet # 42 |
 Vezér-őrnagy
| Meg kellene beszélni egy helyet ahol leszünk(tek), hogy a későn érkezők is odataláljanak, gondolok itt egy tribünre. Mi is megyünk a családommal, sőt úgy néz ki, hogy még 3-4 család velünk tart, lesznek kicsik és nagyok, ezért nem tudom, mikor érünk ki, de szeretnék veletek is találkozni, és megismerni mindenkit. Ime: Wanted
OxyKingRing
Az üzenetet módosította oxykirally - Szombat, 2011-06-04, 05:42:27 |
|
| |
Neuro | Dátum: Szombat, 2011-06-04, 06:32:29 | Üzenet # 43 |
 Vezér-őrnagy
| Nos, én írtam ki telefonszámokat, ha valaki rámcsörög ott, amikor már ott vagyok/vagyunk... akkor össze tudunk futni. Egyelőre csak madame jelezte viszonylag konkrétan, hogy hol talizunk és mikor/mivel megyünk oda, de igazából tényleg kéne egy "idegenvezető" mert még az életben nem jártam a Hring környékén sem... Dani nálad mi a szitu, neked is késői már a 9 óra környéke? Előbb mész vagy akkor veled is összefutunk az Örsön?
|
|
| | |
oxykirally | Dátum: Szombat, 2011-06-04, 08:28:41 | Üzenet # 45 |
 Vezér-őrnagy
| Neuro, megvan a tel.számod, majd holnap csörgök amikor kiérek.
OxyKingRing
|
|
| |
Neuro | Dátum: Szombat, 2011-06-04, 08:55:48 | Üzenet # 46 |
 Vezér-őrnagy
| HÉV-hez csak át kell battyogni az aluljáró alatt. Keletitől 3 megálló, szal azé' mondtam, hogy 6-7 perc és ott vagy. Akkor olyan 8:30-ra én is odamegyek, aztán ahogy jössz, már húzhatunk is tovább.
Oyx: rendicsek, majd akkor igyexem felvenni az ismeretlen számokat. Csak nehogy el akarj adni valamit.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Szombat, 2011-06-04, 09:43:27 | Üzenet # 47 |
 Vezér-hadnagy
| csoportképet azért csináljatok
|
|
| |
Smisa | Dátum: Szombat, 2011-06-04, 10:04:00 | Üzenet # 48 |
 Közlegény
Üzenetek: 19
| Egy kis info ha még nem találta volna meg vlaki: Zengomotorsport
Neuro majd hívlak kiírtam a számod én haverokkal megyek de majd kereslek Titeket
Dani ! A cím miatt pörög a nézettséged PH! WTCC Championship 2011 1. Race Hungaroring az összes kereső előre teszi
Az üzenetet módosította Smisa - Szombat, 2011-06-04, 10:12:28 |
|
| |
oxykirally | Dátum: Szombat, 2011-06-04, 11:20:08 | Üzenet # 49 |
 Vezér-őrnagy
| Akkor, ott lesz: 1.) Neuro 2.) m4d 3.) Oxy 4.) rocknrolla 5.) KaraDani 6.) 00roli00 7.).....ide írd magad 8.).....
OxyKingRing
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Szombat, 2011-06-04, 13:26:10 | Üzenet # 50 |
Bajnok
| Na őrsről HÉV m4d érkezésétől függően 8.56. Ha m4d csúszik fél óránként jár, szóval megvárjuk nem para. Ki jön akkor így?
|
|
| |
|