Nyitólap

Regisztráció

Belépés
Kedd, 2025-06-24, 03:39:42 | Üdvözöllek Vendég
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
2011.06.05 WTCC @ Hungaroring & Ligatalálkozó
NeuroDátum: Csütörtök, 2011-05-05, 09:39:22 | Üzenet # 1
Vezér-őrnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 398
Lehet szervez(ked)ni. biggrin

Satan_ClausDátum: Csütörtök, 2011-05-05, 09:44:17 | Üzenet # 2
Őrmester
Üzenetek: 34
booze Eljen az uj topic

Na szoval en mindenkepp megyek a ringre, csaladostul, jon az asszony meg az autobuzi kislanyom is smok

Csak az a baj, hogy meg soha nem voltam ott, es nem tudom merre kell menni, valaki lehetne a felvezeto auto crazy

Ted-MosbyDátum: Csütörtök, 2011-05-05, 10:11:05 | Üzenet # 3
Vezér-hadnagy
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 709
elméletileg én is megyek már szombaton (a szolgálatszervezés közbe nem szól biggrin ), én is viszem asszonyt meg lehet a gyereket is

de még egyenlőre nem 100 %

GPS könnyen odatalál

Hungaroring megközelítés

csak az M3-ast kell megtalálnod, aztán ki van táblázva,
én is nagyon könnyen odataláltam pár éve, pedig Zalából mentem
valószínű akkora kocsisor lesz kifelé, hogy csak követned kell őket biggrin biggrin biggrin

m4dm3nDátum: Csütörtök, 2011-05-05, 10:17:08 | Üzenet # 4
Generalisszimusz
Üzenetek: 687
Üdv!

Nos én is tervezem, hogy mennék fel csak a futamra, viszont nekem is segítség kellene, hogy hogyan tudok a ringre kijutni. Odáig tudom a dolgot, hogy pest - keleti pu., mivel én miskolci vagyok oda érkeznék be, viszont soha sem jártam még a ringen - de még a környékén sem - és ezért kellene segítség, hogy tudok kijutni. Nekem csak vonat/busz/hév(?) kombó játszik, mivel autóval nem rendelkezek.

Az utazás részét meg fillérekből meg tudom úszni, szóval az nem érdekel, hogy hány eszközzel jutnék ki, csak jussak ki időben biggrin .

Na meg hát úgy kellene szervezkedni, hogy akik jönnek összefutni mindannyian és akkor 2 legyet ütnénk egy csapásra: WTCC futam és közésségi találkozó (vagy minek nevezzem biggrin ).

Szóval ne tartsátok magatokban az infót biggrin . Igaz még van idő vastagon smile .

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

NeuroDátum: Csütörtök, 2011-05-05, 10:33:13 | Üzenet # 5
Vezér-őrnagy
A téma engem is érdekel és én is a tömegközelekedéses formulát választom Budapestről, egyéb lehetőségek híján, úgyhogy esetleg jó lenne összeütni egy ilyen csapatot azokból, akik szintén így jutnának ki. Egyelőre nem tudom hogyan lehet kijutni a Ringre, de egyrészt aki jártasabb (Danira célzok biggrin ) segíthetne kicsit, de utána is járok, hogy mi-merre-hány-méter. cool

KaraDaniDátum: Csütörtök, 2011-05-05, 10:37:59 | Üzenet # 6
Bajnok
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 345
m4dm3n: tömegközlekedéssel mennék én is, szóval aki így jönn mehetnénk együtt. Ismerem a pályát, és az útvonalatis, és az odavezető úton az olcsó sörlelőhelyet is cool
Amúgy két opció van: HÉV, vagy Busz. Én a hévet részesíteném előnyben, igaz, hogy a főbejárathoz többet kell sétálni (valószínűleg csak az lesz nyitva) De egy kis közös csapatépítő gyalogtúra nem árt meg senkinek cool

NeuroDátum: Csütörtök, 2011-05-05, 10:40:11 | Üzenet # 7
Vezér-őrnagy
A HÉV szerintem is jó megoldás, annak már önmagában is van valahogy egy csapatösszekovácsoló feelingje. cool

Satan_ClausDátum: Csütörtök, 2011-05-05, 10:45:10 | Üzenet # 8
Őrmester
Üzenetek: 34
Vallalok fuvart a bejarathoz a hev megallobol, ha elmondjatok, merre van. biggrin Pest sajna nem esik utba. Szamom most fog valtozni, majd kozzeteszem.

Ted-MosbyDátum: Csütörtök, 2011-05-05, 10:45:12 | Üzenet # 9
Vezér-hadnagy
én úgy néz ki kocsival megyek,tehát ha leszünk bőven akkor egy találkozási pont is kell annak/azoknak, akik nem vesznek részt a "csapatépítő gyalogtúra"-ban

KaraDaniDátum: Csütörtök, 2011-05-05, 10:53:28 | Üzenet # 10
Bajnok
Neuro: szerintem is sokkal hangulatosabb, mint a Busz. Ha csak a főbejárat lesz nyitva akkor sacc 4-5km a táv, ha minden kapu nyitva van akkor kb. 2km a célegyenesráfordítóhoz közel eső bejárat. A főbejárat a célegyenes végénél található.

Ted: egy találkozási pontot meg kell majd beszélni szerintem is, ahol öszegyűlik az egész banda

m4dm3nDátum: Csütörtök, 2011-05-05, 11:20:33 | Üzenet # 11
Generalisszimusz
KaraDani, HÉV-et támogatom teljes mértékig, már csak azt is mert ha megyek akkor: miskolc -> bp, keleti pu -> metróval: örs-ig -> ott meg gödöllői hévre felcsimpaszkodok (ezt néztem meg nemrég smile ). Onnan meg navigálnád te a bandát biggrin .

"Ismerem a pályát, és az útvonalatis, és az odavezető úton az olcsó sörlelőhelyet is" Ha másért nem, hát már ezért érdemes lenne elmennem biggrin .

Viszont ez a "sokat" gyaloglós dolog egy pöppet lelombozz sad (indok: sokan nem tudjátok - most már igen biggrin - hogy én mozgáskorlátozott vagyok. Tömören: bal lábam teljes műláb (protézis. kinek hogy tetszik), ebből kifolyólag nem nagyon tudok sokat gyalogolni, de csak kibírnám smile . Ezt csak azért írtam le, hogy tiszta legyen a kép smile ).

Banda gyülekezési pont meg legyen a Főbejárat. Ted lődözzön a pisztolyával, mi meg megyünk a hang után biggrin . Vagy jelezz egy füstgránáttal...bányja a t*k*m, amelyik olcsóbb megoldás biggrin .

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

Az üzenetet módosította m4dm3n - Csütörtök, 2011-05-05, 11:21:04

KaraDaniDátum: Csütörtök, 2011-05-05, 11:28:54 | Üzenet # 12
Bajnok
Ebben az esetben.
1: megnézem majd, hogy a Mogyoródi busz hol tenne le a főbejárathoz képest
2: ha az se lenne elég közel, és maradunk a hévnél, akkor megkérjük valamelyik autós kollégát, hogy fuvarozzon fel téged

00roli00Dátum: Csütörtök, 2011-05-05, 12:18:56 | Üzenet # 13
Alezredes
Üzenetek: 121
A dolog engem is érdekel. Ha lesz időm, feltépek én is. up

Ted-MosbyDátum: Csütörtök, 2011-05-05, 13:14:29 | Üzenet # 14
Vezér-hadnagy
m4dm3n,

a fuvarozás téma egyértelműen megoldható, max leteszem kis családot és visszamegyek Érted, ahova kell

adyzDátum: Csütörtök, 2011-05-05, 14:48:14 | Üzenet # 15
Hadnagy
Üzenetek: 69
ugy nez ki, mi is megyunk majd, de meg messze van.

barcikarol indulunk, aki utbaesik, befer meg.

figyelem! aki fosik a sebessegtol, inkabb ne velunk jojjon.

az autós legjobb barátja a wd-40 és a féktisztító spray || "WRC is for boys. Group B was for men."

Az üzenetet módosította adyz - Csütörtök, 2011-05-05, 14:50:07

m4dm3nDátum: Csütörtök, 2011-05-05, 15:08:53 | Üzenet # 16
Generalisszimusz
dani és Ted rendesek vagytok thumb . Még igaz odébb van a dolog, de ha már 100%-ig tudom, hogy megyek ígérem időben szólok smile . Sok függ nekem minden, az éppen aktuális egészségi állapotomtól shy .

KaraDaniDátum: Csütörtök, 2011-05-05, 15:12:17 | Üzenet # 17
Bajnok
figyelem! aki fosik a sebessegtol, inkabb ne velunk jojjon.

lol
Mondjuk főleg egy autóversenyzős topicban vicces biggrin

adyzDátum: Csütörtök, 2011-05-05, 16:56:51 | Üzenet # 18
Hadnagy
Üzenetek: 69
ne röhögj, fater 1 óra 10 perc alatt megjárta miskolc-pestet (minden vicc nélkül, tényleg ennyi idő alatt járta meg), néha én is félek mellette, pedig aztán én is nyomom neki mint a hülye. eek

az autós legjobb barátja a wd-40 és a féktisztító spray || "WRC is for boys. Group B was for men."

Az üzenetet módosította adyz - Csütörtök, 2011-05-05, 17:00:46

DragbajnokDátum: Csütörtök, 2011-05-05, 17:09:49 | Üzenet # 19
Közlegény
Üzenetek: 3
Nagyon jó a kezdeményezés!Én is tervezem a kilátogatást.Szintén HÉV-es megoldásban gondolkodom.Régeben is HÉV-vel mentünk ki.

oxykirallyDátum: Csütörtök, 2011-05-05, 17:13:45 | Üzenet # 20
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
Szinte biztos, hogy én is megyek, még nem döntöttem el, hogy tömegközlekedés vagy saját autó. Attól függ hányan megyünk (haverokra gondolok).

OxyKingRing

00roli00Dátum: Szerda, 2011-05-25, 19:25:05 | Üzenet # 21
Alezredes
Gyerekek hogy állunk, én valszeg haverral vagy asszonnyl tépek fel, hol mikor talizunk vagy mi van?

rocknrollaDátum: Csütörtök, 2011-05-26, 04:53:36 | Üzenet # 22
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
Mi is megyünk haverokkal, meg család!
Akit érdekel az Örs vezér tértől HÉV.
Arra figyeljetek, hogy ne a hungaroring megállóba szálljatok le hanem Szilasliget megállóba.
Nagyjából féltávnál van egy jó söröző mi mindig ott állunk meg 'pihenni'!
Remek csapolt sörük van.
Én úgy halottam hogy nyitva lesz a 3-as kapu is nem csak a főbejárat.
Akit nem csak a WTCC érdekel annak egy kis ízelítő:
Vasárnap:
09:00-09:15 WTCC bemelegítő edzés
09:50-10:30 Maserati verseny
11:10-11:40 Gp verseny
11:55-12:05 Box látogatás
12:15 WTCC formációs kör
12:20-12:45 WTCC 1. futam
12:50 Díjkiosztó
13:10-13:20 Box látogatás
13:30 WTCC formációs kör
13:35-14:00 WTCC 2. futam
14:05 Díjkiosztó
14:35-15:10 Lotus Ladies Cup verseny
15:50-16:30 Maserati verseny 2 futam
Kint vagy a hévnél találkozunk.
Ha esetleg lesz buszjárat akkor azt itt jelzem.(ha időben megtudom)!!!

KaraDaniDátum: Csütörtök, 2011-05-26, 07:08:48 | Üzenet # 23
Bajnok
Nagyjából féltávnál van egy jó söröző mi mindig ott állunk meg 'pihenni'!
Remek csapolt sörük van.
Én úgy halottam hogy nyitva lesz a 3-as kapu is nem csak a főbejárat.

Mi a megállóban levő sörözőt preferáltuk eddig, mert remek áron van csapolt sörük lol
Az viszont nagyon jó lenne, ha a 3-as kapu nyitva lenne...

rocknrollaDátum: Csütörtök, 2011-05-26, 07:44:33 | Üzenet # 24
Vezér-őrnagy
A megállónál se rossz, de hosszú az út odáig féltávnál kell egy kis energia, meg hát a csapatnév is kötelez! biggrin

KaraDaniDátum: Csütörtök, 2011-05-26, 08:14:33 | Üzenet # 25
Bajnok
Részemről nincs akadálya annak, hogy két helyen gurítsunk le egy-egy sört booze Lehet azért ragadtunk le a megállóban még az első alkalommal 2007-ben amikor kint voltunk, mert leszálltunk a hévről, a teraszról a finnek meg már ordítottak nekünk, amint meglátták a Ferraris pólokat biggrin A hangulat ott minden nagyon jó volt biggrin

IreNiCuSDátum: Csütörtök, 2011-05-26, 09:30:25 | Üzenet # 26
Őrmester
Üzenetek: 20
Lehet tudok jönni én is,Visegrádról jövünk bnömmel így ha valaki kitudd jönni Szentendréig vagy Békásig szívesen felvesszük csak szóljon időben.

SupDátum: Csütörtök, 2011-05-26, 10:38:51 | Üzenet # 27
Őrmester
Üzenetek: 30
Én Pesten is szívesen találkoznék azzal, aki itt jár, vagy itteni lakos. biggrin cool tongue

(Hunringre nem biztos, hogy tudok menni, meglátjuk...)

m4dm3nDátum: Hétfő, 2011-05-30, 11:15:15 | Üzenet # 28
Generalisszimusz
rocknrolla, ti hányra mentek ki? Csak azért kérdem, mert ha minden jól megy én is mennék a ringre, de mivel soha nem jártam ott, ezért kellene segítség, hogy kijussak. Na meg én Miskolcról jövök, szóval ezért szeretném tudni, hogy ti mikor mentek, mert akkor nekem úgy kell itthonról elindulnom smile .

Vagy akárki aki az Őrsről menne HÉV-vel az írjon már időpontot, hogy tervezi meg minden, mert nem szeretnék egyedül majd kibotorkálni shy .

Ill. még egy kérdés: hogy van ez a HÉV-es utazás (soha nem mentem még vele ne röhögjetek biggrin )? Pest határig jó a pesti bérlet utána meg jegy kell? Csak azért kérdem, mert nekem van ilyen utazási kedvezményes kártyám (fogyatékkal élők utazási kedvezménye) és az úgy van, hogy bármelyik helyi város tömegközlekedésén én + 1 kísérő ingyen utazik és ezért lenne jó tudnom, hogy ha kell is fizetni, akkor hogyan meg mennyit smile .

Előre is kösz ha valaki tud segíteni meg infókkal ellátni respect .

rocknrollaDátum: Hétfő, 2011-05-30, 11:27:37 | Üzenet # 29
Vezér-őrnagy
m4dm3n mi vasárnap megyünk és valószínűleg 07:30-kor az Örs Vezér térről.
Azért megyünk ilyen korán mert mi az egész napos programra megyünk és a HÉV-től még fel kell sétálni.
Bele kalkuláltuk azt is hogy csak a főbejárat felőli kapuk lesznek nyitva.
De ha velünk tartanál így is akkor jelezd és akkor együtt megyünk az Örs-től.
Ha esetleg külön mész mert neked túl korán van vagy ilyesmi akkor úgy tudsz menni hogy az Örs Vezér tértől a Gödöllöi HÉV.
A Szilasliget nevű megállónál kell leszállni.
Onnan nyíl egyenesen felfelé az úton.
Én úgy vettem ki az írásodból hogy fogyatékkal élő vagy (ha tévednék bocs), de akkor azt kalkuláld bele hogy a HÉV-től az kb. 40. perces séta dombnak fel.
A jegyet úgy kell kérni hogy Budapest közigazgatási határtól kiegészítő Szilasligetig.

NeuroDátum: Hétfő, 2011-05-30, 11:29:03 | Üzenet # 30
Vezér-őrnagy
Madame én is hévezek, szal megdumálhatjuk. Nekem amúgy jó a 7:30-as időpont, amikor rockék mennek.

m4dm3nDátum: Hétfő, 2011-05-30, 11:56:56 | Üzenet # 31
Generalisszimusz
rocknrolla & Neuro, úúhh basszus hát a fél8 nekem túl korai shy . Igaz van egy vonat amivel 6:30-ra pesten lennék, de ahhoz fél4-kor már nekem a vonaton kellene csücsülnöm. Na azért ennyit még a Hring sem ér meg nekem biggrin .

Szóval a 2. opció lesz nekem érvényes, hogy amint felérek pestre (ez kb. 8 vagy fél9, attól függ h sebes vonattal vagy IC-vel mennék!) gyí ki az Őrsre, onnan meg ahogy írtad a továbbiakat alkalmazom smile .

Bár még kicsit odébb van, de majd azért jó lenne a többiekkel is leegyeztetni, hogy hol találkoznánk, mert egyedül nem nagyon szeretnék a Hrginen csücsülni biggrin .

Ui: rock igen jól vetted ki az irásomból, fogyatékkal élő vagyok. Konkrétan bal láb térd felett amputálva, ezért teljes műlábra szorulok. De a séta nem gond. Dombnak felfelé meg amúgy is jobban szeretek menni, mert könnyebb nekem biggrin .

Gracias az infókat thumb . Bár nekem még sok függ attól, hogy a héten utalnak-e zsét, mert jelenleg üres az államkasszám wacko biggrin .

NeuroDátum: Hétfő, 2011-05-30, 13:03:55 | Üzenet # 32
Vezér-őrnagy
Quote (m4dm3n)
jelenleg üres az államkasszám

Az nekem is... wacko

De amúgy nekem nem sürgős különösebben, csak a futamot lássam... szal későbbi időpont is jó a 7:30 helyett, ha neked az korai. Ne unatkozz már, meg eltévedni is jobb többen, mint egyedül. biggrin

00roli00Dátum: Kedd, 2011-05-31, 12:44:17 | Üzenet # 33
Alezredes
Gyerekek én kocsival megyek,így a kocsma mint tájékozódási/gyüli pont kizárva. Főbejárat környéke 9-10 közt PHWTCC transzparensekkel jó lesz? biggrin

m4dm3nDátum: Kedd, 2011-05-31, 15:15:46 | Üzenet # 34
Generalisszimusz
Quote (00roli00)
Főbejárat környéke 9-10 közt PHWTCC transzparensekkel jó lesz?

Támogatva....elfogadva biggrin . De ha nem lesz transzparens, akkor köv. futamon utolsó rajthely neked valamint 5 bajnoki pont levonás biggrin biggrin .

00roli00Dátum: Kedd, 2011-05-31, 16:01:23 | Üzenet # 35
Alezredes
Akkor csináltatok egy pólómatricát, rajta az autómmal. Úgy nem téveszt el senki. smile

m4dm3nDátum: Csütörtök, 2011-06-02, 09:58:16 | Üzenet # 36
Generalisszimusz
Na srácok!

3 nap van már csak a futamig és én szinte 100% , hogy megyek (csak, akkor nem megyek ha: a, kva szar időt jósolnak, b, lebetegszem), úgyhogy emberek (vagy akár több is) kellene segítség, aki elnavigál a pályáig shy . Mivel azért hajnalok hajnalán nem akarok indulni, ezért én olyan fél9-re érek pestre. Onnan az Őrs-ig eltudok jutni metróval, szóval ez nem para. Viszont innentől meg vagyok lőve, mivel soha sem utaztam még HÉV-vel.

Szóval olyan egyént/egyéneket keresek, akik kb. 9 felé mennének az Őrsről és ott tudnánk találkozni (gondolom a Keletiből 30 perc alatt metróval csak kiérek az Őrsre smile ).

Vagy bármiféle segítség jó nekem. Az esetleges gyaloglás sem gáz, mint korábban írtam smile .

Egyelőre ennyi smile .

NeuroDátum: Csütörtök, 2011-06-02, 10:57:44 | Üzenet # 37
Vezér-őrnagy
Mondtam, hogy én szívesen megvárlak. Nekem jó az a 9 óra (Keletiből az Örs amúgy kb. 6-8 perc). HÉV az kb. olyan bonyolult, mint a villamos.

Ha valaki még jönne és esetleg telefonon óhajt egyeztetni, a számaimat kiírtam a profilomra, honlap helyére. biggrin

m4dm3nDátum: Csütörtök, 2011-06-02, 11:46:49 | Üzenet # 38
Generalisszimusz
Neuro, überfasza thumb . Amúgy nem tudtam, hogy csak ennyi idő eljutni a keletiből az őrsre smile . Ritkán járok pestre, erre a környékre meg még ritkábban jutok el biggrin (bár az utóbbi fél évben 2x is voltam mivel hugom a Nagy Lajos király útján lakik az meg tudtommal nincs messze az Őrstől smile ).

Úgyhogy rám akkor számíthatsz, mivel - mint korábban írtam - szinte 100% megyek (az a és b lehetőségek esetén nem biggrin ). Telszámodat majd lejegyzem, aztán ha valami van rezgek rád smile .

Ismertetőjegyeim: Magas, vékony és szemüveges vagyok. 100% hogy baseball sapka lesz rajtam (sötétszürke Beta-s) és egy kicsit furán megyek biggrin . Ja és fekete hátitáska. Szóval a nálam megszokott körítésről felismerhető leszek biggrin .

NeuroDátum: Csütörtök, 2011-06-02, 12:19:05 | Üzenet # 39
Vezér-őrnagy
Mivel Fejkönyv-ön ismerősök közt vagy, ezért fel foglak ismerni val'szeg kép alapján. biggrin
Előrejelzések szerint jó idő lesz, 30 fokos hőmérséklettel... (az nekem má' kicsit sok, utálom a meleget)

rocknrollaDátum: Csütörtök, 2011-06-02, 14:25:32 | Üzenet # 40
Vezér-őrnagy
Sziasztok!
Mi már akkor kint leszünk ott biztos összefutunk.
Egyébként nagy valószínűség szerint mi a silver lelátón leszünk a célegyenes ráfordítónál.
Aztán lehet átmegyünk valamikor a célegyenes végéhez.

Ted-MosbyDátum: Péntek, 2011-06-03, 08:05:07 | Üzenet # 41
Vezér-hadnagy
sajnos az én kirándulásomat megóvták,pedig nagyon készültem
majd integessetek a kamerának

oxykirallyDátum: Szombat, 2011-06-04, 05:26:27 | Üzenet # 42
Vezér-őrnagy
Meg kellene beszélni egy helyet ahol leszünk(tek), hogy a későn érkezők is odataláljanak, gondolok itt egy tribünre.
Mi is megyünk a családommal, sőt úgy néz ki, hogy még 3-4 család velünk tart, lesznek kicsik és nagyok, ezért nem tudom, mikor érünk ki, de szeretnék veletek is találkozni, és megismerni mindenkit.
Ime:
Wanted
Csatolások: 4378380.jpg (329.9 Kb)

OxyKingRing

Az üzenetet módosította oxykirally - Szombat, 2011-06-04, 05:42:27

NeuroDátum: Szombat, 2011-06-04, 06:32:29 | Üzenet # 43
Vezér-őrnagy
Nos, én írtam ki telefonszámokat, ha valaki rámcsörög ott, amikor már ott vagyok/vagyunk... akkor össze tudunk futni. Egyelőre csak madame jelezte viszonylag konkrétan, hogy hol talizunk és mikor/mivel megyünk oda, de igazából tényleg kéne egy "idegenvezető" mert még az életben nem jártam a Hring környékén sem... biggrin
Dani nálad mi a szitu, neked is késői már a 9 óra környéke? Előbb mész vagy akkor veled is összefutunk az Örsön?

m4dm3nDátum: Szombat, 2011-06-04, 07:35:16 | Üzenet # 44
Generalisszimusz
Neuro, Mint a szél én úgy megyek biggrin . Vonatjegyem tegnap meló után megvettem oda-vissza, szóval én 100% hogy megyek. Betegség sem tántoríthat vissza biggrin .

Ja és a megbeszéltek szerint mennék. 8:30 körül ér be az IC a Keletibe. Onnan akkor kicsattogok az Őrs-re. Aztán csak meg találom hol van a HÉV ( biggrin ), meg téged is thumb . Számod elmentettem, ha bármi van csörgetlek smile .

oxykirallyDátum: Szombat, 2011-06-04, 08:28:41 | Üzenet # 45
Vezér-őrnagy
Neuro, megvan a tel.számod, majd holnap csörgök amikor kiérek.

OxyKingRing

NeuroDátum: Szombat, 2011-06-04, 08:55:48 | Üzenet # 46
Vezér-őrnagy
HÉV-hez csak át kell battyogni az aluljáró alatt. Keletitől 3 megálló, szal azé' mondtam, hogy 6-7 perc és ott vagy. Akkor olyan 8:30-ra én is odamegyek, aztán ahogy jössz, már húzhatunk is tovább.

Oyx: rendicsek, majd akkor igyexem felvenni az ismeretlen számokat. Csak nehogy el akarj adni valamit. biggrin biggrin

Ted-MosbyDátum: Szombat, 2011-06-04, 09:43:27 | Üzenet # 47
Vezér-hadnagy
csoportképet azért csináljatok

SmisaDátum: Szombat, 2011-06-04, 10:04:00 | Üzenet # 48
Közlegény
Üzenetek: 19
Egy kis info ha még nem találta volna meg vlaki:
Zengomotorsport

Neuro majd hívlak kiírtam a számod én haverokkal megyek de majd kereslek Titeket cool

Dani ! A cím miatt pörög a nézettséged biggrin PH! WTCC Championship 2011 1. Race Hungaroring az összes kereső előre teszi biggrin

Az üzenetet módosította Smisa - Szombat, 2011-06-04, 10:12:28

oxykirallyDátum: Szombat, 2011-06-04, 11:20:08 | Üzenet # 49
Vezér-őrnagy
Akkor, ott lesz:
1.) Neuro
2.) m4d
3.) Oxy
4.) rocknrolla
5.) KaraDani
6.) 00roli00
7.).....ide írd magad
8.).....

OxyKingRing

KaraDaniDátum: Szombat, 2011-06-04, 13:26:10 | Üzenet # 50
Bajnok
Na őrsről HÉV m4d érkezésétől függően 8.56. Ha m4d csúszik fél óránként jár, szóval megvárjuk nem para. Ki jön akkor így?

• Oldal 1 / 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Keresés:

Copyright MyCorp © 2025
Az oldalt a uCoz rendszer működteti