Nyitólap

Regisztráció

Belépés
Kedd, 2025-06-24, 12:23:50 | Üdvözöllek Vendég
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 2
  • 1
  • 2
  • »
ÚJ KEZDET !!!
Ted-MosbyDátum: Szombat, 2011-06-11, 10:25:12 | Üzenet # 1
Vezér-hadnagy
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 709
Először is köszönöm(-jük) az eddigi munkádat Neuro (mod-ot, honlapot,szervert),sajnálom, hogy idáig fajult a helyzet, de "két dudás nem fér meg egy csárdában", ennyi. Elnézést kérek mindenkitől az elmúlt napokban történtek miatt,mindenki hibás, beleértve magamat is.

Szóval, javaslom, hogy a vasárnapi futamot halasszuk el egy héttel és addig letisztulnak a dolgok:

1. hányan folytatjuk, ha megoldható kérnék egy-egy privát üzenetet azoktól akik maradnának ?
2. szerver megoldás keresése ?
3. folytatjuk ebben a formában, vagy új szezont esetleg , új mod-ot keresünk?
4. ha más nem vállalja, a honlapot továbbiakban én üzemeltetem (ha Neuro nem tart rá igényt) ?
5. VB-k kérdése is megoldásra vár ?

rocknrollaDátum: Szombat, 2011-06-11, 13:15:49 | Üzenet # 2
Vezér-őrnagy
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 400
Szia Ted!
Én most nem csak a saját nevemben hanem, DAeRK nevében is írok.
Mi mind a ketten maradnánk.Első lépcsőben azt javasoljuk, hogy először fejezzük be ezt a bajnokságot, és utána esetleg kezdhetünk egy másik modot.Javaslom pl. a Porsce Mobil 1 Cup-ot, vagy a GT modot.
A szerverre szerintünk az lenne a legjobb megoldás ha fizetős szerverre mennénk, egyszer már volt róla érintőlegesen szó.Azt a pár 100 forintot havonta mindenki kibírná.
A VB tagok szerintünk maradjanak, így most maradtatok hárman, szavazzuk meg a negyedik póttagot.
Ide egy apró megjegyzést hagy mondjak!
Az elkövetkezendőkben érdemes lenne elgondolkodni azon hogy a VB-k ne csak az óvások, és a versenyen adódó problémák megoldására figyeljenek hanem pl. a verseny kiírásnál felmerülő problémákra is, ha szükséges bővítsük a VB létszámát.
A honlapot pedig jó lenne ebben a formában megtartani. Neuro nem is olyan rég felajánlotta hogy segít annak aki tovább akarja vinni, reméljük megoldható hogy te tovább vidd.
respect v

NeuroDátum: Szombat, 2011-06-11, 16:32:27 | Üzenet # 3
Vezér-őrnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 398
Természetesen a honlapra nem tartok igény, ez a csapat honlapja, nem az enyém. Ha valaki megkeres bármilyen módon szerverüzemeltetéssel kapcsolatban, a segítségeket nem fogok megtagadni, ahogy azt korábban már írtam.

YakQzADátum: Vasárnap, 2011-06-12, 08:07:36 | Üzenet # 4
Alezredes
Üzenetek: 141
Quote (Neuro)
Szóval, javaslom, hogy a vasárnapi futamot halasszuk el egy héttel és addig letisztulnak a dolgok:

Ugye ma nem lesz akkor futam?! Így este láthatom akkor az F1-t.

Ted-MosbyDátum: Vasárnap, 2011-06-12, 09:45:38 | Üzenet # 5
Vezér-hadnagy
8 ember jelezte, hogy hiányozni fog, köztük én is
100 %-ra nem tudom megmondani

SmisaDátum: Vasárnap, 2011-06-12, 12:01:59 | Üzenet # 6
Közlegény
Üzenetek: 19
Szerintem akkor hagyjuk a mai futamot sad jelzem itt is én se leszek sad

Az üzenetet módosította Smisa - Vasárnap, 2011-06-12, 12:02:26

Ted-MosbyDátum: Vasárnap, 2011-06-12, 12:13:02 | Üzenet # 7
Vezér-hadnagy
A FUTAM EGYENLŐRE ELHALASZTVA, DÖNTÉS A JÖVŐ HÉTEN !!!

adyzDátum: Vasárnap, 2011-06-12, 15:55:28 | Üzenet # 8
Hadnagy
Üzenetek: 69
nem írok privátban, mert minek. én maradok, az biztos.
a szerver akár futhat rólam is, (130kB\s-el megy a feltöltésem max, a gép úgy is üzemel reggeltől estig, de az egész hetet nem tudom biztosítani) vagy akinek nagyobb nete van.

a mod nekem édes mindegy, jó ez is, jó a porsche cup is. /mostanában úgy is ráálltam az rwd autókra/

az autós legjobb barátja a wd-40 és a féktisztító spray || "WRC is for boys. Group B was for men."

Ted-MosbyDátum: Vasárnap, 2011-06-12, 18:53:27 | Üzenet # 9
Vezér-hadnagy
Hétfőtől péntekig én nem leszek, kis kiruccanás lesz 5 napra,
de szombaton mindenképpen csinálnunk kellene egy szerót (akár azon a módon, ahogy bakosgabor szerette volna), kérek mindenkit, hogy próbáljon megjelenni szombaton
ha minden jól megy, akkor vasárnap 19.-én megrendezzük az elhalasztott IMOLAI futamot.
aki folytatni akarja,ezt a szezont az eddigi formában és keretek között az mindenképpen jöjjön hétvégén.

Szerver bérletek:

1. kb 900 ft / fő / 9 hónap max 20 fő

2. kb 1300 ft / fő / 12 + 4 hónap max 20 fő

aki tud jobbat jelezze

rocknrollaDátum: Vasárnap, 2011-06-12, 19:40:18 | Üzenet # 10
Vezér-őrnagy
én támogatom biggrin

DAeRKDátum: Hétfő, 2011-06-13, 17:55:49 | Üzenet # 11
Ezredes
Üzenetek: 242
Na újra itthon ! Üdv Mindenkinek !
Én mindenképpen szeretnék veletek maradni. Remélem a továbbiakban nem lesz ennyire eldurvuló összezörrenés.
Megpróbálok én is utánanézni szerverbérlésnek.

oxykirallyDátum: Kedd, 2011-06-14, 10:20:28 | Üzenet # 12
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
Ted-Mosby,
A szerver bérlést első perctől támogatom, viszont nem tudom kinek van tapasztalata bármely bérbeadó céggel, ezért azt javasolnám, hogy kezdetnek béreljünk 20 fős szervert, mellé kapunk +2 szálat, ha 3 hónapra fizetünk, a 4.ik ajándék.
Csatolások: 1802760.jpg (25.6 Kb)

OxyKingRing

ChosenDátum: Kedd, 2011-06-14, 10:51:28 | Üzenet # 13
Hadnagy
Üzenetek: 50
F1-es társaink már megjárták clans.hu-val, inkább kerülni kellene: Katt ide

Tőlük lenne érdemes megérdeklődni mit ajánlanak, ahogy látom nekik van már tapasztalatuk.

m4dm3nDátum: Kedd, 2011-06-14, 11:05:23 | Üzenet # 14
Generalisszimusz
Üzenetek: 687
Halihó!

Ted-nek jeleztem már privátban, de leírom ide is, hogy én is maradnék smile . Legfőképpen akkor, ha lesz továbbra is túraautó szekció. Bár ha nem lesz az sem baj, majd megoldom az esetleges gondom smile .

Szerverbérlés ötletét támogatom. Egy 20 főnél sztem az a max 1300 zseton nem egy nagy összeg. Szóvel intézkedjen valaki, akinek ebben már jártassága smile . Többiek meg pengesség a zsét biggrin .

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

rocknrollaDátum: Kedd, 2011-06-14, 11:11:11 | Üzenet # 15
Vezér-őrnagy
Csatlakozom az előttem szólóhoz! biggrin

JeckDátum: Szerda, 2011-06-15, 15:51:40 | Üzenet # 16
Mormogi Papa
Üzenetek: 439
Én JJ vagyok. Szeretnék maradni.

DAeRKDátum: Szerda, 2011-06-15, 18:03:00 | Üzenet # 17
Ezredes
Hello JJ.

JeckDátum: Szerda, 2011-06-15, 20:16:07 | Üzenet # 18
Mormogi Papa
Hello! És mindenki másnak is.
Fogjunk össze. Sztem.

DAeRKDátum: Szerda, 2011-06-15, 21:30:57 | Üzenet # 19
Ezredes
Még fenntartjuk, hogy csatlakozz a Team Saint Beer Land csapathoz! Gondolom most nem lenne probléma a csapatbővítéssel !

DAeRKDátum: Szerda, 2011-06-15, 21:37:07 | Üzenet # 20
Ezredes
Ők már "csatlakoztak"!

Csatolások: 3327727.jpg (127.6 Kb) · 1937395.jpg (148.2 Kb) · 6433316.jpg (140.9 Kb)

rocknrollaDátum: Csütörtök, 2011-06-16, 04:49:04 | Üzenet # 21
Vezér-őrnagy
én is maradok minden képen fogjunk össze és csináljunk egy jó közösséget biggrin

KaraDaniDátum: Csütörtök, 2011-06-16, 08:12:49 | Üzenet # 22
Bajnok
Üzenetek: 345
Gondolkoztam egy darabig, és én is arra jutottam, hogy ezt a bajnokságot abbahagyom. Már a szezon eleje óta zavart, hogy a hétközbeni gyakorlás és főleg a gyakorló versenyek az érdektelenségbe fulladtak. Így a vasárnapi bajonkin kívül soha nem volt semmi, ami miatt nekem kicsit unalmas lett a dolog. Ezért regeltem nemrég iracingre, így akkor versenyezhetek amikor kedvem támad, plusz úgy néz ki az m1 is össze fog jönni, így inkább ezekre koncentrálok. Döntést könnyítette, hogy 3 bajnokin se tudnék részt venni amúgy sem már nyári programok miatt.
Köszönöm az eddigi lehetőséget a versenyzésre, és a bizalmat mint VB!

Mityu_76Dátum: Csütörtök, 2011-06-16, 09:00:53 | Üzenet # 23
Őrmester
Üzenetek: 31
Ezt a bajnokit én is szeretném mindenféleképpen befejezni. Aztán meg meglátjuk milyen lesz a társaság.

JeckDátum: Csütörtök, 2011-06-16, 09:36:56 | Üzenet # 24
Mormogi Papa
Várjuk meg Tedet, és beszéljük meg. De sztem mindenképpen folytassuk, és fogjunk össze.
Daerk úgy érzem küzdünk még egymás ellen. biggrin
Lehet, hogy egymás mellett is? smile

Jelenleg, ha folytatjuk maradok egyedül Hondás, illetve bármilyen Hondással csatizok.

Ha új sorozatot kezdünk, más a helyzet. cry

DAeRKDátum: Csütörtök, 2011-06-16, 16:35:51 | Üzenet # 25
Ezredes
Egymás ellen?
Egymás mellett?
És ki marad alul?
booze
lol

JeckDátum: Csütörtök, 2011-06-16, 17:41:44 | Üzenet # 26
Mormogi Papa
Aki lemarad, az kimarad. booze

m4dm3nDátum: Csütörtök, 2011-06-16, 22:48:02 | Üzenet # 27
Generalisszimusz
Üzenetek: 687
Na srácok mi a pálya? Valami infó a folytatásról wink ?

Időközben én nekiálltam DiRT 3 multizni biggrin . Szóljatok, ha folytatás van, mert gyüvök wink .

DAeRK: Első képen az meg ki a fene biggrin ? Krúzosokat nem szeressük biggrin .

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

rocknrollaDátum: Péntek, 2011-06-17, 04:48:13 | Üzenet # 28
Vezér-őrnagy
Az első képen aki köztünk van kérlek szépen az nem más mint Rob Huff!!!!! biggrin
Azt ne felejtsétek hogy holnap aki maradni akar az minden képen jöjjön mert valami szerver teszt lesz.Vagy valami ilyesmi.
És akkor mérjük fel hogy hányan vagyunk.
Az idő pontot még nem tudom, de holnap már lesz Ted és biztos jelzi.
Remélem leszünk egy páran, szerintem 12-15 fővel simán lehetne folytatni.

JeckDátum: Péntek, 2011-06-17, 08:31:05 | Üzenet # 29
Mormogi Papa
Folytatjuk annyival ahányan vagyunk. smile

JeckDátum: Péntek, 2011-06-17, 08:36:36 | Üzenet # 30
Mormogi Papa
ROCKNROLLA: szerver teszt? Nincs szerverünk.
Vasárnap délután igyekezek megjönni, és tájékozódok. Holnap nem leszek.

JeckDátum: Péntek, 2011-06-17, 12:22:52 | Üzenet # 31
Mormogi Papa
Ugorkaszezon van? Csak én egyedül jövök mindennap? smile

rocknrollaDátum: Péntek, 2011-06-17, 12:46:18 | Üzenet # 32
Vezér-őrnagy
Én is fel szoktam nézni, csak azt várom hogy Ted mikor jelentkezik, és hogy érdemben mi lesz.
Amúgy én vagyok a Neuro féle szeron is, ott sokan vannak akik itt voltak kíváncsi leszek, hogy onnan hányan jönnek vissza.
Remélem sokan, hogy ez a bajnokság ne vesszen kárba.Azért jó lenne ha minimális létszám meglenne.Szerintem kb. 10-15 fő az már jó.
Én még ha arról van szó be tudok szervezni egy emberkét, csak pont most van szervizbe a gépe, de azt mondta ha kész van ő is jön szívesen.

JeckDátum: Péntek, 2011-06-17, 19:00:30 | Üzenet # 33
Mormogi Papa
Én is várom Tedet.

Szerintem mindegy hányan leszünk belevágunk, de persze hozd az emberkét. biggrin

Ted-MosbyDátum: Péntek, 2011-06-17, 19:22:45 | Üzenet # 34
Vezér-hadnagy
EGYENLŐRE PER PILLANAT KÁOSZ VAN, LEGALÁBBIS NÁLAM !!!
AHOGY ELNÉZEM 10 FŐS LÉTSZÁM SEM NAGYON MARADNA, ANNYI EMBERBŐL PEDIG CSAK NAGY NEHEZEN LEHETNE FINANSZÍROZNI EGY FIZETŐS SZERVERT.
RÉSZEMRŐL A BAJNOKSÁG, A HONLAP ÉS A VELE JÁRÓ DOLGOK BIZONYTALAN IDEIG FELFÜGGESZTVE.
SEM SZERVERT NEM TUDOK BIZTOSÍTANI, SEM A HONLAPOT NEM TUDOM ÚGY VEZÉRELNI,MINT AHOGY EDDIG MŰKÖDÖTT.
ELNÉZÉST KÉREK MINDENKITŐL ENNYIRE FUTOTTA sad sad sad
MÉG GONDOLKODOM A DOLGOKON ÉS UTÁNANÉZEK PÁR DOLOGNAK AZTÁN A TÖBBIT MEGLÁTJUK.
EZ LETT BELŐLE sad

ANNYIT MÉG MEGTEHETÜNK, HOGY HOLNAP 19:00 UTÁN SAJÁT GÉPEMEN CSINÁLOK EGY SZERVERT,MINDENT KIÍROK MAJD,AKI FEL TUD JÖNNI FELJÖN ÉS MEGYÜNK PÁR KÖRT.

A BAJNOKSÁGOT EBBEN A FORMÁBAN ÉS LÉTSZÁMMAL NINCS ÉRTELME FOLYTATNI. VANNAK MÁS WTCC LIGÁK KERESSETEK, LEHET, MAJD ÉN IS AZT TESZEM.

KÖSZÖNETTEL: TED MOSBY

JeckDátum: Péntek, 2011-06-17, 20:46:11 | Üzenet # 35
Mormogi Papa
Nekem nem kell más.
Szerintem nem kell mindjárt szerót venni, és Neuro segíteni fog nekünk, ha kérjük.
Persze sokan elmentek. De vagyunk páran.

Ne add fel Ted!
Tudom most kevesen vagyunk, de nekünk ez az ami bejön. A WTCC.
Ha tudnánk szerót csinálni, akkor kiderülne hányan vagyunk.
Ha csak tízen lennénk is szívesen jövök, és vállaom a rám eső anyagiakat is.

Ne adjuk fel! Írjon mindenki akire számíthatnuk!

YakQzADátum: Péntek, 2011-06-17, 22:16:14 | Üzenet # 36
Alezredes
Üzenetek: 141
Jeck,

Mindent elolvastál?
Nem hiszem, hogy Ted feladta volna! Egy hirtelen fordulattal tényleg meglepő lett az érdektelenség.

Illetve gondolom mindenki várja a fejleményeket. De nincsenek fejlemények! Nem zajlik semmilyen kommunikáció a háttérben, ha valaki arra várna.

Részemről még annyit, hogy új bajnokságba mostanság biztos nem fogok indulni.
Ami van kevés időm azt nem arra fogom szánni.
Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok!

JeckDátum: Szombat, 2011-06-18, 04:49:45 | Üzenet # 37
Mormogi Papa
Lehet, hogy nem olvastam el mindent, csak nehéz belenyugodni, hogy nincs alternatíva.
YAQ pedig rád számítottam.

rocknrollaDátum: Szombat, 2011-06-18, 05:23:32 | Üzenet # 38
Vezér-őrnagy
Szia Ted és mindenki!
Kicsit csalódott vagyok, de megértelek, ha van rá időd akkor légyszí oszd meg velünk, hogy mik lennének azok a dolgok amiknek még utána néznél.
És hogy mi is kivegyük a részünket ebből megoszthatjuk a feladatokat.
Egyébként én is azt mondom hogy ha kevesen maradunk akkor nincs értelme folytatni a bajnokságot, de a szeron jó lenne elgondolkodni.
Előbb-utóbb úgy is csatlakoznak majd az oldalhoz emberkék és akkor lehet egy új bajnokságot szervezni.
A kérdés csak az hogy neked van-e kedved, energiád, időd erre?
Mert azért azt lássuk be ebből kell bőven.
Ha este lesz gurulás rám számíthatsz, és szerintem DAeRK-re is.

JeckDátum: Szombat, 2011-06-18, 05:52:37 | Üzenet # 39
Mormogi Papa
Én ma nem leszek. Ha összejön valami írjatok, hogy holnap délután legyen infóm.
Csatlakozom rocknrollához.

PaJa1Dátum: Szombat, 2011-06-18, 08:32:17 | Üzenet # 40
Őrnagy
Üzenetek: 87
Nem vesztem el én sem. Előző két futamon programom volt, meg teljesen máshol áll a fejem hét közben. MIkor mobilról néztem az oldalt a hozzászólásig már nem jutottam :s
Mi az az M1 amit pár sorral fentebb említetek?
Nekem a vasárnapi időpontok egyelőre úgy fest továbbra is megfelelnek általánosságban. Ha más helyre költözik a lebonyolítás, ahol perkálni kell érte akkor abból kimaradok.

Ted-MosbyDátum: Szombat, 2011-06-18, 20:35:19 | Üzenet # 41
Vezér-hadnagy
Szóval,mivel aránylag minden simán ment így holnap bajnoki futam, részletek a főoldalon

adyzDátum: Szombat, 2011-06-18, 20:57:41 | Üzenet # 42
Hadnagy
Üzenetek: 69
szerver honnan vagy kitol van/lesz? smile

az autós legjobb barátja a wd-40 és a féktisztító spray || "WRC is for boys. Group B was for men."

Ted-MosbyDátum: Szombat, 2011-06-18, 20:58:53 | Üzenet # 43
Vezér-hadnagy
adyz,

a szervert ma én biztosítottam saját gépről 8-an voltunk, semmi gond nem volt

Ted-MosbyDátum: Szombat, 2011-06-18, 20:59:43 | Üzenet # 44
Vezér-hadnagy
HOLNAP FUTAM, AKI TUD JÖJJÖN !!!

DAeRKDátum: Szombat, 2011-06-18, 21:31:44 | Üzenet # 45
Ezredes
Megyünk !!![size=22][color=red]

rocknrollaDátum: Vasárnap, 2011-06-19, 05:03:11 | Üzenet # 46
Vezér-őrnagy
MEGYÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin cool booze hands holiday king lol respect santa smok thumb up v

oxykirallyDátum: Vasárnap, 2011-06-19, 05:52:38 | Üzenet # 47
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
Hát akkor mint korábban mondtam, íme pár ötlet:
Első, és a legfontosabb, hogy folytassuk a versenyzést és működjön a server,mivel ha új tag akar jönni, lássa hogy itt minden "zsír".

Az új tag csak úgy jön, ha tudomást szerez a ligánkról, tehát véleményem szerint ha nem teljesen is, de vissza kellene állni a prohardveres fórumra mivel az egy nagyon pörgős oldal sok-sok látogatóval. Azt a fórumot kelen felpörgetni, majd később visszaállhatunk erre.

Biztos mindenki ismer olyan oldalakat, ahol akár csak szimulátorozás folyik, akár csak hagyományos versenyzésről beszélgetnek. Na ott kell időnként reklámoznunk magunkat. Pl majdnem minden este van élő közvetítés a sim sport tv amit nem oly sokan, de néhányan követnek. Tudom, ha itt a chaten esténként 2-3 alkalommal beszúrjuk az oldal címét, akkor biztos lesz érdeklődő. TUTI! yes
Vannak egyéb rFactor ligák, ott is lehet 1-2 alkalommal beszúrni a honlapunk címét. Vagy a Video Racingen is sok autós örült van, itt is lenne értelme reklámozni.

Aztán jönne a server bérlés, szerintem senki nem döglik bele a kb 1000 Ft. költségbe, de 24/7 elérhetőség lenne, úgy mint eddig azt nekünk biztosította Neuro respect érte!

Amit változtatni kéne véleményem szerint, az időmérőt követő ellenőrzést, mivel engem speciel nagyon zavar, hogy kb 15-20 percet vár 20 ember, amíg a másik 4 leellenőrzi a köröket.Tudom, most sokkal rövidebb lesz egy ideig. Ezen felül javasolnám még a "diktátoros" mód enyhítést is, de ez inkább részlet kérdés. És az előzés-koccanás-kilökést is átgondolnám...... ( PEACE-os SMILE) smile

Ha jelenleg csak 8-9 indulunk, az sem baj, bízzatok abban, hogy megfelelő hozzá állással jönnek majd új tagok, és gyarapodunk. Ezt a "csonka" évadot végig kell vinni, inkább csak az új csapat összekovácsolása a cél (véleményem szerint) !

Egyenlőre ennyi!

OxyKingRing

rocknrollaDátum: Vasárnap, 2011-06-19, 07:08:16 | Üzenet # 48
Vezér-őrnagy
Alap vetően egyet értek az ötlettel valami hasonlót írtam én is.
A reklámozás ötlete nagyon jó hagy jöjjenek minél többen. biggrin

Ted-MosbyDátum: Vasárnap, 2011-06-19, 11:40:37 | Üzenet # 49
Vezér-hadnagy
1. egyenlőre nem lesz 24/7-es szerver
2. mindenki offline gyakorol, a héten egy-egy nap este lesz online szeró pl.: 18 - 22 óráig
3. vasárnap este online szeró, bajnoki futam 18 órától, külön jelszóval a régi lebonyolítási rend szerint
4. ez a bajnokság még lefut, a következő szezon majd csak szeptemberben indul, addig hetente FUN RACE-k
5. a FUN RACE lehet más mod is, így a következő szezont lehet más mod-dal is futni
6. ha lesz 15-20 fő akkor majd beszélünk a szerverről 1000-1500 ft/fő többet nem szívesen szánnék rá évente
7. a szabályzaton kicsit majd enyhíteni fogok

Ted-MosbyDátum: Vasárnap, 2011-06-19, 11:45:27 | Üzenet # 50
Vezér-hadnagy
A FUTAM LEBONYOLÍTÁSI RENDSZERE VÁLTOZIK !!!!

NEM LESZ IDŐMÉRŐ KÖR ELLENŐRZÉS, DE A SZERVER REPLAY ALAPJÁN MINDENKIÉT ELLENŐRIZNI FOGJA A VB

(m4dm3n, YakQzA, Ted-Mosby)

A FUTAMOK UTÁN, AKI TÚLSÁGOSAN NAGYOT HIBÁZOTT AZ IDŐ BÜNTETÉST FOG KAPNI.

(centizgetés nem lesz, mint eddig volt, de mindenki figyeljen oda, hogy a pályán fussa a gyors körét !!!).

• Oldal 1 / 2
  • 1
  • 2
  • »
Keresés:

Copyright MyCorp © 2025
Az oldalt a uCoz rendszer működteti