Csevegő
| |
DAeRK | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 10:41:03 | Üzenet # 1251 |
Ezredes
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 242
| Ok Elfogadva és bocs, majd legközelebb figyelek!
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 10:55:21 | Üzenet # 1252 |
 dugo mester
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 359
| "SZAVAZÁS !!!
Esetleges új pályáról"
Ez mi? Nonszensz, hogy azért, mert nem tetszik egy-két embernek a pálya, szavazást írunk ki. Természetesen nekem is volt olyan pálya, amit utálok és a hátam közepére sem kívántam, mégis elfogadtam a többség akaratát és végig mentem rajta (lásd A1). Nem véletlenül lett megszavazva az sem, mint ahogy ez sem. Olyan pálya nincs, amelyik mindenkinek tetszik, úgyhogy tessék csak gyakorolni, ne pedig hétfőn kijelenteni 0 gyakorlással, hogy ez nem fog menni. Ez az én véleményem, nem akartam senkit megbántani, csak egyszerűen nem értem a helyzetet.
Az üzenetet módosította dugojancsi - Hétfő, 2011-07-11, 10:59:17 |
|
| |
sortiefish | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 10:59:19 | Üzenet # 1253 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 340
| Ted-Mosby, Szerverbérlésről van valami friss infó? Hány főnél járunk, mennyien szeretnének még fizetni stb. Végül akkor melyik szenyót szeretnénk? A 20 vagy 24 slot-ost? A szerverbérlés hírekben van egy kép a megrendelő lapról (árajánlat) annál a kiválasztott szervernél a játékszerver tárhely (nem web) :2GB van választva. Nekünk a rfactor mod 3GB felett van kevés lesz a 2 GB-t. Van egy kis árkülönbség, de nem sok. Foglald már légyszíves újra össze, hogy kapjak(unk) egy teljes képet. Aztán jó lenne már bérelni egy szervert. Köszi!
Az üzenetet módosította sortiefish - Hétfő, 2011-07-11, 11:00:45 |
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 11:59:08 | Üzenet # 1254 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 709
| sortiefish,
egyenlőre pontos információm nincs,Kimi1108-nál vannak az infók,ha jól tudom ma jön meg, biztos hamarosan lesz bővebb infó ha jól számoltam 16 fő rendezte eddig a dolgot, ha 900 ft/fő-vel számolok, akkor 16*900 = 14.400 ft a 24 slotos szerver = 15.860 ft, illetve van aki többet utalt, + van aki jelezte, hogy még beszáll
a 2GB-os hely bőven elég, a mi jelenlegi modunk azért ilyen nagy, mert a pálya csomag óriási
AKIK MÁR FIZETTEK SZERVERDÍJAT:
01.DAeRK 02.Oxy 03.m4dm3n 04.dugojancsi 05.JJ 06.sortiefish 07.rocknrolla 08.dassved 09.Ted-Mosby 10.Kimi1108 11.Kalmee 12.Chosen 13.YakQzA 14.bakosgabor57 15.wenizolika 16.dzavermadár 17.Mityu76
AKIK JELEZTÉK, HOGY BESZÁLLNAK:
18.rosszfiú 19.sztamás 20.Petike95
elméletileg az összeg már megvan
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 12:03:03 | Üzenet # 1255 |
 Vezér-hadnagy
| dugojancsi,
részemről, mindegy hogy lesz-e új pálya én is szeretem, illetve szerettem mindig is ezt a pályát, de sajnos nálam játszhatatlan, teljesen alacsony grafikai beállításokkal is ha marad a pálya, én kihagyom a futamot részemről nincs harag, senki felé abban igazad van,hogy ne keverjünk a szezon alatt, de ha a 15 induló versenyzőből 10-nek nem tetszik a pálya (mindegy milyen szempontból), akkor érdemes-e megrendezni
|
|
| |
dassved | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 12:20:22 | Üzenet # 1256 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
| srácok, szerintem simán eljátszhatjuk azt ami néha igazából is történni szokott: legyen mondjuk az, hogy a cunami megrongálta a nem is létező okutamai pályát, ezért helyette suzukába vagy mittudoménhová kénytelen átvonulni az utazó cirkusz! de sorolhatnánk még: forradalom tört ki a környéken, szamuráj rablóbandák szállták meg a pályát, godzilla letaposta a kerékvetőket, a cseresznyefák virágzása ellepte a bukóteret, egyszóval veszélyes volna...
|
|
| |
wenizolika | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 12:27:42 | Üzenet # 1257 |
 Hadnagy
Üzenetek: 67
| Quote (dassved) srácok, szerintem simán eljátszhatjuk azt ami néha igazából is történni szokott: legyen mondjuk az, hogy a cunami megrongálta a nem is létező okutamai pályát, ezért helyette suzukába vagy mittudoménhová kénytelen átvonulni az utazó cirkusz! de sorolhatnánk még: forradalom tört ki a környéken, szamuráj rablóbandák szállták meg a pályát, godzilla letaposta a kerékvetőket, a cseresznyefák virágzása ellepte a bukóteret, egyszóval veszélyes volna... smile
|
|
| | |
m4dm3n | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 15:39:20 | Üzenet # 1259 |
 Generalisszimusz
Üzenetek: 687
| sortiefish, csak az alap 12 pályával + az összes futamreplay-el 1.92 Gb a modunk, de nekem úgy hogy ebben benne vannak azok az autók is amiket nem használunk (Alfa, Audi, Merci, Leon TDI), szóval elégnek kell lennie a 2 Gb tárhelynek .
Következő szezonban jön az új mod, amiben még kevesebb autó lesz (csak BMW, Cruze és Leon TDI), ezzel szerintem még kisebb lesz a méret. Pályaösszeállításnál kell majd arra ügyelni, hogy ne legyenek nagy méretű pályák (mint most Okutama pölö) .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 16:22:02 | Üzenet # 1260 |
 Mormogi Papa
Üzenetek: 439
| Legyenek olyan pályák, amik az első sorozatban voltak. Azok tetszettek!
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 16:48:40 | Üzenet # 1261 |
 Vezér-őrnagy
| Okés srácok nekem is megfelel a 2GB-os tárhely.
Remélem hamarosan jön Kimi és ráuszítjuk a szerver bérlés projectre. Jó, hogy végül ennyien lettünk akik szeretnének állandó és stabil szervert, de persze más előnyei is lesznek. Ha megvan a pénz akkor szerintem rendeljük meg és minél hamarabb használjuk is.
#Kimi Írj már Ted-nek pontosítást, hogy állunk a szerver bérléssel és, ha megvagyunk beszéljétek meg a részleteket.
|
|
| |
Chosen | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 18:41:17 | Üzenet # 1262 |
 Hadnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 50
| Quote (m4dm3n) (csak BMW, Cruze és Leon TDI) + Volvo ugye? A hivatalos WTCC-ben is ott körözget.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 19:02:11 | Üzenet # 1263 |
 Vezér-hadnagy
| WTCC 2011
Chevrolet Cruze BMW 320i Seat Leon Tfsi Volvo C30 ennyi fajta autó van csak
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 19:10:14 | Üzenet # 1264 |
 dugo mester
| Ted-Mosby, csak az okutamai pályán szaggat a játék? Nekem a GRID-ben volt olyan, h egyes pályákon nagyon lement az FPS, hiába vettem le a grafikát minimumra. Szerencsére újratelepítés megoldotta a problémát, egy próbát megér, hátha...
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 19:18:13 | Üzenet # 1265 |
 Mormogi Papa
| Inkább bármi más, de OKUTAMA ne legyen. Grides átültetés, ezért ide nem jó.
Macau is jobb lenne.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 19:20:24 | Üzenet # 1266 |
 Vezér-hadnagy
| ma reggel tettem újra az egész rFactort pályástól, Hotlapsostól, mindenestől talán így a replay gondok is megoldódnak ma nem volt időm tesztelni, majd holnap kiderül
maximum, majd megkérem m4dm3n-t Ő is hagyja ki a futamot és akkor még küzdhetünk a bronzéremért később :D
|
|
| |
dassved | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 19:22:38 | Üzenet # 1267 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (Jeck) Nekem a GRID-ben volt olyan, h egyes pályákon nagyon lement az FPS, hiába vettem le a grafikát minimumra. Szerencsére újratelepítés megoldotta a problémát, egy próbát megér, hátha...
minden tiszteletem a vezetési tudásod iránt, de hagyjuk már ezeket a grides párhuzamokat... a megoldás: adjuk oda a 25 pontot és fussunk egy igazi WTCC jellegű futamot!
|
|
| | |
DAeRK | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 19:28:20 | Üzenet # 1269 |
Ezredes
| Na Srácok! Megnéztem a replayeket. Számomra az első futam unalmasan alakult, mert végig légüres térben autóztam. DE A MÁSODIK! Életemben nem kergetőztem ilyen jót senkivel, mint Petike95 -tel. Gratula neki. Jó széles az autója. dugó és bgabor pillanatok alatt átgyalogolt rajtam, de petikével Ők is küzdöttek egy jót.
Petike95: bocs az utolsó előtti kanyarban lévő lökésért, tül szélesen vetted a kanyrt én meg próbáltam belülről előzni, kocc lett a vége, de mentségemre legyen mondva majdnem állóra fékeztem az autót, hogy vissza tudj jönni elém. Persze eközben dassved kolléga megelőzött. De nem baj akkor is egyik legélvezetesebb futamom volt! Köszönöm.
|
|
| |
dassved | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 19:33:46 | Üzenet # 1270 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (DAeRK) bocs az utolsó előtti kanyarban lévő lökésért, tül szélesen vetted a kanyrt én meg próbáltam belülről előzni, kocc lett a vége, de mentségemre legyen mondva majdnem állóra fékeztem az autót, hogy vissza tudj jönni elém. Persze eközben dassved kolléga megelőzött.
megnéztem én is, srácok, amit ti abban pár körben műveltetek! viszont akkor csak annyit láttam, hogy egy füstfelhőben álltok a pályán előttem 2 méterrel, hát betettem... az vesse rám az első követ aki akkor és ott nem tolta volna be a kocsi orrát, 20 méterrel a cél előtt az utolsó körben! nagyon kemény és szoros lett a második futam, az egyszer biztos!
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 19:40:18 | Üzenet # 1271 |
 dugo mester
| Quote (dassved) hagyjuk már ezeket a grides párhuzamokat...
Szerintem is hagyjuk, mert itt nem egy pc játékról van szó, hanem arról, hogy próbáltam segíteni neki, hátha megoldódnak a problémái.
A ligaszabályzat világosan ki mondja, hogy semmilyen esetben sem maradhatnak el véglegesen a versenynaptárban meghatározott futamok. Ezt vagy elfogadja vki, vagy nem.
Az üzenetet módosította dugojancsi - Hétfő, 2011-07-11, 19:40:53 |
|
| |
örültmax | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 20:02:32 | Üzenet # 1272 |
 Alezredes
Üzenetek: 115
| Gratula bgabornak!Az én kis kezdö 2:27-es időm ugy látom Okutamához kevés lesz!!!
|
|
| |
dassved | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 20:25:51 | Üzenet # 1273 |
 Vezér-őrnagy
| némi tesztelés után úgy tűnik azért van némi baja ennek a pályának: -nálam szaggat egy kicsit, de nem vészes, a "depó" után megszűnik -tele lesz a szerver "újoncokkal" és itt nincs jelzés a kanyarokhoz/féktávhoz -mindeközben a textúrák annyira kidolgozatlanok /főleg az aszfalton/, hogy nincs semmi viszonyítási alap, 230km/óránál néhol olyan mintha állnék -nem létezik -vasárnap este tuti fel lesz nyitva a híd a hajók miatt
Az üzenetet módosította dassved - Hétfő, 2011-07-11, 20:28:19 |
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 20:32:29 | Üzenet # 1274 |
 Mormogi Papa
| Quote (dassved) Hadnagy Csoport: Versenyzők Üzenetek: 41 Figyelmeztetések: 0%
Quote (Jeck) Nekem a GRID-ben volt olyan, h egyes pályákon nagyon lement az FPS, hiába vettem le a grafikát minimumra. Szerencsére újratelepítés megoldotta a problémát, egy próbát megér, hátha...
minden tiszteletem a vezetési tudásod iránt, de hagyjuk már ezeket a grides párhuzamokat... smile a megoldás: adjuk oda a 25 pontot és fussunk egy igazi WTCC jellegű futamot!
Köszönöm a dícséretet, de azt ott nem én írtam. Grides átültetést úgy értettem, hogy a GRID játékból szedte ki azt a pályát vki. Amikor töltöd be, láthatod.
Az üzenetet módosította Jeck - Hétfő, 2011-07-11, 20:34:18 |
|
| |
m4dm3n | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 20:35:32 | Üzenet # 1275 |
 Generalisszimusz
| dassved, aláírom én is, hogy nem kerek a pálya. - nálam nem szaggat sehol, igaz csak egyedül offline néztem meg a rajtfények és hangok miatt - teljesen igaz, hogy sehol egy féktáv jelző, szóval lesz itt gond vastagon - tényleg ritka gáz az aszfalt textúrája és nekem speciel bántja is a szemem egy időután, hogy sehol egy hiba benne vagy valami. Teljesen folytonos az egész. - vasárnap nem lesz nyitva a híd a hajók miatt. Direkt a futam miatt zárva tartják majd .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
dassved | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 20:41:09 | Üzenet # 1276 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (Jeck) Grides átültetést úgy értettem, hogy a GRID játékból szedte ki azt a pályát vki. Amikor töltöd be, láthatod. yepp, én is úgy értettem, ismerem a pályát még a gridből, ott jól is néz ki, csak sajnos az alá lett tervezve, szerintem az rfactor fizikája furán áll neki, de ez szubjektív!
|
|
| |
Chosen | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 23:37:46 | Üzenet # 1277 |
 Hadnagy
| Okutama-val van még egy kis gond. Teszteltem én is, normál körnél megvolt a fix 60 FPS, viszonyt az összes korlát modell hibás a pályán. Teszteltem a kanyarokban, ha egy szalagkorlátot súrolnám végig akkor a sima végigkarcolás helyett beleakadok a korlát kiálló modelljébe, amivel egy 100-ról 0-ra csattal megfordul az autó a pálya közepére. Ez egy széles részen nem gond, de a hídnál már nagyon veszélyes, ott alapból is igen könnyű kisodródni, pláne versenyhelyzetben, egy kicsit érinted a korlátot és bumm már be is fordulsz a mögötted jövő X kocsi elé. Egy ilyen helyzetet könnyen el tudok képzelni akár az első körre, kikerülni nem tudod, mert nincs hely, a kanyarra meg alig látni rá. Teszteljétek ti is, de ez gáz, ebből komoly tömegkarambol lehet.
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 07:44:40 | Üzenet # 1278 |
 dugo mester
| Egy kis stílustanulmány, avagy miért ragaszkodok foggal-körömmel Okutamához
|
|
| |
YakQzA | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 08:25:31 | Üzenet # 1279 |
 Alezredes
Üzenetek: 141
| Chosen, Ismert a probléma! Tényleg nagyon necces. De nem mondhatok mást, mint hogy nagyon kell majd figyelni!
|
|
| |
dassved | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 08:26:16 | Üzenet # 1280 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (dugojancsi) Egy kis stílustanulmány, avagy miért ragaszkodok foggal-körömmel Okutamához biggrin
ööö, mert a gyík grid-ben kimaxoltad?
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 08:29:10 | Üzenet # 1281 |
 Generalisszimusz
| Chosen, Okutama-val nem csak ez a kis gond van amit leírtál. Tegnap késő este megint ránéztem és bizony van egy ennél súlyosabb gond is. Bemutatni egyelőre nem tudom, de dugo videójában 0:10-nél ugye van az a balos kanyar. Na ott mikor kicsit teszteltem kisé lecsúsztam az ívről, aminek az lett a következménye, hogy kavicságy majd gumifal...és itt jött az érdekesség, ugyanis kiesetem a gumifalak mögé. Nagy poén meg minden, de ilyet egyik pályán sem tapasztaltam. Ami a szomorú az egészben, hogy vissza sem lehet jönni a pályára.
Okutama összefoglalva:
- nem létező pálya (ez a legkisebbik gond!) - nagyon durva FPS esések (nálam alapvetően offline teszten nem volt gond. Nem tudom, hogy 10+ autónál mi lenne a helyzet, de többeknek gond van az FPS-el ha csak önmaguk vannak kint, míg más pályákon nem volt semmi baj) - kidolgozatlanok egyes részek (aszfalt, nincsenek féktávjelző táblák) - hibás korlátok (Chosen leírása) - hibás gumifalak (Fentebb az általam leírt dolgok)
Nálam az nem szempont, hogy nem kedvelem a pályát. Tavasszal is és idén is volt jó pár olyan pálya, amit nem szerettem, de mégis letudtam a futamot, mert nem azért kezdtem el online játszani, hogy kényem-kedvem szerint induljak futamokon.
Ezekután én arra szavazok, hogy még most cseréljük le a pályát, ha van rá mód*. Vagyis kellene egy gyors szavazás és legkésőbb csüt. estig záruljon le az egész, hogy legyen idő felkészülni (aki azzal jön nekem, hogy 3 nap nem elég felkészülni, az inkább ne írjon semmit!).
Én erre a döntésre jutottam...és még mielőtt vita robbanna újból ki, olvassátok végig a tapasztalatokat! Nem poénból szedtem össze a dolgokat és írtam le az egészet.
Mind ez saját vélemény!!! (még mielőtt elkezdeni bárki is beszólogatni és nekem esni!)
*ide írom, hogy olyan pálya ne legyen a listán, ahol már voltunk az idényben!!!
|
|
| |
dassved | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 08:34:30 | Üzenet # 1282 |
 Vezér-őrnagy
| m4dm3n: +!
egyébként szinte mindegy is, de miért kellett visszavonni a szavazást? ment az rendesen és nekem úgy tűnt ott nem sokan ragaszkodtak a pályához, mínusz Gábor is lemondott volna róla. nevermind!
Az üzenetet módosította dassved - Kedd, 2011-07-12, 08:35:58 |
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 09:35:59 | Üzenet # 1283 |
 Vezér-hadnagy
| szavazásos dologgal kapcsolatban tegnap reggel tettem ki, főoldalon is volt hivatkozás nagy betűkkel este kb 20 óra után vettem le volt összesen 10 szavazat vagyunk ha csak a minimumot számolom 20-25-en hol voltak a többiek? miért nem szavaztak? pedig a többség járt az oldalon tegnap,ha csak a fórum beírásokat nézem egyszer-kétszer már belebuktunk ilyen szavazásokba, mert a többség nem igazán foglalkozott vele ezért is szüntettem meg a szavazást aztán ha nagy bajok lesznek hát így jártunk (zárójelben jegyzem meg, már nem emlékszem annak idején a pálya szavazásos táblázatra, de lehet, hogy akik elmentek tőlünk azoknak a szavazata nyomta meg ezt a pályát, ebben nem vagyok 100%-ig biztos, lehet, hogy én is erre szavaztam,nem emlékszem)
MARAD MINDEN A RÉGIBEN !!!
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 09:41:54 | Üzenet # 1284 |
 dugo mester
| Quote (dassved) a gyík grid-ben kimaxoltad?
Fogalmam sincs miért kell legyíkoznod a GRID-et. A legjobb autósjáték a maga kategóriájában. Vagy ami nem szimulátor, az már neked gyík? Egyébként kérdésedre válaszolva, nem. Emlékszem, teszidőszakban Neuro-val róttuk itt szorgosan a köröket, akkor maxoltuk ki. Semmi köze ehhez az általad annyira lebecsült játéknak. Ha ennyi probléma van a pályával, miért nem akkor szólaltak fel az illetekések? Miért nem jöttek fel tesztelni? Hogyan kerülhetett ilyen "rossz minőségű pálya" a pályacsomagba/a versenynaptárba és miért egy héttel a futam előtt kell variálni, hogy ez nem jó és az nem jó? Én elfogadom az érveléseiteket, csak erről már volt egy szavazás, amit mindenki elfogadott, a ligaszabályzattal együtt.
Az üzenetet módosította dugojancsi - Kedd, 2011-07-12, 09:47:03 |
|
| |
adyz | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 10:00:53 | Üzenet # 1285 |
 Hadnagy
Üzenetek: 69
| ted, a szerverrel kapcsolatban: szívesen beszállnék, de nem valószínű, hogy mindig tudnék lenni. így meg ugye nincs sok értelme. ez a vasárnapi futam nekem nagyon nem jó.
az autós legjobb barátja a wd-40 és a féktisztító spray || "WRC is for boys. Group B was for men."
|
|
| |
dassved | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 10:07:16 | Üzenet # 1286 |
 Vezér-őrnagy
| dugojancsi: ne vedd fel, semmi offenz nincs bennem, a maga "kategóriájában" nagyszerű játék, bár így nézne ki az rfactor vagy társai, csak épp a fizikája kicsit gumi, ha érted mire gondolok. pl. kanyarsebesség, tapadás, sérülés... egyébként igen, ami nem szimulátor hanem reflex game az "gyík", de ez tényleg szubjektív, csak egy vélemény. okutamát természetesen offline teszteltem, ez alapján én sem értem hogy kerül a tracklistre, ez már elsőre is kakukktojásnak tűnt a már említett és a teszelés közben felmerült problémák miatt meg főleg. ó anyám, egy jó öreg nordschleife milyen jól helyettesítené... yumm! de a dolog lezárva, aki rászánja az időt annak biztosan izgalmas futam lesz, hajrá!
|
|
| |
Chosen | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 10:48:23 | Üzenet # 1287 |
 Hadnagy
| Quote (m4dm3n) és itt jött az érdekesség, ugyanis kiesetem a gumifalak mögé. Nagy poén meg minden, de ilyet egyik pályán sem tapasztaltam. Ami a szomorú az egészben, hogy vissza sem lehet jönni a pályára.
Nem az az egyetlen hely, ahol annyira bebugolsz, hogy vége. A hídnál megint teszteltem egyet, ez történik, ha a közepe felé találod el a hidat: Link Nem tudtam visszajönni vele a pályára, beakadt az útba a kocsi, vége a versenynek ott.
Ted a szavazásra: tegnap én pl 20:00 után értem haza, esélyem nem volt szavazni. A valódi F1-ben ilyenről az FIA dönt, nem a pilóták, ha szavazással nem lehet eldönteni akkor vizsgálja meg a helyi FIA vagyis a VB-k, és döntsenek ők róla, persze nem a szeret-nem szeret, hanem a valódi problémákat figyelembe véve.
Helyettesíteni lehetne ha utcai versenyt akarunk Macau-val, ha pályaversenyt akkor Brno-val, utóbbi nagyon jó kis pálya.
Pályacsere az utolsó pillanatokban nem lehetetlen, Hungaroring is valahogy így került be a WTCC-be idén.
|
|
| |
dassved | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 10:50:16 | Üzenet # 1288 |
 Vezér-őrnagy
| chosen: wow, nince wheelie!
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 11:03:03 | Üzenet # 1289 |
 Vezér-hadnagy
| VB-k körlevél kiment !!!
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 12:13:25 | Üzenet # 1290 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (Ted-Mosby) szavazásos dologgal kapcsolatban tegnap reggel tettem ki, főoldalon is volt hivatkozás nagy betűkkel este kb 20 óra után vettem le volt összesen 10 szavazat vagyunk ha csak a minimumot számolom 20-25-en hol voltak a többiek? miért nem szavaztak? Én azért nem szavaztam, mert egyik pályát sem ismerem, az előzményeket sem ismertem, hogy került a pálya a szezonba szal nem akartam beleszólni. Viszont követtem az eseményeket, ha kellett volna a szavazatom a döntéshez szavaztam volna.
Quote (adyz) ted, a szerverrel kapcsolatban: szívesen beszállnék, de nem valószínű, hogy mindig tudnék lenni. így meg ugye nincs sok értelme. ez a vasárnapi futam nekem nagyon nem jó. Ezt nagyon egyszerűen elintézném annyival, hogy aki nem száll be a szerverbe anyagilag az nem kap hozzá jelszót, és kész. Bárki készíthet ingyenes szervert, mint eddig szal az a lehetőség is adott marad ez után is.
De mivel nem én szerveztem az oldalt és a Ligát persze ennek nem kell feltétlen így lenni-e ez csak az én véleményem. Azért válaszolok épp neked erre a felvetésre, mert úgyis akartam valami hasonlót írni. Ez a szerveres dolog 0-24 óráig működik majd 6 hónapon keresztül vagyis mindenki edzhet rajta non-stop vagy hétköznap is tuti lesznek időmérők és futamok. Egy sor más előnye is van például nem foglalja senki gépét az edzés idejére a játék gondolok itt elsősorban Ted-re ő adja legtöbbet a szenyót addig ugye másra nem nagyon tudja használni a gépet. Egy sor másik lehetőség is van még, hogy lehetne szert tenni pénzt szerver bérlésre pl. tagdíj, de az a legegyszerűbb, ha ezt mindenki belátja aki online akar játszani és vagy versenyezni szeretne, hogy saját magunk önként összedobjuk rá a pénzt. Minél többen tesszük annál kevesebbet kell ráfordítani. Jó lenne ha ennek függvényében te is átgondolnád és velünk tartanál a szerver bérlésben majd a hétköznapi online partikon és persze mikor időd engedi a vasárnapi futamokra is jössz majd.
Az üzenetet módosította sortiefish - Kedd, 2011-07-12, 12:13:53 |
|
| |
DAeRK | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 12:40:40 | Üzenet # 1291 |
Ezredes
| Idézet a VB topicból m4dm3ntől:
Mityu óvása:
2. futam 1. kör 3.53
Nem nagyon értem DAeRK ezt az előzést, hogy gondolta el, de tény hogy ütközött Mityu-val, aki mellett el ment és még 1 fő is (dassved).
Nem értem mit nem értesz rajta. Emlékszem a versenyről az esetre és megnéztem többször a visszajátszást is. Mityu az előző kanyarban hátulról belement Petike95-be ezért jóval lassabban ért a következő kanyarhoz és a külső ívről próbált befordulni, én meg egyébként is eléggé befékezve jó szűken szoktam venni azt a kanyart, mivel a hupli miatt könnyű eldobni az autót. Simán mellette voltam Mityunak Ő meg rámhúzta az autót. Én még mindíg fékezve próbáltam a pályán maradni. Szerintem Mityu ugyanolyan hibás ebben az esetben, mert nem hagyott elég helyet. Arról nem is beszélve, hogy rögtön az utánajövő kanyarban keresztbefordította dassvedet. Kérlek m4d (és többi tisztelt VB tag) nézd meg mégegyszer az esetet, hátha kedvezőbb ítéletet hozol.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 13:05:01 | Üzenet # 1292 |
 Mormogi Papa
| Én sem tudtam szavazni. Ha meg búgos, nem szabad rajta futamot rendezni. Ha marad okutama, akkor én egy futamra eltiltom magam.
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 15:37:16 | Üzenet # 1293 |
 Vezér-őrnagy
| Hali!
Szétszedtem a pedált a MOMO kormányomét és kitakarítottam, mert folyamatosan világított a féklámpa. Sikerült összeraknom és működik. Van a neten a MOMO kormányhoz egy javítási leírás és a pedálok javítása fejezetben annak a végén van egy link a DXTweak2, clear calibration utility –hez. Kalibrálás! Csinálta már valaki esetleg tud hozzá jobb leírást mutatni? Nekem milyen állapotban vannak a pedálok? A gyári teszt az jó valamire? Kalibrálás Kép! Eszerint kitudom hozni belőle a 100%-ot, de ez azt mutatja-e. Ha pl. 70-80% -ak lennének a mutató akkor is kimenne a maximum állásba? Szerkesztve!: MOMO Repair
Az üzenetet módosította sortiefish - Kedd, 2011-07-12, 19:13:56 |
|
| |
adyz | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 17:05:53 | Üzenet # 1294 |
 Hadnagy
Üzenetek: 69
| sortiefish: az a gáz, hogy hétköznap sem tudnék lenni
az autós legjobb barátja a wd-40 és a féktisztító spray || "WRC is for boys. Group B was for men."
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 17:33:25 | Üzenet # 1295 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (adyz) sortiefish: az a gáz, hogy hétköznap sem tudnék lenni Ezek szerint sajnos nem fogunk veled találkozni többet, ha ezt írtad volna korábban, akkor nem is volna miről beszélgetni, de azért hátha valakinek segítettem a döntésében. Quote (adyz) ted, a szerverrel kapcsolatban: szívesen beszállnék, de nem valószínű, hogy mindig tudnék lenni. így meg ugye nincs sok értelme. ez a vasárnapi futam nekem nagyon nem jó.
|
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 19:44:05 | Üzenet # 1296 |
Címvédő
Üzenetek: 125
| Hátha valaki nem tudja, akinek szaggat próbáljon az alábbiak szerint módosítani a beállításokon: rF config: DircetX verzió DX7, felbontást alacsonyabbra Játékban: képernyő beállításokat minimumra, és speciális effektek, árnyékok "ki"
Az üzenetet módosította bakosgabor57 - Kedd, 2011-07-12, 19:45:08 |
|
| |
m4dm3n | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 21:43:16 | Üzenet # 1297 |
 Generalisszimusz
| DAeRK, részemről az óvásokat már lezártam és változtatni nem fogok. Egyébként ha megnézed, mind a 3-an 10 mp-t kaptál tőlünk. Vagyis ez szt sejteti, hogy ugyanúgy vétkesnek találtunk téged. Én kifejtettem miért, de íme kicsit részletesebben is akkor, hogy miért ez a döntésem született:
Akárhányszor néztem meg az esetet, akármelyik kameraállásból és akármelyikőtökéből is, nekem mindannyiszor az jött le, hogy te hibáztál. Amit nem értek az előzésedben, hogy oda arra a kicsi helyre minek kellett betenned az autódat. Ha megnézed (nézd meg külső pálya kamerákból, vagy Mityu "tetőkamerájából, de még a belsőből is megnézheted) Mityu már tette az kanyarívére az autót. Ha nem szúrod be és vársz még elmehettél volna mellette simán kicsit később. Amennyire én megfigyeltem a replay alapján Mityuék (Oxy és Mityu) eléggé szenvedtek a technikával. Ezért is lett volna kicsit később esélyed elmenni mellette.
Ennyi .
|
|
| |
YakQzA | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 22:24:07 | Üzenet # 1298 |
 Alezredes
Üzenetek: 141
| Quote (sortiefish) Szétszedtem a pedált a MOMO kormányomét és kitakarítottam, mert folyamatosan világított a féklámpa.
Örülök, hogy megoldódni látszik a probléma! Most már jöhetnek a még jobb kör idők!
|
|
| |
Chosen | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 22:24:25 | Üzenet # 1299 |
 Hadnagy
| Ha Okutama cserére kerülne, akkor lehetne helyette akár Donington Park is, megtalálható GRID-ben a pálya, így nem mennénk messzire az eredetitől, viszont nem hemzsegne a bugoktól,+ a valódi WTCC-ben is ez következik.
Az üzenetet módosította Chosen - Kedd, 2011-07-12, 22:26:45 |
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 07:25:11 | Üzenet # 1300 |
 Vezér-hadnagy
| Quote (bakosgabor57) rF config: DircetX verzió DX7, felbontást alacsonyabbra Játékban: képernyő beállításokat minimumra, és speciális effektek, árnyékok "ki" így csináltam, a felbontást 800x600 16 bit-re állítottam, így nagyon sötét lett a pályán de a fényerőt maxra húztam a monitoron
általában a futamokon vasárnap az átlag FPS nálam 50-70 között mozog itt: ha csak a box-ban álltam 30 FPS volt a boxutcában kifelé 30, majd 5, majd 30 FPS a kapunál megint 5-8 FPS többször neki is mentem kint a pályán átlagban 30-35 FPS, de a kanyarokban ez leugrott 25-re a célegyenesben 20 FPS, az első kanyarban 15 FPS
ez még nem is lett volna baj az időmérő alatt, vagy amikor egyedül körözgetek, de a futamon már érdekes lett volna
|
|
| |
|