Nyitólap

Regisztráció

Belépés
Szerda, 2025-06-25, 13:33:28 | Üdvözöllek Vendég
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Csevegő
YakQzADátum: Péntek, 2011-07-15, 22:06:39 | Üzenet # 1351
Alezredes
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 141
dugojancsi,
cool
Jóvanmá! Tudok amit tudok, de akkor is....
biggrin

DAeRK,
Daerk polírozd még egy kicsit a vasat!

rocknrollaDátum: Szombat, 2011-07-16, 05:09:27 | Üzenet # 1352
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
Dugo gratula a csapatodnak a Vasas legyőzéséhez de ez kevés lesz az idei bajnok ellen.
Basszus már mióta az oldal és a közösség tagja vagyok, de csak tegnap tűnt fel hogy mi van a kiscsávó kezében.
Szégyen gyalázat biggrin
HAJRÁ FRADI! cool

bakosgabor57Dátum: Szombat, 2011-07-16, 08:11:40 | Üzenet # 1353
Címvédő
Üzenetek: 125
Úgy látom, többen kerülik az esti kis-versenyeket, pedig ezekből lehet tanulni a legtöbbet. Persze sokat lehet így is fejlődni, de az egyedül, vagy AI-k elleni körözgetésből, vagy edzésen a minél jobb idő erőltetéséből nem fogják tudni kezelni a versenyhelyzetben adódó kritikus helyzeteket, márpedig ez sokszor lényegesebb, mint egy darab akármilyen csúcs kört menni...

sortiefishDátum: Szombat, 2011-07-16, 08:59:18 | Üzenet # 1354
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 340
Quote (bakosgabor57)
Úgy látom, többen kerülik az esti kis-versenyeket, pedig ezekből lehet tanulni a legtöbbet. Persze sokat lehet így is fejlődni, de az egyedül, vagy AI-k elleni körözgetésből, vagy edzésen a minél jobb idő erőltetéséből nem fogják tudni kezelni a versenyhelyzetben adódó kritikus helyzeteket, márpedig ez sokszor lényegesebb, mint egy darab akármilyen csúcs kört menni...

Szerintem egyszerűen csak péntek este volt és mindenki éppen mást csinált.

Én se kerülök semmilyen esti versenyt, de minden héten az új pálya miatt idő kell mire megtanulok rajta folyamatosan haladni és valamilyen elfogadható időt menni. A héten hozzájött, hogy lekapcsoltam minden segítséget csak a kuplung maradt. Ezért gyakorlok offline vagy online versenyen kívül. Amúgy teljesen igazad van kellenek a verseny szituációk csak gondolom mindenkinek dolga akadt azért voltatok csak 2-3-an.

JeckDátum: Szombat, 2011-07-16, 10:14:59 | Üzenet # 1355
Mormogi Papa
Üzenetek: 439
Gábor! Nem kerüljük a versenyeket, de ez a pálya nagyon nehéz.
Ezért sokat gyakoroltunk, és nem tudom biztosan, hogy gond nélkül tudjuk le ezt a versenyt.
Talán jobb lett volna ismertebb pálya, mert nem sok idő maradt gyakorolni.

Nem tudom, hogy lesz az első kanyar. Kemény lesz. cry

örültmaxDátum: Szombat, 2011-07-16, 12:39:26 | Üzenet # 1356
Alezredes
Üzenetek: 115
Sziasztok!Minden hozzászolonak teljesen igaza van!De nekem személyszerint még mindig a mentések okoznak legnagyobb problémát!!! sad Már ujra is telepitettem,az ékezetekre is nagyon figyelek,minden tanácsot megfogadtam,amit kaptam,kivéve az alapjátékot nem tudtam honnan leszedni,de egyszerüen nem ment!! wacko Már kb ilyen a fejem mint a smilenak!! biggrin Offlineben is inditanák egy bajnokságot,s mit ad isten nincs pálya!!!Versenyhétvégét tudok kezdeni de bajnokságot nem!!Egyébként win7-em van!Esetleg ha még valakinek ötlete???Szivesen meghallgatom! eek

dzsavermadarDátum: Szombat, 2011-07-16, 14:53:42 | Üzenet # 1357
Vezér-hadnagy
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 571
örültmax

Ne keress alapjátékot, mert nem kell hozzá. ÉS NE TELEPÍTSSSSSSS!!!!!!
Kicsomagolod a letöltött fájlt egy teljesen külön, bármelyik meghajtón, erre a célra általad létrehozott, akármilyen nevű (ékezet nélküli) mappába.
Kicsomagolás után, a főkönyvtárban van egy "rF Config" nevű fájl, először azt megnyitod, és beállítod értelemszerűen.
PL.: DX9, 1024x768, hungarian,..stb. - és le-OK.

Ezután ugyancsak a főkönyvtárban lévő "rFactor" nevű alkalmazással elindítod a játékot. ENNYI!!!
Ne telepíts, ne csinálj mást, csak amit itt leírtam!!!!!!!!!!

Innentől működnie kell. Esetleg előtte még futtathatod ezt. DX 9 frissítő

Ha mégsem működne, valami más gond van. Majdcsak kitaláljuk.

Ezután már csak a pályacsomagokat kell kicsomagolnod, és a pályákat bemásolni a már bent lévő két pálya mellé.

Egyébként bajnokságot csak akkor lehet indítani általában, ha vásároltál már autót hozzá.
Bár itt még nem néztem, hogy lehet-e.

Na, megnéztem, és lehet.

Az ékezet nélküli elérési út pedig a meghajtótól kezdődik. PL: D;/Jatekok/autos/rFactor/PHWTCC/FULL_1.12
Észre sem vesszük néha, hogy ékezetes egy mappánk, mert megszoktuk.(és ilyenkor nincs mentés bizony)

"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."

Az üzenetet módosította dzsavermadar - Szombat, 2011-07-16, 15:09:39

wenizolikaDátum: Szombat, 2011-07-16, 15:12:18 | Üzenet # 1358
Hadnagy
Üzenetek: 67
nekem minden elsőre sikeredett crazy booze

dzsavermadarDátum: Szombat, 2011-07-16, 16:08:47 | Üzenet # 1359
Vezér-hadnagy
örültmax

Az előbb elfelejtettem, hogy van már egy patch-ünk is.
A 2.13-as
Azt is vagy a főkönyvtárba csomagolod ki, vagy kicsomagolod, és bemásolod a főkönyvtárba. És ez is kész!
És kötelező is, mert nem tudsz beszállni hozzánk.

örültmaxDátum: Szombat, 2011-07-16, 18:15:11 | Üzenet # 1360
Alezredes
Köszönöm dzsavermadar az infót!Mindent igy csináltam ahogy leirtad!Nem telepitettem mivel nem is lehet!csak kicsomiztam,és bemásoltam egy ékezetek nélküli mappába,ahova bemásoltam a kicsomagolt pályacsomagokat is sőt a 2.13 assal is végeztem!!És be is tudok lépni a szerora,ezzel sincs gond!Viszont semmit nem ment el!!!Mikor kilépek minden esetben azt irja" ha most kilépek elvesznek a nem mentett adatok"!Lehet manuálisan kell mentenem??De akkor mit és hogy ?Teljesen mükszik minden,csak minden inditásnál ujra kell nick nevet csapatot autot választanom!És mint ma kiderült offlinban nem tudok bajnokságot inditani,mert nem ad be pályát.Csapatok kocsik megvannak,csak pálya 0!Sőt a pályára a beállitásaiomat is hiába mentem az sem marad benne a következö inditásnál!

örültmaxDátum: Szombat, 2011-07-16, 18:17:02 | Üzenet # 1361
Alezredes
J a és nem tudok kocsit venni!Csak választani,de nem venni!!

dzsavermadarDátum: Szombat, 2011-07-16, 19:45:15 | Üzenet # 1362
Vezér-hadnagy
örültmax

Ez így világos, ahogy leírtad.
Hogy érted, hogy nem tudsz venni?
Ha kijelölöd az autót(tehát azt, ami épp a képernyőn van) és alul az "autó vétele" gomb nem reagál?
Melyik gombok nem működnek még? Nézd meg a 3 db alsót és nézd meg a 4 db felsőt is.
Ez innentől érdekes. Várom a válaszodat.

Skype-on, vagy x-fire-en kéne beszélnünk, ha lehetséges. Hamarabb dűlőre jutnánk.

Ez csak egy hirtelen gondolat:
Ha nem veszel autót, nem csinál neked "profilneved" mappát, és így nem is tud menteni semmit, mert nincs hova.
Nézd meg a gépedben, hogy van-e az Userdata mappában olyan nevű mappa, mint a profilneved

Az üzenetet módosította dzsavermadar - Szombat, 2011-07-16, 20:26:33

DAeRKDátum: Szombat, 2011-07-16, 20:37:16 | Üzenet # 1363
Ezredes
Üzenetek: 242
dzsavermadar, : ezért írtam nemrég, hogy telepítse fel az rFactor alapjátékot, mert az létrehoz a játéknak a c meghajtón saját mappát. rocknrollának is ez volt eleinte a problémája.

m4dm3nDátum: Szombat, 2011-07-16, 20:46:05 | Üzenet # 1364
Generalisszimusz
Üzenetek: 687
örültmax, írtad hogy W7-et használsz. Próbáld meg rendszergazdai jogosúltsággal indítani a játékot:

rfactor.exe-n jobb klikk majd: Futtatás rendszergazdaként.

Lehet az UAC kavar be neki és azért nem enged menteni. Nekem ki van kapcsolva az egész UAC és így semmivel sincs gond smile .

De ez csak tipp, lehet nem segít, de már annyit próbálkoztál, szóval ez is megér egy próbát ok .

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

dzsavermadarDátum: Szombat, 2011-07-16, 21:04:16 | Üzenet # 1365
Vezér-hadnagy
DAeRK

Persze, hogy próbálunk mindenféle ötletekkel előállni, hogy segítsünk egymáson.
Lehet, hogy nem a megoldást mondjuk, de lehet, hogy ötletet ad. Ezzel nincs gond.

Viszont ez egy jól összeállított, és sokak által kipróbált, jól működő mod, tehát máshol kell keresni a hibát valószínűleg.
Amióta elkezdtük itt a WTCC-t, azóta százalékosan kifejezve, ha valakinél valami nem stimmelt, akkor 99%-ban bennünk, felhasználókban volt a hiba. Lásd minap: már nem tudom ki, rosszul írta be a jelszót, és többszörösen is.
De volt, hogy rossz mappába másolt valaki, és alig jöttünk rá, hogy mi volt a gond. Dassved nél is a patch-el volt valami gond, de megoldódott, mert a patch jó volt.
Nem vagyunk ott a másiknál, és nem tudhatjuk (meg ő sem veszi észre), hogy milyen apró, kis hibákat csinál, vagy éppen nem vesz észre valamit.
Ennél a honlapnál volt, hogy kértem a "főnököt", hogy jó lenne, ha bárhonnan vissza lehetne menni a főoldalra.
Ugyanis nem vettem észre, hogy ott van. Apró hülyeség, de magam okoztam.

adyzDátum: Szombat, 2011-07-16, 23:39:31 | Üzenet # 1366
Hadnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 69
autó vásárlás: ahol vennéd meg, menj rá, hogy mindet mutassa. lent balról harmadik gomb. jelenleg sajáton van asszem. wink

más: imádom surfers-t, erre nem tudok lenni. sad cry

az autós legjobb barátja a wd-40 és a féktisztító spray || "WRC is for boys. Group B was for men."

örültmaxDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 07:58:47 | Üzenet # 1367
Alezredes
Mindenkinek köszi a segedelmet tényleg nagyon rendes segitőkész társaság!!!! smile Ez komcsi!!Én is igy gondolom,hogy azért nem ment mert nincs is hova meg mit!Ezért is irtam hogy nem tudok autot venni! sad Hiába választom ki nem veszi meg!Kiválasztom,aztán "auto vétele"és semmi!A kiválasztás megtörténik de a vétel nem!Gondolom ha megvenné számolna le creditet!De ez nem történik meg.A fejlesztéseknél is ugyan ez!A gombok reagálnak, mind rendesen adja a következő ablakot,csak a vételnél csak kiválasztodik a jármü de nem számol le creditet!Ezekszerint valoszinü én csinálok valamit rosszul,de már annyi féleképp megprobáltam s nem történik változás!A következő gondolatra is a válasz:Nincs az User mappában felhasználonév sem profil!Mindjárt megprobálom amit "m4dm3n"Tanácsolt!

örültmaxDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 08:15:29 | Üzenet # 1368
Alezredes
Na fiuk megvan a problema oka!! biggrin Helyre jött a kicsike!Köszi a jotanácsokat,de senkinek nem lett igaza! tongue Az avast kavart be kicsit átkellett állitanom! cry Most már szupi!Köszi mégegyszer a segedelmet nagyon rendesek vagytok!! up v

dzsavermadarDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 08:37:42 | Üzenet # 1369
Vezér-hadnagy
örültmax
SZUPER!!!

És mi is tanultunk belőle valamit.
Már gondoltam arra is, hogy a kibontásnál, vagy a letöltésnél esetleg sérül a fájl.
Ezek szerint, ha valami hiba van valahol, a "védelmet" is figyelembe kell venni.
Köszönjük mi is. Na akkor HAJRÁ!!! biggrin

m4dm3nDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 09:47:00 | Üzenet # 1370
Generalisszimusz
örültmax, na akkor ezt a problémát is megoldottam haha . Írhatok is magamnak akkor 20 extra bajnoki pontot biggrin .

De amúgy a fene sem gondolta volna, hogy az Avast kavar be surprised . Nekem is az van még soha nem volt gondom vele smile .

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

örültmaxDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 10:47:01 | Üzenet # 1371
Alezredes
Hát igen ügyi vagy! biggrin

BandyDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 21:15:30 | Üzenet # 1372
Hadnagy
Üzenetek: 68
Sziasztok!

Tábori András vagyok 24 éves Vaszari lakosú benzingőz illatával megcsapott lelkes online autóversenyző! Imádom a WTCC-t minden mennyiségben és régóta kerestem egy igyen jó és jól szervezett barátságos közösséget ahol végre arról beszélhetek és tehetem ami az életem: a VERSENYZÉS!!!

Remélem én is okozok nektek pár jó pillanatot mert a versenyzés csak szívből jöhet..........

Üdvözlök mindenkit

Tábori András

DAeRKDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 21:18:54 | Üzenet # 1373
Ezredes
Üzenetek: 242
Üdv nálunk Bandy booze

sortiefishDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 21:22:07 | Üzenet # 1374
Vezér-őrnagy
Bandy,
Üdv. a csapatban.
Szereted a sört? biggrin
+1 DAeRK, booze

m4dm3nDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 21:23:42 | Üzenet # 1375
Generalisszimusz
Bandy, haller itt smile . Bármi kérdésed van tedd fel itt nyugodtan a fórumban ok . Ha a mod-al kapcsolatban kell infó akkor pedig Ted-Mosby-t keresd smile .

Egyébként lassan vége a nyári szezonunknak, de utána - valószínűleg - kezdődik az őszi szezon a WTCC autókkal smile . Ha meg lesz a mostani mod persze várunk online csapatásra. Szerverügyben még kisebb káosz van, de figyeld a főoldalon a Minichat-et, ill. ha van fent infósáv, akkor ott ki lesz minden írva smile .

sortiefishDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 21:32:26 | Üzenet # 1376
Vezér-őrnagy
Quote (Jeck)
ie szerverügyileg számítok rád.

Rendben! Rajta leszek a szeren...
Ma már csak éjjel tudnék, mert visszatettem a routert, timim most is laptopon böngészik én meg a pc-én olvasgatok.
Routeren meg tűzfalon keresztül tudod még nem sikerült beállítani a szervert.

örültmaxDátum: Hétfő, 2011-07-18, 05:43:17 | Üzenet # 1377
Alezredes
Szeva Bandy! biggrin Kb ilyen futamaid lesznek ebben a társaságban cry

rocknrollaDátum: Hétfő, 2011-07-18, 05:53:56 | Üzenet # 1378
Vezér-őrnagy
Üdv Bandy!
Amiben tudunk segítünk! biggrin

örültmaxDátum: Hétfő, 2011-07-18, 06:15:03 | Üzenet # 1379
Alezredes
Bocsi fiuk hogy a tegnapi második futamot kihagytam,de az az igazság,hogy felbasztam magam azon,hogy a legelső rajtnál pár kollega a felvezetőn forrofejüsködött s odacsapta a kocsit a falnak,s a verseny második harmadik körben meg jön az info hogy ujrainditás lesz!Ezt szerintem nem kellett volna! sad Aki nem tud higgatt maradni már a felvezetőn,annak elkellene gondolkozni az eseményeken,még a többiek versenyeznek!Mert szerintem a fö probléma már itt kezdődött!S ez miatt a második inditásnál már csöppet elszállt az agyam,s asszem a harmadik körben a sikanoknál neki csaptam a kocsikámat a falnak. Olyan szinten ,hogy kiszállt belőle az első futómü!Ezuton kérek elnézést asszem rockanrolla-tol amiert kivágodtam elébe,s már ő sem tudta elkerülni az ütközést!Ha te voltál BOCSI!Nem akartam a te versenyedet is tropára vágni!Én komolyan kezdtem megszeretni pedig ezt a pályát csak szerintem sokan tul forro fejüek ehhez a pályához!Hát nekem ennyi a hozzászolásom ehhez a futamhoz!Én elfelejtem,s várom a következöt! smile

Ted-MosbyDátum: Hétfő, 2011-07-18, 06:47:27 | Üzenet # 1380
Vezér-hadnagy
Üzenetek: 709
nah visszatértem, de csak egy kis időre

sajnálom a tegnap estét,de ha munka van akkor mennem kell
látom sok minden jó nem történt
talán majd a mostani hétvégén jobb lesz minden

a héten nem sűrűn leszek, valószínű a vasárnapi futamot is kihagyom,szerdától nyaralás van,maximum majd csak telefonon tudom követni az eseményeket

örültmaxDátum: Hétfő, 2011-07-18, 07:01:42 | Üzenet # 1381
Alezredes
Ok!De legalább a szellemedet hagyd itt légyszi! biggrin Állitolag ha te itt vagy akkor simábban megy minden!

dzsavermadarDátum: Hétfő, 2011-07-18, 07:08:02 | Üzenet # 1382
Vezér-hadnagy
Tudja mindenki, hogy az Alt+Tab kombinációt nem nagyon szereti a játék.
Tegnap, amikor a második futam előtt használtam, hogy megnézzek egy rajtsorrendet, bizony még a gépet is resetelnem kellett miatta.
Mire visszaértem, már elkezdtétek a játékot, és nem tudtam belépni.
Azért megvárhattatok volna, főleg ha már a verseny érdekében próbáltam valamit tenni.
Vagy mit gondoltatok? Elmentem sörözni?

wenizolikaDátum: Hétfő, 2011-07-18, 08:11:24 | Üzenet # 1383
Hadnagy
Quote (Ted-Mosby)
szerdától nyaralás van

jó pihenést shades Mi jövőhéten megyünk egy kis kiruccanásra
ha minden jól alakul négy nap. Jó lesz elfelejteni a melót biggrin yes up

JeckDátum: Hétfő, 2011-07-18, 08:22:24 | Üzenet # 1384
Mormogi Papa
Üzenetek: 439
Hú Dzsaver az nagyon gáz!

Talán érdemes lenne a VB-éknek elgondolkodni, h nem elég három VB?
Én itt javaslom Dzsavert VB-nek.

Szeró is már jó lenne.

m4dm3nDátum: Hétfő, 2011-07-18, 08:54:43 | Üzenet # 1385
Generalisszimusz
dzsavermadar,
Quote (dzsavermadar)
Tudja mindenki, hogy az Alt+Tab kombinációt nem nagyon szereti a játék.
Tegnap, amikor amásodik futam előtt használtam,

* öreg hiba wink .

és még:

Quote (dzsavermadar)
Mire visszaértem, már elkezdtétek a játékot, és nem tudtam belépni.
Azért megvárhattatok volna, főleg ha már a verseny érdekében próbáltam valamit tenni.
Vagy mit gondoltatok? Elmentem sörözni?

Konkréta mikor eltüntél több mint 5 azaz öt percet vártam, hogy visszagyere! Ha nem hiszed kérdezd meg YakQzA-t ő is ott volt, mint VB és nem önhatalmúlag döntöttem, hanem be is írtam játékon belül, hogy akkor várjunk, mert eltüntél (ekkor már percek óta nem voltál bent), majd ezután írtam, hogy akkor várunk 3 percet (Szabályzatban is 3 perc van limitnek megadva wink .), hátha betoppansz. Idő letelte után kérdeztem a jelenlévőket, hogy mehetünk-e. Mindenki jelezte, hogy igen. A történet ennyi!

Jeck, ezt a kijelentésed és a Dühöngőben leírt eszmefuttatásod is most kérlek, hogy gondold át mégegyszer. Előre is köszöntem!

dzsavermadarDátum: Hétfő, 2011-07-18, 09:28:31 | Üzenet # 1386
Vezér-hadnagy
Mad

Nincs probléma.
Inkább az volt a furcsa, hogy tudtátok, hogy azért megyek el, hogy megnézzem a rajt sorrendet a második futam indításához, tehát jövök vissza.
Mire előkerítettem a képet, és leírtam a sorrendet, és mentem volna vissza sajnos az ismert gond bejött.
Próbáltam a Feladatkezelővel kilépni a játékból, de nem akart engedelmeskedni. Gondoltam, biztosabb egy Reset.
Csakhogy nekem elég gyenge a gépem mindene, és nem tölt be olyan gyorsan, és a programok is lassabban nyílnak.
Nem tudom mennyi idő telt el, de elkéstem.

Igazából csak azért írtam le, hogy ebből is tanuljunk a jövőre nézve. Van aki lassabban tud visszajönni, és nem időre. Persze örökké sem kell várni.
Ha csak úgy szó nélkül tűntem volna el, akkor a mostani eljárás tökéletes lett volna, hiszen nem tudhattátok mi van.
De így, hogy tudtátok, hogy jövök vissza, így tűnt furcsának.
Tudom, hogy eszetek ágában sem volt nélkülem elindulni, ezért nekem eszem ágában sincs haragudni érte.
Hosszúnak tűnt az idő, és így nem tudtátok mi van. Elfogadom, fátylat rá.

Ezt csak az "elvi rész" miatt írom hozzá, és azt sem tudom mi lesz a futamok sorsa.
Sajnos kevesen maradtunk, és ez alapállásból mindenkinek pontszerzést jelentett.
A harmadik rajtkockából indultam volna, és persze nem tudom, hol végeztem volna, de pontszerző helyen, az valószínű.
Most ez nálam nem számít különösebben, de ha valaki ilyen miatt esik el pontoktól, az nem szerencsés.

Az üzenetet módosította dzsavermadar - Hétfő, 2011-07-18, 09:50:54

m4dm3nDátum: Hétfő, 2011-07-18, 09:49:49 | Üzenet # 1387
Generalisszimusz
dzsavermadar, (nem bántásból írom!) de semmi "jogod" nem volt, hogy megnézd a rajtsorrendet, mert az első futam kb. 2-3 köre után (mikor is elindult a chat-paryt!) az egész hétvégi futam konkrétan sz*rnak sem volt jó.

2. futamot is csak, azért indítottam el, hogy ha már voltak még páran akik megtiszteltek azzal, hogy ott maradtak, akkor guruljanak pár kört. Ennyi smile . Az egész egy "fun" lett, semmi több.

Egyébként szabályzatban is benne van, hogy ilyen esetben 3 perc a várakozási idő, szóval ezt a jövőben sem kellene túl lépni smile .

Na mindegy. Ennyit akartam még thumb .

dzsavermadarDátum: Hétfő, 2011-07-18, 09:54:48 | Üzenet # 1388
Vezér-hadnagy
Quote (m4dm3n)
de semmi "jogod" nem volt, hogy megnézd a rajtsorrendet,

Mad
Ez már nekem is eszembe jutott, még tegnap, hogy mi a fenének kellet nekem egyáltalán beleavatkoznom.
Mi közöm van hozzá, van VB tag, majd elrendezi amit kell.
Tökéletesen egyetértek veled, és amit, és ahogy csináltad, az korrekt volt

Mityu_76Dátum: Hétfő, 2011-07-18, 09:55:43 | Üzenet # 1389
Őrmester
Üzenetek: 31
Quote (m4dm3n)
Az egész egy "fun" lett, semmi több.

Köszi de én mondtam legelőször, hogy halasszunk akkor......... azt mondták nem....... akkor most mikor letoltuk a versenyt és jó pár ember nem bírt magával mert chat-elt és szétkúrta az egészet már egyből fun lett........ ezután is ha pár embernek nem tetszik majd a pálya vagy kilökik akkor ez lesz, és a többi 10-nek meg szétkúrjuk a versenyét hasonló viselkedéssel????
no ez tényleg funny.

m4dm3nDátum: Hétfő, 2011-07-18, 10:11:57 | Üzenet # 1390
Generalisszimusz
Mityu_76, és már megint észnélkül irogatunk és már megint nem olvasunk és nem emlékszünk semmire. Milyen jó, hogy totál feleslegesen koptattam a pofámat többször is, de látom memória gondokkal küszködöl ezért leírom neked mégegyszer és utoljára, valamint csak neked direkt pirossal és jó nagy betükkel, hogy végre megérsd smile :

A VB-KKEL ÖSSZE FOGJUK DUGNI A FEJÜNKET ÉS HAMAROSAN DÖNTÉS SZÜLETIK*!

Gondolom, ezt tegnap sem sikerült elolvasnod, mert vagy 3x rákérdeztél + leírtam a futamok után a Minichat-re is. De ha kell még egyszer a mai nap folyamán le írom majd neked wink .

Na ez a funny, nem az amit te írtál thumb .

* csak megjegyzem neked, hogy Ted-nek vázoltam ma már a tegnapi eseményeket.

...és milyen jó, hogy a "fun"-t a 2. futamra írtam, mert az annak illet be, hogy a 18-ból maradtunk 7-en, mert a többieknek nem volt kedve hozzá smile .

örültmaxDátum: Hétfő, 2011-07-18, 10:17:27 | Üzenet # 1391
Alezredes
Én is pont erről beszéltem!Teljesen igazad van Mityu 76!Pár ember végett( akik már a felvezetőn el akarták dönteni a verseny kimenetelét),meg picit forrofejüsködtek oda lett az egész du. verseny filingje!! sad És sajna Tényleg fun lett pont ez végett mint m4dm3n mondotta volt! smile Mikor már az első futamot ujra kellett inditani,már akkor elszállt az egész este!

dassvedDátum: Hétfő, 2011-07-18, 10:28:49 | Üzenet # 1392
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
szerintem -és ahogy például Gábor is írta- az a baj, hogy nem a chat-tel kezdődtek itt a gondok, /egyébként ez már az időmérőn is meg lett szegve/. de a halasztást én is támogattam, mert ez most nagyon nem akart összejönni, ez látszott az egészen, az eredmény meg magáért beszél... sajnálom, hogy így alakult ez a hétvége, én is elnézést kérek a chat miatt, de amint említettem legjobban az egész heti belefeccölt időt és energiát sajnálom mindenkitől aki "áldozata" lett ennek a futamnak és a versenyzőknek akik egy kör alatt az ámokfutásukkal lenulláztak a nehezen megszerzett és kiérdemelt előnyt, pozíciót, álmokat!
avagy ilyen futam alatti viselkedések és "odanemfigyelések" mellett totál feleslegesnek érzem az egyre jobb időkért harcolni esténként, a korrekt versenytársakkal kűzdeni az előkelő helyekért, a centikért és a századokért, mert úgy tűnik nem ezen múlik a futam, hiába teszed oda magad! igen, elnézést lehet kérni és kell is, de a "sorry, bocsi, elnéztem, elmértem, nem állt meg, úgy gondoltam elférek, nem láttalak, büntessetek meg" maszlaggal utólag már nem sokat lehet kezdeni, maximum a dolog élét veszi el, de nám látom, hogy tanulnánk belőle! oi, ennyi.

Az üzenetet módosította dassved - Hétfő, 2011-07-18, 10:38:04

dassvedDátum: Hétfő, 2011-07-18, 10:37:11 | Üzenet # 1393
Vezér-őrnagy
Quote (dassved)
akik már a felvezetőn el akarták dönteni a verseny kimenetelét

miért, mi történt? az első futam első felvezetőjére gondolsz? megnézted a replay-t? mert az dugójancsiról és a falról szólt, senki az égvilágon nem akart ott semmit eldönteni!!! ha nem erre a szitura gondolsz sorry és stornó!

Mityu_76Dátum: Hétfő, 2011-07-18, 10:56:26 | Üzenet # 1394
Őrmester
Üzenetek: 31
m4d .... azt hittem ez a csevegő topic és le lehet írni valamit amit gondolsz....... olvastam, hogy a vb összedugja a fejét....... csak nagyon úgy éreztem, mintha az egésznek az lenne a célja, hogy a hétvégét töröljük.... bár mind1.
Tényleg nem kell írni sehova mert elharapják az ember torkát.

m4dm3nDátum: Hétfő, 2011-07-18, 11:23:40 | Üzenet # 1395
Generalisszimusz
Mityu_76, de ha leírtam 3x is, hogy összedugj a fejünket, akkor miért kell megkérdőjelezni és miért kell azt hinni, hogy töröljük a hétvégét wink ? Tegnap igaz én is úgy voltam vele, de ennek ellenére én szeretném, ha mégsem maradna el egy futam sem. Nem azért áldozta/áldozza senki sem a szabadidejét online játékra, hogy csak úgy gurulgasson smile . Ha erre vágynék, akkor mennék NFS World Live-ozni smile .

Nekem azzal van bajom, hogy szinte semmilyen tiszteletet nem kaptam azért, hogy felvállaltam a szerver szerepét és a VB tagságom is sz*rt nem ért. Igen hibáztam az elején, hogy rossz zászlószabályok voltak és, hogy 20 óra lett véletlen. De időmérő alatt nem volt gond szépen le lett tudva (az esetleges rajthely hibádért is elnézést kérek, de most csináltam ilyet először shy ), aztán a futam lett káosz és a chat használatától ment el az egésztől a kedvem. Nulla tiszteletet kaptam*. Érdekes, hogy ha Ted a szerver nincs írogatás (leszámítva Mid-Ohio). Hiába írtam be, hogy futam kezdődik és tudva levő, hogy onnantól autómatikus chatstop van (még ha nincs is kiírva!) semmit nem értem el vele. Nekem itt dobta le a láncot az agyam.

Én még mindíg azt mondom. hogy mivel a képernyőmentések meg vannak az időmérőről, tudjuk le a futamot még ha nem is kedvelt egy pálya ez.

Te is emlékszel tavasszal egy macau-i futamra, ahol a 2. kanyar után a banda harmada rongyá törte magát mégis az óvásokon kívűl semmi nem volt. És akkor még ugye csak 1 futam / hét volt. Most meg 2 futam / hét, tehát ha még szarul is sikerül valami van legalább egy kis esélyed javítani.

Jó tudom sok mindentől függ ez is, de a lehetőség meg van rá, ez a lényeg smile .

Ennyit szerettem volna közölni thumb .

* nem az a tisztelet jele, hogy beírkálták: kösz a szervert m4dm3n.

Ui: megjegyzem, hogy reggel még eléggé feszült voltam az esti futam miatt és Tednek azt írtam tekintsük semmisnek a futamot. Viszont azt is írtam, hogy még írok neki csak nyugodjak le smile .

dassvedDátum: Hétfő, 2011-07-18, 11:29:26 | Üzenet # 1396
Vezér-őrnagy
Quote (m4dm3n)
Nem azért áldozta/áldozza senki sem a szabadidejét online játékra, hogy csak úgy gurulgasson

...hanem azért, hogy "tisztességes" versenyben dönthesse el ki a gyorsabb... és ez a jelző most hiányzott néhány "versenyző" szótárából!

dzsavermadarDátum: Hétfő, 2011-07-18, 11:46:13 | Üzenet # 1397
Vezér-hadnagy
Egy kis "kocsiszex"

Kocsiszex a boxutcában

wenizolikaDátum: Hétfő, 2011-07-18, 11:50:28 | Üzenet # 1398
Hadnagy
Quote (dzsavermadar)
Egy kis "kocsiszex"

Kocsiszex a boxutcában

Gyagyás fool hands

rocknrollaDátum: Hétfő, 2011-07-18, 13:32:41 | Üzenet # 1399
Vezér-őrnagy
Először is minden tiszteletem M4dm3n-ek, és Bgabornak amiért tegnap megpróbálták menteni a menthetőt! respect king
Másodszor pedig egyet értek Dassved-el, abból a megközelítésből hogy velem együtt sokan a versenyzés varázsáért ülünk le a gép elé és állunk rajthoz hétről hétre, de amikor még mindig vannak kamikázék közöttünk addig az ideg őrlő ha az első körbe tönkre vágják a futamodat. Írom mindezt úgy hogy engem ezen a versenyen nem ért ilyen.
De most már remélem kezdik sokan felfogni, hogy a múlt heti futam után miért borultam ki annyira, és miért írtam azt amit írtam.
Harmadszor pedig a pályával kapcsolatban lenne egy kis észre vételem.Azt tudomásul kéne venni a jövőben a pályák összeállításánál hogy mi túra autó szimulátorozunk, és vannak pályák amik nem ide valók. Többek közt azért nem mert nem vagyunk profik még ha mindenki nagyon sokat fejlődik is magához képest. Azt mindenki tudja hogy a mezőny egyik legjobb versenyzője Bgabor, legalábbis a kör idők alapján minden képen. Nagyon jó csatát vívtunk de nála becsúszott egy hiba és én nem tudtam kivédeni az előbb említett okok miatt.
Tudom mindenkinek volt kedvenc pályája a Grid-be meg a Toca-ba, de ez nem az a műfaj.
Azokra a pályákra kéne hagyatkozni ami erre a műfajra van kitalálva. Csak egy párat említenék:Brads Hatch, Donington Park, Brno, Anderstorp stb.!
És itt vissza csatolnék a körültekintő vezetés kérdésére, nevezetesen az ilyen pályákkal sem lenne probléma ha mindenki csak egy kicsit jobban ügyelne a másikra. Mert az olyan jellegű baleset benne van a pakliban mint az enyém Bgaborral de azért senki sem nyújt óvást, mert az egyszerű verseny baleset.
Köszönöm a türelmet, bocsánat hogy ilyen bő lére engedtem. biggrin cool

örültmaxDátum: Hétfő, 2011-07-18, 14:00:23 | Üzenet # 1400
Alezredes
Rocknrolla v

Keresés:

Copyright MyCorp © 2025
Az oldalt a uCoz rendszer működteti