Csevegő
| |
rocknrolla | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 06:07:19 | Üzenet # 1401 |
 Vezér-őrnagy
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 400
| Sziasztok! Valaki tud valamit Kimi-ről? Mikor lesz szeró?
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 07:31:26 | Üzenet # 1402 |
 Vezér-hadnagy
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 709
| rocknrolla,
csak annyit, hogy jelenleg Németországban van nem tudom mikor lesz,talán a héten visszajön és intézkedik
|
|
| |
Jeck | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 08:14:58 | Üzenet # 1403 |
 Mormogi Papa
Üzenetek: 439
| Quote (dzsavermadar) Egy kis "kocsiszex"
Hú Dzsaver ez kulof!
|
|
| |
dassved | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 09:54:32 | Üzenet # 1404 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
|
ez az én "óvásom", de még véletlenül se vegye senki komolyan! :)))
|
|
| | |
dassved | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 10:07:48 | Üzenet # 1406 |
 Vezér-őrnagy
| tiszta lag volt a replay nálam, ennyit találtam!
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 10:16:19 | Üzenet # 1407 |
 Generalisszimusz
Üzenetek: 687
| dassved, nem csak nálad lagos . Nálam kokrétan egy rakás sz*r a replay. Tisztára, mint a laguna seca-i. Az is teljesen használhatatlan volt . De egyébként már az Időmérő alatt, ahogy néztem jó pár embert eléggé cinkes volt...és most még finom és nőies voltam .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
dassved | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 10:45:43 | Üzenet # 1408 |
 Vezér-őrnagy
| egyébként utólag jutott eszembe, hogy valaki a térkép gombját vagy ki-be kapcsolását keresgélte közvetlenül a futam előtt... ez azért elgondolkodtató. de tényleg.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 11:49:00 | Üzenet # 1409 |
 Mormogi Papa
| dassved tetszik a videó.
Azt meg tudná valaki mondani, hogy az egyik autó normális, a másik körül meg érnyékudvar van, hogy ez miért van. Számomra nagyon zavaró. kövi módba ne legyen ilyen pls.
|
|
| |
Chosen | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 13:11:05 | Üzenet # 1410 |
 Hadnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 50
| dassved: 1:53-nál nagyon durva ahogy fordultam
|
|
| |
YakQzA | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 14:57:02 | Üzenet # 1411 |
 Alezredes
Üzenetek: 141
| Quote (dassved) egyébként utólag jutott eszembe, hogy valaki a térkép gombját vagy ki-be kapcsolását keresgélte közvetlenül a futam előtt... ez azért elgondolkodtató. de tényleg. smile Igen én voltam! Probléma?
Ez még ha a jól emlékszem az időmérőn történt.Eltűnt a térképem. Nem sűrűn kapcsolgatom így csak sejtettem, hogy a num 0 kapcsolja. Aztán hiába nyomkodtam a nullát és minden mást csak nem jött vissza. Ezért rá kérdeztem. (többször is) Jött a válasz. De ekkor sem csinált semmit. A játékból kiléptem majd vissza és láss csodát nem kellett semmit nyomnom megvolt a térképem is. Am a térképet nem a pálya miatt használom, hanem hogy lássam ki hol van és mi történik körülöttem!
|
|
| |
dassved | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 15:02:02 | Üzenet # 1412 |
 Vezér-őrnagy
| dehogy probléma, sorry, csak a feliratot láttam, és úgy tűnt valaki még csak most keresi/tanulja a kanyarokat, ééérted!
|
|
| | |
dassved | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 15:14:08 | Üzenet # 1414 |
 Vezér-őrnagy
| eddig nem mertem felrakni ezt a HUD modot /meg semmilyen mást/, féltem elcseszi Ted-ét, de ha nálatok is megy akkor használom, szóval nem akad össze, no para? köszi!
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 15:18:51 | Üzenet # 1415 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 340
| Nem YakQzA,Chosen, -nek szól minden bántás és rossz szándék nélkül de, hogy mindig mindenen vitatkoztok és veszekedtek, rettenetes zavaró. Mások is írták, már előttem, hogy ez egy játék ami azért lett kitalálva és azért próbáljuk lehetőleg minél komolyabban játszani, hogy szórakoztató legyen és ne az örökös viták és veszekedésekről kelljen mindig olvasni. Ami a szabályzatban nincs benne azt szabad és ezt nem a térkép miatt írtam, ha kevesebb vitát akartok akkor szigorítani kell a szabályzaton szűkíteni kell a beállítási lehetőségen és a segítségek használatán. Egyébként ez nekem jobban is tetszene, ha már a wtcc-ét próbáljuk szimulálni pl. akkor ne csak a minél gyorsabb körökre hajtsunk hanem, ha jól tudom akkor a wtcc-ben pl sem abs-t és sem kipörgésgátló használata nem engedélyezett pláne nem stabilizátort és irányítási segédletet. Az utóbbi mondataim igazából nem is ide tartozik csak szerettem volna elmondani a véleményemet a szimulátor minél élethűbb szimulálásáról. (Az én időmön és helyezésemen ez nem segít, segítene, de mégis jobban tetszene az élethűbb és nehezebb játék) Ami a legfontosabb kérek mindenkit kevesebb harc legyen már bár tudom nem könnyű ennyi felnőtt ember és ilyen nagy korkülönbségek mellett.
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 15:27:43 | Üzenet # 1416 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (dassved) eddig nem mertem felrakni ezt a HUD modot /meg semmilyen mást/, féltem elcseszi Ted-ét, de ha nálatok is megy akkor használom, szóval nem akad össze, no para? köszi! Felteheted nyugodtan minden héten fel kell tennem mikor új pálya lesz, mert sose mentem még egyik pályán sem és belső nézetben lövésem sincs milyen ívű kanyar jön, visszafordító vagy sikán stb... Egy baj viszont van vele, ma lettem 100%-ban biztos, hogy mikor szenyót adok és már rajta van a térkép hud vagy a szeró készítése után teszem fel a térképet akkor lőttek a szervernek és az sem segít ezen, ha törlöm a térkép hud-ot a mod-ból. Űjra kell tenni a játékot, de ez csak akkor gond, ha te szeretnél szervert adni.
|
|
| |
YakQzA | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 16:16:15 | Üzenet # 1417 |
 Alezredes
| Quote (sortiefish) szűkíteni kell a beállítási lehetőségen és a segítségek használatán Ez azért van így kitalálva, mert korábban ezt láttuk jó megoldásnak a tapasztalataink alapján! Nem vagyunk profik és 1-2en billentyűzettel játszunk. Ha megvonnánk a segítségeket, hidd el csak a káosz nőne. A választás lehetősége meg van hagyva! Aki szeretné kikapcsolhatja a segítségeket és máris valódi WTCC-ben érezheti magát! :P:D
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 16:34:34 | Üzenet # 1418 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (YakQzA) ... és máris valódi WTCC-ben érezheti magát!
Szerkesztve 1.! Quote (YakQzA) 1-2en billentyűzettel játszunk Valahol azt olvastam, hogy a futamok külön szoktak bill és kormányosok lenni. Már lehet megszűnt és nem is áll szándékomban szétválasztani csak olvastam, hogy volt ilyen is.
Szerkesztve 2. Amúgy billentyűvel is lehet tökre valósághű. Nem is értem miért nem tettek még versenygépekbe kormány helyett billentyűzetet. Technikailag tuti nem egy nagy vasz megoldani. Hiszen minden elektronikusan működik már az autókban. Egyet poénból rakhatnának össze aztán lenne vele egy fun időmérő is.
Az üzenetet módosította sortiefish - Kedd, 2011-07-19, 17:08:02 |
|
| |
YakQzA | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 18:16:20 | Üzenet # 1419 |
 Alezredes
| Quote (sortiefish) Valahol azt olvastam, hogy a futamok külön szoktak bill és kormányosok lenni. Már lehet megszűnt és nem is áll szándékomban szétválasztani csak olvastam, hogy volt ilyen is.
Volt egy Independent's Trophy és egy Rookie Challenge. Csak a pontozásban volt különbség. Együtt gurult mindenki, ahogy most is.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 19:27:44 | Üzenet # 1420 |
 Mormogi Papa
| Mégegyszer megkérdezném.
dassved videóján jól látszik, hogy egyik autó normális árnyék, és a másik meg hatalmas árnyékudvar. Nagyon zavaró. Miért van ez így?
|
|
| |
dassved | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 19:45:11 | Üzenet # 1421 |
 Vezér-őrnagy
| Jeck: részemről passz, nekem fel sem tűnt csak hogy most mondtad, de ez kizárólag a replayeket érinti, nem? egyébként nálam fullon van a grafikai beállítás, ennyit tudok hozzáfűzni.
Sortiefish: azért fura lenne egyesekből és nullákból álló gáz- és fékadagolással versenyezni, a kormányzásról nem is beszélve. ezért tisztelem -és egyben furcsállom is- azokat, akik billentyűzettel tudják tolni!
Az üzenetet módosította dassved - Kedd, 2011-07-19, 19:47:13 |
|
| |
m4dm3n | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 21:08:42 | Üzenet # 1422 |
 Generalisszimusz
| Jeck, passzolom én is. Mikor még ment Neuro szervere az összes replay-en a Leon-ok alatt egy ilyen nagy paca volt. Ha jól emlékszem az újrakezdés után, mikor Ted volt a szervern nálam egyik replay-en sincs a paca. De hogy mitől lehet, az jó kérdés .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Szerda, 2011-07-20, 08:18:33 | Üzenet # 1423 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 709
| MIVEL JÓMAGAM TÁVOL LESZEK A HÉTEN, A VASÁRNAPI FUTAMRÓL IS, ILLETVE A JÖVŐ HETI FUTAMRÓL IS EZÉRT FELKÉRTÜK dzsavermadar-t VB-NEK. EZEN A HÉTEN ÉS JÖVŐ HÉTEN, MINT ENGEM HELYETTESÍTŐ 3. VB TAG, AZUTÁN PEDIG 4. VB TAGKÉNT A VITÁS ESETEK ELBÍRÁLÁSÁNÁL, VAGY VALAMELYIK VB TAG HIÁNYZÁSÁNÁL KÉRJÜK MAJD A SEGÍTSÉGÉT.
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szerda, 2011-07-20, 08:47:00 | Üzenet # 1424 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
| A megbízást köszönettel elfogadtam, és igyekszem helytállni.
"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Szerda, 2011-07-20, 09:16:01 | Üzenet # 1425 |
 Generalisszimusz
| dzsavermadar, hellóóó én nem is szavaztam rád . Ezt meg mégis hogy gondoltátok???
Csak vicc miszter dzsí . Üdv ismét a VB-k között .
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Szerda, 2011-07-20, 09:59:10 | Üzenet # 1426 |
 Vezér-őrnagy
| Gratula Dzsaver!
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szerda, 2011-07-20, 15:53:16 | Üzenet # 1427 |
 Vezér-hadnagy
| sortiefish
Nagy-nagy köszönet, ezért a sok szeróért !!!
Szerk: Öregszem, és hülyülök, vagy mi?
Köszönet a többieknek is, akik a szeró készítéssel hozzájárultak ezen nehéz időszak átvészeléséhez.
Az üzenetet módosította dzsavermadar - Szerda, 2011-07-20, 16:22:38 |
|
| |
sztamas | Dátum: Szerda, 2011-07-20, 17:30:30 | Üzenet # 1428 |
 Pénztáros
Üzenetek: 133
| Gratulálok az előléptetésedhez dzsaver!
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szerda, 2011-07-20, 17:38:22 | Üzenet # 1429 |
 Vezér-hadnagy
| Köszi a jókívánságokat! Látjátok, hogy mi történik, ha egy kicsit nem figyelek! Csak vigyázzatok, mert kegyetlenül szigorú vagyok.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Szerda, 2011-07-20, 20:08:29 | Üzenet # 1430 |
 Mormogi Papa
| Gratulálok Dzsaver!
|
|
| |
Bandy | Dátum: Szerda, 2011-07-20, 21:00:01 | Üzenet # 1431 |
 Hadnagy
Üzenetek: 68
| Dzsaver! Had áljak be a sorba én is: GRATULÁLOK! Sok szerencsét a munkádhoz!
|
|
| |
Bandy | Dátum: Szerda, 2011-07-20, 21:00:36 | Üzenet # 1432 |
 Hadnagy
Üzenetek: 68
| Dzsaver! Had áljak be a sorba én is: GRATULÁLOK! Sok szerencsét a munkádhoz!
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szerda, 2011-07-20, 22:04:58 | Üzenet # 1433 |
 Vezér-hadnagy
| Bandy, JJ
THX!!!
Veszprém megyét is képviselem ám. Lassan összegyűlünk.
Az üzenetet módosította dzsavermadar - Szerda, 2011-07-20, 22:05:17 |
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 04:21:39 | Üzenet # 1434 |
Címvédő
Üzenetek: 125
| Ha szerver ügyben nem történik előrelépés, javaslom az összegyűlt pénzt utalja át Kimi vagy Ted-nek, vagy egy olyan régi tagnak aki vállalja az ügyintézést, amit teljes egészében le lehet bonyolítani online is.
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 08:40:35 | Üzenet # 1435 |
 Generalisszimusz
| bakosgabor57, igen ez egy jó ötlet...lenne. Csak Kimi - ha infórmációim helyesek - jelenleg Németországban tartózkodik. Szóval, ameddig odavan, addig se szerver, se zsé nem lesz . Amennyire tudom, hogy amint itthon lesz intézkedik .
Viszont kérdésem lenne nekem is:
Ted ugye megint nem lesz a hétvégén, ezért ki vállalja el a szerverkészítést?
20/10-es Diginettel igazából nem volt gond 18 fővel sem. Én mondanám, hogy vállalom, de látható volt múlthéten mi lett a vége .
Viszont arra megkérek mindenkit, hogy viselkedjen rendesen, mind az Időmérőn, mind a Futamokon, a múltkoriból tanulva.
Köszöntem előre is !
|
|
| |
örültmax | Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 08:44:27 | Üzenet # 1436 |
 Alezredes
Üzenetek: 115
| HI Dzsaver!Gratula a kinevezésedhez!
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 10:13:22 | Üzenet # 1437 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (bakosgabor57) Ha szerver ügyben nem történik előrelépés, javaslom az összegyűlt pénzt utalja át Kimi vagy Ted-nek, vagy egy olyan régi tagnak aki vállalja az ügyintézést, amit teljes egészében le lehet bonyolítani online is. Nem volt túljelentkezés az ügyintézésre valószínűleg senki nem szerette volna megadni a számlaszámát vagy a lakcímét. Kimi pü-ben azt mondta 2 napja, hogy a héten vagy legkésőbb jövő héten Németországból megrendeli a szervert. Amíg ez nem történik meg minden nap 14:00 - 23:00- ig adom én a szervert, ha más időpontban is igény lenne a szerverre akkor a chaten vagy pü-ben jelezzétek.
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 10:25:00 | Üzenet # 1438 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (m4dm3n) Ted ugye megint nem lesz a hétvégén, ezért ki vállalja el a szerverkészítést? 20/10-es Diginettel igazából nem volt gond 18 fővel sem. Én mondanám, hogy vállalom, de látható volt múlthéten mi lett a vége Valaki mintha azt mondta volna a feltöltési sebesség számít ami nálam is 10 Mbps, ha számít a letöltés is 120 Mbps vagy nem elég a 18 slot nálam 31 slot akkor csinálok szervert a versenyre és szívesen átadom az irányítást. Csak jelezzétek valamilyen formában.
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 10:43:00 | Üzenet # 1439 |
 Generalisszimusz
| sortiefish, 10 Mbs elég nekem is annyi van és nem volt gondom sebesség terén. Sőt ahogy néztem a pingekkel sem volt baj . Ez az átadom irányítást szép dolog és megoldható, hogy ha nálad fut a szerver, de nem akarsz admin lenni, akkor másra ruházod át a jogokat (ettől a szerver még nálad fut, de csak mezei juzer leszel rajta). Aki meg admin jogot kap voltaképpen parancsokkal mindent tud irányítani . Viszont ezt le kellene tesztelni és ehhez még a hétvége előtt össze kellene jönni minnél többen a szerveredre, hogy egy próba hétvégét megnézzünk (időmérő és a 2 futam).
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 10:57:52 | Üzenet # 1440 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (m4dm3n) de nem akarsz admin lenni, akkor másra ruházod át a jogokat (ettől a szerver még nálad fut, de csak mezei juzer leszel rajta). Nem próbáltam még, de nem értek egyet a szerver készítésekor az elején adható meg admin jelszó pl. admin jelszó: m4dm3n, ha ezt a jelszót csinálom vagy pl.: neked megadom és te játék közben a chaten beírod, hogy /admin m4dm3n majd enter akkor onnantól az lesz az admin aki beírja a jelszót hiába nálam fut a szerver. Persze csak egy ötlet volt szükség esetére, ha megoldjátok másképp az jó.
Az üzenetet módosította sortiefish - Csütörtök, 2011-07-21, 11:00:22 |
|
| |
rocknrolla | Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 12:14:02 | Üzenet # 1441 |
 Vezér-őrnagy
| Sziasztok! Nekem 30/20 netem van én szívesen vállalom a vasárnapi futam lebonyolítását, csak valaki írja le pontosan hogy a rajtrácsot hogy kell beállítani, és a szerver indításnál milyen paramétereket kell megadni. Nem tudom hogy számít-e nekem digi-kábel netem van!
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 12:27:35 | Üzenet # 1442 |
 Vezér-őrnagy
| rocknrolla, Tökre tetszik ez a Digi kábel a UPC idióta sávszélességéhez képest.
Szerver készítés és beállítsa!!! Vagy a Ligaszabályzatból a megengedett vezetési segédletek és beállításokat. Ligaszabályzat!!!
A szerver admin kérése a játékban a chatbe írni: /admin adminjelszó pl: /admin rocknrolla
Rajtrács szerkesztésea játékban a chatbe írni: /editgrid 1 felhasználónév majd sorban a következő /editgrid 2 felhasználónév /editgrid 3 felhasználónév stb... /editgrid 16 felhasználónév Chat Parancsok!!!
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 12:51:58 | Üzenet # 1443 |
 Vezér-őrnagy
| rocknrolla, Jut eszembe, hogy a rajtrács szerkesztést vagy a futam vezetésének a gyakorlását offline is tudod gyakorolni az AI -kel is csak vedd le az időt 20 percról mondjuk 5 percre az időmérőn és a futamon. Ha meg vasárnapig gyakorolnál online is és emiatt adnál szervert akkor írd meg a chatben vagy pü-ben ls leállítom az én szenyómat.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 13:13:51 | Üzenet # 1444 |
 Vezér-őrnagy
| Sorti! Hétköznap meghagynám a lehetőséget neked, mert dolgozom. Ha esetleg lesz olyan nap amikor csinálok teszt képen akkor a chat ablakban jelzem. Lehet hogy 18:00 körül csinálok egyet csak próba képen.
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 13:58:06 | Üzenet # 1445 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
| Itt van egy rajtács szerkesztő, de mivel én nem tudok csinálni szobát, így értelemszerű, hogy ki sem tudom próbálni.
OxyKingRing
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 14:13:31 | Üzenet # 1446 |
 dugo mester
Üzenetek: 359
| Quote (oxykirally) nem értem, hogy miért kell ismét lefutni, többen is mondták, hogy ez nem nekünk való pálya, de mindegy
Nekem biztos mindegy, mert így egy futam helyett kettőt fogok kihagyni: sem a jövő heti, sem az augusztus 7-i futamon nem fogok tudni résztvenni!
rocknrolla, jövő hét vasárnap, 18 óra
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 14:45:22 | Üzenet # 1447 |
 Vezér-őrnagy
| Igazából most nem tudom mire gondolsz, de ha tippelnem kéne akkor arra hogy a Loki hogy lesz lefocizva a pályáról. Franzsadt Über Alles!
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 14:51:08 | Üzenet # 1448 |
 Vezér-őrnagy
| Bocs Oxy azzal én sajnos nem tudok mit kezdeni, de ha valakinek van ötlete azt szívesen fogadom!
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 15:20:45 | Üzenet # 1449 |
 Vezér-őrnagy
| Gondolom a rajtrács szerkesztőről beszélünk. Nekem tetszik az ötlet, hogy nem kézzel kell szerkeszteni, de én sem ismerem, hogy működik. Amíg a szervert adom nem kísérletezem vele, de utána kipróbálom. A programot nézve két lehetőséget látok a használatára az egyik, hogy a mod a verseny végén elmenti a helyezéseket, ha ez így van azt kell megkeresni, hogy hova menti és betölteni a programba utána gondolom sima kijelöléssel lehet szerkeszteni. A másik lehetőség pedig, hogy futtatni kell a verseny alatt is és akkor tárolja a pozíciókat. Mindenképp egyszerűbbnek és jobbnak tűnik, mint egyesével beírni a neveket hiba nélkül. Kösz a linket oxy!
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 15:27:25 | Üzenet # 1450 |
 Vezér-őrnagy
| A chat-ben kiírom rendszeresen, de itt is megemlítem, hogy az IP címem változott így amit Ted a honlapra kitett az már nem elérhető. Írtam Ted-nek pü-t, de nyaralásból nem tudom meg tudja-e oldani, hogy az új címem legyen kitéve. Az IP: 86.101.30.53 pass:rfactor
|
|
| |
|