Nyitólap

Regisztráció

Belépés
Csütörtök, 2025-06-26, 11:38:33 | Üdvözöllek Vendég
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Csevegő
dugojancsiDátum: Hétfő, 2011-08-01, 10:02:38 | Üzenet # 1601
dugo mester
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 359
Quote (Jeck)
Kritikán aluli csorda volt már az időmérőn is.

Már megint? smile

Nem akartam óvni múlt héten, de azért elrettentető példakép mutatom, h ilyet többet nem akarok látni:

2 esetben is oda lett a gyors köröm, az első esetben 3(!) pilótát zavart meg a kolléga, a másodikban csak engem zavart le az ideális ívről, amiért még mindig nem kaptam egy bocsit, vagy vmit. Legközelebb óvni fogok!

wenizolikaDátum: Hétfő, 2011-08-01, 10:43:23 | Üzenet # 1602
Hadnagy
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 67
dugojancsi, Teljes mértékben egyetértek veled... wacko angry

rosszfiuDátum: Hétfő, 2011-08-01, 11:05:36 | Üzenet # 1603
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 6
Nem akarok veszekedni de a sikánt nem csak én vágtam le rendszerint hanem mások is épp néztem őket h ők hogyan mennek ott átt és ha valki átt vághatja akkor én mért nem?
Toban Racewayon pedig kaptam a büntetést pedig én akkor pont Mosbyt néztem h 3-4kanyarban h megy átt és aztán és is ugy mentem átt és a sikán előtti kanyart nem csak én vágtam átt de mind1.
Dassved te pedig állandoan sirsz tegnap is megyek az ven belém jössz 2xszer is nem szolok semmit de ha téged valki meg lök már nyávogsz és nem lessz már baj mert se petike se én nem jövünk többet! :ASDDSA és igen need for speedezésre hasonlit nah mind1 és óvjatok nyugodtan csak h dassvednek jo legyen. jah és még a toban racewayos időmérőről most ahoz nem tudok mitszolni h feltartottalak titeket a gumi fal lökött ki és megáltam de nem teljesen az iven és jancsi lehet h kicsit hamarabb fékezel ebeveszed a kanyart!

rosszfiuDátum: Hétfő, 2011-08-01, 11:07:07 | Üzenet # 1604
Közlegény
dzsaver te pedig a páján kivülről akartál az ivre vissza jönni én meg megcsusztam.

rosszfiuDátum: Hétfő, 2011-08-01, 11:08:29 | Üzenet # 1605
Közlegény
dassved láttam a petikével vivott harcod! te lenyomtad az ivről megvan a video! mindjárt fel is rakom akkor!

JeckDátum: Hétfő, 2011-08-01, 11:15:50 | Üzenet # 1606
Mormogi Papa
Üzenetek: 439
Quote (dugojancsi)
Már megint?

Ugyanígy jöttek ki elém Tobanban a boxutcából.
De a csúszások utáni viselkedés, és a pályára való visszatérés is ilyen morálban megy.

Tisztelet a kivételnek. sad

dassvedDátum: Hétfő, 2011-08-01, 11:16:59 | Üzenet # 1607
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
rosszfiú, neked a tobani büntid miatt igazából itt sem kellett volna lenned... és akkor még finoman fogalmaztunk. ráadásul ha jól látom ezt a mezőny profibb/korrektebb/érettebb/gyorsabb fele így gondolja, legalábbis remélem. illetve azért óvok meg lassan minden szitut ami körülöttetek folyik, mert ezidáig -legnagyobb sajnálatomra- elég elnézően és eddig türelmesen óvtak felétek, de a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb egyik bejön. ezzel részemről le is zárom a témát, annyit nem ér az egész, hogy nyeretlen kétévesek szintjén reagáljak és versenyezzek, a többit meg majd a VB és a demokrácia megoldja.

Az üzenetet módosította dassved - Hétfő, 2011-08-01, 11:26:16

dugojancsiDátum: Hétfő, 2011-08-01, 11:25:36 | Üzenet # 1608
dugo mester
rosszfiu, persze, hamarabb fékezek, megvárom míg elfordulsz 30-al és futok egy 1:45-ös kört smile
Ez a baj, h az ideális íven álltál (!), majd elindultál és csak a szerencsén múlt h Tedet falhoz csapd. Fogadj meg egy jó tanácsot: SOHA ne állj meg a pálya közepén, főleg ne a felgumizott részen, azonnal ESC, vagy ha a megsérült autóddal akarsz menni, akkor húzódj ki jobbra, h véletlenül se zavarj senkit a gyors körén, mert nekem is jobbra kellett rántani a kormányt, h elkerüljem az ütközést.

Az üzenetet módosította dugojancsi - Hétfő, 2011-08-01, 11:26:37

rosszfiuDátum: Hétfő, 2011-08-01, 11:40:51 | Üzenet # 1609
Közlegény
nem tudom a videot feltölteni mert a fraps nagy méretbn vett efel de akinek meg van a visszajátszás cosmot megnézheti a futamon hányszor vágta átt a skiánt és persze az eseteket! is legföbb kép 1verseny 3as sikánjánál történteket petike95 kamerájából és a 2.futamon lévő karambolért én vagyok a felelős de h szemből belém jöttek abban mar nem.

bakosgabor57Dátum: Hétfő, 2011-08-01, 16:43:36 | Üzenet # 1610
Címvédő
Üzenetek: 125
Tisztelettel megkérdezném az újabbakat: vajon hányan olvasták el a SZABÁLYZAT- ot, ami nem csak itt érvényes, de minden rFactoros ligában a szabályokat illetően nagyjából ugyan ez.
A Fair Play szellemét minden körülmények között tartsátok be.
És hadd személyeskedjek, akik ez alól kivételek, és látszik, hogy igyekeznek is így játszani(ha jól látom):
Kovi03, sztamas, dassved

rocknrollaDátum: Hétfő, 2011-08-01, 17:15:55 | Üzenet # 1611
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
Sziasztok!
Nem voltam a legutóbbi futamon, de azért általánosságban lenne hozzáfűzni valóm!
A következő szezonban jó lenne ha mellőzve lenne a NFS stílus!
Aki ennek nem tud vagy nem akar megfelelni az ne induljon.Kicsit most dagad a májam, mert a mostani bejegyzéseket olvasva beigazolódni látszik amit én már rég felvetettem.
Szeretném megkérni a VB tagokat hogy olyan szabálymódosítást dolgozzanak ki ami "brutálisan" bünteti a kamikáze versenyzőket!
Ha kell akkor a visszaesőket akár végleges kizárással sújtsa.
Az nem állapot hogy 2-3 emberke rendszeresen tönkreteszi 4-5-6 ember szórakozását.
Köszönöm a figyelmet!

rocknrollaDátum: Hétfő, 2011-08-01, 17:18:05 | Üzenet # 1612
Vezér-őrnagy
A másik gondolatom az arra vonatkozik hogy látom hogy a rizke mod van szerveren!
Most nem arról volt szó hogy a 3.0 verzióval megyünk? Ha igen akkor ezt most minek teszteljük?
( amúgy a rizke mod egy foss, arcade stílusu szar)
Elnézést a jelzőkért de így gondolom!

örültmaxDátum: Hétfő, 2011-08-01, 17:21:28 | Üzenet # 1613
Alezredes
Üzenetek: 115
Szia Gábor!Én személy szerint teljesen egyetértek veletek!!! smile A szabályzatot is elolvastam,sőt mivel szinte teljesen megegyezik a hivatalos versenyszabályzattal igy forma1 rajongó-ként nem is sok ujat olvastam!Viszont mivel uj vagyok,igy ezuton is ELNÉZÉST KÉREK minden érintettől, akit esetleg akadályozok!Minden erőmmel,s tudásommal azon leszek,s vagyok,hogy zökkenömentesen elözzek,vagy elözzenek!Nekem is a versenyzés a fontos,s nem az hogy bárkin átgázoljak a cél érdekében! wink Ezt ugy érzem lekellett fektetnem,mert én is az ujak közé tartozom! smile

Ted-MosbyDátum: Hétfő, 2011-08-01, 18:00:44 | Üzenet # 1614
Vezér-hadnagy
Üzenetek: 709
rocknrolla,

Csatolások: 8800522.jpg (183.9 Kb) · 6517280.jpg (185.6 Kb)

sztamasDátum: Hétfő, 2011-08-01, 19:31:06 | Üzenet # 1615
Pénztáros
Üzenetek: 133
Fentebb olvasott hozzászólásokra muszáj nekem is reagálnom.
Én aztán tényleg nagyon új vagyok köztetek.
Úgy jöttem ide, hogy végre egy csapat akik szeretik a wtcc-t és jókat versenyeznek egymással.
Tetszett a hozzáállás a hangulat és hogy még én is érek el eredményeket.
Úgy gondolom ha valaki új egy társaságban akkor alkalmazkodjon ő és ne a társaság hozzá.
Ezt próbálom betartani. Élveztem az edzéseket a versenyeket. Igyekeztem nem akadályozni másokat.
Ha úgy éreztem hogy gyorsabb valaki akkor egy két védekezés után nem erőltettem "had menjen".
Belátom hogy lassabb vagyok ennyi majd felnövök!
DE!!!!
Néhányan nem így gondolják és ezt nagyon sajnálom! Mert azt kellene belátni hogy itt nem vérre nem pénzre és nem életre halálra megy a verseny. Versenyzünk de azért hogy jól érezzük magunkat és TISZTA körülmények között győzzük le az ellenfelünket.
Remélem őszre egy olyan csapat alakul ki akik tisztelik egymást, belátják hibáikat, elfogadják ha lassabbak másoknál, megtanulnak tisztességesen versenyezni, és ha úgy hozza a verseny megvárják hogy elmenjen az egész mezőny előttük amíg ők a sóderágyban vannak. És persze a gyorsabbak nem gondolják úgy hogy nekik az elsőség alapból jár, nem kezelik lenézően a gyengéket, és nem szerelnek tolólapot az autójuk orrára!

(na ez szentbeszédnek hangzik pedig nem annak szántam)

m4dm3nDátum: Hétfő, 2011-08-01, 22:17:40 | Üzenet # 1616
Generalisszimusz
Üzenetek: 687
Ezt amit sztamas leírt nagyon szeretném, ha minden új és akár régi tag tüzetesen - akár többször is - elolvasná és észben tartaná!!!

sztamas, teljes mértékig leírtad, amit én már régóta szajkózok itt. Nagyot nőttél ezzel az írásoddal a szememben thumb respect . Remélem ősszel ismét találkozunk ok .

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

örültmaxDátum: Kedd, 2011-08-02, 05:00:53 | Üzenet # 1617
Alezredes
"Ha úgy éreztem hogy gyorsabb valaki akkor egy két védekezés után nem erőltettem "had menjen"."

Sztamas, teljesen egyetértek veled!!!! hands A fenti sor kivételével!!Ugyanis szerintem ha uj is vagy,s nem tudod ugy beállitani az autod,hogy az elsők között végezz,viszont a beállitásod arra tökéletesen jó ,hogy az iveken tudd tartani az autód,szabályszegés nélkül körröl körre magad mögött tudsz tartani valakit,ugy hogy végig a" seggedben" van,akkor szerintem had ne menjen! smile Igenis küzdjön meg ő is a helyezésért!Használja ki az adando alkalmat amikor erőböl,vagy rutinbol el tud mellettem menni!Pozició harcnál szerintem senki nem várhassa el a másiktol hogy elengedje!Hozzáteszem persze a VERSENY és a FAIRPLAY szabályain belül! smile

dzsavermadarDátum: Kedd, 2011-08-02, 06:37:47 | Üzenet # 1618
Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
örültmax

A replay (vcr) fájlokat másold be a ReplayFridge/Replays mappába,
és a Játékban a Visszajátszásoknál megnézheted őket.

"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."

örültmaxDátum: Kedd, 2011-08-02, 07:33:42 | Üzenet # 1619
Alezredes
Ok megprobálom!Köszi! up

dugojancsiDátum: Kedd, 2011-08-02, 07:48:40 | Üzenet # 1620
dugo mester
Quote (DAeRK)
2. futam 2. körében (időt nem tudok) vagy Petike vagy rosszfiú nekibaszott a palánknak! Vizsgálatot kérek.

Haver, megnéztem bgabor kamerájából az egész 2. futamot és azt kell mondjam, ilyet utoljára az NFS:MW-ban láttam (6 éve), mikor a rendőr bácsi jött mögöttem és az volt a cél, h a falhoz csapd az egyenesben.
Egy kis segítség a VB-nek, current time: 7:21.

sortiefishDátum: Kedd, 2011-08-02, 07:59:59 | Üzenet # 1621
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 340
Help!
Hogy kell feltenni a Rizke Mod-ot, hogy jó rendesen működjön.
alap rfactor?
2.0 rfactor?
3.0 rfactor?
Valaki segítsen, mert addig nem lesz szerver amíg rá nem jövök. smile

dzsavermadarDátum: Kedd, 2011-08-02, 08:22:59 | Üzenet # 1622
Vezér-hadnagy
sortiefish

Ugyan úgy, mint a többit. Kibontás után bemásolod a főmappába, és engedd, hadd írjon felül, amit akar.
Bármelyik működő játékra felteheted. (Én így szoktam csinálni mindig, mert előbb belekukucskálok, mi van benne, rendben történt a kibontás, stb.)

Van, aki egyből a főmappába bontja ki. Az is tökéletes megoldás, csak ha valami nem jól alakul, nehezebb a korrigálás.

sortiefishDátum: Kedd, 2011-08-02, 08:59:54 | Üzenet # 1623
Vezér-őrnagy
Kezd telelenni a .... a tesztidőszakkal. biggrin
Először feltelepítettem egy új alap rfactorra a rizke modot ledobált a szerverről.
Majd kipróbáltam a 3.0-ás modra feltenni szintén zenész.
dzsavermadar,
Segédlete szerint (bár előtte is így csináltam) meg kipróbáltam a 2.0 -ával és megint kitesz játék közben a szerverről.
Lemegyek egy kocsmába és jól berúgok. booze

Ted-MosbyDátum: Kedd, 2011-08-02, 09:01:11 | Üzenet # 1624
Vezér-hadnagy
sortiefish,
telefonrol irok

nalam siman igy van:
3.0
rizke
pcc2007
pcc trackpack
pcc patch

minden mukodik

a palyak mappabol toroljetek ki a 12_Hungary mappat,mert a Hungaroring_2010-et hasznaljuk
ennyi

m4dm3nDátum: Kedd, 2011-08-02, 09:03:58 | Üzenet # 1625
Generalisszimusz
sortiefish, érdemes még úgy csinálni hogy:

1, leszeded az rFactor Lite-ot -> Kattany ide
2, letöltöd a rizke WTCC 2011-et Ide kattanyál
3, következőben letöltöd az új 3.0-ás WTCC modot Itten vane
4, feltelepíted a Lite-ot
5, a rizke mod tartalmát kicsomagolod a feltelepített rFactor Lite mappába
6, a WTCC 3.0-ás modot felrakod majd a Gamedata\Locations mappa tartalmát átmásolod a rizke mod Gamedata\Locations mappájába (Elötte törölj ki onnan mindent!)
7, dedicated.exe indít, szerver megcsinál és örül
8, Nekem rengeteg sört küld biggrin .

Elviekben így is működni-e kell a cuccnak smile . Ha nem, akkor dzsavert* jól megverjük haha .

*hogy miért téged? Csak és nem kérdezősködöl lol .

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

rocknrollaDátum: Kedd, 2011-08-02, 09:07:52 | Üzenet # 1626
Vezér-őrnagy
Lassan ki kellene találni hogy mi legyen szerver ügyben, mert úgy tünik hogy Kimi elveszett.
Nem azt a 900 HUF-ot sajnálom hanem az elvesztegetett időt.
Meg azt hogy ilyen söprű gyerekre bíztuk. Ha előkerül akkor bocs!
De azért ha nagyon akarna bárhonnan lehetne jelentkezni, hogy mi van.

sortiefishDátum: Kedd, 2011-08-02, 09:09:45 | Üzenet # 1627
Vezér-őrnagy
Ted-Mosby,
Kösz Ted próbálom.
Akkor, ha jól értem a telepítési sorrend.
1. PHWTCC MOD 3.0-t.
2. WTCC 2011 by rizke
Megpróbálom még egyszer, de én is így csináltam.

sortiefishDátum: Kedd, 2011-08-02, 09:32:17 | Üzenet # 1628
Vezér-őrnagy
Ted-Mosby,
Feltelepítettem újra a 3.0 majd rizke megint kidobál a szerverről. wacko

sortiefishDátum: Kedd, 2011-08-02, 09:33:10 | Üzenet # 1629
Vezér-őrnagy
m4dm3n,
Kösz! Most a te segítségedet fogom tesztelni.

sortiefishDátum: Kedd, 2011-08-02, 09:38:10 | Üzenet # 1630
Vezér-őrnagy
Quote (rocknrolla)
Lassan ki kellene találni hogy mi legyen szerver ügyben, mert úgy tünik hogy Kimi elveszett.
Nem azt a 900 HUF-ot sajnálom hanem az elvesztegetett időt.
Meg azt hogy ilyen söprű gyerekre bíztuk. Ha előkerül akkor bocs!
De azért ha nagyon akarna bárhonnan lehetne jelentkezni, hogy mi van.

Szeretnék mindenkit megkérni, hogy sietve dobjuk össze utaljuk át még egyszer a pénzt valakinek, aki vállalná a szerver bérlés intézését.
Kimi, ha lesz és visszautalja a pénzt, akkor fél év múlva nem kell újra befizetni és megint lesz szerver, ha meg esetleg kapufa van a múltkori befizetésünknek, akkor meg úgyis össze kell dobni újra a szerverre a pénzt nincs mire várni.

dzsavermadarDátum: Kedd, 2011-08-02, 09:45:35 | Üzenet # 1631
Vezér-hadnagy
sortie

És mit ír ki, hogy miért dobál ki?

sortiefishDátum: Kedd, 2011-08-02, 09:56:30 | Üzenet # 1632
Vezér-őrnagy
Quote (dzsavermadar)
És mit ír ki, hogy miért dobál ki?

A szerver nem tudja frissíteni a kapcsolatot és ezért eltávolít a játékból.
De most lettem kész megint egy telepítéssel máris kipróbálom, de eddig akárhogy csináltam mindig ez a hiba volt.

sortiefishDátum: Kedd, 2011-08-02, 10:09:33 | Üzenet # 1633
Vezér-őrnagy
Én befejeztem!!! blahblah
Feltelepítettem az rfactor Lite-ot
beletettem a rizibizit is
majd belemásoltam a 3.0-ás modból a Locations-t az új telepítésbe a Locations mappába előtte töröltem mindent a mappából eddig csak a Pályákat töröltem és másoltam át azt hittem ez lehetett a hiba, de megint ledobott a szerver, hogy nem bírja magát frissíteni.

rocknrollaDátum: Kedd, 2011-08-02, 10:15:12 | Üzenet # 1634
Vezér-őrnagy
Szevasztok!
Most próbáltam ki a 3.0 verziót! Nekem ez sem tetszik mert valami a fordulatszámmal nem stimmel. Visszaváltáskor nagyon leesik a fordulat,ilyen az amikor egy jól bevált mod-ba belepiszkálunk.
Szerintem maradjon minden a mostanival, az már bizonyította hogy úgy jó ahogy van.
Remélem ez a döntés születik! Ezt nem azért írom hogy elvegyem a kedvét az úgymond gyengébb versenyzőknek, de ha logikusan végig gondolja mindenki akkor rájön hogy ez a legideálisabb megoldás.
Szerintem aki az előzővel szenvedett az ezzel is fog csak nem a tapadás miatt.

sortiefishDátum: Kedd, 2011-08-02, 10:41:27 | Üzenet # 1635
Vezér-őrnagy
Vissza akartam tenni a 2.12 modot ami eddig rendesen működött és most már annál is ugyanazzal a hibával dob le a szerverről.
Nem tudom, hogy mi lehet a hiba, de már nagyon nincs kedvem vele baszakodni!!!

dzsavermadarDátum: Kedd, 2011-08-02, 10:44:20 | Üzenet # 1636
Vezér-hadnagy
rockn

Ezt a fordulatszámos dolog nem világos nekem.
Ezek a dolgok a váltó beállításától függnek, általában.
Nem tudom mi lett változtatva, és még nem is próbáltam a 3.0-át.
Legfeljebb az alapértelmezett beállítás nem a legjobb, vagy lassan váltasz, vagy a kuplunggal van valami.

sortie

Akkor ne a modokban keresd a hibát, hanem valahol máshol. Nem tudom,hol bocsánat. (gépben, netben, routerben ?????)

m4dm3nDátum: Kedd, 2011-08-02, 11:03:44 | Üzenet # 1637
Generalisszimusz
dzsavermadar, de valami tényleg nem kerek egyébként a 3.0-val. Ugye csak annyi változtatás volt, hogy bekerült a te gumi modod. Viszont Tobanban figyeltem meg, hogy ugyanaz az autó, ugyanazzal a setuppal és ugyanazokkat a segítségeket használva - mint a 2.0-ban - érezhetően - és hallhatóan - hamarabb elpörgeti a fokozatokat. De hangsúlyozom, hogy ez eddig csak Tobanban tünt fel. Hringen és Zolderben nem. Fura smile .

rocknrollaDátum: Kedd, 2011-08-02, 11:25:10 | Üzenet # 1638
Vezér-őrnagy
Nekem Hringen mert azt már ismerem mint a tenyeremet, fékezéskor és visszaváltáskor nem esik vissza rendesen a fokozat.
Ha úgy csinálom mint az előző verziónál ( folyamatos fékezés és visszaváltás) akkor majdnem lefullad az autó úgy leesik a fordulat.
Ha viszont pumpálva fékezek akkor jó a fordulat csak éppen irreális féktávot kell venni.
Ugyanaz a setupom mint az előző verziónál.Ez biztos hogy összefügg az új gumi mod-al.
Szerintem ne erőltessük.
Az előző működött rendesen. Akinek problémája volt a tapadással az setup+gyakorlás kombo!

sortiefishDátum: Kedd, 2011-08-02, 11:25:13 | Üzenet # 1639
Vezér-őrnagy
Megkérnék rá valakit, hogy amikor tud szervert adni adjon, mert én már a 2.12-es modot se tudom működésre bírni pedig már mindent megpróbáltam, de állandóan ledobál a szerverről. crazy cry cranky

dzsavermadarDátum: Kedd, 2011-08-02, 11:29:45 | Üzenet # 1640
Vezér-hadnagy
Quote (m4dm3n)
Ugye csak annyi változtatás volt, hogy

Ezt én nem tudom, hogy csak annyi! Ezt Ted tudná megmondani.
A gumi gyakorlatilag (szó szerint) ugyanaz, mint amit eddig használtunk, csak a hossz és keresztirányú tapadásán lett javítva kicsit.
Ez befolyásolja az autó viselkedését természetesen, mert nyilván másképp gyorsul/lassul a jobb tapadás miatt. Kanyarodáskor is talán nagyobb sebességet enged, és nyilván ennek következtében más váltókiosztást, és egyéb beállítást is igényel.
Ha a régi setup "nem stimmel hozzá", az ezért van.

rockn

Ha a régi setup "nem stimmel hozzá", az ezért van.
Ja, és természetesen a fékbeállítás is más kell, hogy legyen.

És a papírforma szerint, kevésbé kell melegednie is a gumiknak.

JépéDátum: Kedd, 2011-08-02, 13:32:11 | Üzenet # 1641
Közlegény
Üzenetek: 17
Megkérnék rá valakit, hogy amikor tud szervert adni adjon, mert én már a 2.12-es modot se tudom működésre bírni pedig már mindent megpróbáltam, de állandóan ledobál a szerverről. crazy cry cranky

Én csináltam egyet egy darabig mehet ha bírja! Nem tudom menyire kell hozzá jó gép (Sortie neked milyen a géped?)

WTCC mod by rizke
PHWTCC mod 3.0 Bugatti Le Mans pálya
ip: 94.21.218.202
jelszó:az eredetileg megadott

A kékkel jelölt részt javítottam. dzsav/ JéPé, nem írunk ki ide belső jelszót. Nyilvános az oldal.
Adj valami saját jelszót, és azt kiírhatod. De nincs gond, köszi a szerót.

sortiefishDátum: Kedd, 2011-08-02, 14:13:43 | Üzenet # 1642
Vezér-őrnagy
Quote (Jépé)
Én csináltam egyet egy darabig mehet ha bírja! Nem tudom menyire kell hozzá jó gép (Sortie neked milyen a géped?)

Kösz Jépé!
Még most sem bírtam működésre bírni egyik mod-ot se állandóan ledobál a szeró, majd újra teszem a rendszert bár nem gondolnám, hogy ez a hiba, de már más ötletem nincs.
Intel Core 2 Duo E7400
Gigabyte EP45-DS3
HIS ICEQ4 Radeon HD 4850
Kingston HyperX 2*2GB

m4dm3nDátum: Kedd, 2011-08-02, 14:54:18 | Üzenet # 1643
Generalisszimusz
sortiefish, módosítottál valami a gépen vagy a win-ben? Mert fura, hogy hétvégén még semmi gond nem volt, aztán most meg hírtelen megmakacsoltam magát az összes mod eek .

sortiefishDátum: Kedd, 2011-08-02, 15:08:37 | Üzenet # 1644
Vezér-őrnagy
m4dm3n,
Semmit, igazából nem is használtam a gépet csak a szerver miatt ment.
Nem tudom mi lehet, de most meg már időm nincs rá így majd este vagy késő este újra megpróbálom.
Viszont inkább újrateszem a rendszert Norton Ghost-ot használok 3 perc egy partíció visszaállítása csak a rendszer frissítésekkel megy el kicsit az idő, mert az egész délelőttöt ezzel vacakoltam és nem lett jó.

rocknrollaDátum: Kedd, 2011-08-02, 15:44:57 | Üzenet # 1645
Vezér-őrnagy
Sortie!
Szerintem gyaluld le az összes rfactort wtccc-t stb. a gépről és rakd fel külön a 3.0 a gépre és külön az rfactor alapot.
Az alap rfactorra rakd a rizke féle fost!
Nekem így megy csak nem használom mert egy foss.
Amúgy szerintem hadjuk a bánatba az egészet és maradjon a 2.13!

JépéDátum: Kedd, 2011-08-02, 15:57:26 | Üzenet # 1646
Közlegény
Üzenetek: 17
Quote (sortiefish)
Intel Core 2 Duo E7400
Gigabyte EP45-DS3
HIS ICEQ4 Radeon HD 4850
Kingston HyperX 2*2GB

az enyém is valami hasonlo
E6600
asus p5wdh deluxe
asus HD 5850
corsair 2x1 + geil 2x2

de én itt telepitgetek meg töltötem le ezt azt még nem jött panasz hogy rossz lenne a szerver de ahogy elnezem nemis nagyon eszi a gépet

sortiefishDátum: Kedd, 2011-08-02, 16:30:02 | Üzenet # 1647
Vezér-őrnagy
Quote (rocknrolla)
Szerintem gyaluld le az összes rfactort wtccc-t stb. a gépről és rakd fel külön a 3.0 a gépre és külön az rfactor alapot.
Az alap rfactorra rakd a rizke féle fost!
Nekem így megy csak nem használom mert egy foss.

Így csináltam eddig is az első próba az rfactor lite + rizibizi volt utána mindig töröltem mindent, de biztos valami más lesz a gond, mert
a hiba az megmaradt bármit bárhogy is telepítek.
Nem szarozok tovább újrateszem a rendszert aztán remélem megoldódik majd a hiba is.

+1 crazy

Ted-MosbyDátum: Kedd, 2011-08-02, 18:26:04 | Üzenet # 1648
Vezér-hadnagy
sortiefish, rocknrolla,

kérdésekre válaszolva:

a 3.0, ugyanaz, mint a 2.12, módosítás csak:
- gumifizika, amit dzsaver ajánlott (ez lehet, hogy módosítja a gyorsulást, stb...)
- a Volvo és Peugeot autók mas fájljai javítva (ennek semmi köze nincs az autó menettulajdonságaihoz)
- egy-két belső nézet javítva, de még ezen módosítani kell (ennek semmi köze nincs az autó menettulajdonságaihoz)
- felesleges autók kiszedve (ennek semmi köze nincs az autó menettulajdonságaihoz)

sortie, valami gond Nálad van, mert a mod működik, nálam csak ez van fent egy könyvtárban
én is a letöltések közül szedtem le, hogy ugyanaz legyen meg, mint mindenkinek

PHWTCC mod 3.0 (nem telepítve, csupán kicsomagolva)
WTCC mod by rizke (nem telepítve, csupán kicsomagolva)
pcc2007 (telepítve az előző könyvtárba)
pcc trackpack (nem telepítve, csupán kicsomagolva)
pcc patch (nem telepítve, csupán kicsomagolva)

mindez egy könyvtárban rFactor néven
tegnap tökéletesen működött, senkit nem dobált le folyamatosan játszottunk, volt amikor 6-8 fő is volt egyszerre a szerveren
a 12_Hungary kitörölve a c:\Program Files\rFactor\GameData\Locations\PHWTCC\ mappából, mert a Hungaroring_2010-et használjuk

rFactor Lite nincsen fent !!!

ennyi, akadás nem volt

és ha offline próbálsz játszani versenyt akkor is kidob???

Ted-MosbyDátum: Kedd, 2011-08-02, 19:16:23 | Üzenet # 1649
Vezér-hadnagy
szervereknél a jelszó:

ha én csinálom, akkor az ami eddig is volt, mindenki megkapta privát üzenetben amikor csatlakozott (fak....h)
ha sortie csinálja akkor rfactor
bajnoki futamokon mindig más
porsche szerveren, ha én csinálom porse

örültmaxDátum: Kedd, 2011-08-02, 19:35:15 | Üzenet # 1650
Alezredes
Sziasztok!

Az a helyzet,hogy engem is ledobál a Rizke!Offline-n mükszik gond nélkül,de online-n 2 másodperc után kidob!Pedig én az alap rfactorra nyomtam rá szüzen!A 3.0 meg még nincs is,csak letöltve!

Keresés:

Copyright MyCorp © 2025
Az oldalt a uCoz rendszer működteti