Csevegő
| |
rocknrolla | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 04:54:40 | Üzenet # 1651 |
 Vezér-őrnagy
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 400
| Ted! Lenne egy javaslatom! Amikor már minden kirajzolódott , és végleges formát öntött( mod, versenysorozat) akkor célszerű lenne konkretizálni hogy mit kell leszedni mit hova és milyen módon másolni és telepíteni. Ezt azért tartom fontosnak mert per-pillanat annyi féle cucc van hogy egyesek abba erdőznek bele. Tisztelet a kivételnek!
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 07:12:27 | Üzenet # 1652 |
 Vezér-hadnagy
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 709
| rocknrolla, Szerintem nem bonyolult:
WTCC-hez csak ezek kellenek: - PHWTCC MOD 3.0 - WTCC 2011 by rizke
PORSCHE modhoz meg ezek: - rFactor LITE - PCC 2007 - Porsche Kupa TRACKPACK - PCC 2007 patch
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 07:57:39 | Üzenet # 1653 |
 Vezér-hadnagy
| Szóval:
kezdtem utána érdeklődni,mit is tudnánk csinálni KIMI-vel megnéztem egy közösségi oldalon 07.26.-án volt internet közelben, tehát az általam küldött emaileket is elolvashatta elméletileg, címet, rendszámot és egyéb dolgokat is megtudtam róla elméletileg, a feljelentést meg lehetne tenni ez alapján:
Csalás 318. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart és ezzel kárt okoz, csalást követ el. (2) A büntetés vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztés, közérdekű munka vagy pénzbüntetés
csak az a baj, hogy az összeg csekély volta miatt kb15.000 ft (ami csak szabálysértésnek és nem bűncselekménynek minősül)nem tudom, mennénk-e valamire
csütörtökön megyek melózni akkor, majd még lepontosítom nálunk a megyei rendőr-főkapitányságon, aztán ha azt mondják egy kis csekély esélye lehet annak, hogy visszakapjuk a pénzt akkor megteszem a feljelentést mást egyenlőre nem tudunk csinálni ha valaki esetleg Egercsehi közelében lakik az meglátogathatná
viszont, ha akarunk szervert a következő szezonra akkor sajnos, újra össze kell gyűjtenünk a pénzt, már van egy emberke aki vállalná a lebonyolítást, tehát gyorsan döntenünk kell, hogy szeretnénk-e a szervert, vagy nem
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 08:38:34 | Üzenet # 1654 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 340
| Mivel a számlájára fizettük be a pénzt nem csak úgy odaadtuk így biztos, hogy lehet tenni valami és köszönjük, hogy intézkedsz. Én is küldtem neki 07.26.-án üzenetet a fórumon keresztül eddig mindig elolvasta és válaszolt is csak az utolsó kettőre nem válaszolt. Egri vagyok, ha kell akkor meglátogathatom, de inkább egy kicsit várnék vele különösen azért, mert nem vagyok egy verőlegény típus. Szerverre támogatom, hogy fizessük be újra a pénzt.
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 08:57:51 | Üzenet # 1655 |
 Generalisszimusz
Üzenetek: 687
| Erre már gondoltam én is, hogy aki a közelében lakik esetleg elcsattoghatna hozzá és megtudhatná mégis mi a fene van. Mert 1 hónapja megvan a keret a szerverre, láthatóan volt netközelben, viszont hogy egy üzenetet ne írjon senkinek, annyi ideje ne legyen, azért ez nekem kissé erős.
Vádaskodni nem fogok, mert ki tudja mi van. Lehet kórházban fekszik vagy akármi. Teszek arra az elküldött 1000 Ft-ra is. Veszett már több is Mohácsnál. Nekem csak ezzel a semmi-hír-nincs-róla dologgal van gondom, ill. még azzal, hogy lassan kezdődik az új szezon és még mindíg ott vagyunk, hogy nincs állandó szerver. sortie-nak maxi az ideiglenes szerverért, de ez sem járható út így, mert nem biztos, hogy ő is mindíg tudná adni a dolgokat. Lásd ugye a tegnapi "szenvedését".
Én megírtam Tednek, hogy továbbra is támogatom, hogy gyűjtsük újra össze a zsét (1000 ft nem egy nagy összeg. Szerintem!) aztán ha elegendő ember jelzett neki, akkor én vállalom, hogy a zsét küldjétek számlámra, aztán ha megvan a keret, akkor megy a szerverbérlés...vagy felélem a pénzt és jól bebaszok belőle .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 09:00:09 | Üzenet # 1656 |
 Vezér-hadnagy
| folyamatosan alakítgatom a 3.0-at,aki valami hibát fedez fel az mindenképpen szóljon javítva: - az összes autó belső nézete működik - volvo és peugeot teljesen kijavítva - gumifizikából 2 fajta van a 2.0-ban használt és a dzaver által ajánlott, majd eldöntjük melyik legyen - összes pálya működik,Hungaroring kicserélve a 2010-es verzióra, Macau kicserélve túlságosan sötét volt - rajtnál a hangok és fények működnek,box utcában 100km/h a sebességlimit mindenhol - Userdata\Controller mappában minden irányítási lehetőség elérhető, ami eddig volt - játék menüje újítva
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 09:31:37 | Üzenet # 1657 |
 Vezér-őrnagy
| m4dm3n, egyetértek tényleg sokkal rosszabb a pénznél, hogy egyáltalán nem is jelentkezik Kimi, mondom azt remélve, hogy nem rúgott be veszettül belőle.
Részemről rendben van, hogy neked utalunk és köszönöm, hogy vállaltad a szerver intézését.
A modokat sikerült majd egy nap szenvedés után felpakolnom. A routernél lehetett a gond, mert kiiktattam és megszűnt a hiba, hogy frissítés hiányában ledob a szerverről. Azért nem gondoltam a routerre, mert hiába tettem fel újra csak az addig jól működő 2.0-t az sem működött rendesen valószínűleg változott a port a többi mod vagy amiatt, hogy töröltem a gépről és újra lett telepítve.
Ted-Mosby, neked meg kösz a sok munkát ami a honlap és a Liga működtetésével jár.
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 10:55:32 | Üzenet # 1658 |
 Generalisszimusz
| sortiefish, bánja a tököm ha be is rúgott tőle, Válljék egészségére akkor. Csak legalább beírna ide, vagy valakinek egy pü-t, hogy: kösz a zsét srácok. Jó buli volt! Vagy valamit. Nekem ezzel van csak a gondom.
Szerverintézést meg ha összejön nincsmit. Most azzal, hogy megadom a számlaszámom és utaltok nekem semmit sem tettem. Én továbbnyomom a zsét és innentől Ted átveszi a stafétabotot majd . Én csak versenyezni fogok - meg bíráskodni, ha meg leszek szavazva ismét .
Egyébként ez a routeres gond kicsit érdekes . Vasárnap még minden fasza volt, aztán hétfőn meg fogja magát és meghülyül a router? Szellem a gépben .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
Jeck | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 11:10:22 | Üzenet # 1659 |
 Mormogi Papa
Üzenetek: 439
| Nézd má!
Az üzenetet módosította Jeck - Szerda, 2011-08-03, 11:27:42 |
|
| | |
dassved | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 11:25:01 | Üzenet # 1661 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
| Quote (m4dm3n) Mohácsnál. De a többi stimmel. idióták! :))))))))))
Az üzenetet módosította dassved - Szerda, 2011-08-03, 11:25:42 |
|
| |
Jeck | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 11:26:52 | Üzenet # 1662 |
 Mormogi Papa
| Nincs mit M4d! Egy darabig még gondolkodtam mit is csinálhattál Budán.
Tegnap rizke móddal, váltó, kuplung, ABS low, és Kipörgéslow használata mellett 1.47.1-et mentem. Gatyót felkötni, mert jövök fel. Ma áttörök! 1.46-os eredménnyel már középmezőnyben lehetek sztem.
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 11:36:59 | Üzenet # 1663 |
 dugo mester
Üzenetek: 359
|
|
|
| |
örültmax | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 11:48:16 | Üzenet # 1664 |
 Alezredes
Üzenetek: 115
| Hajrá Norbi!!
|
|
| |
dassved | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 11:51:57 | Üzenet # 1665 |
 Vezér-őrnagy
| vááá, lekörözte Huffy-t?
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 12:56:05 | Üzenet # 1666 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (m4dm3n) Egyébként ez a routeres gond kicsit érdekes . Vasárnap még minden fasza volt, aztán hétfőn meg fogja magát és meghülyül a router? Szellem a gépben . Annyira nem biztos, hogy érdekes a 2.0-hoz volt beállítva a router hétfőn meg egybetelepítettem más mod-al ami lehet, hogy bekavart valamit a portnak vagy a routerben valaminek ami után már az sem működött rendesen. Megkérdem majd a havert csak már kicsit kínos, hogy állandóan ilyen blődségekkel zaklatom. Most is fogom csak várom a megfelelő pillanatot vagy alkalmat.
dugojancsi, Jó kis néznivaló...! Azt nem tudod, hogy mivel szokott Norbi szimulátorozni? Érdekelne, de az kiderült a videóból, hogy bár játéknézetben vegyes volt a mezőny, de Norbi pilótafülkében tolja és ezek szerint abban is lehet remekül teljesíteni. Gondolkodtam, hogy váltok, de igazándiból a pilótafülkét szeretném erőltetni bár igaz ami igaz nem nagyon haladok vele.
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 13:21:20 | Üzenet # 1667 |
 Vezér-őrnagy
| Idézet a 2.0 bajnokság versenybírák topikból. Quote (dzsavermadar) Rosszfiu...
Nála még az „eltűnések” is veszélyesek, (okát nem tudom) és már két versenyen is jelentkeztek nála, és bizony kritikus helyzeteket, ill. balesetet is okoztak. Meg kell vizsgálnia, hogy mitől vannak, és megszüntetnie az okot, mert technikai okok miatt egyáltalán nem engedhetjük indulni a bajnokságban.
Lehetséges ok! Mikor szervert adok akkor az ISI Dedicated Server kezelő paneljén, felületén. A szerveren jelenlévő játékosok mellett van egy szám sortiefish(58ms) nem tudom a jelentőségét azt se, hogy ez mit jelez, de általában mindenkinél kb. 10-50(ms) érték van. Rosszfiúnál ez a szám 600-1000(ms) változik, de stabilan 800(ms) szokott lenni. Nem tudom csak az én szerveremen van-e ekkora különbség az ő adatai és a többi versenyző mért adataiban.
|
|
| |
dassved | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 13:32:42 | Üzenet # 1668 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (sortiefish) Lehetséges ok! remélem: -nem futtatta közben a fraps-et -nem a harry potter összest húzta torrenten -nem ismeri ram hack-et
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 13:33:27 | Üzenet # 1669 |
 dugo mester
| sortiefish, a Race 07 játék amelyet a versenyekre való felkészüléshez is használnak, a WTCC hivatalos játéka
Az üzenetet módosította dugojancsi - Szerda, 2011-08-03, 13:34:04 |
|
| |
dassved | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 13:42:12 | Üzenet # 1670 |
 Vezér-őrnagy
| egyébként tolja valaki külső nézetből? nem hood, hanem a teljes külsőben?
|
|
| | |
dzsavermadar | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 13:49:20 | Üzenet # 1672 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
| sortiefish Pont erről van szó pl. Én ezt idáig nem tudtam, hogy neki ilyen a pingje.
Idézek a szabályzatból. "3./a A bajnoksági futamokon való részvétel felételei ↑
- lagmentes kapcsolattal kell rendelkezni a szerverhez, azaz 150ms ping felett a játékos nem vehet részt a futamon" Ha ezt nem tudja megoldani, mindegy, hogy hogyan, alapból nem indulhat. Nem véletlenül került ez a pont bele.
"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 14:01:25 | Üzenet # 1673 |
 Vezér-őrnagy
| quote=dzsavermadar,
Többször is elolvastam a szabályzatot, de nem emlékeztem a részvétel feltételeire pedig így tudhattam volna mit jelent az (ms) a nick nevek mellett. Segíteni szerettem volna nem ártani így remélem orvosolható a hiba.
|
|
| |
dassved | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 15:15:26 | Üzenet # 1674 |
 Vezér-őrnagy
| a ma esti próbán nem indulnék mert javítás alatt áll a kormány -a hétvégi idegbaj nem tett jót neki :)-, viszont spectatorként lehet esetlegvalahogyan nézni, kíváncsi lennék, hogy néz ki kívülről, "élőben"!?
edit: ja, hülye vagyok, belépek aztán maradok a boxban, sorry... )
Az üzenetet módosította dassved - Szerda, 2011-08-03, 15:16:08 |
|
| |
oxykirally | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 15:47:11 | Üzenet # 1675 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
| Quote (dassved) javítás alatt áll a kormány Aztán mé' nem jüsz billentyűvel? A múltkor dugoJhonny sem volt otthon, és nem vitte magával a kontrollert (nem is értem....) és mégis csatlakozott hozzánk, ugyanis ott ahol volt, a tulajnak volt billentyűje is és azzal rótta a köröket.
OxyKingRing
|
|
| |
dassved | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 16:02:52 | Üzenet # 1676 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (oxykirally) Aztán mé' nem jüsz billentyűvel?
áhh, nincs az az isten, hogy négy gombbal és egyesekkel meg nullákkal elvezessem a vasat!
|
|
| |
Jeck | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 18:45:02 | Üzenet # 1677 |
 Mormogi Papa
| Noresz nem bántani akarlak, de így nem viselkedünk időmérő alatt. Senkit nem szabad zavarni. Pláne nem versenyezni akarni.
Tönkre teszed mások györskörét. minusz 5 tizedem volt, amikor ki kellett kerüljelek már az olyan manőver volt ami nem fér bele. Ne az út szélén várakozz ahol kevés a hely.
Én innentől megfontolom, hogy jövök-é egyáltalán. Nem sok értelmét látom.
Az üzenetet módosította Jeck - Szerda, 2011-08-03, 18:45:36 |
|
| |
sortiefish | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 19:30:34 | Üzenet # 1678 |
 Vezér-őrnagy
| Jeck, Szia Jeck! Megértem az indulatod, jó értelemben véve mondom. Többször is olvastam hasonló hozzászólásodat, de most biztatnálak is egy kicsit, hogy nem a te hozzáállásoddal van a baj. Úgy láttam a mai VB topikban is, hogy erősen pozitív hangulat és ítélet várható az elkövetkező bajnokságban. Egyre több jó képességű versenyző a te érveid mellett áll. Nem vagy egyedül! Nekem most időm és kedvem sem volt annyit gyakorolni, hogy verseny képes legyek, de szeretnék még én is veletek meccselni, játszani. Már a szerver is megvan! Csak annyit szerettem volna mondani, hogy ne add fel, én is abban bízom, ha már annyi energiát fordítunk rá, hogy versenyezzünk akkor az amennyire megoldható tényleg szórakoztató és igazságos lesz.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 19:55:15 | Üzenet # 1679 |
 Mormogi Papa
| Köszi IE! Nagyon jól esett.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 20:19:44 | Üzenet # 1680 |
 Mormogi Papa
| Bár nagyon nem vagyok profi, és csak a mezőny vége felé szoktam végezni. Én inkább szeretem ezt, mind jól mívelem.
Nekem a hétközi szerók jelentik a WTCC élvezését. Egy pont valamelyik versenyen már maga a hab a tortán.
De elsősorban kikapcsolódni, és élvezni szeretném ezt a közösséget, versenyzést. De sajnos öreg vagyok, és nehezen veszem, ha nem tartja be valaki a normális versenyző morált.
|
|
| |
YakQzA | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 20:35:12 | Üzenet # 1681 |
 Alezredes
Üzenetek: 141
| Vegyes érzelmek keringenek bennem! Tök jó, hogy lesz szerver. Végre megjött a mega csítem is! Ezek voltak a jó dolgok. A negatívak, hogy gázos volt a hétvégi futam és sajnos nehéz döntéseket kell hoznom. Valamint, hogy semmire nincs időm!
|
|
| |
PaJa1 | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 20:57:02 | Üzenet # 1682 |
Őrnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 87
| A fizetős rész melyik szerverre vonatkozik majd? Együtt lesz a következő wtcc és a porsche is vagy külön külön és csak az egyik lesz fizetős? Ha a rizke mod lesz wtccből akkor én a hallottak alapján is kihagyom, mert nem tetszik a sínautózás. A porsche ha marad az eredeti változat a fizikában, kezelhetőségben akkor érdekelne, mert már letudtam egy bajnokságot vele és jó volt. Viszont ha az is fizetős/tagdíjas lesz akkor kimaradok a buliból.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 21:17:40 | Üzenet # 1683 |
 Vezér-hadnagy
| PaJa1,
egy szerver lesz ami fizetős 1000ft/fő/6 hónap abban az esetben lesz PORSCHE bajnokság, ha legalább 12 fő összegyűlik, most 8-an vagyunk még a pontost megoldást nem tudom, de valószínű meg lesz bontva a hét a szerveren
hétfő-kedd-szerda-vasárnap -- WTCC gyakorlás csütörtök-péntek-szombat -- PORSCHE gyakorlás szombat -- PORSCHE futam vasárnap -- WTCC futam
WTCC mod valószínű a PHWTCC MOD 3.0 lesz, a 2.0 kicsit átdolgozott változata PORSCHE mod-nál csak a váltóáttételes patch van pluszban amit bgabor csinált
|
|
| |
PaJa1 | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 21:54:49 | Üzenet # 1684 |
Őrnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 87
| Váltópatch mihez is kell? az fix setupos lesz, vagy a váltó állíthatósága nagyon ramaty?
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Szerda, 2011-08-03, 22:25:11 | Üzenet # 1685 |
 Generalisszimusz
| PaJa1, a fix váltó miatt csak annyi volt a baj, hogy nem minden pályára alkalmas ha fix. Így most már lehet szabadon játszani vele és úgy állítod, ahogy neked jó .
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Csütörtök, 2011-08-04, 07:14:33 | Üzenet # 1686 |
 dugo mester
| Örömmel olvasom, hogy délután már lesz szerónk. Köszönjük sztamas, mai nap folyamán utalom a zsetont.
Ted-Mosby, most már nyugodtan kiadhatod az elfogató parancsot kimi ellen
|
|
| |
Jépé | Dátum: Csütörtök, 2011-08-04, 07:45:58 | Üzenet # 1687 |
 Közlegény
Üzenetek: 17
|
Ezt feldobom ide hátha érdekel valakit. Legalábbis én szoktam keresgélni hogy egy adott pályán milyen idők a jók csak a hotlaps nem megy egész nap csak ha Ted itt van.
Ha nem baj módosítottam a hsz-t, mert ezzel a képbeszúrással eléggé szétcsúszott . m4dm3n
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Csütörtök, 2011-08-04, 07:46:04 | Üzenet # 1688 |
 Vezér-hadnagy
| Én úgy gondolom, hogy meg kellene bíznunk valakit közülünk, aki a Kimi féle ügyben eljár a többiek nevében. Ez a valaki küld egy tértivevényes felszólító levelet Kiminek, melyben leírja, hogy a vállalását nem teljesítette, a további teljesítéstől elállunk, mivel közben kénytelenek voltunk megoldani. És felszólítja, hogy a neki utalt összeget(ezt majd pontosan kell tudni) 3-5-8 napon belül a mellékelt számlaszámra utalja vissza. Kb így kell kezdeni a dolgot. És most nem az összeg a lényeg, hanem az, hogy lépnünk kell magunkért. Nem léphetünk tovább úgy, hogy "jól van, átvertek és kész" Én nem szeretném legalábbis. Úgy érzem, kell legyen annyi tartásunk, hogy nem hagyjuk annyiban. Meglátjuk, hogy átveszik-e a levelet, vagy nem. Ez után lehet tovább lépnünk.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Csütörtök, 2011-08-04, 07:48:49 | Üzenet # 1689 |
 Vezér-hadnagy
| dzsavermadar,
és ha ezzel megbíznánk Téged, elvállalnád?
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Csütörtök, 2011-08-04, 07:49:56 | Üzenet # 1690 |
 Vezér-hadnagy
| Jépé,
menni fog egész nap, ha beindul az állandó szerver, addig sajna ez van
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Csütörtök, 2011-08-04, 07:55:16 | Üzenet # 1691 |
 Vezér-hadnagy
| Quote (Ted-Mosby) és ha ezzel megbíznánk Téged, elvállalnád?
Természetesen. Megfogalmazom a levelet, ide kiteszem, mindenki elolvashatja, és utána e-mailban kérek mindenkitől egy megbízást, hogy ezt az ügyet intézhessem a nevében. A megbízást is megfogalmazom, és azt is ideteszem.
Egyelőre ennyi. Mára nem ígérem, de legkésőbb holnapra meglesz.
|
|
| |
örültmax | Dátum: Csütörtök, 2011-08-04, 07:55:37 | Üzenet # 1692 |
 Alezredes
| Sziasztok! Fiuk a ping-el kapcsolatban,nem tudom az este mi volt vele,vszinü tulterhelt lehetett a hálo,mert most folyamatos 10-15 között van!Utána néztem guggliban s állitottam ezt azt laggolás ellen is,bár én nem vettem észre hogy laggolt volna!De majd a következő összeröffenéskor kiderül ért e neki valamit!A zsét én is utalom legkésöbb holnap!Szép napot mindenkinek!
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Csütörtök, 2011-08-04, 07:55:37 | Üzenet # 1693 |
 Vezér-őrnagy
| örültmax,
Quote (Ted-Mosby) menni fog egész nap, ha beindul az állandó szerver, addig sajna ez van Erre kérdeztem Ted-et, hogy lemaradtunk valamiről? Mire leesett, hogy a Hotlaps-ra értette. Erre tettem egy ilyet ni! Veled meg pont egyszerre posztoltunk utána ezt, kijavítottam erre, . , hogy ne értsd félre, de te már észrevetted ezt, és posztoltál egy ilyet, ??? Erre én, szerkesztettem arra amit most remélem olvasol.
Az üzenetet módosította sortiefish - Csütörtök, 2011-08-04, 08:11:42 |
|
| |
örültmax | Dátum: Csütörtök, 2011-08-04, 07:56:52 | Üzenet # 1694 |
 Alezredes
| ???
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Csütörtök, 2011-08-04, 08:14:27 | Üzenet # 1695 |
 dugo mester
| Nem léphetünk tovább úgy, hogy"jól van, átvertek és kész" Én nem szeretném legalábbis. Úgy érzem, kell legyen annyi tartásunk, hogy nem hagyjuk annyiban.
Így van dzsaver, esetleg egy telefonszámmal is előrébb lehetnénk, -nem tudom, hogy a Rendőr Úr a rendelkező információk alapján le tudná-e nyomoztatni- és beszélni vele hogy mégis mik a szándékai, de van egy olyan érzésem, hogy itt a 'szép szó' már nem fog segíteni.
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Csütörtök, 2011-08-04, 08:30:04 | Üzenet # 1696 |
 dugo mester
| Agria Drink Kft Eger Kertész út 183. Tel.:36/412-254
itt dolgozik.
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Csütörtök, 2011-08-04, 08:38:31 | Üzenet # 1697 |
 Vezér-őrnagy
| dugojancsi, Ezt nekem is mondta pü-ben valamikor, de azt is, hogy most Németországba ment dolgozni valami szerkezetlakatosnak vagy hegesztőnek, 1 vagy akár 4-5 hétre is persze akkor már megtörténtek felé az utalások.
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Csütörtök, 2011-08-04, 08:47:55 | Üzenet # 1698 |
 Vezér-hadnagy
| Már nem dolgozik ott, most érdeklődtem. Azt mondták kb két hete leszámolt, és úgy tudják külföldre ment dolgozni. Többet nem tudnak.
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Csütörtök, 2011-08-04, 08:51:59 | Üzenet # 1699 |
 dugo mester
| sortiefish, értem én, de ha iwiw-re fel tudott lépni, akkor minket is megtisztelhetne, hogy mégis hol tart a pénzügyekkel. Az egy dolog, hogy nem tudta elintézni a szervert, de akkor tájékoztasson már hogy miért. Ezért kéne vele beszélni telefonon, vagy utána érdeklődni hogy most akkor mi van.
dzsaver: köszi hogy utána érdeklődtél. Így hiába írunk neki levelet ha külföldön van
Az üzenetet módosította dugojancsi - Csütörtök, 2011-08-04, 08:54:48 |
|
| |
sortiefish | Dátum: Csütörtök, 2011-08-04, 08:57:45 | Üzenet # 1700 |
 Vezér-őrnagy
| dugojancsi, Félreértettél csak azért írtam, hogy az a cím már nem lesz jó, de dzsavermadar már le is ellenőrizte, mint ahogy olvashatod is.
|
|
| |
|