Csevegő
| |
sortiefish | Dátum: Péntek, 2011-08-05, 09:19:22 | Üzenet # 1751 |
 Vezér-őrnagy
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 340
| Quote (sortiefish) Aztán említettek még valamit arról, hogy könyvjelzőként használva is jó a megjelenítés, de azt még én se próbáltam.
Kipróbáltam és tetszik a dolog!
dugójancsi említette tegnap chaten, hogy a böngészőbe másolva ezt a linket elérési útvonalat majd enter.
http://clanhome2.hopto.org/rfactor24/live_view.php
Az ezután megnyílt oldalt elmented a böngésző könyvjelzőjébe akkor tutira nem lesz elcsúszás persze itt is működik a Ctrl és + vagy - vagy egér görgő amivel a monitorod teljes felületét ki lehet használni a felbontás állítása nélkül.
Ime - Élő közvetítés!
Szerkesztve! Amennyiben nem tetszik a könyvjelzőben megjelenő név.
Simracing League System - LiveView
A könyvjelző szerkesztővel adhatsz saját nevet.
Mondjuk: PHWTCC - Élő közvetítés!!!
Az üzenetet módosította sortiefish - Péntek, 2011-08-05, 09:38:21 |
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Péntek, 2011-08-05, 09:37:51 | Üzenet # 1752 |
 Vezér-hadnagy
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 709
| rocknrolla,
nálam itthon fent van egy könyvtárban: PHWTCC MOD 3.0 PCC2007 PCC2007 patch WTCC by rizke Porsche Kupa TRACKPACK
ennyi semmi több és működik a 12_Hungary mappa a pályák közül kitörölve, mert a Hungaroring_2010-et használjuk majd, ha mind a kettő benne van a mappában akkor összeakadhatnak
de ezt már nem először írom le, olvassatok vissza is
a modokkal 100% ,hogy nincsen semmi baj, ha nem tudtok fellépni a szerverre akkor vagy a saját gépeteken, vagy a routerben van a hiba !!!!
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Péntek, 2011-08-05, 10:04:07 | Üzenet # 1753 |
 Vezér-hadnagy
| Quote (Neuro) Multiplayer.ini -->> Must Be Stopped="1" -->> ezt a sort átírni 0-ra, az alapértelmezett 1-es helyett.
Azért ezt mégiscsak érdemes volna megpróbálni.
nekem nem engedi ezt megnyitni, de majd szólok az oldal admin-nak, hogy mit csináljon
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Péntek, 2011-08-05, 10:17:59 | Üzenet # 1754 |
 Generalisszimusz
Üzenetek: 687
| Ted-Mosby, most akkor a Porsche moddal mi lesz? Abból nem lesznek tesztek ? Csak kérdem, mert ha nem akkor tolom offline .
Csak azért kérdeztem, mert a Hírek - Teszt részen mára ki van írva a WTCC és a Porsche is, ráadásul egy időpontra. Tudtommal szerver megy csak egy van .
Villanyozzatok fel, hogy akkor most, mi, merre és hány méter .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Péntek, 2011-08-05, 10:35:03 | Üzenet # 1755 |
 Vezér-hadnagy
| eddig összesen 8 embertől már megérkezett a pénz a szerverre sztamás-hoz
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Péntek, 2011-08-05, 10:38:11 | Üzenet # 1756 |
 Vezér-hadnagy
| m4dm3n,
most tolom felfelé a szerverre a pcc2007-es mod-ot, a pályák már felmentek az előbb toborozzál még legalább 4 embert, hogy legyünk ott is 12-en legalább és akkor mehet a bajnokság
a PHWTCC MOD 3.0 csak hétfőm kerül fel a szerverre, hogy ne keveredjen össze a 2.0-val rizke mod is fent van már + az összes pálya ami kell az ősszel hétfőn a 2.0 törölve lesz a szerverről
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Péntek, 2011-08-05, 12:00:51 | Üzenet # 1757 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
| Ted a Porsche-n számíthatsz DAeRK-re az már 9. Az a baj hogy az oldalra eddig ki volt írva hogy jelentkezés tól-ig ezért nem jelentkeztek még többen azok közül akik jelezték hogy érdekli őket. Ha jól emlékszem Cosmo is írta hogy érdekli.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Péntek, 2011-08-05, 12:03:17 | Üzenet # 1758 |
 Vezér-őrnagy
| Ja ne ijedjetek meg hogy mostanában nem vagyok a szerveren, ez csak azért van mert találtam melót és nem mindig érek rá! Amúgy meg a 2.0 már nincs a gépemen ezért én csak a 3.0 és a Porsche tesztidőszaknál csatlakozom. A rizke féle dolgon még gondolkodom, mert az meg kimondottan nem tetszik.
|
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Péntek, 2011-08-05, 15:43:57 | Üzenet # 1759 |
Címvédő
Üzenetek: 125
| Quote nekem nem engedi ezt megnyitni, de majd szólok az oldal admin-nak, hogy mit csináljon Total Commander-el meg tudod nyitni szerkesztésre is...
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Péntek, 2011-08-05, 16:05:11 | Üzenet # 1760 |
 Vezér-hadnagy
| Quote (bakosgabor57) Total Commander-el meg tudod nyitni szerkesztésre is...
és tényleg, köszi ezt nem tudtam remélem működik
megy már , működik, kellett egy szerver restart
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Péntek, 2011-08-05, 18:56:31 | Üzenet # 1761 |
 Vezér-hadnagy
| Találtam egy másik Surfer's pályát,ahol nincsenek falak a síkanokban, ha gondoljátok le lehet cserélni:
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Péntek, 2011-08-05, 19:16:21 | Üzenet # 1762 |
 Vezér-őrnagy
| Ha csak a felvételen szaggat ennyire akkor tetszik, hogy nincs fal, csak 7.-én futam, tudna-e rajta még mindenki eleget gyakorolni. Amúgy, hogy érzed fizikára olyan, mint az előző gumikopás, sebességérzet stb?
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Péntek, 2011-08-05, 19:45:53 | Üzenet # 1763 |
 Generalisszimusz
| Ted-Mosby, én megmondom őszíntén, hogy támogatom a cserét. Pálya vonala nem különbözik semmivel. Vannak akadályok a sikánoknál, de nem olyan drasztikusak, mint a jelenlegi verziónál. Van lehetőség korrigálni.
Viszont szólok előre, ha ez a pálya lesz, akkor visszajátszásoknál a sikánokat erősen fogom nézni, ki hogyan veszi!
Én támogatom a cserét. Ha megtörténik minnél hamarabb legyen, hogy tudjuk szokni vasárnapig. Ha nem lesz csere az sem baj persze!
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Péntek, 2011-08-05, 20:19:53 | Üzenet # 1764 |
Címvédő
| Ezt döntsétek el ti VB- tagok, szerintem.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 06:18:29 | Üzenet # 1765 |
 Vezér-hadnagy
| ma nem leszek itt egész nap, de mobilról,majd benézek párszor, hogy mi a döntés a pálya lecserélésével kapcsolatban
a szerverre már feltettem a pályát, ha kell újraindítom és már a másik verziójú pálya fog futni betettem a letöltések közé, csak le kell szedni és bemásolni a ....\rFactor\GameData\Locations\ mappába, de nem a ....\rFactor\GameData\Locations\PHWTCC mappába ennyi az egész a pálya nyomvonala nem változik, de kevesebb lesz a fal a síkánokban
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 07:52:23 | Üzenet # 1766 |
 Vezér-hadnagy
| pàlya kicserélve, informáciò az elözö üzenetben
|
|
| |
Bandy | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 08:16:15 | Üzenet # 1767 |
 Hadnagy
Üzenetek: 68
| Köszönjük a Pályacserét mindazok nevében akiknek komoly nehézséget okozott az eredeti pálya természetesen köztük van jómagam is!
Köszönjük Ted - és többiek!!
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 08:18:03 | Üzenet # 1768 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
| Megírtam a Kiminek küldendő levél tervezetét. Kb így nézne ki.
Címzett Kovács Imre ( Kimi1108) (Lakcím) Feladó : Horváth Kálmán,(dzsavermadar) a PHWTCC Team megbízottja (Lakcím)
Tárgy Felszólító levél
Tisztelt Kimi1106!
Mivel általad ( dátum ) vállalt kötelezettségedet, egyben megbízásodat a PHWTCC Team részéről, a szerverbérlésére vonatkozóan nem teljesítetted mind a mai napig, így a megbízást visszavonjuk. A bankszámládra, általunk ( dátum) utalt xxx Ft, azaz xxxxxxx…Ft. összeget ezen levél kézbesítésétől számított, 8 napon belül utald vissza a következő bankszámlára. H……K…… Xbank …számlaszám…
Ha az összeg határidőre nem érkezik meg, a hatóságokhoz fordulunk.
Tudomásunk szerint külföldön tartózkodsz, ezért ha bármilyen problémád akad a visszautalást illetően, vedd fel a kapcsolatot velem, vagy a PHWTCC Team vezetőségével. (akár egy új regisztráció segítségével is) Elérhetőségünk: www.phwtcc.ucoz.hu
Üdvözlettel: Horváth Kálmán
Dátum.
Visszafizetési határidőnek írhatunk esetleg szept 15-öt is, hivatkozva arra, hogy "tudomásunk szerint" szept 11-én jön haza. Döntsétek el ti, de szerintem így is jó lesz. Arról nem is beszélve, mire összejönnek a megbízólevelek, és el tudom küldeni a levelet, talán már dátumban is ott leszünk. Ha elfogadjátok, akkor a következő megbízólevelet kérem mindenkitől elküldeni nekem e-mailben. E-mail címem az adatlapomon megtalálható.
Megbízás
Én, X Y,(nick: …..) megbízom Horváth Kálmánt, (nick: dzsavermadar), hogy Kovács Imrével (nick: Kimi1108) szemben teljes körűen eljárjon a szerverbérlésre általam átutalt pénz visszautalását illetően. Általam utalt összeg: xxx Ft , utalási dátum 2011………
XY
Ha bármilyen módosítási javaslatotok van, írjátok le. Természetesen a végleges levelet is közzéteszem majd itt, (a nem ide tartozó adatok kitakarásával)
Ha valaki úgy gondolja, hogy neki nem kell vissza a pénz, és nem ad megbízást nekem, akkor felhívom a figyelmét, hogy az a pénz már a PHWTCC Team pénze. Csak annyit követelhetek, amennyiről elkülditek a megbízást, mert nem tudom a végösszeget. Ezért kérek mindenkit, aki fizetett, hogy írja meg nekem, hiszen a csapat pénzéről, becsületéről, és "emberi tartásáról" van szó. Nekem sem az általam fizetett 900 Ft kell, illetve kell, de a csapat számára.
Azt, hogy milyen bankszámlára kérjük az utalást, arra kérek javaslatot.
"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 08:33:36 | Üzenet # 1769 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
| Quote (Ted-Mosby) a pálya nyomvonala nem változik, de kevesebb lesz a fal a síkánokban Kipróbáltam, és tényleg sokkal vezethetőbb, sokkal élvezhetőbb mint az előző pálya, viszont meg kell szokni, mivel érzésem szerint az egyenesek hosszabbak, és én kb 7-8 mp mentem gyengébb időt mint az eredeti pályán. a setup az jó hozzá. Amit sürgősen változtatni kéne, ugyan úgy mint a Laguna Secai pályán, itt is a boksz utca sebességet. Itt csak 38km/h jössz ki, megfagynak a gumik mire végigjössz rajta. Javasolom a 100 km/h való módosítást. ha kell én megcsinálom.
OxyKingRing
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 08:53:01 | Üzenet # 1770 |
 Generalisszimusz
| oxykirally, csináld meg akkor . 38 km/h tényleg gáz . Ha kész tölsd fel valahova. Vagy akár ide mint kép, ha nem nagyobb mint 500 Kb .
|
|
| |
Bandy | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 08:57:49 | Üzenet # 1771 |
 Hadnagy
Üzenetek: 68
| Nem jó az új pálya akárhogy rakom fel nem indul el!!
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 09:01:58 | Üzenet # 1772 |
 Vezér-őrnagy
| Itt van a 100 km/h fájl, amit be kell másolni ide: c:\MINDENKI TUDJA HOL VAN A JÁTÉK\GameData\Locations\FVRGoldCoast\FVRGoldCoast\ Lényeges, hogy amikor másolod, megkérdezi a felülírást, IGEN! Csak miután a szerveren is frissítve van, csak az után lehet csatlakozni, különben GBD hibával ledob majd!!
OxyKingRing
Az üzenetet módosította oxykirally - Szombat, 2011-08-06, 09:03:25 |
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 09:12:40 | Üzenet # 1773 |
 Vezér-hadnagy
| akinek van hozzàfèrèse az ftp-hez vb-k és sztamas,az màsolja fel a gdb fàjlt nem fèrek hozzà,nem vagyok otthon, telefonròl ìrok
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 09:15:49 | Üzenet # 1774 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (Bandy) Nem jó az új pálya akárhogy rakom fel nem indul el!!
Ezt kell látnod:
OxyKingRing
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 09:32:30 | Üzenet # 1775 |
 Generalisszimusz
| Ted-Mosby, már minden el van intézve és tökéletesen működik .
|
|
| |
Jépé | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 13:09:19 | Üzenet # 1776 |
 Közlegény
Üzenetek: 17
| Tehát 2.0 mod megvan a profilom Jepe neven a jatekba autom bealitasok minden de ha megnezem a UserData mappát abba nincs benne a Jepe mappa. Gondoltam akkor ujratelepites megoldja a problemat letöröltem felraktam ujra es ugyan ugy tudta hogy en Jepe vagyok megmaradtak a bealitasaim stb es ugyan ugy nem volt Jepe mappa. Most kiprobaltam azt hogy egy masik particiora telepitettem ,igy most fasza kellet csinalnom uj profilt stb es itt van jepe mappa is a userdata mappaban. A kérdés hogy a masik particion honnan tudja az ujratelepitett jatek a regi törölt beallitasokat ??
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 13:47:59 | Üzenet # 1777 |
 Vezér-hadnagy
| JéPé
Valahol ott kell lennie, ha a játékban működik. ha más nem a fájloknak, amik a "profilneved" mappában vannak. Ha még a setupjaid is megmaradtak, akkor meg még egy "settings" mappát is kéne találnod pályanév mappákkal. Nézz körül, hátha másik mappába kerültek, valami "érthetetlen" módon.
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 14:15:08 | Üzenet # 1778 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (dzsavermadar) Megírtam a Kiminek küldendő levél tervezetét. Kb így nézne ki. Nekem megfelel, a határidő kicsit hosszúnak találom, de ha másoknak megfelel, akkor maradhat.
Quote (Jépé) Gondoltam akkor ujratelepites megoldja a problemat letöröltem felraktam ujra es ugyan ugy tudta hogy en Jepe vagyok megmaradtak a bealitasaim stb es ugyan ugy nem volt Jepe mappa. Biztos azt törölted le? Szerintem valahol máshol van a játék, és nem azt törölted. A parancsikon megmaradt amikor törölted? Val.szeg igen. esetleg próbáld meg a játék könyvtárból ahol hiányzik a Jepe mappa, ott keresd meg a rFactor.exe és elindítani
OxyKingRing
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 14:19:32 | Üzenet # 1779 |
 Vezér-őrnagy
| Nekem is megfelel a Kiminek írott tervezet, én is megbízlak Dzsaver! Bocs hogy csak itt jelzem de mostanában elég kevés időm van!
|
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 14:57:52 | Üzenet # 1780 |
Címvédő
| Megbízás +1 küldve
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 16:02:09 | Üzenet # 1781 |
 dugo mester
Üzenetek: 359
| Én is elküldtem a megbízást.
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 16:32:25 | Üzenet # 1782 |
 Vezér-hadnagy
| Quote (oxykirally) Nekem megfelel, a határidő kicsit hosszúnak találom,
Igazad van, én 3 napot adnék csak magamtól.
Mindenkihez Ez most még csak tervezet, és előkészületek arra, hogy lépjünk valamit. Ezek a dolgok pedig kellenek hozzá. Csak ahhoz el is kell kezdeni valamikor. Folyamatosan tájékoztatok itt mindenkit, hogy állunk. Nekem semmilyen információm nincs arról, hogy hányan, és mennyit utaltak. Én nem igazán akarok visszakeresgélni a fórum különböző topikjaiban azért, hogy hozzávetőleges, nem hiteles adataim legyenek. Ezért kértelek benneteket arra, hogy írjátok meg. Természetesen, ha közben alakul, változik a helyzet, akkor módosíthatunk, illetve felfüggeszthetjük, akár abba is hagyhatjuk az intézkedést. Jó lenne azért, ha néhány napon belül, mindenkitől érkezne info. Aki nem akarja itt, nyilvánosan, az privát üzenetben is megkereshet, de mindenképpen, mindenki jelentkezzen aki fizetett. És még egyszer!!! Itt nem feltétlenül csak a pénzről szól a történet.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 16:44:21 | Üzenet # 1783 |
 Vezér-hadnagy
| Megbízás +1 küldve
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 17:49:02 | Üzenet # 1784 |
 dugo mester
| Btw egy napja boldog tulajdonosa vagyok egy Driving Force GT-nek Egyelőre +1,5 másodpercre* vagyok a legjobb kontrolleres időmtől, de gyakorlok szorgosan, hogy az a csúnya plusz mínusszá változzon mire kezdődik a bajnokság
* még mielőtt a fejetekhez kapnátok, hogy offline 1:52,2-őt mentem a FVR Surfers Paradise WIP2 pályán, megnyugtatlak benneteket az új pályán még nem mentem :D
Az üzenetet módosította dugojancsi - Szombat, 2011-08-06, 17:54:29 |
|
| |
DAeRK | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 18:48:52 | Üzenet # 1785 |
Ezredes
Üzenetek: 242
| Hi All! "Végre" visszatértem a nyaralásból. Telefonon keresztül olvasgattam a hozzászólásokat, úgyhogy nagyjából képben vagyok az eseményekkel kapcsolatban. A megbízást én is el fogom küldeni ma vagy holnap. Az én részem is mehet a csapatnak. 900 Ft. Egyébként az új szerverhez gratula és sztamásnak. A szerverhez szükséges pénzt tegnap rock barátom kedves felesége befizette sztamás-nak, úgyhogy rocknrolla és én is az új szerver teljes jogú tagjai vagyunk!
|
|
| |
Kovi03 | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 19:50:12 | Üzenet # 1786 |
 Hadnagy
Üzenetek: 61
| Hi! Szeretnék segítséget kérni az új Paradise pályával kapcsoltban, mindent bemásoltam a helyére és ezt írja ki, "Error oppening MAS file FVRGOLDCOASTWIP3.MAS. A választ előre is köszönöm.
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 20:04:06 | Üzenet # 1787 |
 Vezér-hadnagy
| Ennek a fájlnak az első FVRGOLDCOAST mappában kell lennie. Nézd meg, ott van-e. A letöltésben benne volt, tehát ott kell lennie. És ne feledd, nem a PHWTCC mappába kell, hanem külön, a Locationsba tenni a pályát.
|
|
| |
Kovi03 | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 20:12:05 | Üzenet # 1788 |
 Hadnagy
Üzenetek: 61
| dzsavermadar, Köszi szépen, a segítséget
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 20:58:54 | Üzenet # 1789 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (dzsavermadar) Ha elfogadjátok, akkor a következő megbízólevelet kérem mindenkitől elküldeni nekem e-mailben. Köszönöm a közreműködésed a pénz miatt, én is utaltam 900,- Ft-ot, de én nem kívánok vele hivatalosan foglalkozni.
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Szombat, 2011-08-06, 21:21:14 | Üzenet # 1790 |
 Generalisszimusz
| Kovi03, elvileg le kellett szedned egy FVRGoldCoast_WIP3_RF.rar fájlt. Ezzel nem kell más tenned mint ide másolni:
...rfactor2.0 telepítési mappa\GameData\Locations\
Ennyi. Ha így csináltad, akkor mennie kell!
dzsavermadar ment az e-mail!
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 07:10:38 | Üzenet # 1791 |
 dugo mester
|
Ezt csináljátok utánam
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 08:21:36 | Üzenet # 1792 |
 Generalisszimusz
| dugojancsi, erre már korábban talán zsomboor is felhívta a figyelmet, hogy ott a pálya csöppet bugos .
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 08:25:05 | Üzenet # 1793 |
 Vezér-hadnagy
| dugojancsi
Ha ez volt a gyorsköröd, megnyugtatlak, szabályos volt.
Grat,és sok sikert a kormányodhoz! Ez YakQzÁnak is szól.
|
|
| |
PaJa1 | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 08:49:31 | Üzenet # 1794 |
Őrnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 87
| Sajnálom, hogy a surfers paradise pálya cserélve lett a betonfal mentes verzióra Az veszi el a lehetőséget a vágástól, nem pedig az utólagos büntetés.
|
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 09:14:28 | Üzenet # 1795 |
Címvédő
| Felhívnám a T. VB figyelmét: A célegyenes végi első lassítónál lévő szaggatott vonal(vagy rázókő?) a pálya széle(előző verzióban füves), láttam többen nem így gondolják, remélem az időmérő most mát ellenőrizhetővé vált a warmup alatt.
Az üzenetet módosította bakosgabor57 - Vasárnap, 2011-08-07, 09:28:33 |
|
| |
dassved | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 09:28:57 | Üzenet # 1796 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
| Természetesen időmérőn erre maximálisan odafigyelek és nem jellemző rám, illetve ezt a bírák úgyis kiszúrnák, szóval nem érné meg az tuti! Már csak a rajt utáni helyezkedést kell majd nagyon okosan csinálni, javaslok valamiféle "libasort" aztán a többit döntsük el a verseny alatt, a nikon marketingesei meg elmennek a sunyiba, máshol is reklámozhatnának!
|
|
| |
YakQzA | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 09:35:23 | Üzenet # 1797 |
 Alezredes
Üzenetek: 141
| Quote (dugojancsi) Btw egy napja boldog tulajdonosa vagyok egy Driving Force GT-nek gyáá! Te kis... DFGT? nekem is az volt az álmom, de csak egy Momo-ra futotta! 1,5 mp-re vagy már az idődtől? Hamar ráéreztél akkor. Bár a kontrollered is analóg volt. Nem úgy, mint a billentyűzetem. Quote (dzsavermadar) Grat,és sok sikert a kormányodhoz! Ez YakQzÁnak is szól. Köszönöm. Szeretném már megtanulni használni is, de ahhoz szabira kéne jönnöm és egész nap gyakorolnom!
A mai futamon én sem leszek! Billel már nem akarok, kormánnyal meg még nem tudok végig menni a pályán! Sok sikert és jó játékot mindenkinek!
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 09:44:54 | Üzenet # 1798 |
 Generalisszimusz
| PaJa1, ha valaki az előző verzióban teszem fel, felken a betonra és neked a futamnak annyi (mindegy melyik körben), akkor melyiknek örülsz jobban? A betonos változtnak, ahol esélyed nem lenne túlélni egy ütközést vele, vagy a mostani változatnak, hogy van lehetőséged korrigálni? Hmm ?
Ha meg valaki túl sokat átvág - mint Zolderben - az utólag úgy is meg lesz büntetve.
dugo és Yak: Nektek meg gratula a kormányhoz .
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 10:31:30 | Üzenet # 1799 |
 Vezér-őrnagy
| Van nálam egy PC, amit kb 1,5 éve én raktam össze, már attól jó, hogy én raktam össze (igaz most javításra jött vissza ), és gondoltam, kipróbálom azon is a WTCC 2.13 verziót. Bekapcsoltam mindent FULL-ra, hát nem ismertem meg a pályát ! Aztán megszokni az "új" pályarészleteket...., pár kör után 0,9 mp javítottam a saját legjobbamon. Fel is álltam gyorsan, mert még a végén megszokom ezt a grafikát, és a laptopon már nem tudok majd menni! Ledöbbentem milyen részletes tud lenni ez a játék, és hogy van "élet" 600x800 /18 FPS és minden LOW fölött! ÉbresztŐŐŐŐŐ!!! belelóg a kezem a .....
OxyKingRing
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 11:14:29 | Üzenet # 1800 |
 Vezér-őrnagy
| Ted-el beszéltük, hogy MSN-en vagy Skype-on csinálhatnánk PHWTCC_LIGA csoportot, ha van valami probléma vagy csak beszélgetni, szórakozni szeretnénk azt egyszerűen, megtehessük. MSN-en nem tudom működik-e, de Skype-on tesztelve van és jó dolog. Ted dolgozik, ha otthon lesz akkor telepíti a skype-ot akinek van a gépén vegyen fel utána már egymást is fel tudjátok majd venni a csoportba..
Szerkesztve: Akit érdekel írjon pü-t és elküldöm az elérhetőséget Skype és MSN cím. Vagy küldjétek el ti és mindenkit felveszek a csoportba.
Az üzenetet módosította sortiefish - Vasárnap, 2011-08-07, 11:33:42 |
|
| |
|