Nyitólap

Regisztráció

Belépés
Szerda, 2025-06-25, 23:11:38 | Üdvözöllek Vendég
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Csevegő
örültmaxDátum: Kedd, 2011-08-09, 03:15:56 | Üzenet # 1851
Alezredes
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 115
Üdv a csapatba Béci!jó versenyzést kivánok neked! up

rocknrollaDátum: Kedd, 2011-08-09, 05:13:26 | Üzenet # 1852
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
Isten hozott Béci! biggrin

rocknrollaDátum: Kedd, 2011-08-09, 05:17:51 | Üzenet # 1853
Vezér-őrnagy
Segítsetek nekem légyszi!
Letöltöttem a map plugin 1.06 de nem tudom szóra bírni.
Bemásoltam úgy ahogy Dzsaver írta de semmi.Amit Ted csatolt fájlt azt hova kell másolni a főkönyvtárba vagy valamelyik alkönyvtárba?

dzsavermadarDátum: Kedd, 2011-08-09, 07:12:52 | Üzenet # 1854
Vezér-hadnagy
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 571
rocknrolla,

Gyere a csapatba Skype-ra, és rögtön megoldjuk. Keresd a nevemet!

Skype legfrissebb

"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."

rocknrollaDátum: Kedd, 2011-08-09, 07:17:19 | Üzenet # 1855
Vezér-őrnagy
Köszi időközben megoldottam! biggrin
Skype-ra majd megyek! cool

m4dm3nDátum: Kedd, 2011-08-09, 09:12:58 | Üzenet # 1856
Generalisszimusz
Üzenetek: 687
Jeck, én annó kipróbáltam a rizke modot és nem volt rossz, de éreztem, hogy nem az igazi. Erre a bizonyték most meg is van. Tavasszal 2:15-öt mentem a Hondaval Brno-ban (a legjobb idő is 2:13 volt). Most 2:07-nél járok. Több mint 8 mp !!! gyorsulás. Na az kicsit erős azért. 1-2 mp oké, de nem 8. 8 az nagyon sok. A valóságban idén 2:10-et ment Yvan Muller ugyanitt. Én meg 2:07-et. Jobb vagyok, mint Muller biggrin ? Nagyon kétlem smile . Na én ezért nem támogattam és továbbra sem támogatom a rizke modot.

Ez csak így off, hogy tiszta legyen a kép smile . Részemről a leírtak miatt lett negatív a rizke mod.

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

sortiefishDátum: Kedd, 2011-08-09, 10:06:01 | Üzenet # 1857
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 340
Quote (m4dm3n)
Részemről a leírtak miatt lett negatív a rizke mod.

Egyetértek nekem ugyan jó, hogy 2:09,775-nél járok a rizke-vel, de mivel az összes mod-al alig van gyakorlatom a rizkevel meg szinte egyáltalán nincs és mégis ilyen időket megyek csak kuplung segítségével. Nekem ez annyit jelent, valami nem kerek nem tudom talán túl sok hibázást megenged vagy sínautós tényleg nem tudom, de a semmiből hirtelen nem tudnék ekkora javulást hozni. Tetszik, hogy "eredményesebb" vagyok a rizkevel, de úgy gondolom ahogy m4dm3n a tapasztalata is sokkal több, mint az enyém.
A csevegőben ez semmiképp nem off és a szavazást se szeretném ezzel befolyásolni csak egy vélemény és, ha már megy a tesztelés akkor jó lenne, ha minél többen leírnák a véleményüket.

BéciDátum: Kedd, 2011-08-09, 10:25:02 | Üzenet # 1858
BikerBoy
Üzenetek: 118
Sziasztok!!!
Tóth Béla vagyok Komáromból, tegnap sikerült rátalálnom az oldalatokra, Race07 WTCC 2010-es MOD után kutatva a GPHungary oldaláról,és a Google segítségével jutottam ide hozzátok!!!
Ha minden sikerül akkor kb 10 perc múlva játszani is fogok vele először, egyenlőre billentyűzettel fogok, esetleg GamePad-ot alkalmazva, viszont hamarosan tervbe vettem egy Momo és Logitech által fejlesztett kormány megvételét!!!
A NickNevem a szerveren Biztosan Béci lesz!!!
Találkozunk a szerveren!!!
Üdvözlettel: Tóth "Béci" Béla

DAeRKDátum: Kedd, 2011-08-09, 10:27:30 | Üzenet # 1859
Ezredes
Üzenetek: 242
Üdv nálunk! booze

sortiefishDátum: Kedd, 2011-08-09, 10:34:12 | Üzenet # 1860
Vezér-őrnagy
Üdv a csapatban Béci!
Olvastam tegnap, hogy te is akárcsak én teljesen nulláról indulsz.
Nehogy ideje korán feladd szólok, hogy elég profi a csapat bár azt lódítják, hogy amatőr társaság. Szal kösd fel a gatyádat az enyém is örökké lecsúszik. laugh
Ellenben jó a hangulat és segítőkész mindenki, ha kitartó vagy akkor jól fogod magad érezni velünk.
A fejtartásból ítélve a képen nem te motorozol, de azért kár, hogy nem látszik a teljes kép. Vagy csak nálam?

m4dm3nDátum: Kedd, 2011-08-09, 10:59:34 | Üzenet # 1861
Generalisszimusz
Quote (Béci)
A NickNevem a szerveren Biztosan Béci lesz!!!
lol . Ez jó lesz. Csak Biztosan Béci vezess majd a pályán biggrin . Nyugi nem kötekedés, csak mikor megláttam, hogy a biztosan is nagy b-vel van írva, egyből azt néztem, hogy akkor a nicked az Biztosan Béci lesz biggrin .

sortie jól mondja: ne add fel könnyen. Elsőre tutira, hogy küzdős lesz - főleg bill-vel. Én csak tudom. Azzal nyomom neki smile -, de hidd el, idővel beérik a dolog. Az meg ha lesz kormányod, csak a javadra válik. Bár, ha hozzáfűzhetek valamit, akkor minnél hamarabb szerezd be smile .

sortiefish, jól látod. Kép nálam sem jelenik meg.

Más: chatre írtad, hogy technika okok, vagy időhiány miatt nincs Porsche. Jelentem ennek nincs akadálya:

Fent van a mod, csak admin felületen kellene áltállítani, hogy melyik legyen az aktív. De mivel nem vok admin (be tudok lépni, mind web és mind ftp-n keresztül a szerverünkre), így nem fogom piszkálni a dolgot. Majd a nagyok döntenek smile . Ha nem lesz, sem gáz. Megyek offline smile .
Csatolások: 5234160.jpg (99.1 Kb)

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

NorbullDátum: Kedd, 2011-08-09, 11:14:47 | Üzenet # 1862
Közlegény
Üzenetek: 16
Sziasztok!

Egggyet kell értsek Sorti-val és m4dm3n-el nekem is az a véleményem, VÉLEMÉNY!!! hogy a rizke mód talán túl játszható... vagy ilyesmi, mert tegnap mentem fel a brnoi pályára és körröl körre 0.850-et javultam és ez nekem elég fura, nekem egész más érzetem van benne mintha "túltapadás" lenne rajta

A véleményem az hogy picit csökkentve a tapadáson jó lenne, de akkor már ott van a 3.0.
Szóval teszt oké, de én 85% osra mondanám a Rizke modot a 2.0 és 3.0 hoz képest.

jahh TED!!! megyek Porsche Cupra én is, már leszettem a gépre smile

Kovi03Dátum: Kedd, 2011-08-09, 11:15:04 | Üzenet # 1863
Hadnagy
Üzenetek: 61
Sziasztok!

Nem azért de ez a Rizke mod elég gyengus. nincs kihívás, semmi szimulátor jellege nincs. BMW-t úgy lehet terelgetni mint az összes többi frontos autót. (bocsánat ha valakit ezzel megsértettem). nekem sokkal szimpatikusabb az amivel eddig játszottunk. ott legalább lehet küzdeni a BMW-el ha értitek mire gondolok smile .

JeckDátum: Kedd, 2011-08-09, 11:22:36 | Üzenet # 1864
Mormogi Papa
Üzenetek: 439
Én mivel elég gyenge vagyok, és amit elértem pontokat is sok szorgalommal, és kitartással értem el, ezért megörültem a rizke modnak.
Kikapcsolódni, szórakozni nagyon jó.
Nem széthúzást akartam, csak ha valaki szereti a rizke modot, azokkal, amíg mások mást csinálnak kergetőzni akartam.

A rizke mód tényleg nem alkalmas szimulátornak. De kikapcsolódni nagyon jó.
Mind1.
Majd egyedül rizkézem. Offline. sad

YakQzADátum: Kedd, 2011-08-09, 11:27:33 | Üzenet # 1865
Alezredes
Üzenetek: 141
Nem tudom hova írjam. Nem találtam aktuális listát, topikot csak a régit.
A mai napon elutaltam az 1000huf-ot!

sortiefishDátum: Kedd, 2011-08-09, 11:36:07 | Üzenet # 1866
Vezér-őrnagy
Quote (YakQzA)
Nem tudom hova írjam. Nem találtam aktuális listát, topikot csak a régit.
A mai napon elutaltam az 1000huf-ot!

Itt biztos jó helyen van, de sztamas-nak is megírhatod pü-ben!
Ha odaért Ted meg majd frissíti a listát itt.

Szerver!!!

wenizolikaDátum: Kedd, 2011-08-09, 11:56:16 | Üzenet # 1867
Hadnagy
Üzenetek: 67
http://youtu.be/lanLmS90eJk music

Ted-MosbyDátum: Kedd, 2011-08-09, 12:38:25 | Üzenet # 1868
Vezér-hadnagy
Üzenetek: 709
ide írom egybe az egészet, a felvetődött kérdésekre:

PORSCHE CUPA
- már beszéltünk róla korábban, hogy ha lesz 12 fő jelentkező akkor beindulnak a tesztek és a bajnokság is, addig feleslegesnek tartom,hogy két mod fusson a szerveren, offline is ki lehet próbálni

PONTOZÁS:
- én is csak abban az esetben javaslom a módosítását, ha egy-egy bajnoki futamon a létszám legalább 18 fő, akkor elgondolkodom rajta, de a most hétvégi futamon is csak 14 fő játszott, így értelmét nem látom annak, hogy mindenki pontot kapjon

CSAPATLÉTSZÁM:
- 3 fő-nél nem lehet több egy-egy csapatban,nem is kell (az elején még úgy számoltam a csapatpontokat, hogy a csapatból a legjobb 2 versenyző eredményét összeadtam és így lett meg a pont, a vége felé már csak minden csapatból a legjobb versenyző pontjait számoltam)
- a márka versenyt nem támogatom, mert nincs értelme (lesz 12 Leon, 3 volvo, 1 BMW, 1 opel)

A 3. SZEZON-ban HASZNÁLT MOD:
- nagyon sok a negatív vélemény a rizke mod-ról, ezért 85%,hogy a PHWTCC MOD 3.0-val futjuk, majd a bajnokságot
mégis csak szimulátorozni akarunk nem NFS-t, vagy GRID-et játszani
- szombaton, vagy vasárnap elérhető lesz a 3.0 újabb verziója, ebben már mindent kijavítottam és működik is

SZERVER:
- remélem azt mindenki tudja, hogy 2011.08.24.-től csak azok kapnak hozzáférést a szerverhez és a mod-hoz akik pénzben is hozzájárultak a futtatáshoz
- a szerver listán csak azok szerepelnek akiktől a pénz már megérkezett sztamás-hoz és kaptam Tőle visszajelzést róla

TEAMSPEAK:
- mivel ez a dolog jár a szerverhez, ezért nemsokára ez is be lesz üzemelve, mindenki megkapja majd a hozzáférést, aztán aki akarja az használja aki nem az nem

sortiefishDátum: Kedd, 2011-08-09, 13:24:10 | Üzenet # 1869
Vezér-őrnagy
Quote (m4dm3n)

Részemről a leírtak miatt lett negatív a rizke mod.

Quote (sortiefish)

Egyetértek nekem ugyan jó, hogy 2:09,775-nél járok a rizke-vel, de mivel az összes mod-al alig van gyakorlatom a rizkevel meg szinte egyáltalán nincs és mégis ilyen időket megyek csak kuplung segítségével. Nekem ez annyit jelent, valami nem kerek nem tudom talán túl sok hibázást megenged vagy sínautós tényleg nem tudom, de a semmiből hirtelen nem tudnék ekkora javulást hozni. Tetszik, hogy "eredményesebb" vagyok a rizkevel, de úgy gondolom ahogy m4dm3n a tapasztalata is sokkal több, mint az enyém.
A csevegőben ez semmiképp nem off és a szavazást se szeretném ezzel befolyásolni csak egy vélemény és, ha már megy a tesztelés akkor jó lenne, ha minél többen leírnák a véleményüket.

Quote (Ted-Mosby)
A 3. SZEZON-ban HASZNÁLT MOD:
- nagyon sok a negatív vélemény a rizke mod-ról, ezért 85%,hogy a PHWTCC MOD 3.0-val futjuk, majd a bajnokságot
mégis csak szimulátorozni akarunk nem NFS-t, vagy GRID-et játszani
- szombaton, vagy vasárnap elérhető lesz a 3.0 újabb verziója, ebben már mindent kijavítottam és működik is

Kiegészíteném annyival a korábbi gondolatomat Ted véleményére a Rizke moddal kapcsolatban, hogy nekem nem negatív volt a tapasztalatom csak más mint a 2.0 mod-al volt. Az élethűbb nézetekhez igazodva írtam, hogy ahhoz túl könnyűnek tűnik mondtam ezt úgy, hogy nem vezettem még hasonló autót pláne nem versenykörülmények között. Azt kellene eldönteni, ha mindenki véleménye számít nem csak az első 5 emberé, hogy hívjuk a 2.0-t szimulátornak a Rizke-ét meg (ne bántsam meg vele) autós játéknak. Szimulátorozni akarunk vagy autósjátékot szeretnénk inkább játszani. Előbbi csak pár embernek megy míg az utóbbival akár nőhetne a versenyzők száma is állandó 10-12 fő helyett állandó 20-30 főre.
Amennyiben így nézem a Rizke mod is teljesen alkalmas a versenyzésre.

rocknrollaDátum: Kedd, 2011-08-09, 13:31:59 | Üzenet # 1870
Vezér-őrnagy
Szevasztok!
Örömmel tapasztalom hogy egyre többen látjátok a rizke mod hiányosságait! Nem JJ ellen szól a történet nehogy félre értsétek!
Ha kell JJ kicsitt több segítséget kapsz tőlünk mint eddig csak ne add fel. Amúgy sem mentél rosszul eddig.
Sőt ami nagyon pozitív hogy te mindig a fair play szellemében köröztél!
Azt is örömmel tapasztalom hogy egyre többen vagyunk a Porsche mod-ra! Adjátok le a nevezéseteket, ne tévesszen meg senkit a határidő! A megfelelő topic-ot megtaláljátok a fórumban. biggrin

rocknrollaDátum: Kedd, 2011-08-09, 13:35:08 | Üzenet # 1871
Vezér-őrnagy
Sortie! Ez egy szimulátoros közösség!
Ezzel válaszoltam is a kérdésedre.
És igen sok gyakorlás kell hozzá, de ez a szép benne. Ne gondold hogy Bgabor is úgy kezdte mint ahol most tart.Sokat gyakorolt hogy ezen a szinten legyen, és hidd el még fejlődik mint ahogy mindenki.

rocknrollaDátum: Kedd, 2011-08-09, 13:52:02 | Üzenet # 1872
Vezér-őrnagy
Most az jutott eszembe, mikor Wenizolika belinkelt egy videót ami ugye zene, hogy milyen patent lenne ha az ember belépne az oldalra és valami jó kis zene fogadná.
Azt nem tudom erre van-e lehetőség, meg Ted nyakába sem szeretnék több feladatot adni csak úgy eszembe jutott.
SZÓLJON A ROCK! booze evil
http://www.youtube.com/watch?v=kx6FV2qR2TY

JeckDátum: Kedd, 2011-08-09, 13:53:02 | Üzenet # 1873
Mormogi Papa
A rizke mod nem is érdekel már. Törölve. Bocsi az 5-letért. cry
A 3.0-át hajtom nagy erővel. Élvezetes, bár az időm még 2.00-án kívül van.

Opel vectrával mentem, mert valószínű Dzsaver csapattársa leszek. smile 7-es számmal.

A pontozás megváltoztatását támogatom, hogy pár pötty jusson a notórius hátul menőkre is. Mint én ugye.
De ha adtok idény előtt egy azaz 1 pontot, akkor eltekintek.

Szal 3.0-ás mod! Jól vezethető élményes, csak még lassú vagyok.
De pár száz kör után majd hozom a több tapasztalatot.

Rockn köszi! BB!

dassvedDátum: Kedd, 2011-08-09, 14:03:43 | Üzenet # 1874
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
rocknrolla: imádok zenét hallgatni, kifinomult és nyersebb formában is, de könyörgöm ne kelljen mindig a némításért nyúlnom ha belépek! smile

rocknrollaDátum: Kedd, 2011-08-09, 14:15:01 | Üzenet # 1875
Vezér-őrnagy
EZ CSÚNYA VOLT! cry

sortiefishDátum: Kedd, 2011-08-09, 15:06:17 | Üzenet # 1876
Vezér-őrnagy
rocknrolla,
Ha zene kell az oldalra akkor csak valami jó kis NFS-es zenét vagyok hajlandó elfogadni!

sortiefishDátum: Kedd, 2011-08-09, 15:16:46 | Üzenet # 1877
Vezér-őrnagy
Mondjuk, ha már tényleg ennyire egyhangúan leáldozott a rizke, akkor lehet, hogy nem kellene még 14.-ig tesztelni!
Sokkal többet érne, ha addig is mindenki az új modot tesztelné esetleges hibák után "kutatva".
wink

CosmoDátum: Kedd, 2011-08-09, 15:45:26 | Üzenet # 1878
Őrmester
Üzenetek: 27
Én is úgy gondolom, hogy ez lenne a legjobb ötlet !! biggrin

BéciDátum: Kedd, 2011-08-09, 16:36:04 | Üzenet # 1879
BikerBoy
Sziasztok!!!
Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntést, nagyon jól esik!!!
A nevem csak simán Béci lesz nyugi!!!:)
Végre sikerült ma összeszednem magam, minden szuperül mükszik azt hiszem, viszont nem tudom milyen IPcím az ami a videóban van, hogy arra csatlakozzak fel, azt sajnos nem találta meg nekem!!!
sima időmérőt nyomtam ma a Hungaroringen, 5. körre sikerült egy 2:03:089-et mennem!!!
Nem tudom, mihez viszonyítani, ezért leírhatnátok, kinek mi a legjobb mért köre!!!
A motoron Én vagyok, a bukóban az én fejem vigyorog!!!:D
A képet mindjárt megpróbálom rendben feltölteni!!!
Köszönöm a segítséget!!!
Hamarosan találkozunk a pályán;)

oxykirallyDátum: Kedd, 2011-08-09, 16:49:41 | Üzenet # 1880
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
Béci, Üdv köztünk!
Jelenleg a Rizike féle móddal tesztelünk még pár napig, majd váltunk a 3.0-ra
Quote (Béci)
viszont nem tudom milyen IPcím az ami a videóban van, hogy arra csatlakozzak fel, azt sajnos nem találta meg nekem!!!

Folyamatosan üzemelő szerver: IP: 89.134.198.198:34320 jelenleg Rizke WTCC2011 (gondolom jelszót kaptál Tedtől)
Quote (Béci)
Nem tudom, mihez viszonyítani, ezért leírhatnátok, kinek mi a legjobb mért köre!!!

57-58 időket mentünk ha jól dereng....

Quote (Béci)
nyomtam ma a Hungaroringen, 5. körre sikerült egy 2:03:089-et mennem!!!

az egyáltalán nem rosz

OxyKingRing

Az üzenetet módosította oxykirally - Kedd, 2011-08-09, 16:51:17

JeckDátum: Kedd, 2011-08-09, 16:52:29 | Üzenet # 1881
Mormogi Papa
BÉCI! Üdv közöttünk. Ha vigyázol a tempódra, és behúzott kézifékkel haladsz, úgy azt hiszem nagyon jó barátok leszünk. biggrin
De ha túl gyors leszel, hát hmm nem is tudom. cry

Vicceltem. Tedet keresd meg priviben. Ő mindenben tud segíteni.
De azért mi is.

dassvedDátum: Kedd, 2011-08-09, 19:05:47 | Üzenet # 1882
Vezér-őrnagy
Ted! Hívtak a Polestartól, elkészültek a kocsik, csak választani kellene: a pirosat vagy a feketét szeretnéd magadévá tenni? smile

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Ted-MosbyDátum: Kedd, 2011-08-09, 19:10:11 | Üzenet # 1883
Vezér-hadnagy
dassved,

fekete jó lesz
köszönöm

dassvedDátum: Kedd, 2011-08-09, 19:15:02 | Üzenet # 1884
Vezér-őrnagy
rendben, forgalmit és kulcsokat küldöm mailen!

Ted-MosbyDátum: Kedd, 2011-08-09, 19:42:08 | Üzenet # 1885
Vezér-hadnagy
LETÖLTHETŐ A PHWTCC TEAM MOD 3.1
Holnaptól ez fut a szerveren !!!

keressétek a hibákat és jelezzétek !!!

oxykirallyDátum: Kedd, 2011-08-09, 19:45:53 | Üzenet # 1886
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
Quote (Ted-Mosby)
LETÖLTHETŐ A PHWTCC TEAM MOD 3.1

köszönjük Májszter Góré!
Kapunk hozzá jelszót?

OxyKingRing

sztamasDátum: Kedd, 2011-08-09, 19:47:45 | Üzenet # 1887
Pénztáros
Üzenetek: 133
A rizkét letörölhetjük?

Ted-MosbyDátum: Kedd, 2011-08-09, 20:09:37 | Üzenet # 1888
Vezér-hadnagy
rizke szerintem már nem kell,de ma még az van

m4dm3nDátum: Kedd, 2011-08-09, 21:58:21 | Üzenet # 1889
Generalisszimusz
Ted-Mosby, muchas gracias az új modot respect .

Egy kis kép, hogy ezzel mit mentem:

Hungaroring - 5 kör - régi Leon setup - Volvo C30

Tavaly ugyanitt 1:58 körüli időt mentem. Nem tudom pontosan már mennyit, de több mint 1 mp-et változott az időm. Hogy ez most jó-e vagy nem, majd később kiderül smile .
Csatolások: 2600928.jpg (152.3 Kb)

JeckDátum: Kedd, 2011-08-09, 22:00:13 | Üzenet # 1890
Mormogi Papa
IE tök csúcs lett az vatarod! biggrin

sortiefishDátum: Kedd, 2011-08-09, 22:07:00 | Üzenet # 1891
Vezér-őrnagy
Quote (m4dm3n)
Tavaly ugyanitt 1:58 körüli időt mentem. Nem tudom pontosan már mennyit, de több mint 1 mp-et változott az időm. Hogy ez most jó-e vagy nem, majd később kiderül

Gondolom 1 év alatt fejlődtél sokat az 1 mp annak is lehet az eredménye persze az új mod-nak is. wink

sortiefishDátum: Kedd, 2011-08-09, 22:11:27 | Üzenet # 1892
Vezér-őrnagy
Quote (Jeck)
IE tök csúcs lett az vatarod! biggrin

Nekem is nagyon tetszik!
Megelőztél, szerettem volna megköszönni, hogy ilyen klassz avatart készítettél számomra.

Köszönöm!!! hands

m4dm3nDátum: Kedd, 2011-08-09, 22:28:33 | Üzenet # 1893
Generalisszimusz
Quote (sortiefish)
Gondolom 1 év alatt fejlődtél sokat az 1 mp annak is lehet az eredménye persze az új mod-nak is.

Nem 1 évvel ezelőtti időhöz mértem smile . Mostani nyári szezonban elért időmhöz smile . Az is igaz, hogy egyre kevesebb segítséggel megyek smile . Most éppen az ABS LOW opciót nyüstölöm offline az új modban biggrin . Versenyképesnek kell lennem, amennyire csak lehet biggrin .

BéciDátum: Kedd, 2011-08-09, 22:51:36 | Üzenet # 1894
BikerBoy
Sziasztok!!!
Hogy működik ez a saját kocsi fényezése rovat???:D
PhotoShop-al párszor már munkálkodtam, de nem ilyen jellegű dolgot!!!:D
Nincs köztetek olyan személy, akinek leírnám, megvázolnál a terveimet, és ő elkészítené számomra???
Úgy tűnik, hogy nem fogom tudni meg szerkeszteni magamnak a skint, így másra bíznám!!!
Valaki foglalkozik ilyesmivel?
Köszi a segítséget megint csak :$

m4dm3nDátum: Kedd, 2011-08-09, 22:55:11 | Üzenet # 1895
Generalisszimusz
Béci, dassved kollegát érdemes felkeresni ez ügyben smile . Nagyon fasza skineket tud csinálni thumb .

sortiefishDátum: Kedd, 2011-08-09, 23:10:06 | Üzenet # 1896
Vezér-őrnagy
Quote (m4dm3n)
Az is igaz, hogy egyre kevesebb segítséggel megyek . Most éppen az ABS LOW opciót nyüstölöm offline az új modban . Versenyképesnek kell lennem, amennyire csak lehet .

Billel max respekt!!!
respect

BéciDátum: Kedd, 2011-08-09, 23:11:50 | Üzenet # 1897
BikerBoy
Rendben köszönöm szépen!!!

örültmaxDátum: Szerda, 2011-08-10, 04:12:49 | Üzenet # 1898
Alezredes
Üzenetek: 115
Ted-Mosby,

Szia!
Mikor tudjuk besüllyeszteni az uj verdámat ami dassvad kolléga mühelyében készült? biggrin

dzsavermadarDátum: Szerda, 2011-08-10, 06:50:51 | Üzenet # 1899
Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
Quote (Béci)
Nincs köztetek olyan személy, akinek leírnám, megvázolnál a terveimet, és ő elkészítené számomra???

Szia Béci! Én is szívesen segítek.
Szerintem teszteld a kocsikat, és ha kialakult melyikkel akarsz menni, csak akkor érdemes festeni.

"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."

Ted-MosbyDátum: Szerda, 2011-08-10, 07:10:36 | Üzenet # 1900
Vezér-hadnagy
örültmax,

3. szezon nevezések

Keresés:

Copyright MyCorp © 2025
Az oldalt a uCoz rendszer működteti