Csevegő
| |
PaJa1 | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 11:21:19 | Üzenet # 1801 |
Őrnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 87
| Én a betonfalasat szoktam meg. Aki rendesen versenyzik az úgysem keni fel a másikat és a másik is vigyázz, nehogy felkenjék.
|
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 13:46:47 | Üzenet # 1802 |
Címvédő
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 125
| Az MSN és a Skype sokkal jobban leterheli a kapcsolatot, mint a TeamSpeak kliens programocska, hangminőségre pedig jobb. Beszélgetésre mindenki ezt használja, futtatható lenne a 24h-ás szerveren. Letöltés: http://www.teamspeak.com/
Az üzenetet módosította bakosgabor57 - Vasárnap, 2011-08-07, 13:48:31 |
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 14:02:41 | Üzenet # 1803 |
 Vezér-hadnagy
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 571
|
"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 14:04:02 | Üzenet # 1804 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 340
| bakosgabor57, Mondta Ted-is, hogy megemlíti, ha van rá igény felteszi. Mindenképp meg kell próbálni. Azért, ha tudsz akkor te is jöhetnél a skype-ra is. dzsavermadar és Jeck már jött.
|
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 14:39:32 | Üzenet # 1805 |
Címvédő
| Nincs Skype- om, MSN is csak kisebb fájlok gyors átküldésére. Ha kell majd teszek fel TeamSpeak beállítási segédletet képekkel.
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 14:42:17 | Üzenet # 1806 |
 Vezér-őrnagy
| bakosgabor57, Rendben!
|
|
| |
YakQzA | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 14:45:39 | Üzenet # 1807 |
 Alezredes
Üzenetek: 141
| sortiefish, MSN van. Skype-om is volt 2 accountal is, de már egyikre sem emlékszem! :s Azért még majd megpróbálkozom életre kelteni.
m4dm3n, Kösz. Remélem a köv. szezonra már csak a hasznát látom!
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 14:57:01 | Üzenet # 1808 |
 Vezér-őrnagy
| YakQzA, Nem gond, ha készítesz egy újat YakQzA néven. Én így voltam ma az msn-el csináltam egyet gyorsan, de Ted is fog jönni skype-ra csak neki sincs a gépén. Majd összejön a skype-on is a csapat.
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 15:07:51 | Üzenet # 1809 |
 Vezér-hadnagy
| Ugyebár elég sok program van a kommunikálásra.(X-fire, Skype, Teamspeak, stb.. sortiefish arra gondolt, hogy legyen valami, amin ha kell gyorsan meg tudunk beszélni dolgokat közösen is akár. A gondolat jó. Azt a progit kellene választanunk, amelyik a legtöbb lehetőséget nyújtja számunkra, és mindenki által elérhető, akár még a "munkahelyén2 is telepíthető, és nem szólják meg érte. PL a Skype az ilyen, mert az nem specifikus kommunikációs eszköz. És nem is arról van szó, hogy versenyek környékén használjuk, tehát sávszélesség csipegető hatása nem érdekes annyira. A Teamspeak is jó lenne, ha lenne, és azt meg a versenyek környékén használnánk, ha valami gond van, vagy bármi. Azt meg arra találták ki, úgy tudom. A Skype előnyei még, hogy akár több száz megás fájlokat is tudunk küldeni egymásnak. Én már küldtem át 650 MB-ot gond nélkül. Nem kell feltölteni sehova, csak feltesszük a közös Skype csoportunkba, és aki benne van, az mindenki letöltheti. Gyors segítséget tudunk egymásnak adni, PC-s, telepítési, stb, gondokban. Képernyőmegosztás is lehetséges. És nem utolsó sorban, bármikor beszélgethetünk egymással. Támogatom a Skype-ot is, és a TeamSpeakot is. Utóbbit nem használtam még.
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 15:20:46 | Üzenet # 1810 |
 Vezér-őrnagy
| dzsavermadar, Köszönöm jól megfogalmaztad amire gondoltam és Ted is erre gondolt mikor pü-ben elküldte mindenkinek az msn-címét és én is pont emiatt említettem meg nektek. Azt nem tudom a skype képernyőmegosztása, hogy működik, de én is gondoltam rá, hogy ez is hasznosítható amennyiben szeretnénk vagy szükség lenne egymást segíteni. Van erre egy jó kis program ingyenes. Mikogo Ezzel is meg lehet osztani a képernyőt és a meghívott(ak) csak a monitort monitoron éppen látható dolgokat látják a gépen lévő adatokhoz semmiképp nem férhetnek hozzá. Programok beállításánál is lehet használni, mert lépésről lépésre látja a néző és hallja is mit vagy, hogy kell csinálni állítani. Nálunk például a setupolást pár perc alatt meg lehetne így mutatni annak aki kíváncsi rá és magától nem bír benne elindulni.
Az üzenetet módosította sortiefish - Vasárnap, 2011-08-07, 15:27:51 |
|
| |
sortiefish | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 15:31:32 | Üzenet # 1811 |
 Vezér-őrnagy
| dzsavermadar, Most jut eszembe, ha még érdekel a router beállítása az rfactor-ra akkor megkérem a barátomat és valamelyik módszerrel már biztos, hogy sikerülni fog. Csak időpontot kell egyeztetnünk. Bár a 24/7-es szerver mellé már remélhetőleg nem fog kelleni.
Az üzenetet módosította sortiefish - Hétfő, 2011-08-08, 12:01:14 |
|
| |
m4dm3n | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 15:40:16 | Üzenet # 1812 |
 Generalisszimusz
Üzenetek: 687
| Teamspeak-et nem ismerem, de az szerverónk admin felületén lehet igényelni 1 szoba Teamspeak 3-at. Nekem nem gond, ha felrakok még egy programot . Ha gondoljátok vitassátok meg és jelezzétek Ted vagy sztamas felé.
Nekem 8, hogy lesz-e vagy sem .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 16:24:59 | Üzenet # 1813 |
Címvédő
| Quote szerverónk admin felületén lehet igényelni 1 szoba Teamspeak 3-at Gyanítom nem véletlen, hogy ezt ajánlják(fel) az üzemeltetők is.
|
|
| |
PaJa1 | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 16:47:19 | Üzenet # 1814 |
Őrnagy
Üzenetek: 87
| Közös kommunikálásra mindenképp teamspeak. Routeren meg ha valaki privátba akar rF szerverkedni akkor portforwardingot (3 port) vagy nekem egyszerűbb DMZzni arra az időre beállítani mikor szerverkedem.
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 18:00:06 | Üzenet # 1815 |
 Vezér-őrnagy
| Még egy dolog a skype csoprtal (PHWTCC LIGA) kapcsolatban. Elég egy főnek valakit meghívnia a skypra vagy a csoportba nem kell minden taggal partnerkapcsolatot létrehozni ahhoz, hogy egymással a csoportban beszélni tudjunk.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 21:13:47 | Üzenet # 1816 |
 Mormogi Papa
Üzenetek: 439
| IE jó ötlet volt, elég sokat kommunikáltunk. Gr!
|
|
| |
adyz | Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 23:12:10 | Üzenet # 1817 |
 Hadnagy
Üzenetek: 69
| ismetelten van munkam, igy ismet melloznom kell a tarsasagot, jatekot, ugyhogy en itt befejeztem.
szep volt, jo volt, sok baratot szereztem, szoval mindent osszevetve: kiraly volt, na!
tovabbi jo gurulast, versenyzest, es minel tobb tagot kivanok!
adyz voltam, sziasztok.
az autós legjobb barátja a wd-40 és a féktisztító spray || "WRC is for boys. Group B was for men."
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 07:10:04 | Üzenet # 1818 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
| B. Gábor! Gratulálok az összetettben elért első helyezésedhez!
OxyKingRing
|
|
| |
Norbull | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 09:56:34 | Üzenet # 1819 |
Közlegény
Üzenetek: 16
| Sziasztok!
Ted, Dassved légyszi mondjátok meg, hogy ha a 3.0-ba Bandyval akarunk Team-et alkotni a Csapatnév, Rajtszámokat , FESTÉST kinek kell leadni, és ez hogy megy, bocsi hogy ilyen gagyin mondom el, de szertnék tisztába lenni ezzel a dologgal.
Ja és Szerdán megy a pénz.
GRATULA GÁBOR!!!!!!! Köszönettel: Noresz
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 09:59:36 | Üzenet # 1820 |
 Generalisszimusz
| Nagy gratula az OBHUN csapatnak az csapatbajnoki címért, valamint Bakos Gábornak az egyéni első helyért!
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 10:03:30 | Üzenet # 1821 |
 Generalisszimusz
| Norbull, Ted-nek kellesz leadni majd a csapatfestést, de ez még ráér. Mint ahogy a nevezés is . Hivatalosan aug.15-től aug.28-ig tart a nevezés leadás (ez mind a WTCC-re és mind a Porsche-re vonatkozik).
Rajtszámok ügyében még annyi, hogy nézzetek meg azért a Bajnokság 3.0: rajtszámok és nevezés topikot, hogy melyik számok foglaltak eddig. Természetesen még nem mindenki nyilatkozott, hogy megtartja vagy módosít (én speciel köv. idényben a 77-es számra váltottam a 7-ről).
Egyelőre ennyi .
|
|
| |
Norbull | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 10:19:02 | Üzenet # 1822 |
Közlegény
Üzenetek: 16
| Köszönöm m4dm3n.
Csak ma beszéltem a Bandyval és nem akarjuk lekésni, sajna beszart a gépem az utolsó futamon, és kénytelen voltam feladni, de majd a köv. szezon
Még egyszer Köszi!!!!!
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 11:25:50 | Üzenet # 1823 |
 Vezér-hadnagy
| Elnézést kérek, ha a második futam elején bármilyen zavart is okoztam. A felvezető kör elején keresztbe állt egy autó, és tolatott elém, ahogy meg akart fordulni. Én ugye megpróbáltam mindent megtenni az ütközés elkerülése végett. Ez azt hiszem sikerült is. Viszont amikor próbáltam újra elindulni, nem sikerült. mindent tudtam csinálni, csak gyorsulni nem. Állandóan visszaesett a fordulat. Aztán a játék ráállított a rajtrácsra. és elkezdődött a verseny. Ugyanez a gondom megmaradt. elvánszorogtam egy oldalsó helyre, és ott próbálkoztam "mindennel" Semmi eredmény. Ki akartam lépni, de azt sem engedte. Ekkor írtam nektek egy üzenetet. Aztán reset. Gondoltam a kormánycsatlakozásra, de nem tűnt rossznak. De kilépni viszont billentyű paranccsal kell. Nem tudom, mi történhetett. Ha lesz replay, majd megnézem az esetet is, mert olyan gyorsan történt, hogy pontos képem nincs is róla. Azóta nem próbáltam semmit, úgyhogy nem tudom a folytatást. Az első körben meg kaptam egy "defektet" és a boxba kényszerültem sajnos, egy elég előkelő helyről. Ilyen a verseny, semmi gond.
bakosgabor57,
Gratulálok a Bajnoki címhez!!! És gratulálok mindenki másnak is a remek helytállásért, és az elért helyezésekért. külön kiemelve a billentyűsök teljesítményét.
GRAT! GRAT! GRAT! =)))
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 11:30:05 | Üzenet # 1824 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 709
|
|
|
| | |
Ted-Mosby | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 11:43:01 | Üzenet # 1826 |
 Vezér-hadnagy
| m4dm3n,
remélem nem számoltam el sehol,azért nézzétek meg még én is beleszólhattam volna, de 5 db 0-ás futammal nehéz lett volna
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 11:48:52 | Üzenet # 1827 |
 Vezér-őrnagy
| Gratulálok az első három helyezettnek!
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 12:05:08 | Üzenet # 1828 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
| m4dm3n, Te,....te,....te-te csittes.....!!! A végére csak előszedted a billentyűdből a "Mega csitt packot", és megszerezted a harmadik helyet! Gratulálok neked is! Ezért máglyán fogsz égni!
OxyKingRing
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 12:54:52 | Üzenet # 1829 |
 Mormogi Papa
| Én is gratulálok a dobogósoknak! De minden versenyzőnek is!
Mad a te 7-es számodat lestoppoltam! Kell nekem.
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 13:13:47 | Üzenet # 1830 |
 Vezér-őrnagy
| Aki jönni szeretne a Skype csoportba a privát üzenetben a Skype neve mellé írja már meg az itt használt nick nevét is.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 13:31:56 | Üzenet # 1831 |
 Mormogi Papa
| Volna egy ötletem. Ha lesz porshe szelep kupa, akli nem akar ott indulni, azokkal egy rizke kupát csinálnák szívesen. Ha ie szeróján is, de inkább megyek a rizke móddal, mint bármelyik másikkal.
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 13:44:45 | Üzenet # 1832 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (Jeck) Ha ie szeróján is, de inkább megyek a rizke móddal, mint bármelyik másikkal. Jeck ez több okból is hirtelen kijelentésnek hangzik amit nem gondoltál át teljesen. 1. Örülök, ha már nem kell bajlódjak a szerverrel a router miatt. 2. A Porsche modra is nehezen gyűlik össze a létszám nem még egy harmadik futamhoz. 3. Ha jól gondolom azért van a RIZKE teszt, mert még nem dőlt el véglegesen melyik mod-al indul a 3. futam.
4. Természetesen, ha mégis külön futamot indítanál a szervert próbálom hozzá biztosítani.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 14:09:33 | Üzenet # 1833 |
 Mormogi Papa
| IE! Számítok rád. Arra gondoltam, ha lesz Porsche futam, és nem a rizke győz, akkor akik rizkézni akarnának tudnánk kicsit gurulni párhuzamosan. A volvo hangja is nagyon finom rizke módban, és végre csak abs low, kipörgés low, valamint váltó, és kuplung amit használok. A többi segítséget el is vehetik, mert így nagyon élvezetes. Nem vagyok egyedül ezzel, mert mások is szeretik ezt a módot. Szavazás után megkereslek. Részemről a Porsche módot lemondanám.
Ha a rizke meg volna szavazva persze jönnék porschézni is, de erre nem sok esély van. Szóval döntések után aki akar, IE segítségével mehetünk gurulni. Ma a bömöst is kipróbálom!
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 14:49:30 | Üzenet # 1834 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
| Ha Porsche mod lesz akkor azt kéne megbeszélni hogy most akkor heti váltásban lesz vagy nem! Ha nem akkor viszont célszerű lenne ugyan azokat a pályákat használni mint a WTCC-ben. De ha nem az sem baj csak: KEZDŐDJÖN MÁR! Apa kezdődik, kezdőőőődik!
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 15:48:24 | Üzenet # 1835 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (Jeck) Volna egy ötletem. Ha lesz porshe szelep kupa, akli nem akar ott indulni, azokkal egy rizke kupát csinálnák szívesen. Ha ie szeróján is, de inkább megyek a rizke móddal, mint bármelyik másikkal. Quote (Jeck) Ha ie szeróján is, de inkább megyek a rizke móddal, mint bármelyik másikkal. Quote (sortiefish) Jeck ez több okból is hirtelen kijelentésnek hangzik amit nem gondoltál át teljesen. 1. Örülök, ha már nem kell bajlódjak a szerverrel a router miatt. 2. A Porsche modra is nehezen gyűlik össze a létszám nem még egy harmadik futamhoz. 3. Ha jól gondolom azért van a RIZKE teszt, mert még nem dőlt el véglegesen melyik mod-al indul a 3. futam.
4. Természetesen, ha mégis külön futamot indítanál a szervert próbálom hozzá biztosítani. Quote (Jeck) IE! Számítok rád. Arra gondoltam, ha lesz Porsche futam, és nem a rizke győz, akkor akik rizkézni akarnának tudnánk kicsit gurulni párhuzamosan. A volvo hangja is nagyon finom rizke módban, és végre csak abs low, kipörgés low, valamint váltó, és kuplung amit használok. A többi segítséget el is vehetik, mert így nagyon élvezetes. Nem vagyok egyedül ezzel, mert mások is szeretik ezt a módot. Szavazás után megkereslek. Részemről a Porsche módot lemondanám.
Ha a rizke meg volna szavazva persze jönnék porschézni is, de erre nem sok esély van. Szóval döntések után aki akar, IE segítségével mehetünk gurulni. Ma a bömöst is kipróbálom!
Pontosabban fogalmazok! Nagyon örülnék neki, ha mindenki megtalálná a PHWTCC TEAM saját szerverén azt a mod-ot amivel játszani szeretne!
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 16:19:02 | Üzenet # 1836 |
 Mormogi Papa
| Jó lenne persze.
|
|
| | |
dzsavermadar | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 17:27:11 | Üzenet # 1838 |
 Vezér-hadnagy
| Quote (sortiefish) Pontosabban fogalmazok!
sortiefish,
Ennél is pontosabban kell fogalmazni. A szerveren fog futni elsődlegesen az a mod, amivel a bajnokságot fogjuk csinálni. Jelenleg képlékeny, hisz azért teszteljük. Addig felesleges is beszélni róla, mert lehet, hogy pont a Rizke lesz kiválasztva. Másodlagosan a szerveren, a Porsche van jelenleg betervezve. Nyilván bajnokság csak megfelelő létszám esetén indul. Attól még mint Fun megmarad, vagy keresünk mást. Az meg ésszerűtlen, és furcsa is lenne, legalábbis szerintem, hogy két WTCC-s mod fusson párhuzamosan. Tehát aki más modokkal akar játszani, az vagy offline, vagy saját szervezésű szerókon teheti meg. Ehhez mindenkinek joga van. Ha időm engedné, én legalább 4-5 moddal is játszanék szívesen.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 19:24:28 | Üzenet # 1839 |
 Mormogi Papa
| Dzsaver! Jaja igazad van!
Ezért ha a szavazás lemegy, akkor kezdünk bele a szervezésbe. IE lesz a szerónk, amíg mások fun-oznak.
Ha a rizke lesz megválasztva, akkor porschézok sztem.
A rizke moddal nincs akkora különbség a pilóták közt, és alig kell valami segítség, és szép is.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 19:29:04 | Üzenet # 1840 |
 Vezér-hadnagy
| Jeck, most ezt nem értem ??? összehoztuk a társaságot, vagyunk futamonként 13-15-en erre most belekezdesz a széthúzásba mi nem jó itt Neked ??
|
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 19:51:13 | Üzenet # 1841 |
Címvédő
| Köszi a gratulákat, és viszont gratula mindenkinek. Voltak izgalmas versenyek, következő bajnokság még jobb lesz. Holnap utalok...
Az üzenetet módosította bakosgabor57 - Hétfő, 2011-08-08, 19:52:00 |
|
| |
sortiefish | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 20:27:16 | Üzenet # 1842 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (Jeck) IE lesz a szerónk, amíg mások fun-oznak.
Jeck akkor most leírom, nem félreérthetően is. Azért mondtam, hogy mindenki találja meg a saját örömét vagy szórakozását a szerveren adott modokban, mert nem adok szervert csak akkor, ha valami gond lenne a PHWTCC Team saját szerverével.
Azonkívül egyetértek azzal amit Ted mondott neked, azért írtam korábban amit... mert, én is úgy gondolom, hogy nem tesz, tenne jót a teamnek, ha széthúzna a társaság, ezért sem...
Nem adok szervert addig amíg működik a PHWTCC Team szerver!!!
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 20:28:26 | Üzenet # 1843 |
 Mormogi Papa
| Ted! Nem széthúzás akart lenni. Lehet csak egy rosz ötlet. Bocs.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 20:38:28 | Üzenet # 1844 |
 Mormogi Papa
| Egyetlen problémám az, hogy volt egy szavazás, és akkor a rizkére szavazott a többség. Aztán lett megint egy szavazás, ott meg az lett, hogy maradjon a jelenlegi.
De igazán még a 3.0-ás módot sem teszteltük, tehát a szavazás majd az után lesz igazán helyénvaló.
Viszont a rizke mód gondolom nem lesz megválasztva, viszont kevés segítséggel is igen élvezhető rajta körözni.
Ennyi az egész, és nem akartam széthúzni, hanem amíg megy a porsche, bár még ez sem 100, hogy egyik héten porshe, másik héten WTCC, addig lehetne más moddal is foglalkozni.
Nem széthúzás akart lenni. Bocsánat, ha valaki arra gondolt, nem akartam ilyet.
|
|
| |
Béci | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 20:51:24 | Üzenet # 1845 |
 BikerBoy
Üzenetek: 118
| Sziasztok!!! Örülök, hogy sikerült csatlakoznom a társaságotokhoz!!! :$ Ha sikerül összehoznom, akkor szívesen játszanék veletek versenyeket!!! Nem vagyok egy Michelisz Norbi, de azért próbálom majd megállni a helyem köztetek!!! Teljesen nulláról indulok!!! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, hogy hogyan is kezdjem, hogy meglegyen a játék, és ugyan azzal a MOD-al tudjunk játszani!!! Néztem a letöltések mappában, hogy van most egy !ÚJ! PHWTCC TEAM MOD 3.0 nevezetű MOD amit már töltök is le, de ehhez szükséges a teljes verzió is, ami (WTCC 2011 by rizke) ez lenne? Ha letöltöm mind a két csomagot, akkor tudni fogok majd veletek játszani??? Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm!!! Üdv.: Béci
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 21:36:44 | Üzenet # 1846 |
 Generalisszimusz
| Béci, üdvözlet
Kell a 3.0-ás mod. Ez komplett benne van minden. Autok alapfestéssel + a 3. szezon pályái is. Rizke mod-ot meg csak másold bele a feltelepített 3.0-ás modba. Majd játékon belül ki tudod választani melyik kell éppen . Annyi, hogy a Rizke modban lévő Hungaroring pályát ne másold át. Másikat használunk a szerveren, mint ami a modban van.
Szerver címet és egyéb dolgokat Ted-Mosbytól kérhetsz .
Jeck, rizke modnál az első szavazat azért lett pozitív, mert újnak tűnt, de még nem volt tesztelve. Miután többen is teszteltük, derült ki, hogy ez nem az igazi. Túl sinautós lett. Ebből lett átemelve és kicsit módosítva dzsaver által a gumifizika, amivel jelenleg nem tudom mi a helyzet . Jelen állás szerint marad az eddigi 2.13-as mod, ami át lett nevezve 3.0-ra. Mentek bele az új pályák, valamit az autók alap skinjei. Ha jól emlékszem Ted dolgozik még rajta (egyedi menü + zene), de nem tudom, hogy áll a dolog . Ha nem így van, akkor bocsánat. Haluztam .
|
|
| |
Béci | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 21:45:22 | Üzenet # 1847 |
 BikerBoy
| Köszönöm szépen a segítségedet!!! Szóval akkor a 3.0-ás mod-ba belemásolom a Rizke féle fájlokat, kivéve a Hungaroring pályát, és akkor Ted-Mosby-tól kérek, és akkor utána tudok veletek játszani a szerveren!!! Lenne még egy olyan kérdésem, láttam, hogy egyéni skinnel rendelkeznek a kocsik, amiket hajtotok!!! Hogyan tudnék én is saját kinézetű autót csinálni??? Szívesen csinálnék egyedi kinézetű autót magamnak!!! :P Köszönöm segítségedet még egyszer!!! Üdvözlettel: Béci
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 22:15:30 | Üzenet # 1848 |
 Generalisszimusz
| Béci, igen:
1. Letöltöd a 3.0-ás modot, 2. Letöltöd a rizke modot, 3. Feltelepíted a 3.0-ás modot, 4. Belemásolod a rizke modot, de a benne lévő Hungaroring pályát nem, 5. Kérsz Ted-től elérhetőséget, illetve ő megírja a részleteket neked, 6. Mindíg figyeld a főoldalt, hogy éppen melyik az aktív mod.
Asszem ennyi .
|
|
| |
Béci | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 22:18:09 | Üzenet # 1849 |
 BikerBoy
| Rendben!!! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!! Üdv.: Béci
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-08-08, 23:13:35 | Üzenet # 1850 |
 Mormogi Papa
| Quote (m4dm3n) Jeck, rizke modnál az első szavazat azért lett pozitív
Értem én. Ezzel csak egy ötletet akartam megosztani. De széthúzni ne akarok.
|
|
| |
|