Nyitólap

Regisztráció

Belépés
Szerda, 2025-06-25, 05:51:07 | Üdvözöllek Vendég
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Csevegő
NeuroDátum: Péntek, 2011-04-29, 09:01:22 | Üzenet # 251
Vezér-őrnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 398
Hát... önmagában egész jó fun, ha megtanulja az ember. De versenyzésre tényleg totálisan alkalmatlan. biggrin

NeuroDátum: Péntek, 2011-04-29, 09:56:15 | Üzenet # 252
Vezér-őrnagy
A hétvégi tesztfutam helyszíne - ha elkerülné valaki figyelmét a hírek közé tett bejegyzés: Istanbul!

JackDátum: Péntek, 2011-04-29, 10:46:30 | Üzenet # 253
Alezredes
Üzenetek: 146
Ma nincs online?

PaJa1Dátum: Péntek, 2011-04-29, 10:50:48 | Üzenet # 254
Őrnagy
Üzenetek: 87
Én szeretem ezeket a szők városi pályákat. Porto, Macau, Pau smile

JackDátum: Péntek, 2011-04-29, 10:53:04 | Üzenet # 255
Alezredes
Azt hittem nincs online, de van. De számomra nincs.
Macau ehhez képest nyolcsávos sztára.

Bár lehet, ha be lesz választva meg fogom szeretni, mint Macaut. biggrin

KaraDaniDátum: Péntek, 2011-04-29, 10:56:57 | Üzenet # 256
Bajnok
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 345
Nem értem miért bántjátok Macaut, az egy nagyon jó pálya icecream

m4dm3nDátum: Péntek, 2011-04-29, 11:00:53 | Üzenet # 257
Generalisszimusz
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 687
Macau még nem is annyira gáz, de ez a Pau....hát ezt nem embernek találták ki biggrin . Itt még talicskával sem mernék élőben végigmenni, nem hogy egy több száz lóerős versenyautóval blink .

De amúgy látom a szuperszónikuscsalóbambuszok már hozták is a csíter időket biggrin .

KaraDani, naná, hogy jó neked Macau, mert nyertél ott te kis ....csíter biggrin . De 2. szezonban kössétek fel a bajúszt, mert csúfosan meg lesztek alázva minden pályán. Ez szól az összes bajornak biggrin .

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

Az üzenetet módosította m4dm3n - Péntek, 2011-04-29, 11:04:35

NeuroDátum: Péntek, 2011-04-29, 11:06:50 | Üzenet # 258
Vezér-őrnagy
De sok bajotok van... akinek nem tetszik, az ma nem tesztel online. De erre is jött szavazat, ezt is ki kell próbálni. :P

NeuroDátum: Péntek, 2011-04-29, 11:16:32 | Üzenet # 259
Vezér-őrnagy
Ezt értelmezze magában mindenki, különösen a VB-k, mert van egy olyan érzésem, hogy nem sokat ér az, hogy felhívtam a figyelmet a szabályzat változásaira! Változtatások miatt még most szóljatok!

9. Ajánlások a kiszabható büntetésekre

9./a Levágások

Levágás fogalma: 4 kerékkel a pályán kívül a belső íven.
Büntetése: a pályán haladás során történt 3 darabonként 5-15mp időbüntetés (súlyosságtól függően) az adott futamon akkor is ha 1 cm, akkor is ha fél méter, de csak akkor, ha a játék nem büntette a játékost!
Durva levágás fogalma: pályán kívül egy autó - vagy több - szélességű (a VB feladata eldönteni, hogy megvan-e): darabjáért időbüntetés az adott futamon, ha a játék nem tette – 15mp időbüntetés, amennyiben a játékos láthatóan nem próbálta meg kompenzálni.
Levágás az időmérő gyorskörön: 5 rajthelyes büntetés.

9./b Kicsúszás szélesítés

Fogalma: pályán kívül 4 kerékkel, a külső íven. Önmagában nem büntetendő.
Előzés pályán kívül 4 kerékkel (kicsúszással vagy vágással): ha nem adja vissza a játékos a helyet, akkor 15 mp időbüntetés az adott futamon.
Szélesítés - aszfalton - az időmérő gyorskörön: 2 rajthelyes büntetés (gyorskörön fűre kicsúszással való szélesítés nem büntetendő!).

9./c Előzés

Előzésre vonatkozó haladási alapszabály: egyezik a pályán való haladással, azaz mindaddig, amíg nem lóg le 4 kerék a pályáról, szabályos.
Előzés összeérő kocsikkal: ha nem történik sérülés, leszorítás vagy egyéb baleset, akkor nem büntetendő.
Előzés pályán kívül 4 kerékkel (kicsúszással vagy vágással): ha nem adja vissza a játékos a helyet, akkor 15 mp időbüntetés az adott futamon.
Előzés leszorítással: az adott futamidőből 15 mp időbüntetés.
Leszorítás fogalma: az egymás mellett haladó kocsik közül az egyik nem hagy helyet a pályán, oldalra kivezeti a másikat. Vizsgálandó az adott szituáció helytől és az autók helyzetétől függően.
Előzés leszorítással: 10 mp időbüntetés az adott futamon.
Előzés kilökéssel: az adott futamon 25 mp időbüntetés.
Szabálytalan védekezés, direkt cikázó feltartással: az adott futamon 15 mp időbüntetés.

9./d Balesetek, ütközések

Ütközés fogalma: két autó fizikai kontaktusa a pályán. Kisebb koccanások megengedettek, amennyiben az autók nem sérülnek, nem történik baleset.
Baleset okozása: 25 mp időbüntetés az adott futamon.
Tömeges baleset okozása: 25 mp időbüntetés a futamon és 10 bajnoki pontlevonás. A harmadik után (helyett) a bajnokságból való kizárás.
Baleset, ütközés amennyiben a vétlen fél egyensúlyt veszít, de nem sérül: 10-20 mp időbüntetés az adott futamon, amennyiben ezzel helyezés(eke)t veszít a vétlen fél harmadik félhez képest. Baleset, ütközés amennyiben a vétlen kocsija annyira sérül, hogy nem tudja befejezni a futamot: a következő futamon utolsó helyről való rajtolás, 15 mp késleltetéssel.

9./e Rajtbaleset

Fogalma: start utáni első kanyarban sérülés, baleset, visszaesés okozása más(ok)nak.
Büntetése: a következő versenyen az illető leghátul indul, akkor is, ha valakinek rossz az időmérő köre, vagy késés miatt nem ment időmérőn. A büntetett játékos ezen felül 15mp-cel a sípszó elhangzása után indulhat. Amennyiben előbb indul, úgy 5-10 bajnoki pontbüntetést kap.
Felvezető körben baleset okozása: lásd rajtbaleset.

9./f Chatstop

Fogalma: a versenyek adott meneteiben tilos a nyilvános chat használata.
Chatstop megsértése rajtrácsra felálláskor: VB részről figyelmeztetés azonnali befejezésre.
Chatstop megsértése a verseny során: 10 mp időbüntetés. Folyamatos/szándékos megsértés esetén az adott futamon a játékos eredményeinek törlése.
Chatstop nem vonatkozik a whisperre, ha olyan játékosnak írnak, aki boxban van, de a pályán lévő játékost tilos megzavarni. A szabálytalan whispert a játékosoknak kell panasz formájában jelenteni.

9./g Egyéb

Speedlimit mellőzése a boxutcában verseny során: 5 bajnoki pontlevonás.
Büntetés figyelmen kívül hagyása (pl. boxból indulás): a következő futamról eltiltás.
Szándékos baleset okozása: a bajnokságból való azonnali kizárás.
Kisebb figyelmetlenségek, szabálytalanságok: figyelmeztetés kiosztása. A 3. figyelmeztetés után (helyett) 5 bajnoki pontlevonás. A felsorolt büntetések ajánlások a VB részére, s csak akkor szabhatóak ki, ha a program nem büntette a játékost. A VB saját hatáskörén belül dönthet a felsoroltakhoz képest enyhébb, vagy szigorúbb büntetés mellett is.
A büntetések pontos letöltését - amennyiben szükséges - a VB mindig kiemelt figyelemmel követi. Az elfelejtett/nem észrevett büntetésekkel kapcsolatos reklamációkat nem áll a VB módjában elfogadni.

dzsavermadarDátum: Péntek, 2011-04-29, 11:49:08 | Üzenet # 260
Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
Szabályzat módosításhoz

A "tömeges baleset okozásánál" valami számot/arányszámot, (indulók %-ában esetleg) meg kellene adni talán a viták/megítélés elkerülése végett.

Ha a tömegbaleset okozása rajtbalesetnél történik, melyik büntetés a mérvadó, vagy mindkettő érvényesüljön?

Speedlimit mellőzését az időmérőn is kellene tiltani/büntetni (figyelmeztetés), hiszen ebből volt már néhány gond.
A versenyen azt hiszem a játék mindenképpen bünteti, de azért maradjon bent.

"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."

NeuroDátum: Péntek, 2011-04-29, 12:00:38 | Üzenet # 261
Vezér-őrnagy
A speedlimitet nem írtam ki külön, az a "kisebb figyelmetlenségek, szabálytalanságok közé" tartozik, eddig is figyelmeztetést adtunk érte. A játék egyébként nem büntet érte komolyan, csak kreditlevonással, szóval az a VB hatáskörébe tartozik.

A tömeges balesetet meg döntse el a VB, hogy az-e vagy sem, akárcsak a rajtbalesetet, ennyire azért legyen önálló gondolkodású szervezet.

Megbeszéltük már 100x, hogy nem lehet minden részletre kiterjedő szabályozást készíteni, mert akkor 800 oldalas lenne (így is elég hosszú), de talán még annál is több. Gondolkodó embereket választunk a VB posztokra. Az a feladatuk, hogy a két(több)értelmű helyzeteket megoldják és döntéseket hozzanak olyan eseményeknél, amire nem lehet előre felkészülni. Tudom, hogy védeni akarod magad, amennyire lehet, de a felelősség sok esetben csak a tiéd és a többi 3 versenybíróé, nem pedig a szentírásé (amit viszont mindenki elfogad a részvételével).

JackDátum: Péntek, 2011-04-29, 12:17:29 | Üzenet # 262
Alezredes
Kérdés. Mikor lesz meg, hogy mely pályákra esett a szavazat? smile

NeuroDátum: Péntek, 2011-04-29, 12:21:46 | Üzenet # 263
Vezér-őrnagy
Holnap éjfélig fogadom el a szavazásokat. Vasárnap kiteszem a táblázatot és a végeredményt.

dzsavermadarDátum: Péntek, 2011-04-29, 12:22:58 | Üzenet # 264
Vezér-hadnagy
Quote (Neuro)
csak kreditlevonással

Én a múltkori versenyen Box/stop vagy áthajtásos büntit kaptam a játéktól ezért. Pedig bekapcsoltam amikor kimentem javításra, de valszeg rosszul, és amikor bátran nyomtam neki, egyből gyorshajtottam, aztán fék persze, de már késő volt. Csak gyakorlásokon von creditet szerintem.

Egyébként igazad van, majd eldöntjük a dolgokat az adott helyzetben.

NeuroDátum: Péntek, 2011-04-29, 12:24:12 | Üzenet # 265
Vezér-őrnagy
Quote (dzsavermadar)
Én a múltkori versenyen Box/stop vagy áthajtásos büntit kaptam a játéktól ezért.

Versenyen igen, de az benne is van, hogy pontlevonás (persze csak akkor ha a játék nem bünteti, de mondjuk erre nem sok az esély, mert elég szigorúan figyeli). De én az időmérőre gondoltam, azon nem ad semmilyen büntetést (érdekes is lenne az áthajtásos biggrin ). Arra adtunk eddig is figyelmeztetést.

KaraDaniDátum: Péntek, 2011-04-29, 12:33:24 | Üzenet # 266
Bajnok
Büntetése: a pályán haladás során történt 3 darabonként 5-15mp időbüntetés (súlyosságtól függően) az adott futamon akkor is ha 1 cm, akkor is ha fél méter

Ez így nem tiszta, most akkor súlyosságtól függően, vagy akkor is ha 1 centi vagy fél méter. Kettő üti egymást szerintem. A kicsiért amit nem itél a vb durvának miért nem jó az eddigi fix 5mp/3db?

A 15mp jó a nagyon durvára, de akkor tényleg legyen is figyelembe véve a kompenzálás! Aki átrongyol durván és nem is lassít az megérdemli. Ha előz vele vissza kell adni a helyezést, ha nem akkor pedig le kell lassítani annyira, hogy egyértelműen ne nyerjen vele időt az illető.

Előzés leszorítással: az adott futamidőből 15 mp időbüntetés.

Itt egy kis fogalmazáshiba van.

Az üzenetet módosította KaraDani - Péntek, 2011-04-29, 12:48:23

JackDátum: Péntek, 2011-04-29, 12:36:42 | Üzenet # 267
Alezredes
Nincs. Aki úgy előz, hogy leszorít valakit az 15 mp időbüntit kap, amit a verseny végén levonnak a VB-k.

JackDátum: Péntek, 2011-04-29, 12:37:40 | Üzenet # 268
Alezredes
Most nézem basszus Neuro atomcsíter! biggrin biggrin biggrin

KaraDaniDátum: Péntek, 2011-04-29, 12:46:52 | Üzenet # 269
Bajnok
Nincs. Aki úgy előz, hogy leszorít valakit az 15 mp időbüntit kap, amit a verseny végén levonnak a VB-k.

Jó akkor nyomok egy-két leszorítást, aztán légyszi vonjátok le az időmből. Fél perc levonása elég is lesz, hogy röhögve nyerjem a versenyt cool
Értelmezhetted volna a mondatot mielőtt reagálsz rolleyes

Ha már benne akarjuk hagyni a mondatban a futamidő szót, akkor "futamidőhöz" és nem ből. De jobban paszolna a szabályzat többi részével: "Előzés leszorítással: az adott futamon 15mp időbüntetés"

NeuroDátum: Péntek, 2011-04-29, 12:49:55 | Üzenet # 270
Vezér-őrnagy
Quote (KaraDani)
Ez így nem tiszta, most akkor súlyosságtól függően, vagy akkor is ha 1 centi vagy fél méter. Kettő üti egymást szerintem. A kicsiért amit nem itél a vb durvának miért nem jó az eddigi fix 5mp/3db?

Hát ha 1 centis vágásokról van szó, akkor nem a maxot osztod ki, hanem az 5-öt. A fix 5mp túlságosan gyenge a pofátlan vágásokért (ami viszont még nem estek bele a teljes autó szélességű vágásba).
Az 1 centi vs fél méter arra vonatkozik, hogy a vágás az vágás, tehát büntetendő valamennyire, ha összejön a 3db. Ha nem egyformák (pl. két kicsi meg egy nagy), akkor majd aszerint eldöntitek. Ha egyáltalán jön ilyen óvás. A bajnokin egy se volt, Smisa "szerintem mindenki vágott" óvását leszámítva. biggrin

Quote (KaraDani)
Itt egy kis fogalmazáshiba van.

És mi? wacko Ja OK. Nothing, átírtam. Meg azt is, hogy kétszer szerepelt az "előzés leszorítással" biggrin

rocknrollaDátum: Péntek, 2011-04-29, 15:55:32 | Üzenet # 271
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
Sziasztok! Leszedtema 2.0 verziót.Kellene egy kód!!!!!!!!!!!

dzsavermadarDátum: Péntek, 2011-04-29, 16:22:16 | Üzenet # 272
Vezér-hadnagy
Quote (rocknrolla)

Ez mindenhol így megy? Vagy csak én vagyok túl maradi felfogású, és szűklátókörű? crazy

Az üzenetet módosította dzsavermadar - Péntek, 2011-04-29, 16:23:14

NeuroDátum: Péntek, 2011-04-29, 17:10:36 | Üzenet # 273
Vezér-őrnagy
Quote (rocknrolla)

Nem kapsz. Mutatkozz be legalább, vagy valami. Múltkor is járt itt egy arc, odaadtam neki, azóta erre se járt, pedig állítása szerint velünk akart versenyezni.

rocknrollaDátum: Szombat, 2011-04-30, 06:29:52 | Üzenet # 274
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
Szevasztok!!!!!!!!!!!! Most nem rég kezdem el az rfactorral játszani, és rátaláltam erre az oldalra egy ismerősöm által. Azt tervezzük, hogy némi gyakorlás után egy közös csapattal meghóditsuk a csúcsot.
Ezért is lenne fontos az a kód!!!!!!!!!!!!!!!!
Előre is köszi!!!!!!!!!!!!
UI: Remélem mindannyian kint lesztek a wtcc futamon!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá Michelisz Norbi!!!!!!!!!!!!!

Bocs hogy az elején nem mutatkoztam be!!!!!!!!!!!
My Name is Rocknrolla

NeuroDátum: Szombat, 2011-04-30, 07:11:42 | Üzenet # 275
Vezér-őrnagy
Nos, szevasz!!!

Quote (rocknrolla)
Azt tervezzük, hogy némi gyakorlás után egy közös csapattal meghóditsuk a csúcsot.

Aztán melyik csúcsot? biggrin

dzsavermadarDátum: Szombat, 2011-04-30, 08:30:29 | Üzenet # 276
Vezér-hadnagy
Boldog 61. éves születésnapot JJ booze

PaJa1Dátum: Szombat, 2011-04-30, 08:42:20 | Üzenet # 277
Őrnagy
rocknrolla,

Gyakorolni mér 1 hét áll a rendelkezésre az első éles futamig, a tesztfutamig viszont már csak másfél nap. Ma van a nevezési határidő, úgyhogy bele kell húzni. A csúcsot meghódítani szépen hangzik, de, mint az a híddal is lenni szokott, majd akkor megyünk át rajta amikor odaérünk.
A beragadó billentyűddel meg kezdj valamit!!!!!!!!!!

JackDátum: Szombat, 2011-04-30, 08:43:41 | Üzenet # 278
Alezredes
Ide is beraktad? Köszönöm Dzsaver.

Lássa meg hát ország-világ mi az ami miatt az rfactor nekem a mai napon is a csúcs.
Hát amikor visszanézek egy kört, és látom milyen íveken, és hogyan mozog az autóm, akkor örülök.
Akkor is ha az idő nem egetrengető.
Amikor a kört csinálom ugyanúgy élvezem.
Verseny nélkül is, ha csak tesztelek is, megvan az örömöm. ok

DAeRKDátum: Szombat, 2011-04-30, 08:49:50 | Üzenet # 279
Ezredes
Üzenetek: 242
Hi Neuro !
Azt hiszem az a bizonyos arc Én voltam shy
Bocsánat, hogy nem jelentkeztem a fórumban. Offline jó sokat autóztam hétfő a v2-es moddal. Tesztelgettem az autókat, hogy melyik fekszik nekem jobban. Iszonyat jó ez a mod. Gratula !
Nemrég néztem, hogy tesztelgettek az Istambul Parkban. Próbálnék belépni a szerverre, de a játékon belül nem látom a priviben megadott szervernevet. Tudnál ebben segíteni?

Üdv: DAeRK

Ui.: Mégegyszer bocsánat, hogy nem jelentkeztem illetve köszöntem meg.

NeuroDátum: Szombat, 2011-04-30, 08:51:18 | Üzenet # 280
Vezér-őrnagy
Oké, semmi gond. Ez így már kerek. smile

DAeRKDátum: Szombat, 2011-04-30, 09:48:05 | Üzenet # 281
Ezredes
Hi
Meg lehet változtatni a pilótanevet a játékban?
Vagy az marad amelyiket a játék telepítésénél megadtam.

NeuroDátum: Szombat, 2011-04-30, 10:02:07 | Üzenet # 282
Vezér-őrnagy
Vagy készíthetsz egy új profilt, vagy ha átnevezed a Profiles könyvtárban a profilod mappáját és a playername.plr fájlt, az is megoldás.

DAeRKDátum: Szombat, 2011-04-30, 10:13:41 | Üzenet # 283
Ezredes
Hi!
Megváltoztattam!

NeuroDátum: Szombat, 2011-04-30, 10:15:19 | Üzenet # 284
Vezér-őrnagy
Jól van, csak a véglegest akkor írd be a nevezéshez. Illetve a bajnokság során nem lehet nicket/autót váltani, szóval akkor ami lett/lesz, az legyen fix! Ha ilyen típusú módosítási kérelmeid vannak, nyugodtan szólhatsz privátban valamelyik moderátornak/versenybírónak is!

NeuroDátum: Szombat, 2011-04-30, 17:57:20 | Üzenet # 285
Vezér-őrnagy
Patch 2.1 tölthető! Szerver frissítve, elindítva! Patchjelszót szétküldtem körüzenetben!

YakQzADátum: Vasárnap, 2011-05-01, 08:42:16 | Üzenet # 286
Alezredes
Üzenetek: 141
Feltettem a patch-et. Megnéztem a kocsikat, csapatokat. Grat mindenkinek!
Amin meglepődtem, hogy a korábbi favorit autókkal, úgymint Cruze és TDi senki nem fog menni! surprised biggrin

NeuroDátum: Vasárnap, 2011-05-01, 08:43:09 | Üzenet # 287
Vezér-őrnagy
A TDi azért akkora favorit nem volt... biggrin
Viszont a két újonc Cruze-zal indul, csak ők még nem adtak le festést, mert az utoló pillanatban neveztek.

YakQzADátum: Vasárnap, 2011-05-01, 08:55:35 | Üzenet # 288
Alezredes
Üzenetek: 141
Neuro,
Tudtam, hogy vmibe bele fogsz kötni! biggrin
Neked am minden másnap új titulusod van? (te gané! ahogy M4d mondaná)

NeuroDátum: Vasárnap, 2011-05-01, 09:06:34 | Üzenet # 289
Vezér-őrnagy
Quote (YakQzA)
Tudtam, hogy vmibe bele fogsz kötni!

Ez a dolgom. biggrin

Quote (YakQzA)
Neked am minden másnap új titulusod van?

Igen. Mert megtehetem. biggrin

Ted-MosbyDátum: Vasárnap, 2011-05-01, 09:15:55 | Üzenet # 290
Vezér-hadnagy
Üzenetek: 709
Quote (Neuro)
A TDi azért akkora favorit nem volt...

azért nekem hozott egy összetett harmadik helyet biggrin biggrin biggrin

DAeRKDátum: Vasárnap, 2011-05-01, 12:01:53 | Üzenet # 291
Ezredes
Hi All!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha szeretnénk gyakorolni "privátban" online és én hozom létre a szervert, amire a csapattársam csatlakozik akkor van rá lehetőség, hogy én is vezessek? Na ezt jól megfogalmaztam... wacko

JackDátum: Vasárnap, 2011-05-01, 12:08:51 | Üzenet # 292
Alezredes
Persze! Ha tudtok csatizni, akkor ketten mehettek.
De ha beindul a bajnokság, inkább gyertek fel online, mert több tapasztalatot szereztek!

DAeRKDátum: Vasárnap, 2011-05-01, 12:32:29 | Üzenet # 293
Ezredes
köszi

DAeRKDátum: Vasárnap, 2011-05-01, 14:27:57 | Üzenet # 294
Ezredes
Hi All!

Beállítási segítséget lehet a fórumban kérni? Tudom, hogy van letölthető tanácsadó, de az csak általánosságban használható. Olvasgattam, állítgattam, gyaloroltam, elrontottam....
Például az Istambil Park-ra való beállításra lennék kíváncsi. Tudom, hogy ez így elég pofátlan kérés.
Már jó pár éve autózom PC-n, főleg a vérbeli szimulátorokat kedvelem (GTR. GTR2, Race sorozat, Richard Burns Rally...),
de eddig a beállításokkal nem nagyon foglalkoztam, mert csak offline autóztam. El sem tudom képzelni, hogy milyen beállítás kell ahhoz, hogy 2:07-et menjen az ember. Tudom, hogy a pilótának is jónak kell lenni ..
A legjobb időm offline 2:10:1.. ezt az időt egyszer sikerült mennem. Átlagban tudom tartani a 2:10 végét 2:11 elejét az Istambul Parkban.

Ha valaki segítene megköszönném smile

PaJa1Dátum: Vasárnap, 2011-05-01, 14:35:43 | Üzenet # 295
Őrnagy
Itt a honlapon le van irva hogy mi mit csinal. Azt tanulmanyozd at es a tapasztalatoddal egyutt annak megfeleloen allitsd az autod

BaluuukaDátum: Vasárnap, 2011-05-01, 14:35:57 | Üzenet # 296
Közlegény
Üzenetek: 5
hahó!:)eddig verseny volt azért nem tudtam szeróra menni,de már nincs verseny és még sem tudok...azt írja ki miután beírtam a szerver jelszavat,hogy csatlakozási idő lejárt néhány mp után:(.Tudja vki mi lehet?

PaJa1Dátum: Vasárnap, 2011-05-01, 14:36:08 | Üzenet # 297
Őrnagy
Erdekes dolgokat muvel a mobilnet... Duplaposzt lett

Az üzenetet módosította PaJa1 - Vasárnap, 2011-05-01, 14:39:04

Ted-MosbyDátum: Vasárnap, 2011-05-01, 14:38:35 | Üzenet # 298
Vezér-hadnagy
Üzenetek: 709
Istanbul-i beállításom 2:08 vége csak:

BaluuukaDátum: Vasárnap, 2011-05-01, 14:38:57 | Üzenet # 299
Közlegény
Üzenetek: 5
most meg megint verseny van.....még véletlenül se tudjak menni pár kört:D

bakosgabor57Dátum: Vasárnap, 2011-05-01, 14:40:08 | Üzenet # 300
Címvédő
Üzenetek: 125
Úristen, rám vertek 7 évet! Egészségedre JJ !

Keresés:

Copyright MyCorp © 2025
Az oldalt a uCoz rendszer működteti