Nyitólap

Regisztráció

Belépés
Szerda, 2025-06-25, 12:06:36 | Üdvözöllek Vendég
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Csevegő
m4dm3nDátum: Csütörtök, 2011-12-15, 12:12:40 | Üzenet # 3801
Generalisszimusz
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 687
Béci, thumb .

Én meg nagyban ügyködöm a ROC modon smile . Már van benne asszem 6-7 autó, de kérnék egy kis tippet milyen autót rakjak bele még smile . Nem kell sokat felsorolni, elég 2-3 tipp is, de csak olyat, amit érdemes egy ROC pályára ráereszteni.

Tehát ilyen 6-7-800 LE-s csodákat ne írjatok biggrin . 3-4-500 LE-ig jöhetnek tippek smile .

Amik most vannak benne: Ariel Atom, Buggy, Caterham, Lada VFTS, Mini Morris, Mitsubishi Lancer Evo IX, Skoda Fabia S2000 (de itt még a kamera nézetet meg kell oldanom!), Subaru Imprezza WRX STi, VW Scirocco (alap autó!). Nem biztos, hogy mind fel lesz használva!

Még kellene pár erősebb verda, csak ötletem sincs mi legyen az. Szóval, ahogy fentebb írtam, 2-3 tipp kellene, aztán majd szemezgetek, mit tegyek bele smile .

Bővebb infó, majd ha már kész a mod smile .

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

BéciDátum: Csütörtök, 2011-12-15, 13:31:26 | Üzenet # 3802
BikerBoy
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 118
Szervusz m4dm3n!!!
Eddig ígéretesnek tűnik az autók szempontjából!!!
Nézegettem oldalakat, van pár ötletem amit meg is osztanék most veled!!!
Autók:
- AUDI TT
- KTM X-BOW (ha van ilyen autó csinálva az rFactor-hoz)
- Renault Super Clio vagy Megane
- LOTUS ELISE vagy EXIGE

Ezek azok az autók, amik erősek is azért, viszont a kis kasztni miatt, egy ilyen szűk pályán is el lehet velük evickélni!!!
Ha valamiben elakadsz, szólj, hátha tudok valamiben segíteni!!!
Üdv.: Béci

KaraDaniDátum: Csütörtök, 2011-12-15, 14:18:06 | Üzenet # 3803
Bajnok
Üzenetek: 345
Uff, kicsit elkezdtem kételkedni a fülemben ez után:
0-60 mph 1 sec alatt utcai autóval, mi van? eek
9,3 literes V8???? eek Lehet a csomagtartó méretét adja meg, csak félrehallom wacko
És csak kb 50 litert eszik 100-on ha jól számoltam biggrin

Az üzenetet módosította KaraDani - Csütörtök, 2011-12-15, 14:37:00

InHellDátum: Csütörtök, 2011-12-15, 15:12:26 | Üzenet # 3804
Alezredes
Üzenetek: 106
Óh csak röpke 140ezerből megjárnám Kisvárda-Budapestet oda-vissza. biggrin
Hát nemtom 36milláért inkább mást vennék. biggrin

Az üzenetet módosította InHell - Csütörtök, 2011-12-15, 15:17:19

m4dm3nDátum: Csütörtök, 2011-12-15, 15:40:46 | Üzenet # 3805
Generalisszimusz
Béci, kösz a tippeket smile . Lotuse Elise v. Exige van valahol nekem, TT szintén, meg talán Megan modom is, ezeket meg tudom oldani és beletenni smile . Sajnos a KTM-ből nem létezik sehol letölthető változat. Annyi van, hogy készül, de hogy mikor lesz letölthető az passz.

De kösz a tippeket mégegyszer thumb . Lotusra és a TT-re alapból gondoltam én is, de valamiért kihagytam eddig biggrin .

KaraDani, odabasz... nem kicsit biggrin . Ezt csak beröffented már megevett 3 lityó naftát biggrin . Durva, de nekem sem kéne. Azért a gázpedált egyszer megpöckölném na biggrin .

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

BéciDátum: Csütörtök, 2011-12-15, 15:44:56 | Üzenet # 3806
BikerBoy
Szervusz m4dmen!!!
Keresgettem most én is X-BOW ügyben, de én sem találtam!!!
Egy csomó német, angol oldalon van róla szó, de csak az, hogy készítés alatt áll a dolog!!!
Örülök, hogy tudtam segíteni!!!

InHellDátum: Csütörtök, 2011-12-15, 16:53:41 | Üzenet # 3807
Alezredes
m4dm3n, feltöltöttem egy videót, milyen kocsikkal mentünk volna a SIMROC-on, ha Danival nem szúrnak ki.
Természetesen én meg visszamondtam a nevezésem. Kapják be, amatőr banda. biggrin

KaraDaniDátum: Csütörtök, 2011-12-15, 17:08:08 | Üzenet # 3808
Bajnok
Modot elvileg lekapta m4d is meg én is, csemegézgetünk ebből is, de az konkrétan, hogy nincsenek lefixálva a setupok szerintem elég gáz. Egyrészt készülj fel majd 10 autóval úgy hogy még setupolni is lehet, másrészt élőben sem nyúlnak hozzájuk.
Te most komolyan visszamondtad ezért a nevezésed? wacko Idióta vagy! Bár ezt eddig is tudtam lol

InHellDátum: Csütörtök, 2011-12-15, 17:27:21 | Üzenet # 3809
Alezredes
KaraDani, mentem pár kört a szerveren, és minden le van fixálva, a kormányzár-féknyomáson kívül semmit sem lehet állítani.
Amíg nincsenek lefixálva a szabályok, addig mi alapján gyakoroljak?
Nem tudom nézted-e a hotlaps-et, de szerintem olyan 23mp-t lehet menni ha nem hagyod el az aszfaltot.
Én mentem vagy 40 kört, és a 24.xx idő nyílván nem a legjobb, de mikor látom, hogy lecsapják a kanyarokat, és 20.xx-es időket mennek....
Most akkor az szabályos vagy sem? Ugye neked is azt mondták, hogy nem, mégis bekerült mindenki, aki lecsapta a köröket az is.
Szóval komolytalan.

Az üzenetet módosította InHell - Csütörtök, 2011-12-15, 17:27:59

KaraDaniDátum: Csütörtök, 2011-12-15, 17:48:25 | Üzenet # 3810
Bajnok
Na ezt ki kéne deríteni, hogy tudták ezt megoldani, amikor mi próbáltuk nem jöttünk rá a szerveren hogy lehet választhatóan beállítnai a fix setupot wacko Ez hasznos infó majd utána kell keresnem biggrin

DAeRKDátum: Csütörtök, 2011-12-15, 20:38:05 | Üzenet # 3811
Ezredes
Üzenetek: 242
m4d, Nissan 350Z?

Sinnyo83Dátum: Csütörtök, 2011-12-15, 21:52:23 | Üzenet # 3812
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 18
Sikerült telepíteni mindent,hála Dodi-nak ezer köszönet érte.Viszont van egy kis gondom valamiért mikor belépek a foce feedback össze-vissza rángat. Valakinek ötlet?

DAeRKDátum: Csütörtök, 2011-12-15, 22:25:27 | Üzenet # 3813
Ezredes
Sinnyo, Lehet, hogy ugyanaz a problémád, mint sztamásnak volt. Irányítás/erőhatás fülön állítsd -100 %-ra (mínusz száz) a csúszkát.

Az üzenetet módosította DAeRK - Csütörtök, 2011-12-15, 22:26:03

Sinnyo83Dátum: Csütörtök, 2011-12-15, 23:13:42 | Üzenet # 3814
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 18
Köszi,de kínlódtam és benyomtam a g-gombot és bekapcsoltam valami hardvert és megnyomtam még egyszer és műkszik már,de azért köszi és hátha segíthettem sztamásnak is.Bár nem hiszem hogy ilyen banális problémája lett volna.

BéciDátum: Péntek, 2011-12-16, 18:42:07 | Üzenet # 3815
BikerBoy
Ne nézzétek a SIMROC 2-t mert holnap reggel fájni fog a hasatok, olyan izomláz lesz benne a sok röhögéstől!!!
Azt hittem, ez egy komolyan megszervezett esemény!!! De inkább nem fejteném ki a vélemény róla!!!
Úgy hiszem, hogy mi ennél lényegesen jobban, zökkenőmentesebben meg tudjuk szervezni!!!
Várom a mod-ot!!! biggrin

dugojancsiDátum: Szombat, 2011-12-17, 09:38:14 | Üzenet # 3816
dugo mester
Üzenetek: 359
Quote (m4dm3n)
Találtam egy újabb jó kis modot, de egyelőre nem mondok róla semmit

Én is találtam, mondjuk ez a mod elég minimalista, mindössze Ford és Holden autókat tartalmaz, viszont van bennük kalória (670 LE-s szörnyek), nem nehéz az irányításuk (billentyűzettel sem) ami ugye többeknél is szempont élvezhetőségi faktorban, de azért hátsókerekesek, így nem lehet ész nélkül nyomni a gázt.
Most így hirtelen egy negatívat tudnék írni róla: túl sokat fogyaszt biggrin

DodiDátum: Szombat, 2011-12-17, 09:45:41 | Üzenet # 3817
Ezredes
Üzenetek: 209
Dugó, ebben a kategóriában nem szokott lenni Vauhall illetve Opel Omega?

dugojancsiDátum: Szombat, 2011-12-17, 10:52:23 | Üzenet # 3818
dugo mester
Nem, ebben csak Ford és Holden játszik.
Közben találtam egy frissebb verziót, a motorhang változott, a setupolási lehetőségek tárháza is bővült, talán még az irányítás is jobb lett, a festés viszont maradt, úgyhogy egy motorháztetős videót készítettem:

Na erre a bajnokságra beneveznék biggrin Akit érdekel a témakör az a linkre kattintva tájékozódhat.

rocknrollaDátum: Szombat, 2011-12-17, 15:18:59 | Üzenet # 3819
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
Kedves Dugo!

Én ezt szajkózom már régóta. Teljes mértékben támogatom, nekem ez a mod már régóta meg van.
Az enyém a 2010-es verzió.
Igaz hogy csak két féle márka képviseli magát de vagy 60 kocsi van benne az biztos.Egy próbát szerintem mindenképpen megér.

DAeRKDátum: Szombat, 2011-12-17, 16:39:21 | Üzenet # 3820
Ezredes
Hi All!
KaraDani által belinkelt Porsche 911 GT moddal mentem egy "keveset".
íme egy kis ízelítő.

http://youtu.be/q4SPJOHWBlU

spdriDátum: Szombat, 2011-12-17, 17:19:34 | Üzenet # 3821
Ezredes
Üzenetek: 229
Kipróbáltam ezt a V8 Supercars modot, nekem NAGYON-NAGYON szimpatikus: jól állítgatható, stabilan vezethető, de nem sínautós, a setuppal játszóssá is tehető az autó viselkedése, tehát kiegyensúlyozott modnak tűnik számomra. Nekem egyértelműen tetszik! smile

spdriDátum: Szombat, 2011-12-17, 18:21:05 | Üzenet # 3822
Ezredes
dugo,

Azt tapasztaltam, hogy ugyanazzal a setuppal a Ford gumijai alig kopnak sok kör után is, míg a holdené már pár kör után is rendesen, nézd meg, nálad is így van-e...

m4dm3nDátum: Szombat, 2011-12-17, 18:22:42 | Üzenet # 3823
Generalisszimusz
dugojancsi, leszedtem én is. Egy korábbi változatát már próbáltam régebben, de az nekem nagyon cinkes volt. Ez valahogy jobban terelhető még bill.-el is smile . Mid-Ohioban, meg Snettertonban mentem vagy 10-10 kört alapbeállításokkal és nem volt vészes. Igaz 2.-ban képes elforgatni a seggét, ha nem jól adagolom a gázt, meg ha hamar rátolom a kipörgésgátló-feloldást biggrin .

Ahhoz, hogy ez lehessen a 2. mod, viszont több ember reakciója kell még smile .

spdriDátum: Szombat, 2011-12-17, 18:50:54 | Üzenet # 3824
Ezredes
m4d, esetleg jövő hétre be lehetni tenni a szerverre, ha a többieknek is megfelelő...

BandyDátum: Szombat, 2011-12-17, 21:56:13 | Üzenet # 3825
Hadnagy
Üzenetek: 68
Srácok!!! Ne rugaszkodjunk el a phwtcc-től vagyis a névben megbúvó wtcc-től!!! Milyen v8 supercars???? Aki nem azért van itt hogy wtcc-zen hanem más kocsikkal menjen annak ajánlok egy formula1-es vagy más "jól cibálható" autókkal tüzdelt ligát!!!!! Ez wtcc ligának indult aradjon is az!!!!!

KaraDaniDátum: Szombat, 2011-12-17, 22:09:55 | Üzenet # 3826
Bajnok
Bandy: két egymás mellett futó bajnokságról van szó, lesz túraautó ugyanúgy. Amúgy eddig az egyik mod se volt tisztán wtcc.

BandyDátum: Szombat, 2011-12-17, 22:57:20 | Üzenet # 3827
Hadnagy
helyes! azt tudom hogy 2 lesz. de látom érdemben te sem tudtál semmit írni a dolgok jelenlegi állásáról ugye?? na látod. Én leirtam hogy itt a nagy "pfuu legyen ez legyen az mert nem tetszik" stb.... Nem tetszik ja persze az elején futó csodafiúknak nem is csoda mert a hátsó regióból könnyebben felérhetnek és veszélyben a győzelem, könnyebb őket megfogni.....! Ennyi a véleményem!!!! Miért ne maradhatna ez a mod? Hát a kérdőknek itt a válasz pár sorral feljebb és úgy érzem ez igazságtalanság, nekem fekszik sok munkám van benn amint látjátok sok köröm is van és a tavalyi évi 18-24. helyek között ingázva töltöttem, végre egy mod- amiben én is tudok menni erre a fele banda sír rí jaj nem jó nem nagy kihívás jaj unalmas!!! nehogy másnak is jó legyen ám!!! akinek nagyobb kihívás kell az nyugodtan menjen a TCM moddal. Ennyi

Ha a véleményem valakit sért esetleg bántok vele nézeteket akkor sajnálom de ez az őszinte reakcióm!!!!

DAeRKDátum: Szombat, 2011-12-17, 23:10:58 | Üzenet # 3828
Ezredes
Bandy, ahogy feljebb írtad "Srácok!!! Ne rugaszkodjunk el a phwtcc-től vagyis a névben megbúvó wtcc-től!!! Milyen v8 supercars???? Aki nem azért van itt hogy wtcc-zen hanem más kocsikkal menjen annak ajánlok egy formula1-es vagy más "jól cibálható" autókkal tüzdelt ligát!!!!! Ez wtcc ligának indult aradjon is az!!!!! "

Aki meg Need for Speed-ezni akar, az menjen NFS szerverre !!!!
Ennyi a véleményem.
booze

KaraDaniDátum: Szombat, 2011-12-17, 23:20:05 | Üzenet # 3829
Bajnok
Nem tetszik ja persze az elején futó csodafiúknak nem is csoda mert a hátsó regióból könnyebben felérhetnek és veszélyben a győzelem, könnyebb őket megfogni.....! Ennyi a véleményem!!!!

Akkor erre az én őszinte reakcióm: orbitális baromság! Ha csak a győzelem érdekelne nem versenyeznék olyan helyen ahol rommá vernek, márpedig jelenleg egy másik bajnokságban ezt teszem. Sokkal inkább élvezzem és ne nyerjek, mint fordítva. Amúgy meg tök mindegy milyen moddal megyünk, az erősorrend nagyságrendeket akkor sem fog változni.

de látom érdemben te sem tudtál semmit írni a dolgok jelenlegi állásáról ugye?? na látod.

Hogy tudnék érdemben írni a dolgok jelenlegi állásáról? Szerinted én vagyok a ligavezető vagy akármilyen szervező? Mindig is erre volt két bajnokság között az 1-1,5 hónapos szünet, szervezkedésre ötletelésre.

úgy érzem ez igazságtalanság, nekem fekszik sok munkám van benn amint látjátok sok köröm is van és a tavalyi évi 18-24. helyek között ingázva töltöttem, végre egy mod- amiben én is tudok menni erre a fele banda sír

Hogy ha neked valami tetszik, vagy megy, akkor mindenki hajtson fejet és szeresse azt? Érdekes életszemléleted van az igazságosságról. Mellesleg abból, hogy most hogy áll a hotlaps nem érdemes levonni messzemenő következtetéseket, mivel rengetegen alig mentek, mert nem tetszett nekik. 3xx körrel jópáran mennének 40-es időket.

Nem értem mi a problémád, ott lesz a túraautó ugyanúgy, csak nem ilyen arcade a realitástól nagyon messze álló cucc. Azt szajkóztad az előbb, hogy legyen WTCC, meséld el mikor láttál AWD wtcc autókat? Amint te írtad, hogy akinek nem tetszik a wtcc elmehet máshova, én javaslom neked, hogy ha nem akarsz szimulátorozni, lehet menni Shiftezni, Gridezni, TDU-zni meg mittudomén... A stílusból meg egy kicsit visszavehetnél, más sem így szólt hozzád!

Az üzenetet módosította KaraDani - Szombat, 2011-12-17, 23:26:50

spdriDátum: Szombat, 2011-12-17, 23:58:44 | Üzenet # 3830
Ezredes
Egyelőre ott tartunk, ha jól tudom, hogy kipróbálunk különféle modokat, illetve olyanokat is, amit dzsaver (Nagy köszönet érte!) elkészít nekünk.

Akarunk egy wtcc-s modot, de ez az összkerekes a vártakkal ellentétben annyira nem jött be a többségnek (max kinézetre). Ha minden jól megy, dzsaver készít nekünk egy alternatív nem összkerekes wtcc-s modot, ami többeknek tetszene inkább.
Amíg ez elkészül, addig meg jövő hétre be lehetne tenni egy másik modot. Pl ezt a V8-asat, mert tényleg vezethető és szerintem a TCM-nél élvezetesebb. Vagy egy másikat, de olyat, amihez nem kellenek Karadanis képességek:) Ez a V8-as ilyennek tűnik számomra (én már most majdnem többet mentem vele offline, mint a wtccx moddal), de nyitott vagyok másra is ebben a próbálgatós időszakban...

Emiatt is jó lenne, ha minél többen kipróbálnánk a különböző modokat, akár egy verseny keretében is, mert akkor a döntés is megalapozottabb lehet a végén...

Bandy, hidd el, nem amire most megtanított hun88, azt más modban is fogod tudni kamatoztatni smile

BandyDátum: Vasárnap, 2011-12-18, 00:25:39 | Üzenet # 3831
Hadnagy
Drága Danikám!!
"A stílusból meg egy kicsit visszavehetnél, más sem így szólt hozzád!" Barátom 1 részt nem éreztem ennek a mondatnak az értelmét másrészt Hol voltál a 3. szezonban?? ha itt versenyeztél volna közöttünk még akkor sem engeded meg ezt a stílust barátom hiába a Bajnok felirat a neved mellet akkor sem beszélhetsz így senkivel én véleményt nyilvánítottam amit igen-igen gyerekesen reagáltak le egy páran!! Ja ezt sem szabad akkor ennyi akkor nem szóltam akkor beszélgessetek csak nyugodtan!!

apropó dani ez a mondat "WTCC, meséld el mikor láttál AWD wtcc autókat" barátom akkor hol voltál amikor PONT ÉN voltam az aki betetette volna még a biztonsági autót is meg a mechanikai hibákat stb..????? szerintem mivel nem voltál nem tudom mennyi időt itt versenyezve nem kéne így beszélned...... szóval Lazíts!!

A többiektől köszönök mindent és ha ilyen és ehhez hasonló hangnemet egy "régiÚJ" versenyző megenged magának akkor a topic-olást ezzel befejeztem!! A rosszindulatnak itt nincs helye!! Majd a pályán elrendezzük és kész ennyi!! egy két jó csata és már meg is van oldva danikám!! biggrin nem?

KaraDaniDátum: Vasárnap, 2011-12-18, 00:38:04 | Üzenet # 3832
Bajnok
Nem vagyok sem Drága, sem Danika, sem a barátod, és semmiképp sem a danikád, a nevem pedig, mint minden tulajdonnév nagybetűvel írandó!
Rossz indulatról részemről szó sem volt, de ezek után, hogy ilyen bunkón és tiszteletlenül beszélsz akárkivel is, én befejeztem veled, puffogjál csak magadban!

spdriDátum: Vasárnap, 2011-12-18, 00:49:56 | Üzenet # 3833
Ezredes
Bandy, inkább javaslom, hogy Te is próbáld ki ezt a V8 modot is: hungaroringen egy kicsit rosszabb köridőt lehet vele elérni mint a wtccx-szel (legalábbis nekem), a TCM-nél sokkalta jobban terelgethető az autó, sőt szerintem még a phwtcc3.11 bmw-jénél is!, ha a kocsi kinézetétől eltekintünk, akkor vezethetőségben és sebességben szerintem ez az a kategória lehet, amire sokan vágytak, köztük én is, valami hasonló hátsókerekes moddal tényleg szívesen versenyeznék, mert kellőképpen kiegyensúlyozott, ugyanakkor nem is sínautós vagy NFS-es, és még fejlődni is lehet benne a vezetéstechnika tekintetében (csak nem kell padlógázal kanyarodni) smile

Az üzenetet módosította spdri - Vasárnap, 2011-12-18, 00:50:25

InHellDátum: Vasárnap, 2011-12-18, 00:58:42 | Üzenet # 3834
Alezredes
Bandy, Nem tetszik ja persze az elején futó csodafiúknak nem is csoda mert a hátsó regióból könnyebben felérhetnek és veszélyben a győzelem, könnyebb őket megfogni.....! Ennyi a véleményem!!!!
ne legyél már ennyire naiv sad

Ja és a néhány utolsó hozzászólásodhoz csak "gratulálni" tudok...

Az üzenetet módosította InHell - Vasárnap, 2011-12-18, 01:02:37

BandyDátum: Vasárnap, 2011-12-18, 01:00:19 | Üzenet # 3835
Hadnagy
Kedves KARADANI (REMÉLEM JÓL ÍRTAM)!

Azért írtam (szerinted bunkón) mert nemhogy rosszindulatún írtál még emellé ARCOSKODVA!!!

Elhiszem hogy marhajó pilóta vagy apukám ezt nem is vitatom DE és ismétlem DE NEM kéne lenézned a mondataiddal a nálad gyengébb versenyzőt és ha tudni akarod ezért írtam ilyet neked!! De ha nem volt ez mögötte akkor természetesen mint "kis gyengébb" biggrin pilóta és versenytárs Leg messzemenőkig Elnézést kérek tőled KaraDani!!

Bocsáss meg!! sad

BandyDátum: Vasárnap, 2011-12-18, 01:01:05 | Üzenet # 3836
Hadnagy
spdri, nagyon köszönöm a jó tanácsot megfogadom!!

dugojancsiDátum: Vasárnap, 2011-12-18, 08:16:35 | Üzenet # 3837
dugo mester
Quote (spdri)
Azt tapasztaltam, hogy ugyanazzal a setuppal a Ford gumijai alig kopnak sok kör után is, míg a holdené már pár kör után is rendesen, nézd meg, nálad is így van-e...

10 kört futottam ugyanazzal a setuppal előbb a Forddal, majd a Heldonnal.

NEM FOTÓBOLT! smile
Csatolások: 1860446.jpg (182.4 Kb) · 2818093.jpg (194.0 Kb)

rocknrollaDátum: Vasárnap, 2011-12-18, 08:38:50 | Üzenet # 3838
Vezér-őrnagy
Tisztelt versenyzőtársak!

Akkor én is kinyilvánítom a véleményemet.
Az első modnak jó lesz remélhetőleg az átalakított WTCCX!
Azt nem azért dobtuk mert az úgymond gyengébb pilótáknak tetszett, hanem azért mert arcade jellegű volt, és mi itt szimulátorozni szeretnénk.
A második mod pedig azért lesz egy olyan mod ami több kihívást követel mert szeretnének egyesek remélhetőleg minél többen fejlődni.
A fejlődés pedig többek közt szakmai előrelépést jelent.
Egyébként én is jó ötletnek tartom a V8 Supercars sorozatot erre.
Aztán azt hogy ki melyikben indul az már szíve joga eldönteni, ha akar és van hozzá kedve akkor indul mind a kettőben.

AKKOR HA MÁR ENNYIRE KERESSÜK A MÁSODIK MODOT AKKOR KIPRÓBÁLHATNÁNK A FIA GT SOROZATOT!
GYAKORLATILAG KÖNYÖRGÖM PRÓBÁLJUK KI!

spdriDátum: Vasárnap, 2011-12-18, 09:52:49 | Üzenet # 3839
Ezredes
Quote (rocknrolla)
AKKOR HA MÁR ENNYIRE KERESSÜK A MÁSODIK MODOT AKKOR KIPRÓBÁLHATNÁNK A FIA GT SOROZATOT!
GYAKORLATILAG KÖNYÖRGÖM PRÓBÁLJUK KI!

Próbáljuk! smile

Ez honnan tölthető le (a legújabb/legjobb verzió, ha netán több is van)?

A FIA GT 2010 1.3 modra gondoltál? http://megaupload.com/?d=YI9ZFT71

Az üzenetet módosította spdri - Vasárnap, 2011-12-18, 10:24:46

hun88Dátum: Vasárnap, 2011-12-18, 10:45:42 | Üzenet # 3840
Ezredes
Üzenetek: 155
Üdv uraim!

Összegezném:
Daerk,Spdri,Rock,Dugó,Dani.Elnézést a megszemélyesítésért,egy csoportot alkottam a vélemény lényegét tekintve...Bármilyen 5-6 száz lóerős hátsókerekes v8 gt tök mindegy csak ha lehet ne ez a 300 lovas elsőkerekes wtcc.Kicsit ugy érzem, ugy érzik, kinőtték a wtcc ligát,és valami más, szerintem sokkal nagyobb kaliberü kocsik bajnokságában indulnának szívesebben.

Sajnálom hogy a 30 emberből csak 5-8 ember hajlandó szólni a fórumban,és a többiek véleményét max keveset ismerhetjök meg.De remélem aki kimarad ebből a konszenzusra jutásbol,az nem is reklamál majd...

Igazat adnék hogy ez itt egy wtcc oldal.liga.Érdekesnek tartom hogy sokak hirtelen MÁS ligában akarnak versenyezni,De ugyan abban a ligában....Ellentmondásos szerintem.

Szerintem mindenkinek támogatni kéne azt hogy maradjon a wtcc.Oké, legyen 50 vagy 100 pacival több.Hát miért ne.

Simán,Simán!!!!Levehető a wtccx tapadása elöl és hátul is úgy hogy az mindenkinek megfeleljen.

Én azt nem értem ebben az egésszben hogy miért nem olyanokat hallok hogy ez sinautós, vegyük le kicsit a tapadást hátulrol,és teszteljük ugy..Simán lehetne mit kezdeni,bármelyik wtcc mod dal.
De nem.Ez szar, KUKA,ne is fejlesszük.Egyből mindenki elfordul,ahelyett hogy azt mondaná a mod ot sok órák alatt készítőnek,hogy te figyu,vedd le azt a tapadást, mert ez igy nem realisztikus...EZT tartanám összetartásnak egy közösségen bellül, NEM azt hogy ez szar, de láttam a neten egy hú de jót......

Bár minden amit irok csak egy statisztikailag gyenge lábon álló dolog,mert 5-8 emberen kívül, sajnos sokunk véleményét nem ismerjük..Ez nekem jobban fáj,mint az hogy különböző a véleményünk..

Béke!

Üdv

dugojancsiDátum: Vasárnap, 2011-12-18, 11:02:08 | Üzenet # 3841
dugo mester
Néhányan nagyon megijedtek a hátsókerékhajtástól pedig 2 mod lesz, plusz hét elején fun futamok, miért ne lehetne linkelni olyan modot ami megtetszett?! Még csak azt sem írtam hogy na most akkor ez legyen a 2. mod -akkor a javaslatok topikba tettem volna, nem a csevegőbe facepalm -, csak azt hogy neveznék egy ilyen bajnokságra ha indulna -nem úgy mint a WTCCX Startra-, különben sem muszáj mindenkinek elindulnia minden futó bajnokságban, de hát nyugodtan lehet puffogni, én jól szórakozok Azt pedig örömmel vettem tudomásul, hogy nemcsak az én tetszésemet nyerte el a mod thumbup

Dani, neked pedig csak annyit, hogy "A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." lol

rocknrollaDátum: Vasárnap, 2011-12-18, 11:16:07 | Üzenet # 3842
Vezér-őrnagy
Kedves HUN88!

Nem tudom hogy elolvastad-e az előző bejegyzéseket, de én is és többen is azt a kezdeményezést támogatjuk amit Dzsaver talált ki, mely szerint a mostani WTCCX mod át lesz alakítva úgy hogy az 1.6 turbó motorok lesznek bele rakva és típustól függően első és hátsó kerekesek lesznek.
Pontosan azért támogatjuk mert nem szeretnénk elrugaszkodni a wtcc-től, mert ez első sorban egy ilyen közösség, és mint tudjuk öszkerekes túra autózás nem létezik.
Azt én is sajnálom, hogy kevesek véleményét ismerjük ez ügyben, jó lenne ha mindenki bekapcsolódna az ötletelésbe, elvégre ezért hívják közösségnek.

Azt pedig hogy minden második héten lesz egy másik sorozat ami erősebb az pedig csak a fejlődésünket szolgálja és egy kis változatosságot nyújt.
Ha jól belegondolsz a V8 is túra autózás csak egy erősebb változat mint ahogy mondjuk a DTM is.

És most más!
Az oldalon a letöltések között szerepel egy általam korábban javasolt V8 Supercar változat.Szerintem M4d erre gondolt amikor azt írta hogy régebben próbált egy másik verziót, de az túl erősnek találtatott.Az a 2009-2010-es verzió.Szerintem a setupolásba ha engedélyezünk még ezt azt akkor azt is tudjuk stabilabbá tenni, de nekem bármelyik verzió megfelel ami nem túl arcados.
Csak majd egy linket dobjon valaki hogy ki lehessen próbálni,főleg ha ez lesz a szerveren jövő héten.

BÉKE ÖSSZETARTÁS ROCK"N"ROLL SÖR BOR PÁLINKA CSAJOK SZERETET!:D band beer

spdriDátum: Vasárnap, 2011-12-18, 11:19:32 | Üzenet # 3843
Ezredes
hun88,

Engem ezek szerint biztosan félreértettél...

Én pont azt mondom, mivel még abszolut nem érzem úgy, hogy kinőttem volna a wtcc ligát, hogy legyen egy wtcc mod csak ne ez a wtccx, mert ez túl arcadade jellegű. Hogy mit lehet tennie azért, hogy szimulátorosabb jellegű legyen, fogalmam sincs, habár, mint jeleztük is páran, a gumival vmi biztosan nem stimmel és arról sem vagyok meggyőződve, hogy a tapadás levételétől már szimulátorossá válik... Szerintem pont kezdtünk konszenzusra jutni a wtcc mod jellegét illetően a másik topikban...

Igazából jó lenne, ha mindegyik szóba jöhető modnak lenne külön topikja, és oda lehetne írni az észrevételeket, és minél többen tesztelnék ezeket a modokat, akár még offline is, és adna visszajelzést, hogy ne csak 5-8 ember szava legyen a döntő...

Mivel abban is egyetértettünk, hogy 2 féle bajnokság legyen, így értelemszerűen, lehet arról beszélgetni, hogy mi legyen a másik.

HUN88, ha van időd, Te is próbáld ki ezt a V8 supercarst hungaroringen és essingtonban, a Te véleményedre is kíváncsi lennék...

Én most kipróbáltam a FIA GT 2010 modot is. Tetszik, főleg az autók, a V8 supercarsnál gyorsabban lehet menni vele, de ugyanakkor sokkal óvatosabban is kell bánni vele, és jól setupolható is.
Figyelembe véve a társaság összetételét (azt is, hogy vannak akik billentyűzettel mennek) szerintem a V8 supercars jobb lenne nekünk, de tényleg az lenne a jó, ha minél többen kipróbálnánk ezeket...

Én is tartottam ezektől a sokszáz LE-s hátsókerekesektől, de úgy tűnik, hogy van közöttük olyan, ami bevállalható lenne... A jó kezelhetőség és a wtccx-nél nem jobb menetteljesítmények alapján második bajnokságnak a fokozatos fejlődést figyelembe véve szerintem kipróbálásra/megfontolásra érdemes ez a V8 SC, míg pl a FIA GT talán túl nagy lépés lenne jelenleg...

Mivel magam jó esetben középmezőny szintű versenyzőnek tartom így ennek megfelelően igyekszem nézni a modokat, illetve véleményalkotáskor azt is végiggondolom, hogy ugyanakkor a kezdőbbek/lassabbak számára is megfelelő lehet-e az adott mod. Viszont tényleg jó lenne, ha ők sem vágnák rá félelemből/előítéletből, hogy húúúúú meg haaaaa (habár erre néha én is hajlamos vagyok), hanem kipróbálnák...

Béke smile

spdriDátum: Vasárnap, 2011-12-18, 11:21:48 | Üzenet # 3844
Ezredes
Quote (rocknrolla)
Csak majd egy linket dobjon valaki hogy ki lehessen próbálni,főleg ha ez lesz a szerveren jövő héten.

Dugó megadta az elérhetőséget (habár könnyű elsiklani felette): http://www.fvrfactor.com/web....emid=67

smile

rocknrollaDátum: Vasárnap, 2011-12-18, 11:25:13 | Üzenet # 3845
Vezér-őrnagy
Köszi megnézem!
Összehasonlítom az enyémmel, szerintem te/ti is tegyétek meg!

spdriDátum: Vasárnap, 2011-12-18, 11:52:44 | Üzenet # 3846
Ezredes
Rock, Te is arra a FIA GT modra gondoltál, aminek megadtam a linkjét?

hun88Dátum: Vasárnap, 2011-12-18, 12:20:49 | Üzenet # 3847
Ezredes
Üzenetek: 155
Üdv!

Skacok, részemről tök mindegy milyen sok száz lovas hátsókerekes lenne a második,mert ugy is megszokom mindet.Max a középmezőnyben kullogok majd ve.. de nekem ugy is az a lényeg hogy az elöttem levőt megelőzzem,és utána jön a következő aki elöttem van.Nem is akarok elöl lenni, mert elfogy elöllem a megelőzendő ember:-)Tök uncsi lehet:-)

Az a wtcc x es kocsikkal, az a tuti megoldás, ez egyértelmü.Személy szerint csak a hozzáállásal voltak gondjaim,Hogy nem építő jeleget olvastam sokszor hanem negatívumot..

Második modnak meg lehet bármi..

A végeredmény tekintetében bármilyen modok lesznek, az biztos hogy én megprobálom majd a hátsó régióban közlekedőket segíteni,ha kérik,ha nem:-) Szerintem ebben rejlik a felzárkozás!!!

üdv!

Kovi03Dátum: Vasárnap, 2011-12-18, 12:37:58 | Üzenet # 3848
Hadnagy
Üzenetek: 61
Nekem is mindegy milyen mód lesz a második, csak az a lényeg hogy ne ilyen WTCCX féleség legyen, apropó, mikor lesz mód váltás a szerveren, mert kíváncsi vagyok a következő kihívásra :D. Amúgy ha nekem kéne választani a GT mód jönne be. De a többség majd eldönti.

m4dm3nDátum: Vasárnap, 2011-12-18, 12:38:24 | Üzenet # 3849
Generalisszimusz
Na én ebbe a "vitába" nem szállok bele. Véleményemet leírtam a korábbi wtccx-ről, aki akarja kikeresi. Támogatom azt, hogy wtcc jellegű legyen az egyik mod és azt is amit dzsaver csinált, hogy a wtccx kasztnikat betette a régi modba. AWD hajtás részemről felejtős.

Egyébként volt AWD-s túraautó biggrin : Audi A4-ből ha jól emlékszem és a svéd túraautóbajnokságban mentek vele smile . Tudtommal ez volt az egyetlen AWD-s autó, de csak megkötésekkel mehettek. Ha jól emlékszem súlytöbblettel.

De íme egy kép: V8 Supercars - Holden - Essington

Setup annyi volt, hogy rövidebbre vettem a váltót, hogy mind a 6 fokozat ki legyen használva, 100% fékerő smile . Segítségek meg a szokásos amit szoktam használni. 6 kört mentem összesen a pályán.

Egyébként szó volt ugye, hogy a 2. mod lehetne RWD és márkakupa. Na ez a V8 Supercar, RWD és márkakupa biggrin .
Csatolások: 9572690.jpg (132.8 Kb)

spdriDátum: Vasárnap, 2011-12-18, 12:41:14 | Üzenet # 3850
Ezredes
m4d, akkor billel ezek szerint jól terelgethető a V8 SC...
Kipróbálod a FIA GT-t is?
smile

Keresés:

Copyright MyCorp © 2025
Az oldalt a uCoz rendszer működteti