Csevegő
| |
dzsavermadar | Dátum: Szombat, 2012-01-07, 21:02:54 | Üzenet # 4051 |
 Vezér-hadnagy
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 571
|
"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."
|
|
| |
Béci | Dátum: Szombat, 2012-01-07, 23:23:10 | Üzenet # 4052 |
 BikerBoy
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 118
| Hmmm nekem a felső nagyon bejövős!!! Szép munka Dszaver!!! Igen jól bánsz a rajzoló progival, le a kalappal!!! Üdv.: Béci
|
|
| |
sztamas | Dátum: Vasárnap, 2012-01-08, 14:13:17 | Üzenet # 4053 |
 Pénztáros
Üzenetek: 133
| Nekem is a felső tetszik.
Jártamban keltemben a neten erre bukkantam. Érdemes elolvasni, bár nem friss cikk. Sajnos a hozzátartozó videót nem nyitja meg.
Megtaláltam csak 3 részletben: http://www.youtube.com/watch?v=_bD64lYoxvc&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=7xl_Q4QrOVM&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=ZLI5_6bJteM
Az üzenetet módosította sztamas - Vasárnap, 2012-01-08, 14:39:21 |
|
| |
dassved | Dátum: Vasárnap, 2012-01-08, 15:05:40 | Üzenet # 4054 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
| amíg beindul a szezon dobok egy pár finomságot, itt az első wallpaper! illetve a vb-k felé, szóljatok ha bármi grafikai segítséget/bedolgozás kell, most még akad kapacitás, aztán gondolom jönnek a skinek! apropó: az extreme mod-hoz léteznek valahol üres photoshop templatek? üdv, b.
Az üzenetet módosította dassved - Vasárnap, 2012-01-08, 17:23:17 |
|
| |
Jeck | Dátum: Vasárnap, 2012-01-08, 15:47:25 | Üzenet # 4055 |
 Mormogi Papa
Üzenetek: 439
| Opellel fogok indulni. Légyszi a skoda eredményét a hotlapsról törölni, Pls. VB!
Az üzenetet módosította Jeck - Vasárnap, 2012-01-08, 15:48:26 |
|
| |
Dodi | Dátum: Vasárnap, 2012-01-08, 16:26:02 | Üzenet # 4056 |
 Ezredes
Üzenetek: 209
| dassved,
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Vasárnap, 2012-01-08, 17:53:22 | Üzenet # 4057 |
 Vezér-hadnagy
| Quote (dassved) apropó: az extreme mod-hoz léteznek valahol üres photoshop templatek? 2-3 db van, de a legtöbbhöz nem találtam. Viszont régebben kértem, hogy aki tud, nézzen körül, és keressen. Csak a MAS -ban levő fájlokra támaszkodhatunk különben.
|
|
| |
LINKK_- | Dátum: Vasárnap, 2012-01-08, 20:30:40 | Üzenet # 4058 |
 Őrnagy
Üzenetek: 80
| Elnézést mindenkitől ha valakit kilöktem/meglöktem a 2. futamban nem direkt volt, de elcsúszott a kormányom és jobbra húzott..
|
|
| |
dassved | Dátum: Hétfő, 2012-01-09, 08:58:48 | Üzenet # 4059 |
 Vezér-őrnagy
| dzsavermadar, ooopsz, én is kerestem de semmi skin template, mas-ból viszont nem a legegyszerűbb kiokoskodni, kiphotoshoppolni. azaz nem lesz sétamenet skinelni, erre nem is gondoltunk asszem... lehet valami leegyszerűsített formában kellene megkülönböztető skineket kalapálni, de még nem látom a megoldást.
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Hétfő, 2012-01-09, 10:25:06 | Üzenet # 4060 |
 Vezér-hadnagy
| dassved,
Ilyenek vannak, úgyhogy valszeg ebből kell dolgozni.
Én adok minden autóhoz. Meg az ablakot is. Persze, hogy nehezebb lesz, és odafigyelősebb.
Asszem Seat, Lacetti és nem esküszöm, de talán BMW van normális template.
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Hétfő, 2012-01-09, 10:50:19 | Üzenet # 4061 |
 Generalisszimusz
Üzenetek: 687
| Üdv srácok!
Egy kis segítség kellene :
Mint azt már korábban is jeleztem, dolgozok egy ROC-szerü modon, amiben a 2008-as ROC pálya lenne és pár autóval csapatni rajta. Nos a mod - leszámítva egyedi UI-t - voltaképpen készen van. Két kérésem viszont lenne:
1, Grafika: Valaki tudna-e egy kis egyedi képet csinálni. Olyat, mint ami a mostani wtcc mod alatt van. Grafikához - is - hülye vagyok, ezért kellene a segítség, hogy kicsit feldobni mégis az egészet. ROC stílusú legyen, ha kérhetem, a név pedig: PHWTCC RoR (Race of Racers) .
2, Autók: Jelenleg a modba ezeket az autókat tettem be: Ariel Atom (RWD), BMW E90 WTCC (RWD), Buggy (RWD), Caterham (RWD), Lada VFTS (RWD), Mitsubishi Lancer Evo IX GroupN (FWD), Mini Morris (RWD), Peugeot 207 S2000 (FWD), Porsche 997 GT3 RSR (RWD), VW Scirocco (FWD).
Ha, valahol rosszúl írtam a hajtásmódot, akkor nézzétek el nekem. Fejből írtam és már nem emlékszem, hogy a modban hogy vannak . A kérdésem pedig, hogy legyen-e még egy-két választható autó?! Erre azért szeretnék választ kapni, mert ahogy halad a vége felé majd a verseny, úgy lennének egyre nehezebb autók. Vagyis a csopotmeccseken gyenge és gyengébb autók, míg a top 4-nél már csak valami ász autók lennének. Persze az is lehet, hogy elég ez az autómennyiség, de azért, ha gondoljátok írjatok egy-két autót és meglátom, hogy belefér-e a modba. FONTOS, hogy ésszel ajánljatok autót, hiszen egy nagyon szűk zárt pályáról van szó, ahol túl sok kigyorsítási lehetőség nincs!
Ha kérhetem ezt a 2 dolgot pár napon belül szeretném lezárni, hogy ha minden okés, akkor jövőhét hétvégén letudnánk az egészet . Már ha van rá igény!
Jelen állásban úgy nézne ki a dolog, hogy az őszi bajnokság top10-e automatikusan részt vesz a megmérettetésen, míg a fennmaradó 6 helyre lehetne nevezni. Nem kell vérkomolyan venni a dolgokat, annyit előre szólok . Tehát a top 10 jelentkezését várnám olyan csütörtökig, aztán majd utána kiderül, hogy mennyi hely van még szabad. Szabályok is már nagyjából le vannak fektetve (elmémben ), meg úgy az egész lebonyolítás. A modot, ha minden rendben van, a hét vége felé közzé teszem, viszont a szerveren csak a kezdés előtt fél órával lenne aktív. Ez az egész időben úgy nézne ki, mint egy vasárnapi futam. Nagyjából 2,5 -3 órát venne igénybe, tehát aki indul vagy indulni szeretne az így kalkuláljon .
Ha áldásotokat adjátok rá és meglesz a 16 fő, akkor minden dolgot nyílvánosságra hozok (szabályok, futam kezdés és lebonyolítás menete), valamint majd még lesz egy kis meglepetés, de erről még nem írok többet, mert tesztelni kellesz .
Ennyi lett volna és bocs a szófosásért, de nekem szívem csücske egy ilyen kis minifutam lerendezése .
Béke!
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
dassved | Dátum: Hétfő, 2012-01-09, 13:24:37 | Üzenet # 4062 |
 Vezér-őrnagy
| dzsavermadar, azaz, én is elkezdtem kibontogatni a dds fájlokat, nálam is így néz ki, kivéve ahol az idióta szerzője -hasonlóan az általad csatolthoz- belefirkálta az aláírását azzal a szintén idióta denevér-jellel együtt. már csak a visszaexportálást nem vágom, tehát a dds-eket behúzom photoshopba, grafika kivitelezése, onnan vissza dds-be, viszont a mas-ba tömörítést nem vágom még. a másik dolog, hogy nem tudom ezzel a megoldással rajzolás közben tudom-e ellenőrizni a kinézetet, mint eddig. macerás lesz, az tuti, ezért gondolkodok egy kicsit "általánosabb" de jól megkülönböztethető mezőnyben, mert ha mindenki elkezd orrba-szájba skinelni az lehet hosszabb folyamat lesz mint mire vége a szezonnak!
Az üzenetet módosította dassved - Hétfő, 2012-01-09, 13:25:53 |
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Hétfő, 2012-01-09, 13:56:52 | Üzenet # 4063 |
 Vezér-hadnagy
| Quote (dassved) viszont a mas-ba tömörítést nem vágom még. Nem szabad visszatömöríteni. A hagyományos módon kell utána használni. A MAS-ból csak "kölcsönvesszük", kimásoljuk, a MAS marad, ahogy volt
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Hétfő, 2012-01-09, 14:49:27 | Üzenet # 4064 |
Ezredes
Üzenetek: 242
| Hi Én a 2. szezonban, amikor a festésünket csináltuk, a Mas Explorer nevű progival szedtem ki a body, windows és wheel dds fájlokat a mas fájlból. Azokat szerkesztettem át és továbbítottam a VB-k felé. Akkor az jó volt és szerintem most is működő megoldás lészen. Egyébként a Mas Explorer visszafelé is működik, azaz vissza tudja alakítani mas fájllá a már átszerkesztett anyagot.
|
|
| |
Béci | Dátum: Hétfő, 2012-01-09, 16:01:23 | Üzenet # 4065 |
 BikerBoy
Üzenetek: 118
| Sziasztok!!! A ROR-on nagyon szívesen elindulnék, viszont a munkám nem teszi lehetővé, hogy ha jövőhéten lenne megrendezve a futam!!! Ha lehetne kérni, akkor kérlek benneteket, hogy jövőhét utáni hét hétvégéjén legyen megrendezve!!! 2012.01.29-én szabadnapos vagyok, akkor eltudnék indulni a futamon, amin nagyon szíves örömest, részt vennék!!! Ha lehetőségem lett volna rá, akkor elindultam volna a ROC-on is, de ott sem értem rá sajnos!!! Megértéseteket, előre is nagyon szépen köszönöm!!! Üdvözlettel: Béci
|
|
| |
InHell | Dátum: Szerda, 2012-01-11, 08:02:00 | Üzenet # 4066 |
 Alezredes
Üzenetek: 106
| rFactor2
Javítottom a képet, mert elégé hazavágta a fórum motort .
Az üzenetet módosította m4dm3n - Szerda, 2012-01-11, 09:09:21 |
|
| |
Dodi | Dátum: Szerda, 2012-01-11, 08:43:38 | Üzenet # 4067 |
 Ezredes
| HÉLÓÓÓ!
Ne csak képeket tessék itten mutogatni ám! Mesélj, mit tapasztaltál, milyen a játék, a fizika, a gumi, vezethetőség?
|
|
| |
InHell | Dátum: Szerda, 2012-01-11, 09:10:20 | Üzenet # 4068 |
 Alezredes
| Ma reggel sikerült elindítanom csak, tegnap este vettem meg, de nem sikerült életre kelteni, mert nem kaptam meg a licencet. A nagy érdeklődés miatt kicsit megfőtt a rendszerük, úgyhogy nagyjából a vásárlók 5%-nak sikerült elindítani a játékot, a többieknek nem. Reggelre megfixálták, úgyhogy végre el tudtam indítani, kb. 5 percem volt rá meló előtt. A legviccesebb, hogy kompatibilitási problémák vannak a GTX460 SLI-vel, mert 1-10 fps között ugrált, szóval még egy kört sem tudtam menni vele. Este ha hazaérek majd megnézem.
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Szerda, 2012-01-11, 09:16:46 | Üzenet # 4069 |
 Generalisszimusz
| Őszintén megmondom nekem így kép alapján egyáltalán nem tetszik . Szinte semmi fejlődés nincs az 1-hez képest. Jó tudom, hogy nem egy Codemasters, EA csapat csinálta, de akkor is. Amennyi éve már etetik a népet az rFactor 2-vel, ennél szebbet is lehetet volna csinálni. 2012-ben ez a gumicsík az aszfalton már gáz. HUD-on szinte semmi változás nincs. Autó szépen nézz ki és láthatóan jól kidolgozott, de láttam már ennél szebbet az 1-hez készült modokban is. Pálya textúrák is nekem konkrétan gagyik.
Hozzáteszem mindezt, hogy a kép látványa alapján írtam .
Amúgy még jó, hogy ilyen szép a dollár/forint árfolyam, mert majd ~11k (~45 $) az 1.5 éves licensz és ~21k (85 $) a lifetime. Ennyit nem ér meg nekem. Majd ha 200 alatt lesz a dollár akkor igen . Vagy marad majd az okosított változat, ha lesz belőle .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
InHell | Dátum: Szerda, 2012-01-11, 09:20:49 | Üzenet # 4070 |
 Alezredes
| Ez egy másik kép amit csináltam reggel. Másra nem futotta.
m4d javitsd ezt is pls.:)
A gumicsík szerintem azért ennyire szögletes, mert kb. 1 fps-em volt.:)
Az üzenetet módosította InHell - Szerda, 2012-01-11, 09:22:34 |
|
| |
dugojancsi | Dátum: Szerda, 2012-01-11, 09:24:17 | Üzenet # 4071 |
 dugo mester
Üzenetek: 359
| Hát igen, azok a szögletes gumicsíkok nekem is bántják a szememet Úgy tudom 1-2 hónap múlva lesz demo, meglátjuk.
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szerda, 2012-01-11, 10:14:05 | Üzenet # 4072 |
 Vezér-hadnagy
| Ted-Mosbynak szeretettel!!!
|
|
| |
Dodi | Dátum: Szerda, 2012-01-11, 12:40:17 | Üzenet # 4073 |
 Ezredes
| 1. Ne felejtsük el, hogy ez csak egy Béta verzió, 2. Az első kiadás csak DX9-el fog kijönni, a DX11 támogatás majd később jön.
Kíváncsi vagyok a további tesztekre
|
|
| |
Dodi | Dátum: Szerda, 2012-01-11, 18:41:44 | Üzenet # 4074 |
 Ezredes
| Dugó, dőlj hátra és kapszkodj erősen....
|
|
| | |
InHell | Dátum: Szerda, 2012-01-11, 21:54:31 | Üzenet # 4076 |
 Alezredes
| Nem lesz ez rossz, a kb. 1 fps-em miatt volt szögletes guminyom.
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Szerda, 2012-01-11, 23:52:29 | Üzenet # 4077 |
Bajnok
Üzenetek: 345
| Quote (rocknrolla) Amúgy meg valaki tud valamit a liga szuperhőséről? ( hol van a zoknihuszár?)
Köszönöm kérdésed, a zoknihuszárról magamra ismertem Előbbi címtől elhatárolódok Élek, virulok, olvasok. Meglátom mi lesz a végeredmény, és hogy tetszik-e. Időm per pill kevés: tegnap vcrc bmw e90 minikupa volt, holnap TFRC minikupa nyitófutam, hétfőn iracers v8 endurance lesz. TFRC promó videót kéne csinálnom, illetve gondlkozom egy Historic GT kupa szervezésén. (videó) Közben hétvégét lakásfelújítással töltöttem (nem a miénk, csak segítek, így az igazán nagy szívás ) Most hétvége is ezzel fog elmenni gondolom Mindeközben múlt hét pénteken vettem egy gitárt, az is időigényes
Az üzenetet módosította KaraDani - Szerda, 2012-01-11, 23:53:16 |
|
| |
spdri | Dátum: Csütörtök, 2012-01-12, 15:57:32 | Üzenet # 4078 |
Ezredes
Üzenetek: 229
| Ebben a teszt időszakban pl. én is szívesen kipróbáltam az RWD-t, nem csak offline magányosan, bocsi...
És ha mindenki kipróbálhatna online EGY RWD-t és EGY FWD-t is "büntetlenül"? Ez olyan szempontból is hasznos lenne, hogy látszódnának az FWD és RWD közti különbségek, akár ugyanazon pilóták esetében is. Sőt, ha ez elfogadható lenne a VB részéről, akkor én még bátorítanám is a többieket erre...
Béke:)
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Csütörtök, 2012-01-12, 16:19:15 | Üzenet # 4079 |
 Generalisszimusz
| spdri, alapvetően nem azzal van a gond, hogy kipróbál valaki egy fwd és egy rwd hajtást. Próbálja, hiszen ezért van a tesztidőszak, hanem azzal van a nagyobb gond, hogy felmegy valaki majdnem az összes fwd és összes rwd hajtással és van amelyikbe beletesz 3 kört és jónapot. Mert, mintha offline nem lehetne kipróbálni egy-egy autót és csak azzal menni. Gondolom minden pályán elfogjátok ezt játszani a tesztidőszak alatt, hogy felmegyek ezzel-azzal, mert bár nem megy az fwd/rwd hajtással, de azért csak megint megpróbálom. Gondolom offline biztosan fényévekkel lassaban lehet menni, mint online . Ja és most majd jösztök az örökös: de ott a hotlaps és megpróbálom megdönteni az idejét! - szöveggel. Aha. Akkor ne csodálkozzatok, ha mint VB-k szólunk, hogy na ácsi, ezt nem kéne. Nem két perc egy csomó időt kiszedni, főleg nem úgy, hogy még jelezni se jelzitek, hogy ezt és ezt a körömet légyszi töröljétek.
Bár el lett mondva, hogy egy autóval menjetek fel, hogy a hotlaps ne legyen káosz, továbbra sem látom, hogy így tennétek. De már eleget pofáztam erről. Elmondtam vagy 4x-5x, senki nem hallgatott rám.
Béke!
Ui: Ne érsd félre, nem neked lett konkrétan az üzenet címezve. Mindenkinek szól!
|
|
| |
spdri | Dátum: Csütörtök, 2012-01-12, 17:06:53 | Üzenet # 4080 |
Ezredes
| Értem én ezt, és az 1+1 autónál többel még egyet is értek:) De pl most törlés után megmaradt dodi FWD-s ideje, de az RWD-s nem (az én RWD-s időm sem), pedig hasznos lenne viszonyításként. Illetve szívesen köröznék online továbbra is RWD-vel (de max 1-gyel!), akár többiekkel versenyezgetve. Vagy akkor dodival nem mehetünk fel ő mergával és meg bmw-vel versengeni (másokkal is) annak ellenére, hogy a bajnokságban valszleg RWD-vel fogunk menni?
Ezért próbáltam azt javasolni, hogy ne az legyen kijelentve, hogy 1 ember 1 autó, hanem 1 ember max 1 FWD és max 1 RWD autó, és törölve is ennek megfelelően legyenek az eredmények a hotlapsról.
Szerintem:)
Az üzenetet módosította spdri - Csütörtök, 2012-01-12, 17:10:22 |
|
| |
Greg | Dátum: Csütörtök, 2012-01-12, 17:45:37 | Üzenet # 4081 |
Hadnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 65
| Tamogatom
|
|
| |
hun88 | Dátum: Csütörtök, 2012-01-12, 18:08:28 | Üzenet # 4082 |
 Ezredes
Üzenetek: 155
| Ha szídom az rwd-s versenyzőt,akkor megkapom"átlehet ülni".Any...
Hát ha azzal lehet csak nyerni, át is ülök.Meg kell tanulnom rwd-zni,ha nyerő akarok lenni.Ez a felfogás ha jol érzem...
Így tehát, tesztidőszak alatt egy rwd,egy fwd időért nem szolnék a hotlapson.
Mindenkinek el lett mondva,tök ugyan olyan kocsik.Nem hiszem hogy a bmw és merci közt tengelytávban mérvadó különbség lenne.Ugyhogy el kell dönteni melyik tetszik azt annyi. Talán egy rövid és egy hosszu tengelytávu fwd-t még megértenék ha látnám... Offline teszteltem a rövid kocsikat. nem volt más...
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Csütörtök, 2012-01-12, 18:16:51 | Üzenet # 4083 |
 Generalisszimusz
| spdri, szerintem megválaszoltam a kérdésedet :
Quote (m4dm3n) spdri, alapvetően nem azzal van a gond, hogy kipróbál valaki egy fwd és egy rwd hajtást. Próbálja, hiszen ezért van a tesztidőszak ...
Támogatom én is, hogy egy-egy fwd és rwd-vel felmehet bárki, sőt engedélyezem is, hogy így legyen míg tesztidőszak van .
hun88: Nézd már meg a mostani Hotlapot! Top10-ben mindössze 2!!! RWD van. Azóta volt egy gumi és súlyjavítás. Annyira sok különbség már nincs a 2 hajtás között. Annyi előnye meg legyen már egy rwd-nek, hogy igenis lerajtol pár autót, de ott meg van a rizikó, hogy egy rossz gázadás és pörgés a vége .
|
|
| |
spdri | Dátum: Csütörtök, 2012-01-12, 18:31:54 | Üzenet # 4084 |
Ezredes
| M4d, nem jött le egyértelműen számomra
Ezt még a hétvégére alapozva írta szerintem HUN88, és az akkori állapottal egyet is értek, mert akkor a pár autó az sok autót jelentett
Viszont a módosított gumifizika hatását még nem nagyon ismerjük RWD-sek esetében, mert azóta nem nagyon jelentkeztek. Rock RWD-re mondta, hogy jobb lett, közel 1 mp-cel, dodi szerint is, szerintem is. Az FWD is kb ennyivel lett gyorsabb. Viszont rajtoláskor már tényleg max 1-2 (jó esetben 3) autó előnye van az RWD-nek, ami szerintem elfogadható. Ja, és már stabilabb az RWD, ha (nem túl erősen) nekimennek, én konkréten lepattantam dodiról, ő meg ment tovább , és a rázóköveket is bátrabban lehet használni RWD-vel...
Ha minden jól megy, akkor ezzel a gumival már pariban lesznek a leggyorsabb RWD-sek és FWD-sek, ha meg nem, akkor még lehet rajta hangolni egy picit.
Persze ennek eldöntéséhez az kellene, hogy MINÉL TÖBBEN JÖJJETEK TESZTELNI, és versenyezni, és akkor egy olyan mod születhet, ami boldogít
Az üzenetet módosította spdri - Csütörtök, 2012-01-12, 18:38:12 |
|
| |
hun88 | Dátum: Csütörtök, 2012-01-12, 21:44:49 | Üzenet # 4085 |
 Ezredes
| Ja Ja.A multkori versenyre alapoztam.-) Majd vasnap kiderül milyen a különbség.. Addig is maradok Fwd vel.. Szeretem azt az Alfát:-)
|
|
| |
00roli00 | Dátum: Csütörtök, 2012-01-12, 22:28:23 | Üzenet # 4086 |
 Alezredes
Üzenetek: 121
| Kedves hun: Any.... neked, jó barátom. Ne kezdj itt el ilyen utalásokat tenni,mert nem fog semmi jó kisülni belőle.....
Egyébként pedig: ÜLJ ÁT,HA NEM TETSZIK!!!
|
|
| |
spdri | Dátum: Csütörtök, 2012-01-12, 22:47:14 | Üzenet # 4087 |
Ezredes
| Roli, te meg ülj be és próbáld ki a jelenlegi gumifizikával
|
|
| |
hun88 | Dátum: Csütörtök, 2012-01-12, 22:55:01 | Üzenet # 4088 |
 Ezredes
| Roli. Elnézésed,Megkövetem magam. A reakciód miszerint át lehet ülni,Tökéletessen helyénvaló.Én is ezt mondanám..Ugyhogy nem személy szerint te vagy a rossz a szememben..Hanem a helyzet..
De mégsem modhatom azt hogy B..sza meg az aki nem tudja egyenlőre csinálni a két hajtást... Korántsem a rajtra gondolok. az Törvényszerü..
Szoval. Tulajdonképp ha a versenytempó nem megfelelő.akkor a mod nem megfelelő kerálmány... De most elvileg javítva lett ez is.. Majd meglátjuk...
Ha Sokadszorra csak sikerül..Max még év közben is javítva lesz ahogy volt már rá példa...
Béke!
|
|
| |
00roli00 | Dátum: Csütörtök, 2012-01-12, 23:11:17 | Üzenet # 4089 |
 Alezredes
Üzenetek: 121
| spdri: lenyomtam az előző szezont a SZÁMOMRA fos fwd-vel, nem szeretnék most is ezzel töketlenkedni. Az egy másik dolog hogy rwd-vel se vagyok sokkal jobb/vagy az se, nem próbáltam/, de legalább élvezem.
hun:lefutottunk egy versenyt máshol, nézd meg a végeredményt... test-test ellen soha nem fog az rwd nyerni, sőt...és ez azért nem mindegy egy vegyes felállású bajnokságban.
Az üzenetet módosította 00roli00 - Csütörtök, 2012-01-12, 23:13:07 |
|
| |
spdri | Dátum: Csütörtök, 2012-01-12, 23:37:20 | Üzenet # 4090 |
Ezredes
| roli, természetesn rwd-re gondoltam (nálad másra gondolni sem merek) az is változott múlt hétvége óta...
|
|
| |
Dodi | Dátum: Péntek, 2012-01-13, 08:32:26 | Üzenet # 4091 |
 Ezredes
| Festőművészeink!
Összeállítottam az összes autóhoz a festhető template-ket, mindegyik *.dds fájl tartalmazza az alap, festetlen verda channelt is. Ha jól látom, már csak a szélvédőket, kell összeszedni. A kerekek benne vannak az Alfa dds-ei között.
Innen tudjátok letölteni őket:
http://www.megaupload.com/?d=03HPDGNJ
Találtam még hozzájuk (bár nem tudom most melyek vannak használva) High resolution MAS fájlokat is, A Mercedes-é pl. DDS-ben is benne van.
http://www.megaupload.com/?d=3L5FWDMD
Ha szeretnétek, ki tudom csomagolni a szélvédő fájlokat, és egybegyűjteni őket.
Az üzenetet módosította Dodi - Péntek, 2012-01-13, 09:14:01 |
|
| |
m4dm3n | Dátum: Péntek, 2012-01-13, 11:07:06 | Üzenet # 4092 |
 Generalisszimusz
| Dodi, a festők nevében is maxi biggest .
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Péntek, 2012-01-13, 19:32:36 | Üzenet # 4093 |
Ezredes
| m4d Ha belinkelem, kicserélnéd a Porsche 911 GT alatt a pályát? Ez a 14 km-es SPA elég uncsi a sok padlógázas résszel. Az F1RFT2010-ből kiemelt SPA-t linkelném be a csevegőbe.
A GameData\Locatinos mappába kell rakni egy az egybe a rar tartalmát. Csak így fogadja el, ha F1RFT2010 mappában van.
http://data.hu/get/4618750/F1RFT2010_SPA.rar
Az üzenetet módosította DAeRK - Péntek, 2012-01-13, 19:32:57 |
|
| |
dassved | Dátum: Péntek, 2012-01-13, 19:44:46 | Üzenet # 4094 |
 Vezér-őrnagy
| Dodi, wow, köszi főnök, rámegyek megnézem mit kezdhetünk velük!
|
|
| |
Dodi | Dátum: Péntek, 2012-01-13, 20:37:37 | Üzenet # 4095 |
 Ezredes
| DAeRK, legközelebb használj légyszi egy gyorsabb feltöltőoldalt, megőszülünk, mire lejönnek a cuccaid
Egyébként fent a 2010-es Spa, használd egészséggel!
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Péntek, 2012-01-13, 20:54:26 | Üzenet # 4096 |
Ezredes
| Király! Bocs a data.hu -ért.
|
|
| |
némó | Dátum: Péntek, 2012-01-13, 21:41:11 | Üzenet # 4097 |
 Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 24
| m4dm3n , sziamia ! Pont most küldtem privátot.Ha marhaságot írtam akkor elnézést. Töltöm a cuccokat.Még ma ki szeretném próbálni mi újság . És kérnék majd egy jelszót is ha lehet.
|
|
| |
Bandy | Dátum: Szombat, 2012-01-14, 16:18:00 | Üzenet # 4098 |
 Hadnagy
Üzenetek: 68
| Sziasztok!!!!
Nyilván tudjátok hogy a 4.0- moddal sajnos technikai nehézségeim adódtak..... Így sajnos nehéz döntést kellett hoznom... az idei WTCC-ből kimaradok!! Sajnálom... de ez van az idei évben megpróbálom magam máshol, de jövőre visszatérek köreitekbe ha szeretnétek, és minenkinek köszönök mindent a fejlődésem és mindent CSAK nektek köszönhetem!!! Akit érdekel hogy hol és hogyan folytatom a "pályafutásom" nyugodtan küldjön PÜ-t!! A 2. ligán persze indulok a szerver2.-ön!!
Mindenkinek köszönök mindent!!
|
|
| |
Dodi | Dátum: Szombat, 2012-01-14, 16:33:46 | Üzenet # 4099 |
 Ezredes
| Szia Bandy!
Milyen technikai nehézségeid adódtak? Én nem tudok róla semmit...
|
|
| | |
|