Csevegő
| |
dzsavermadar | Dátum: Vasárnap, 2012-01-15, 12:26:42 | Üzenet # 4101 |
 Vezér-hadnagy
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 571
| Bandy, Eszembe jutott valami, ami 99%-os megoldásnak látszik. Keress, és megpróbáljuk. Egész nap Skype-on vagyok.
"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Vasárnap, 2012-01-15, 12:56:17 | Üzenet # 4102 |
Bajnok
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 345
| dugojancsi: hogy a viharba ne, előbbiben nálunk az volt a lényeg, hogy olyan pályát építsünk amin elméletileg végig lehet menni, de irdatlan hosszú és nehéz Utóbbi saját gépen nem volt soha, amikor mamámnál nyaraltam, a falu kultúrházában levő számítógépen nyomtuk néha csapatostul gyerekek
|
|
| | |
spdri | Dátum: Vasárnap, 2012-01-15, 14:04:07 | Üzenet # 4104 |
Ezredes
Üzenetek: 229
| A stuntsra emléxem: fősulin jókat játszottunk vele:)
|
|
| | |
m4dm3n | Dátum: Hétfő, 2012-01-16, 09:56:54 | Üzenet # 4106 |
 Generalisszimusz
Üzenetek: 687
| Köszönöm annak a 4 azaz NÉGY embernek, aki az 1 héttel ezelőtt írt körlevelemre reagált: rock, roli, jeck, speederi. Amiket írtatok figyelembe veszem és úgy ajánlok a VB-k felé modot és pályákat.
Többieknek üzennék egy szép cifrát, de nem teszem!
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| | |
spdri | Dátum: Hétfő, 2012-01-16, 14:06:36 | Üzenet # 4108 |
Ezredes
| Úgy fair, ha beteszel egy videót az én szemszögemből is (motorháztetős nézettel), mert így úgy tűnik, mintha már full megelőztél volna, pedig nagyon nem... Vagy felülnézettel, amin látszódik, hogy mikor kezdek fékezni, és mennyi az előnyöd, és mennyi hely marad nekem
Ha egy tizedmásodperccel korábban fékezek, akkor valszleg elférsz előttem keresztbemenve... Illetve akkor is elfértél volna (egy tizedmásodperccel később), ha kevésbé húzod rám az autód, mivel ehhez meg kellően korán kezdtem el fékezni...
Egyébként csak a Te szemszögedből nézve megértem, hogy elgurult a gyógyszered...
Az üzenetet módosította spdri - Hétfő, 2012-01-16, 14:24:26 |
|
| |
dugojancsi | Dátum: Hétfő, 2012-01-16, 14:48:31 | Üzenet # 4109 |
 dugo mester
Üzenetek: 359
| spdri, nem elemzés céljából készítettem a videót, bocsánatot kértél, elfogadtam, nincs gond, lezártam az esetet, csak te is mutattál egy szituációt, én is mutattam, hogy láttam ÉN az esetet verseny közben.
Quote (spdri) így úgy tűnik, mintha már full megelőztél volna, pedig nagyon nem...
Hát igen, nekem is úgy tűnt és ha megnézed a felgumizott ideális íven (ami keresztezte az utad) fékeztem meg az autót, tehát még azt sem lehet mondani hogy rád húztam volna direkt az autót hogy ne tudj visszatámadni. Megnéztem amúgy, hogy tényleg hamarabb fékeztél mint én, én padlógázon voltam te pedig fékezve is belém csúsztál Ez van, legközelebb ha kiütsz várj meg és nem lesz probléma Béke!
|
|
| |
spdri | Dátum: Hétfő, 2012-01-16, 15:21:53 | Üzenet # 4110 |
Ezredes
| Biztos lehetsz benne, ha hibásnak érzem magam, akkor bevárlak, de itt tényleg nem éreztem annak magam, jogtalan előny meg nem tesz boldoggá
|
|
| |
némó | Dátum: Hétfő, 2012-01-16, 20:19:54 | Üzenet # 4111 |
 Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 24
| Szia M4D! Én bocsánatot kérek hogy nem válaszoltam a levélre,de akkor még nem volt biztos a befizetés meg a többi.A cifra jogos.
Tegnap meg sz..tam a telepítésekkel,már nem tudtam volna indulni a második futamban sem. Valami köridőket nem tudnál dobni a futamról?Megköszönném. Gyakoroltam az Oxi-ringen,szerintem nagyon fa..a a pálya,gratula Oxinak
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Hétfő, 2012-01-16, 23:07:51 | Üzenet # 4112 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
| Azta qurva 7 szentségit neki"je" meg a kib@###t szolgáltatójának!! FUJ!-FUJ!-FUJ! Hát nem pont a saját pályámon ment el a net???? Hát mi a qurva 7 szentség ez??? Pródukció!!!!???? Csak ma jött vissza a net valamikor, én meg csak most értem haza a melóból! Nagyon-nagyon pipa vagyok még most is!!!! Nem hiszem el!!!! fák-fák-fák!!! Kénytelen vagyok átvenni Béci felkiáltójeleit erre a posztra, de ígérem h, visszaadom!!! Nagyon-nagyon pipa vagyok !!!! Bocsi a post-ért!
OxyKingRing
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Kedd, 2012-01-17, 07:41:51 | Üzenet # 4113 |
 Vezér-hadnagy
| oxykirally, Én is azért nem tudtam résztvenni, mert pont erre az időre ment el a net. Búsuljunk 2-en.
Kaptam egy ilyen üzit is. Oxyval ha beszélsz akkor esetleg kérdezd meg, hogy tud-e a bajnokság kezdetéig változtatni a pályáján. A rajtkockák túl közel vannak egymáshoz (esetleges beragadás miatt nehéz kerülni) meg ha kezdesz felállni a rajtrácsra fokozatosan eltünik a piros keret ahova állnod kell.
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Kedd, 2012-01-17, 08:48:39 | Üzenet # 4114 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (dzsavermadar) Kaptam egy ilyen üzit is Természetesen tudok ezeken változtatni. Nekem is eltűnt a piros keret, orvosolom majd.
OxyKingRing
|
|
| |
Dodi | Dátum: Kedd, 2012-01-17, 10:40:29 | Üzenet # 4115 |
 Ezredes
Üzenetek: 209
| Sajnálom, hogy elment a netetek!
Oxy, Ha már nekiállsz javítgatni, és nem gond, a célegyenes végén lévő táblák, amik segítenek a fékezési pont eltalálásában, túlságosan beleolvadnak a környezetbe, és nem látni őket rendesen
Milyennek érezted a pálya szélességét versenykörülmények között?
Továbbra is le a kalappal a pályád előtt
Szép napot!
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Kedd, 2012-01-17, 11:09:55 | Üzenet # 4116 |
 Generalisszimusz
| oxykirally, neted sajnálom, pedig reméltem, hogy egy összecsapásunk lesz . Na de sebaj, majd az éles futamokon . Pályád amennyire az első teszteléseim nem tetszett nekem, mostanra annyira bejött. Fasza a vonalvezetésre, lehet is menni, mint a hülye, de vannak jó,technikás kanyarok . Amit fentebb bemásolt neked dzsaver, azt én kérem tőled .
Mivel még van egy kis idő a bajnoki futamokig, ezért ha van időd nem tudnál még egy kis életet vinni a pályába ? Esetleg több nézői tribün vagy fák, vagy tököm tudja...sörösbódék . Na meg egy picit valahogy kellene a rázókövek szélével csinálni valamit, mert szépen el tudja dobni az embert. Ezt JJ-vel tapasztaltuk is .
Asszem ennyit akartam . főcsíter!
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
spdri | Dátum: Kedd, 2012-01-17, 11:19:53 | Üzenet # 4117 |
Ezredes
| Ha a rázókövek külső széle kevésbé padka szerű lesz, akkor lehet, hogy a mellette levő "földet" is módosítani kellene olyan jellemzőjűre, ami vágáskor jobban belassítja az autót (de nem fékezi 0-ra), így továbbra is kerülendő lenne a vágás, viszont hibázás esetén nem szállna el az autó, csak belassulna...
|
|
| |
Béci | Dátum: Szerda, 2012-01-18, 02:41:13 | Üzenet # 4118 |
 BikerBoy
Üzenetek: 118
| Sziasztok!!! Nevezésemet, és a lefoglalt rajtszámomat vissza adnám, mert sajnos nem fogok tudni indulni az idei szezonon!!! Munkám nem nagyon teszi lehetővé, hogy felkészüljek, vagy legalább elinduljak ebben a szezonban!!! Köszönöm szépen, a sok segítséget amit tőletek kaptam, nagyon jól éreztem magam a társaságban!!! Mindenkinek sok sikert, és örömökben gazdag verseny szezont kívánok!!! Üdvözlettel: Béci
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szerda, 2012-01-18, 08:29:30 | Üzenet # 4119 |
 Vezér-hadnagy
| Béci,
Nagyon sajnáljuk, ha mégis változna valami, gyere nyugodtan, mindig szeretettel várunk. Köszönünk mindent!
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Szerda, 2012-01-18, 09:42:46 | Üzenet # 4120 |
 Vezér-őrnagy
| Béci! Ennyíre megsértődtél, hogy kölcsönvettem a felkiáltó jeleket? Sajnálom, ha van rá lehetőség, gyere vissza!
Quote (m4dm3n) Amit fentebb bemásolt neked dzsaver, azt én kérem tőled "Aztán" féltél engem megkérni erre? Quote (m4dm3n) mert szépen el tudja dobni az embert. Ezt JJ-vel tapasztaltuk is Mint ezt a pálya leírásban említettem, szándékosan csináltam olyan csapdákat, hogy ne lehessen vágni, vagy ha vágsz, akkor vállald be a rizikót. (ha kéritek, akkor csökkentem a magasságukat), + az 5 kanyarban a baloldali rázó fordított, azaz bentről kifele csökken a magassága, és nem fordítva, ezt javítom majd. Ezzel csak az volt a cél, hogy a VB-nek ne legyen annyi munkája a körök ellenőrzésével, ill. versenyben sem lehessen előnyre szert tenni a vágás miatt. Quote (m4dm3n) nem tudnál még egy kis életet vinni a pályába  ? Megnézem majd mit tehetek az ügy érdekében, de elég korlátozott az eszköztár. Lehet egy másik 3D progival (3D Studio Max) újakat csinálni, de nem ismerem még, sőt még fel sem telepítettem, és az úgy ismét sok-sok, nagyon sok óra.
Quote (Dodi) a célegyenes végén lévő táblák, amik segítenek a fékezési pont eltalálásában, túlságosan beleolvadnak a környezetbe, és nem látni őket rendesen Megpróbálhatom más színre átfesteni, vagy akkor kiveszem a nagy PHWTCC reklámtáblát, mert gondolom az zavar.
Köszönöm mindenkinek a részvételt, az építő ötleteket, ill a gratulációkat!
OxyKingRing
Az üzenetet módosította oxykirally - Szerda, 2012-01-18, 09:46:07 |
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szerda, 2012-01-18, 10:41:33 | Üzenet # 4121 |
 Vezér-hadnagy
| oxykirally, Jó ez a pálya ahogy van, csak a rajtkockákkal foglalkozz. A többi maradhat. Legfeljebb majd bepontozom, hogy hova kérek jeleket, ahol lehet mosolyogni, Wc-re menni, stb
A lámpákkal hogy állsz??? Menni fog?
Más: Két logo maradt a végére, ha ezekre szóltok valamit ok, ha nem, majd választok belőlük én.
vagy
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Szerda, 2012-01-18, 10:47:32 | Üzenet # 4122 |
 Generalisszimusz
| oxykirally, Quote (oxykirally) "Aztán" féltél engem megkérni erre?
Nem, nem féltem, csak nekem te nem vagy skype/msn vagy bármilyen kommunikációs programban felvéve...tee...te gyök2 .
Pályádhoz még annyit, hogy nézz szét pölö az rfactorcentralon. Nemrég voltak feltéve oda a Bob-hoz új fa skinek, meg ilyen izék. Egy próbát megér . Február elejéig van időd .
dzsavermadar, számomra egyértelműen a MÁSODIK!!!
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Szerda, 2012-01-18, 10:48:46 | Üzenet # 4123 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
| A szóba jöhető pályák: Hungaroring OxyKing Ring A1 Ring BrandsHatch Brno
ElkhartLake Essington Barcelona
Macau
Oultonpark
Portiamo TobanLong MidOhio Melbourne GP PhillipsIsland
Ebből kettő "kötelező" - Hring és Oxyring
Én ezekre szavazok!
Az első logo a nyerő szerintem!
Az üzenetet módosította rocknrolla - Szerda, 2012-01-18, 10:49:58 |
|
| |
oxykirally | Dátum: Szerda, 2012-01-18, 10:59:20 | Üzenet # 4124 |
 Vezér-őrnagy
| dzsavermadar, nekem is a 2 tetszik! A lámpák... már rajta vagyok, megtaláltam a nevét, már csak vhogy be, meg ki, meg oda kell illeszteni. Egyébként ezen a pályán 3 lámpa van a célegyenesesbe. Hová kéred? Előbre vagy hátrébb? (már ha sikerül) :)Quote (m4dm3n) hogy nézz szét pölö az rfactorcentralon Nem sok időm volt mostanában (tudom neked se), de ha adsz 1 linket azt megköszönöm!
OxyKingRing
Az üzenetet módosította oxykirally - Szerda, 2012-01-18, 10:59:59 |
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szerda, 2012-01-18, 11:15:07 | Üzenet # 4125 |
 Vezér-hadnagy
| oxykirally, A boxutcában nincs lámpa egyáltalán. Oda kellene! A rajtlámpák ha rendben vannak nem kell hozzányúlni. A lényeg, hogy kb. a 20 helyről is lássa bárki.
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Szerda, 2012-01-18, 11:46:18 | Üzenet # 4126 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (dzsavermadar) A rajtlámpák ha rendben vannak nem kell hozzányúlni. A lényeg, hogy kb. a 20 helyről is lássa bárki. játékban nem néztem, de úgy tűnik rendben a célegyes és mindenki látja. Én ezt látom:
OxyKingRing
Az üzenetet módosította oxykirally - Szerda, 2012-01-18, 11:47:35 |
|
| |
m4dm3n | Dátum: Szerda, 2012-01-18, 12:24:17 | Üzenet # 4127 |
 Generalisszimusz
| oxykirally, írtam a pályád topikjába. Majd kukkolj be oda .
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szerda, 2012-01-18, 18:14:15 | Üzenet # 4128 |
 Vezér-hadnagy
|
Elfelejtettem befizetni a díjat, egyelőre ez van.
|
|
| |
spdri | Dátum: Szerda, 2012-01-18, 18:31:58 | Üzenet # 4129 |
Ezredes
| És akkor hogyan írtál a fórumba?
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Csütörtök, 2012-01-19, 07:50:25 | Üzenet # 4130 |
 Vezér-hadnagy
| Quote (spdri) És akkor hogyan írtál a fórumba? Mert nem kikapcsolták, csak hihetetlenül lecsökkentették a sebességeket. A kép feltöltése(~20 KB) és az üzenet kb. 20 percig tartott.
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Csütörtök, 2012-01-19, 10:04:29 | Üzenet # 4131 |
 dugo mester
Üzenetek: 359
| dzsavermadar, nekem az első logo tetszik jobban.
|
|
| |
spdri | Dátum: Csütörtök, 2012-01-19, 10:08:17 | Üzenet # 4132 |
Ezredes
| Nekem is az első tetszik jobban, a második egy kicsit "pesszimista" a lekonyuló felirattal
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Csütörtök, 2012-01-19, 15:56:27 | Üzenet # 4133 |
 Generalisszimusz
| spdri, de a másodikban ott egy száguldó autó . Fene a hülye izléseteket .
|
|
| |
Jeck | Dátum: Péntek, 2012-01-20, 12:02:43 | Üzenet # 4134 |
 Mormogi Papa
Üzenetek: 439
| Nekem az első tetszik jobban egyértelmű.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Péntek, 2012-01-20, 18:06:26 | Üzenet # 4135 |
 Mormogi Papa
| Fiúk, és lányok, és mindenki aki kezét vagy lábát emelni tudja. Hadkötelesek, és tornából felmentettek.
Itt az idő!
Gyertek szeróra wazze, mert hirig lesz! A kutyafátokat. Ürességtől tátongnak a szerók! Nekem még a négynapos hullák is pattanjanak fel, vagy csúnya verekedést rendezek! Ütök ám, de hirtelen!
Gyönni föl szeróra most mondom, én mormogi papa!
Aki nem gyön beírom a hiányt! Azt aztán le nem mossa senki amit én beírok. Azta fűzfánfütyülőeltévedtpitypangzabáló unokanénikéteket. Értve vagyok? Jack
Az üzenetet módosította Jeck - Szombat, 2012-01-21, 11:41:47 |
|
| |
némó | Dátum: Péntek, 2012-01-20, 18:10:29 | Üzenet # 4136 |
 Őrmester
| Jeck, Ezt nevezem.Ha otthon lennék már darálhatnánk is
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Szombat, 2012-01-21, 06:59:21 | Üzenet # 4137 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
| Sziasztok!
Azért írom ide mert ezt többen olvassák mint a liga találkozós topicot.
Idén a Hungaroringen több olyan rendezvény lesz ami alkalmas lehet egy ligatalálkozóra. Eddigi tapasztalatok azt mondatják velem hogy az itt felsorolt rendezvények ingyenesek lesznek. 1: 2012. május 5-6 FIA WTCC ( ez már biztos hogy ingyenes) 2: 2012.június 30-július 1 International Superstar Series ( 99% hogy ingyenes) http://www.superstars.it/Superstars-Series/en-Homepage.aspx
3: 2012. szeptember 8-9 International GT Open ( 99% hogy ingyenes ) http://www.gtopen.net/
Tudom hogy a földrajzi távolságok miatt nem egyszerű megszervezni, de jó lenne ha összetudnánk rakni valamit.
Másik dolog hogy most olvasgattam a Zengő Dension oldalát ahol Norbi azt fejtegeti hogy milyen kár hogy az idei versenynaptárból kimaradtak a tradicionális pályák. Erről az jutott eszembe, hogy ha állítjuk össze a versenynaptárat mi ne essünk ebbe a hibába. Csak egy durva példa hogy mire gondolok, csak az érzékeltetés miatt: Spa egy remek pálya de nem ezekhez az autókhoz, vagy Le Mans 24. Az igazi túrakocsi pályák például: Brands Hatc, Donington, Eurospeedway...
Tehát próbáljuk az autók teljesítményéhez és adottságaihoz igazítani a pályákat nem elvetve az új lehetőségeket.
|
|
| | |
némó | Dátum: Szombat, 2012-01-21, 19:53:32 | Üzenet # 4139 |
 Őrmester
| Üdv! Hol lehet jelentkezni a holnapi versenyre?
|
|
| |
sztamas | Dátum: Szombat, 2012-01-21, 21:03:59 | Üzenet # 4140 |
 Pénztáros
Üzenetek: 133
| némó, A helyszinen! Legyél itt vasárnap a megadott időben! Lépj fel a szerverre és versenyezz. Teljes jogú versenyző vagy már! Na persze a szabályokat tartsd be!
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Vasárnap, 2012-01-22, 11:32:17 | Üzenet # 4141 |
 Vezér-hadnagy
| PÁLYACSERE!!!
ElkhartLake
|
|
| |
Greg | Dátum: Vasárnap, 2012-01-22, 13:07:48 | Üzenet # 4142 |
Hadnagy
Üzenetek: 65
| Mi valtozott?
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Vasárnap, 2012-01-22, 13:11:35 | Üzenet # 4143 |
 Vezér-hadnagy
| Quote (Greg) Mi valtozott? Az előzőben rosszak voltak a start fények, nem látta mindenki. Ebben jók a fények. A pálya kb ugyanaz.
|
|
| |
Greg | Dátum: Vasárnap, 2012-01-22, 13:36:31 | Üzenet # 4144 |
Hadnagy
Üzenetek: 65
| Szoval a vizes fu maradt
|
|
| |
Jeck | Dátum: Vasárnap, 2012-01-22, 13:52:29 | Üzenet # 4145 |
 Mormogi Papa
| Gergő fűre lépni tilos van!
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Vasárnap, 2012-01-22, 17:18:37 | Üzenet # 4146 |
 Vezér-hadnagy
| Quote (Greg) Szoval a vizes fu maradt Nem tudom, én mentem rajta, de fwd-vel, és a salakból is elég jól kijöttem.
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Vasárnap, 2012-01-22, 17:36:04 | Üzenet # 4147 |
 Vezér-őrnagy
| Miért kellet ez a pályát kicserélni???
OxyKingRing
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Vasárnap, 2012-01-22, 17:53:27 | Üzenet # 4148 |
 Generalisszimusz
| oxykirally, mert az első 1-2-3-4 helyen nem lehetett látni a rajtlámpákat.
|
|
| |
némó | Dátum: Vasárnap, 2012-01-22, 20:46:39 | Üzenet # 4149 |
 Őrmester
| Sziasztok! Meg tudná mondani nekem valaki hogy mit jelent a "PHWTCC.rfm" eltérés? Mindig ezt írta ki a szerver ha csatlakoztam,és nem engedett tovább. Köcce.
|
|
| |
dassved | Dátum: Vasárnap, 2012-01-22, 21:22:10 | Üzenet # 4150 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
| amíg nem ülök autóba igyekszem hozzáadni valamit a közösséghez, itt egy logó, nekünk, lassan jönnek az első skinek is:
Az üzenetet módosította dassved - Vasárnap, 2012-01-22, 21:22:28 |
|
| |
|