Nyitólap

Regisztráció

Belépés
Kedd, 2025-06-24, 12:11:14 | Üdvözöllek Vendég
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Hogyan állítsd be az autód és a játékod
Ted-MosbyDátum: Szombat, 2011-07-23, 11:47:45 | Üzenet # 1
Vezér-hadnagy
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 709
Itt tanácsokat adhatnának a tapasztaltabb versenyzők, a kezdőknek, az autó setupolásában.
Nem komplett setupokat tegyenek közzé.
Inkább irányelveket, vagy a beállítási hibák kiszűréséhez tanácsokat adjanak.
De akár a játék beállítását is itt lehetne megbeszélni. Pl: kormány, server, mod, plugin beállítások.

sztamas javaslatára

sortiefishDátum: Vasárnap, 2011-08-28, 10:26:44 | Üzenet # 51
Vezér-őrnagy
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 340
wenizolika,

Én így tettem ahogy dzsavermadar, írta és nekem működött.

1.06-os plugin telepítés!

1.06-os plugin!

Feltettem, mert nem emlékeztem rá az ű billentyű leütésével kapcsolhatod ki a megjelenítendő adatokat keréknyomás, idők, chat stb. a Numpadon a 0 billentyűvel meg a térképet kapcsolod ki és be vagy válthatod a nézeteket forgó, fix stb. a Numpadon levő , Del gombbal meg a térkép méretét tudod növelni csak arra nem jöttem rá, hogy-hogy lehet csökkenteni így ha túl méretes lett a térkép feltelepítettem a térkép plugint újra a játékra.

Az üzenetet módosította sortiefish - Vasárnap, 2011-08-28, 10:45:28

örültmaxDátum: Péntek, 2011-09-09, 06:39:42 | Üzenet # 52
Alezredes
Üzenetek: 115
Sziasztok!Segitségeteket szeretném kérni a monzai pálya kapcsán!A gondom,hogy bármit teszek állitok nem tudom a gumikat felmelegiteni!80-85 fok a max,de ez is már ilyen kicsit raly stilusban,ami nekem nem igazán megy.Már a segitségeket is kikapcsoltam de akkor sem!Bármi nemú segitséget szivesen veszek.Idö hilyán mondjuk elég keveset is tudok tesztelni!

rocknrollaDátum: Péntek, 2011-09-09, 07:03:23 | Üzenet # 53
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
Próbáld meg a kerékdőlést , és vagy a guminyomást állítani.

rocknrollaDátum: Péntek, 2011-09-09, 07:04:05 | Üzenet # 54
Vezér-őrnagy
Itt amúgy sem melegszenek nagyon mert sok a hosszú egyenes és ott nem kap akkora terhelést!

oxykirallyDátum: Péntek, 2011-09-09, 22:41:10 | Üzenet # 55
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
Egy kis stílus tanulmány, elnézést, hogy nem kértem engedélyt a résztvevőktől...viszont BIG THX Tednek a replay-ekért!!!!
Azt nem értem, én miért csúszok sokkal bejeb féktávon.Erre kérem a segítséget.
Pl Hun88 (aki nem tudja Ő a csapattársam smile ) átküldte a beállítását. Ugyan ott fékezek , mégis én érek be elsőnek a kanyarba egy kocsi hosszal!!! A fékerő 100% és ha jól emlékszem 56/44.

OxyKingRing

sortiefishDátum: Péntek, 2011-09-09, 23:36:49 | Üzenet # 56
Vezér-őrnagy
oxykirally,
Segíteni nem tudok, de a videód adott nekem is egy ötletet.

Azt szeretném bárkitől kérdezni, hogy az rfactorban nincs rá mód, hogy off-line egy szellemautót üldözzek akár a saját időmet kergetve, mert nem nagyon tudok javulni és szerintem nekem ez segítene.

m4dm3nDátum: Szombat, 2011-09-10, 02:10:24 | Üzenet # 57
Generalisszimusz
Üzenetek: 687
Quote (oxykirally)
Ugyan ott fékezek , mégis én érek be elsőnek a kanyarba egy kocsi hosszal!!!

csít off haha ?

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

dzsavermadarDátum: Szombat, 2011-09-10, 06:30:43 | Üzenet # 58
Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
oxykirally,

Ez gyönyörű "kulof" videó!!! hands ...egyébhez nem tudok hozzászólni.

Hacsak nem a billel és pedállal való fékezésben keresendő a különbség.

sortiefish

Nem hiszem, hogy komoly programozói tudás nélkül be lehet tenni szellemverdát.
Kergess AI versenyzőt, annak az erősségét tudod állítani. Ez is megoldás lehet valamennyire.

"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."

oxykirallyDátum: Szombat, 2011-09-10, 09:38:41 | Üzenet # 59
Vezér-őrnagy
Quote (m4dm3n)
csít off

Nem is vártam tőled mást smile
Viszont másoktól továbbra is várom.
Esetleg ezzel a videó vágással nem lehetne ellenőrizni a gyors kört? egy pillanat alatt össze lehet hozni a gyors köröket.

OxyKingRing

DAeRKDátum: Szombat, 2011-09-10, 12:12:42 | Üzenet # 60
Ezredes
Üzenetek: 242
Oxy: sokat számít fékezésnél, főleg, ha intenzív a lassítás, a visszaváltás üteme. Ha például túl gyorsan váltogatsz vissza megnő a féktáv és ideges lesz az autó. Ha túl lassan váltogatsz vissza, szintén nagyobb a féktáv, viszont nem kezd el az autó imbolyogni.Meg kell találni a középutat. Legalább is ez a saját tapasztalatom. Ha jól rémlik nekem 58/42 a fékerőelosztásom.
Még valami: a váltóáttétel és a vezetési stílus nagyban befolyásolja a féktáv kezdetét.
Egyenlőre ennyi. booze

A video amit felraktál nagyon profi ! respect

Az üzenetet módosította DAeRK - Szombat, 2011-09-10, 12:13:36

Ted-MosbyDátum: Szombat, 2011-09-10, 19:19:46 | Üzenet # 61
Vezér-hadnagy
oxykirally,

nagyon jó a videó hands

ha már ennyire belelendültél nem csinálnál egy promo videót a főoldalra, a régi már idejét múlt

egyszer réges - régen valaki(k) ígértek már, de azóta sem készült el biggrin :D

más:
fékezés dologra
nálam a legtöbb pályán 52:48 a fékarány vagy 55:45, motorfék 0-ás érték (ez a legnagyobb)
kanyaroknál először csak olyan 70-80 %-ban nyomom a fékpedál (tudom Te bill vagy), közben váltok vissza gyorsan 6--4
tovább lassulok, ekkor a fékpedál már 90 - 100%-os, gyors visszaváltás 4--2, ilyenkor már a motorfék is sokat segít
lényeg az, hogy sohasem nyomom tövig a fékpedált

Ted-MosbyDátum: Szombat, 2011-09-10, 19:25:58 | Üzenet # 62
Vezér-hadnagy
Quote (sortiefish)
off-line egy szellemautót üldözzek

erre sajnos az rFactor-ban nincs lehetőség

oxykirallyDátum: Szombat, 2011-09-10, 20:12:00 | Üzenet # 63
Vezér-őrnagy
Quote (Ted-Mosby)
ha már ennyire belelendültél nem csinálnál egy promo videót a főoldalra, a régi már idejét múlt

Nem nagyon értek a videó szerkesztéshez, eme remekmű elkészítése kemény 10-15 mp (igen "s") került, de én is emlékszem a "korsó" csapat tagja(i) ígérték hogy csinálnak egy promo videót. biggrin

Ezt a felvételt az általad közzétett replayek alapján egy kis progival csináltam, úgy hogy mindenkinek a 2.01,9xx körét kiválasztottam és elmentettem "vcr" majd a Replay-ben megnéztem. Ennyi volt a nagy szerkesztés. Lehet hogy használható lenne a gyors körök ellenőrzésére is mivel 2-5 versenyautó talán egyszerre visszanézhető pont mint a videon. Ha viszont egymáson vannak az autok és vágás gyanús, akkor egyedi nézet szükséges.

OxyKingRing

oxykirallyDátum: Szombat, 2011-09-10, 20:33:10 | Üzenet # 64
Vezér-őrnagy
Quote (Ted-Mosby)
kanyaroknál először csak olyan 70-80 %-ban nyomom a fékpedál (tudom Te bill vagy), közben váltok vissza gyorsan 6--4

Hát én egyből 100% nyomok, de néha 120% is biggrin de az sem elég....
A replayek alapján ugyan abban a stílusban váltunk vissza jó páran.
A motorféket eddig "0" használtam, viszont a reggel dugo azt javasolta tegyem 5 , majd meglátom melyik jobb....

OxyKingRing

Ted-MosbyDátum: Szombat, 2011-09-10, 20:56:30 | Üzenet # 65
Vezér-hadnagy
oxykirally,

"Motorfék (Engine break map)

Minél nagyobb a motorfék, annál jobban lassul az autó, ha sebességben van és elvesszük a gázt. Kanyarban a nagyobb motorfék segíthet az alulkormányzottságon, viszont ha kicsit túlkormányzott az autó (gázt nem nyomva), érdemes lehet a motorféken is csökkenteni.
A motorfék ereje legkisebb 5-ön és legnagyobb 0-s beállításon."

m4dm3nDátum: Szerda, 2011-09-14, 10:26:25 | Üzenet # 66
Generalisszimusz
Srácok!

Ha jár erre valaki segítsen nekem ezzel a kva monazi pályával kapcsolatban. Egyszerüen nem tudom ezt a kva autót belőni. Szeretem úgy nagyjából ezt a pályát, de komolyan kikészít már, hogy nem tudok egy normális kört sem összerakni.

A legnagyobb gondom az, hogy instabil az autó segge. Esküszöm 10 körből 8x úgy viselkedik, mint egy FWD-s autó. A Hondaval korábban nem szívtam ennyi, mint most a Leonnal itt wacko .

Fokozatok elosztásával és a végsebességgel sincs gondom. Jó a féktávot sem tudom a célegyenes végén belőni, de már abba sz*rok bele biggrin . Csak ez a kva seggcsúsztatás szünne meg wacko . 3-as szárnnyal megyek. AMi még nagyjából eszembe jutt:

elől 5.4 fokos kerékdőlés, hátúl 5.6 fokos
rugók elől talán ilyen 6-5-4-6 leosztás (vagy hasonló), rugók hátul talán meg ilyen 6-6-4-4 leosztás (vagy hasonló)
elől 85 Nm, hátul 90 Nm rugóút (vagy mi a tököm biggrin )
gumik elől 170 kpa, hátul 160 kpa
-0.30 fokos a nemtom mi biggrin , a másik érték 0.20, meg talán 13.1-es keréknemtom mi biggrin .
Fékek 58-42 arányban vannak, difi 30% és (talán) 40%. 2-es vagy 3-as preload-dal.
Talán 21 fokos kormányszög.

Asszem ennyi. Na segítsetek, mert ha nem........ lol (Vb vagyok remélem kitaláljátok mi jöhet ide devil ).

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

dassvedDátum: Szerda, 2011-09-14, 11:11:11 | Üzenet # 67
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
te, m4d, a leon is fwd! smile ezen a pályán részemről stability control low, azt segített valamennyit!

Az üzenetet módosította dassved - Szerda, 2011-09-14, 11:11:52

dugojancsiDátum: Szerda, 2011-09-14, 12:02:40 | Üzenet # 68
dugo mester
Üzenetek: 359
m4dm3n most tudta meg, hogy a SEAT Leon TFSI is FWD autó!

dzsavermadarDátum: Szerda, 2011-09-14, 12:20:13 | Üzenet # 69
Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
dassved, dugojancsi,

Elírás volt, nem kell egyből félreérteni. RWD-t akart írni, csak bosszankodás közben előfordulnak ilyesmik.

"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."

dugojancsiDátum: Szerda, 2011-09-14, 13:11:32 | Üzenet # 70
dugo mester
dzsavermadar, nyugi, ezt ő sem hagyta volna ki haha

A 3-as hátsó leszorító túl nagy, a fékerő eloszlást told előre sokkal, a -0,30 pedig -0,50. Többet nem segítek, szenvedj csak biggrin

rocknrollaDátum: Szerda, 2011-09-14, 14:15:00 | Üzenet # 71
Vezér-őrnagy
M4d!
Nekem ezen a pályán az elején nagyobb a kerékdőlés mint a hátulján.Nevezetesen 4.1 hátul 4.5 elől.
A kerékösszetartást amennyire lehet vedd kicsire hátha az segít a stabilitásban.
Nálam be van kapcsolva a stabilitás kontról.

oxykirallyDátum: Szerda, 2011-09-14, 14:26:31 | Üzenet # 72
Vezér-őrnagy
Quote (m4dm3n)
Egyszerüen nem tudom ezt a kva autót belőni

A múlt héten újra telepítetted a géped, elfelejtetted a csittet lol
Quote (m4dm3n)
úgy viselkedik, mint egy FWD-s autó

Már csak azt kéne tudni, hogy fékezéskor, az apexben, vagy netán kigyorsításon az FWD .... smile
Quote (m4dm3n)
Jó a féktávot sem tudom a célegyenes végén belőni

Mé' bakker, mikor tudtad? biggrin (na jó... ez inkább rám jellemző... de akkor is ....)
Quote (m4dm3n)
gumik elől 170 kpa, hátul 160 kpa

Én ezt kicsit másképp lövöm be. 167/174 de nem ettől riszál a kis qurva,
Quote (m4dm3n)
meg talán 13.1-es keréknemtom mi

Ez a te bajod szerintem. Nekem ForceFeedbackes villogó billentyűre 4,8 az utánfutás, de csak ezen a pályán.
Quote (m4dm3n)
difi 30% és (talán) 40%.

Ha féktávon instabil, akkor a 40% tornászd fel, mondjuk 60%
Ami még segíthet, a hátsó stabit vedd alacsonyra.

OxyKingRing

sortiefishDátum: Szerda, 2011-09-14, 14:39:03 | Üzenet # 73
Vezér-őrnagy
Quote (dassved)
Fékek 58-42 arányban vannak

Quote (dugojancsi)
fékerő eloszlást told előre sokkal

Az 58 az nem az első? Vagy mit jelent a sokkal?

dugojancsi, #74
Kösz dugó!

Az üzenetet módosította sortiefish - Szerda, 2011-09-14, 15:38:49

dugojancsiDátum: Szerda, 2011-09-14, 15:24:10 | Üzenet # 74
dugo mester
sortiefish, igen, a sokkal pedig azt jelenti, hogy legalább 6%-al, vezetési stílustól függően (52-48).

bakosgabor57Dátum: Szerda, 2011-09-14, 15:49:09 | Üzenet # 75
Címvédő
Üzenetek: 125
Quote (m4dm3n)
talán ilyen

Quote (m4dm3n)
vagy hasonló

Quote (m4dm3n)
vagy mi a tököm

Quote (m4dm3n)
a nemtom mi

Quote (m4dm3n)
keréknemtom mi

Hát ez nem semmi setup biggrin
Az tuti, a (keréknemtom mi)13°- os utánfutás(vagy csapdőlés) nagyon sok.
A túlzott kerékösszetartások nem sokat segítenek, hamarabb lesz instabil, főleg a hátsó miatt dobja el a hátulját.
Még a stabilizátort próbálgasd, nagyon nem mindegy az sem.

DAeRKDátum: Szerda, 2011-09-14, 16:09:08 | Üzenet # 76
Ezredes
Ha az autó segge a kanyarban kifelé tör akkor az első stabilizátort keményítsd (tedd magasabbra kicsit) vagy a hátsót lágyítsd (vedd kicsit kisebbre). Egyszerre csak az egyik értéket változtasd kicsivel, azt menjél pár kört.

örültmaxDátum: Szerda, 2011-09-14, 18:17:42 | Üzenet # 77
Alezredes
Hát szia m4d!
Az a helyzet,hogy én ugyan igy jártam,(de mondjuk hozzád én kezdő vagyok)de mindeggy elmondom az én tapasztalatom.A helyzet az,hogy rájöttem tulságosan belebonyolodtam a setupolásba!! smile Tul sok ez a két hét!!És fogtam magam,s teljes alapértékre állitottam,s láss csodát,csak a válto,meg a fékerő elosztással,két körön belül jobb időt mentem mint a másfél hét alatt.S ami nem mindeggy,hogy futottam versenytávot,s 15 kör lefutása alatt 3 tizedes körönkénti eltérés volt.S soha nem éreztem ilyen stabilnak az autot!Hát az én tapasztalatom ennyi,mindent kiprobáltam,s a végén mivel megszoktam a pályát,az alap beállitás bizonyult a legjobbnak!Viszont én nem vettem észre különbséget a stability control használatánál,igy én nem használom!

örültmaxDátum: Szerda, 2011-09-14, 18:31:56 | Üzenet # 78
Alezredes
Na meg töredelmesen be kell valljam,kellett a fétávok megismeréséhez dugó 2.00-ás kis videója! biggrin Abbol én sokat tanultam! happy Még ha csítes is!? biggrin

m4dm3nDátum: Szerda, 2011-09-14, 21:20:20 | Üzenet # 79
Generalisszimusz
Kösz srácok az infót smile . Majd alkotok valamit. Ha meg nem megy nem erőltetem biggrin . Majd lesz valami a futamokon biggrin .

dassvedDátum: Csütörtök, 2011-09-15, 20:04:04 | Üzenet # 80
Vezér-őrnagy
én már rég feladtam a századokért bászákodni, koncentrálok a következőre! smile

sortiefishDátum: Csütörtök, 2011-09-15, 22:06:18 | Üzenet # 81
Vezér-őrnagy
dassved,

Én még tanuló vagyok és kemény másodpercekért küzdök, de olykor már kezdem én is "feladni".

Más
Az nagy segítség volt, hogy skype-on összejöttünk a minap és kitárgyaltuk egy sorozatosan visszatérő problémámat miszerint minden előjelzés nélkül egyszerre csak elfelejtettem vezetni, amit addig begyakoroltam egyszer csak semmibe veszett.
A hiba oka vélhetően az volt, hogy a box-ból kijövet véletlenszerűen kapjuk az autó állapotának a milyenségét 0-100% -ig. Erre sose jöttem volna rá, mert a map plugint szinte csak a térkép miatt használom (még nem setupolok.)
Még nem sikerült letesztelnem, hogy a hiba okáért csak az 1.06-os map plugin okolható-e, de tény, hogy mióta csak 100%-os vagy közeli autóval jövök ki a pályára nem volt az előzőekhez hasonló rossz érzésem a vezethetőséggel.
Az 1.06-os map plugin-nal bal felső sarokban lehet nyomon követni az autón lévő középső adat.

1.06-os map plugin!

Azoknak mutatom, akik még nem hallották, de már tapasztaltak hasonlót, hogy egyszer csak kezelhetetlen lett az autó vagy olyan, mintha korcsolyázna vele az ember a kanyarban.
Ha lesz majd rá időm telepítéssel és tesztekkel próbálom majd kiszűrni, hogy a plugin okolható-e a hibáért, de addig is figyeljétek, milyen autóval közlekedtek. wink

Az üzenetet módosította sortiefish - Csütörtök, 2011-09-15, 22:07:01

örültmaxDátum: Péntek, 2011-09-16, 03:45:33 | Üzenet # 82
Alezredes
Sziasztok!
Ezt én is tapasztaltam!De most más!Az miért van hogy nekem az 1.06-os map nem jelenik meg?Csak az 1.05-öt tudom használni. dry

örültmaxDátum: Péntek, 2011-09-16, 03:55:21 | Üzenet # 83
Alezredes
Ok!Közben megoldodott a probléémám!! biggrin

DAeRKDátum: Péntek, 2011-09-16, 08:13:42 | Üzenet # 84
Ezredes
sortiefish
Ez tényleg nagy segítség respect , mert én is tapasztaltam ezt a jelenséget, de csak akkor amikor éppen futamot indítottunk (lehet, hogy csak véletlen egybeesés). És eddig csak ezen az egy pályán jelentkezett ilyen. Lehet, hogy tényleg köze van az 1.6-os map pluginhez, mert én a PHWTCC 3.0-sal együtt telepítettem fel. Előtte 1.5-ös volt.

sztamasDátum: Péntek, 2011-09-23, 19:47:11 | Üzenet # 85
Pénztáros
Üzenetek: 133
Találtam setupoláshoz segítséget itt.

Plusz egy kérdés ami lehet hogy buta! facepalm
Ha szaggat a játék lassabb köröket lehet csak menni?
Enyhe szaggatásra gondolok, ami inkább csak megakadás.

oxykirallyDátum: Szombat, 2011-09-24, 04:50:23 | Üzenet # 86
Vezér-őrnagy
Quote (sztamas)
Ha szaggat a játék lassabb köröket lehet csak menni?

Nekem egy gyenge laptopom van ( mármint a VGA), és minden beállítás minimumra van véve. Így is néha szaggat, és olykor gyengébb kört megyek, mivel késik a reakció idő. Tehát, szerintem gyengébb kört lehet menni!

OxyKingRing

dassvedDátum: Kedd, 2011-10-04, 09:30:45 | Üzenet # 87
Vezér-őrnagy
Srácok,
grrrrr, legyalultam a teljes gépemet, kezdem a nulláról, szóval tudna valaki bármilyen idevágó setupot/setupokat dobni mailen, hogy legalább az alapok meglegyenek, aztán majd alakítgatom magamnak?! Cserébe vállalok virtuális fényezést, dekorálást! smile Kösziszépen!

sztamasDátum: Szombat, 2011-10-15, 17:09:33 | Üzenet # 88
Pénztáros
dassved,
A dxtweak-et futtatni kell a játék alatt vagy elég csak egyszer beállítani?
Mert nekem a pedálom nem akar normálisan működni. Ha a gázt egy kicsit vissza engedem akkor félig fékez.
Pedig már szétszedtem, portalanítottam, wd40-et fújtam, (meg köpködtem).

dassvedDátum: Szombat, 2011-10-15, 17:11:28 | Üzenet # 89
Vezér-őrnagy
csak előtte kell indítani, ezzel tudod ellenőrizni a pedálok útját, nem kell közben futtatni!
b.

DAeRKDátum: Szombat, 2011-10-15, 18:55:48 | Üzenet # 90
Ezredes
sztamás: Nem lehet, hogy "Combined pedals"-ra van állítva?

rocknrollaDátum: Szombat, 2011-10-15, 18:58:13 | Üzenet # 91
Vezér-őrnagy
Dobd ki a gennybe és menj gamepad-el!! biggrin

rocknrollaDátum: Szombat, 2011-10-15, 18:59:40 | Üzenet # 92
Vezér-őrnagy
Az én kormányom is arra a sorsra jut ha még egyszer kiakad!
Úgy baszom ki mint a taknyot.

sztamasDátum: Szombat, 2011-10-15, 19:51:13 | Üzenet # 93
Pénztáros
DAeRK,
Nem combinedre van állítva az biztos. Csak úgy fogja magát és elkezdi. Szórakozik velem.

dassved,
Köszi akkor úgy rendben. Mert szegény gépemet minden visszafogja. Bajban vagyok azért is mert dx7-ben havas a pálya széle, nem tudom így majd huszonegynéhány autót hogy fog mozgatni dx9-ben.

rocknrolla,
Na ha gamepaddal mennék akkor biztos hogy kineveznétek a szezon hóhérának mert keresztben járnék a pályán!
Én is lecserélném szívesen csak még kevés hozzá a dugi pénzem!
Ha már itt tartunk szerintetek milyen kormányt érdemes venni? Ami megéri a pénzét.
Mert most bizonytalan vagyok g25-ös téren is, sok a panasz rá!

sztamasDátum: Hétfő, 2011-10-31, 14:30:29 | Üzenet # 94
Pénztáros
Segítség! help

Nem tudom mit kezdjek ezzel a hiba üzenettel! Kilépést okoz!
Dx7-tel megy csak.

Csatolások: 3151353.png (216.0 Kb)

Az üzenetet módosította sztamas - Hétfő, 2011-10-31, 15:45:53

oxykirallyDátum: Kedd, 2011-11-01, 06:15:28 | Üzenet # 95
Vezér-őrnagy
sztamas,
Nem tudom megoldódott-e vagy nem a problémád, sajnos nem tudom mi okozhatja, ezért feltettem a Brands Hatch-i pályát ide, próbáld meg lecserélni, hátha ez segít.
Megnéztem, és nekem megy mind3 DX alatt, az más tészta, hogy a DX 8/9 diafilmet nézek vele, de megy.

OxyKingRing

bakosgabor57Dátum: Kedd, 2011-11-01, 11:18:53 | Üzenet # 96
Címvédő
Üzenetek: 125
Totalcommander-el keresd és nyisd meg nézőkében : GameData\Locations\PHWTCC\BrandsHatch\BrandsHatch2007\BrandsHatch.scn
A fájl utolsó ötödében megtalálod az alábbi sorokat, hasonlítsd össze egyezik-e:
Instance=Tree_hires_tronc01
{
VisGroups=(32)
MeshFile=Tree_hires_tronc01.gmt CollTarget=False HATTarget=False ZBias=(0)
}
Instance=Tree_hires_tronc02
{
VisGroups=(32)
MeshFile=Tree_hires_tronc02.gmt CollTarget=False HATTarget=False ZBias=(0)
}
Instance=Tree_hires_tronc03
{
VisGroups=(32)
MeshFile=Tree_hires_tronc03.gmt CollTarget=False HATTarget=False ZBias=(0)

Az üzenetet módosította bakosgabor57 - Kedd, 2011-11-01, 11:19:58

sztamasDátum: Kedd, 2011-11-01, 14:16:19 | Üzenet # 97
Pénztáros
oxykirally,
Letöltöm és kipróbálom. Köszönöm!

bakosgabor57,
Megnéztem és teljesen egyforma.
Ha nem javul meg az új pálya után sem akkor marad a dx7, csak így a rázókövek megvakítanak!
Neked is köszönöm a segítséget!

Közben felraktam az indi pályát és ott egyik dx-el sem megy.
Ugyanazt a hiba üzenetet adja és kilép.
Pedig én is ott akartam lenni!

Valakinek valami ötlete (az újra telepítésen kívül)?

Az üzenetet módosította sztamas - Kedd, 2011-11-01, 19:04:16

sztamasDátum: Péntek, 2011-11-04, 17:24:14 | Üzenet # 98
Pénztáros
Végül az újra telepítése a játéknak oldotta meg a problémát.
Ha valakit érdekelne. smile
De hogy normálisan fusson így is dx7-tel kell futtatni. sad

sztamasDátum: Hétfő, 2011-12-05, 20:50:41 | Üzenet # 99
Pénztáros
Valaki tudja használni az rfdynhudot ezzel az új moddal?
Mert nekem sehogy sem akar elindulni!

DodiDátum: Hétfő, 2011-12-05, 22:44:44 | Üzenet # 100
Ezredes
Üzenetek: 209
Nekem sem műxik, a GID-del próbálkozom

Keresés:

Copyright MyCorp © 2025
Az oldalt a uCoz rendszer működteti