Porsche Cup
| |
Ted-Mosby | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 07:34:07 | Üzenet # 1 |
 Vezér-hadnagy
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 709
| Abban az esetben, ha lesz elégséges jelentkező párhuzamosan a WTCC moddal indítunk egy Porsche bajnokságot is. A mod megtalálható a letöltések között:
PCC2007 letöltés
Várjuk a jelentkezőket,aztán meglátjuk mi lesz.
NEVEZÉSEKET 2011.08.15-TŐL 2011.08.28-ig FOGADUNK!!
Megengedett vezetési segítségek és szerveroldali beállítások ↑
- F1 - irányítási segítség (steering help) - alacsony - F2 - helyes irány (opposite lock) - letiltva - F3 - fékrásegítés (breaking help) - alacsony - F4 - stabilitás segédlet (stability control) - alacsony - F5 - irányba fordítás (spin recovery) - letiltva - F6 - sérthetetlenség (invulnerability) - letiltva - F7 - automata váltó (auto shifting) - engedélyezve - F8 - kipögésgátló (tracktion control) - alacsony - F9 - blokkolásgátló (anti-lock brakes) - magas - F10 - boxutca segítség (auto pit lane) - letiltva - F11 - automata kuplung (auto clutch) - engedélyezve
- automata hátramenet (auto reverse) - engedélyezve - károk felerősítése (damage multiplier) - 70% - AI erőssége (AI strength) - 90% - AI agresszivitása (AI agression) - 25%
PORSCHE Szerver is elérhető !!!
mod és a pályák a letöltések között !!!
mehet a PHWTCC mod-ra is, de a letöltések között ott az rFactorLITE arra is különálló játékként !!!
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 07:36:33 | Üzenet # 2 |
 Vezér-hadnagy
| rocknrolla
akkor megkérlek arra állítsd össze a segítségek listáját az időmérő és a futam hosszát, illetve hány futam legyen
köszi
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 08:04:48 | Üzenet # 3 |
 Vezér-őrnagy
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 400
| A futam szám megegyezik a wtcc futamszámával. A pályákat összeállítom. A segítségekhez szeretném a billentyűzetes és gamepad-es kollégákat elsősorban M4d segítségét kérni hogy mi az a minimális segítség amire szükség van ahhoz hogy rajthoz tudjanak állni. Természetesen M4d-en kívül bárki írhat, azt is megpróbálom figyelembe venni, csak M4d már próbálta ezt a mod-ot és van tapasztalata. Jó lenne még a héten hogy eltudjam készíteni a teljes listát![size=15]
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 08:20:40 | Üzenet # 4 |
 Vezér-őrnagy
| Fontos!! Mivel itt nem lesznek külön kocsi festések mindenki írja meg hogy melyikkel akar menni! A letöltés, és telepítés után látjátok hogy kapunk 5 db. sorozatot. Minket ezen belül a Porsche Cup Series érdekel, innen válasszatok autót. Az enyém: PMSCS07 Team Redline D. Duhen Rajtszáma:5
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 08:28:51 | Üzenet # 5 |
 Vezér-őrnagy
| Ted legyenek ugyan azok a pályák mint a wtcc-ben vagy szabadjára engedhetem a fantáziám?
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 08:33:33 | Üzenet # 6 |
 Generalisszimusz
Üzenetek: 687
| rocknrolla, amennyire emlékszem, hogy milyen segítségekkel mentem:
ABS: FULL SC: OFF/LOW 1 TC: LOW/MEDIUM 2 Auto clutch Auto shift: OFF/Upshift 3
Ennyi, ha jól emlékszem. Ezzel már így lehet menni, de kell is küzdeni .
1. SC OFF/LOW = van amikor használtam. Pályafüggő. 2. Ezt nem tudom 100%-ra, hogy LOW vagy MEDIUM volt. LOW az biztos. MEDIUM talán az elején, mikor még ismerkedtem a moddal . 3. Rajtnál Upshift (Felváltás), egyébként Manual váltó.
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 08:36:41 | Üzenet # 7 |
 Vezér-őrnagy
| Bocs M4d de ezeket leírnád magyarul mert nekem magyarított a játék. Köszi!
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 08:49:36 | Üzenet # 8 |
 Generalisszimusz
| ABS: FULL = Blokkolásgátló = Teljes SC: OFF/LOW = Stabilitás szabályzó (vagy mi a tököm ): Ki/Alacsony TC: LOW/MEDIUM = Kipörgésgátló: Alacsony/Közepes Auto clutch = Automata kuplung Auto shift: OFF/Upshift = Automata váltó: Ki/Felváltás
No remélem így már menni fog . A többi fentebb leírva.
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 08:57:25 | Üzenet # 9 |
 Vezér-őrnagy
| Köszönöm!
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 10:35:29 | Üzenet # 10 |
 Generalisszimusz
| rocknrolla, nincs mit . Én egyelőre nem nyilakozok, hogy mennék-e fun race-re és ha meglenne a kellő létszám, akkor indulnék-e, de annyi biztos, hogy kacérkodok a gondolattal .
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 11:42:39 | Üzenet # 11 |
 Vezér-hadnagy
| Quote (rocknrolla) Ted legyenek ugyan azok a pályák mint a wtcc-ben vagy szabadjára engedhetem a fantáziám?
úgy gondolom maradjanak ezek a pályák, maximum a sorrenden változtass mert ha végre lesz állandó szerver, akkor ugye oda csak 2 gb-t feltöltési lehetőségünk lesz,ha dupla pályacsomagot raknánk fel akkor nem lenne elég hely
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 12:19:52 | Üzenet # 12 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 340
| Quote (Ted-Mosby) úgy gondolom maradjanak ezek a pályák, maximum a sorrenden változtass mert ha végre lesz állandó szerver, akkor ugye oda csak 2 gb-t feltöltési lehetőségünk lesz,ha dupla pályacsomagot raknánk fel akkor nem lenne elég hely Szerintem is ugyanazok a pályák legyenek, de ez csak egy vélemény nem javaslat hiszen lehet, hogy még a wtcc bajnokságon sem fogok indulni. Viszont a 2gb feltöltést már javasoltam, hogy +1800 ft-ért 4 gb-t feltöltést lehet kapni ami szerintem megér annyit és így nem lenne gond, ha hasonló helyzetek alakulnak ki. Mindig lehet 1-2 fun mod a szerveren a wtcc mellett. Két új ember biztos akad még aki kifizeti a 900 ft a nagyobb szerverre.
|
|
| | |
rocknrolla | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 16:12:19 | Üzenet # 14 |
 Vezér-őrnagy
| Valószínűleg lesz engedve a segítség abban a mértékben ahogy írtad. A pályák is ugyanazok lesznek, mert valószínűleg nincs elég idő és energia egy hét alatt két pályát betanulni. Sőt nem valószínű, hanem tuti. Tehát adva van minden. Ted légyszi csinálj egy topic-ot ahol lehet jelentkezni. Jó lenne ha magában foglalná a jelentkezés az autót, az irányítást.
|
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 16:12:34 | Üzenet # 15 |
Címvédő
Üzenetek: 125
| Én szívesen Porsche-éznék...
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 16:51:05 | Üzenet # 16 |
Ezredes
Üzenetek: 242
| Nekem is bejön a Porsche! Rockkal már régebb óta rajta vagyunk.
|
|
| |
Cosmo | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 17:10:33 | Üzenet # 17 |
 Őrmester
Üzenetek: 27
| Én is szívesen Porsche-éznék...
|
|
| |
sztamas | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 18:04:00 | Üzenet # 18 |
 Pénztáros
Üzenetek: 133
| Csatlakozom az előttem szólókhoz. Eddig csak jó ötleteket olvastam. Jelentkezem én is.
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Kedd, 2011-07-19, 20:36:45 | Üzenet # 19 |
 Generalisszimusz
| rocknrolla, minnél hamarabb gondold át a dolgokat és nyilatkozz majd kérlek, hogy milyen segítségek lesznek engedve, mert attól teszem függővé a nevezésem .
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Szerda, 2011-07-20, 05:37:21 | Üzenet # 20 |
 Vezér-őrnagy
| M4d egy pár bejegyzéssel fentebb már nyilatkoztam. Az általad megadott segítségek lesznek. Azt mondjuk megnézhetnéd hogy abból mi a minimális ami kell, mert többet nem nagyon használnánk. Előre is köszi!
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Szerda, 2011-07-20, 08:02:24 | Üzenet # 21 |
 Vezér-őrnagy
| Zsír! Már alig várom!
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szerda, 2011-07-20, 08:32:06 | Üzenet # 22 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
| Én még ugyan nem tudtam kipróbálni a Porsche-t, de úgy gondolom, ha már "Fun Race" titulussal illettük, akkor nem kellene nagyon erőltetni, hogy milyen segítségeket lehet használni. Hadd használjon mindenki azt, amit akar, meg aminek szükségét érzi. Legyen meg a lehetősége neki. Ne ettől függjön valaki/k-nél, hogy jön, vagy nem jön. Ezekkel a szigorításokkal egyébként is a billeseket, illetve a gyengébbeket sújtanánk. Ha jól tudom, minél több segítséget használ valaki, annál lassabban tud menni, tehát minek elvenni a lehetőséget. Legalább biztonságosabban, élvezetesebben tud menni, még ha lassabban is. Főleg a Porsche hátsókerekes (úgy tudom), tehát kellhet egy kis segítség akár. Minél több (felesleges) korlátot állítunk, annál jobban szűkül a résztvevők köre. Ez máshol is érvényes. Gondoljatok csak bele. Ne induljunk megint el a profizmus irányába, azoknál nem számít a segítségek megléte. Ne akarjunk másokat is arra kényszeríteni, hogy csak azokat a segítségeket használja, amit a jobbak/legjobbak. Aki meg segítség nélkül akar gurulni, az meg kapcsolja ki.
"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."
Az üzenetet módosította dzsavermadar - Szerda, 2011-07-20, 08:36:35 |
|
| |
m4dm3n | Dátum: Szerda, 2011-07-20, 09:12:48 | Üzenet # 23 |
 Generalisszimusz
| rocknrolla, délután megírom, hogy melyik széria, melyik csapatátval mennék . Fejből csak annyit tudok, hogy:
UPS Porsche Junior, #28, L.Arnold (ez van az autón), de két UPS csapat is van két külön "szériában". De délután megírok mindent .
Ja és megnéztem tegnap ezekkel a segítségekkel mentem (Hring, alap setup, valami 1:48.xxx-es idő, de ez csak pár kör teszt volt :
ABS: Teljes SC: Alacsony TC: Alacsony Automata kuplung Manuális váltó*
*rajtnál átállítom Felváltásra, mert így nem tudok kiugrani a rajtnál. Ezt ha gondolod vedd figyelembe a segítségek engedélyezésénél .
dzsavermadar, tény, hogy egyenlőre még csak fun a dolog, de ahogy nézem elég sok embert érdekelne és jelezte is ezt . Ha összejön egy 10+ fő, akkor ez egy párhuzamos bajnokság lenne a WTCC mellett (valószínűleg hasonló lebonyoításban, ugyanazokon a pályákon, szombatonként). Segítségekről annyi, hogy eléggé keveset használok és úton tudom tartani az autót nem szenvedek vele. Küzdeni kell ez tény, de ettől érdekes az egész .
No és azt ugye tudjuk, hogy én 0-1-es versenyző vagyok .
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Szerda, 2011-07-20, 09:57:05 | Üzenet # 24 |
 Vezér-őrnagy
| Dzsaver alapvetően igaz amit mondasz, sőt teljesen egyet is értek veled. De ennél a mod-nál nagyon hajlamos az autó elmelegíteni a gumikat, és ha engedünk minden segítséget akkor azok nagyon nagy előnnyel indulnának akik sok segítséget használnak.M4d már tesztelte és azért kértem az ő segítségét. Ő billel megy ezért ha ő tud menni minimális segítséggel ( lásd fentebb) akkor mások is.
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szerda, 2011-07-20, 10:03:28 | Üzenet # 25 |
 Vezér-hadnagy
| Mad,rockn
Értem én. Engem is érdekel a dolog (csak még nem próbáltam ki) Ha mondjuk én úgy érezném, hogy nagyon tetszik, jó kis mod, részt is vennék benne, de én csak úgy tudok rendesen menni, hogy ABS magas Kipörgésgátló magas Stab segédlet alacsony/magas Fékrásegítés alacsony Auto váltó akkor lehet, hogy a korlátok miatt nem tudok indulni, de ha mégis bevállalom az indulást, akkor ott fogok szerencsétlenkedni a pályán, esetleg baleseteket okozva sokak "örömére" Jó ez nekünk? Én erre gondoltam. A korlátokkal be van állítva egy szint, ami azt jelenti, hogy esetleg lesznek olyanok, akik miatta nem tudnak jönni, vagy a vázolt módon bevállalják. Emlékeztetlek, voltak már itt olyan Fun versenyek, amin azért nem vettek részt néhányan, mert "magasra" volt állítva a mérce. Ez itt valamelyik topikban visszakereshető. Én ezt nem szeretném. Mindig is voltak, és lesznek kezdők, gyengébbek (még én is valahol itt járok talán). Hol, és mikor fejlődjenek, ha eleve el sem tudnak indulni. Kedvük elszáll hamar.
Szerk: Ezt a gumimelegedést nem értem. hol itt az előny? stb.. (magyarázatot kérnék.)
Az üzenetet módosította dzsavermadar - Szerda, 2011-07-20, 10:06:52 |
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szerda, 2011-07-20, 10:45:51 | Üzenet # 26 |
 Vezér-hadnagy
| Quote (rocknrolla) Ő billel megy ezért ha ő tud menni minimális segítséggel ( lásd fentebb) akkor mások is.
Ez így nem igaz, ugyanis Mad a legjobb billesek szintjén van, sok kormányost is megver versenyen.
De mi van a gyengébb billesekkel, és akár kormányosokkal? Ők nem biztos, hogy tudnak így menni. Sztem ott vagyunk, amit mondtam. a legjobbakhoz van állítva a mérce "...gyengébbek kirekesztve valamilyen szinten", vagy legalábbis hátrányos helyzetbe kerülnek.
Erről a gumimelegedéses/előnyös dologról azért kérek valami infót. Köszönöm!
Az üzenetet módosította dzsavermadar - Szerda, 2011-07-20, 10:48:44 |
|
| |
dugojancsi | Dátum: Szerda, 2011-07-20, 10:56:19 | Üzenet # 27 |
 dugo mester
Üzenetek: 359
| dzsavermadar, magasabb segítségekkel kevésbé blokkolnak a kerekek fékezéskor, illetve kigyorsításnál kevésbé csúszik, ezáltal kisebb hőt termel, mint segítségek nélkül. Ergo, aki segítség nélkül megy, annak nagyobb rá az esély, hogy hamarabb túlmelegednek a gumik és ezáltal elkopnak.
Persze aki nem használ segítséget, nyilván azért nem használ, mert van olyan ügyes, hogy tud arra figyelni, hogy ne blokkoljanak a kerekek és ne pörgesse ki azokat. Ez az én véleményem. Egyébként a segítségek tényleg lassítanak, ahogy írtad dzsaver.
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Szerda, 2011-07-20, 11:02:30 | Üzenet # 28 |
 Generalisszimusz
| dzsavermadar, rock ezt a gumimelegítés dolgot, szerintem úgy érti, hogy aki mindenféle segítség nélkül megy hamarabb el tudja pörgetni a gumit (akár csak egy rajtot veszünk, vagy egy megforgást. Teligáz és füstől a gumi, mint a hétszentség ), míg azért pölö nekem TC: LOW-val van esélyem, hogy megfogja a TC és nem engedi elpörögni. Persze, azért azt hozzá teszem, hogy TC: LOW-val is nagyon oda kell figyelni a kigyorsokra, mert elég egy picivel hamarabb a gázra "lépni" és csúnya kis pörgés lesz belőle . Amit fentebb írtam segítség listát az az én személyes tapasztalatom. Több pályán is teszteltem már és ezek azok a segítségek, amivel még bill.-vel bevállalható .
Én azt mondom, hogy igazítsuk a WTCC modhoz a segítség listát. Az meg, hogy valaki kihasználja-e az összes segítséget, az már legyen az ő dolga .
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Szerda, 2011-07-20, 11:03:19 | Üzenet # 29 |
 dugo mester
Üzenetek: 359
| m4dm3n, első
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szerda, 2011-07-20, 11:13:42 | Üzenet # 30 |
 Vezér-hadnagy
| dugojancsi, köszönöm!
Így már világos. Viszont akkor belép ez a "Vám - Rév" kérdés, hiába a segítség, időt vesztek, segítség nélkül meg gyorsabb vagyok. (szélsőségesen kifejezve) Máris ki van egyenlítve a dolog. Így meg pláne nem kéne korlátozni magasabb követelményekkel.
Tegnap Oxy-val próbáltuk ugyanazt a setupot, és neki sokkal jobban melegedtek a gumik, mint nekem. Talán azért is, mert ő billel megy, és én meg finomabban tudtam adagolni a gázt és féket pedállal.
Mad
Igen, ha a mostani modunkhoz igazítjuk, az szerintem is elfogadható, esetleg a kipörgésgátlót vehetnénk feljebb, lévén hátsó kerekes autókról van szó( ennek szükségességét csak kipróbálás után tudnám pontosítani )
Az üzenetet módosította dzsavermadar - Szerda, 2011-07-20, 11:22:00 |
|
| |
rocknrolla | Dátum: Szerda, 2011-07-20, 14:11:42 | Üzenet # 31 |
 Vezér-őrnagy
| Ezért írtam egy pár bejegyzéssel ezelőtt hogy a billesek és gamepad-ok teszteljék írják meg a személyes tapasztalatot. Én is annak a híve vagyok hogy senki ne legyen kirekesztve.Ha ez csak úgy oldható meg hogy a wtcc-ben használt segítségek kellenek akkor az lesz. De ha nem muszáj akkor nem lesz annyi segítség.
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szerda, 2011-07-20, 15:42:12 | Üzenet # 32 |
 Vezér-hadnagy
| Sajnos az a tapasztalatom (gondolom más is meg tudja itt erősíteni), hiába kérsz ilyen infókat, pedig nekünk akarsz segíteni vele, kevés választ fogsz kapni. Abból a kevésből kell döntened, és majd utána jönnek a reklamálások. Ez sajnos tendencia. De ha jól belegondolsz, felesleges is szinte a megkérdezés. Mert: Ha mindenki el is küldené, hogy neki mi kell, nyilván a "legszélső" beállítások érvényesülnének, tehát mindenkinek jó lenne. Viszont ebben az esetben, ami a "legszélsőn" túl van, az már mindegy, hogy engedve van-e, vagy nincs, mert úgysem használná őket senki. Végeredmény: Ha minden engedve van, akkor bárki kedve szerint választhat,és nincs reklamálás. Nem mondom, hogy így kell lennie, de szerintem nem rossz megoldás.
A másik megoldás: Ami itt elhangzott, hogy a jelenleg is engedett segítségek lehetnek, és kész.
A harmadik megoldás, ami egyben javaslatom is: Be kell állítani a mostani engedett segítségeket, és aki jelentkezik, vagy szeretne részt venni a játékban, ezekkel teszteljen. Ha valaki úgy gondolja majd, hogy kellene neki még valami plusz, akkor szól, és lehet változtatni. Ha nem szól senki, akkor maradhat ami van. De ezt a változtatási lehetőséget jelezni kell, hogy mindenki tudjon róla. Ezt így tisztának, kivitelezhetőnek látom, és nem ad lehetőséget/okot az utólagos reklamálásra.
Én is még ez után fogom kipróbálni, és majd csak utána látom, hogy mi kell nekem a kellemes guruláshoz. Hétvégéig nyilatkozni is fogok valószínűleg a saját "szükségleteimről" ez ügyben. Lehet, hogy több segítség kell, mint a mostani.(ABS alacsony, és automata kuplung)(meg a starthoz kipörg gátló kicsi)
Az üzenetet módosította dzsavermadar - Szerda, 2011-07-20, 15:47:19 |
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szerda, 2011-07-20, 18:59:57 | Üzenet # 33 |
 Vezér-hadnagy
| Kipróbáltam a Porschét. A hangja számomra szörnyű (majd lehalkítom, amennyire csak lehet), de amúgy megfelel. Nem nagyon volt különbség a gumimelegedésben, segítség, ill. anélkül, de ez csak rövid teszt volt. Nekem elég az a segítség, amit a mostani mod ad. Még az se kell minden persze, de sztem maradjon. Abszolút segítség nélkül is el lehet boldogulni, csak nagyon kell figyelni, főleg a gázzal. és a váltásokkal, mert elég egy pici hiba,és kész a kocsi, meg a verseny.
Az üzenetet módosította dzsavermadar - Szerda, 2011-07-20, 19:02:10 |
|
| |
m4dm3n | Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 08:46:27 | Üzenet # 34 |
 Generalisszimusz
| dzsavermadar, hangja szörnyű ? Nekem speciel tetszik és jó hallgatni. Valahogy érzem tőle, hogy van kraft a verdában .
Gumimelegedés segítségekkel: ehhez nem tudok hozzászagolni, mivel nekem kell egy pár segítség, hogy az úton tudjak maradni. Annyi viszont biztos, hogy tud melegedni rendesen . Példa: Brno, tele tank, alap setup, amiben egyedül a hátsó guminyomást toltam fel 160-ról 170 kpa-ra. 3. kör körül átállítottam a kijelzőt, hogy lássam hogy állok és leesett az állam . Bal első (!) kerék ~120 C, a többi meg ~100. Ja és 4 kör alatt 1 ilyen kis csíkot kopott a gumi . Szóval ezekkel az autókkal nekem lesz harc rendesen .
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 12:25:40 | Üzenet # 35 |
 Vezér-őrnagy
| Dzsaver, hogy szörnyű a hangja!? Elgurult a tablettád!? Tehát a segítségek azok lesznek engedve ami a mostani mod-ban van. A teszteken úgy is kiderül hogy van-e valami ellenvetés. A másik ami eszembe jutott, hogy ebben a mod-ban alapból nem enged annyi beállítási lehetőséget. Azt tudja-e valaki hogy azt hogy lehet megváltoztatni?
|
|
| |
Jeck | Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 15:07:17 | Üzenet # 36 |
 Mormogi Papa
Üzenetek: 439
| Én is ki szeretném próbálni. De nekem kellenek a segítségek. Különben nem tudom az úton tartani sztem.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 15:20:28 | Üzenet # 37 |
 Mormogi Papa
Üzenetek: 439
| Hát kipróbáltam. Inkább nem szeretném, bocs. Szörnyű hangok, csúszkálós autó, elejét állandóan dobálja, és semmi filing.
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 16:03:20 | Üzenet # 38 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
| Quote (rocknrolla) alapból nem enged annyi beállítási lehetőséget. Azt tudja-e valaki hogy azt hogy lehet megváltoztatni? Megtaláltam, de ugye tudod, hogy jössz pár sörrel, meg ha te állítani akarsz, akkor mindenkinek kell a módosítót fájl, különben "hdv" eltávolít a game-ből. ugy erre gondolsz?
OxyKingRing
Az üzenetet módosította oxykirally - Csütörtök, 2011-07-21, 16:07:02 |
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 16:23:21 | Üzenet # 39 |
 Vezér-hadnagy
| Amiket nem lehet alapból állítani, azt mindent be lehet "kapcsolni", csak van ahol paramétereket is kell adni, hivatkozásokat beállítani, átírni, tehát módosítani kell a modot. Ahogy Oxy is írja, ezt egy közös patch-el lehet csak megoldani, ha szeretnénk. Mint ahogy saját festést is lehet adni akkor már. Az még egyszerűbb is, és el sem lehet szúrni semmit.
Visszagondolva, nem csak a hang nem tetszik, hanem nincs sebességérzet (ez már rosszabb). De még tesztelem.
Az üzenetet módosította dzsavermadar - Csütörtök, 2011-07-21, 16:25:00 |
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Szombat, 2011-07-23, 12:13:40 | Üzenet # 40 |
 Vezér-hadnagy
| rocknrolla,
mivel Te lettél megbízva a kidolgozással:
1. kérek majd egy táblázatot, vagy valamit, hogy milyen segítségek lesznek engedélyezve? 2. a versenynaptár ebben a formában megfelel? 3. eddig 6 fő nevezett, 10-12 fő alatt nem indítunk bajnokságot? 4. a WTCC mellett, hogyan lenne a pályák begyakorlása a futamok előtt? 5. szabályzat megegyezik a WTCC szabályzatával?
egyenlőre ennyi, ha eszembe jut valami még kérdezek?
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Szombat, 2011-07-23, 14:39:06 | Üzenet # 41 |
 Vezér-őrnagy
| Rendben Ted megcsinálom, csak még várok egy kicsit hátha jelentkeznek többen.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Szombat, 2011-07-23, 14:43:54 | Üzenet # 42 |
 Vezér-őrnagy
| Sziasztok! Aki jelezte hogy érdekli a Porsche Fun futam az kérem jelezze nekem, hogy eltudjam készíteni a nevezési listát meg ilyesmi. A nevezés tartalmazza: 1: név 2: autó ( ez azért kell mert nem lesznek külön festések) 3: irányítás Lehetőség szerint legyen fent egy kép az autóról! Előre is köszönöm!
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Vasárnap, 2011-07-24, 06:10:28 | Üzenet # 43 |
 Vezér-őrnagy
| Szevasz Ted! A segítségek ugyanazok lesznek mint a WTCC-ben. A pályák szintén, hogy ne keljen 1 héten két pályát megtanulni. A versenyek ugyanazon a héten lennének mint a WTCC csak előtte egy nappal. A szabályzat is ugyanaz ne bolygassuk ami már bevált. Ha lesz szigorítás azt is átültetjük ide. A pályák begyakorlása lehet fakultatív, vagy ha lesz végre szerver akkor kijelölünk a héten 2-3 napot amikor azt csináljuk. A pályát azt ugye annyira nem kell már tanúlni az adott héten hiszen a WTCC-re is azt gyakoroljuk. A táblázat készítés a gyengém ezek alapján ha megcsinálnád azt megköszönném. A nevezések remélem felgyorsulnak, többen jelezték hogy jönnének, csak a nevezést nem adták le. Ezek név szerint: 1: Cosmo 2: DAeRK 3: Bgabor 4: Sortiefish Akik jelentkeztek, és neveztek. 1: Ted 2: m4dm3n 3: sztamas 4: dzsaver 5: rock 6: Bandy És úgy tudom ha végre meglesz az új gépe akkor Kalmee is indul itt is és a WTCC-n is! Egyenlőre ennyi.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Vasárnap, 2011-07-24, 06:24:29 | Üzenet # 44 |
 Vezér-őrnagy
| Ja Ted még valami! Ha konkrétan meg van minden akkor légyszi rakd fel a módosított fájlt amivel tudjuk állítani a setupot. És a gyengébbek kedvéért mint az olyan mint én hogy konkrétan mit kell vele csinálni. Ez is ugyanaz legyen mint a WTCC.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Vasárnap, 2011-07-24, 07:33:49 | Üzenet # 45 |
 Vezér-hadnagy
| Quote (rocknrolla) Ha konkrétan meg van minden akkor légyszi rakd fel a módosított fájlt amivel tudjuk állítani a setupot. ezt én ígértem?
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Vasárnap, 2011-07-24, 07:36:56 | Üzenet # 46 |
 Vezér-hadnagy
| Quote (rocknrolla) A pályák szintén, hogy ne keljen 1 héten két pályát megtanulni
a VCRC oldalon olvastam, hogy Ők a két széria futtatását heti váltásban oldják meg, egyik héten KTCC, másikon NAGT ez egy jó megoldás szerintem, így mindenre lenne idő, de ezt a többiekkel is meg kellene beszélni ha mindenkit beleszámolok akkor 11 fő van eddig, még egy vagy kettő és indulhat a Porsche bajnokság is
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Vasárnap, 2011-07-24, 07:43:11 | Üzenet # 47 |
 Vezér-őrnagy
| Nekem az is megfelel, hogy heti váltás legyen. Viszont akkor lehetne másik pályákat is használni. Ha így lesz szívesen kitalálom milyen pályák legyenek.Azt nem te ígérted, csak szó volt arról hogy alapból kevés állítást enged a Porsche mod, és jó volna ha többet lehetne állítani. Azt hiszem Oxy írta hogy megoldható csak akkor módosítani kell egy két dolgot(mindenkinek aki részt vesz benne), és azért írtam hogy ha megvan akkor célszerű lenne feltenni az oldalra egy jól látható helyre.
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Vasárnap, 2011-07-24, 09:45:25 | Üzenet # 48 |
 Vezér-hadnagy
| Quote (dzsavermadar) Amiket nem lehet alapból állítani, azt mindent be lehet "kapcsolni", csak van ahol paramétereket is kell adni, hivatkozásokat beállítani, átírni, tehát módosítani kell a modot.
Ez helyenként nem kis odafigyelést, és hozzáértést igénylő munka. Látod, az új modban is marad a Mercedes, mert valahol van egy hivatkozás rá. Azt is meg lehet oldani, de rengeteg dolgot kell alaposan átnézni, megkeresni a hivatkozást, és átírni, törölni. Ez bizony nagyon sok időt igényel, és nagyon odafigyelős munkát. A másik, hogy a mod készítői, nem véletlenül hagyták ki, amit kihagytak. Van ilyen más modoknál is. Szerintem maradhat, de a változtatást is elfogadom.
Magam szempontjából nagyobb hiányosságnak tartom, a sebességérzet hiányát. Lökhárítós nézetben sem érződik, pedig itt a "leggyorsabb" Külsőből meg egyenesen lassúnak tűnik. Motorház nézetben, meg olyan, mintha egy kisbuszban ülnék (úgy látom a motorházat felülről),nem pedig egy leültetett versenyautóban. Én a lökhárítót fogom használni valszeg.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Vasárnap, 2011-07-24, 15:21:21 | Üzenet # 49 |
 Vezér-őrnagy
| A javaslatok! Megpróbáltam úgy összeállítani hogy változatos és élvezhető pályák legyenek, kimondottan ennek a sorozatnak megfelelően.Lehetőség szerint úgy alakítottam, hogy ne legyenek azonos pályák a WTCC-vel.( kivéve Hungaroring) 1:A1 Ring 2: Brands Hatch 3: Estoril 4: Nurburgring 5: Anderstorp 6: Zandvoort 7: Spa 8: Silverstone 9: Hungaroring 10: Laguna Seca 11:Eurospeedway 12:Istambul Park
A tartalék pályák ( kizárólag csak ha pályával gond van, pl. rajt automatika)
Imola, Zolder, Essington A pályákat a jelenlegi mod-hoz használt pályacsomag pályái.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Vasárnap, 2011-07-24, 21:18:42 | Üzenet # 50 |
 Vezér-hadnagy
| közben gondolkodtam nem jó az egész ha lesz szerver csak 2 gb helyünk lesz oda nem fér fel a dupla pályacsomag és a két mod is a PORSCHE modot még meg is kell farigcsálnom, mert több mint egy gb kibontva
|
|
| |
|