Nyitólap

Regisztráció

Belépés
Kedd, 2025-06-24, 23:46:40 | Üdvözöllek Vendég
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 2
  • 1
  • 2
  • »
V8 Supercars Championship
m4dm3nDátum: Vasárnap, 2011-12-18, 23:21:11 | Üzenet # 1
Generalisszimusz
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 687
V8 Supercar Championship

Letöltés itt:

V8SC

Rögtön a legelsőt kell letölteni:

FVR V8SC 2011
File Name: FVR_V8SC11_080311.rar

PATCH! LINK (rfm mappába)

Csak tegyetek fel egy rfactorLITE-ot és telepítsétek bele!

Hungaroring 2010 letöltése pedig itt:

Hungaroring 2010

Csak másoljátok a GameData\Locations mappába!

Mapplugin 1.06 működik a mod alatt, ezt megnéztem!

Bármi kérdés, óhaj, sóhaj van ide írjatok, ne a Csevegőbe, hogy lássam mi van smile .

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

InHellDátum: Vasárnap, 2011-12-18, 23:30:51 | Üzenet # 2
Alezredes
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 106
hungaroring pályát nem találok a letöltések között.
Nem mindenki szedte le a wtccx-et. smile

thx.

Az üzenetet módosította InHell - Vasárnap, 2011-12-18, 23:31:51

m4dm3nDátum: Vasárnap, 2011-12-18, 23:33:22 | Üzenet # 3
Generalisszimusz
InHell, nincsmit smile . Bocs csak közben 10 felé vagyok és nehéz ide is írni, meg mást is csinálni shy .

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

InHellDátum: Hétfő, 2011-12-19, 00:49:57 | Üzenet # 4
Alezredes
Üzenetek: 106
m4dm3n, np cool

dugojancsiDátum: Hétfő, 2011-12-19, 09:35:57 | Üzenet # 5
dugo mester
Üzenetek: 359
Quote (hun88)
ha már elkezdtük tesztelni ezt a v8 at, akkor vigyük is végig, egy futam erejéig

Karácsonyi futam, Hungaroring, 2011. december 25., versenyek lebonyolítása:

Szabadedzés: 18:00
Időmérő menet kezdete: 18:40
Időmérő menet időtartama: 20 perc, körszám nélkül
Warm up, pihenés: 19:00
Első verseny indítása: 19:10
Első verseny időtartama: 12 kör
Második verseny indítása: 19:45
Második verseny időtartama: 12 kör

DodiDátum: Hétfő, 2011-12-19, 10:40:19 | Üzenet # 6
Ezredes
Üzenetek: 209
Szeretném kérni, hogy a V8 futam 23-án vagy előbb legyen ha lehet!
25-én sajnos se én, se Speederi nincsen kormányközelben családi okok miatt smile
Vmi ünnep lesz akkortájt asszem biggrin

THX

Az üzenetet módosította Dodi - Hétfő, 2011-12-19, 10:41:06

spdriDátum: Hétfő, 2011-12-19, 10:52:19 | Üzenet # 7
Ezredes
Üzenetek: 229
22 v. 23-ai futamot én is inkább támogatnám, utána meg jöhetne karácsonyra a FIA GT 2010 mod smile

Az üzenetet módosította spdri - Hétfő, 2011-12-19, 10:52:42

hun88Dátum: Hétfő, 2011-12-19, 11:16:59 | Üzenet # 8
Ezredes
Üzenetek: 155
Üdv.

kétszer installáltam ugy ahogy kell.

alap lite,ra feltettem, a hungarot letölt betesz a mappába. a pach is a helyére,

a szerverre belép, de kiir valami hdv eltérést és kizár a versenyből..

ha valakinél jelentkezett ilyen, kérem szoljon.

Offline tesztelés alapján:baromira csúszik, sokkal jobban mint a tcm. a holden hangja meg fülsértően undorító.
20 kör teszt alapján 1000 szer inkább tcm...Tőlem akár már most csere arra az fia gt modra..

20 kör.Természetesen tesztelem még hátha találok olyan beállítást amitől vezethető lenne.

Azt hiszem én vagyok az aki minden modnak pozitívumait keresi..Még küzdök vele...De hogy itt mekkora különbségek lennének...

Üdv

spdriDátum: Hétfő, 2011-12-19, 11:22:52 | Üzenet # 9
Ezredes
Érdekes... smile
Én TCM modban csak kipörgésgátlóval mertem menni, itt meg anélkül aránylag simán...

spdriDátum: Hétfő, 2011-12-19, 11:24:52 | Üzenet # 10
Ezredes
Akik már tesztelték ezt a modot, azoknak mi a véleménye?

m4dm3nDátum: Hétfő, 2011-12-19, 11:40:15 | Üzenet # 11
Generalisszimusz
hun88, passzolom egyelőre mi lehet a gond. Nekem ráadásul olyan rFactorba van téve, ahol még vagy 5-6 mod is benne van (GT modok, Lada, Gykhama, Shift Street). Esetleg tegyél már be ide egy képet, hogy lássuk milyen HDV-vel van gondja.

Quote (hun88)
Offline tesztelés alapján:baromira csúszik, sokkal jobban mint a tcm. a holden hangja meg fülsértően undorító. 20 kör teszt alapján 1000 szer inkább tcm...Tőlem akár már most csere arra az fia gt modra..

Bocs, hogy amit most írok, de nem fogom feltölteni egyelőre a GT modot és nem is változtatom meg a jelenleg futót. Nem szóltam semmit, hogy a wtccx nem tetszik nekem a szerveren, ennek ellenére felmentem és toltam vele. Sajnálom, de nem változtatom meg shy .

Quote (hun88)
De hogy itt mekkora különbségek lennének...

Erre csak az tudom neked mondani, hogy a wtccx-ben 3 mp-el volt rosszabb köröm, mint az első idő. Pedig ennyit nem szoktam kapni. TCM-ben kaptam, de az más tészta. Itt nem tudom mennyi lenne a legjobb kör, de nem hiszem, hogy kapnék 3 mp-et.

spdri, nekem kifejezetten tetszik. Ha nem is olyan könnyen, mint egy FWD-s túraautót, de el tudom terelgetni a gépet smile .

DodiDátum: Hétfő, 2011-12-19, 11:52:15 | Üzenet # 12
Ezredes
hun88, Mindenképpen vigyük végig a V8-at azt gondolom, remélem sikerül a HDV eltérésedet is orvosolni,
lehet találni "stabilabb" setupot, és szerón közösen tesztelni.

A FIA GT-t tényleg komolyan ötleteltem, szerintem megvalósítható az általam javasolt módon, a két futam is,
így nem adnánk plusz munkát a VB-knek, akiket nem irigylek ebben az időszakban tongue

hun88Dátum: Hétfő, 2011-12-19, 12:05:42 | Üzenet # 13
Ezredes
Üdv!

ve19_fvrv8_physics.hdv or track config eltérés ezért eltávolítottak a versenyből

Ez a pontos felirat.

Letöltök mindent megint ujra.Aztán majd mindent újra telepítek.

Hátha..

Üdv!

DodiDátum: Hétfő, 2011-12-19, 12:31:55 | Üzenet # 14
Ezredes
hun88,

Én a WTCCX START féle rfactor mappába telepítettem, abban már benne volt eleve ez a hungaroring.
Hátha úgy működne Neked is.

Az üzenetet módosította Dodi - Hétfő, 2011-12-19, 12:32:36

dugojancsiDátum: Hétfő, 2011-12-19, 13:11:02 | Üzenet # 15
dugo mester
Quote (Dodi)
Szeretném kérni, hogy a V8 futam 23-án vagy előbb legyen ha lehet!

Felőlem lehet korábban is, de ebben a kérdésben a mi Charlie Whiting-unk, m4dm3n is nyilatkozzon hogy mikor ér rá, mert ő itt a helyi versenyigazgató biggrin

hun88Dátum: Hétfő, 2011-12-19, 13:22:43 | Üzenet # 16
Ezredes
minden megoldódott,betettem a wtccx mappába.
Látjátok, milyen jó is az a wtccx...

rocknrollaDátum: Hétfő, 2011-12-19, 16:23:04 | Üzenet # 17
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
Sziasztok!
Még nem mentem sokat ezzel a 2011-es verzióval, de nekem egy kicsit furcsa vele valami.
Olyan kanyarodása van mint egy tengerjárónak.
A 2009-2010 féle az szerintem jobb, az igaz hogy a féktávokon idegesebb, és kigyorsításkor harapósabb.
Esetleg valaki aki jobban ért hozzá az is megnézhetné a kettő között mi a különbség. Azt néztem az alap setup az majdnem ugyanaz.
Nekem olyan érzésem van mintha ez a 2011-es verzió el lenne baszva. Esetleg azt még lehetne hogy a kettőből egyet csinálni, persze csak akkor ha a többieknek is ez az érzésük.

NEM TUDOM ELMONDANI HOGY KONKRÉTAN MI VAN ELBASZVA, DE VALAMI NEM GÖMBÖLÜ!!!!!!!

Az üzenetet módosította rocknrolla - Hétfő, 2011-12-19, 16:23:46

rocknrollaDátum: Hétfő, 2011-12-19, 16:32:37 | Üzenet # 18
Vezér-őrnagy
Meg van a megoldás!

A súlyozással kell játszani az valamit segít rajta.Én most közvetlenül egymás után kipróbáltam és be kell valjam a másik is tengerjáró!
Az a baj hogy megszoktam a Porsche 911 GT vezetését és az benne maradt a kezemben.
De azért a nálam szakavatottabbak nézzék meg a különbséget.

Megnéztem ennek a sorozatnak a pályáit, íme 1-2
Adelaide
Bathurst
Perth
Sydney
És karakterisztikáját tekintve szerintem alkalmas még

Essington
Donington
Eurospeedway

Az üzenetet módosította rocknrolla - Hétfő, 2011-12-19, 16:41:15

hun88Dátum: Hétfő, 2011-12-19, 18:50:29 | Üzenet # 19
Ezredes
üdv!

Amint már Speed irta, változtattam egy kicsit a gumifizikán, és így sokkal joban vezethető lett.
Ami nem sinautót jelent, pusztán nem tolja az orrát...

Szeretném ha letesztelnéd Mad,Dugójancsi,és ha elnyeri a tetszéseteket akkor ki lehetne vele adni egy ujabb pach-et.

Még a hét elején vagyunk, simán belefér egy kis változtatás.

Üdvözlettel: Dávid

letölt

letölt

Az üzenetet módosította hun88 - Hétfő, 2011-12-19, 19:01:13

m4dm3nDátum: Hétfő, 2011-12-19, 21:57:40 | Üzenet # 20
Generalisszimusz
hun88, letöltöm és megnézem. Ha úgy van felteszem a szerverre és patch formájában majd le lehet tölteni. Amint ez kész kiírom ide is meg főoldalra, hogy aki jön tudja mi van smile .

spdriDátum: Hétfő, 2011-12-19, 22:11:58 | Üzenet # 21
Ezredes
m4d, szerintem amiatt is fontos ez a patch, mert lehetséges, hogy a mod nem rossz, viszont csak ezen a hring pályán tűnik annak, és téves következtetésekre adhat okot...
Lehet, hogy célszerűbb lenne a további modokat nem ezen a pályán tesztelni.
Persze ennek sem ártana utánajárni, hogy valóban így van-e...

m4dm3nDátum: Hétfő, 2011-12-19, 23:09:40 | Üzenet # 22
Generalisszimusz
spdri, ahány pálya annyi készítő. Ez a Hring lehet gyárilag ilyen smile . De letesztelem a gumikat és majd meglátjuk mi lesz. Holnap kiírom.

dugojancsiDátum: Kedd, 2011-12-20, 09:48:11 | Üzenet # 23
dugo mester
Quote (hun88)
Amint már Speed irta, változtattam egy kicsit a gumifizikán, és így sokkal joban vezethető lett.

De miért? wacko Nem értem. Pont azért tettem közé ezt a modot, mert könnyebben vezethető mint egy TCM, vagy egy BMW 320si, akkor miért kell még jobban lebutítani? Az első 5 között 5 tized van, még azt sem lehet mondani hogy olyan óriási különbségek lennének. Pont azt ölitek meg ezzel a patch-hel, amiért megkedveltem ezt a modot. A veszélyérzetet, hogy bármelyik pillanatban megpördülhetek ha nem figyelek oda. Én ezért versenyzek, nem azért hogy még véletlenül se pörögjek meg és biztonságosan sétakocsizzak tizenegynéhány körön keresztül. Ez persze az én saját véleményem, tiszteletben tartom mindenkinek a véleményét, hozzáállását a dolgokhoz, de személy szerint nem tartom jó ötletnek a patch-et.

hun88Dátum: Kedd, 2011-12-20, 10:06:53 | Üzenet # 24
Ezredes
Ami nem sinautót jelent, pusztán nem tolja az orrát..

Semmi rosszat nem akartam azzal hogy elkezdek belenyulni bármibeis.ilyesmi kezdeményezést nem is csináltam még, de lehet, ezek után sem fogok.
Teganp mindenki ráizgult erre a v8 ra.Sokan sok kört mentünk rajta.

egyszerre voltunk fent Rock,Speed,Dod,és páran.
Arrol beszélgettünk hogy olyan furán,talán irreálissan tÚÚÚRja az orrát a kocsi.
Nem értek a hátsokerekeshez,bár volt egy mercim 1 évig és imádtam csapatni vele,de a szimulátorkérdésben nem értek hozzá.Csak arra tudok hagyatkozni amit wtcc bmw,nél és a tcm mod,sok kocsija kiprobálása közben éreztem.
Egyiknél sem tapasztaltam ilyen mértékü allulkormányozottságot ha gázt adok.Ez a fő mondat a kérdésben,ugy érzem.
A szerveren egyhanguan mindenkinek az volt a véleménye hogy az igy fura.
Ezért lejöttem a szerverről és megváltoztattam az első gumi,nem hosszirányu,hanem keresztirányu tapadási értékét, nagyobbra.Tesztelgettem offline,és megszületett egy szerintem reálisabb,simán segg kidobós változat, ami nem túrja az orrát annyira.. de turja ha kell.

Ennyi a bűnöm, és az hogy mindezt odaadtam tesztelésre speednek,dodinak és rock nak.valamint ide belinkeltem,hoyg ha TE és Mad jöttök,letesztelhetitek,és HA tetszik, akkor megteszitek a lépéseket.

Rosszat, semmikép sem szerettem volna...

Üdvözlettel: Dávid

Az üzenetet módosította hun88 - Kedd, 2011-12-20, 10:10:14

dugojancsiDátum: Kedd, 2011-12-20, 10:55:46 | Üzenet # 25
dugo mester
Nem mondtam hogy bármi rosszat is csináltál volna, csak szerintem felesleges emiatt patch-et készíteni, mert setupolással is megoldható ez a probléma. Ez egy stratégiai játék is, akinek a legjobb lesz, az fog nyerni, ne vegyétek ezt ki a játékból smile Béke!

spdriDátum: Kedd, 2011-12-20, 12:01:37 | Üzenet # 26
Ezredes
Dugó,

Szerintem is irreális a viselkedése ezen a hring pályán (essingtonin nem tűnt ennyire orrtúrósnak).
Szerintem HUN88 kifejezetten hozzátett ezzel a "stratégiai játokhoz", mert élvezetesen lehet vezetni az autót, sőt szerintem sokkal realisztikusabban, és akkor talán több embernek is fog tecceni ezzel, még annak is, aki kevésbé képes setupolással helyretenni az autó viselkedését. Páran már biztosan így vagyunk vele...

Béke

dugojancsiDátum: Kedd, 2011-12-20, 12:55:29 | Üzenet # 27
dugo mester
Quote (spdri)
akkor talán több embernek is fog tecceni ezzel

Ennek nagyon örülnék, én csak azért fejeztem ki nemtetszésemet, mert inkább órákig tesztelem a verdát, hogy élvezetesre fejlesszem az autó kezelhetőségét, mintsem 2 perc alatt átírjak pár sort jegyzettömben, de ha így több embernek fog tetszeni, ám legyen, csak azt sem akarom hogy az istenből bohócot csináljunk és 1 nap tesztelés után már patch-elgessük az abroncsot, holott még van jó pár nap megszokni és megtanulni a pályát az eddigiektől jelentősen eltérő RWD autókkal.
Én a személyes véleményemet már leírtam, a versenyigazgatónk m4dm3n majd eldönti (diktatórikusan, vagy demokratikusan) hogy szükség van-e patch-re. Peace!

KaraDaniDátum: Kedd, 2011-12-20, 13:14:11 | Üzenet # 28
Bajnok
Üzenetek: 345
Majd ma kipróbálom én is. iRacingben pont ezzel megyünk most, érdekes összehasonlítás lesz biggrin Az az autó valószínűleg jó alap lesz hozzá, mert Shane Van Gisbergen aki az életben is ezzel versenyez meg iRacingben is, azt mondja, hogy az nagyon el van találva. Pár ausztrál emberke is ezt írja a fórumokon, aki iRacingben versenyez velük, az életben meg a szerelő csapatokhoz tartozik.
Brutálisan izgalmas egy széria ez az életben amúgy, mostanában töltögetek versenyeket, de keveset találni sajnos sad
Egy kis kedvcsináló:

spdriDátum: Kedd, 2011-12-20, 13:19:38 | Üzenet # 29
Ezredes
A video alapján nem tűnnek orrtolósnak, inkább olyannak, amilyen HUN88 gumimodjával lett smile
Karadani, kíváncsi vagyok, hogy iracingban mennyire (durván) orrtolós...

Dugó, megosztod a nem orrtolós setupot, hogy este kipróbáljam azzal?

Az üzenetet módosította spdri - Kedd, 2011-12-20, 13:22:13

dugojancsiDátum: Kedd, 2011-12-20, 13:44:48 | Üzenet # 30
dugo mester
Meg, de meglepődnék ha az én extrém beállításaim élvezetes lenne számodra és nem orrtolós biggrin Ment pü!
Tegnap egyébként pont hun88 átküldte a beállításait, 2-es első szárny, 1-es hátsószárny, mondom ez mi?! Már a boxutcában forgolódtam és van közöttünk 3 ezred különbség, ezért mondom mindig, hogy mindenkinek saját szája íze szerint kell kitapasztalni az autó viselkedését smile

hun88Dátum: Kedd, 2011-12-20, 14:03:56 | Üzenet # 31
Ezredes
na a boxbol én sem tudok kijönni mindig ezzel a v8-al:-)

Akkor én a magam nevében hivatalossan felkérem,Dani Versenytársunkat,hogy a tapasztalataira építve probálja ki a most futó mod-ot,és döntse el,kell e az a gumipach,vagy sem.
Teszteld kérlek mindkét verziót, hogy átfogó véleményt alkothassál..

Személy szerint adok a véleményedre, mert ugy érzem,és olvasom, köztünk szimulátor,modok,kiprobálásában, mindenképpen te vagy a mennyiségi nyertes.

Remélem elég diplomatikus voltam:-)

Mihamarabbi véleményedet előre is köszi!

Üdvözlettel:Dávid

DodiDátum: Kedd, 2011-12-20, 14:09:38 | Üzenet # 32
Ezredes
Dani, ha tudod, minél hamarabb teszteld le, ha lehet HUN88 gumijaival is,
kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, van összehasonlítási alapod!

Nekem valahol tök 8, hogy melyik, da ha vlen HUN óvszerei az élethűbbek, az legyen felrakva! biggrin

00roli00Dátum: Kedd, 2011-12-20, 14:46:07 | Üzenet # 33
Alezredes
Üzenetek: 121
No akkor én is beszállok:

Szigorúan alap setuppal egy fos,amit művel az autó eleje. Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy x 100 lóerős vas így viselkedjen, illetve ilyen csoda első gumival legyen megáldva. 3-ban kanyarban mikor tolja az orrát kanyarbejáraton és padlógázra is csak így reagál, illetve még jobban tolja ahelyett hogy kihúzná, az azért érdekes. Mod ide-oda, az aki készítette nem jelenti azt hogy az az űberfasza. Nekem ebben a formában kicsit irreálisnak tűnik. Meg hogy a kanyarsebessége kb a mi modunk autóinak felel meg,vagy inkább alatta, hát....
A lényeg az lenne, hogy mindegy mi a mod, az adott autók menettulajdonságai jól legyenek átültetve. Lehet hogy az rf egy 100 éves szim, de tudok mondani olyan modot/ páran tudják kzületek smile / ahol sztem sikerült élethű fizikát rakni a vasak alá, szal sokat ki lehet hozni még ebből az öreg játékból. Kipróbáltam hun gumijait, sokkal jobb lett az autó tőle, nem sínautó ettől sem, de realisztikusabb számomra. Lehet csak én vagyok béna, de így nekem nem nagyon jön be, úgy szeretek autót vezetni ahogy az igazit, ezt itt nem sikerült eddig megoldanom...

Megvárjuk Dani véleményét, iR azért iR.

KaraDaniDátum: Kedd, 2011-12-20, 15:32:45 | Üzenet # 34
Bajnok
Lehet hogy az rf egy 100 éves szim, de tudok mondani olyan modot/ páran tudják kzületek / ahol sztem sikerült élethű fizikát rakni a vasak alá, szal sokat ki lehet hozni még ebből az öreg játékból.

Tökéletesen egyetértek smile Elég megnézni az alap beépített autókat, a kis 100 néhány lóerős tanuló formaautó (Skip Barber Formula 2000 koppintása) pl. nagyon jó. Az rFactor erőssége, hogy rengeteg mod elérhető hozzá, mert bárki könnyedén csinálhat, de ez egyben gyenesége is, mert 10 modból kb. egyre mondom azt, hogy na ez igen. Lehet én vagyok finnyás biggrin

Az üzenetet módosította KaraDani - Kedd, 2011-12-20, 15:40:40

00roli00Dátum: Kedd, 2011-12-20, 16:27:44 | Üzenet # 35
Alezredes
Ettől függetlenül lehet hogy a v8 mod nem rossz, sajna ilyen jellegű autókhoz nem volt közöm. sad Túra félében jobban merek nyilatkozni, mert azok azért fizikában közelebb állnak az utcai változatokhoz tán. Nyüstöltem egy 330i-t évekig/ma is hiányzik.../, kicsit ez szokatlan, ami nem baj, szánok egy kis időt a tesztelgetésére mert 70-80 körrel azért nem kell egyből kukázni, meglátjuk...Betörni való bestia. biggrin

oxykirallyDátum: Kedd, 2011-12-20, 17:10:57 | Üzenet # 36
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
Próbálgatom én is a V8, nagyon kevés sikerrel. A gumi alap esetben 20 fokos, mire körbemegyek a Ringen már 120 felett van, alig egy felvezető kör alatt több mint 100 fokot melegszik a gumi, majd a köv. körben még 30-35 fokot, ami már konstans. Qurvára zabálja a gumit, és a második mért kört követően már csak korizgatok. megpróbáltam egy tank benzint (36 L) levezetni, borzasztóan elfogy. HA jól emlékszem 6 mért kör fért bele és körről körre 2-3 mp romlott az eredmény, így a végén már 2 perc fölött teljesítettem az utolsó pár kört. Lehetséges, hogy én vaygok béna meg miegymás, de nem hiszem hogy sok olyan valós helyzet van ahol 100 fokot melegszik a gumi kevesebb mint 1 kör alatt.
Azt nem értem miért "kell" kettészakítani a ligát, ugyanis meglátjátok, hogy ki itt, ki ott fog nevezni, és akkor majd 10-12 versenyző megy egy futamra. Jó ez nekük? Ezt kell csinálni e? biggrin
Bármennyire is akarom, nem tudom megszokni eme hátsókerekes bestiákat.

OxyKingRing

00roli00Dátum: Kedd, 2011-12-20, 17:28:07 | Üzenet # 37
Alezredes
Oxy, ennyire nem komoly. biggrin

DAeRKDátum: Kedd, 2011-12-20, 17:47:18 | Üzenet # 38
Ezredes
Üzenetek: 242
Hi!
Még korábban rock említette, hogy van egy másik V8 mod, amivel mi már mentünk korábban (rock és én).
Az kicsit "hátsókerekesebb" szerintem. Aki teheti próbálja ki azt is. 2009-2010 -es mod egyébként.

rocknrollaDátum: Kedd, 2011-12-20, 18:00:48 | Üzenet # 39
Vezér-őrnagy
Sziasztok!

Én is próbáltam mind a két verziót (alap, és HUN88 patch)!
Nekem mind a kettő tetszett habár én is úgy látom hogy nagyon tolja az orrát,olyan érzésem volt mintha első kerekes lenne.
Támogatom azt hogy várjuk meg "zoknihuszár" véleményét.
Még egy kérésem lenne viszont. Jó lenne ha feloldanánk a setupba a difizárat, és a váltót külön fokozatonként. biggrin

spdriDátum: Kedd, 2011-12-20, 19:31:50 | Üzenet # 40
Ezredes
nekem ebből az orrtolásból most nagyon elegem lett, setupolni sem lehet miatt rendesen sad
Főleg hun88 gumi modjának ismeretében...

00roli00Dátum: Kedd, 2011-12-20, 20:37:38 | Üzenet # 41
Alezredes
Na akkor zoknihuszáron nagy a nyomás.... biggrin

m4dm3nDátum: Szerda, 2011-12-21, 11:45:02 | Üzenet # 42
Generalisszimusz
Gumimodról:

Nem tetszik nekem. Egyrészt sokkal instabilabb lett az autóm így, másik meg, hogy még jobban orrtolós lett. Alapsetuppal és az eredeti gumikkal fele ennyire sem tolja az orrát az autó, mint a moddal. Szóval, ha nem baj ez marad így, ahogy van a szerveren. Mint az látható, nem ez a mod lesz az, amivel a 2.bajnokságot fogjuk futni biggrin .

Futamról:

Sajnos én nem tudom ígéreni, hogy csütörkötön tudok lenni este, mert vendégeim lesznek. Lehet egy futamra sem tudok odaérni, mert csak nem fogom őket elzavarni korábban biggrin . 25.-e még talán nekem jobb is. De majd meglátjuk még mi lesz holnap estig.

Béke!

rocknrollaDátum: Szerda, 2011-12-21, 14:24:56 | Üzenet # 43
Vezér-őrnagy
Sziasztok!

Most függetlenül a gumi javítástól, szerintem akkor is el van baszva ez a mod!
Gondoljatok bele logikusan, hogy ezek a gépek bitang erősek. Gondolom ebben kiegyezhetünk.
Na már most az elég fura nekem hogy az előző szezonban használt WTCC modban a BMW-t nehezebb volt kordában tartani mint ezt.

Közben az jutott eszembe hogy ha esetleg ez a V8, vagy a másik V8 nem nyeri el osztatlanul a tetszésünket, vagy esetleg szeretnénk megadni mindenkinek az esélyt arra hogy 2 versenysorozatban induljon akkor meglehetne még próbálni a Renault Megane Trophyt.
Csak hogy egy kicsit megpróbáljam az érdeklődést fokozni megjegyezném hogy ezek olyan kis BITANG gépek hogy jobb időt mentek a Hungaroringen mint azok a Porsche-k amik a Mobil Supercup-ban indultak.

Ami nekem meg van mod azt a GPHungary oldalról szettem le csak az a baja hogy a setup-nál sok minden zárolva van.Mielőtt felkerül ( ha felkerül ) célszerű lenne abba ( Boney-M ) belepiszkálni. biggrin

TERMÉSZETESEN A GT MOD_ot NEM ELFELEJTENI!!!!!

BéciDátum: Szerda, 2011-12-21, 14:33:32 | Üzenet # 44
BikerBoy
Üzenetek: 118
Rock!!!
Mit lehet tudni azokról a Renault Megane Verdákról???
Én azt hiszem kihagynám ezeket a hátsó kerekes szörnyetegeket!!!
Nem vagyok olyan szintű versenyző, hogy rendesen kordában tudjam tartani a valagukat!!!
Mentem jópár kört offline módban ezzel a V8 autókkal, de ez sem az igazi számomra!!!
Kipróbáltam már jó pár hátsókerekest, de eddig talán a VFTS Lada volt az amit kordában tudtam tartani!!! biggrin
Nekem bőségesen megmarad az orrkerék meghajtású autó!!!
Üdv.: Béci

DodiDátum: Szerda, 2011-12-21, 14:40:27 | Üzenet # 45
Ezredes
Béci!

Nézd meg a Skoda Octavia modot, első kerekes, nagyon meg van csinálva a fizika, már többen kipróbáltuk,
(bocs Dani) smile Daninak is nagyon tetszik!

Üdv

BéciDátum: Szerda, 2011-12-21, 14:48:46 | Üzenet # 46
BikerBoy
Üzenetek: 118
Szervusz Dodi!!!
Köszönöm szépen a tippet, mindjárt le is húzom valahonnan!!!
Kipróbálom azt is!!!
Üdv.: Béci

m4dm3nDátum: Csütörtök, 2011-12-22, 14:29:31 | Üzenet # 47
Generalisszimusz
Jelezzétek ide, hogy ha akartok ma egy teszt futamot a V8-al, akkor jó-e. A lebonyolítás a megszokott lenne. 2 x 12 kör és este 18:00-tól nyílik a szerver.

Minnél többen és minnél hamarabb jelezzétek ide!

Elöre is kösz!

Ui: elég egy igen vagy nem. Nem kell túl bonyolítani smile .

DodiDátum: Csütörtök, 2011-12-22, 14:30:49 | Üzenet # 48
Ezredes
Igen, essünk túl rajta! smile

dugojancsiDátum: Csütörtök, 2011-12-22, 14:31:14 | Üzenet # 49
dugo mester
Én szeretnék versenyezni showoff

KaraDaniDátum: Csütörtök, 2011-12-22, 14:37:13 | Üzenet # 50
Bajnok
Nem is akarnék, de nem is érek haza ma addig, még hiányoznak karácsonyi ajándékok, amiket ma pótlok biggrin

• Oldal 1 / 2
  • 1
  • 2
  • »
Keresés:

Copyright MyCorp © 2025
Az oldalt a uCoz rendszer működteti