BMW E90 Mod
|
|
m4dm3n | Dátum: Hétfő, 2011-12-26, 14:04:39 | Üzenet # 1 |
 Generalisszimusz
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 687
| A 2. szerver új modja a BMW E90.
Letöltés innen: BMW E90
Pályák közül ezek választhatók: Valencia és Snetterton
Letöltés innen: BMW Pálya csomag
!!!FONTOS!!!
A Track pack-nél, hogy ha letöltöttétek a csomag tartalmát csak másoljátok a Locations mappába. Ne csináljátok azt, hogy még a rar-on belül is kiszedegetitek a mappából a pályát és csak azt teszitek a Locationsba. Ahogy van a rar, úgy másoljátok át.
Jó tesztelést .
Bármi kérdés, gond ide jöjjön!!!
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Hétfő, 2011-12-26, 14:05:23 | Üzenet # 2 |
 Generalisszimusz
| Holnap fogom aktiválni a modot. Addig döntsétek el ma estig, hogy melyik pálya legyen a 2 közül!!!
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
spdri | Dátum: Hétfő, 2011-12-26, 16:08:00 | Üzenet # 3 |
Ezredes
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 229
| A pálya jellege miatt inkább Valenciát tartanám célszerűbbnek...
|
|
| |
AMD_ok | Dátum: Hétfő, 2011-12-26, 18:37:48 | Üzenet # 4 |
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 30
| Sziasztok
Én Snettertonra szavaznék...
Namost meg nem tudom Valenciát betölteni, sharedmap.mas hibával elszáll....Mi lehet a baj? Snetterton okés
Az üzenetet módosította AMD_ok - Hétfő, 2011-12-26, 19:07:54 |
|
| |
Cosmo | Dátum: Hétfő, 2011-12-26, 19:08:54 | Üzenet # 5 |
 Őrmester
Üzenetek: 27
| Sziasztok
Én Valencia-t tartom jobbnak...
|
|
| |
LINKK_- | Dátum: Hétfő, 2011-12-26, 19:48:33 | Üzenet # 6 |
 Őrnagy
Üzenetek: 80
| Hay! Én is Valenciára szavazok.
|
|
| |
AMD_ok | Dátum: Hétfő, 2011-12-26, 21:31:58 | Üzenet # 7 |
Őrmester
| Valaki segítsen már pls, hogy miért nem jön be Valencia, az elözőben leírt baja van,nem tudom betölteni
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Hétfő, 2011-12-26, 21:34:54 | Üzenet # 8 |
Ezredes
Üzenetek: 242
| Hi! Én is Valenciára szavaznék.
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Hétfő, 2011-12-26, 22:01:08 | Üzenet # 9 |
 Generalisszimusz
| Közlemény!
Snetterton van betéve a szerverre, mert Valencia-val van valami gond. Konkrétan, ha be van állítva, akkor nem fut a szerver valami miatt. Szerdán érek haza, amint géphez érek megnézem mi lehet a gond. Offline teszteltem, akkor nem volt semmi baj vele. Online már nem volt időm rá.
Fontos a Track pack-nél, hogy ha letöltöttétek a csomag tartalmát csak másoljátok a Locations mappába. Ne csináljátok azt, hogy még a rar-on belül is kiszedegetitek a mappából a pályát és csak azt teszitek a Locationsba. Ahogy van a rar, úgy másoljátok át.
|
|
| |
AMD_ok | Dátum: Hétfő, 2011-12-26, 22:07:50 | Üzenet # 10 |
Őrmester
| Szia M4dm3n!
Én semmi különöset nem csináltam,csak sima másolást, és mégse megy már Valenci (1x ment), csak Snetterton. Ez mitől van? Azzal lehet kapcsolatos,hogy neked se ment a szerveren rendesen?
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Hétfő, 2011-12-26, 22:41:47 | Üzenet # 11 |
 Generalisszimusz
| AMD_ok, halvány lila gőzöm sincs miért nem megy. Szerverre, ha azt állítom be, egyszerüen nem is fut a szerver tőle. Offline volt csak időm letesztelni, ott nem volt gond.
Szerdán leszek otthon sajátgép előtt, majd akkor megnézem, hogy mi a helyzet . Kitartás addig .
|
|
| |
AMD_ok | Dátum: Hétfő, 2011-12-26, 22:49:36 | Üzenet # 12 |
Őrmester
| Akkor valami bibi csak van vele, rendben, majd szerdán megnézzük. Kitartok, amúgy is Snetterton tetszik jobban
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Szerda, 2011-12-28, 15:40:02 | Üzenet # 13 |
 Generalisszimusz
| Na meg van mi a gond Valencia-val. Kihagytam egy fontos .mas fájlt .
1. Ezt töltsétek le
2. Másoljátok a GameData\Locations\PWHTCC\ könyvtárba és ennyi.
3. Mehet a menet .
Teszteltem és működik a szerveren. Már ez a pálya fut!!!
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Csütörtök, 2011-12-29, 09:16:36 | Üzenet # 14 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
| Sziasztok!
Nekem ez a mod nem tetszik. Pusztán csak azért mert nagyon közel áll a WTCC-hez, és olyan modunk lesz egy. Véleményem szerint több más dolog mellett az lenne a lényeg a két mod bevezetésének, hogy az egyik egy WTCC a másik pedig egy "gyökeresen" eltérő mod legyen. Jelen állás szerint ha az első mod az átalakított WTCCX lesz, én a másik mod-nak ezt nem tudnám elképzelni.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Péntek, 2011-12-30, 16:30:51 | Üzenet # 15 |
 Mormogi Papa
Üzenetek: 439
| Nekem nagyon bejön ez a mod.
|
|
| |
Bandy | Dátum: Péntek, 2011-12-30, 17:30:30 | Üzenet # 16 |
 Hadnagy
Üzenetek: 68
| Csatlakozom JJ hez a 2. mod nekem is tetszik! valamiért az első akad
|
|
| |
Jeck | Dátum: Vasárnap, 2012-01-01, 15:29:34 | Üzenet # 17 |
 Mormogi Papa
Üzenetek: 439
| Ma estére ha jöttök én bömösöznék veletek.
|
|
| |
hun88 | Dátum: Vasárnap, 2012-01-01, 21:40:02 | Üzenet # 18 |
 Ezredes
Üzenetek: 155
| Üdv!
Rock azt irta, tul közel áll az 1 es modunkhoz,és valami gyökeressen más mod kéne.Igaza lehet....
Mivel hátsokerekes második mod lenne, ezért szerintem kiemelten fontos hogy az ugymond gyengébb illetve elsőkeréknél leragadt és lemaradt versenyzők is nevezzenek a második modra is és szeressenek elindulni rajta. Egyszóval:ha tul gyors és erős lenne a második mod lást gt, v8 ilyesmi.Lazán a fél mezőny utálna elindulni vele.
Ehhez a szép kis e90 modhoz még Andras és JJ is azt irta, szereti és el tudja terelgetni.Tehát ugy tűnik nem csak az FWD fanoknak jön be a mod. Mert vezethető....
Technikailag ugye tudjuk hogy megoldható más autó külsejét rátenni, kicserélni egy modra.Vagy akár egy mod motorját hajtásláncát betenni egy másik modba.
Javaslatom:Találjuk ki milyen technika az amit mindenki el tud még vezetni.Lásd pl ez a mod,Vagy a TCM mod kisebb autói... Ha megvan, akkor pakoljuk rá azokat a kocsikat amik azért teljesítményben passzolhatnak, de eléggé mások mint a wtcc kocsik.
Nekem nagyon tetszettek a TCM autók.Csak egy hajtásláncra kell hozni őket.Vagy akár márkakupát csinálni valamelyik tipusábol...Ha jol emlékszem a második egy márkakupa lenne.
Ha valami részt tudnánk használni egy modbol. akkor azt jelezzük, és tartsuk meg..
Üdvözletem!
|
|
| |
Bandy | Dátum: Vasárnap, 2012-01-01, 22:13:47 | Üzenet # 19 |
 Hadnagy
Üzenetek: 68
| Sziasztok Srácok!!!
Van egy kisebb ötletem!! HA Gyökeresen más mod-kell a 2.nak akkor had javasoljam a Le Mans-i MOD-ot!!!!!! Én kb. 3. hete taposom azt a mod-ot és nagyon kemény!!!!!
Szerintem érdemes lenne kipróbálni!!
Mit gondoltok??
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Hétfő, 2012-01-02, 10:23:17 | Üzenet # 20 |
Ezredes
| Azért kéne kipróbálni más modokat is. Ott van még a Megane kupa pl. Ezt az ide-oda pakolászást (autó külseje, hajtás..) nem támogatom. Szerintem az E90 modot hanyagolni kéne. Megnézheted a hotlaps alapján, érdemben hány embert érdekelt a mod. Én offban próbáltam. Számomra érdektelen (kaka). Nem bántásból írom, de 2-3 pilóta miatt, ne legyen a 2. mod egy könnyű, belepiszkált, lebutított sorozat. Tessék sokat gyakorolni offline-ban a keményebb modokkal. A TCM nekem is nagyon bejött egyébként.
|
|
| |
spdri | Dátum: Hétfő, 2012-01-02, 10:35:09 | Üzenet # 21 |
Ezredes
Üzenetek: 229
| Nekem eddig a FIA GT mod jött be második modnak: szívdobogtató autók, stabilabb és kevésbé stabilabb autókkal (kinek mi ingere, választhat), ugyanakkor köridőkben nincs olyan nagy eltérés (az autókból fakadóan), nem túl könnyen és nem is túl nehezen vezethető, és nem sínautós, a gyorsasága még épp elfogadható, szerintem...
A Megane modot szívesen kipróbálnám.
A Le Mans-i MOD-ot próbáltam offline, az számomra a vezethetetlen és túl gyors kategória, de ha többen is szeretnék, felőlem kipróbálhatjuk...
Ez az E90 mod számomra határeset: hátsókerekes nem túl gyors tanuló modnak akár elfogadható lehet, de nem dobogtatja meg a szívemet és nem ad számomra akkora élményt, mint a FIA GT mod (a vezethetőségük hasonlónak tűnik számomra)...
A TCM mod sem volt rossz, de csak kipörgésgátlóval mertem vele menni, illetve az autók erejében nagyok a különbségek, és maguk az autók annyira nem hoztak lázba, illetve a setupolási lehetőségek elég szűkösek.
Az üzenetet módosította spdri - Hétfő, 2012-01-02, 11:38:00 |
|
| |
hun88 | Dátum: Hétfő, 2012-01-02, 12:00:58 | Üzenet # 22 |
 Ezredes
Üzenetek: 155
| Megane modot absolute támogatom.Szerintem tök jó külső,Bár sosem probáltam még,de már régota irom hogy talán az lehet a 2. mod.
Szavazom hogy valoban,a kis érdeklődésre való tekintettel cseréljük le ezt a már elég ideje tesztelt e90 modot. Valamint tegyük fel azt a sokak által is emlegetett Megane modot..
Ez itt egy öreguras wtcc mezőny:-)Nem hiszem hogy sokan indulnának egy Le-mans-i modban....
Meganra fel!
Üdv!
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Hétfő, 2012-01-02, 14:13:11 | Üzenet # 23 |
Ezredes
| spdri, hun88,
Az üzenetet módosította DAeRK - Hétfő, 2012-01-02, 14:13:55 |
|