Csevegő
| |
adyz | Dátum: Hétfő, 2011-05-16, 17:03:47 | Üzenet # 501 |
 Hadnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 69
| nyomom a féket, lelépek róla, de csak megy előre és nem fordul
az autós legjobb barátja a wd-40 és a féktisztító spray || "WRC is for boys. Group B was for men."
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Hétfő, 2011-05-16, 17:17:27 | Üzenet # 502 |
Bajnok
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 345
| Próbáld hátrébb tolni a fékerőelosztást. jogos, én is néztem már, ez lett volna a taktika, hogy kisütöm a szemeteket verseny előtt akkor legyen lila, más már nincs, ami sötét :D
|
|
| |
Neuro | Dátum: Hétfő, 2011-05-16, 18:00:28 | Üzenet # 503 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 398
| KaraDani, nem tennéd kicsit sötétebbre a betűszíned? Nagyon nem szemkímélő...
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Hétfő, 2011-05-16, 23:04:27 | Üzenet # 504 |
Bajnok
| Egy kis Essingtoni száguldás KaraDani módra link[
|
|
| |
adyz | Dátum: Hétfő, 2011-05-16, 23:09:10 | Üzenet # 505 |
 Hadnagy
| száguldás és kanyarvágás karadani módra
az autós legjobb barátja a wd-40 és a féktisztító spray || "WRC is for boys. Group B was for men."
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Hétfő, 2011-05-16, 23:11:42 | Üzenet # 506 |
Bajnok
| Ha a jobbosra gondolsz azt benézted, mert épp jó
|
|
| |
Neuro | Dátum: Kedd, 2011-05-17, 06:44:53 | Üzenet # 507 |
 Vezér-őrnagy
| Na hát ez az, ami megint szívás... nekünk nem áll ilyen szépen ívre a nagy egyenes előtt. Az első szektorban vesztem el jóformán minden időmet. Bár kétségkívül nem találtam még futóműre jó beállítást, az alappal nyomtam azt, ami a hotlaps-ban van.
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Kedd, 2011-05-17, 08:22:29 | Üzenet # 508 |
 dugo mester
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 359
| KaraDani, milyen első szektort mentél?
Az üzenetet módosította dugojancsi - Kedd, 2011-05-17, 08:23:13 |
|
| |
KaraDani | Dátum: Kedd, 2011-05-17, 08:32:50 | Üzenet # 509 |
Bajnok
| Ez nekem nagyon nem alap setup, azzal sokat buknék ehhez képest. A balosra mondod, hogy nem áll ívre? Próbáld meg nagyon szélesen kezdeni, amikor már olyan érzésed van, mintha elfékeznéd, nekem legalábbis úgy lett jó. dugojancsi: 37,9 valami asszem, leprintscreeneltem a szektorokat, de az most nincs nálam
|
|
| |
Neuro | Dátum: Kedd, 2011-05-17, 08:46:46 | Üzenet # 510 |
 Vezér-őrnagy
| Én is úgy veszem, de egyelőre túl nagyot lassulok úgy is. Majd valamit kezdenem kell a futóművel, mert a végén lévő gyors kanyarban sem tapad eléggé, túlságosan sodródik kifele. Meg középen a bal-jobb kombóban is stabilabbá kéne tenni...
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Kedd, 2011-05-17, 09:07:52 | Üzenet # 511 |
 dugo mester
Üzenetek: 359
| KaraDani, akkor ott bukok 2 tizedet, a másik kettőben pedig gondolom 1-1-et.
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Kedd, 2011-05-17, 09:17:29 | Üzenet # 512 |
Bajnok
| Este leírom, majd a szektorokat pontosan ha érdekel. (remélem ezt is leprintscreeneltem)
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Kedd, 2011-05-17, 09:18:43 | Üzenet # 513 |
 Generalisszimusz
Üzenetek: 687
| KaraDani, szép kör . [lelki_terror] Csak ne lenne felgyorsítva a videó. Érdekes, hogy se a sebességet, fokozatot és az időt sem látjuk...hmmm...érdekes . [/lelki_terror] adyz, az a baj azzal a "kanyarlevágással", hogy kínálja és adja is magát, szóval szerintem nincs benne semmi kivetendő .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
Neuro | Dátum: Kedd, 2011-05-17, 09:20:54 | Üzenet # 514 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (m4dm3n) az a baj azzal a "kanyarlevágással", hogy kínálja és adja is magát Meg máshogy nem is lehet elég gyorsan bevenni azt a részt. Vagy ott mész ki ennyire, vagy előtte a balosban.
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Kedd, 2011-05-17, 09:28:50 | Üzenet # 515 |
Bajnok
| m4dm3n: thx, elcsúfítja az infosáv ezt a szép hangulatos pályát, meg ezt a gyönyörű autót Kivetendő meg nincs benne, amíg nem vágás, a belső kerekek meg még a kerékvetőn vannak végig. Amit Neuró ír az tök jogos, valamelyiken rá kell rakni szűken, hogy jó legyen az ív, nekem a balosban rizikósabb, ott inkább megdob.
|
|
| | |
m4dm3n | Dátum: Kedd, 2011-05-17, 09:37:15 | Üzenet # 517 |
 Generalisszimusz
| Quote (KaraDani) thx, elcsúfítja az infosáv ezt a szép hangulatos pályát, meg ezt a gyönyörű autót El hát. Csak ne magyaráznád meg te kis csíter . Osztom én is Neuro véleményét. Ezt "jól" csak így lehet bevenni. Késő este voltam fent én is és kipróbáltam pár kör alatt, hogy ezt a kanyart hogyan is kellene venni és ha csak egy picivel is később kezdtem el rákanyarodni annak csúfos lesodródás lett a vége és a köv. balost már b*szhattam is.
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
Neuro | Dátum: Kedd, 2011-05-17, 10:43:48 | Üzenet # 518 |
 Vezér-őrnagy
| Nem akarom szemetelni a VB topicot, szóval itt kérdezem meg, hogy mi a rák értelme van a fél mezőny idejét bekérni "szúrópróbaszerűen" (eleve a fogalom, hogy "szúrópróba" azt jelenti, hogy 1-1 arcot kipécézni) az első nap után? Távol álljon tőlem a kötözködés, de ezt a múltkor sem értettem és most sem értem. Kb. az összes idő változni fog ma este is.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Kedd, 2011-05-17, 10:50:13 | Üzenet # 519 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 709
| azért kíváncsi csak lehetek,szeretném látni ennyi ha nem küldöd el hát nem nézem meg ennyi
|
|
| |
Neuro | Dátum: Kedd, 2011-05-17, 10:55:12 | Üzenet # 520 |
 Vezér-őrnagy
| Ja... azt hittem van valami súlya. Hát, akkor nem küldöm el.
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Kedd, 2011-05-17, 15:35:08 | Üzenet # 521 |
Bajnok
| Neuro: Nézegetem a videoimat. (nosztalgiázok ) És most jövök rá -ahogy ezt a Nürburgringi klasszikust nézem - még nem is csaptunk össze ebben a szezonban sehol. Mostmár ideje lenne :D
|
|
| |
InHell | Dátum: Kedd, 2011-05-17, 15:57:46 | Üzenet # 522 |
 Alezredes
Üzenetek: 106
| Ted-Mosby, ha ide feltöltöm a replayt az úgy ok? Személyes üzenetek küldésénél nem láttam ilyen opciót.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Kedd, 2011-05-17, 16:13:17 | Üzenet # 523 |
 Vezér-hadnagy
| ok
|
|
| |
InHell | Dátum: Kedd, 2011-05-17, 16:35:58 | Üzenet # 524 |
 Alezredes
| ok
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szerda, 2011-05-18, 16:22:24 | Üzenet # 525 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
| Bejelentés Köszönök mindent, amit itt kaptam tőletek! Sokat tanultam, jó élményekkel lettem gazdagabb, de mostanra megérett bennem a gondolat, hogy ez nem az én világom. Én nem tudom kiiktatni a gondolataimból, hogy ez csak egy játék, és nem „vérre” menő verseny. Továbbá, hogy én már nem tudom elfogadni ezt a csapatszellemet bizonyos dolgokban. ( Ezzel nem vagyok egyedül, több tagunk hozzászólásaiban is észrevettem már ) Amikor elindítottuk ezt az egészet néhányan, nem gondoltam, hogy ide jutunk. A célunk a kipróbálás volt, és a jó, élvezetes versenyzések. Nagyon sokat léptünk előre. Remek versenyek voltak, szép és első osztályú honlapunk is lett, de mindezeket borússá teszi néhány olyan dolog, ami nekem, saját magam felfogásával nem összeegyeztethető. Gondolok itt arra, hogy véleményem szerint elsikkadt az ember, és a csapatszellem bizonyos vonalakon, és előtérbe kerültek az egyéni érdekek. A Fair Play száműzve lett a versenyeken, még pedig nem elfelejtve, hanem kihangsúlyozva, kinyilvánítva, hogy nincs helye, és nem is értékelendő. A jogosultságokat a versenyzéshez, a játékhoz, egyre inkább visszaszorítja a szabályok szigorítása, illetve tagjaink közül azok hozzáállása, akiket természetesen nem érint. A különböző manipulatív megnyilvánulások. PL: az utolsó szavazás kiírási módja (ez betette a kaput) 3. pont. Ez volt a legdurvább „3 – akkor válaszd, ha szerinted ez az egész egy rakás… de ehhez legyenek jó ötleteid is!” Először is, senki nem fogja mondani, hogy nagy rakás…., mert nem az, tehát ez így már alapból befolyásoló tényező. A másik befolyásoló tényező, hogy nem a kiíró szavaival/kifejezéseivel kell egy kiírást megtenni, mert van aki ilyen kifejezéseket nem is használ, és nem is szereti, ha a kifejezéseit helyette megformálják. Továbbá két feltételhez is volt kötve: Egy: Legyenek ötleteid Kettő: Ráadásul jók is legyenek ( ezt pl. ki dönti el ) 2. pont ez már finomabban árnyalt, egy burkolt „fenyegetéssel”(mintha már el lett volna döntve a kérdés ez ügyben) Tehát ennek a mondatnak nem is volt létjogosultsága megjelenni sem. (manipulatív) „szortírozni kell minden futam előtt, hogy ki fér be és mi alapján” 1.pont A másik két pont magyarázata után ez természetesen azt sugallja, hogy ha nem változtatsz, biztonságban vagy, nem szorulsz ki sehonnan, nem kell semmire válaszolnod, stb. Az előzőek szellemében oda lehetett volna írni, hogy „akkor válaszd, ha nem akarod a helyed kockáztatni, hanem nyugisan, biztonságban le akarod nyomni ezt a bajnokságot.” De így is lehetett volna: Akkor válaszd, ha mindent és mindenkit leszarsz, csak te gurulhass nyugodtan. Természetesen ettől még itt érvényes lett a szavazás. (mert etikai szempontból nem vizsgálta senki). Én is elfogadom az érvényességét, csak a véleményemet írtam le, épp ezért utólag. Aztán még habnak az is elhangzott, hogy akik nem szavaztak, azok nyilván az egyes pontra szavaztak, mert…. (érdekes megközelítés) Az persze fel sem merült kérdésként, legalább mint infó, hogy az összes szavazat alapján a 20-ból 8 főnek nem tetszik az egyes pont. Ehhez még gondoljunk az újakra/várakozókra (3 fő per pillanat), akkor már jelentős az a szám, akiknek nem biztos, hogy az 1. pont a legjobb. 11 fő érdekeit/véleményét semmibe venni a 28-ból, ez nekem nem elfogadható egy olyan csapatban, ami az összes érintett kedvéért jött össze. Mostanra az egyenrangúság megszűnt sok mindenben. Természetesen szabályok kellenek, és a betartásuk/betartatásuk is, ezzel nincs is gondom. Az elmúlt bajnokságban is végig, és már a mostaniban is elég sok következetlen véleményt tapasztaltam. Ezt természetesen az egyéni érdekek vezérelték általában, és egy másik kárára. Nyilván ez a vélemény megfordult, amikor az esemény is fordult. Ez is sérti az igazságérzetemet, még akkor is, ha nem voltam részese. Itt jegyzem meg, hogy az én irányomban senkitől nem tapasztaltam inkorrektséget soha, és ezt nagyon köszönöm!!! Remek a honlapunk, de még itt is „szigorú” szabályokba ütközünk. Ha valaki nem a megfelelő rovatba ír valamit, azonnal le van szidva (persze, mondjuk nevelési szándékkal) Jó a struktúra, de nem mindenki követ mindent, mindenhol, ezért nem biztos, hogy mindenről értesül. Nem kellene ezért bántani senkit szerintem. A szabályzatból: „A PH WTCC TEAM* egy amatőr szimulátoros közösség, mely elsődleges céljának tekinti a szórakozást versenyein.” Ha az itt említett közösségnek egy része nem érzi szórakozásnak ezeket a versenyeket, akkor ott valami hiba van. Magunknak azt csinálhatnánk, amit akarunk. Senki nem akadályozná meg. Próbáltunk is néhány dolgot ez ügyben, de nem jött össze. Hogy miért, ezt most nem taglalnám. Itt is a következetlenség: Pl. egyszer baj, hogy a gyengébbek a pályán tipródnak, menjenek a fenébe, útban vannak ( képletesen értettem), de az erre irányuló megoldások, kezdeményezések meg el vannak vetve, ugyanazok által. Személy szerint senkivel nincs problémám, sőt, amiket itt leírtam, egy része nem is érintene/érintett engem, de a közösség egy valamekkora része miatt szerettem volna tenni valamit. Nem kívánok elszakadni tőletek, a továbbiakban is szívesen felmennék a szeróra, ha ráérek, és engedélyt kapok rá, továbbra is látogatom a honlapot, és a konkrétan felém írányuló bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, ha adódik ilyen, de a bajnokságban nem kívánok részt venni, és az ezzel együtt járó dolgokba sem kívánok a továbbiakban beleszólni. Köszönöm a VB tagsággal járó bizalmat, és most erről is lemondok. Én olyan ligában szeretnék versenyezni, ahol minden egyes ember egyformán számít, (tudástól függetlenül) és a Fair Play az elsődleges. Még az is lehet, hogy nem csak én gondolom így. További sok sikert kívánok, és jó versenyzést mindenkinek!!!
"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."
|
|
| |
Neuro | Dátum: Szerda, 2011-05-18, 16:55:35 | Üzenet # 526 |
 Vezér-őrnagy
| Nagyon sajnálom, de ez a hsz pontosan arra jó, ami ellen írod: manipulálás. Köszönjük, hogy itt voltál, de ennél egy intelligenesebb elköszönésre számítottam.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Szerda, 2011-05-18, 16:58:37 | Üzenet # 527 |
 Vezér-hadnagy
| én is sajnálom és köszönöm, hogy itt voltál.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Szerda, 2011-05-18, 17:12:01 | Üzenet # 528 |
 Vezér-hadnagy
| azért az élet nem áll meg,a megkezdett szezont tovább folytatjuk. VB topikban javasolok egy 4. VB tagot.
|
|
| |
Neuro | Dátum: Szerda, 2011-05-18, 19:38:52 | Üzenet # 529 |
 Vezér-őrnagy
| Nnna, akkor most reagálnék egy kicsit hosszabban, kiemelve a lényeget... Quote (dzsavermadar) A Fair Play száműzve lett a versenyeken, még pedig nem elfelejtve, hanem kihangsúlyozva, kinyilvánítva, hogy nincs helye, és nem is értékelendő. Igazán kíváncsi vagyok, hol láttál te olyat, hogy a fair playt kihangsúlyozva elűzte bárki is. Ez igencsak méretes túlzás, továbbmegyek marhaság. Vagy valamelyikőnk igencsak távol áll a fair play fogalmától. Meglátásom szerint minden versenyt eszerint nézünk, azon kívül ami nem a pályán zajlik, annak mi köze a fair playhez? Szabályok vannak, mindegyik ennek szellemében lett meghozva és ehhez alkalmazkodunk. Quote (dzsavermadar) A jogosultságokat a versenyzéshez, a játékhoz, egyre inkább visszaszorítja a szabályok szigorítása Valóban. Hoztunk egy 30 körös meg egy 107%-os szabályt. Ennyi. Csak egyesek azóta se képesek felfogni, hogy ez a játékosok védelmében jött létre és többszörösen bizonyított tény, hogy felkészülés hiányában nem lehet valakit pályára engedni. Mellesleg némelyik büntetések enyhítése ellen Te pl. hevesen tiltakoztál. Nem visszás ez így egy kicsit? Quote (dzsavermadar) Először is, senki nem fogja mondani, hogy nagy rakás…., mert nem az, tehát ez így már alapból befolyásoló tényező. Akkor meséld el, mi másért akarta volna bárki is újrakezdeni az egész bajnokságot, miután már elindult? Quote (dzsavermadar) Továbbá két feltételhez is volt kötve: Egy: Legyenek ötleteid Kettő: Ráadásul jók is legyenek ( ezt pl. ki dönti el ) Pontosan. Mert ha valaki azt mondja, hogy kezdjük elölről az egészet, az azt jelenti, hogy nagyon nem tetszenek neki a dolgok. Akkor pedig igenis mondja meg, hogy mi nem jó, miért nem jó és mellesleg hogyan oldaná meg azt a problémát. Ez a minimum, ami elvárható. Persze, bele lehet magyarázni, hogy miért írtam oda, hogy "jó" ötletek kellenek, de azt hiszem belátható, hogy felesleges. Nyilvánvaló, hogy olyan dolgokat nem kellett volna előhozni ötletként, amit előtte már többszörösen elvetettünk. Quote (dzsavermadar) 2. pont ez már finomabban árnyalt, egy burkolt „fenyegetéssel”(mintha már el lett volna döntve a kérdés ez ügyben) Tehát ennek a mondatnak nem is volt létjogosultsága megjelenni sem. (manipulatív) „szortírozni kell minden futam előtt, hogy ki fér be és mi alapján” Na EZ a részlet az, ami igazán manipulatív, méghozzá a te részedről. Ugyanis az említett rész így hangzik: "vagy változtassunk a létszám miatt a futamon való részvételi feltételeken (tehát jöhessenek új nevezők, de a max. létszám akkor is 25 fő, tehát szortírozni kell minden futam előtt, hogy ki fér be és mi alapján)" Azt hiszem érezni a kontrasztot. Egyáltalán nem arról van szó, hogy csak úgy kiszorítsunk valakiket a versenyről, mert nem tetszik a pofája. Quote (dzsavermadar) 1.pont A másik két pont magyarázata után ez természetesen azt sugallja, hogy ha nem változtatsz, biztonságban vagy Quote (dzsavermadar) Akkor válaszd, ha mindent és mindenkit leszarsz, csak te gurulhass nyugodtan. Így is lehet mondani, de az tökmindegy, hogyan fogalmazod meg. A választás a játékosoké volt és ez szintén egy lehetőség. Akárcsak a másik kettő, amit mellesleg te javasoltál az egyik topicban... Quote (dzsavermadar) Aztán még habnak az is elhangzott, hogy akik nem szavaztak, azok nyilván az egyes pontra szavaztak, mert…. (érdekes megközelítés) Ezt is megindokoltam logikusan. Aki nem szavazott a fideszre, de mégis a fideszt választották meg, az a fideszre szavazott tulajdonképpen. Nem tudom hallottál-e már erről a megfogalmazásról, ha nem, akkor itt volt az ideje. Quote (dzsavermadar) Az persze fel sem merült kérdésként, legalább mint infó, hogy az összes szavazat alapján a 20-ból 8 főnek nem tetszik az egyes pont. Ehhez még gondoljunk az újakra/várakozókra (3 fő per pillanat), akkor már jelentős az a szám, akiknek nem biztos, hogy az 1. pont a legjobb. Azért 25 fő szavazott, mert a MÁR FUTÓ bajnokság jövőjéről volt szó. Logikus, hogy ebben ne az akkor még külsősök döntsenek. Quote (dzsavermadar) 11 fő érdekeit/véleményét semmibe venni a 28-ból, ez nekem nem elfogadható Nem tudom szavaztál-e már életedben, de a szavazás nem arról szól, hogy megnézzük milyen arányban szavaztak, hanem arról, hogy mire szavaztak legtöbben és pont. Ha te nem a fideszre szavaztál, azt mindenki leszarja, akkor is ők vannak az ország élén jelenleg. Pont. Quote (dzsavermadar) elég sok következetlen véleményt tapasztaltam. Ezt természetesen az egyéni érdekek vezérelték általában, és egy másik kárára. Nyilván ez a vélemény megfordult, amikor az esemény is fordult. Ez is sérti az igazságérzetemet Nekem is sérti az igazságérzetemet az efféle vagdalkózás, mindenféle tények felsoroálsa nélkül. Quote (dzsavermadar) Ha az itt említett közösségnek egy része nem érzi szórakozásnak ezeket a versenyeket, akkor ott valami hiba van. Magunknak azt csinálhatnánk, amit akarunk. Senki nem akadályozná meg. Go for it. Quote (dzsavermadar) Pl. egyszer baj, hogy a gyengébbek a pályán tipródnak, menjenek a fenébe, útban vannak ( képletesen értettem), de az erre irányuló megoldások, kezdeményezések meg el vannak vetve, ugyanazok által. Elfelejted, hogy a 3-4 ember helyett akkor sokan mások szívnának. Nem csak egy oldala van az éremnek. Quote (dzsavermadar) Remek a honlapunk, de még itt is „szigorú” szabályokba ütközünk. Ha valaki nem a megfelelő rovatba ír valamit, azonnal le van szidva Szerintem meg a honlap átlátható és jól strukturált (a fórum is). És nem hiszem, hogy mindenki minden kis marhaság miatt le lett baszva. De azért egyesek néha csak írtak össze-vissza ész nélkül, ami a csövön kifért. Quote (dzsavermadar) Én olyan ligában szeretnék versenyezni, ahol minden egyes ember egyformán számít Én meg olyanban, ahol ezért tesznek is a résztvevők. És nem csak egyvalaki viszi a hátán az egészet és időnként kapja az áldást, amikor már semmi sem tetszik. Meg lehet mondani menet közben, nem pedig utólag ilyen idétlen módon megmondani a tutit. Úgyhogy most kérem, azokat akiknek sokminden nem tetszik, hogy írják le, mert én úgy kurvára nm viszem tovább se a szerót se a honlapot, hogy közben a hátam mögött fujjognak rám. A francnak se hiányzik ez. Nagyon sok órám van abban, hogy a mod, a honlap, a szerver (ami nem mellesleg pénzbe kerül) és ez az egész egybegyúrva jól működjön a külsőn át a bajnoki táblázatok elkészítéséig. Úgyhogy ha valakinek problémája van, nyugodtan jelentkezzen és vegye át a feladatokat, de csak akkor ha képesnek érzi arra magát, hogy LEGALÁBB olyan jól megcsinálja, mint az aktuálisan megvan! Quote (dzsavermadar) (tudástól függetlenül) és a Fair Play az elsődleges. Ezért kéne hétköznapokon sokkal többet versenyezni és nem kizárólag a bajnokira építeni mindent. Egyesek egész egyszerűen nem valóak a szimulátorozás világába, tetszik-nem tetszik, ez van. De ez még nem lenne akkora probléma, csakhogy ezek közül páran meg se próbálnak tenni azért, hogy elérjenek valamit. Nem mindent, csak valamit! Inkább az a cél, hogy húzzuk le a többieket is erre a szintre. Na én ebben nem vagyok hajlandó asszisztálni és vállalom is ezt a véleményem! Ennyi. És ezt nem szándékozom PH!-ra is kiírni, mert az kb. olyan lenne, mintha lemennék a szüleimhez Sóskútra és az utcán elkezdeném kiabálni, hogy "jaj a rohadt budapesti szomszédaim"...
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Szerda, 2011-05-18, 21:17:03 | Üzenet # 530 |
 Vezér-hadnagy
| A VB KÖZLEMÉNYE !!! Szóval az élet nem áll meg !!! Privát üzenetekben tájékozódtam, hogy 3 versenyzőtársuk elhagyja a bajnokságot (JJ, dzsaver, Syrius) ,mindenki megindokolta miért,ez van. Így 3 hely felszabadult, ezért ezt most itt is és privátban is felajánlom Tigerboot, WrongGum, IreNiCuS uraknak. De nem szeretnénk "zsákba macskát" venni , ezért 2011.05.20. 19:00 ESSINGTON futamot hirdetünk csak úgy, pontokat nem osztunk, csupán a szórakozás kedvéért. Mindenkit szeretettel várunk, főképpen a fentebb említett 3 urat. A lebonyolítás rendje a szokásos: Szabadedzés: 18:15 Időmérő: 18:40 - 20 perc Warm Up: 19:00 - pihenő Futam 1: 19:15 - 20 perc Futam 2: 19:45 - 20 perc KÜLÖN JELSZÓ NINCS !!! Köszönettel Vezetőség
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Szerda, 2011-05-18, 22:12:07 | Üzenet # 531 |
Bajnok
| dzsaver én is köszönöm, hogy itt voltál, és munkát is amit tettél a csapatért! Sok mindenben nem értettünk egyet, de ez így van jól, a viták segítenek az előrejutásban én úgy gondolom. Sok sikert kívánok, ha találsz egy olyan ligát amiről úgy gondolod, tetszik neked! És körözz velünk tovább hétköznap! Ezt az engedélykapásos írásod remélem viccnek szántad
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Szerda, 2011-05-18, 23:07:48 | Üzenet # 532 |
Ezredes
Üzenetek: 242
| Bár nem régóta vagyok a tagja a ligának, de én is nagyon sajnálom, hogy dzsaver,JJ,Syrius abbahagyja a bajnokságot. Gondolom régóta érlelődött bennetek az elhatározás a bajnokságból való kilépéssel kapcsolatban. Azt megértem, hogy a Fair Play Team egyöntetűen kilép, de hogy JJ miért nemtudom. Talán azért, mert egyedül volt. Mikor neveztünk rocnrolla-lal, JJ említette, hogy kár, hogy nem előbb jöttünk, mert csatlakozott volna hozzánk. Ha továbbra is ezt fenntartja, szívesen bevennénk a Team Saint Beer Land csapatába az admin és a VB-k engedelmével. Persze csak ha továbbra is részt akar venni a Bajnokságban. Úgy gondolom előjoga dönteni az újonnan csatlakozóakkal szemben. .. A leendő tagokkal kapcsolatban: Ir3NiCuS-sal múlt héten gyakorlás közben váltottumk jó néhány szót és nagyon segítőkész, tapasztalt, normális... pilótának (emberkének) tűnt, támogatom a csatlakozását (már, ha számít a szavam ) A többieket nem ismerem, de biztosan rászolgált a bizalmatokra.
|
|
| |
PaJa1 | Dátum: Szerda, 2011-05-18, 23:46:21 | Üzenet # 533 |
Őrnagy
Üzenetek: 87
| Csapatot módosítani szerintem továbbra sem lehet, esetleg az újonnan érkezők alkotnak majd egyet. Iren tényleg jól ment, eddigiek alapján semmi kifogásom csatlakozása ellen. A másik két versenyzőről nem tudok mit mondani.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 04:34:11 | Üzenet # 534 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
| Sziasztok! Sajnálattal olvastam hogy dzsaver és csapata kilép a bajnokságból! Egy közösség erejét és értékét az mutatja meg hogy az ilyen vitás kérdéseket hogyan tudja megoldani, senki felett nem szeretnék ítélkezni, mert nincs hozzá jogom! Számomra ezen felül azért szomorú mert dzsaverék mindig sokat segítettek, ők tényleg próbáltak mindig a csapat nevükhöz hűen cselekedni, ezzel nem azt akarom mondani hogy neuroék nem!!!!! Ők is mindenben segítettek amiben csak tudtak, azért nem is értem hogy most ez miért vezetett idáig. Amit DAeRK írt az én is támogatom, már ha kapunk rá engedélyt! JJ szeretettel várunk, már kikértem a sörödet!!!! A Fair Play csapatnak további sok sikert kívánok, de jó lenne ha meggondolnátok magatokat, és elszívnátok a békepipát!!!!!!!!
|
|
| |
Neuro | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 06:57:04 | Üzenet # 535 |
 Vezér-őrnagy
| Srácok az a baj, hogy nem tudjátok JJ-vel kapcsolatban miről van szó. Volt neki csapata korábban, de eldobta őket, láthattunk erről részleteket a dühöngőben is, hogy miért. Egyébként úgy tudom, hogy nyáron nem nagyon tudna jönni a bajnoki futamokra és végül ezért hagyja abba, de hétköznapokon jönni fog. Dzsavert sajnálom, viszont kiakasztot ez az elköszönés tőle (ezért voltam kénytelen lereagálni ilyen hosszan, amit azt hiszem nagyjából normális hangnemben tettem meg), azon kívül viszont Syrius semmilyen szinten nem tudott beilleszkedni, így nekem ő nem fog hiányozni. Érzésem szerint másnak se. Se a pályán, se emberileg. De a fő probléma az, hogy meg se próbálta a beilleszkedést. Egy másik játékban mindketten sikeresebbek voltak, sajnálom, hogy ez így történt, de tovább kell lépni. Nekik is, nekünk is.
|
|
| |
InHell | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 08:56:14 | Üzenet # 536 |
 Alezredes
| Azért én remélem mire visszajövök nyaralásból, még menni fog a bajnokság.. Ha 2 futam után ennyi konfliktus van, kíváncsi vagyok mi lesz a vége felé.. Én szórakozni járok ebbe a társaságba, de ha már versenyzésről van szó, akkor szerintem azt csak komolyan lehet csinálni. Anélkül mi értelme? Sajnálom a kilépő versenyzőinket, remélem a többiek maradnak.
|
|
| | | |
KaraDani | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 09:35:27 | Üzenet # 539 |
Bajnok
| Quote Ha 2 futam után ennyi konfliktus van Olyan nincs egy ekkora létszámú csapatnál, hogy mindenkinek tetszik minden, és mindenki egyet ért mindennel. Jó kurvá... izé akarom mondani nyaralást! 
|
|
| |
InHell | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 09:52:16 | Üzenet # 540 |
 Alezredes
| Hehehehe Thx.
|
|
| | |
m4dm3n | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 11:33:54 | Üzenet # 542 |
 Generalisszimusz
| Dacia Duster 850 lóerővel Ezt skubizzátok bamme. Nem semmi .
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 11:56:14 | Üzenet # 543 |
Bajnok
| "Daciának kinéző tárgy" A folyamatos fizikai terror ellenére is hasít a BMW Junior Team
|
|
| |
Neuro | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 12:13:12 | Üzenet # 544 |
 Vezér-őrnagy
| Te jó ég... ez a cucc már erősen Group B-t idéző szörnyeteg...
|
|
| |
adyz | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 12:28:46 | Üzenet # 545 |
 Hadnagy
| 3-al kevesebb, a leggyengébb láncszemek kiperegtek, sayonara igen, ilyen bunkó, köcsög f#szkalap vagyok. 
|
|
| |
InHell | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 13:13:23 | Üzenet # 546 |
 Alezredes
| adyz, akkor most már te leszel a mezőny végén?
|
|
| |
zsomboor | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 14:11:45 | Üzenet # 547 |
 Őrmester
Üzenetek: 22
| Quote (m4dm3n) Zsomboort az idényvégére hagyom, mert tavasszal elvert Hát most löktél ki A1 Ringen...nem? Úgyhogy engem már kihagyhatsz a sorbol...
|
|
| |
adyz | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 14:19:22 | Üzenet # 548 |
 Hadnagy
| InHell, akár , de akkor sem megyek el.
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 15:06:51 | Üzenet # 549 |
Bajnok
| Quote InHell, akár , de akkor sem megyek el. happy A fene, akkor mást tervet kell kieszelni, hogy kitúrjunk 
|
|
| |
Neuro | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 15:08:35 | Üzenet # 550 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (KaraDani) akkor mást tervet kell kieszelni Ban plz. 
|
|
| |
|