Csevegő
| |
adyz | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 18:21:51 | Üzenet # 551 |
 Hadnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 69
| KaraDani, jöhettek atommal is, akkor se megyek el innen
az autós legjobb barátja a wd-40 és a féktisztító spray || "WRC is for boys. Group B was for men."
|
|
| |
Neuro | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 20:02:56 | Üzenet # 552 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 398
| Na Irennel megmutattuk a vcrc-nek mitől döglik a légy. Kezdetnek még nincs futamgyőzelem, de ami késik nem múlik!
|
|
| |
Neuro | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 21:11:08 | Üzenet # 553 |
 Vezér-őrnagy
| Srácok a szeróra SENKI nem jöhet fel szó nélkül a saját vagy válaszott kocsiján kívül, pláne nem úgy, hogy erről még meg se kérdezi az illetékes urakat!!! Ha meg én észreveszem és szólok érte, akkor azt igenis tessék komolyan venni, mert azért az már eléggé az óvodás szint, hogy valaki csakazértis feljön később másik kocsival, amikor előtte kiraktam. Ezt nem lehet! És utána még ne álljon feljebb, hogy miazhogy... Meg lehetett volna oldani Satan (legalábbis a hétköznapokat, a bajnokit nem), de rossz végén fogtad meg a tüzes vasat, sajnálom. Amíg nem lesz jó a kormányod, addig mással nem jöhetsz fel a szerverre te sem, csak a csapatod BMW-jével. Se hétköznap, se bajnokira. Legközelebb talán gondolkodj el mielőtt erőszakoskodsz.
|
|
| |
Smisa | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 21:14:42 | Üzenet # 554 |
 Közlegény
Üzenetek: 19
| Neuro: na hogy ment a Skoda azt látam hogy Zodot kicsapták sajnálom remélem nektek jobban eredményt megtaláltam grat a 2. helyhez de a második futam látom nem volt szerencsés video lesz róla?
Az üzenetet módosította Smisa - Csütörtök, 2011-05-19, 21:17:43 |
|
| |
Neuro | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 21:16:12 | Üzenet # 555 |
 Vezér-őrnagy
| Holnap lesz 7-kor közvetítés, meg interjú is készül az első 3-mal, szóval sajnos én is kihagyom a holnap esti versenyt. Első versenyen én 2. Iren 3. lett. Második verseny sajnos nekem nagyon gyorsab totálkárral végződött, de Iren behúzta a 8. helyet a 19-ről (teljes fordított sorrenddel indultunk).
|
|
| |
Smisa | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 21:19:44 | Üzenet # 556 |
 Közlegény
Üzenetek: 19
| Nem lehetne áttenni én is megnézném hogy sikerült a verseny tegyük 8ra a miénket
|
|
| |
Neuro | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 21:26:19 | Üzenet # 557 |
 Vezér-őrnagy
| Ahhoz - jóval - korábbra kéne tenni, nem későbbre...
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 23:20:08 | Üzenet # 558 |
Bajnok
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 345
| Mentem pár kört a Peugeot-val, annyit hallom már, hogy a bmw overpowered, hogy kíváncsi voltam, mi a szitu. LinkEz után még futottam párat, 4-5 tized még ott van simán a szektorokban, de nem sikerült összerakni, többet meg nem volt kedvem menni vele.
|
|
| |
Neuro | Dátum: Péntek, 2011-05-20, 07:03:35 | Üzenet # 559 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (KaraDani) 4-5 tized még ott van simán a szektorokban Blabla... oszt a szektoridőket akkor miért nem látjuk? 
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Péntek, 2011-05-20, 07:10:40 | Üzenet # 560 |
 Vezér-hadnagy
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 571
| Adyz-tól idézve "3-al kevesebb, a leggyengébb láncszemek kiperegtek, sayonara " Neked meg, aki annyit tett, éjt nappallá téve itt mindenért, bizonyára meg van a jogalapod, hogy ilyet mondtál. De ha megnézed az első 100 hsz-t, ezek a láncszemek már ott voltak. Gyengeségük dacára lehet, hogy közük van ahhoz, hogy te most itt lehetsz. a "sayonara" kifejezés meg valahogy nem illik az előtte leírtak jelentéséhez, mert az egy örömteli viszontlátást jelent.
"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Péntek, 2011-05-20, 07:27:44 | Üzenet # 561 |
 dugo mester
Üzenetek: 359
| Quote (Neuro) Na Irennel megmutattuk a vcrc-nek mitől döglik a légy. Gratulálok mindkettőtöknek! Míg a fabia kupára készültél, addig sem hagytam/hagyom a bömösöket a babérjaikon ülni 
|
|
| |
Sup | Dátum: Péntek, 2011-05-20, 07:52:26 | Üzenet # 562 |
 Őrmester
Üzenetek: 30
| Quote (dugojancsi) Míg a fabia kupára készültél, addig sem hagytam/hagyom a bömösöket a babérjaikon ülni Akkor, mint a legilletékesebbtől kérdezném meg: hogyan lehet olyan kis bizbasszal, mint egy Need for Speed-hez való kontroller WR időket menni? Komolyan kérdem, nincs hátsó szándék mögötte, de nem értem. Se a gázt, se a féket nem lehet normálisan, finoman adagolni, a kanyarodásról nem is beszélve. Még ha Joystick lenne, de nem az...
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Péntek, 2011-05-20, 08:23:26 | Üzenet # 563 |
Bajnok
| Quote Blabla... oszt a szektoridőket akkor miért nem látjuk? biggrin Tök mindegy, csak magam miatt voltam kíváncsi, mert már idegesített, hogy folyton ezt nyomatjátok, hogy a bmw így op úgy op Kb. egy hónapja nem vezettem fwd-t, 11 körből mentem ezt, dugo kontrollerrel 47-es időnél jár. Én megnyugtattam magam, hogy ezen a pályán kb ega a két autó. Sup: Vezettem pár évig én is dual action logi paddal, annyira nem rossz ám az. Sokkal jobb, mint billel, de persze nem kormány. Ha elég ügyes, precíz az ember ujja, akkor egész tűrhetően lehet adagolni mindent (vagy esetleg egy-két segítséget be lehet kapcsolni). WR időkről meg azért itt nem beszélhetünk :D
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Péntek, 2011-05-20, 08:34:34 | Üzenet # 564 |
 dugo mester
| Sup, "bizbasz"-nak azért nem mondanám a 12 ezer Ft-os kontrollert Logitech Rumblepad 2 Lehet azért játszadozni a gázzal, fékkel, kanyarodással, DE sajnos tény h messze van a kormánytól, mondom úgy, h kormánnyal még nem játszottam. Lassan 2 éve vettem és úgy vagyok vele, h amíg bírja, addig nyüstölöm, majd kormányra váltok. Hungaroringen, A1-en messze voltam tőletek, ennek a pályának a karakterisztikája viszont fekszik (kellő gyakorlás után) nekem, az autónak és a kontrollernek is.
|
|
| |
IreNiCuS | Dátum: Péntek, 2011-05-20, 08:53:38 | Üzenet # 565 |
 Őrmester
Üzenetek: 20
| Áhh már óv a srác mert utolsó körben el bukta a helyet nevetséges indokkal,féktávon kiszorított/húzta rám a kormányt fűről fékeztem keresztbe álltam így megütöttem az elejét ,de éppen hogy és akkor óv hogy keresztbe álltam előtte így nem volt esélye védeni a pozíciót(fékpontnál fél autóval előrébb voltam)
Az üzenetet módosította IreNiCuS - Péntek, 2011-05-20, 08:54:01 |
|
| |
Neuro | Dátum: Péntek, 2011-05-20, 08:54:13 | Üzenet # 566 |
 Vezér-őrnagy
| Oké, azt be kell ismernem, hogy nem nagyon gyakoroltam még... A Skoda is elvitt az időmből, meg amit annyiszor hangoztatok, a DTM-re is gyúrok mostanában, mert sokkal jobban élvezem még egyedül is azzal a száguldozást. Iren... akármi lesz, mi tudjuk, hogy jobbak vagyunk és kész. 
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Péntek, 2011-05-20, 09:26:56 | Üzenet # 567 |
Bajnok
| Quote Iren... akármi lesz, mi tudjuk, hogy jobbak vagyunk és kész. cool Mi is tudjuk, csak ők nem akarják max elhinni, de majd elfogják Köviről győzelem nélkül ne merjetek "hazajönni" 
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Péntek, 2011-05-20, 09:39:03 | Üzenet # 568 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
| Quote (Neuro) Na Irennel megmutattuk a vcrc-nek mitől döglik a légy. Csak így tovább, gratulálok nektek!! Húzzatok bele! További sok sikert!
"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."
|
|
| |
InHell | Dátum: Péntek, 2011-05-20, 10:50:14 | Üzenet # 569 |
 Alezredes
Üzenetek: 106
| Kellemes balesetmentes két futamot mindenkinek! 10 nap múlva re. Majd azért telóról megpróbálom követni a futamokat legalább, ha találok wifit. Bye.
|
|
| | |
PaJa1 | Dátum: Péntek, 2011-05-20, 11:37:05 | Üzenet # 571 |
Őrnagy
Üzenetek: 87
| az a skoda nem véletlen tök ugyan olyan mint az S2000 Peugeot 207 IRC ?
|
|
| |
IreNiCuS | Dátum: Péntek, 2011-05-20, 12:16:54 | Üzenet # 572 |
 Őrmester
Üzenetek: 20
| Aki kedved kapott esetleg a Skodázáshoz,van pár szabad hely még
Az üzenetet módosította IreNiCuS - Péntek, 2011-05-20, 12:17:07 |
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Péntek, 2011-05-20, 15:20:08 | Üzenet # 573 |
Címvédő
Üzenetek: 125
| Hali! Ha jól rémlik egyszer már felajánlottuk, a megbeszélésekhez(vagy csak egyáltalán beszélgetésre) futamok előtt, alatt és utána használhatnátok a NonStop TeamSpeak szerverünket. Egyszerűbb lenne, mint gyorsban klimpírozni a billen. Adress: 87.229.98.122 Port: 9987 Ha van rá igény adom a jelszót is...
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Péntek, 2011-05-20, 19:55:07 | Üzenet # 574 |
Bajnok
| Uh hát, ezt a csatát, amit Dragbajnokkal műveltünk a 2. versenyen... Totál lefáradtam. Többet néztem a tükröt, mint előre kb. Félelemetesen jó volt, köszönöm
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Péntek, 2011-05-20, 20:41:07 | Üzenet # 575 |
 Generalisszimusz
Üzenetek: 687
| Remek kis futamok voltak este - még ha kevesen is voltunk - és köszönöm mindenkinek én is. Élveztem nagyon. Remélem vasárnap is így fog menni . Gratula az újaknak is .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Szombat, 2011-05-21, 05:39:40 | Üzenet # 576 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
| Az esti futam nagyon jó volt bár mind a kettőbe elrontottam a rajtot, és egy kicsit meg is löktek. A második futamon sikerült megelőznöm Ted-et habár szemmel láthatóan volt valami problémája a kocsival. Azért az így is nagy plusz motivációt adott nekem. Az újaknak gratula, habár még van mit finomítani, mind ahogy mindenkinek. Nem panaszkodásként de sokan nagyon nem figyelnek kisodródás után hogyan térnek vissza a pályára! Erre jó lenne ha jobban figyelnénk.
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Szombat, 2011-05-21, 06:59:07 | Üzenet # 577 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
| Én is élveztem a futamokat, ámbár az elsőn nagyon szenvedtem az utolsó szektorban. több alkalommal el is ment a TerrorKirály mellettem, de 1-2 alkalommal visszavágtam. Jó volt ez a tesztfutam, mert ha élesben derül ki, hogy ilyen rosszul reagál a kocsi a "teli tankra" akkor cumi. Igy már tudom mi a dörgés. Aztán jött a második futam, ahol majd elsírtam magam a rajtnál, amikor-is a mezőny végéről rajtoló béjemvések a második kanyarban már vezettek.Há' mondom magamban "Anyám....." Mérgemben, most reggel ki is próbáltam azt a szedett.vetett rozsda talicskát, hadd lássam mit is tud az annyira. Összesen 28 kört mentem, ebből az első 10 ha eljutottam az első mérési pontig az felért 1 győzelemmel, de kitartó vagyok, így csak sikerült pár kört menni vele. Ami nagyon pozitív, hogy nagyon egyenletesen fogytak a gumik, nem úgy mint a "rizs Rakétánál" Azért meg lehetne ezt is szokni......
OxyKingRing
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Szombat, 2011-05-21, 08:49:42 | Üzenet # 578 |
Bajnok
| Az engem is meglepett az elején, hogy erősen érződött a telitank. Nekem a bukkanós jobbos visszafordító volt nagyon para így a 2. szektor közepén. Az fwd rákfenéje, hogy minden terhelés (irányított, hajtott, és fékezésnél is a terheltebb) az első kereket éri, így szinte csak azok fogynak, hosszab távnál ez komoly hátrány is lehetne. Pont ezért néztem nagyot a Hungaroringi első futam után, ahol jobban elfogyasztottam a bömbi bal elsőjét, mint eddig fwd-vel bármikor. Eddig is tudtam, hogy nem fékezek a legjobban még abs nélkül, de ez erősen bebizonyította Billentyűzettel meg tudok ki lenne hajlandó a bömbivel menni
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Szombat, 2011-05-21, 09:36:59 | Üzenet # 579 |
 Vezér-őrnagy
| Most néztem vissza a tegnapi dolgokat. Rettenet nagy hal vagyok!!!!!! Bocsesz Ted de lehet hogy én voltam a ludas abban hogy a kocsid nem úgy működött ahogy kell! A holnapi futamon megpróbálok jobban figyelni. A DAeRK balesethez annyit hogy hirtelen váltott irány és már nem bírtam rereagálni, ahoz sok volt a sebességem. A fal mellett voltam még csak arréb menni sem tudtam!!!! SORRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Szombat, 2011-05-21, 09:40:50 | Üzenet # 580 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
| Quote (KaraDani) Billentyűzettel meg tudok ki lenne hajlandó a bömbivel menni Csak rá kell érezni, aztán lehet hogy a köv szezonra én is azzal megyek. Egyébként sokkal jobb és gyorsabb volt beállítani a béjemvét alig pár kör alatt, mivel hátsó kerekes, és én sokat F1-eztem, hamar ráéreztem,LOW ABS és ASR-t használtam.
OxyKingRing
|
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Vasárnap, 2011-05-22, 06:53:38 | Üzenet # 581 |
Címvédő
| Ha valakinek van kedve máshol is gurulni, nézzen be hozzánk: http://www.obhunracing.com/ Itt minden információt megtaláltok.
|
|
| |
PaJa1 | Dátum: Vasárnap, 2011-05-22, 07:49:27 | Üzenet # 582 |
Őrnagy
Üzenetek: 87
| sőt... a ligainfók pont erre van, nem rossz a választék
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Vasárnap, 2011-05-22, 08:31:47 | Üzenet # 583 |
 dugo mester
| oxykirally, billentyűzettel ne csodálkozz h nem egyenletesen fogynak a gumik a Honda-d alatt Neked sem adnék kormányt a kezedbe, 1:48,0 nem semmi billel Remélem a versenyeken is meg tudjuk szorongatni a bmw-seket
Az üzenetet módosította dugojancsi - Vasárnap, 2011-05-22, 08:32:30 |
|
| |
zodo3884 | Dátum: Vasárnap, 2011-05-22, 21:12:08 | Üzenet # 584 |
 Közlegény
Üzenetek: 3
| Smisa! és mindenki akit érdekel! Lehet volt már időközben de innen letölthetőek az eddigi VCRC-s közvetítések. Üdvözlettel: Zodo
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Hétfő, 2011-05-23, 05:39:24 | Üzenet # 585 |
 Vezér-őrnagy
| Sziasztok! Ez még nem ÓVÁS! Szeretném ha valaki hozzáértő megnézné, hogy a második essingtoni futamon az 5. körben történt balesetem! Azért kellene mert az ilyen jellegű baleset már nem az első! A pálya leggyorsabb részénél egy kisodródás után a pályára visszakerülő kocsit nem tudtam lereagálni. Azt tudni kell az esettel kapcsolatban hogy motorháztetős nézettel játszom, mikor megláttam a kanyarban a kipördülőt még a füvön volt. Kérdésem az lenne hogy ez a kipördülő autó vajon elég körültekintően jött-e vissza? Azért nem óvás mert szeretnék tisztán látni az ilyen jellegű balesetekben, mert azt vettem észre hogy az ilyenből rengeteg van, és nem csak velem fordul elő. Viszont ezekkel nagyon sokunk találkozik, és elég idegesítő amikor ezen megy el egy jó futam lehetősége. Előre is köszi azoknak akik ebben megpróbálnak segíteni!
|
|
| |
Neuro | Dátum: Hétfő, 2011-05-23, 08:03:37 | Üzenet # 586 |
 Vezér-őrnagy
| Az az igazság, hogy elvárás mindenkivel szemben, hogy a kocsit ne úgy hozza vissza a pályára, hogy keresztbeáll vagy pláne hátrafelé megy. Ehhez képest több ilyen is volt a futamon, amik az én véleményem szerint egyértelmű szabálytalanságok. De ezt a bíróság dolga eldönteni, abból viszont nyilván nem lesz semmi, ha az érintettek nem óvnak. Az óvásnak nincsen olyan szabálya, hogy büntetést kap az, aki óvott (kivéve perszen ha az derül ki, hogy valójában ő volt szabálytalan, na az pech). Ha nem derül ki szabálytalanság akkor nem történt semmi. Nyugodtan lehet jelezni az ilyen eseteket, mert a topicot mindenki olvashatja és tanulhat abból, hogy a VB mit válaszol ilyen esetekben.
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Hétfő, 2011-05-23, 08:08:51 | Üzenet # 587 |
Bajnok
| Ted: Quote 2. futam, 01 kör 00:20 KaraDani így nem jövünk vissza a pályára Bocs érte! Nem így akartam, hanem a pálya legszélére az íven kívülre akartam feljönni, csak megcsúszott pont amikor az aszfaltra értem volna, és keresztbeálltam
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Hétfő, 2011-05-23, 08:21:44 | Üzenet # 588 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 709
| rocknrolla, megnéztem, szerintem óvd meg ha gondolod ebben a formában biztos nem jövünk vissza a pályára,ha nem fordítja el a kormányt hanem lefékez és vár akkor nem lett volna baj részemről büntetés lesz érte,ha óvásra kerül a sor
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Hétfő, 2011-05-23, 08:22:16 | Üzenet # 589 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 709
| KaraDani, sry,de muszáj volt óvnom
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Hétfő, 2011-05-23, 08:31:22 | Üzenet # 590 |
Bajnok
| Ted: nincs gond. Nem azért írtam, csak elnézést akartam kérni, meg leírni, hogy nem direkt szivattalak meg.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Hétfő, 2011-05-23, 09:25:15 | Üzenet # 591 |
 Vezér-őrnagy
| Köszönöm a tanácsokat! Akkor most hivatalosan is óvok az eset miatt. Habár ettől nekem és a csapatomnak nem lesz több pontja!
|
|
| |
Neuro | Dátum: Hétfő, 2011-05-23, 09:27:11 | Üzenet # 592 |
 Vezér-őrnagy
| Nem azért és nem csak akkor kell/lehet óvni, ha ezzel előnyhöz jutsz...
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Hétfő, 2011-05-23, 09:28:54 | Üzenet # 593 |
 Vezér-őrnagy
| Tudom csak ezzel arra utaltam, hogy sajnos a versenyemnek ettől lőttek pedig lehet hogy pontszerzés lehetett volna!
|
|
| |
YakQzA | Dátum: Hétfő, 2011-05-23, 13:54:56 | Üzenet # 594 |
 Alezredes
Üzenetek: 141
| rocknrolla, Óvd meg! Nagyon sajnálom,ami történt! Ahogy Te is mondtad a pálya leggyorsabb szakasza. A füvön elúsztam... Sajnos már nem volt időd neked sem reagálni és én sem döntöttem helyesen az adott pillanatban. Még 1x elnézést kérek, hogy Téged is lenulláztalak. És volt ott még valaki még nem néztem meg a videót, de tőle is elnézést kérek!
|
|
| |
adyz | Dátum: Hétfő, 2011-05-23, 15:58:01 | Üzenet # 595 |
 Hadnagy
| kicsit unatkoztam, meg próbálgatom a bömöst, így csináltam egy kis gyors festést... plusz itt egy videjó is: YouTube
az autós legjobb barátja a wd-40 és a féktisztító spray || "WRC is for boys. Group B was for men."
Az üzenetet módosította adyz - Hétfő, 2011-05-23, 16:02:01 |
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Hétfő, 2011-05-23, 16:07:39 | Üzenet # 596 |
Címvédő
| Én a 2. rajtjánál -mivel elég jól sikerült- már örültem, hogy az első kanyar előtt megfogom Paját, de talán Neurot is, de jött Dani és nekipaszírozott a falnak, ami elég ragadós tud lenni, a kanyarban meg Zsombor pattant elém Neuroról, védhetetlen balesetsorozatot okozva...
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Hétfő, 2011-05-23, 17:29:00 | Üzenet # 597 |
Bajnok
| Gabor: a leszorításért bocsánatot kérek, de felelősséget nem vállalok érte. Neuro állt neki befelé szorítani Zsombort, meg is lökte, és amikor már nekem jött volna reflexből elrántottam jobbra. Annyit láttam, hogy Zsombor hirtelen megindul felém, én ezt reagáltam le
|
|
| |
Neuro | Dátum: Hétfő, 2011-05-23, 17:47:07 | Üzenet # 598 |
 Vezér-őrnagy
| Kettős mérce rulez. Fékről gondolom még nem hallott a kedves vb úr.
|
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Hétfő, 2011-05-23, 17:47:28 | Üzenet # 599 |
Címvédő
| Részemről semmi gond, ennyi belefér...
|
|
| |
adyz | Dátum: Hétfő, 2011-05-23, 21:35:34 | Üzenet # 600 |
 Hadnagy
|
|
|
| |
|