Nyitólap

Regisztráció

Belépés
Kedd, 2025-06-24, 20:36:34 | Üdvözöllek Vendég
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Csevegő
Ted-MosbyDátum: Péntek, 2011-05-27, 19:35:39 | Üzenet # 651
Vezér-hadnagy
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 709
biggrin biggrin

KaraDaniDátum: Vasárnap, 2011-05-29, 16:18:18 | Üzenet # 652
Bajnok
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 345
Azért vicces, hogy akik szavaztak a mai csodálatos pályára meg sem nézték, hogy mondjuk se a lámpa nem működik, se a starterhang bag

YakQzADátum: Vasárnap, 2011-05-29, 17:15:10 | Üzenet # 653
Alezredes
Üzenetek: 141
KaraDani,
Majd nézd meg Okutamát.... szerintem az lesz még "érdekes" pálya!
Am meg szerintem a rajt pillanatáig nyomd be az automata váltót. Jobb, mint egy büntetés beugrásért!

Ted-MosbyDátum: Vasárnap, 2011-05-29, 18:55:10 | Üzenet # 654
Vezér-hadnagy
Elnézést kérek mindenkitől, akinek galibát okoztam az első futamon,egyáltalán nem volt fékem.
bocs Mityu a rombolásért,nem volt szándékos
sry

adyzDátum: Vasárnap, 2011-05-29, 20:04:11 | Üzenet # 655
Hadnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 69
sziasztok mindenki.
bejelenteni valóm lenne. ma is szerettem volna nyomni veletek, de ismét behívtak dolgozni és ez így nem mehet tovább, hogy foglalom a helyet, közben meg nem vagyok.
mondanám, hogy jövőhéten leszek, de ki tudja, megint behívnak-e. sad

szóval... sajnálom, hogy ez van, nem tudom mi legyen. sad

az autós legjobb barátja a wd-40 és a féktisztító spray || "WRC is for boys. Group B was for men."

SupDátum: Vasárnap, 2011-05-29, 20:29:02 | Üzenet # 656
Őrmester
Üzenetek: 30
Egy megjegyzés a mai futamhoz. Én eddig mindig úgy próbáltam vezetni, hogy nem furakodtam és nem lökdöstem másokat. Egyszer próbálok féktávon beesni mások mellé, akkor is legázolnak.

Dani, ha félrerántottad volna a kormányt, akkor nem tolsz keresztbe és nem gázolsz át a kocsimon. Ha most azt mondja valaki, nem kell ilyen messziről beesni és ekkora féktávot venni, én azon a részen ezt szoktam meg, mások simán megcsinálják velem, nem veszik el a lábukat a gázról.

Nekem nem jött be.

Igaz, még így is a 18-ik helyről feljöttem a kilencedikre, de ez persze nem vigasz.

Mivel itt minden vita személyeskedésbe torkollik általában, részemről ennyi lett volna.

m4dm3nDátum: Vasárnap, 2011-05-29, 20:31:40 | Üzenet # 657
Generalisszimusz
Üzenetek: 687
Sup, ha valami neked nem tetsző történt és ebből károd lett, akkor ted meg az óvásod. Erre csak ezt tudom neked írni smile .

adyz, hát ezek nem túl jó hírek cry . De még várj egy kicsit és majd eldől, hogy hogy alakul. Ezt neked kell tudni smile . Mivel a 25 fő így sincs meg szólva helyet nem foglalsz smile .

Én remélem mihamarabb leszel thumb .

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

NeuroDátum: Vasárnap, 2011-05-29, 21:19:49 | Üzenet # 658
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 398
Megesik sokminden... van aki agresszívabban vezet, mint mások. Ha valami ellenedre történt, óvj a VB topicban, ezért van. bag

m4dm3nDátum: Hétfő, 2011-05-30, 08:11:15 | Üzenet # 659
Generalisszimusz
Üzenetek: 687
Gratula a tegnapi hockenheim-i futamhoz minden résztvevőnek thumb . Jóféle kis futam volt, bár én kvára nem kedvelem ezt a pályát. Igaz az első futam utáni 7. helyem nem ezt mutatta biggrin . 2. futamra köszönöm Oxynak és Smisanak a fasza kis csapatást respect . Nagyon élveztem ellenetek küzdeni...míg el nem ment a netem wacko . Pedig 6. helyen voltam cry .

Ha nincs a futam előtti 2 rajt teszt a netem kibírja biggrin . De sebaj, majd Imola-ban odabaszok én nektek biggrin .

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

NeuroDátum: Hétfő, 2011-05-30, 11:06:38 | Üzenet # 660
Vezér-őrnagy
Az Imola pályán amúgy csak a fehér a rázókő, ahol van valami a pálya szélén (a sikánban is), minden más pályán kívülnek számít. Remélem ezzel mindenki tisztában van!

oxykirallyDátum: Hétfő, 2011-05-30, 13:49:38 | Üzenet # 661
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
Én csak meg szeretném megköszönni mindenkinek, hogy hogy a rajt előtt megvártatok, mert abban a percben értem haza. A kislányommal és a családommal voltunk gyerek napot ünnepelni reggeltől.

OxyKingRing

InHellDátum: Hétfő, 2011-05-30, 14:27:57 | Üzenet # 662
Alezredes
Üzenetek: 106
Na hazajöttem, erre látom futam csak 2 hét múlva! Ha ezt tudom, még maradok egy hetet. cool
Gratula a versenyekhez, valamint a csapattársaimnak. Online követni nem tudtam, Libanon sajna nem a gyors internetről híres. biggrin

Üdv az új versenytársaknak. hello

SmisaDátum: Hétfő, 2011-05-30, 17:47:17 | Üzenet # 663
Közlegény
Üzenetek: 19
2. futam 1.kör Smisa a kanyart levágva belém jött. Először Ir3NiCuS-t koccolta majd engem, utána telibetrafálta az oldalamat. Valószínűleg meg is sérült a kocsi, mert kanyarban iszonyatosan idegesen viselkedett + a féktávjaim is megnőttek.

nem direkt volt elnézést érte először is shy
De azért Te se vagy piskóta crazy belső ívről kezdesz egy hajtű kanyart és csodálkozol hogy nem jön össze ha nincs ott Irén még fel is borulsz.

Ezt meg nem igazán értem: Smisa a kanyart levágva belém jött. mellőzük az ilyet mivel levágás nem történt! - köszönöm

Az üzenetet módosította Smisa - Hétfő, 2011-05-30, 17:50:04

NeuroDátum: Hétfő, 2011-05-30, 18:58:33 | Üzenet # 664
Vezér-őrnagy
InHell, pediglen volt róla szó korábban is, hogy a Hring WTCC miatt elmarad, azaz csúszik. bag

Smisa "ha nincs ott Irén még fel is borulsz."

LoL ez jó. biggrin biggrin

KaraDaniDátum: Kedd, 2011-05-31, 08:48:27 | Üzenet # 665
Bajnok
rocknrolla:

Az nem fér bele nálam, hogy hátulról lökés történik, amivel kibillentik/alrébb rakják kicsit az elől haladót, és ezt felhasználva előzik meg. Az, hogy a lökés belefért azt jelenti, hogy nem volt komoly ennyi belefér, előfordul, ha lelépsz a gázról és nem előzöd meg semmi gond nem lett volna. Ami belefér előzés közben az az egymás mellett haladva összeérés például. Ennek megítélése nyilván az adott szituációtól függ. Az, hogy később elvesztetted az előnyödet, nem az adott szituáció része.

Arra pedig mindenkit nyomatékosan megkérnék, hogy a VB topicban az óvásokkal kapcsolatban csak a következők szerepeljenek:
- óvás, futam száma, óvott fél, és pontos idő megjelölésével, esetleges leírással (lehetőleg tárgyilagos módon nem egymásnak esve, erre itt a csevegő és a dühöngő), hogy az óvó szerint mi történt
- az óvott fél részéről egy "védő beszéd", ha úgy érzi, nem hibás az esetben, szintén lehetőleg tárgyilagos módban, nem egymás szapulásával és offolással. Ha pedig elismeri a szabálytalanságot, azt is leírhatja.

Tehát mind az óvónak, mind az óvottnak egy hozzászólás az esettel kapcsolatban ami normális hangnemben történik. Ez után a vitákat lerendezni legyetek szívesek a dühöngőben vagy a csevegőben. Ha kérdés van az ítélettel kapcsolatban (főleg, ha még meg is indokolta a VB), azt megint csak a csevegőben intézzük, én válaszolok, hogy miért gondoltam úgy ahogy, amíg ez normális hangnemben történik.

IreNiCuSDátum: Kedd, 2011-05-31, 08:57:14 | Üzenet # 666
Őrmester
Üzenetek: 20
Karadani akkor ezt kérlek fejtsd ki "daerk 1. kör 1:29 IreNiCuS - 15mp időbüntetés" mert mityu vs én ott elfért a közös lökdösődés itt viszont-amikor fel annyi lökdösődés sem volt -már 15 mp.

Köszi előre is.

KaraDaniDátum: Kedd, 2011-05-31, 09:37:15 | Üzenet # 667
Bajnok
Ez a pálya hátsóbb részén a jobb kanyarban történt móka ugye? (melóban nincs rFactor smile )

Ott már az egyenesben ráhúztad és toltad végig lefelé D4eRK-ot, véletlennek elég nehezen minősíthető az eset, D4eRK a pálya szélén egyenesen haladt, te meg toldtad kifelé a kanyarbejáratig. "Egyenesben, vagy széles kanyarban való előzés során tilos bármelyik félnek a másikat leszorítani."
A Mityuval történt eset teljesen más, az egy kocc a féktáv elején. Tény, hogy abból ment el, de előtte meg szabálytalanul leszorítottad az egyenesben (2-3km/h -val gyorsabb volt ott nálad az egyenes elején). Ha ragaszkodtok hozzá, kaphattok mindketten büntetést, a helyett, hogy egyikőtök sem biggrin

IreNiCuSDátum: Kedd, 2011-05-31, 10:31:15 | Üzenet # 668
Őrmester
Nem tudom,hogy került bele a mityus dolog,én nem arra kérdeztem rá,na mindegy.

KaraDaniDátum: Kedd, 2011-05-31, 10:51:26 | Üzenet # 669
Bajnok
Bocs, akkor ezt félreértettem, azt hittem a másik szitura gondolsz.

NeuroDátum: Kedd, 2011-05-31, 10:58:08 | Üzenet # 670
Vezér-őrnagy
Hopp ez tárgytalan, megint korán járt a szám.

Más.

Ismételten szeretném megkérni a tisztelt versenybírósági tagokat, hogy a büntetések kiszabásánál legalább minimálisan, fél mondatban indokolják meg, hogy végül miért adták az(oka)t. Az a kiírás pl. hogy "Mityu 20mp" nem igazán informatív (persze nekem a táblák elkészítéséhez elég), egy olyan helyzetben legalábbis nem, ahol esetleg több büntetési forma szerint lehet választani vagy ahol a mértékkel lehet variálni.

YakQzADátum: Kedd, 2011-05-31, 11:06:07 | Üzenet # 671
Alezredes
Neuro,
Hogy neked mennyi bajod van! tongue
Így is elment a mai szabadidőm, de ha valaki kéri és ettől megnyugszik a lelke meg fogom indokolni neki! cool

rocknrollaDátum: Kedd, 2011-05-31, 11:17:44 | Üzenet # 672
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
sziasztok!
most kaptam a hivatalos információt a Hungaroringtől, hogy nem lesznek ingyenes buszok a WTCC-re. sad
Ez azért kínos mert ha csak a főbejárat lesz nyitva az plusz 2 km. séta. wacko

NeuroDátum: Kedd, 2011-05-31, 11:18:10 | Üzenet # 673
Vezér-őrnagy
Yak: Miért, mi azon a meglepő, hogy ha elvárható egy szép szabályos, informatív óvás, akkor ugyanúgy az korrekt, ha indoklás is van a büntetés mellé három szóban? (+ úgy emléxem én is csináltam ilyet, szóval tisztában vagyok vele, hogy ez nem nagy dolog :P )

Jaj rock ne röhögtess már... 2km az lófasz (még ha + akkor is biggrin ).

KaraDaniDátum: Kedd, 2011-05-31, 11:26:05 | Üzenet # 674
Bajnok
Kényelmes tempóban kb egy órás sétáról lesz szó kb így, ha emlékeim nem csalnak. F1 boxutcalátogatásnál is csak főkapu szokott lenni, és 3 meg 2 éve voltam azon is.

rocknrollaDátum: Kedd, 2011-05-31, 13:25:40 | Üzenet # 675
Vezér-őrnagy
Sziasztok!
Újabb info:
A WTCC-re akövetkező tribünök lesznek nyitva:
Gold 1 2 3 4
Super Gold
Red Bull
Silver 3 4 5 6
A főkapun kívül pedig a 7 és 8 kapu
Kapu nyitás péntek 12.00
Szombat vasárnap 07.00
Ez is hivatalos info a Hungaroringtől!

IreNiCuSDátum: Kedd, 2011-05-31, 14:26:27 | Üzenet # 676
Őrmester
"Valamint észrevettem, hogy Ir3NiCus többször szélesített aszfaltozott részen a pálya egy adott pontján (célegyenes után az első kanyar) a 2. futamban! 11körből 6-ban teljesen egyértelmű. Valamint 2-3estben is csak 1 hajszálon múlott.
Ezért figyelmeztetést javaslok neki!"

Itt reagálok rá, hogy ne legyen OFF topic, DE kérlek azt is nézd, hogy legtöbbször elemeltem a gázról a lábam, mondván ne szerezek előnyt belőle.

BaluuukaDátum: Kedd, 2011-05-31, 17:20:10 | Üzenet # 677
Közlegény
Üzenetek: 5
Sziasztok!Újraraktam a játékot ,de nem emléxem mi a szerver neve,amit be kell írni online játéknál...Tudna segíteni vki?:D

BaluuukaDátum: Kedd, 2011-05-31, 17:22:12 | Üzenet # 678
Közlegény
Üzenetek: 5
megoldódott sorry!megtaláltam egy régi üziben...

YakQzADátum: Kedd, 2011-05-31, 22:01:08 | Üzenet # 679
Alezredes
IreNiCuS,
"legtöbbször elemeltem a gázról a lábam, mondván ne szerezek előnyt belőle"
Ezért javaslok csak figyelmeztetést! smile Ha kanyar előtt gondolsz erre, talán be is tudod venni legközelebb! Elvégre a pályán kéne versenyezni. És valljuk be 1x-2x ellehet nézni vmit, de rendszert csinálni belőle nem okés! dont

NosimiDátum: Csütörtök, 2011-06-02, 15:16:21 | Üzenet # 680
Közlegény
Üzenetek: 4
Letöltöttem, illetve töltöm a phFaktor2.12full.exe fájlt. Kell ezen kívül még valami? Kódot hozzá hol kérjek?
Help.

NeuroDátum: Csütörtök, 2011-06-02, 15:25:22 | Üzenet # 681
Vezér-őrnagy
Öm... te ki vagy?

NosimiDátum: Csütörtök, 2011-06-02, 17:32:32 | Üzenet # 682
Közlegény
Üzenetek: 4
Ma reggeltem.

NeuroDátum: Csütörtök, 2011-06-02, 21:24:48 | Üzenet # 683
Vezér-őrnagy
Igen azt láttam. De gondoltam írsz esetleg 1-2 sort, hogy honnan jöttél, hogy találtál ide, ilyesmit.
Szabályzatban egyébként sok kérdésre megtalálhatod a választ, azt mindenképpen ajánlom első körben a figyelmedbe.

rocknrollaDátum: Péntek, 2011-06-03, 04:42:20 | Üzenet # 684
Vezér-őrnagy
Sziasztok!

Neuro a DTM SZERVERT NEHOGY MEGSZÜNTESD PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cry

NeuroDátum: Péntek, 2011-06-03, 07:07:04 | Üzenet # 685
Vezér-őrnagy
Aztán miért ne? Téged még nem is láttalak rajta... wacko

rocknrollaDátum: Péntek, 2011-06-03, 09:24:19 | Üzenet # 686
Vezér-őrnagy
Az a helyzet hogy mostanság kevés az időm, mert munkát keresek és amikor meg van azt kell elosztanom a család és a szórakozás között.
És most ráadásul úgy alakult hogy a WTCC futam utolsó pályája is ismeretlen volt ezért inkább azt nyüstöltem.
De ne aggódj a DTM-re is sor kerül.

NeuroDátum: Péntek, 2011-06-03, 09:50:57 | Üzenet # 687
Vezér-őrnagy
Én nem aggódok, de azért futtatni még egy szervert, hogy néha-néha 1-1 pilóta lézengjen rajta (egyedül én se szeretek felmenni, bár néha szoktam, a hotlapson azonban jól látszik, hogy nem túl népszerű), eléggé a felesleges kategória.
Azt hittem, hogy ha lesz egy hét kimaradás a wtcc-ben, akkor jön pár ember, de szemmel láthatóan maximális az érdektelenség. Most az mindegy, hogy milyen okból.

Egyébként pedzegettem már korábban és talán úgy illik, hogy idejében szólok előre, hogy én a következő szezonra a wtcc-t nem (sem) viszem tovább. Szervezésből maximálisan ki óhajtok szállni, minden tekintetben. Szóval aki érez némi erőt és/vagy késztetést arra, hogy hackelje tovább a modot (egyébként megjelent már a wtcc 2011 mod), a honlapot (vagy egy másikat), illetve fenntartson egy állandó saját vagy bérelt szervert (amihez össze kell dobni a zsét), az ne habozzon most elkezdeni belemerülni a témába.
A fentiektől függetlenül részemről minden segítséget megadok ezekhez, ami időmből és energiámból telik, ha kell.

SupDátum: Péntek, 2011-06-03, 15:21:58 | Üzenet # 688
Őrmester
Quote (Neuro)
Egyébként pedzegettem már korábban és talán úgy illik, hogy idejében szólok előre, hogy én a következő szezonra a wtcc-t nem (sem) viszem tovább. Szervezésből maximálisan ki óhajtok szállni, minden tekintetben.

Miért szállsz ki? Időhiány? (Persze, csak ha publikus a dolog...)

SupDátum: Péntek, 2011-06-03, 15:22:56 | Üzenet # 689
Őrmester
Quote (Neuro)
Azt hittem, hogy ha lesz egy hét kimaradás a wtcc-ben, akkor jön pár ember, de szemmel láthatóan maximális az érdektelenség. Most az mindegy, hogy milyen okból.

Látom Spa van most, oda próbálok majd felmenni este...:)

NeuroDátum: Péntek, 2011-06-03, 15:26:28 | Üzenet # 690
Vezér-őrnagy
Semmi extra, csak inkább a versenyzésre koncentrálnék minden más helyett.

NeuroDátum: Szombat, 2011-06-04, 11:19:12 | Üzenet # 691
Vezér-őrnagy
+1 a vb topic hozzászólásomhoz: nem akartam minden szart odaírni, de még azt se igazán értem, hogy a 15/15/20/20mp-es büntetésnél mi alapján erősebb a 20 mint a 15? Ugyanúgy kettő van belőle. Szerintem azért lehet egy kicsit kevésbé "szögletesen" gondolkodni és az ilyen ügyeknél egyszerűen kiátlagolni, magyarul akkor a büntetés lehetne 17.500, ez egyáltalán nem okozna gondot. De azt furcsállom, hogy a kettőből miért a nagyobb az erősebb. Ez különösen érdekes 10 vs 20mp esetében (ha esetleg lenne ilyen a jövőben). Indoklás nincs, ahogy az összes többinél sincs, hiába kértem többször ilyesmit.

Lehet ezeket az agymenéseimet beszólogatásnak venni, de úgy gondolom, hogy alapvető kommunikációs hiány van a VB részéről (arról nem beszélve, hogy a héten késésben van a kihirdetés), míg a VB topicban is általam említett probléma pedig igencsak valós, ráadásul szabályzat tartalmaz olyasmit, hogy egyetlen bíró nem dönthet, illetve rendelkezik döntésképtelenségről is. Azt nem tartom fair-nek egy versenyzővel szemben, hogy kettő büntetne kettő nem, tehát az arány 50:50 és akkor a végeredmény büntetés. Szerintem az ilyen eset kimeríti a "döntésképtelen" fogalmát és ilyenkor igenis be kell vonni valakit, nyilván olyasvalakit, akinek távolról sem volt köze az eseményekhez (ezért javasoltam dugót, plusz korábban kapott szavazatokat bírói posztra).

KaraDaniDátum: Szombat, 2011-06-04, 13:11:46 | Üzenet # 692
Bajnok
m4dm3n:
"Igazából egyszer váltott irányt, mikor kihúzódott jobbra, hogy védje a pociziót, majd jóval a féktáv előtt, hogy íven tudjon fordulni, behúzodott a felgumizott részre."

Most vagy én nem tudok számolni 2-ig, vagy te nem devil
Ha valaki belső ívet választ akkor maradjon is ott, csak addig menjen vissza a külső ívre, hogy kívül mellette el is férjen az aki kívül van.

Egyre több a szabálytalan, sportszerűtlen védekezés (vagy csak vbként többet látok, mint eddig), én keményen büntetni fogom, nem állapot, hogy mindenért a támadó a felelős.

Ted-MosbyDátum: Szombat, 2011-06-04, 14:56:25 | Üzenet # 693
Vezér-hadnagy
Neuro,

1. a táblázatot tegnap akartam feltenni, de sajnos a melóban meló volt, így nem maradt rá időm
2. az 50:50 eloszlású büntetéseknél, azért a "nagyobbat" vettem alapul, mivel még mindig bízok abban, hogy ez talán elrettentő a jövőbeni hasonló megoldásoktól
3. még egy embert nem szívesen vonnék bele a VB-s dolgokba, mert egy idő után a fél mezőny VB lenne
4. a 4 VB-ből kettő, ha nem is 10 mondatban, de megindokolta a büntetés kiszabását,ezért a "felháborodást" nem értem, eddig nem volt olyan eset, hogy valakit megbüntettünk pedig nem is csinált semmit,ezután sem lesz
5. az összes büntetés kiszabását és mértékét megfelelőnek találom,ha valaki nem fogadja el akkor jelezze a VB topikban
6. a figyelmeztetést kivettem a táblázatból, tekintheted tárgytalannak

Ted-MosbyDátum: Szombat, 2011-06-04, 15:47:35 | Üzenet # 694
Vezér-hadnagy
Mivel a holnapi futam elhalasztásra kerül, ezért ma este futhatnánk egy tesztet csak úgy.
A szokásos lebonyolítási rendben,chatstop és időmérő körök(ez nem azt jelenti, hogy mindenki csalhat) ellenőrzése nélkül.

18:50-től időmérő, ha leszünk elegen akkor 2 x 20 perc futam.

NeuroDátum: Szombat, 2011-06-04, 15:51:36 | Üzenet # 695
Vezér-őrnagy
A szabályzat kimondja, hogy be lehet vonni valaki. Logikus, hogy egy döntés erejéig.
Nem tudom te mi alapján döntöd el önhatalmúlag, hogy az 50:50 az büntetés. Várom az ügyben döntés hozását.

Ted-MosbyDátum: Szombat, 2011-06-04, 15:53:34 | Üzenet # 696
Vezér-hadnagy
Várom a többi VB véleményét Neuro, felvetéseivel kapcsolatban !!!

KaraDaniDátum: Szombat, 2011-06-04, 16:16:58 | Üzenet # 697
Bajnok
A szabályzat erre az esetre (2-en büntit javasolnak 2-en nem) nem egyértelmű, mivel ez még a 3 versenybírós felállásra lett írva. Azt mondom én is, hogy ha két vb büntetést javasol akkor az legyen büntetés.
Az eltérő mértékű büntetéseknél ha pl 2db 20mp 2db 15 mp van akkor lehetne átlagolni.

NeuroDátum: Szombat, 2011-06-04, 16:17:15 | Üzenet # 698
Vezér-őrnagy
A vb-k leírták a véleményüket, a kérdés az összesítéssel kapcsolatban van. Mit írjon egy másik vb? Változtatni ezen csak akkor lehet, ha egy 5. véleményt is olvasunk a kérdéses eseteknél, vagy valamelyik vb megváltoztatja a véleményét, hogy billenjen a mérleg. Kb. ennyi opció van.

Ted-MosbyDátum: Szombat, 2011-06-04, 16:27:36 | Üzenet # 699
Vezér-hadnagy
Quote (KaraDani)
Azt mondom én is, hogy ha két vb büntetést javasol akkor az legyen büntetés.

így már 2 VB van az mellett, hogy az 50:50 esetén a "nagyobb" számít
én az átlagolást nem támogatom továbbra sem
megvárjuk mint mond m4d és Yak

NeuroDátum: Szombat, 2011-06-04, 16:31:54 | Üzenet # 700
Vezér-őrnagy
Quote (Ted-Mosby)
én az átlagolást nem támogatom továbbra sem

Remek, ez aztán tényleg no comment.

Keresés:

Copyright MyCorp © 2025