Nyitólap

Regisztráció

Belépés
Kedd, 2025-06-24, 20:37:57 | Üdvözöllek Vendég
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Csevegő
NeuroDátum: Szombat, 2011-06-04, 16:41:16 | Üzenet # 701
Vezér-őrnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 398
Egyébként nagyon egyszerű. Nem kell azzal vacakolni akkor, hogy 50% az büntetés vagy se. 3vb is el tudja látni a feladatokat, egy meg lehetne "tartalékos" olyan esetekre, ahol egyik érintett, vagy egyáltalán nem kell 4. És kész, mérleg megoldva.

YakQzADátum: Szombat, 2011-06-04, 18:13:28 | Üzenet # 702
Alezredes
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 141
Először is szeretnék elnézést kérni, hogy friss VB-ként nem tudok aktívabban jelene lenni, de tényleg alig van szabad időm mostanában. sad (És az is lehet, hogy még ennyi sem lesz.....)

Neuro felvetésére reagálva:
Ez a 2-2 egyforma döntés tényleg nem lehet alap arra, hogy automatikusan a rosszabbat kapja a játékos, mivel ez nem volt lefektetve sehová! Ellenben mindenkinek van igazság a mondanivalójában!
Demokrácia lévén kiírhatnánk egy szavazást is! Úgyis van egy hetünk.

Egyenlőség esetén, milyen büntetést kapjon a vétkes fél?
1.Mindig a szigorúbbat!
2.Mindig az enyhébbet!
3.Átlagoljunk!
4.Vonjunk be egy 5. VB-t a döntésbe!
5.Elég 3 VB a 4. legyen tartalékos!

NeuroDátum: Szombat, 2011-06-04, 21:19:28 | Üzenet # 703
Vezér-őrnagy
Quote (YakQzA)
Demokrácia lévén

Ezt ki mondta neked? haha

KaraDaniDátum: Szombat, 2011-06-04, 21:19:46 | Üzenet # 704
Bajnok
Üzenetek: 345
Amennyiben az elég a 3 VB eredménnyel zárul a szavazás, én szívesen lemondok a posztomról, mivel messze nincs annyi időm így nyáron, mint télen volt.

Ted-MosbyDátum: Vasárnap, 2011-06-05, 08:02:44 | Üzenet # 705
Vezér-hadnagy
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 709
Javaslatom a VB dologgal kapcsolatban:

- 4 VB megmarad,de helycserés megoldással dolgozik tovább, futamok után az óvásoknál 1 VB tartalékos marad
- 3 VB bírálja el az óvásokat, a 4. csak abban az esetben segít, ha egy másik VB is érintett az óvásban
- minden futamon másik VB lesz tartalékos
- természetesen, ha a futamon mind a 4 VB szerepel, az időmérő körök ellenőrzésénél mindenki dolgozik

A Hockeinheim-i futamnál én leszek a tartalékos, így a büntetés javaslataimat ki is vettem a táblázatból.

Tartalékos VB:

04. futam HOCKENHEIM --- Ted-Mosby
05. futam IMOLA --- KaraDani
06. futam ISTANBUL --- m4dm3n
07. futam LAGUNA-SECA --- YakQzA
08. futam MID-OHIO --- Ted-Mosby
09. futam OKUTAMA--- KaraDani
10. futam TOBAN RACEWAY--- m4dm3n
11. futam ZOLDER--- YakQzA

YakQzADátum: Vasárnap, 2011-06-05, 15:42:02 | Üzenet # 706
Alezredes
Quote (KaraDani)
mivel messze nincs annyi időm így nyáron, mint télen volt.

Nálam is hasonló a szitu. Nem is olyan régen még munkanélküli voltam. Most 2 műszakban melózok és már pedzegetik, hogy jövő hónaptól számíthatunk túlóra hegyekre! :s Emellett nyáron az ember a szabadba is kimenne sűrűbben, mint a téli időszakban.

Ted-Mosby,
Ez sem rossz. Szóval akkor ez lesz?! Diktatúra rlz! cool biggrin

NosimiDátum: Vasárnap, 2011-06-05, 16:06:02 | Üzenet # 707
Közlegény
Üzenetek: 4
Nochta Imre vagyok Mezőkövesd közeléből. Szeretnék ismerkedni legalább offline ezzel a programmal.
Segítséget szeretnék kapni, hogy kicsomagoláshoz hol kaphatnék kódot.

Nos. Még bővebben kell itt bemutatkozni?

KaraDaniDátum: Vasárnap, 2011-06-05, 17:04:20 | Üzenet # 708
Bajnok
Nálam is hasonló a szitu. Nem is olyan régen még munkanélküli voltam. Most 2 műszakban melózok és már pedzegetik, hogy jövő hónaptól számíthatunk túlóra hegyekre! :s Emellett nyáron az ember a szabadba is kimenne sűrűbben, mint a téli időszakban.

Átérzem, elég sokáig munka nélkül voltam (nem is nagyon kerestem biggrin ) . Most meg pl szerdától péntekig napi átlag 15 órát dolgoztam biggrin Hát a nyár meg ja, én is sokkal többet vagyok kint mivel bringázok.

Ted: érdekes javaslatnak hívni, ha már meg is tetted a szükséges intézkedéseket tongue

NosimiDátum: Vasárnap, 2011-06-05, 21:05:00 | Üzenet # 709
Közlegény
Üzenetek: 4
Köszönöm a segítséget. Nem jövök többet.

oxykirallyDátum: Hétfő, 2011-06-06, 05:57:45 | Üzenet # 710
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
Ezt olvastátok?
Visszatérhet a WTCC a Hungaroringre!!!

OxyKingRing

NeuroDátum: Hétfő, 2011-06-06, 07:57:18 | Üzenet # 711
Vezér-őrnagy
Quote (Nosimi)
Nem jövök többet.

Szóval, mivel rettenetes 5 órán keresztül nem kaptál választ - mellesleg közben többségünk wtcc lázban égett, szinte szó szerint (az én nyakam, homlokom és karom mindenképpen) - úgy gondolod, hogy bevágod a hisztit. Ez mondjuk tökéletes a bemutatkozás folytatásának. Isten áldjon, ne gyere többet.

oxykirallyDátum: Hétfő, 2011-06-06, 17:20:25 | Üzenet # 712
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
Köszönjük, Magyarország!Ez is kötelező olvasmány!
Aki nem jött ki az bánhatja csak igazán!
A képeken látszik amit írtam ahogy az esőben a földön szerelnek.

OxyKingRing

NeuroDátum: Kedd, 2011-06-07, 09:44:17 | Üzenet # 713
Vezér-őrnagy
Valami döntés azé' várható lesz majd a Hockenheim büntetésekkel kapcsolatban? Vagy megvárjuk a szavazás végét (ami mikor is lesz?) és aszerint lesz eldöntve? Eléggé kezd durva csúszásba átmenni a dolog, bár szerencsés, hogy nem volt futam most a hétvégén.

Ted-MosbyDátum: Kedd, 2011-06-07, 10:07:26 | Üzenet # 714
Vezér-hadnagy
Neuro,

szerintem

döntés

ha megvárnánk a szavazás végét kifutnánk az időből, mivel DIKTATÚRA biggrin van ez lett a vége

KaraDaniDátum: Kedd, 2011-06-07, 10:10:20 | Üzenet # 715
Bajnok
12 szavaztak még csak, és csak 2 szavazattal vezet a legyen 3 vb a mindig szigorúbbat előtt. Egyáltalán nem biztos, hogy ez lesz a végeredmény.
De mellesleg ennyi idő alatt illene szavaznia már mindenkinek. Kapjátok össze magatokat, és szavazattok!

Ted-MosbyDátum: Kedd, 2011-06-07, 10:13:57 | Üzenet # 716
Vezér-hadnagy
ezért tartunk ott ahol tartunk, lusta a banda biggrin
aztán majd a változások után, meg majd jön a háborgás és a csodálkozás

rocknrollaDátum: Kedd, 2011-06-07, 11:06:39 | Üzenet # 717
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
ismét egy idióta kérdés részemről!
Hol kell szavazni? cry

rocknrollaDátum: Kedd, 2011-06-07, 11:08:19 | Üzenet # 718
Vezér-őrnagy
A kérdés tárgytalan!!!!!
Megtaláltam!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin

KaraDaniDátum: Kedd, 2011-06-07, 11:22:44 | Üzenet # 719
Bajnok
Mindig ugyanott találod a chat alatt. biggrin

NeuroDátum: Kedd, 2011-06-07, 15:32:46 | Üzenet # 720
Vezér-őrnagy
Quote (Ted-Mosby)
ha megvárnánk a szavazás végét

De akkor meg minek volt szavazás? Vagy akkor miért nem zárod le? Még ma is jöttek szavazatok (az más dolog, hogy a végeredménynek látszó aktuális eredményt nem érinti).

Ted-MosbyDátum: Kedd, 2011-06-07, 20:02:45 | Üzenet # 721
Vezér-hadnagy
Quote (Neuro)
Vagy akkor miért nem zárod le?

a szavazást lezártam, a büntetések a megfelelő topikban ...

DAeRKDátum: Szerda, 2011-06-08, 10:44:12 | Üzenet # 722
Ezredes
Üzenetek: 242
Csatolások: 3447050.jpg (140.8 Kb)

dugojancsiDátum: Csütörtök, 2011-06-09, 11:22:33 | Üzenet # 723
dugo mester
Üzenetek: 359
Quote (Neuro)
egyetlen ember miatt írunk ki szavazást... mert azért ez enyhén szólva is a vicc kategória

Quote (00roli00)
Hát ja,ezzel az erővel az összes versenyt el lehet halasztani....

Nem értem mi a probléma azzal, hogy kérvényeztem a futam időpontjának módosítását.
Nem egyéni programom lesz, hanem olyan, ami - a szavazás eddigi (10 szavazat) állása alapján is látszik - többeket is érint és eddig egyetlen ember sem szavazott arra, hogy jó neki a vasárnap 18:40, úgyhogy egyáltalán nem érzem úgy, hogy hülyeséget kértem.

Az üzenetet módosította dugojancsi - Csütörtök, 2011-06-09, 11:37:48

NeuroDátum: Csütörtök, 2011-06-09, 11:57:14 | Üzenet # 724
Vezér-őrnagy
Quote (dugojancsi)
Nem értem mi a probléma azzal, hogy kérvényeztem a futam időpontjának módosítását.

Az, hogy akkor ezután minden szarságért el lehetne halasztani a futamokat, ha valakinek eszébe jut valami, mert jaj most épp tévézni akar inkább. Másfelől nem emléxem, hogy van olyan lehetőség, hogy lehet kérvényezni futam elhalasztását, bármilyen okkal is.
Ezt a VB, illetve vezetőség dolga eldönteni, nem pedig idióta szavazást kiírni rá. Nem véletlenül. Erre van pl. a hiányzás topic is, nem dísznek. Ha odaírta volna 8-10 ember, hogy nem tud jönni, akkor el lehetne gondolkodni azon, hogy hopp, talán tenni kéne valamit, mert tényleg nem lesz jó.
De az, hogy valaki bejelenti, hogy ő nem jön, mert F1-et néz és szerinte el kéne halasztani a futamot, az enyhén szólva is röhej, főleg úgy, hogy utána egy ember ész nélkül kiír egy szavazást, aminek a végeredménye (hétfő) elképzelhető, hogy az lesz, hogy meg se lesz most tarva a futam, hanem egy kerek hetet késik ismét.
Viszont részemről onnantól kezdve tényleg komolyan elgondolkodom azon, hogy mi ez az egész és minek kell nekem, mert lassan már a vicc kategóriába se fér bele.

dugojancsiDátum: Csütörtök, 2011-06-09, 12:15:33 | Üzenet # 725
dugo mester
Neuro, szerintem túl van lihegve ez a dolog egy kicsit. "Tévézésről" akkor beszélhetnénk, ha a való világ miatt kértem volna a halasztást. Na az szarság. De jelen esetben az F1-ről van szó, a királykategóriáról. Egy F1-re azt mondani egy autós fórumon hogy "szarság", érdekes kijelentés. Én több mint 10 éve követem minden egyes futamot, ezen nőttem fel, attól függetlenül hogy nem F1 2010-el játszom, hanem túraautózom jelenleg, nekem mindig a F1 lesz az első.
Úgyhogy vasárnap este biztos nem leszek és nem hiszem olyan nagy problémát jelentene módosítani egy szimulátor bajnokság futamának időpontját. Egy évben egyszer van egy időben az F1-el a bajnokságunk.

Az üzenetet módosította dugojancsi - Csütörtök, 2011-06-09, 12:16:24

IreNiCuSDátum: Csütörtök, 2011-06-09, 12:17:44 | Üzenet # 726
Őrmester
Üzenetek: 20
Én egyik oldallal sem értek egyet,igaza van Neuronak is és Dugojancsinak is.Ha wtcc miatt gond nélkül ment a halasztás,akkor nem értem ,hogy egy legalább annyi embert megmozgató F1 miatt most miért van ekkora "hepaj".
Nem véletlen írtam chat-re,hogy a 4vb+Neuronak először egyeztetni kellett volna,nem pedig szavazást ki írni(főleg ha pl. figyelembe vesszük mert muszáj,hogy hétfőn Neuronak nem jó,így ha az lesz megszavazva megint csak kapkodás lesz,és nem nehéz kitalálni miért került bele a hétfő,mert senki nem kommunikált senkivel sem,mindenki csak homokba dugta a fejét.).Amit Neuro ír,hogy hiányzás topic azért sem jó,mert mi van ha vasárnap 3-5 óra között jön be +6 hiányzás f1 miatt akkor megint rossz elhalasztani,megint csap kapkodás lenne vagy 8-10en versenyeznének.

Nekem egyből az jutott eszembe ezzel az esettel kapcsolatban,hogy nem kell 1 héttel/hónappal/évvel(csak hogy ironizáljak) elhalasztani a futamon +- 2 óra semmi több.Még bőven rendelkezésre állt volna x nap/óra hogy mindenki észre vegye,hogy 2 órával előbb vagy később lesz kivételesen a futam.Másik napra szerintem hülyeség rakni mivel vasárnapra készült mindenki aki tudta úgy csinálta meg a programját,hogy vasárnap ráérjen,de nem hiszem hogy az aki 7kor ráér nem fog 9 kor vagy 5 kor.Vagy ha igen sokkalta kevesebben lennének mint akik egy vasárnap vs szombat/hétfő csere miatt nem érnének rá.

Szóval ez az egész el lett kapkodva,és jól látszik a kommunikáció hiánya.És itt jön a lényeg igen diktatúra kéne egy bizonyos fokig, de hogy idézek is valakitől " én leszarom engem nem érdekel az f1 többiek meg oldják meg" na ez sem helyes.Meg kéne találni az aranyközép utat,de én mint "újonc" azt látom hogy már mindenkinek kivan a töke ezzel az egésszel akkor igenis jogosan merülhet fel a kérdés,hogy minek csináljátok?

Az üzenetet módosította IreNiCuS - Csütörtök, 2011-06-09, 12:19:42

KaraDaniDátum: Csütörtök, 2011-06-09, 12:53:28 | Üzenet # 727
Bajnok
mi van ha vasárnap 3-5 óra között jön be +6 hiányzás f1 miatt

És ők nem tudják előre, hogy F1 lesz vasárnap este? Akkor nagy fanok lehetnek, ha hirtelen vasárnap jut eszükbe.

Másik napra szerintem hülyeség rakni mivel vasárnapra készült mindenki aki tudta úgy csinálta meg a programját

Ezzel maximálisan egyet értek. Nekem sem a szombat sem a hétfő nem jó, és nem véletlenül. Ezer éve megmondtam mindenkinek, hogy a vasárnap este tabu, na de nem vagyok profi, hogy folyamatosan rendelkezésre álljak, hátha tologatjuk ide oda egy-két napot. A fő problémám ezzel a résszel az, hogy nem tegnap deült ki az F1 futam, ha 1-2 héttel előre lett volna ez felvetve (ahogy a wtcc miatt is jó időben felvetettem) akkor még ok, lehet esetleg átszervezni ezt azt. De ez, hogy 3 nappal futam előtt nekiálunk variálni vicc. Mellesleg én is mindig nézek F1-et de nem halok bele, ha két órával később nézem meg.

InHellDátum: Csütörtök, 2011-06-09, 13:01:59 | Üzenet # 728
Alezredes
Üzenetek: 106
Ha egy TV műsor miatt (amit le lehet kb. a műsor után 1 órával tölteni) ekkora kavalkád van, akkor az nem valami túl fényes jövőt ígér. wink

IreNiCuSDátum: Csütörtök, 2011-06-09, 13:07:03 | Üzenet # 729
Őrmester
Üzenetek: 20
Én nagy nagy F1 fun vagyok több mint 10 éve követem.És talán 2 verseny maradt ki,de személy szerint elfelejtettem -nem azt hogy F1 lesz- hanem azt hogy mikor egy évben talán 2-3 verseny van ami magyar idő szerint estére esik.Ha meg az a kérdés,hogy miért nem merült fel a kérdés korábban tudod amikor átraktátok a futamot lehetett volna erre is figyelni,igaz "mi" is szólhattunk volna akkor vagy korábban.
Attól mert te nem halsz bele,hogy nem élőben nézed én igen(persze nem szó szerint),de ennyi erővel én meg hepajozhattam volna,hogy ne maradjon el múlthéten a wtcc ,mert hogy én itthon leszek,és ugyan úgy homokba dugom a fejem,mint most páran.Ennek az egész szavazásos """"hülyeségnek"""" nem kellett volna létra jönni ha a "felelősök" kicsit higgadtabban gondolkodnak és megpróbálják észérvekkel eldönteni,mi a helyes,nem pedig csukott szemekkel befogott fülel alkotni valamit.
Amíg demokrácia van mindig lesz egy "csoport" akinek valami nem tetszik és figyelembe kell venni,amint diktatúra lesz hiába nem tetszik ez van,"szoktatás" kérdése.
Olyat meg ne is akarjatok,hogy valami mindig mindenkinek megfog felelni mert az lehetetlen!!!!!

Az a baj,hogy sokan nagyon ügyesen csinálnak mindent,hogy az legyen ami nekik jó aztán amikor nekik kéne engedni jönnek ilyenekkel hogy idézem " le lehet tölteni netröl a futam 1 órával utána " akkor te/ti meg nézzétek máskor tvben felvételről a wtcc-t meg a foci meccset meg tököm tudja még mit na befejeztem mert jön a Banhammer peace:)

Az üzenetet módosította IreNiCuS - Csütörtök, 2011-06-09, 13:09:52

dugojancsiDátum: Csütörtök, 2011-06-09, 13:15:11 | Üzenet # 730
dugo mester
Én csak annyit fűznék még hozzá, hogy ha egy több ezer főt érintő labdarúgó mérkőzés (igen, Loki meccs, ebben az évben) időpontját előrébb tudták hozni 2 órával 3 nappal a meccs előtt, hogy a szerencsétlen közönség lássa a 20:45-kor kezdődő Bajnokok Ligája meccset is a tv-ben, akkor nem hiszem, hogy ez nem valósítható meg egy amatőr szimulátor közösségnél is. Senkinek sem kerül kidobott pénzébe úgy gondolom egy kis csúszás.

adyzDátum: Csütörtök, 2011-06-09, 13:20:44 | Üzenet # 731
Hadnagy
Üzenetek: 69
én pl. szombatra nyomtam, vasárnap megint melózok. (és ez így lesz ezentúl) wacko

szóval nem mindenki az f1-et nézi. (én konkrétan nem is tudtam, hogy most lesz...)

az autós legjobb barátja a wd-40 és a féktisztító spray || "WRC is for boys. Group B was for men."

InHellDátum: Csütörtök, 2011-06-09, 13:41:59 | Üzenet # 732
Alezredes
Üzenetek: 106
Az a baj,hogy sokan nagyon ügyesen csinálnak mindent,hogy az legyen ami nekik jó aztán amikor nekik kéne engedni jönnek ilyenekkel hogy idézem " le lehet tölteni netröl a futam 1 órával utána " akkor te/ti meg nézzétek máskor tvben felvételről a wtcc-t meg a foci meccset meg tököm tudja még mit na befejeztem mert jön a Banhammer peace:)

Ez a bejegyzésed rám nézve eléggé irreleváns mivel pl. én Szombatra szavaztam..
Csak én pl. próbálom ezt az egész bajnoki szezont komolyan venni, előre egy héttel leszervezni, hogy Vasárnap este még véletlenül sem jöjjön közbe semmi, de azért eléggé bosszantó, ha 3 nappal a futam előtt merülnek fel ilyen kérdések.

rocknrollaDátum: Csütörtök, 2011-06-09, 14:06:34 | Üzenet # 733
Vezér-őrnagy
Sziasztok!
Én abba a táborba tartozom akinek teljesen mindegy , hogy mikor lesz a futam. A hétfőt azért írtam mert DAeRK akkor ért volna rá, és nagyobb esélyünk nyílt volna a pontszerzésre.
Az F1-el kapcsolatban annyit hogy én is több éve minden futamot élőben nézek, de én se tudtam hogy most este lesz.
Amúgy nem megsértve senkit, nem mindegy mikor nézed? Úgy is az a köcsög RED BULL nyer!!!! angry
Egyébként szerintem az ideális az lenne ha vasárnap lenne csak előbb és akkor a kecske is jól lakna a káposzta is megmaradna.
Még egy gondolatot engedjetek meg.
Most már nem először veszem észre hogy többek hozzá szólásából indulat vagy düh köszön vissza.Jó lenne ha normális közösségként működnénk.Mindent meg lehet beszélni csak akarni kell.
HAJRÁ PHWTCC TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin

NeuroDátum: Csütörtök, 2011-06-09, 14:27:23 | Üzenet # 734
Vezér-őrnagy
Quote (IreNiCuS)
Az a baj,hogy sokan nagyon ügyesen csinálnak mindent,hogy az legyen ami nekik jó

Bagoly mondja verébnek. Na ezért nem lehet itt komolyan venni senkit.

Ted-MosbyDátum: Csütörtök, 2011-06-09, 14:35:54 | Üzenet # 735
Vezér-hadnagy
Quote (Neuro)
hogy utána egy ember ész nélkül kiír egy szavazást

azért tettem így mivel mostanság bármit is említek ,vagy kérek legfőképpen Tőled (nagyjából mindent le**rsz), de a többiektől is, csak egy nagy vita lesz belőle semmi más, aztán meg a kapkodás ide-meg oda
elvégre a vezető illetve a dolog "alapítója" annak idején én voltam, jogomnak éreztem egyedül dönteni
akinek nem tetszik ki lehet lépni, lehet új ligát alapítani,vagy akár engem is ki lehet zárni

a szavazási felvetésemet lezárom, illetve az eddigi szavazatokat törlöm, a futam időpontja marad a régi

2011.06.12. vasárnap 18:40

aki ott lesz ott lesz aki nem az nem, ha 8-an akkor annyian (nekem pl egyik időpont sem lett volna jó,de teljesen mindegy)

Quote (Neuro)
De az, hogy valaki bejelenti, hogy ő nem jön,

ahogy észrevettem nem csak egy emberről lett volna szó,de minden marad az eredeti verzióban

részemről a téma lezárva !!!

m4dm3nDátum: Csütörtök, 2011-06-09, 14:46:47 | Üzenet # 736
Generalisszimusz
Üzenetek: 687
Na ebbe beszállok már én is, pedig itthon sem leszek biggrin . Szóval nekem tök mindegy mikor lesz a futam wink .

Ezeken jót röhögtem: Nagy fanok nem tudják mikor van a kanadai nagydíj biggrin . LOL!!! Aki 1x éve követi az eseményeket - már pedig úgy vettem észre, hogy többen is vannak akik 10+ éve néznek F1-et - azoknak illene tudni, hogy mivel a amerikában található Kanada, ezért csak is este lehet élőben a futamot nézni. Ez így volt/van mióta az F1 létezik smile . Aki van annyira öreg, mint én, az tudja hogy annó a MTV (ma ez az m1, vagy királyi tv. Kinek hogy tetszik) ott is mindíg este adták a futamot. Mióta az RTL-nél vannak a jogok, itt is így adják le.

Ezzel védekezni, hogy nem tudtam mikor lesz a futam, elég nagy botorság smile .

Kérdeznék 2 dolgot (csak, hogy a balhé mégjobb legyen biggrin ):

1. Mióta is lehet tudni, hogy este lesz a futam?
2. Mikor is derült ki, hogy lesz a Hungaroringen WTCC futam?

Nos meglepő válaszok lennének ezekre a kérdésekre smile .

De a legjobb ami tetszet, hogy hétfőre esett a legtöbb szavazat, mikor Neuro kijelentette, hogy nem tud gépközelben lenni. FAIL biggrin .

Ha itthon lennék hétvégén én sem örülnék neki, hogy már megint eltoljuk a futamot. De, hát azt majd megoldjátok smile . Én nem leszek péntektől hétfő estig, szóval mint korábban írtam, nekem totál mindegy mikor lesz (pedig egyik kedvenc pályám cry ).

Amúgy meg:
Quote (rocknrolla)
Úgy is az a köcsög RED BULL nyer!!!!
respect biggrin .

Na áldáss-békesség és türelem-tornaterem. Okosak legyetek, aztán találjatok megoldást smile .

Ha nem megy, akkor nekem 2x25 pont a többit meg elosztjátok. Elfogadva? Elfogadtam biggrin .

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

NeuroDátum: Csütörtök, 2011-06-09, 14:47:49 | Üzenet # 737
Vezér-őrnagy
Quote (Ted-Mosby)
nagyjából mindent le**rsz

Ez konkrétan nem igaz, ez már az alaptalan vagdalkozás szint...

Quote (Ted-Mosby)
a dolog "alapítója" annak idején én voltam

Aha, szóval innentől szó nélkül kijelentheted, hogy mikor van futam (említhetném a múlt hét szombatot is) és még azt se kérdezed meg előtte, aki a szerót üzemelteti. Ez enyhén szólva is visszás, figyelembe véve, hogy NEKEM mennyi energiám van benne az egészben. Miközben igaz, hogy nem kértem, de egy deka segítséget nem is kaptam soha, csak beszólásokat mikor miért. Akár tőled is, holott egy hírben kijavítani két szót neked se került volna többe, mint nekem.

Quote (Ted-Mosby)
jogomnak éreztem egyedül dönteni akinek nem tetszik ki lehet lépni, lehet új ligát alapítani

Na csak kibújt a szög a zsákból. Ha annyira zavar, hogy elkezdtem valami mást is felépíteni, amiből sokan eleve kiesnek, mert jóval komolyabb, mint a wtcc, akkor mondhattad volna konkrétabban is. De tudod mit? Meglesz.

YakQzADátum: Csütörtök, 2011-06-09, 15:04:54 | Üzenet # 738
Alezredes
pff.
sad

00roli00Dátum: Csütörtök, 2011-06-09, 15:20:34 | Üzenet # 739
Alezredes
Üzenetek: 121
Na alakul a pite. De hogy senki ne járjon nagyon rosszul, legyen még egy hét pihi azt csókolom. Egy hét csúszás nem oszt szoroz szvsz.Nekem tök mindegy.

m4dm3nDátum: Csütörtök, 2011-06-09, 20:59:54 | Üzenet # 740
Generalisszimusz
HírTV, Rájátszás, 2011.06.07. beszélgetés Michelisz Norbival

Kép később van, mint a hang, de akkor is jó kis riport smile .

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

DAeRKDátum: Csütörtök, 2011-06-09, 21:55:15 | Üzenet # 741
Ezredes
Üzenetek: 242
Srácok! Higgadjatok le plíz. Maradjon minden az eredeti terv szerint, lesznek annyian amennyien azt kész. Én azért támogattam az időpont változtatást, hogy részt vehessek a futamon (Hétfőn). Velem sem egyszer fordult elő, hogy felvételről néztem meg az F1 futamot a sportklubon vagy letöltve. Most sem jelentene problémát. majd szurkolok lélekben rocknak.
Csatolások: 4067291.jpg (251.1 Kb)

KaraDaniDátum: Csütörtök, 2011-06-09, 22:56:22 | Üzenet # 742
Bajnok
Erre a képre kellene lehiggadni? tongue

dugojancsiDátum: Péntek, 2011-06-10, 06:51:12 | Üzenet # 743
dugo mester
Nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy port fog kavarni a kérvényem. Ez sajnos már régen rossz.
A VB urakhoz intéztem egy kérvényt, amivel érdemben csak Ted-Mosby foglalkozott. Ez számomra azt jelenti, hogy egyedül őt érdekli az, hogy a 'Team'-ből a lehető legtöbb ember rajthoz álhasson a következő futamon. Dani vicc kategóriába sorolja a kérvényem, m4d pedig kisebb F1 analízis előtt kijelenti egyértelműen, hogy őt ez a kérdés különösebben nem foglalkoztatja, mert ő úgy sem fog tudni résztvenni a futamon, yak pedig csak pff-ög, amit a tegnapi meggondolatlan hsz-ek után nem csodálok. Nem akartam megbántani senkit, de ezek után jogosan merül fel az emberben a kérdés: ezt kell csinálni?!
A válasz egyértelmű NEM! Egy napot eltehetetlenkedtünk, ahelyett hogy összefogtunk volna, egymás oltogatásába kezdtek. Tipikus magyar mentalitás. Így sosem fogunk egyről a kettőre haladni.
Az pedig hab a tortára, hogy a 'Team'-ért legtöbbet (jelen esetben egyetlen!) DOLGOZÓ VB munkáját becsmérlik, befolyásolják, ezzel totális anarchiába fullasztva törekvését. Nem hibátlan ő sem, de legalább tett azért, hogy többen állhassunk rajtrácsra, Ted respect
Nemhiába ő az elnök és amíg egyesek nem változtatnak a hozzáállásukon és ahelyett, hogy hátráltatják a munkáját, segítik azt, addig nem beszélhetünk Team-ről, nyugodtan le lehet törölni a főoldalról.
Neuro, neked is külön kijár a hatalmas tisztelet az eddigi munkádért, talán bele is fáradtál úgy érzem és ezért is írtál pár meggondolatlanságot tegnap. Kitartást!

Én csak annyit kérek, van még 2 nap, álljanak sarkukra a VB urak Ted mellé és a csapat érdekeit figyelembe véve hozzanak józan döntést. KÖSZÖNÖM.

KaraDaniDátum: Péntek, 2011-06-10, 07:29:09 | Üzenet # 744
Bajnok
Nem éppen ezt írtam, hogy kérvényed vicc, de ki lehet forgatni persze. Az a vicc, hogy 3 nappal a futam előtt akarjátok variálni, hogy melyik nap legyen, ha mondjuk egy-két héttel ezelőtt felvetette volna valaki semmi gondom nem lenne. Én például megszerveztem úgy a hétvégémet, hogy a vasárnap este szabad, más nem. Aztán 3 nappal előtte meg nekiálltok variálni, és az nem tud majd indulni aki így alakította a programját, mert nincs itthon?

De erről ha szigorúan nézzük csak ennyit, ez van a szabályzatban, időpont változtatásra:
"- az adott futamon előzetes bejelentések alapján a benevezett versenyzők kevesebb mint 50%-a tud megjelenni
- a szerveradminisztrátor nem tud megjelenni a futamon és/vagy nem tud távolról segítséget nyújtani a lebonyolításhoz
- egyetlen vb sem tud megjelenni a futamon
- permanens szerverhiba, internethiba stb."

Egy hiányzás bejelentés érkezett m4dm3ntől, és a többi megint tárgytalan. Én 3 nappal a futam előtt csak ezekben az esetekben fogadnék el időpont változást, nem viccből van a szabályzat. Mondom, ha ez rég jelezve lett volna semmi problémám nem lenne a dologgal, akkor lehet rugalmasnak lenni.

dugojancsiDátum: Péntek, 2011-06-10, 08:37:17 | Üzenet # 745
dugo mester
Én csak azt nem értem ebben az egészben, hogy ha én meg tudtam korrekten fogalmazni a kérvényemet, akkor miért nem érkeztek rá korrekt válaszok, miért nem tudtátok azt mondani, hogy sajnos nincs rá lehetőség, ezért és ezért? Miért vicc, hogy körkérdést tett fel Ted, amiből kiderült, hogy 10 emberből 0-nak jó a vasárnap 18:40?

Nem azzal kéne indokolni, hogy "már nem tudom lemondani a programomat", "nekem tök mindegy mikor lesz a futam". Ez nonszensz, ilyeneket egy VB nem mondhat, mert magát járatja le. Egy VB-nek kutya kötelessége elsősorban a csapat érdekeit figyelembe venni és nem önös érdekeket szem előtt tartani. Ha a csapatnak jobb, akkor le kell mondani a futam részvételről. Senki nem hal bele egy futam kihagyásába, én sem. Csak korrekt, józan válaszokat kérek.

Az üzenetet módosította dugojancsi - Péntek, 2011-06-10, 08:38:57

rocknrollaDátum: Péntek, 2011-06-10, 09:04:23 | Üzenet # 746
Vezér-őrnagy
Tisztelt Vb tagok!
Mutassátok meg hogy igazi vezérek vagytok.Fogjatok össze ebben a kérdésben és hozzatok döntést!
Akármi is a végeredmény mi elfogadjuk.
Jó vezetők nélkül nem ér semmit a csapat, csak hogy sport példával éljek.

NeuroDátum: Péntek, 2011-06-10, 09:10:29 | Üzenet # 747
Vezér-őrnagy
Bocs, itt nem volt szó VB döntésről. Itt egy valaki eldöntötte, hogy mi a következő lépés és kész (ahogy most is pontosan itt tartunk). Akkor mégis minek van az egész? Innentől a vb tagok az egyéni véleményüket írták le, amit megtehetnek.
Ezek után érdekes, hogy összefogást vár bárki is, miközben egy másik valaki kijelenti, hogy ő a vezető, joga van mindent felülbírálni, megkérdezés/bejelentés nélkül, ja és akinek nem tetszik, elmehet.

Én pontosan ezt fogom csinálni, a mostani futam meg lesz tartva, aztán nézzetek másik szerver után. Nem látok indokot a döntésem megváltoztatására. Majd csinálom az M1-et, aki jönni akar, jöhet. Ha egyedül maradok, akkor meg így jártam. Nem kell nekem ez a folyamatos cirkusz. Az is lehet, hogy bennem van a hiba, de a történet szempontjából majdnem mindegy, mert én meg nem fogok változni, ez eléggé biztos.

rocknrollaDátum: Péntek, 2011-06-10, 09:16:26 | Üzenet # 748
Vezér-őrnagy
Másik kérdés!
Leszedtem a bmw m1 modhoz a két tömöritett állományt.
Leszedtem a 7zipet.
hogy kell összefűzni vagy mi?
De szájbarágosan mond el légyszi.

dugojancsiDátum: Péntek, 2011-06-10, 09:18:49 | Üzenet # 749
dugo mester
Tény hogy az összes VB véleményére kiváncsi lettem volna, Ted ott "hibázott", hogy kiírta a szavazást és nem egyeztetett veled az időpontokkal kapcsolatban. De nem döntötte el senki, hogy mikor legyen a futam és ha valóban esztelenséget csinált volna, akkor érkezik 8 szavazat a vasárnap 18:40-ra és 1-2 a többire. De nem ez történt, így nevezhetnénk szerencsésnek is, hogy nem közvetlenül futam előtt érkezett be a sok hiányzás bejelentése, hanem futam előtt 3 nappal már láttunk egy homályos képet, hogy legalább 10 ember nem fog tudni résztvenni a vasárnapi futamon.

Én pedig nem az egyéni véleményükre lettem volna kiváncsi, hanem arra, hogy a többség érdekeit figyelembe véve és a szavazás eredményének tükrében megpróbálnak konszenzusra jutni és a legtöbb embernek megfelelő döntést hozni, mert olyan a világon nincs, hogy mindenkinek jó legyen. Ezért ők a VB-k, mi pedig a versenyzők.

Az üzenetet módosította dugojancsi - Péntek, 2011-06-10, 09:22:28

m4dm3nDátum: Péntek, 2011-06-10, 10:21:25 | Üzenet # 750
Generalisszimusz
UPDATE!

Változás van nálam: Mégsem megyek pestre*, ezért akármikor is lesz a futam megrendezve részt tudok venni. Hiányzás topikból töröltem is a bejegyzésem ezáltal!

Sajnos jóbarátomnak, akivel találkoztam volna, egy eléggé komoly dolog jött közbe, ezért teljesen el kellett halasztanunk a komplett hétvégi találkozót cry . Kárpótlásúl valószínűleg szeptemberben megyek ki Írországba hozzá biggrin .

Ui: Bocsánat mindenkitől a kavarás miatt, de most vagy 20 perce hívott és mondta, hogy mi a helyzet!

Keresés:

Copyright MyCorp © 2025
Az oldalt a uCoz rendszer működteti