Csevegő
| |
Neuro | Dátum: Péntek, 2011-06-10, 10:30:49 | Üzenet # 751 |
 Vezér-őrnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 398
| Quote (rocknrolla) Leszedtem a 7zipet. hogy kell összefűzni vagy mi? Nem kell összefűzni, ha van 7zip. Kijelölöd mindkettőt, majd jobb katt az egérrel és ott a helyi menüből 7zip-nél azt mondod, hogy kibontás adott mappába vagy helyben. És utána az egészet, amit kibontott, rámásolod egy rFactor-ra.
|
|
| |
YakQzA | Dátum: Péntek, 2011-06-10, 20:54:37 | Üzenet # 752 |
 Alezredes
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 141
| Sajnos se időm se energiám nem volt reagálni a dolgokra, de most pár dologra kitérnék.
Én az egész szavazás dologról lemaradtam, mire elolvastam már rég nem élt. Aztán tovább olvasva láttam micsoda felfordulást okozott egy egyszerű kérés. Dugojancsinak igaza van! Egy konkrét válasszal -miszerint benne van a szabályzatban- lehet, hogy elkerülhető lett volna ez az egész dolog. Ugyanakkor bevallom nekem is csak most ugrott be, hogy van ilyen miután KaraDani beírta! Viszont nekem is szimpatikusabb megoldás lett volna a szavazás eredményét figyelembe venni! De ez meg másoknak fájt.
Neuro, Minden tiszteletem a Tiéd és szeretném megköszönni az eddigi munkádat valamint, hogy lehetőséget adtál nekünk, hogy egy privát szerveren játszhassunk. Viszont, sajnos azt kell mondjam, hogy egyre inkább kezdesz visszaélni a "hatalmaddal"! Lemondtál a VB tagságról, hogy a versenyzésre koncentrálhass, ehhez képest állandóan jár a szád és belekötsz mindenbe! Aztán most jön ez a szerver lekapcsolós dolog... Sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok.
Deja vu-m van sajnos az egész bajnoksággal kapcsoltban.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Szombat, 2011-06-11, 05:55:06 | Üzenet # 753 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
| Sziasztok! Először is azt szeretném kérni tőletek, hogy azok a felhasználok akik a holnap esti futamon részt vesznek azok jelezzék.Előre is köszi! Másodszor szeretném sajnálatomat kifejezni hogy idáig fajultak a dolgok. Nem tudom ki hány éves, de némelyek úgy viselkednek mint a gyerekek.Nem hiszem azt hogy érett emberek nem tudnak sértődés nélkül megbeszélni valamit. Neuronak köszönöm az idáig elvégzett munkáját. Habár remélem hogy vissza vonja a döntését. Azt írtad, hogy te nem valószínű hogy változni fogsz. Erre csak annyit, hogy biztos fogsz. Hidd el én is sokat változtam az évek alatt. Nem mintha én olyan nagyon öreg lennék.A szomorú az egészben az, hogy egy kis piti hülyeségen megy a civakodás.Emberek ez csak játék, habár az jó hogy mindenki komolyan veszi. De van egy életmentő ötletem! Legalább is remélem hogy az. Az első lépés, hogy ezt a futamot ha kevés az induló( 10-15 fő alatt ) elhalasztjuk egy olyan időpontra amit a VB tagok egyeztetés után kijelölnek. A második lépés az lenne hogy MINDENKI végig nézi a versenynaptárt és kigyűjti azokat az időpontokat ami zicceres lehet. A harmadik lépés hogy ezt KÖZÖSEN kivesézzük és annak függvényében dönt a VB. És még egy gondolat:AZT NE FELEJTSE EL SENKI HOGY ANNAK IDEJÉN AMIKOR JELENTKEZETT A BAJNOKSÁGRA AZ IS FELELŐSSÉGGEL JÁR. A VERSENYSZABÁLYZATOT ELOLVASTÁTOK STB. AZ HOGY KI MIÉRT NEM TUD JÖNNI AZ AZ Ő BAJA. CSAK VICCES HOGY MOST EZ ALAPJÁN MINDEN SZARÉRT HALASZTANI KELL.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Szombat, 2011-06-11, 06:07:38 | Üzenet # 754 |
 Vezér-őrnagy
| Még egy gondolat! Azzal szerintem sincs semmi probléma ha szombat este vagy vasárnap 2 órával előbb vagy később lenne a futam!
|
|
| |
Neuro | Dátum: Szombat, 2011-06-11, 08:56:50 | Üzenet # 755 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (YakQzA) kezdesz visszaélni a "hatalmaddal" Quote (YakQzA) állandóan jár a szád és belekötsz mindenbe
Ugyan miféle hatalmam van nekem? A szájjártatás hatalom? Vagy talán arra gondolsz, hogy elkészítettem nektek azt, amire senki nem volt képes, majd ingyen és bérmentve rendelkezésre bocsátottam? Egy nyamvadt szerót nem tudott senki beállítani az elején, én meg utánajártam, gépet raktam alá, beüzemeltem nem is rosszul, a netemet adom önzetlenül, nap mint nap azért, hogy bárki tudjon online játszani akkor, amikor kedve szottyan. Pedig elhiheti mindenki, hogy nem ingyen árammal megy az a gép, amit kizárólag erre a célra tartok fent! Elkészítettem a modot abba a formába, amibe kértétek, legjobb tudásom szerint, sokszorosan átírtam a szabályzatot, órákat pöcsöltem vele, hogy értelmesen legyen megfogalmazva, hogy ne vcrc copy-paste legyen, hogy mindenki megértse. A honlap se kis munka eredménye, ahogy most kinéz, a formázások, az összeszedettség, még a favicon sem sablonból készült, hanem én magam készítettem! Kötve hiszem, hogy mindeközben pedig tettem bármikor is lépéseket abba az irányba, hogy az én akaratom érvényesüljön, ha már ennyit teszek érte (kivéve legutóbb, amikor felhívtam a VB figyelmét egy problémára, hogy addig nem írom be az eredményeket - de ennyi és ez is pont azért történt, mert figyelembe vettem másokat, nekem gyakorlatilag közöm nem volt az eseményekhez), de azt hiszem igenis van jogom legalább belepofázni mindenbe. És miután meg lett mondva, hogy egyébként is el lehet menni, hát nem, nem csinálom tovább vigyorogva, mert így tényleg semmi örömömet nem lelem benne. És aligha lesz lelkifurdalásom, mert ha a közösség annyira jó, akkor nélkülem tökéletesen fog működni tovább minden (ha meg nem, az nem engem minősít, legalábbis negatív értelemben biztosan nem). Az elején talán lesz egy kis szünet, majd össze kell kapni a dolgokat, hogy ki lesz honlapgazda, ki visz valami szervert meg ilyenek. De azt nem hiszem, hogy ettől összedől a világ. Nem élek vissza én semmivel, befejezem azt, amit eddig adtam jó kedvvel, örömmel, a szabad időmet rááldozva. Mert már nem okoz örömet. És mondom, lehet hogy saját magam vagyok a hibás, de ebben a formában ez így számomra nem járható út, elegem van. Megbeszélni korábban kellett volna. Én már jeleztem vagy egy hete, hogy mi a döntésem, az előrehozatal okát meg leírtam fentebb. Másfelől pedig - részben ez is a témához tartozik - igen, valami mást tovább fogok csinálni, ha lesz kivel. Meggyőződésem, hogy ez a rendszer ami itt van, eleve nem jó, ez kiderült már a tavaszi idényben, de nem változtattunk. Mivel látom a korlátait és ugyanakkor látom egy másiknak a roppant jól működő megoldásait, ezért amit csinálni fogok, az biztosan nem ilyen lesz. Nyilván van, aki azt gondolja, hogy na ezután nincs kedve általam irányított dolgokba belemenni, mert esetleg meggondolom magam. De az új rendszernek pontosan az a lényege, hogy ne kelljen (vagy ne nekem, mint üzemeltetőnek) még elgondolkodnom sem, ha már egyébként egy rakás energiát belefeccölök. Na mind1, innentől ez más lapra tartozik, részemről a vasárnapi futamot még elindítom, hogy aki tud/akar versenyezni, az ne az utolsó pillanatban essen pofára. Ezen kívül, mint azt már írtam, részemől ph wtcc off.
|
|
| |
YakQzA | Dátum: Szombat, 2011-06-11, 11:25:21 | Üzenet # 756 |
 Alezredes
| Quote (Neuro) Ugyan miféle hatalmam van nekem?
Nálad van a server! Ha valami nem tetszik fogod és lekapcsolhatod. Mint ahogy ezt be is jelentetted.
A válaszod első felében leírtakat köszöntem meg! Valóban sok időt és energiát fektettél bele ezt nem vitatom. A probléma ott van, hogy nyűg lett neked ez az egész. Csak azt nem értem meg, ha besokaltál akkor miért nem kérsz segítséget vagy veszel vissza a tempóból? A stílusod nekem kicsit sok! Más a temperamentumunk. Talán ha kevesebb energia italt innál...
Remélem nem veszed bántásnak, amit írok! Nem annak szánom! Csak pillanatnyilag így látom a dolgokat!
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Szombat, 2011-06-11, 12:15:46 | Üzenet # 757 |
Bajnok
Üzenetek: 345
| Quote Nálad van a server! Ha valami nem tetszik fogod és lekapcsolhatod.
Miért üzemeltetne tovább egy szervert saját pénzéből, saját internet sávszéljéből amikor kiszáll a bajnokságból? Nem arról van szó, hogy na vagy ez lesz vagy lekapcsolom, hanem egyszerűen kiszáll. Én ezt nem nevezném hatalommal visszaélésnek. Szervert csinálni alapvetően nem nagy kunszt, mindenki olyan természetesnek veszi, de kíváncsi vagyok ki lenne hajlandó ezért egy külön gépet egész nap üzemeltetni, és beáldozni a netje nagy részét.
|
|
| |
YakQzA | Dátum: Szombat, 2011-06-11, 13:46:58 | Üzenet # 758 |
 Alezredes
| KaraDani, Nézd, Ő volt az aki felajánlotta sőt hozzátette, hogy ekkora költség nem fogja földhöz vágni. Ha Te meg ezt nevezed "egyszerű" kiszállásnak......
|
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Szombat, 2011-06-11, 16:21:39 | Üzenet # 759 |
Címvédő
Üzenetek: 125
| Csak egy ötlet... Szervert csinálni a játékban bárki tud. Egy min.1Mb/s-os feltöltési sebességű net megbirkózik tizen-egynéhány autóval, ki kell próbálni... Persze ez nem megoldás a folyamatos üzemre, de alkalomszerűen(mint jelen esetben) igen. Sajnálnám ha Neuro ragaszkodna az elhatározásához...
Az üzenetet módosította bakosgabor57 - Szombat, 2011-06-11, 16:57:09 |
|
| |
Neuro | Dátum: Szombat, 2011-06-11, 16:30:01 | Üzenet # 760 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (YakQzA) Nálad van a server! Ha valami nem tetszik fogod és lekapcsolhatod
Ezt jópárszor megtehettem volna, mégsem tettem... na vajon miért? Talán mert pont nem akartam visszaélni azzal, hogy tőlem függ mindenki?
Quote (YakQzA) Nézd, Ő volt az aki felajánlotta sőt hozzátette, hogy ekkora költség nem fogja földhöz vágni.
Így van, de nem látom ez hol jelenti azt, hogy akkor engem eskü köt ahhoz, hogy örökké üzemeljen.
|
|
| |
M-Motorsport | Dátum: Szombat, 2011-06-11, 17:57:39 | Üzenet # 761 |
 Közlegény
Üzenetek: 10
| ...Heyhóó! ...nincs meg véletlen vkinek a Top Gear Test Track? mindegy melyik verzió próbáltam leszedni, kettőt találtam is vmi 1.0 meg 1.1 de beteszem és nem mükszik, vmi hiányzik belőle v nem kompatibilis, ha vkinek meglenne erre a factorra rakható, működő verzióban akkor nagyon megköszönném ... centrálost ne linkeljétek m már a három ingyéletöltést felhasználtam, pedig tudom ott fent van köszi
|
|
| |
YakQzA | Dátum: Szombat, 2011-06-11, 18:19:16 | Üzenet # 762 |
 Alezredes
| Neuro,
Jó, értem én! De én meg pont erről beszélek, hogy érezteted tőled függ mindenki. Eskü nem köt csak kellemetlenül jött, hogy a bajnokság közepén ilyen gondok támadnak.
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szombat, 2011-06-11, 19:34:48 | Üzenet # 763 |
 Vezér-hadnagy
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 571
| MMotor
Ide töltöttem fel neked
Remélem jó lesz. És remélem ez kell neked.
"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."
Az üzenetet módosította dzsavermadar - Szombat, 2011-06-11, 19:35:56 |
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Szombat, 2011-06-11, 19:39:27 | Üzenet # 764 |
Címvédő
| Engedelmeddel én is leszedem, már vadásztam rá, rFcentrálon a VIP letöltéseknél van onnan nem lehet leszedni Bocs összetévesztettem egy másikkal, ezt le lehet tölteni...
Az üzenetet módosította bakosgabor57 - Szombat, 2011-06-11, 19:42:36 |
|
| |
M-Motorsport | Dátum: Szombat, 2011-06-11, 22:01:48 | Üzenet # 765 |
 Közlegény
Üzenetek: 10
| ...köszi Dzsav! ...működik, már tanulgatom az íveket!
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Vasárnap, 2011-06-12, 13:52:07 | Üzenet # 766 |
Bajnok
Üzenetek: 345
| Köszi Dzsav, erre én is kíváncsi leszek
|
|
| |
Chosen | Dátum: Vasárnap, 2011-06-12, 19:03:16 | Üzenet # 767 |
 Hadnagy
Üzenetek: 50
| Sziasztok!
PH-n elég inaktív a WTCC topik, inkább itt folytatom. Hungaroringen ti milyen időket mentetek kezdetben? Kormánnyal/Xbox360 kontrollerrel próbálkozom, a legjobb időm 2:02:543, de ritkán férek be egyáltalán 2:03 alá. A legjobb időkhöz képest ez megdöbbentően sok, több mint 5mp-es különbség, mintha állnék a pályán hozzátok képest. Érzésem szerint max 1-2mp van még bennem, de a maradék 3mp-et fogalmam sincs hogy lehetne behozni. Valami tippetek van esetleg?
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Vasárnap, 2011-06-12, 19:38:17 | Üzenet # 768 |
 Vezér-őrnagy
| Szua Chosen! Ne aggódj én is így kezdtem, nagyon sokat kell gyakorolni. A másik dolog ami sokat számít a setup. Érdemes elolvasni az ide vonatkozó tanácsokat amit szintén itt a honlapon megtalálsz. ÉS GYAKORLÁS EZERREL!
|
|
| |
Chosen | Dátum: Hétfő, 2011-06-13, 17:30:11 | Üzenet # 769 |
 Hadnagy
| Köszi rocknrolla!
Egyébként hányan Facebook tagok a bajnokságban? Ha sokan, akkor lehetne FB-n csinálni egy PHWTCC csoportot, ahol gyorsabban el lehetne érni az embereket, ha mondjuk olyan van mint vasárnap, hogy "teszt szerver 4-től 7-ig". Ezt sajnos alapból csak 7 után olvastam, pedig szívesen mentem volna. FB-n pedig gyakrabban járnak az emberek, de ha nem, akkor is kapnak róla emailt, így ennél jobban csak akkor lehetne értesíteni valakit, ha felhívnánk. Mit szóltok?
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Kedd, 2011-06-14, 04:30:02 | Üzenet # 770 |
 Vezér-őrnagy
| Részemről támogatva! Egyébként itt is viszonylag gyorsan mennek a dolgok csak most éppen egy kisebb válságon megyünk keresztül. Éppen szerver probléma megoldást keresünk. Az " Új kezdet " nevű topicban bővebben olvashatsz róla.
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Kedd, 2011-06-14, 11:07:03 | Üzenet # 771 |
 Generalisszimusz
Üzenetek: 687
| Chosen, nekem van FB accom, szóval felőlem mehet a dolog. De várjunk még reagáljanak többen is .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
00roli00 | Dátum: Szerda, 2011-06-15, 12:34:35 | Üzenet # 772 |
 Alezredes
Üzenetek: 121
| Mivel M1-re készülök,ezért a további részvételem én is lemondom, további jó versenyzést kívánok nektek.
|
|
| |
adyz | Dátum: Csütörtök, 2011-06-16, 18:26:01 | Üzenet # 773 |
 Hadnagy
Üzenetek: 69
| hmm, neuro mindenkit elcsábított
aztán nem megsértődni, vicc volt
az autós legjobb barátja a wd-40 és a féktisztító spray || "WRC is for boys. Group B was for men."
|
|
| |
Jeck | Dátum: Csütörtök, 2011-06-16, 18:31:15 | Üzenet # 774 |
 Mormogi Papa
Üzenetek: 439
| Remélem adyz te maradsz. Irgalmatlanul megkergetlek. (JJ)
|
|
| |
Chosen | Dátum: Szombat, 2011-06-18, 22:37:31 | Üzenet # 775 |
 Hadnagy
| A futammal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Szabályos úgy magam mögött tartani valakit, hogy körönként legalább 2-3mp-el lassabb vagyok nála? A futamon ez a helyzet alakult ki, de nem nagyon mertem zárni az íveket, mert féltem, hogy esetleg feltartás miatt inkább büntetés lenne a dologból.
rocknrolla: sajnálom a 2. Futamon a koccanást, a lendület vitt előre, már nem tudtam megállni, nem számítottam rád, remélem nincs harag.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 04:59:33 | Üzenet # 776 |
 Vezér-őrnagy
| Szevasztok! Először is szeretnék gratulálni mindenkinek aki tegnap volt és jelezte hogy marad! Ez természetesen vonatkozik Oxyra és JJ-re is. Valamint külön gratulálnék az új tagnak Chosennek, mert egy kis gyakorlás után sokat fejlődött tegnap magához képest, természetesen nincs harag én voltam a hal.De azért ha hasonló helyzetbe kerülsz figyeld a sárga zászlót és akkor talán el tudod kerülni az ilyet. És akkor az ötlet amit tegnap említettem: Arra gondoltam hogy addig amíg ilyen "kevesen" vagyunk lehetne úgy csinálni hogy offline gyakorlás, hogy Tednek ne mennyen a fizetése az áram szolgáltatónak, és hétvégén verseny. Mindenki beküldi a legjobb körét és akkor az alapján verseny.Ez lehet fun race is vagy a bajnokságot folytatva.Valamint mindenki nyugodtan ajánlja ismerőseinek az oldaltz akiben van affinitás erre a dologra. Habár azt még mindig nem értem hogy az 50 valahány regisztrált tagból hol vannak ennyien hiszen Neurohoz nem mentek át annyian. És végezetűl ÓRIÁSI KÖSZÖNET TEDNEK HOGY EZ MEGVALÓSULT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon jó volt tegnap újra gurulni! Legyen szíves mindenki írja le az észrevételeit, hogy tovább tudjunk lépni!!!!
|
|
| |
YakQzA | Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 09:13:49 | Üzenet # 777 |
 Alezredes
| rocknrolla, Egyetértek azzal, hogy ekkora létszámhoz még nem kell állandó szervert bérelni! Hétközben pedig kitűzhetnénk időpontokat, amikor is valaki csinálna szervert 1-2órára. Vagy csak beírja ide, hogy éppen van szeró eddig tartom, lehet jönni. (mint a Gridben volt)
|
|
| |
Chosen | Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 14:01:26 | Üzenet # 778 |
 Hadnagy
| Köszi rocknrolla, vigyázni fogok.
A felvetésem szabályos vagy szabálytalan?
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 14:48:39 | Üzenet # 779 |
 Vezér-őrnagy
| Ha volt sárga akkor el tudtad volna kerülni lassítással.Azt nem tudom hogy szabálytalan volt-e mert nem néztem meg a vissza játszást.De nézd meg mind a két néző pontból és akkor lehet hogy okosabb leszel.Az biztos hogy én lehettem volna körültekintőbb. De ha jól emlékszem bőven a pályán kívül voltam, ha így van akkor arra hajlok hogy szabálytalan.
|
|
| |
YakQzA | Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 14:51:54 | Üzenet # 780 |
 Alezredes
| Chosen, Szándékosan cikázni, akadályoztatni tilos! Védekezni természetesen lehet! De ha vki 2-3mp-vel gyorsabb azt úgysem fogod sokáig visszatartani!
|
|
| |
Chosen | Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 15:07:38 | Üzenet # 781 |
 Hadnagy
| rocknrolla: nem a mi esetünkre gondoltam, hanem amit egyel feljebb írtam
YakQzA: tehát próbálkozni azért lehet
|
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 20:04:24 | Üzenet # 782 |
Címvédő
| Annyira laggolt DAeRK a második rajtjánál, hogy nem tudtam hol van, ki kellett mennem a fűre, fékezésnél jól keresztbe is álltam, szerencsére nem lett belőle baleset...
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 21:15:04 | Üzenet # 783 |
Ezredes
Üzenetek: 242
| Előttem is "ugrabugráltak" az autók. De azért bocsi .
|
|
| |
Jeck | Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 21:21:57 | Üzenet # 784 |
 Mormogi Papa
| Jó volt ma egy kicsit gurulni. Nagyon hiányzott. Attól féltem, hogy mexünik. Dejó, hogy nem.
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 21:40:21 | Üzenet # 785 |
 Generalisszimusz
| Jeck, jaja jóféle kis gurulás volt . Már nekem is hiányzott a test-test elleni csata .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
Jeck | Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 21:42:13 | Üzenet # 786 |
 Mormogi Papa
| Öjöm é bódottá. Pontokat szereztem. Gr M4d a dobogóhoz!
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Hétfő, 2011-06-20, 09:07:05 | Üzenet # 787 |
 Vezér-őrnagy
| Szevasztok! Tisztelt VB! A következő észrevételem lenne: mivel nyár van és az üdülések és nyaralások időszaka ezért azt javaslom, hogy mindenki írja meg azt az időpontot amikor nem lesz itthon. Majd ezt egy táblázatba rendezve és összevetve a bajnoki futamok időpontjaival, ha esetleg van olyan futam ahol sokan nincsenek azok helyett lehetne fun race, és halasztás. Természetesen itt most nem arra gondolok hogy egy ember nincs és halasszunk! Habár ha van rá igény és közös, békés megegyezés akkor azt is elfogadom, a lényeg hogy helyette legyen fun. A másik dolog, hogy a bajnokság fül alatt még mindig az szerepel, hogy két üres hely van ez megtévesztő lehet, főleg úgy hogy a nyitó lapon meg toborzás van. Szerintem érdemes lenne ezt korrigálni. Amúgy a tegnapi futam nagyon jó, és élvezetes volt, köszi mindenkinek aki ott volt!!!!!
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-06-20, 09:09:16 | Üzenet # 788 |
 Mormogi Papa
| rockhadnagy! Igazad van.
Amúgy Istanbul PB mennyi környéke az ami elfogadható? Most 2.13.40 van.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Hétfő, 2011-06-20, 09:10:37 | Üzenet # 789 |
 Vezér-őrnagy
| Nem tudom!! Nem emlékszem anno a fun raceen mennyit mentünk.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Hétfő, 2011-06-20, 09:12:00 | Üzenet # 790 |
 Vezér-őrnagy
| Ted eddig hogy áll a toborzás?
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Hétfő, 2011-06-20, 09:15:31 | Üzenet # 791 |
 Generalisszimusz
| rocknrolla, én előre jelzem, hogy júliusban is végigrobotolok, szóval nekem olyan mindegy mi van . Talán aug. közepén pár napra el tudok menni szabira. Ha addig kitart a nyári bajnokság, akkor ott 1 hétvégén nem lennék. De nekem még kva képlékeny a dolog.
Ha el is megyek júliusban szabira, akkor is otthon leszek, szóval nem maradna ki futam nekem .
Másik dolog: Tudtommal egyedül Ted-nek van teljes admin jogosúltsága a honlaphoz, szóval csak ő tud változtatni dolgokon, de gondolom idővel minden helyrerázódik . Ez legyen a legnagyobb gond, hogy hol, mi van kiírva .
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Hétfő, 2011-06-20, 10:13:02 | Üzenet # 792 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 709
| Quote (rocknrolla) A másik dolog, hogy a bajnokság fül alatt még mindig az szerepel, hogy két üres hely van ez megtévesztő lehet, főleg úgy hogy a nyitó lapon meg toborzás van.
már javítottam reggel
egyenlőre nincs jelentkező
Quote (rocknrolla) A következő észrevételem lenne: mivel nyár van és az üdülések és nyaralások időszaka ezért azt javaslom, hogy mindenki írja meg azt az időpontot amikor nem lesz itthon.
elég annyi, hogy minden pénteken 22:00.ig jelezze aki nem tud részt venni a futamon, így van idő átszervezni a dolgokat
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-06-20, 11:46:29 | Üzenet # 793 |
 Mormogi Papa
| Ted! Hétköznap lesz valamior szeró?
Majd írj infót, ha lesz. JJ
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Hétfő, 2011-06-20, 12:12:00 | Üzenet # 794 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 709
| elméletileg szerdán 18:00-tól tudok csinálni, de aki ráér és van közepes nete hozzá az egyedül is csinálhat, csak írja ki
így kell csinálni:
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-06-20, 13:01:03 | Üzenet # 795 |
 Mormogi Papa
| Sajna ezt alig látni, meg én kevés is vagyok. Adyz is tud szerót csinálni asszem.
Adyz jelkezz!
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-06-20, 13:07:52 | Üzenet # 796 |
 Mormogi Papa
| Kimentem a youtube-ra, és ott már minden látszik. Én is meg fogok próbálni majd szerót csinálni, és akkor irok ide. JJ
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-06-20, 13:53:16 | Üzenet # 797 |
 Mormogi Papa
| Jelentem tudtam csinálni szerót.
Hétköznap én is tudok, ha jönne valaki gyakorolni. Gyejtek, gyejtek. >o< JJ
|
|
| |