Nyitólap

Regisztráció

Belépés
Szerda, 2025-06-25, 05:52:13 | Üdvözöllek Vendég
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Csevegő
rocknrollaDátum: Kedd, 2011-09-20, 16:10:08 | Üzenet # 2601
Vezér-őrnagy
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 400
KaraDani!

Neked már van tapasztalatod ezért hozzád fordulok segítségért.
A BMW-nél mi a legkézenfekvőbb beállítási különbség az első kerekes autókhoz képest?
Ezt csak azért kérdezem hogy milyen irányba induljak a beállításokkal?

DAeRKDátum: Kedd, 2011-09-20, 16:18:42 | Üzenet # 2602
Ezredes
Üzenetek: 242
Az rfactor.exe kifagyással kapcsolatban írnék.
Most néztem volna meg a visszajátszást és a hiba reprodukálta magát. A d3d9.dll hibázására mutat a Winfos.
Amit Ted javasolt, hogy map plugin kitörlése, megoldja a hibát. DE! Én azért még kipróbálom újratelepítéssel és map plugin felrakással, hátha...
Azért jó ha látja az ember ki merre kóricál a pályán.

Na újratelepítéssel megoldódott a probléma. Csak ki tudja meddig.

Az üzenetet módosította DAeRK - Kedd, 2011-09-20, 16:36:05

dugojancsiDátum: Kedd, 2011-09-20, 16:26:52 | Üzenet # 2603
dugo mester
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 359
A Forma 1-es Ferrari csapat főnöke elzavarta a szerelőit, és magyar cigányokat fogadott fel helyettük, mert azok háromszor gyorsabban szerelik le a kerekeket. Később megbánta döntését… Igaz, hogy a szokásos 10 másodperc helyett három másodperc alatt cserélték a kerekeket, viszont a maradék hét másodperc alatt átfestették a karosszériát, átütötték a gyári számot, és eladták a kocsit a Hondának.

bakosgabor57Dátum: Kedd, 2011-09-20, 16:43:13 | Üzenet # 2604
Címvédő
Üzenetek: 125
A pályaszerkesztővel történő akadály beépítést, korrekciót sok ligában használják, szalma bálát, fekvő rendőrt, "gumibigyót" ami csak lassít de nem töri össze az autót(utolsó Surfers Paradise) ...stb.
Szerintem erre most már ebben a bajnokságban nem lesz lehetőség. Marad mindenkinek a lelkiismerete, vagy valaki óvása.

örültmaxDátum: Kedd, 2011-09-20, 16:44:20 | Üzenet # 2605
Alezredes
Üzenetek: 115
Ez nagyon jóóó jani! lol

dugojancsiDátum: Kedd, 2011-09-20, 18:53:59 | Üzenet # 2606
dugo mester
Ma olvastam egy jó cikket, különösen ez a rész tetszett:

„Nem tudom miért, de mindig is szerettem a határon autózni. Nem annyira, hogy másokat veszélybe sodorjak, de hajlandó vagyok egy kicsivel több kockázatot vállalni. Azt hiszem, ez az, ami az igazán gyors pilótákat megkülönbözteti a kevésbé gyorsaktól. [...] Ha minden a tervek szerint alakul, jó formában leszünk vasárnap. Keményen dolgozok majd, hogy a lehető legjobb helyen végezzek, még ha a világbajnoki címre már nincs is sok esélyünk. Sosem adom fel, és győzni akarok, mint mindig.” Hamilton nyilatkozata, akit érdekel: Kockázat nélkül nincs siker

Az üzenetet módosította dugojancsi - Kedd, 2011-09-20, 18:55:58

sortiefishDátum: Kedd, 2011-09-20, 19:34:34 | Üzenet # 2607
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 340
Quote (KaraDani)
Irányítás 1 órája változott: Logitech G27

Zsírkaraj! smile
Mivel neked a tudásod és a tapasztalatod is megvan hozzá, ha lesz kedved dobhatnál össze egy élmény beszámolót, hogy milyen a G27 és, hogy tetszik az eddig próbáltak fényében. smile
ui.: Sok sikert és persze örömet az új technikával. up

Baly1Dátum: Kedd, 2011-09-20, 19:54:48 | Üzenet # 2608
Hadnagy
Üzenetek: 50
Rock&Rolla ez nem ér, hogy mikorra kijavul az autó, hirtelen majd Te, ennek nyomán meg már 3 vagy több játékos is jönni akar, én itt kínszenvedtem a kezdetektől, kiváncsi lennek, ha úgy hagynank, hanyan akartok majd jönni... cry
KALAMBÓ meglátásom miatt nem tolongtatok "ezen a vidéken" erre felé eddig (vajonmijé') gondolom.... smile
2 kör alatt 1.2 mpt javultam, majdnem olyan stabil már, mint az FWDtek, tőlem ha visszajutok az 1 7tel ezelőtti állapothoz, én akkor is maradok bajorpärty... Ez Nálad, már nem biztos, hogy megfigyelhető lesz...
Ezzel az autóval ha véletlenül dobogóra állnék idén, összetenném kezem - lábam....
Csak leírtam a véleményem, ahhoz viszont "kis pont" vagyok, hogy be is tartassam, fernek egyáltalán nem tartom, főleg ha Rajtad kívül komplett lavina áradattal jönnének RWDzni, beletöröődöm és elfogadom a döntést, de örülni nem fogok neki..
Nekem is Szájkószosöl m1 mikor forog körbe a BMW smile

KaraDaniDátum: Kedd, 2011-09-20, 20:05:41 | Üzenet # 2609
Bajnok
Üzenetek: 345
sortiefish: köszönöm! Ha majd megszoktam írok szívesen. Egyelőre nagyon tetszik, de kb. újra kell tanulnom vezetni, a pedálsor annyira más biggrin iRacingben próbálgatom egyelőre, mivel remekül kezeli a H váltót, mazda mx5 -el H váltózok, kuplungolok, heal&toe-zok, és vigyorgok bénázás közben biggrin

Baly1: respect

Ted-MosbyDátum: Kedd, 2011-09-20, 20:13:33 | Üzenet # 2610
Vezér-hadnagy
Üzenetek: 709
Quote (rocknrolla)
Tisztelt VB, és versenyzőtársaim!
Azt szeretném megtudni hogy most hogy van javítás a BMW-hez van-e arra lehetőség hogy autót váltsak?
Mind ezt úgy hogy a Team Saint Beer Land csapat tagja maradok.

Ligaszabályzat:
6. Nevezés

.....

Autót a bajnoki futamok során nem lehet váltani, mindenki azzal indul, amivel nevezett.

sortiefishDátum: Kedd, 2011-09-20, 20:27:14 | Üzenet # 2611
Vezér-őrnagy
Quote (KaraDani)
H váltózok, kuplungolok, heal&toe-zok, és vigyorgok biggrin

Akartalak is kérdezni, de gondolom így már a wtcc-t is kuplung segítség nélkül tolod majd.
A vigyorgásról meg csak annyit, ha csak rágondolok a G27-re már vigyorgok. biggrin
Ha sikerül megtanulnom egyszer normálisan menni én is beruházok egyre. wink

KaraDaniDátum: Kedd, 2011-09-20, 20:56:30 | Üzenet # 2612
Bajnok
Üzenetek: 345
Quote (sortiefish)
Akartalak is kérdezni, de gondolom így már a wtcc-t is kuplung segítség nélkül tolod majd.

Mivel rFactor nem igényel váltáshoz kuplungolást eddig is volt olyan mod/autó ahol nem használtam autoclutch-t. Pl. a WTCC bmw-vel se mindig. Csak annyi volt a macerás, hogy ha megpörgött az ember gyorsan rá kellett nyomni a kuplung gombra, mert különben lefulladt. biggrin

WTCC FWD autók az életben is félautomaták amúgy, nem kell kuplungolni váltás közben, szóval valószínűleg bekapcsolva marad itt.

Az üzenetet módosította KaraDani - Kedd, 2011-09-20, 21:00:06

bakosgabor57Dátum: Szerda, 2011-09-21, 04:18:17 | Üzenet # 2613
Címvédő
orultmax
Jól látom, jöttél rallyzni OBHUN- hoz RallyWorld- be?

örültmaxDátum: Szerda, 2011-09-21, 07:08:39 | Üzenet # 2614
Alezredes
Ajjaj,most lebuktam! biggrin Igen oda is regiztem.Szárnyaimat probálgatom.De még csak izlelgetem.

bakosgabor57Dátum: Szerda, 2011-09-21, 16:32:55 | Üzenet # 2615
Címvédő
Ki előtt buktál volna le?
Nem csak kimondottan rally az egész, az eheti két pálya is országúti, az egyik egy jó hosszú hillclimb, a másik pedig Lienz, az alap játékból...

örültmaxDátum: Csütörtök, 2011-09-22, 03:38:39 | Üzenet # 2616
Alezredes
Persze, csak vicceltem! smile Első nekifutásra tetszik,aztán majd tesztelgetem offban egy kicsit,s meglátjuk!Hátha tudom párhuzamosan guritani!?Most ugy is tél kövizik.Kicsit kevesebb a melo itthon is. smile

sortiefishDátum: Csütörtök, 2011-09-22, 13:07:30 | Üzenet # 2617
Vezér-őrnagy
Mormogi papa és a fürdés! laugh lol laugh

sortiefishDátum: Csütörtök, 2011-09-22, 14:46:16 | Üzenet # 2618
Vezér-őrnagy
Szerkesztettem a Monzai események miatt gondoltam ez a videó jobban illik a hangulathoz. (lelki terror) laugh
A Red Nex nótát majd valamelyik nap visszateszem.
booze

Az üzenetet módosította sortiefish - Csütörtök, 2011-09-22, 16:06:54

DAeRKDátum: Csütörtök, 2011-09-22, 15:47:00 | Üzenet # 2619
Ezredes
Üzenetek: 242
Tisztelt VB!

Az óvásommal (Monza, 1. futam, 2. kör 0:15) kapcsolatban kérdeznék. m4d-en kívül mindkét VB szabálytalannak minősítette az esetet. Ha lehet, m4d-től szeretnék egy indoklást, hogy miért látta úgy az estet, hogy az nem minősül baleset ill. hátrány okozásnak?

oxykirallyDátum: Csütörtök, 2011-09-22, 15:53:52 | Üzenet # 2620
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
Quote (Ted-Mosby)
Oxy -- figyelmeztetés CHATSTOP megsértéséért

Elfogadom.
Mint azt a mellékelt kép is mutatja, jeleztem a visszatéréskor, hogy áramszünet miatt nem tudtam befejezni az első futamot. Amikor beléptem nem tudtam, hogy Chatstop van érvényben. sad

OxyKingRing

Ted-MosbyDátum: Csütörtök, 2011-09-22, 16:07:36 | Üzenet # 2621
Vezér-hadnagy
DAeRK,

m4dm3n beteg, amint tud jelentkezik

Ted-MosbyDátum: Csütörtök, 2011-09-22, 16:08:22 | Üzenet # 2622
Vezér-hadnagy
LINKK-től kérdezném, mi történt az időmérőn ? biggrin

sortiefishDátum: Csütörtök, 2011-09-22, 16:23:27 | Üzenet # 2623
Vezér-őrnagy
LINKK, nem bánod, ha helyetted válaszolok.
Gyorsulási versenyre készül Kunmadarason, tudod hosszú egyenes pályaszakasz.
A monzai pályán meg azért 1-2 kanyar volt amit ki kellett egyenesíteni. laugh laugh laugh
Csak vicc volt LINKK!

dassvedDátum: Csütörtök, 2011-09-22, 17:59:02 | Üzenet # 2624
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
woww, így már dobogón vagyunk! smile m4d-nek jobbulást innen is!

Ted-MosbyDátum: Csütörtök, 2011-09-22, 18:50:51 | Üzenet # 2625
Vezér-hadnagy
KaraDani, InHell, LINKK, Dodi
festésekkel hogy állunk ?
roli-é már nálam van

LINKK_-Dátum: Csütörtök, 2011-09-22, 18:54:01 | Üzenet # 2626
Őrnagy
Üzenetek: 80
szarakodott a pedálom nem vette normálisan a gázt nem tudtam rendesen kifele gyorsítani + most szétszedtem és meghalt a potméterem és a csatlakozás is eltört ami bele megy a kormányba....
szal így most egy darabig billentyűzeten leszek... sad

LINKK_-Dátum: Csütörtök, 2011-09-22, 18:55:43 | Üzenet # 2627
Őrnagy
nekem péntek vagy szombatra lesz kész.

LINKK_-Dátum: Csütörtök, 2011-09-22, 18:56:40 | Üzenet # 2628
Őrnagy
egyébként kormányom Logitech Force GP
valaki valami ötlet hozzá új pedál részt honnan tok szerezni?

örültmaxDátum: Péntek, 2011-09-23, 04:01:47 | Üzenet # 2629
Alezredes
Sziasztok!Az itéletet elfogadom!De szerintem az indoklás(tömeges baleset okozása) tulzás!Mert akik a hátam mögött érkeztek ők nem miattam csattantak. smile

Ted-MosbyDátum: Péntek, 2011-09-23, 06:43:15 | Üzenet # 2630
Vezér-hadnagy
rocknrolla üzenete a VB topikból:

Tisztelt VB!

Én kettős büntetést kaptam azt szeretném megtudni hogy miért?
A koccért vagy a vágásért? Szeretném kiemelni hogy az szó szerint kocc volt!!!!!!

Ted-MosbyDátum: Péntek, 2011-09-23, 06:44:17 | Üzenet # 2631
Vezér-hadnagy
orultmax üzenete a VB topikból:

Nyugi rock.Szerintem most ballábas hetük volt a vbknek!Én is legalább kettöt bün kaptam,ha nem többet,és szerintem is tulzás!!De ez van!Hozzá teszem az esetnél dugo is picit figyelhetett volna,mert hasonlo volt a multkori Norbi-Huff eset s ott se ment Norbi Huffnak!Na de mindegy,ő a profibb,neki adunk igazat.Ha megismétlödne akkor sem tennék másként.Adodott egy rés s ezt ki kellett használni!!További szép napot nektek!

Ted-MosbyDátum: Péntek, 2011-09-23, 06:48:00 | Üzenet # 2632
Vezér-hadnagy
rocknrolla,

fejtsd ki mire gondolsz?

Ligaszabályzat:

9./e Rajtbaleset ↑

Fogalma: start utáni első kanyar, vagy kanyar kombináció végéig sérülés, baleset, visszaesés okozása más(ok)nak.
Büntetése: : 25 mp időbüntetés a futamon, és a következő versenyen az illető leghátulról, ezen felül 15 mp-cel a sípszó (start) elhangzása után indulhat - ezt a játékosnak kell figyelnie, a VB pedig kiemelten köteles ellenőrizni!
Amennyiben előbb indul, 10 bajnoki pontlevonással jár.
A harmadik eset után a bajnokságból való kizárás.
Felvezető körben baleset okozása: lásd rajtbaleset büntetése.

Együtt kezelendő, számolandó a rajtbaleset, a felvezető körön okozott baleset, és a tömegbaleset okozása miatt kapott figyelmeztetés, a kizárásra vonatkozóan.

ez alapján kaptad a büntetést, elég egyértelmű, miért lenne az kettős???

Ted-MosbyDátum: Péntek, 2011-09-23, 06:50:59 | Üzenet # 2633
Vezér-hadnagy
orultmax,

Ligaszabályzat:

9./d Balesetek, ütközések ↑

Ütközés fogalma: két autó fizikai kontaktusa a pályán. Kisebb koccanások megengedettek, amennyiben az autók nem sérülnek, nem történik baleset.
Baleset okozása: 25 mp időbüntetés az adott futamon.
Tömeges baleset okozása: 25 mp időbüntetés a futamon és a következő versenyen az illető leghátulról, ezen felül 15 mp-cel a sípszó (start) elhangzása után indulhat - ezt a játékosnak kell figyelnie, a VB pedig kiemelten köteles ellenőrizni! Amennyiben előbb indul,10 bajnoki pontlevonással jár A harmadik eset után a bajnokságból való kizárás.
Baleset, ütközés amennyiben a vétlen fél egyensúlyt veszít, de nem sérül: 10-20 mp időbüntetés az adott futamon, amennyiben ezzel helyezés(eke)t veszít a vétlen fél harmadik félhez képest.
Baleset, ütközés amennyiben a vétlen kocsija annyira sérül, hogy nem tudja befejezni a futamot: a következő futamon utolsó helyről való rajtolás, 15 mp késleltetéssel.

Te pedig ez alapján kaptad, ezt megint nem értem miért többszörös???

wenizolikaDátum: Péntek, 2011-09-23, 07:27:46 | Üzenet # 2634
Hadnagy
Üzenetek: 67
hands music

Az üzenetet módosította wenizolika - Péntek, 2011-09-23, 07:39:45

sortiefishDátum: Péntek, 2011-09-23, 09:00:04 | Üzenet # 2635
Vezér-őrnagy
Nekem ez sokkal, jobban tecccik!!! (tecccene) wacko rolleyes
A szám végére letolja a bugyit a lány! wink

wenizolikaDátum: Péntek, 2011-09-23, 09:19:43 | Üzenet # 2636
Hadnagy
Üzenetek: 67
nem rossz

örültmaxDátum: Péntek, 2011-09-23, 09:38:55 | Üzenet # 2637
Alezredes
Ok Ted!És ki volt a tömeg?Mert nekem LINKKhez már semmi közöm nem volt!Már pedig dugot ö ütötte ki végleg!Abban pedig közvetve sem voltam vétkes!

örültmaxDátum: Péntek, 2011-09-23, 09:51:48 | Üzenet # 2638
Alezredes
meg amit én okoztam dugonak az nem lehetett maradando!Ez az ütközes erejéböl is látszik azt hiszem!Én nem a büntetést vitatom,hanem annak sulyosságát!

örültmaxDátum: Péntek, 2011-09-23, 15:30:36 | Üzenet # 2639
Alezredes
Sziasztok!Ismét én!Most értem haza,s kb 10× megnéztem a visszajátszást amiért a büntit kaptam,s meg kell mondjam ott inkább a dugo volt a hibás,mert én már jocskán mellette voltam amikor ő rám fordult!!!!!!Neki az a pozicio ott már vesztve volt!!!És azt állitom hogy nem is érdemelek büntit!Sajnálom dugót,de ezt neki elkellett volna már engedni,ezt a poziciot!Kérem a vb-t alaposabban vizsgálja ki ezt az eseményt!!Köszönöm

m4dm3nDátum: Péntek, 2011-09-23, 17:55:29 | Üzenet # 2640
Generalisszimusz
Üzenetek: 687
örültmax, akkor még nézd meg párszor azt a replayt smile . Dugo az ideális íven volt már, semmi vesztett pozició nem volt benne. Ráadásul te közel 20-30 km/h sebességkülönbséggel érkeztél meg. Viszonyítási alapnak nézd meg a 100-as és 50-es tábláknál a te és az előtted lévők sebességét.

A másik meg, hogy első körben voltunk nem a 12-ben, hogy értelme legyen így bevágnod. Még mindíg nem értem miért az első körben kell poziciókat eldönteni, ráadásul ilyen hibákkal wacko .

Én az álláspontomon nem változtatok. Megnéztem elégszer az esetet és jogosnak tartom a büntetést. Részemről a téma zárva!

Más:

Elnézést kérek mindenkitől, hogy ennyire kussban vagyok, de az egészségi állapotom nem a legjobb. Lassan 2 hete folyamatosan délutánonként elkezdek lázasodni. Estére már 38 fölött vagyok. Hogy ez miért van, nem ecsetelném. Én tudom az okát, de tenni ellene nem tudok. Illetve tudnék, de az kicsit drasztikus lenne, ami most nekem nagyon nem hiányzik.

Másik dolog, hogy újból előjött az rfactor szaggatása :%) . Replayt néztem (Monza) és olyan módon szaggat, hogy csak na. Teljesen szűz a rendszer. 4 magos poci és 3 Gb ram mellett egy ilyen régi játék pofátlan mód akad. Semmi más játékkal nincs gond (Team Fortress 2, COD MW4, Battlefield: Bad Company 2, Mirror's Edge, NFS: HP 2010, NFS: Shift 2 mind-mind tökéletsen megy). Amíg nem találok rá megoldást - ismét - addig lehet, hogy én csendességbe vonulok. Kétséges a hungaroringi futamom is vasárnap.

Egyelőre ennyi!

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

dugojancsiDátum: Péntek, 2011-09-23, 18:03:45 | Üzenet # 2641
dugo mester
m4dm3n, nyugi, nekem is irtózatosan laggos a replay, szerencsére játék közben nem szaggat! (2 magos proci, 2 giga ram, ati HD5770, full grafika)

Az üzenetet módosította dugojancsi - Péntek, 2011-09-23, 18:04:53

örültmaxDátum: Péntek, 2011-09-23, 18:42:06 | Üzenet # 2642
Alezredes
Jobbulást Mad!Csak még annyi,a 12.körben szabályos lett volna ezek szerint??Meg én ugy tudom verseny van elsö körtől kezdve. Az elözést meg nem mindig az ideális iven szokták megejteni.Mindenki nem mehet az ideális iven.Na mindegy azt azért meg kell valljam,ti azért furán értelmezitek a szabályt némely személyekkel szemben ill.védelmében!Már egy pár büntit végig olvastam,s sajna ez jött le!Ez meg az én álláspontom s ezen meg én nem változtatok!Jó éjt!S gyogyulj meg mielöbb!

Ted-MosbyDátum: Péntek, 2011-09-23, 19:05:19 | Üzenet # 2643
Vezér-hadnagy
örültmax,

kikérem az összes VB tag nevében ,hogy részrehajlóak vagyunk egyes emberekkel szemben !!!

4 napig ezen filóztunk mind a hárman
újításként egyesített végítéletet adtunk ki hármunk nevében, az egészet még skype-n is átbeszéltük
azt most sem mondhatja senki, hogy felületesen dolgoztunk

Az álláspontomon nem változtatok. Továbbra is jogosnak tartom a büntetést. Sajnálom, a téma részemről is lezárva!

dzsavermadarDátum: Péntek, 2011-09-23, 20:32:02 | Üzenet # 2644
Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
Nálam remekül, hibátlanul működik a replay.
Talán azért, mert nekem egy öreg és gyenge és elavult gépem van.

Végignéztem mindkét futamon, mindenki összes körét.
Be fogok számolni róla hamarosan, mert sajnos megérdemli.
Elöljáróban annyit, hogy kb. 300 kép készült a vágásokról, és 20 nem óvott szabálytalanság is történt.
Elég elszomorító adatok.
A tapasztaltak tükrében azt hiszem, hogy a Bajnoki ponttáblázatot nagy ívben "eldobhatnánk", mert még annyira sem tükrözi a "megérdemelt eredményeket, mint a Hotlaps. (Monzáról beszélek, de ha máshol is így működünk, akkor totál kész)

örültmax
A lényege az, hogy így nem robbanunk bele egy "tömegbe", akik pont a helyzet miatt mentek lassabban.
Ha nem koccolsz senkivel, akkor nem lett volna gond. De nem tudtál lelassítani kellőképpen (ez a hiba), és elindítottál egy ütközés sorozatot, továbbá egyéb "hátrányt" is másoknak, hogy ez már büntetendő.
Az meg a te szerencséd is volt, hogy tovább tudtál menni, és pár helyezést is nyertél, és az is csak a véletlenen múlott, hogy nem lett ennél is nagyobb galiba.

"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."

dugojancsiDátum: Szombat, 2011-09-24, 06:36:09 | Üzenet # 2645
dugo mester
Quote (dzsavermadar)
Nálam remekül, hibátlanul működik a replay.

Sajnos ez nálam nem mondható el. Megnéztem több ember szemszögéből is a versenyeket és csak a saját autómból nem szaggatott.
Részlet, nincs összevágva, ez "folytonos" 1:14 mp smile

Az üzenetet módosította dugojancsi - Szombat, 2011-09-24, 06:37:34

dzsavermadarDátum: Szombat, 2011-09-24, 07:03:30 | Üzenet # 2646
Vezér-hadnagy
dugojancsi,
A "saját" replay működik így nálam hellyel-közzel, a szerver által rögzített szerencsére nem.

örültmaxDátum: Szombat, 2011-09-24, 10:01:20 | Üzenet # 2647
Alezredes
Szai dzsaver!Még akkor annyit had füzzek hozzá,hogy még tudtam volna lassitani,de mivel én ugy itéltem meg( magambol kiindulva ),hogy dugo figyelni fog,s mivel mellé értem,s már az első ajtajánál volt az autom eleje, elenged fordulni.Mert én már ilyen helyzetben elszoktam engedni ha látom valaki temposabban jön!Az meg hogy tovább tudtam menni szerintem inkább részben annak köszönhető,hogy nem volt nagy az ütközés!Ugyanis már én is kanyarodtam.

dzsavermadarDátum: Szombat, 2011-09-24, 10:16:17 | Üzenet # 2648
Vezér-hadnagy
Quote (örültmax)
hogy dugo figyelni fog,s mivel mellé értem,s már az első ajtajánál volt az autom eleje, elenged fordulni.

Szabályzatból:
"A támadó játékosnak figyelembe kell vennie, hogy az előtte haladónak mindig korlátozottabb a látótere hátrafelé, bármilyen nézetben is versenyezzen. Ennek megfelelően mindig a támadónak kell jobban figyelnie (pl. fékezésnél), ha előzésre készül. Ha a védekező autója sérülést szenved el a támadó manőverétől, úgy a támadó büntetésben részesülhet akkor is, ha a manőver meghiúsul."

dugojancsiDátum: Szombat, 2011-09-24, 10:44:54 | Üzenet # 2649
dugo mester
örültmax, egy másodpercig nem voltál mellettem, belém szálltál oldalról 10 fokos szögben. Hibáztál és nem tudod elismerni, inkább engem hibáztatsz hogy nem hagytam helyet, holott a felgumizott részen voltam végig.

Quote (örültmax)
dugo figyelni fog,s mivel mellé értem,s már az első ajtajánál volt az autom eleje, elenged fordulni

Így is lehet ajánlom figyelmedbe a 12:53 utáni eseményeket wink

Az üzenetet módosította dugojancsi - Szombat, 2011-09-24, 10:45:29

Ted-MosbyDátum: Szombat, 2011-09-24, 12:28:18 | Üzenet # 2650
Vezér-hadnagy
Aki este ráér, jöjjön egy kis versenyzésre !!!
18:30 -tól időmérő + 2x12 körös futam !!!

Keresés:

Copyright MyCorp © 2025
Az oldalt a uCoz rendszer működteti