Csevegő
| |
KaraDani | Dátum: Hétfő, 2011-09-26, 12:07:04 | Üzenet # 2701 |
Bajnok
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 345
| Ha valakit esetleg érdekel:
A simsport tv 1es csatornája ma este 9-től (quali 15 perc, futma kb 9.15-kor indul) élőben közvetíti az iRacers.hu “Triangle Cup” hivatalos magyar bajnokságának nyitófutamát. Én is rajthoz állok. Játék: iRacing Autó: Mustang FR500S Pálya: Mid-Ohio Versenytáv: 75 perc, 1 kötelező boxkiállás
A mezőny nagyon erős, 14. legjobb időm van, 1,4mp-et kapok a leggyorsabbtól, akinek az ideje a világ második lejobb ideje Kb 30 fő várható a rajtrácsra. Csak érjek végig nagy hiba nélkül és ne váltsam el magam sokszor (minden help off és H váltóval megyek)
A bajnokság promó videója Pályabejáró az én csiga tempómban
Az üzenetet módosította KaraDani - Hétfő, 2011-09-26, 13:27:53 |
|
| |
sortiefish | Dátum: Hétfő, 2011-09-26, 12:15:55 | Üzenet # 2702 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 340
| Quote (Jeck) Jogosan vették el a pontjaim, de nagyon fáj.
Jeck és sorolhatnám, de a te esetedre pontosan emlékszem. Az első kanyar előtt nekimentél coast-nak ami miatt kaptad a 25mp büntetést annak a következménye, hogy elvesztetted a 4 pontot. Egész egyszerűen lekerültél a büntetés miatt (25mp) a pontszerző helyekről és senki nem vette el tőled. Te voltál az egyik hanem a legelső aki szigorítani akart a szabályzaton a sok koccanás és baleset miatt. Nem kellene mindig az ítéletet kritizálni se neked se másnak, hanem arra kellene figyelnie mindenkinek, hogy amit lehet balesetet meg kell előzni.
Quote (orultmax) Adodott egy rés s ezt ki kellett használni!! Egyébként orultmaxot-se tudom megérteni én a replayt néztem meg, hogy milyen résen ment ő keresztül nem tudom, mikor már ott elvitte dzsaver autójának a fél elejét aztán meg dugónak kellett volna előle fejvesztve menekülni-e vagy épp használhatta volna az Esc billentyűt is látva, hogy jön MadMax. Nem vitatkozni akarok hanem, ha mindig-mindenki csak azzal van elfoglalva, hogy jogos volt-e a büntetése pedig már videóval együtt nézheti meg mindenki az esetet abból nem sül ki semmi jó. A VB-ék eredményt hirdetnek és kész el kell fogadni kötözködni lehet a vitás esetekben, mert olyan úgy is lesz mindig csak nem tartom korrektnek és bölcs dolognak.
|
|
| |
dassved | Dátum: Hétfő, 2011-09-26, 12:20:26 | Üzenet # 2703 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
| KaraDani: ühh, és váltogatjátok az autókat a bajnokság alatt? szép mezőny, ebben vagy te a 14.???? anyámborogass...
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Hétfő, 2011-09-26, 12:25:51 | Üzenet # 2704 |
 Vezér-őrnagy
| KaraDani,
Kösz az infót! Tutira benézek azt nem ígérem, hogy végig követni fogom a futamot, de érdekel. Kéz és lábtörést!
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Hétfő, 2011-09-26, 12:28:48 | Üzenet # 2705 |
Bajnok
| Quote (dassved) ühh, és váltogatjátok az autókat a bajnokság alatt? szép mezőny, ebben vagy te a 14.???? anyámborogass...
Igen azért triangle cup, mert 3 autó lesz a 18 futam alatt, két hetente futamokkal. Első 6 mustang fr500s, második 6 az austrál V8 supercar bajnokságból a Ford Falcon V8, a maga 600+ lóerejével hátsó keréken , 3. még nem eldöntött. A futamok is váltakoznak, ez a 75 perces a normál 1x eres bajnoki pontokért, lesz sprint ami 2x30 perc versenyenként félpontokért (rajtsorrend fordítós mókával), és 2 órás endurance (na ezen fogok én meghalni ) 2x-es pontokért. A következő versenyhétvége suzuka lesz, ha minden igaz jön majd pályát tanulni a felkészülésre Michelisz Norbi is És arról is van szó, hogy a wtcc szezon után a holtszezonban egy-két bajnokin is indul majd, alig várom Itt egy hosszab interjú vele
Az üzenetet módosította KaraDani - Hétfő, 2011-09-26, 12:29:54 |
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-09-26, 16:20:38 | Üzenet # 2706 |
 Mormogi Papa
Üzenetek: 439
| Quote (sortiefish) Jeck és sorolhatnám, de a te esetedre pontosan emlékszem.
Attól még fájhat.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Hétfő, 2011-09-26, 16:50:33 | Üzenet # 2707 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
| Szia M4d!
Tudom hogy azt mondtad hogy senki ne írjon de én megkockáztatom! A kedvemért légyszíves azt próbáld még ki hogy egy másik patricíóra telepíted a modot teljesen csupaszon pluginok nélkül! A másik hogy azt nézd meg hogy egy másik mod is szaggat, pl. Porsche vagy ha meg van az alap rfactor akkor az azon lévő bármelyik mod! Mert ha nem akkor sajnos a mi modunkkal ütközik valami azt nem tudom mi, de a WINFOSNÁL sosem lehet tudni.Nekem is win7 van pluginok nélkül fut a mod és semmi bajom vele!
|
|
| |
örültmax | Dátum: Hétfő, 2011-09-26, 16:54:58 | Üzenet # 2708 |
 Alezredes
Üzenetek: 115
| Szian Sorti!Akkor rosszul nézted vissza a replay-t!Nem vittem el Dzsaver autojának sem a fél sem a negyed elejét!Hozzá sem értem!De én úgy gondolom a túlzásaitokbol nekem itt elég is volt!Én úgy döntöttem itt be is fejeztem a versengést veletek!Köszönöm az eddig együtt futott versenyeket!De most is végig olvastam egyesek siránkozásait,és nekem ebböl elegem lett!Állandoan óvni,meg siránkozni tudtok!ŐSZINTE TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!!!!!De én úgy érzem ez futamrol futamra egyre rosszabb!Komolyan már ha valaki picit megböki a másikat,ami azért ne tagadjuk a wtcc-ben elég sokszor előfordul,már az is "trancsirozásnak"minősül!Én ugy gondolom meg kell tanulni az ilyen helyzeteket elkerülni,de ha nem megy,akkor korigálni az auto mozgását!Ez mondjuk még nekem sem megy!De én nem is óvtam még egyszer sem!Pedig lett volna miért.De én ugy voltam vele egyszer talán elérek olyan szintre hogy le tudom reagálni a koccokat!Megforgattak,,mentem tovább s nem rinyáltam!Igenis aki a daráloban van,annak számolni kell az ilyen helyzetekkel is!Nem mehet mindenki elől,senkitől nem zavartatva!!!Isten lássa a lelkem,nem akarom dugót bántani,de már megint azon van kiakadva,hogy előtte öt autónyi távolságra történt esetet,nem tudta kikerülni,s valahány helyet visszaesett!Hát ez is nevetséges! Ha igy haladtok sebesség korlátozást kell bevezetni!Az élmenők közül kiemelném Ted-et ,Gábort,s Bécit!!Őket még nem nagyon hallottam siránkozni!!Vajon miért?Pedig ők is benne szoktak lenni a bulikban!Ezen el kellene egy pár személynek gondolkozni,még mielőtt teljesen szétzilálják a versenyt,meg a végeredményt!!Köszönöm hogy ezt végig olvastátok!!Ennyit szerettem volna hozzáfüzni az eddigiekhez!!További jo versengést kivánok minden versenyzőnek!!sziasztok
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Hétfő, 2011-09-26, 17:32:23 | Üzenet # 2709 |
 Vezér-őrnagy
| örültmax,
Kösz, hogy az én nevemmel fémjelzed a távozásodat. Azért gondold még át bár, ha ezt írtad akkor biztosan nem változtatod meg a véleményedet.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-09-26, 17:38:18 | Üzenet # 2710 |
 Mormogi Papa
| Quote (KaraDani) Ha valakit esetleg érdekel
Érdekel Dani! Nézni fogom, és drukkolok! Go!
|
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Hétfő, 2011-09-26, 18:43:37 | Üzenet # 2711 |
Címvédő
Üzenetek: 125
| Hajrá Dani!
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Hétfő, 2011-09-26, 19:46:07 | Üzenet # 2712 |
Bajnok
| Kösz! 30-an vagyunk már, eléggé izgulok
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Hétfő, 2011-09-26, 19:49:18 | Üzenet # 2713 |
 Vezér-hadnagy
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 709
| örültmax,
azért kérlek, ne vedd ezt annyira komolyan (én sem veszem halálosan komolyan, ha meglöknek hát meglöknek, van amikor én is koccolok másokat, ez benne van a pakliban, nem vagyunk profik és nem minden esetben hozunk jó döntés századmásodpercek alatt) tudom, most biztos minden kavarog benned és dühös vagy de rágd át magad az egészen még egyszer és a hétvégéid döntsd el, hogy folytatod-e nem szívesen veszítenék el egy versenyzőt sem (ezt egyszer már végigéltem(tük) tömegesen, nem kellene még egyszer)
szóval gondold át és dönts később
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Hétfő, 2011-09-26, 20:08:44 | Üzenet # 2714 |
 Vezér-hadnagy
| coast üzenete a VB topikból,
dassved!
Magában az ütközésben maximálisan igazat adok neked!
Csak mivel az első kanyarban ütköztünk így a második kanyarban már csak arra mentem hogy nehogy ütközzek valakivel, és mivel speederi csapattársam! volt mellettem őt néztem nehogy nekimenjek és már későn láttalak meg téged. Nyomtam én a féket csak már nem bírtam megállni, félrehúzni meg nem lehetett semerre (pláne speederi felé). Ha nagyon sarkalatosan nézzük speederi volt a hibás mert rá "vigyáztam"
De komolyra véve, viszem a balhét, teljesen igazad van, elnéztem. Bocsi!
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Hétfő, 2011-09-26, 20:10:48 | Üzenet # 2715 |
 Vezér-őrnagy
| Elkezdtem nézni, de jó volna tudni Dani milyen néven, nick-el futja a Triangle Cup-ot? Valaki?
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Hétfő, 2011-09-26, 20:15:47 | Üzenet # 2716 |
 Vezér-hadnagy
| sortiefish,
Karagithy asszem
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Hétfő, 2011-09-26, 20:17:59 | Üzenet # 2717 |
 Vezér-őrnagy
| kösz kezdődik a rajt
Karagity Dani 26. most valamiért ki kellett állnia a boxba, de azt egyenlőre még nem tudni, hogy miért.
Az üzenetet módosította sortiefish - Hétfő, 2011-09-26, 20:45:36 |
|
| |
KaraDani | Dátum: Hétfő, 2011-09-26, 20:50:16 | Üzenet # 2718 |
Bajnok
| Hát ez ennyi volt, pedig milyen szépen indult. 0,25 el pb quali, versenyen frankó 8 hely, erre kiforgattak, majd belémrongyoltak hátulról, autó totálkár. Kiraktam boxba (lehet, csak rászámol egy rakat időt a vontatásra), akkor már kereket is cseréltem, meg tankoltam, hogy végigmegyek most már, aztán amikor utólértem a 25.-et annyira lassú volt hogy bementem mellé kanyargósabb részen és összeakadtunk, várnom kellett volna, még egy kicsit Sebaj kezdésnek jó volt, váltást se rontottam, pedig egy hete se, hogy H váltózok
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Hétfő, 2011-09-26, 20:56:57 | Üzenet # 2719 |
 Vezér-őrnagy
| KaraDani, No problem Dani! Máskor is jelezd, ha lesz ilyen közvetítős futamod.
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Hétfő, 2011-09-26, 21:16:56 | Üzenet # 2720 |
Ezredes
Üzenetek: 242
| Dani lenne egy kérdésem. Az iRacing nehezebb, jobb, valősághűbb, mint az rFactor. Érdemes kipróbálni? stb..
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Hétfő, 2011-09-26, 21:44:36 | Üzenet # 2721 |
Bajnok
| DAeRK: Nehezebb azt mondjuk, hogy relatív, rFactorhoz is vannak nagyon durva modok Az, hogy jobb-e megint szubjektív, mindkettőnek megvannak az előnyei, rFactornak az olcsósága, és a rengeteg mod. Élethűség az ami nem kérdés, iRacingben a pályák lazerscanneltek 1:1 az egyben minden megegyezik az igazival, az autók licenszeltek. Nascarosok, Indycarosok többen ezzel edzenek. Ami előnye emelett, a folyamatos szankcionált versenylehetőség, értsd órnáként futamok akár, erős mezőnnyel a világ minden tájáról, és nincsenek barmok akik szétcseszik a versenyt. Hátrány az, hogy "drága" 7,5-12$/hó, az előfizetés hosszúságától függően. Illetve az alap autók és pályák után 12$/autó 15$/pálya.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-09-26, 21:45:05 | Üzenet # 2722 |
 Mormogi Papa
| Dani drukkoltunk neked sokan!
Legközelebb több szerencsét, és told neki, mint snájdigmenkű.
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Hétfő, 2011-09-26, 22:10:00 | Üzenet # 2723 |
Bajnok
| Köszi JJ, nagyon jól esett, de tényleg Alig várom, hogy fent legyen a közvetítés letölthetőben, kíváncsi vagyok egyben az egészre, nem igazán bírtam rendesen odafigyelve nézni, még a kiesés után sem, eléggé túl voltam pörögve
|
|
| | |
KaraDani | Dátum: Kedd, 2011-09-27, 00:30:17 | Üzenet # 2725 |
Bajnok
| Hát igen, ez nem stimmel nálad:
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Kedd, 2011-09-27, 00:59:11 | Üzenet # 2726 |
 Generalisszimusz
Üzenetek: 687
| KaraDani, na most meg az a nagy büdös helyzet, hogy 2.0 X4-et ír ki ez a szar.
Ráadásul a 320 Gb-os Samu vinyóm RAW módra váltott . Miért érzem azt, hogy ehhez a kva alaplapnak van köze .
Update:
Kikaptam a 320-ast, aztán bekapcs. Kiírja, hogy x16. Kikapcs gép samu vissza, erre konzisztencia vizsgálat. Nem megy CHKDSK leáll. Anyád. testdisk-el sem tudtam visszahozni. Gép kikapcs, samu ki, gép vissza és azóta vagy 4x indítottam újra és továbbra is csak x4 ez a kcsg . Komolyan kibszom a g*cibe már.
Nézhetek alaplapot. Fasza .
Ja és ha már lúd, legyen kövér, a 320-on volt a Factor mindenestől. Éljen!
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Kedd, 2011-09-27, 06:07:48 | Üzenet # 2727 |
 dugo mester
Üzenetek: 359
| Quote (m4dm3n) Ráadásul a 320 Gb-os Samu vinyóm RAW módra váltott
A SATA kábel fasza? Ha emlékszel, nekem is hasonló problémám volt anno. Először lassú volt az egész, utána win sem töltött be - konzisztancia vizsgálat órákig, majd fel sem ismerte a vinyót csak valami RAW módban. Mielőtt új alaplapot veszel, azért próbáld meg másik kábellel
Az üzenetet módosította dugojancsi - Kedd, 2011-09-27, 06:19:04 |
|
| |
m4dm3n | Dátum: Kedd, 2011-09-27, 08:07:52 | Üzenet # 2728 |
 Generalisszimusz
| dugojancsi, SATA kábelt is cseréltem, de maradt RAW módban. Igazából ez nem érdekel, ez a legkisebbik gondom. A nagyobb az, hogy most reggel meló előtt bekapcsoltam a gépet és a GPU-Z már csak x1 módot írt ki .
Na most vagy az alaplapom szar (dejó!), vagy a vga-m (és mégmilyenjó!) >) . Megvagyok áldva esküszöm!
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
spdri | Dátum: Kedd, 2011-09-27, 08:18:55 | Üzenet # 2729 |
Ezredes
Üzenetek: 229
| ((((M4dm3n, ha több pci-e slot van az alaplapodon, akkor nem mindegyik tud(hat)ja a x16-ot, de feltételezem, hogy a megfelelő slotban van a kari, viszont megírtam hátha mégsem ))))
Az üzenetet módosította spdri - Kedd, 2011-09-27, 08:20:28 |
|
| |
m4dm3n | Dátum: Kedd, 2011-09-27, 09:00:03 | Üzenet # 2730 |
 Generalisszimusz
| spdri, 1 db PCI-E 2.0 x16 van az alaplapon, szóval ez sem nyert . Most beszéltem haverommal, aki annyi "jóval" kecsegtetett, hogy csak na. Valószínűleg alaplapnak kampó. Örülök neki, mert vehetek újat, ha minden igaz . Hóvégén . Dejó!
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Kedd, 2011-09-27, 09:15:41 | Üzenet # 2731 |
 Vezér-őrnagy
| m4dm3n,
Nem tudom milyen értékű a lapod, de a VGA-ból kiindulva lehet megérne 1 kérdést javítható-e. Telefonon megkérdezheted. Ha érdekel küldök pü-ben egy linket egerben van egy jó számtech bolt, üzlet olyan szinten javítanak minden alaplappal kapcsolatos meg egyéb nyáklappal kapcsolatos dolgokat (országos szinten) alkatrész beültető géppel csinálják chipeket is tudnak cserélni meg mindent amit be lehet szerezni. Pestről is szoktak hozzájuk hozni cuccokat (laptop alaplapot, plazma tv-t stb.) és nem is drágán javítanak.
|
|
| |
InHell | Dátum: Kedd, 2011-09-27, 10:31:28 | Üzenet # 2732 |
 Alezredes
Üzenetek: 106
| m4dm3n, előtte én egy haver VGA-ját beraknám, hogy az is 1-2x-es módban megy-e, mert ha igen akkor valszeg az alaplap romlott el. A te VGA-dat is be kéne rakni haver gépébe, ott megy-e rendesen.
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Kedd, 2011-09-27, 10:40:40 | Üzenet # 2733 |
 Generalisszimusz
| InHell, haverom estefelé jön át a 9800 GT-jével, ami nála tuti hogy x16-ban megy (sajátgépében), mivel tegnap megkérdeztem tőle. Egyelőre én is itt tartok, hogy próba vga, aztán majd kiderül. Ha az is gáz, akkor lap ki és megy vissza garba.
sortiefish, árát már nem tudom, meg nem is lehet kapni. Gigabyte GA MA770 UD3 rev.2.0 a típusa. Én talán valami 20k-ért vettem ~2 éve. Kösz az ötletet, de megmondom őszintén én ilyen mélyen nem megyek bele . A végén még többe kerülne a leves, mint a hús, na meg valószínűleg hetekig nem lenne gépem. Az meg nem pálya . De jó tudni, hogy tudsz ilyen lehetőséget. Ezt majd észben tartom .
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Kedd, 2011-09-27, 12:09:41 | Üzenet # 2734 |
 Vezér-őrnagy
| m4dm3n, OK! Csak egy javaslat volt. Jobbulást a gépednek is!
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Kedd, 2011-09-27, 15:52:23 | Üzenet # 2735 |
 Generalisszimusz
| sortiefish, köszi . Pár órán belül kiderül, hogy hol a gond.
|
|
| |
wenizolika | Dátum: Kedd, 2011-09-27, 16:44:15 | Üzenet # 2736 |
 Hadnagy
Üzenetek: 67
| Hi !! A főszponzorom az eddigi eredménytelnségre hivatkozva megvonja az e heti veresenyen való indulásomat! Mivel úgy vették észre hogy ebből igencsak sok fogy...
Az üzenetet módosította wenizolika - Kedd, 2011-09-27, 16:48:59 |
|
| |
sortiefish | Dátum: Kedd, 2011-09-27, 17:12:19 | Üzenet # 2737 |
 Vezér-őrnagy
| wenizolika, Lájkolom én is a Löwenbräu-t! No, meg úgy álltalában a sert!
|
|
| |
Jeck | Dátum: Kedd, 2011-09-27, 18:34:52 | Üzenet # 2738 |
 Mormogi Papa
| Quote (wenizolika) A főszponzorom az eddigi eredménytelnségre hivatkozva megvonja az e heti veresenyen való indulásomat!
Már megijjedtem Zolika, hogy kit kergetek majd. Én mondjuk boros vagyok, de nem vetem meg a sört sem.
|
|
| |
Dodi | Dátum: Kedd, 2011-09-27, 19:05:32 | Üzenet # 2739 |
 Ezredes
Üzenetek: 209
| m4dm3n!
Nézd meg az alaplapodon, hogy a kondenzátorork nincsenek-e felpuposodva, mert akkor egy cserével megúsznád, párszáz forintból... ha ez a probléma, tudok segiteni
|
|
| |
Béci | Dátum: Kedd, 2011-09-27, 20:45:21 | Üzenet # 2740 |
 BikerBoy
Üzenetek: 118
| Sziasztok!!! Ezt a videót találtam a youtube-on böngészve!!!:) Lehet hogy már sokan látták, de jobb többször mint egyszer sem!!!
Jó szórakozást hozzá!!!
http://www.youtube.com/watch?v=0tEHQJn_hxo
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Kedd, 2011-09-27, 20:58:17 | Üzenet # 2741 |
 Vezér-őrnagy
| Béci, WTF, ez valami joke.? Ha nem joke akkor sry fasza kis film. Az is lehet nekem is gallyra ment az alaplapom vagy a VGA-m, mint mad-nek.
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Kedd, 2011-09-27, 21:02:44 | Üzenet # 2742 |
Bajnok
| Red Bull + Coulthard Amúgy jó film, csak nem tetszik az autó
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Kedd, 2011-09-27, 21:04:24 | Üzenet # 2743 |
Ezredes
Üzenetek: 242
| Ez egy nagyon király videó !!!
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Kedd, 2011-09-27, 21:15:29 | Üzenet # 2744 |
 Vezér-őrnagy
| Bakker! Megnéztem újra és nem tudom mi történt az előbb. Ebből már úgysem jövök ki jól, de azért megpróbálok. Mikor először néztem gőzöm sincs mit vagy, hogy indítottam el, de autót azt nem láttam csak a bikákat meg a tályat az autónak meg hol a szárnyából egy kis részt meg hol a kerekét ilyesmik. Csak találgatni tudtam, hogy ez F1 vagy valami rally autó akar lenni. Szal így már, hogy láttam a teljes filmet tetszik nekem is. Kösz az up-ot!
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Kedd, 2011-09-27, 21:23:28 | Üzenet # 2745 |
 dugo mester
Üzenetek: 359
| Quote (Dodi) a következő pedig egy videó kivágásra érdemes poénos jelenet, csak én nem tudom megcsinálni, ha vki megtenné, megköszönném 2. futam, 2. kör, 1 perc 10 mp
Itt az ominózus eset:
Büszke nem vagyok rá, de Oxy tanárian bújt be, még a visszapillantóra is figyelt
Az üzenetet módosította dugojancsi - Szerda, 2011-09-28, 06:19:28 |
|
| |
KaraDani | Dátum: Kedd, 2011-09-27, 21:30:24 | Üzenet # 2746 |
Bajnok
| Teljesség igénye nélkül a kedvenceim a poénos F1 reklámok közül, hátha valakinek mutatok újat : link link link
Ez nem poénos de ez a kedvenc link
|
|
| |
Dodi | Dátum: Kedd, 2011-09-27, 21:52:59 | Üzenet # 2747 |
 Ezredes
Üzenetek: 209
| dugojancsi
az tetszik benne, ahogy eljön alattam Oxy :-)
és nem a baleset miatt :-)
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Kedd, 2011-09-27, 21:58:39 | Üzenet # 2748 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (KaraDani) hátha valakinek mutatok újat
Olyan vagyok, mint egy újszülött.
Mind tök jó és csak a kedvencedet láttam eddig. A viccesek meg tényleg poénosak a szaunás.
|
|
| |
Greg | Dátum: Szerda, 2011-09-28, 05:11:08 | Üzenet # 2749 |
Hadnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 65
| Udv mindenkinek, lassan visszaterek, Satan_Claus torolve lett szerintem
Egy kis problemam van a kormanyommal pillanatnyilag. Vettem egy hasznalt momo-t, aminek a gazpedalja szar. Ha benyomom kb 30-40%-ig, mar padlogaznak erzekeli. Momo tulajokat kerdeznem, hogy ez normalis-e. Irtam annak is, akitol vettem, ezt valaszolta: (tudom, nem illik, de megosztom): Nekem is ilyen volt, néhány játékon belül lehet rajta finomítani. (pl rFactor) Azt hittem, hogy csak én nem tudom beállítani, mert egy idő után meguntam, és úgy hagytam, de ezek szerint nem. Valószínüleg konstrukciós hiba, vagy egy átverés, amit a gyártó talált ki, hogy jobban néz ki, ha ekkora útja van, de a valóságba nincs ekkora. Én mechanikusan oldottam meg a problémát úgy, hogy egy gyufásdobozt tettem a pedál alá és így lerövidült az útja de legalább ha megakad, csak az a padlógáz. Nekem így teljesen élvezhető volt.. Na fasza. Szoval, vigyem vissza?
G
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Szerda, 2011-09-28, 06:28:49 | Üzenet # 2750 |
 Vezér-őrnagy
| Greg,
Az biztos, hogy nem normális. A Logitech Momo Racing Tulajdonságaiban ahol kalibrálni kell a kormányt nekem a pedálok kalibrálásánál arányosan leng ki a mutató mikor teljesen ki van nyomva a fék és gáz pedál akkor ér el a mutató a legszélső piros vonalig azaz 100%-ig.
Én sem értek amúgy hozzá így segíteni nem tudok esetleg ezen a linken nézd meg. Nem tudom, hogy a tulaj szedte-e már szét, de gondolom igen én ez alapján szétszedtem, hogy kitakarítsam a múltkor, mert nekem meg állandóan világított a féklámpa azóta jól működik, fújtam rá kontakt sprayt meg összeraktam és annyi. Amúgy elvben elromlanak egy idő után a MOMO-k pedáljai, de én eddig pont azt olvastam, hogy hiába nyomod ki teljesen a pedálokat csak 70-80%-os lesz a pedálok teljesítménye.
MOMO
|
|
| |
|