Nyitólap

Regisztráció

Belépés
Kedd, 2025-06-24, 23:42:49 | Üdvözöllek Vendég
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 8 / 8
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
Bajnokság 2.0: észrevételek, javaslatok, ötletek
NeuroDátum: Szombat, 2011-04-02, 13:02:18 | Üzenet # 1
Vezér-őrnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 398
Ide várunk mindenféle építő jellegű kritikát, javaslatot, ötletet, egyszóval mindent, amivel kapcsolatban esetleg változtatást szeretnétek látni.
Offolást mellőzzük, ha lehet! Ha nem, akkor is!

sortiefishDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 19:49:45 | Üzenet # 351
Vezér-őrnagy
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 340
Quote (oxykirally)
De könyörgöm!!! Szavaztak 11 az új módra, úgy hogy azt ki sem próbálta senki, sőt csak most lett kiadva. Kicsit "nonsens"

Quote (oxykirally)
Én nem szeretnék kihagyni egy hónapot és csak szeptemberben kezdeni az új szezont, legyen 2 hét szünet, és aztán indulhat újra.

Elvben a 2011-es mod-nak jobbnak kellene lennie.
Gondolom mielőtt azzal menne a bajnokság le lesz tesztelve.
20-25 játékossal gondolom off és online nem nagy kunszt kiszűrni a hibáit, ha vannak.
Lehet, hogy emiatt nem kellene siettetni a 3. szezont és megvárni vele a szeptembert.
Ahogy olvasom így se kell attól tartani, hogy programok nélkül maradunk.
A legfontosabb, hogy a WTCC futamok ne szűnjenek meg nekem jó a mostani is, de én is a 2011-re szavaztam bízva abban, hogy még jobb lett, mint az előző. De lehet, hogy meg kellene várni az rfactor2-és akkor cserélni le a mostani modot.

m4dm3nDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 21:28:08 | Üzenet # 352
Generalisszimusz
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 687
Én teszteltem az új WTCC modból egy előzetest és számomra teljesen rendben volt ok . Letöltöm amit Ted belinkelt aztán majd tesztelgetem mi a helyzet.

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

rocknrollaDátum: Hétfő, 2011-07-18, 06:02:45 | Üzenet # 353
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
Porsche Cup!!!! Nyam Nyam! booze heart hands love respect smok up v

rocknrollaDátum: Hétfő, 2011-07-18, 16:16:28 | Üzenet # 354
Vezér-őrnagy
Ted az őszi lebonyolítással kapcsolatban kérdezném hogy:
1: ez már a 2011 mod-hoz tartozó pályacsomagból van?
2: egyéni döntés alapján készült?
3: képezheti-e a szó nemes értelmében vita tárgyát?

Ted-MosbyDátum: Hétfő, 2011-07-18, 18:06:52 | Üzenet # 355
Vezér-hadnagy
Üzenetek: 709
Quote (rocknrolla)
Ted az őszi lebonyolítással kapcsolatban kérdezném hogy:
1: ez már a 2011 mod-hoz tartozó pályacsomagból van?
2: egyéni döntés alapján készült?
3: képezheti-e a szó nemes értelmében vita tárgyát?

1. egy része a WTCC 2011,másik részét én válogattam
2. igen egyéni döntés alapján készült,se fal, se bugok se semmi más zavaró tényező nincs benne
3. nem igazán szeretném sem azt,hogy szavazzunk, sem azt, hogy vitatkozzunk róla, elmenne vele legalább 2 hét és még mindig nem tartanánk sehol (ez a tapasztalatom szavazási kérdésekben), a legjobb és legegyszerűbben vezethető, kezelhető pályákat szedtem össze, itt már nem lehetnek, olyan gondok, mint vasárnap

kiegészítés:
WTCC 2011 mod by rizke

+ jól sikerült mod
+ minden autó tökéletesen működik,teszteltem
+ hangok, ablakok, autók ereje is rendben van

- csak 4 fajta autó (chevy, seat, volvo, bmw)
- eddig egyforma fizikájú autókkal mentünk, itt nem ugyanaz mindegyik
- kicsit "sínautós"

ez még gondolkodás tárgyát képezi,lehet, hogy marad a régi 2.12 mod és mindenki új fajta autót és festést választ magának

örültmaxDátum: Hétfő, 2011-07-18, 20:05:41 | Üzenet # 356
Alezredes
Üzenetek: 115
Ez nekem is nagyon tetszik! biggrin Mármint az ötlet hogy csak 4 tipus legyen,s ne egyforma fizikumu! smile Igy egyre inkább haladunk hasonloságban az eredeti Wtcc-hez! biggrin Beszéltük dassved-del is,hogy addig nem csinál skint a Hondára még el nem dől marad e az őszi szezonra.Szerinted kb mikorra lesz döntés?

Ted-MosbyDátum: Hétfő, 2011-07-18, 20:16:48 | Üzenet # 357
Vezér-hadnagy
Üzenetek: 709
örültmax,

augusztus 15.-ig mindenképpen lesz döntés

ChosenDátum: Hétfő, 2011-07-18, 21:51:37 | Üzenet # 358
Hadnagy
Üzenetek: 50
WTCC 2011 Neuro véleménye nem túl jó, lehet, hogy inkább visszalépés lenne a skinektől eltekintve?

rocknrollaDátum: Kedd, 2011-07-19, 06:03:48 | Üzenet # 359
Vezér-őrnagy
Én is olvastam Neuro reakcióját, és hát elég lehangoló.
Engem az rettentett el leginkább hogy azt írta hogy elég arcade a fizikája.
De részemről mindegy melyik mod marad.

dzsavermadarDátum: Kedd, 2011-07-19, 08:38:21 | Üzenet # 360
Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
Nyilván ki kell próbálni a 2011-es modot, és csak azután érdemes nyilatkozni/szavazni.
Ahogy időm engedi, meg is teszem.
Véleményem az egyébként, hogy nem lehet "egetverő" különbség a mostani mod-unk, és a 2011-es között.

Amit most használunk, az már eléggé kipróbált, jól működő, és ha azt vesszük, csak pár hónapja használjuk.
Nem mondhatjuk, hogy elnyűttük.
Jól ismerjük, festések is rendben vannak (változtatni bármikor lehet persze az új bajnokság előtt)
Nem látom értelmét, hogy lecseréljük egy kevésbé kipróbált változatra.

Tulajdonképpen a 2011, az nem egy "javított változat", hanem egy valamiben megváltoztatott mod, és mivel most készült, így 2011 lett a neve. (gondolom én)

Ha változtatni akarnánk, akkor legfeljebb egy másik "touring mod"-ra lehetne, amiben más autó/autók vannak.
Mivel itt a többség a WTCC-nél akar maradni, így ez a változat nem sok eséllyel kecsegtetne. (gondolom én)
Erre lenne jó pl. a "fun"

"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."

m4dm3nDátum: Kedd, 2011-07-19, 10:22:59 | Üzenet # 361
Generalisszimusz
dzsavermadar, én tegnap próbálgattam a 2011-es modot és hát egyelőre nem tetszik. Nem tudom megfogalmazni pontosan, de valahogy nem az igazi. Köridőket sem tudok senkinek írni, mert csak alapsetup-al toltam 5-5 kör mind a 4 márkával. Ami biztosra nem tetszett az, hogy a Volvo-nak iszonyat rossz hangja van sad . Valamint ha be van kapcsolva a Limiter, akkor megint van az a kerregő hang. Tudom ez kis gond, mert kivehető vagy letiltható (vagy mi biggrin ), de akkor is.

Fizikai különbségeket annyira nem vettem észre, de a Cruze nekem többször RWD-ként viselkedett, holott nem is az smile . Ja és Ted jól írta: sinautós nekem nagyon az egész.

De még nem szavaztam a megfelelő topikba, mert adok még egy hetet neki aztán döntök smile . Erősen hátrányból indul mondjuk nálam a 2011, de nem adom fel smile .

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

oxykirallyDátum: Kedd, 2011-07-19, 15:43:58 | Üzenet # 362
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
Én már mentem vele 1-1 mért kört, 1 Surfersban, ahol alap setuppal 51 elejét mentem, tehát kb 3,5 mp gyorsabb mint a mostani. Aztán az este mentem egy mért kört alap setuppal Tobanban, 38,2,
Mind2 kört a Chevyvel toltam

OxyKingRing

oxykirallyDátum: Szerda, 2011-07-20, 20:01:29 | Üzenet # 363
Vezér-őrnagy
Nem találtam más topikot, ahová beillesszem a PING javító programot, a csevegőben hamar lemorzsolódik, ezért hát ide írtam.
Ezt a programot azért ajánlom, mert volt pár alkalom, amikor sokan voltunk és bizony volt lag bőven, ha jól tudom, akkor pont a PING magas értéke miatt. Én használom, szerintem sikerrel, és nem kell hozzá semmi szakértelem, tehát bátran ajánlom minden "Júzernek".
Amit még szeretnék kérni, hogy amikor szerverre jövünk, (és tegyük ezt minél sűrűbben), kapcsoljuk ki az MSN? Skype, vagy hasonló programokat, ami állandóan használja a netet. A Torrent tapasztalatom szerint nem zavar nagyon, abban az esetben ha féket iktatunk be, azaz a fel/le sebességet korlátozzuk 60-70 %-ra.
innen lehet letölteni a cFosSpeed nevű kis alkalmazást, amely nemcsak az online játékban segít, hanem az internet sebességet is optimalizálja.
Kicsit bővebben a cFosSpeedról.
Ha valamiben tévedtem, kérlek javítsatok ki!

OxyKingRing

dassvedDátum: Szerda, 2011-07-20, 20:22:29 | Üzenet # 364
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
Oxy, szerintem a torrent lassít, ki kell azt inkább kapcsolni, jobb a békesség/sebesség!

örültmaxDátum: Csütörtök, 2011-07-21, 03:46:21 | Üzenet # 365
Alezredes
Üzenetek: 115
Igaza van dassvednek!Nálam is az kavarja meg leginkább! biggrin Mivel más netes alkalmazást nem használok! wink De azért köszi a cfosspeed-et!

sortiefishDátum: Csütörtök, 2011-07-21, 10:29:14 | Üzenet # 366
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 340
Ezt már Ted is kérte többször, de a torrentet tényleg jó lenne leállítaná mindenki mikor online játszik!!!

m4dm3nDátum: Csütörtök, 2011-07-21, 10:47:08 | Üzenet # 367
Generalisszimusz
sortiefish, nem csak a torrent klienst smile . WLM, Skype, Xfire vagy bármi ami hálózati forgalmat generál. Ha valakinek gubancos a dolog, akkor még a vírusírtót is lehet addig tíltani, vagy legalább a real-time protection-t kikapcsolni smile . Nekem Avast van fent, de azzal nincs gondom. Pingem sem szokott magas lenni (factorban eddig a max. olyan 35-40 ms volt, Cod4 mulitban meg olyan 15-25 ms körül járkál biggrin ).

JeckDátum: Csütörtök, 2011-07-21, 11:00:32 | Üzenet # 368
Mormogi Papa
Üzenetek: 439
Ted letöltöttem a három fájlt.
Mi kell hozzá még?

Ki akarom próbálni. biggrin

Mityu_76Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 13:53:23 | Üzenet # 369
Őrmester
Üzenetek: 31
Érdeklődöm, hogy a vb mit alkotott a múltheti futammal kapcsolatban........ csak mert sem ponttáblázat sem eredmény nincs még.....

dzsavermadarDátum: Csütörtök, 2011-07-21, 14:00:26 | Üzenet # 370
Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
Mityu

Ott van a főoldalon, a hírekben. Törölték, újra futjuk.
Az időpont is ott van, fejből nem tudom.

"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."

oxykirallyDátum: Csütörtök, 2011-07-21, 14:03:03 | Üzenet # 371
Vezér-őrnagy
Quote (Mityu_76)
Érdeklődöm, hogy a vb mit alkotott a múltheti futammal kapcsolatba

Surfers P. hirek!
sad ezt nem értem, hogy miért kell ismét lefutni, többen is mondták, hogy ez nem nekünk való pálya, de mindegy sad
Számomra lefutott az a verseny! Min2 futamon elindultam, nem hiszem, hogy még 1x meg akarom ismételni....idegbeteg egy pálya

OxyKingRing

Az üzenetet módosította oxykirally - Csütörtök, 2011-07-21, 14:06:54

Mityu_76Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 16:10:17 | Üzenet # 372
Őrmester
Üzenetek: 31
tényleg ott van...... le is írtam a véleményem oda .........

• Oldal 8 / 8
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
Keresés:

Copyright MyCorp © 2025
Az oldalt a uCoz rendszer működteti