Dühöngő
| |
Neuro | Dátum: Vasárnap, 2011-05-01, 21:13:11 | Üzenet # 1 |
 Vezér-őrnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 398
| Azért lehetőleg emberi hangnemben tegye mindenki.
|
|
| |
adyz | Dátum: Hétfő, 2011-05-16, 11:10:05 | Üzenet # 51 |
 Hadnagy
Üzenetek: 69
| azért a többszöri irányváltoztatás elég gané védekezés...
az autós legjobb barátja a wd-40 és a féktisztító spray || "WRC is for boys. Group B was for men."
|
|
| |
Neuro | Dátum: Hétfő, 2011-05-16, 11:29:33 | Üzenet # 52 |
 Vezér-őrnagy
| Így van, rohadjak meg. A pálya jobb oldaláról átmentem balra (egy irányváltás, amennyiben nem vesszük kanyarnak az enyhe ívet), majd az ív miatt kicsit közép felé, de onnan visszahúztam balra, ahol voltam. Azért had ne kérjek már elnézést. Kanyar ívhez meg én voltam elöl, sz'al... többi nem érdekel, ha ez unfair, akkor majd mutatok én durva unfair dolgokat, amik a versenyen történtek. Csak nehogy Paja is szerepeljen...
|
|
| |
PaJa1 | Dátum: Hétfő, 2011-05-16, 12:40:14 | Üzenet # 53 |
Őrnagy
Üzenetek: 87
| Amikor kihúzok mögötted jobbra, akkor te is jössz szépen jobbra (itt egy enyhe balosban megyünk), megyek balra te is mész balra, ez már több 1nél. Kanyarhoz te voltál előrébb ezért jogod van megválasztani honnan fordulsz rá, de először úgy csinálsz, hogy a belső, szűk ívet fogod védeni majd kimész balra, hogy akkor mégis csak a külső. A magas ló meg a fórumbeli lekezelő írásmódra vonatkozik. Szerepeltess nyugodtan, nincs semmi rejtegetni valóm a tegnapi futamokról, ha találsz valamit oszd meg velem is, hogy tanuljak belőle és legközelebb jobban figyeljek rá. Nem kell fáradni a videózással, elég a verseny száma, kör, ki és a kb. mikort leírni vagy csak simán current time és autó. Az üvegeitek meg mitől különböznek? Neuroé sokkal világosabb, átlátszóbb a másik kettőnél.
|
|
| |
Neuro | Dátum: Hétfő, 2011-05-16, 12:47:47 | Üzenet # 54 |
 Vezér-őrnagy
| Annál komolyabbat nem tudok mutatni, mint amiért te pattogtál azonnal, de olyanból tudnék párat. Csak én nem hiszem, hogy annak volna értelme. Az üvegeink egyformák, csak az én kocsibelsőm fehér (azóta ezt már kiszedtem, azt hittem, ha a szerveren nincs rajta, akkor másnak se), lehet hogy amiatt látszik másképp. A 2.12 full verzióban szintén nincs benne. Bár továbbra sem értem ez miért zavar, szerintem semmi köze a versenyzéshez.
|
|
| |
Sup | Dátum: Hétfő, 2011-05-16, 14:19:58 | Üzenet # 55 |
 Őrmester
Üzenetek: 30
| Én csak annyit jegyeznék meg, hogy a második futam felvezető körében Zsombor mögülem indulva nekem jött az utolsó előtti kanyarban. Biztosan euforiájában tett ilyet (persze lehet, hogy én mentem lassan), hogy nyert az első futamon. A kocsi nekicsúszott a korlátnak, jókorát csattant az orra, de egyenesbe tudtam húzni. Ettől kezdve viszont sokkal nehezebben fordult, körülbelül úgy, mint egy Kamaz, amiben nincs szervokormány. Nyilván nem sok értelme van az olyan mondatoknak, hogy mi lett volna, ha....egyébként sem vitázni akarok, csak megjegyezném, hogy jó lenne az ilyesmit elkerülni. Egy kis odafigyeléssel lehetne is talán. (Direkt ezért nem megyek full gázzal bele az első kanyarokba, de ugye sokan- akinek nem inge nem veszi magára - Need for Speed módra már az első kanyarokban előnyt akarnak szerezni, mondván ezek túraautók és oda és akkor és olyan sebességgel teszik be a kocsijuk orrát a másik mellé, ahol, amikor és amekkora sebességgel ott nem tudnának elmenni, egyszerűen azért, mert nincsenek pozícióban. Aztán jön a csattanás, a kiforgatás, a lezúzás és a sok személyeskedésbe torkolló vita. Én is löktem meg embereket tegnap és engem is löktek meg, ezek beleférnek, amikor igyekszünk pozíciót szerezni, de az már nem, amikor olyan sebességgel esek be a másik mellé, hogy a fal, vagy a másik autója képes csak megállítani...)
|
|
| |
Jeck | Dátum: Csütörtök, 2011-06-16, 18:07:27 | Üzenet # 56 |
 Mormogi Papa
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 439
| Oxy most tudok írni. Rendesen elbeszélgettünk egymás mellett. Sajnálom, hogy nem értetted, bár privibe leírtam neked.
De részemről semmi gond. Nincs bennem tüske. Béke.
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 19:16:46 | Üzenet # 57 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
| 1...2...3...4...5...6...7...8...9...10...11...12.../......./...96...97...98...99...100 és még párszor elszámolok még......
OxyKingRing
|
|
| | |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 19:43:02 | Üzenet # 59 |
 Mormogi Papa
| Matekórát tart.
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 19:58:38 | Üzenet # 60 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 340
|
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 20:22:30 | Üzenet # 61 |
Bajnok
Üzenetek: 345
|
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 21:59:04 | Üzenet # 62 |
 Mormogi Papa
| Oxy a mai napig mellébeszélsz, és ahogy látom engem hibáztatsz. Én próbáltam közeledni, és ha itt kicsit visszaolvasol bocsánatot is kértem.
Ha te elolvasod amit írok, és azt gondolod nincs összefüggés, akkor mindjárt bennem keresed a hibát. Amikor már túlzásba vitted a csicsázást, akkor gondoltam egy teljesen más fekete-fehér autót fogok csinálni, csak magamnak. Amit végül megcsináltam, a szakítás után.
Utoljára írom: Amikor megsokalltam a szüntelen festegetést, írtam neked, hogy nem tetszik. Vagy kilépek, vagy festek egy más autót, mert vagy legyünk egyformák, vagy egyáltalán ne, és akkor azt festesz amit akarsz. Akkor lebeszéltél a tervemről, és azt ígérted, ha még festesz kidobhatunk a csapatból. Aztán jött a smile.
Én meg léptem. Ha akarod számolj. Ha akarod elmegyek innen, de amit te csinálsz az sok. És akkor te tiltasz le, hogy ne írhassak privit neked a PH-ra. KB 3 A4-es oldalt írtam, amire azt válaszoltad, hogy: -Nem érted.
Én meg csodálkozok. Soha egyetlen durva szót, vagy bántást nem kaptál tőlem.
Amikor kerestük a közös smile-t, akkor belinkeltél egy képet az autódról, aminek a hátsó ablakában ott vigyorgott az a smile, ami miatt én azonnal léptem. Mert megértettem, hogy kérésem ellenére tettél, de innentől ez nem csapat.
Mégis mit vártál, hogy mit cselekszem? Nem értelek. Megbeszélés helyett mellébeszélést kaptam tőled.
Ennyi dióhéjban.
Aztán írtam privit, hogy megbeszéljük. Te letiltottál, és még te vagy dühös. Nem értelek komolyan mondom. Azt se, hogy miért akartad a levelezésünket kérdezésem nélkül idegenekre bízni. Ez van.
Viszont lásd, hogy csupa jóindulat van bennem, most itt mindenki előtt bocsánatot kérek tőled. Sajnálom, hogy nem értettelek meg, és sajnálom, hogy ide jutottunk.
Most van egy most érettségizett 18 éves barátom, és csapattársam, akivel mindent meg tudok beszélni.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Kedd, 2011-06-28, 19:15:47 | Üzenet # 63 |
 Vezér-hadnagy
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 709
| oxykirally hozzászólása a VB topikból,
Sajnálatos módon, nagyon-nagyon csalódtam a döntéshozókban. Egy olyan szituációban ahol jóval előttem, másvalaki elindított egy láncreakciót, (és ezzel nem akarok senkit hibáztatni, vagy felelősségre vonni, félreértés ne essek!!!!)előttem 4 versenyző koccan, én vagyok az 5. és én húztam a rövidebbet, visszaestem utolsónak, majd egy számomra érthetetlen óvás miatt kapok még 20mp büntetést. Leszarom a pontokat! Tudjátok, nem akarata soha óvást benyújtani, sőt minden alkalommal elfogadtam a Tisztelt VB döntését egy alkalommal sem szóltam hozzá, pedig nem mindig néztétek át alaposan a dolgokat és az esetek nagy % adnak igazat az óvó félnek, mégis elfogadtam, mivel nem a pontszerzés a célom, hanem a jó versenyzés, a társaság, a szórakozás, az adrenalin,a torokba-szívdobogás. a 300/150 vérnyomás! Egy ideje itt vagyok köztetek, néhány versenyzővel sikerült személyesen is megismerkedni, de mindeddig csak egy versenyző óv meg szinte minden alkalommal már amikor emlékszik, hogy kilépett vagy nem a ligából , jön vagy nem. Igaz nem csak engem óv, hanem mindenkit aki 10 m körzetében van! Ezennel szeretném benyújtani első és remélem utolsó óvásom JJ ellen, 2 futam, 1 kör, 1.35, szándékos ütközésért, mivel tisztán látszik, hogy előbb balra húz a kocsim irányában, holott én lehúzódtam az ideális ívről! Mivel nem első alkalommal történt meg a szándékos ütközés, ezért kérem a Tisztelt VB alaposan vizsgálja ki az esetet. A szerver replay is ezt mutatja, nem csak az enyém! Kíváncsian várom a Tisztelt Döntéshozók végszavát.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Kedd, 2011-06-28, 19:31:33 | Üzenet # 64 |
 Vezér-hadnagy
| először is: akárki volt is VB közülünk akár a mostani, akár az elmúlt szezonban mindannyian korrekten viselkedtek(ünk), csak olyan esetekben szabtunk ki büntetést amikor a Ligaszabályzat megfelelő pontjával korrekt módon tudtunk összeegyeztetni, ezért is vagyunk, voltunk hol 3-an, hol 4-en, különböző szemszögekből néztük át a dolgokat és így születtek az eredmények nem hiszem, hogy bármelyik esetben túl szigorúak lettünk volna(főleg az új kezdet óta,én pl majdnem minden versenyen kaptam büntetést, na és)
másodszor: nem tudom a másik két VB hogy látta, de én mindenképpen bűnösnek találtalak ebben az esetben és nem JJ miatt "Oxy először OBHUN bgabor lökte meg és emiatt pörgött ki" idézet tőlem én inkább ezért javasoltam a 20 mp-et nem a JJ-vel való találkozásod miatt
harmadszor: azt Te sem gondolod komolyan, hogy nem nézzük át rendesen a dolgokat
elemzés imola
elemzés essington
ezek után ez nem is lehet kérdés, az hogy az összes VB nem csinál ennyire részletes videós elemzést az még nem azt jelenti, hogy nem is nézzük át a dolgokat
negyedszer: az hogy Neked és JJ-nek milyen konfliktusotok van az nem ránk tartozik, oldjátok meg privátban, a versenypályára pedig ne hozzátok be
összegezve az egész dolgot, remélem csak a méreg beszélt belőled, nem hiszem,hogy mi VB-k akkorát hibáztunk volna, ezt mind a 3 VB nevében mondom (írom) szóval ennyi, elég volt mostanában a "balhékból", nem is olyan régen majdnem ez lett a Liga vége
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Kedd, 2011-06-28, 20:15:47 | Üzenet # 65 |
 Generalisszimusz
Üzenetek: 687
| oxykirally, látom kicsit elszakadt a cérna, de nyugi mester .
Egyébként meg amit Ted belinkelt essingtoni futam tökéletes példa volt. Ott YakQzA-nak volt egy hasonló pályárakerülő manővere, amit 2 VB (Ted és KaraDani) 20 mp-vel "díjaztott" neki.
Én megmondom őszintén az ütkőzésedet nem vettem figyelembe abból a szempontból, hogy bgabor nem tett óvást ellened. Ha tett volna, akkor én több mint valószínű, hogy súlyosabb büntetést adok. Replay-t többször megnéztem, több kameraállásból, több versenyző szemszögéből és minden esetben hibásnak véltelek felfedezni amiatt, ahogy visszaraktad az autót a pályára. Ezt vettem figyelembe és a határozatomat nem vonom vissza.
Viszont az óvásodat, mivel határidő előtt jött ki fogom vizsgálni és a hamarosan véleményezem!
Részemről ennyi .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
Jeck | Dátum: Kedd, 2011-06-28, 20:38:42 | Üzenet # 66 |
 Mormogi Papa
| Én csak annyit ehhez, hogy Yaquza-val nagyon jó meccset vívtunk az első futamon. Oxy tolatása, majd fékezése miatt nem tudtam kiszámítani a mozgását. Épp yaquza-t üldöztem. Ezért a második futam számomra az ütközéssel szinte véget ért. Lehet, hogy valami sérült is, mert sokkal gyengébb köröket mentem, mint az első futamon. Ez ellenőrizhető, gondolom.
Én azt hiszem emberi hangnemben próbáltam közeledni Oxyhoz, a szétválás után, hogy mindenkivel meglegyen a megfelelő kontaktus. Itt most újból bocsánatot kérek tőled OXY. Sajnálom, bármit tettem ellened. Szeretném, ha fátylat borítanánk arra, ami történt régebben.
Ha ragaszkodsz hozzá, hogy elmenjek elmegyek, ha zavarlak. Az óvást akkor, és azért nyújtom be, hogy mindenki tanulja meg, hogyan kell a pályán korrekt módon viselkedni. Ha valakinek panasza van rám, óvja meg a futamot, és elviselem a VB-k büntetését. JJ
Ui: 18 éves sráccal (Chose) alkottunk csapatot, és mindent megbeszélünk. Érett(ségizett) ember, és rengeteg privit írunk a PH-n egymásnak. Húzzuk egymást előre, ahogy ezt ma is láthatta, aki volt szerón. Ebből azt látom, hogy alkalmas vagyok csapatozni.
UI: Feljelentettem Oxyt, hogy lássa meg, hogy nem minden esetet jelentek. De hogy máskor is löködött az tény.
Az üzenetet módosította Jeck - Kedd, 2011-06-28, 20:59:56 |
|
| |
YakQzA | Dátum: Kedd, 2011-06-28, 22:35:45 | Üzenet # 67 |
 Alezredes
Üzenetek: 141
| Jajj már emberek erre kell haza jönnöm!
Ha személyes gondotok van egymással akkor azt beszéljétek meg egymás között!
A versenyen történtekre pedig vannak szabályok! Ennyi!
|
|
| |
Jeck | Dátum: Csütörtök, 2011-06-30, 16:34:49 | Üzenet # 68 |
 Mormogi Papa
| Oxy sajnálom, hogy nem tudok veled semmit megbeszélni. PH-n is, és itt is letiltottál. Én nem tudok közeledni hozzád.
Légyszives enyhülj meg irányomban.
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Csütörtök, 2011-06-30, 18:05:53 | Üzenet # 69 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (Jeck) PH-n is, és itt is letiltottál. Itt nem tiltottalak le, csak a PH-n. A megbeszélés szó nálad kicsit más fogalom, de elfogadom azt amit mondtál, zárjuk a témát örökre!
Sok-sok sikert és kevesebb óvást kívánok az újonnan alakult csapatban! Üdv Oxy
OxyKingRing
|
|
| |
Jeck | Dátum: Csütörtök, 2011-06-30, 18:38:32 | Üzenet # 70 |
 Mormogi Papa
| Itt sem tudtam írni, és azt írta letiltott. De np.
Én is sok sikert kívánok neked, és bocsi hogy meglöktelek.
|
|
| |
dassved | Dátum: Csütörtök, 2011-06-30, 18:39:29 | Üzenet # 71 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
| és most locsoljátok el egymást pezsgővel!
|
|
| |
Jeck | Dátum: Csütörtök, 2011-06-30, 18:48:12 | Üzenet # 72 |
 Mormogi Papa
| Azt írja, hogy OXYKIRÁY letiltotta az üziket a versenyzők tagjaitól. Nézd meg majd.
Az üzenetet módosította Jeck - Csütörtök, 2011-06-30, 19:10:55 |
|
| |
sortiefish | Dátum: Csütörtök, 2011-06-30, 19:05:57 | Üzenet # 73 |
 Vezér-őrnagy
| Lol! Nehogy kibéküljetek mindig kell egy kis perpatvar, hogy felkavarja az állóvizet. Csak nem kell túlzásokba esni.
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Csütörtök, 2011-06-30, 19:11:19 | Üzenet # 74 |
 Vezér-őrnagy
| Ted, Neuro segítségeteket kérem, Quote (Jeck) Azt írja, hogy OXYKIRÁY letiltotta az üziket a versenyzők tagjaitól. Nézd meg majd. Én ilyet nem tettem, de korábban m4d is jelezte ezt, akkor nem értettem miről is ír. Én eddig bárkinek tudtam küldeni privit! Ez eddig is így volt!
MEGVAN!!!!!!
OxyKingRing
Az üzenetet módosította oxykirally - Csütörtök, 2011-06-30, 19:13:23 |
|
| |
Jeck | Dátum: Csütörtök, 2011-06-30, 19:12:07 | Üzenet # 75 |
 Mormogi Papa
| ie! dehogy. Én mindenkivel jó kapcsolatot szeretnék kialakítani.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Csütörtök, 2011-06-30, 19:15:25 | Üzenet # 76 |
 Vezér-hadnagy
| oxykirally,
"Személyes üzeneteket csak az alábbi csoporttagoktól kapjak.."
erre a sorra kattints és nézd meg kik vannak kipipálva
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Csütörtök, 2011-06-30, 19:19:31 | Üzenet # 77 |
 Vezér-őrnagy
| na, valaki küldjön gyorsan egy privit!!de ne a Diktátor Úr!
OxyKingRing
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Csütörtök, 2011-06-30, 19:28:26 | Üzenet # 78 |
 Vezér-őrnagy
| oxykirally, Quote (oxykirally) na, valaki küldjön gyorsan egy privit!!de ne a Diktátor Úr! Ment a pü!
|
|
| |
Jeck | Dátum: Péntek, 2011-07-08, 10:40:54 | Üzenet # 79 |
 Mormogi Papa
| Én is küldtem akkor, és Oxy írta is, hogy elment.
Örülök, hogy tudtuk rendezni a kapcsolatot. Annak is örülök, hogy ilyen jó közösség alakult ki. Ez Oxynak is köszönhető.
Ezért jó, ha rendezve vannak a dolgok. Egyre szaporodik a "banda". jól sikerült az új kezdet! Happy!
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Péntek, 2011-07-08, 20:01:37 | Üzenet # 80 |
 Vezér-hadnagy
| így azért ne védekezzünk:
|
|
| |
dassved | Dátum: Péntek, 2011-07-08, 21:18:09 | Üzenet # 81 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
| Quote (Ted-Mosby) így azért ne védekezzünk:
tisztára Hazárd megye lordjai!
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Péntek, 2011-07-08, 23:04:34 | Üzenet # 82 |
Ezredes
Üzenetek: 242
| Ilyet utoljára az NFS -ben láttam ! Ted: Ilyenkor a megoldás: pöccintsd meg egy kicsit kigyorsitáskor
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Péntek, 2011-07-08, 23:51:03 | Üzenet # 83 |
 Vezér-őrnagy
| Télleg faja! De titeket profikat is kérlek arra, mikor engem lassú járművet előztök ne úgy előzzetek már meg, hogy az ideális íven satu féket kell toljak, hogy ne menjek belétek. Mer átszokok arra, hogy nem teszem meg a szívességet. Köszi! ui.: Higgyétek el el tudtok menni mellettem szabályosan is.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Szombat, 2011-07-09, 04:35:41 | Üzenet # 84 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
| Nem tudom ki van a felvételen Ted előtt ,de csak hogy tudja ezért komoly bünti jár ha óvásra kerül. Márpedig tuti óvásra kerül!
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Szombat, 2011-07-09, 07:08:10 | Üzenet # 85 |
 Vezér-hadnagy
| sortiefish,
én nem is bántottam és nem is akartam szabályosan akartam megelőzni, de nem engedte nem írtam, írok nevet tök mindegy ki volt a lényeg az elv így nem védekezünk
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Szombat, 2011-07-09, 10:54:43 | Üzenet # 86 |
 Vezér-őrnagy
| [b]Quote (Ted-Mosby) én nem is bántottam és nem is akartam szabályosan akartam megelőzni, de nem engedte nem írtam, írok nevet tök mindegy ki volt a lényeg az elv így nem védekezünk
Ted egyértelmű, nem is gondoltam az ellenkezőjét egy percig sem. Mennyivel jobb lesz ha már mindenkinek kész lesz a csapatfestése akkor nem marad "titokban" ez az eset.
Ligaszabályzat az új tagok figyelmébe. 9./c Előzés ↑
Előzésre vonatkozó haladási alapszabály: egyezik a pályán való haladással, azaz mindaddig, amíg nem lóg le 4 kerék a pályáról, szabályos. Előzés összeérő kocsikkal: ha nem történik sérülés, leszorítás vagy egyéb baleset, akkor nem büntetendő. Előzés pályán kívül 4 kerékkel (kicsúszással vagy vágással): ha nem adja vissza a játékos a helyet, akkor 15 mp időbüntetés az adott futamon. Előzés leszorítással: az adott futamon 15 mp időbüntetés. Leszorítás fogalma: az egymás mellett haladó kocsik közül az egyik szándékosan nem hagy helyet a pályán, oldalra kivezeti a másikat. Vizsgálandó az adott szituáció helytől és az autók helyzetétől függően. Előzés kilökéssel: az adott futamon 25 mp időbüntetés. Szabálytalan védekezés, direkt cikázó feltartással: az adott futamon 15 mp időbüntetés.
Az üzenetet módosította sortiefish - Szombat, 2011-07-09, 10:56:58 |
|
| |
Jeck | Dátum: Szombat, 2011-07-09, 12:01:22 | Üzenet # 87 |
 Mormogi Papa
| Nemcsak cikázott, hanem ha Ted nem figyel ki is lökte volna. Ez nem ide való.
Figyelmeztetés, és bünti járjon az ilyenért.
|
|
| |
sztamas | Dátum: Vasárnap, 2011-07-10, 19:42:14 | Üzenet # 88 |
 Pénztáros
Üzenetek: 133
| Óvást nyújtok be magam ellen!! A tényállás az hogy az első futamon nagyon szaggatott a gép! Ezért ha valakinek keresztbe tettem bocsánat! A második futamra visszavettem a grafikát (nem is volt semmi baj vele) de az egy héten keresztül véres verejtékkel beállított setupomat nem töltöttem be ezért az alap setuppal mentem! Hülye vagyok vagy hülye vagyok!!!!
|
|
| |
Kovi03 | Dátum: Vasárnap, 2011-07-10, 21:12:29 | Üzenet # 89 |
 Hadnagy
Üzenetek: 61
| Üdv
Én voltam azzal a fekete Leon-al. Bocs Ted. Majd legközelebb jobban figyelek.
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Vasárnap, 2011-07-10, 22:36:02 | Üzenet # 90 |
 Vezér-őrnagy
| Elemzés! 2. futam 0,50s utáni esemény sortiefish vs ...JJ... Kérlek segítsetek, mert nem tudom, hogy mit kellett volna tennem.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Vasárnap, 2011-07-10, 22:45:50 | Üzenet # 91 |
 Mormogi Papa
| Ie wazze! visszanézted? Megcsúsztál, és keresztbe álltál előttem.
Nem tudok képet felrakni? Hogy kell?
Az üzenetet módosította Jeck - Vasárnap, 2011-07-10, 22:52:51 |
|
| |
sortiefish | Dátum: Vasárnap, 2011-07-10, 22:53:31 | Üzenet # 92 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (Jeck) Ie wazze! visszanézted? Ja Jeck vissza! De te is nézd vissza az én kamera nézetemből... én most vettem észre, hogy nem te jöttél belém a kanyarban (eddig tényleg azt hittem, hogy arról beszélünk) hanem valaki más viszont én meg azért álltam előtted keresztbe, mert engem telibe trafáltak. Abban igazad volt, hogy elbeszéltünk egymás mellett, de te sem nézted vissza szerintem az esetet az én szemszögemből.
Quote (sortiefish) Elemzés! 2. futam 0,50s utáni esemény sortiefish vs ...JJ... Kérlek segítsetek, mert nem tudom, hogy mit kellett volna tennem. Ezt a segítséget most már kettő estre kérem mikor belém jöttek a kanyarban és utána mikor keresztbe álltam Jeck előtt.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Vasárnap, 2011-07-10, 22:54:46 | Üzenet # 93 |
 Mormogi Papa
| Tallózás, kijelölöm a fájlot, és mit kell még tennem?
A te szemszögedből nem néztem vissza jah. Ezért írtam priviben, hogy egy sajnálomot elfogadok.
Persze nem a te hibádból csúsztál meg. Ezért privibe írtam. Nem figyeltem mitől, csak azt hogy elémfordulsz.
No para! Béke!
Az üzenetet módosította Jeck - Vasárnap, 2011-07-10, 22:58:02 |
|
| | |
Jeck | Dátum: Vasárnap, 2011-07-10, 23:04:10 | Üzenet # 95 |
 Mormogi Papa
| Látom. Most néztem vissza. Adyz meglökte, aztán csúszott, én meg már nem tudtam kikerülni. De no para! Béke!
IE! Wazze! Mekkorát repültem, és két keréken piruettet csináltam. Aztán alig bírtam a törött autóval vánszorogni.
Az üzenetet módosította Jeck - Vasárnap, 2011-07-10, 23:07:36 |
|
| |
m4dm3n | Dátum: Vasárnap, 2011-07-10, 23:07:53 | Üzenet # 96 |
 Generalisszimusz
| Jeck, betallózod a képet, majd mellette lesz egy: $IMAGE1$ szöveg, Azt kimásolod (CTRL+C) és beilleszted ahova akarod (CTRL+V). Ha kész vagy, akkor katt a Válasz küldése gombra és feltölti az oldalra a képet, majd beteszi a kisebb előnézetit .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Vasárnap, 2011-07-10, 23:07:56 | Üzenet # 97 |
 Vezér-őrnagy
| m4dm3n, Eszembe sem volt óvni! Csak mind a két esetben hülyének éreztem magam mikor JJ pü-ben szóvá tette ezt miközben úgy éreztem, hogy mind a 2 esetben vétlen vagyok. Pont az ilyen eseteket tettem már szóvá itt a fórumon és élő edzéseken és versenyeken, hogy attól, hogy kezdő vagyok vagy lassabb nem kellene szarba venni az ideális ívet mikor kanyarodom.
Köszönöm a válaszod!
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Vasárnap, 2011-07-10, 23:12:28 | Üzenet # 98 |
 Generalisszimusz
| sortiefish, rendben . Egyéni jogod, hogy óvást nyújtasz-e be vagy nem . Én csak leírtam, hogy nem voltál semmilyen szinten hibás .
|
|
| |
Jeck | Dátum: Vasárnap, 2011-07-10, 23:15:11 | Üzenet # 99 |
 Mormogi Papa
| $IMAGE1$
ha sikerült. ez a kép az ütközés előtt. ie bocs.
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Vasárnap, 2011-07-10, 23:22:56 | Üzenet # 100 |
 Generalisszimusz
| Jeck, nem jó továbbra sem .
|
|
| |
|