Nyitólap

Regisztráció

Belépés
Kedd, 2025-06-24, 12:13:19 | Üdvözöllek Vendég
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Dühöngő
NeuroDátum: Vasárnap, 2011-05-01, 21:13:11 | Üzenet # 1
Vezér-őrnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 398
Azért lehetőleg emberi hangnemben tegye mindenki. biggrin

dassvedDátum: Csütörtök, 2011-07-14, 19:46:14 | Üzenet # 151
Vezér-őrnagy
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 271
dzsavermadár, a számból és a szívemből vetted ki a szót, ugyanezek a dolgok "bántottak", remélem mindenki okul belőle! hajrá!

Ted-MosbyDátum: Csütörtök, 2011-07-14, 20:42:54 | Üzenet # 152
Vezér-hadnagy
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 709
Ez vonatkozik az "újoncokra" és természetesen a "régi motorosokra" is !!!

Ligaszabályzat első pár sora:

"A PH WTCC TEAM egy amatőr szimulátoros közösség, mely elsődleges céljának tekinti a szórakozást versenyein. Ugyanakkor természetesen az igazi WTCC-hez hasonlóan ebben a szabályrendszerben összefoglaljuk, hogy mi tartozik a minden körülmények között betartandó szabályok közé. Enélkül sajnos sok esetben vitahelyzet alakulna ki, ami a közösség hangulatának romlásához vezetne, de ezt mindannyian szeretnénk elkerülni."

Neuro annak idején jól fogalmazta meg

m4dm3nDátum: Csütörtök, 2011-07-14, 22:33:09 | Üzenet # 153
Generalisszimusz
Üzenetek: 687
dzsavermadar, köszöntem az elismerést smile .

Egyetértek azzal amit írtál thumb . Én csak annyit kérek mindenkitől, hogy tesztek alatt minnél többen legyünk online, hogy szokjuk/szokjátok a futamokat. Nem poénból szoktuk ezt kérni smile . Nem csak a hangulat miatt, hanem a tesztek alatt -ahol ha kilöksz vagy ütközöl valakivel nincs semmilyen szankció utána - tanuljuk/tanuljátok meg mikor, hol érdemes előzni.

Ennyit akartam smile .

Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .

örültmaxDátum: Péntek, 2011-07-15, 04:29:43 | Üzenet # 154
Alezredes
Üzenetek: 115
Helyes!Ez egy nagyon jo végszo volt!Egyetértek ezzel az álláspontal!

rocknrollaDátum: Péntek, 2011-07-15, 04:44:18 | Üzenet # 155
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
DZSAVER A SZÍVEMBŐL BESZÉLSZ! biggrin respect booze
Belőled még akár politikus is lehet! biggrin
Én ezt még a verseny szabályzatba is eltudnám képzelni.

JeckDátum: Péntek, 2011-07-15, 11:26:30 | Üzenet # 156
Mormogi Papa
Üzenetek: 439
Dzsaver! +1! smile

dzsavermadarDátum: Péntek, 2011-07-15, 12:08:55 | Üzenet # 157
Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
Látom, és köszönöm, hogy nem teljesen egyedül gondolkodom így.

A verseny és a hajtás/akarás hevében hibázunk is. Ez természetes.
Ez is még sokszor elő fog fordulni, de nem mindegy, hogy milyen színben látjuk.
Nem mindegy, hogy veszekedés a vége, de legalább "rossz szájíz", vagy elfogadjuk, hogy "előfordul".

Neuro fogalmazta meg régebben:
"az előzést kiérdemelni kell, és nem kierőszakolni"

wenizolika #150
"Ippen ezért várat még az én bemutatkozásom is a WTCC mezőnyében (pedig már 3 hete versenyezhetnék de kivárok)"

Valamit nem jól értettél. Nem az a baj, ha gyengébbek vagyunk másoknál, mindenki befér.
Persze nem versenyen kell megtanulni vezetni, de attól még indulni lehet, legfeljebb a végén kell menni, és ha netán leköröznek, figyelni az érkezők minél jobb elengedésére.
ÚGYHOGY GYERE NYUGODTAN!!!
Én a hozzáállásról beszéltem, hogy ne akarjunk mindenáron, kockáztatva magunkat és másokat a jobb helyezést elérni, és fogadjuk el bátran, emelt fővel, ha van/vannak nálunk gyorsabbak, jobbak.
Inkább segítsük elő, hogy jobb eredményt érjenek el.
Szabályos, korrekt, Fair Play versenyzésnél, főbb vonalakban, mindenki oda fog kerülni, ami a tudása alapján jár neki. (kivéve a peches, vagy szerencsés eseteket)
Ennek lehet a legjobban örülni, és a továbbiakban fejlődve/gyakorolva szépen előrébb sorolni.
Ha így mennénk mindannyian, akkor a VB-nek alig volna dolga, de nem ez a fő lényeg, hanem az, hogy MINDENKI jól érezné magát a futam után, és MINDENKI azt mondaná: "...de jó futam volt".

"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."

Az üzenetet módosította dzsavermadar - Péntek, 2011-07-15, 12:17:21

sztamasDátum: Péntek, 2011-07-15, 12:31:01 | Üzenet # 158
Pénztáros
Üzenetek: 133
Dzsaver teljesen igazad van!

JeckDátum: Péntek, 2011-07-15, 13:51:54 | Üzenet # 159
Mormogi Papa
Dzsaver! +1 smile

YakQzADátum: Vasárnap, 2011-07-17, 18:58:03 | Üzenet # 160
Alezredes
Üzenetek: 141
Kritikán aluli volt ez a mai nem is tudom minek hívjam!
Csak azt sajnálom, hogy elb@sztam a délutánom a semmiért!

dassvedDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 19:41:29 | Üzenet # 161
Vezér-őrnagy
én meg több napi, esti és éjszakai szenvedést a tizedekért, plusz a társaság néhány tagjába vetett hit egy kis darabját. de fel a fejjel, remélem több ilyen nem lesz!

ChosenDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 19:42:13 | Üzenet # 162
Hadnagy
Üzenetek: 50
YakQzA: Sajnálom, nem akartalak meglökni, nem tudtam több helyet hagyni. sad

sortiefishDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 19:54:21 | Üzenet # 163
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 340
Mizu?
Sikerült lebonyolítani a 9. Surfer's Paradise futamot?

dassvedDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 19:57:32 | Üzenet # 164
Vezér-őrnagy
Quote (sortiefish)
Mizu?
Sikerült lebonyolítani a 9. Surfer's Paradise futamot?

hmmm... smile

sortiefishDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 20:01:20 | Üzenet # 165
Vezér-őrnagy
Korrekt válasz!
laugh
Arra következtetek, hogy sikerült megtartani. smile

JeckDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 20:07:48 | Üzenet # 166
Mormogi Papa
ie te nem voltál ott?

sortiefishDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 20:11:37 | Üzenet # 167
Vezér-őrnagy
Quote (Jeck)
ie te nem voltál ott?

Még a hét elején jeleztem a VB tagoknak, hogy meghatározhatatlan ideig nem indulnék versenyen.
Amíg meg nem ütöm a szintet addig meg gyakorlok sokat. smile

örültmaxDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 20:16:33 | Üzenet # 168
Alezredes
sziasztok!Nem lehet megismételni rendes körülmények között!?Ez tragikus volt!Én még most is azt tartom NEM AZ ELSÖ KÖRBEN KELLENE ELDÖNTENI A VERSENYT!Van rá 20 perc.Én még uj vagyok,de ez a mai verseny egy káosz volt.Ez többnyire ilyen?Mert akkor az időmérővel nem is vacakolok,inkább indulok az utolso helyről,aztán majd kiesnek elölem!De azért vannak korrekt versenyzők is akikkel lehet rendes csatát is vivni!

ChosenDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 20:23:49 | Üzenet # 169
Hadnagy
YakQzA: még annyit, hogy rajt után azért is zártam neked a jobb oldalt, mert ott lehetetlen előzni, tuti fal, de így is az lett sajnos.

dugojancsiDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 20:47:11 | Üzenet # 170
dugo mester
Üzenetek: 359
Ezt a pályát gyorsan el kell felejteni! Soha többet nem akarom látni!
Nem versenyzésre való, 16 versenyzőből 7-en értünk célba, ebből én 2 kerékkel, bal elsővel és bal hátsóval mentem a verseny 90%-át! Arról nem is beszélve, hogy a 20 órás futamon már felvezető körön lezúztam a gépet. Soha nem fordult még elő ilyen velem, hiába a több száz kör gyakorlás.
Nem csodálom, hogy a második versenyre csak 9-en maradtunk... ott 2. lettem és beértünk vagy 3-an up
Én csak azt sajnálom, hogy annyi versenyzésre alkalmas pálya lett volna (Brno, Brands Hatch, Monza stb.) még a tarsolyba.

Az üzenetet módosította dugojancsi - Vasárnap, 2011-07-17, 20:59:49

YakQzADátum: Vasárnap, 2011-07-17, 20:47:37 | Üzenet # 171
Alezredes
Chosen,

Te már csak hab voltál a tortán. Nem haragszom. Utána még bementem a boxba, hátha lesz vmi. Aztán meg már nem tudom ki, de folyamatosan bekiabált a chat-en. Visszatértem a pályára, de már az első éppen lekörözött annyira elhúzódott a javítás. Még mindig írogattak a chatre. Ott eldöntöttem, hogy én ebből nem kérek!
Voltak gondok, nehézségek, de ilyenkor pont összefogni kéne nem pedig széthúzni!

Ezúton szeretném megköszönni azoknak, akik igyekeztek megmenteni a futamot!

bakosgabor57Dátum: Vasárnap, 2011-07-17, 21:03:45 | Üzenet # 172
Címvédő
Üzenetek: 125
Bocs,én is bekiabáltam, nem tudtam szó nélkül hagyni...
Tudom mi van a szabályzatban.

Az üzenetet módosította bakosgabor57 - Vasárnap, 2011-07-17, 21:28:36

JeckDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 21:08:41 | Üzenet # 173
Mormogi Papa
Toban Raceway a kövi. Csináljatok szerót, mert csak h-k-sze-cs leszek.
Gyakorolni, gyakorolni mindenki.

Én egyébként nagyon utáltam a pályát, mert kevés idő maradt gyakorolni.
Bár egyre jobb időket mentem, és egyre stabilabb voltam, örülök, hogy nem értem haza.

legközelebb pályacsere lesz, csak olyant szabad, amin volt már verseny.
Ebből is tanultunk.

Hétvégén telken leszek, de remélem megjövünk időben. Veszekedtem ma eleget, hogy ne húzzuk el a jövés-menést.
ie szerverügyileg számítok rád.

ChosenDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 21:24:43 | Üzenet # 174
Hadnagy
YakQzA: egyébként azon kívül, hogy nagyon jól kaptad el a rajtot, egy kissé túlvállaltad magad az első kanyarban, az átlagtól rövidebb féktávot vettél + koccantál a falon, ez csúsztatott be oda. Mivel láttam hogy rövidet fékezel a külső íven, ezért arra számítottam, hogy kívülről jössz vissza, ezért is húzódtam középre, helyet hagyva bal oldalon, de a kocc után besodródtál jobbra ahonnan már nem tudtam egy teljes ívet változtatni pár méteren belül. Tehát lehet hogy hibáztam, de pl a falnál a kocc 100x meghatározóbb volt a balesetben nálam. Ha az nincs úgy jössz tovább ahogy elképzeltem.

JeckDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 21:47:03 | Üzenet # 175
Mormogi Papa
Nem tudom mi volt a mai futamon.

De gondolom a szokásos csorda.
Meg ígérgetjük, hogy vigyázunk legközelebb, és ez hamar elfelejtődött, és fejetlenül előre.
Én ezért tartom azt, hogy legyen komoly büntetés. Én anno eleget szívtam.
Meg lehet tanulni vezetni, aki akar.

Én az első körben nem engednék előzni, mondjuk három kanyarig.
Kialakul a vonat, és lehet menni aki tud.
Vagy törni-zúzni, és elnézni?

Ha mégis lettem volna, biztonsági autóversenyt mutattam volna be. pontszerzés lett volna sztem.

JeckDátum: Hétfő, 2011-07-18, 09:03:21 | Üzenet # 176
Mormogi Papa
Nem akarok uszítani senkit, távol legyen tőlem.

Jobb is hogy nem voltam ott, de agyilag tuti, hogy nehezen viseltem volna.

dugojancsiDátum: Hétfő, 2011-07-18, 10:39:48 | Üzenet # 177
dugo mester
Quote (örültmax)
Pár ember végett( akik már a felvezetőn el akarták dönteni a verseny kimenetelét),meg picit forrofejüsködtek oda lett az egész du. verseny filingje!!

Nah itt telt be a pohár!
Én kaptam el az első kanyarban a merőleges falat és? Szerinted el akartam dönteni a verseny kimenetelét a felvezetőn azért csaptam falnak a kocsit? Hogy írhatsz ilyen böszmeséget?
Direkt nem akartam reagálni az első ilyen megjegyzésedre, de ezt már nem tűröm szó nélkül. Hibáztass mást bazd meg!
Kontrollerrel játszok, sokkal nehezebb hideg gumikkal ilyen pályán közlekednem, egy fél fokkal jobban döntöm a sticket és máris elkapom a falat, amit 1-2 centire szoktam elkerülni normál helyzetben...
Amikor időm engedi gyakorlok, több száz kört gyakoroltam, ilyen pályán sajnos benne van a hiba, amúgysem lett semmi komolyabb következménye, mert 20 órásra lett állítva a verseny, úgyhogy az egész versenyt újra kellett indítani, NEM MIATTAM!

dassvedDátum: Hétfő, 2011-07-18, 10:47:06 | Üzenet # 178
Vezér-őrnagy
Quote (dugojancsi)
Pár ember végett( akik már a felvezetőn el akarták dönteni a verseny kimenetelét),meg picit forrofejüsködtek oda lett az egész du. verseny filingje!!

ugyanezt elemeztem ki a másik topicon, de aki felhozza ezt a felvezető körös mizériát nézze már meg a replayt és utána mesélje el mi történt! igen, volt kavar, dugó már az elsőben "falazott", elkapkodta, ennyi, a mezőny meg a sikán beláthatatlan részén belefutott a keresztbe csúszkáló autójába, velem az élen, egy kocc volt és ennyi!
nyugi dugó, ezen már ne kapd fel a vízet, ennél jobbak vagyunk, csak ilyen körülmények között ezt nehéz bebizonyítani a pályán is! smile

örültmaxDátum: Hétfő, 2011-07-18, 13:53:38 | Üzenet # 179
Alezredes
Figyu dugojancsi!Nyugi van!Elöször is nem böszmeség amit irtam,másodszor meg,nekem az a gondom hogy történt ami történt,ilyenért nem szokták ujra inditani a versenyeket!Viselje a következményét aki hibázott!Én is nekicsaptam az autom a falnak az uj rajt után de nem indittattam ujra a futamot!Meg még sokan mások szerintem!A másik meg nem emlitettem egy szoval sem hogy nem gyakorolsz eleget,meg azt sem hogy te indittattad ujra a versenyt!A kontrollelről meg csak annyit "bazd meg",hogy mindenki azzal játszik amivel tud!!És részemről lezártnak tekintem az ügyet!

YakQzADátum: Hétfő, 2011-07-18, 14:32:54 | Üzenet # 180
Alezredes
Quote (örültmax)
másodszor meg,nekem az a gondom hogy történt ami történt,ilyenért nem szokták ujra inditani a versenyeket

Quote (dugojancsi)
20 órásra lett állítva a verseny, úgyhogy az egész versenyt újra kellett indítani, NEM MIATTAM!

Ahogy Neuro mondaná: User error!

NeuroDátum: Hétfő, 2011-07-18, 17:11:08 | Üzenet # 181
Vezér-őrnagy
Quote (YakQzA)
Ahogy Neuro mondaná: User error!

Ah, könnyeket csalsz a szemembe... lol

Néha olvasgatom a fórumot és folyton a saját nickemmel szembesülök. haha

NeuroDátum: Hétfő, 2011-07-18, 17:14:14 | Üzenet # 182
Vezér-őrnagy
Ha már itt járok, felhívnám a figyelmet a topic bevezető hsz-ére: "Azért lehetőleg emberi hangnemben tegye mindenki."

Srácok, ez csak játék! Ne öljétek meg egymást! Komolyan szórakoztató néha olvasni, de sajnálatos, hogy megint ilyen sok veszekedés van. wacko

oxykirallyDátum: Hétfő, 2011-07-18, 18:15:58 | Üzenet # 183
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
Quote (Neuro)
Ha már itt járok

Jó téged újra itt látni....

OxyKingRing

dugojancsiDátum: Hétfő, 2011-07-18, 20:06:30 | Üzenet # 184
dugo mester
Neuro, hali biggrin Remélem jól szórakozol a hozzászolásokon, én is azt szoktam tenni, kivéve mikor az én bőrömre megy a vásár. Először nyeltem egy nagyot, de mikor sokadjára sem érti meg az ember, hogy azért kellett újraindítani a futamot, mert 20 órásra lett állítva a futam, egyszerűen elszakad a cérna és ami a szívemen a számon. Lehet kicsit nyers voltam, de lassan már az óvodában csúnyábban beszélnek, pedig ha egy kicsit is oda figyelne az ember, hogy mi-miért történik és nem esztelenül írkálna marhaságokat, elkerülhetőek lennének az ilyen helyzetek. 12 napja regisztrált és már is kelti a feszültséget ilyen: "Kb ilyen futamaid lesznek ebben a társaságban" és hasonló hozzászolásokkal.
Tudtommal senkit sem kényszerítettek, hogy ebben a társaságban versenyezzen.
Én is lezártam az ügyet.

örültmaxDátum: Hétfő, 2011-07-18, 20:29:06 | Üzenet # 185
Alezredes
Szia dugojancsi! Bocs ha megsértettelek,de én csak a saját véleményemet irtam le!Azt meg szerintem még lehet!Nem akartalak megsérteni,de nem is hiszem hogy személyre szabottan irtam volna a hozzászolásom!Az meg hogy te nem érted el a poént,hát az sem az én hibám!Lásd"kb ilyen futamaid lesznek........"és ha jol tudom volt utána biggrin biggrin biggrin biggrin !Az is igaz hogy 12 napja regiztem,de nem olvastam a szabályzatban hogy x ideig nem lehet hozzászolásom az eseményekhez! smile Tudod kinek nem inge ne vegye magára!És még egyszer bocs ha megsértettelek,nem volt szándékos! happy Szerintem zárjuk le ezt a vitát s kezdjünk uj lappal! up Lehet én is hamar itélkeztem,(azért nekem is egy pár helyezésem bánta ezt az ujra inditást),de azért én ugy gondolom te is kicsit elvetetted a sujkot a reakcioddal! smile A 20h meg a második futamra vonatkozott vagy nem?Bocsi ha ezt is rosszul tudom!!Volt ott már olyan kavarodás,hogy én személy szerint már nem tudtam követni! smile De ez az én hibám!!Na jó éjt!

dugojancsiDátum: Hétfő, 2011-07-18, 20:48:49 | Üzenet # 186
dugo mester
Szia örültmax! Semmi baj, nem vagyok dühös már. Örülök hogy beláttad, hogy hamar és tévesen ítélkeztél. Én pedig sajnálom a "bazd meg"-olást.
Mindenkinek joga van leírni a saját véleményét, akkor amikor akarja, ezzel semmi baj sincs, nekem azzal volt bajom, hogy a tényeket helytelenül kezelted és a felvezető körös balesetem okoltad azért, mert újra kellett indítani a futamot és pár helyezésed bánta az újraindítást. Nem én tehetek róla, nem én állítottam 20 órásra a futamot.
Legközelebb tájékozódj, hogy mi-miért történik körületted és elkerülhetjük a felesleges konfliktushelyzeteket smile Jó éjt!

örültmaxDátum: Kedd, 2011-07-19, 03:44:16 | Üzenet # 187
Alezredes
v

Mityu_76Dátum: Csütörtök, 2011-07-21, 15:36:16 | Üzenet # 188
Őrmester
Üzenetek: 31
....... killed ........ Ott van a hírekben a Suffers P. hozzászólásainál.

JeckDátum: Szombat, 2011-09-03, 11:05:04 | Üzenet # 189
Mormogi Papa
Nah elegem van. cry
Hogy az a fűzfánfütyülő rézangyalát nekijje nah!
De nehezen viselem az új modot. Az autó nagyon jóü stabil, csak épp nem megy előre.
Minden más irányt szeret. Hedergeti a derekát, csúszik keresztbe, és mindenhogy, de most már jó lenne hosszába is haladni.
Nagy nehezen Bakos Gábor setupjával áttörtem a 39-et. wacko

Ó hogy az a nagyságosságos, méltóságosságos káposztalé dőlt vóna ki. Irgum-burgum!

biggrin biggrin biggrin

JeckDátum: Szombat, 2011-09-03, 15:07:54 | Üzenet # 190
Mormogi Papa
Ürdüngblükángyürüfütty! Hey te gyereberózsám, Azta piszkos mocskos homokos. Hogy tóta vóna el a világvégére az öregannyát aki ezt a modot kitanálta. biggrin

sztamasDátum: Szombat, 2011-09-03, 18:02:34 | Üzenet # 191
Pénztáros
Üzenetek: 133
Dühöngj még Jeck dühöngj!

JeckDátum: Szombat, 2011-09-03, 20:43:41 | Üzenet # 192
Mormogi Papa
Azt a pitypangos zabon érlelt zsályaleveles tátikamagos bogáncsos kutyatejet!
Hogy azt a fűzfánfüyülő sárgarigós nádiposzátás kecskerágóját nekijje!

biggrin biggrin biggrin

dzsavermadarDátum: Szombat, 2011-09-03, 20:53:34 | Üzenet # 193
Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
Jeck,
Még jó, hogy van egy ilyen topik, különben "szétoffolnád" a fórumot. crazy

"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."

JeckDátum: Szombat, 2011-09-03, 22:15:36 | Üzenet # 194
Mormogi Papa
Hát jah. most még holnapig gondolkodok, de nem száz hogy indulok a versenyeken.
Ez a mod velem szúrt ki a legjobban.
Senkit nem tudok megfogni. Itt az új kormány, és lassú vagyok.
Nagyon el vagyok keseredve. cry

JeckDátum: Szombat, 2011-09-03, 23:11:01 | Üzenet # 195
Mormogi Papa
És nagyon elegem van ebből a modból.
Erőtlen.
Az egyik pillanatban 1.38.8 a kövi körben már 1.41.5, és semmi összefüggés semmivel.
Semmilyen setuppal nem tudok javulni.

Érthetetlen az egész. Stabil az autó, csak épp az eredmény nem jön.
Csapong.
Ugyanazzal a setuppal hogy lehet 3 másodperc eltérés két kör között.
confused

rocknrollaDátum: Vasárnap, 2011-09-04, 05:38:35 | Üzenet # 196
Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
Jeck ne add fel ez a pálya ilyen, nekem is van ilyen. Például az első kanyarnál a célegyenes után ha nem jó ívet választasz ott rengeteget lehet bukni.Nekem sem szimpi a pálya de valami majd csak lesz.Az új kormányt is szokni kell. Én azt javaslom hogy egy beállítással menjél legalább 30-40 kört hogy az a valós dolgokat mutassa!

JeckDátum: Vasárnap, 2011-09-04, 10:27:45 | Üzenet # 197
Mormogi Papa
Hidd el, hogy ezen a pályán mentem már sokszor 30 kört is.
Az a gond, hogy bármit állítok nem reagál. Ha a hátsó szárnyat 5-re állítom, nincs nagy különbség, mint ha 0-ra állítom.
A többi állítási lehetőséggel ugyanez a gondom.
Persze nem adom fel. Köszi rockn. Csak tehetetlennek érzem magam.
Amúgy az autó jól fekszi az utat, csak erőtlennek érzem, és nem jönnek az eredmények a befektetett idők arányában.
Még ha legalább stabilan 40 alatt mennék is jó lenne, de nagyon csapongó az eredmény.

Jó lenne, ha a pálya lenne a ludas, de kétlem.
Ezen a pályán mindig jó voltam, de most nagyon nem. wacko

dassvedDátum: Vasárnap, 2011-09-04, 12:46:02 | Üzenet # 198
Vezér-őrnagy
Jeck, ellenőrizted a kormányodat, pontosabban a gázpedált? Logitecheknél előfordul, hogy padlógáznál is csak kb 90%-ot ad be, nálam a régi Momo-val ugyanez volt a gond, hetek teltek el mire rájöttem! Esetleg, hátha...

wenizolikaDátum: Vasárnap, 2011-09-04, 12:51:17 | Üzenet # 199
Hadnagy
Üzenetek: 67
Quote (dassved)
padlógáznál is csak kb 90%-ot ad be,

ezt a problémát hogy lehet orvosolni ???

dassvedDátum: Vasárnap, 2011-09-04, 15:07:23 | Üzenet # 200
Vezér-őrnagy
wenizolika: eleinte elég volt usb ki és be, aztán kellett a tengelyre egy pár kör ragszalag, nem volt egyszerű, de kimondottan erről a problémáról külön weboldal is van, asszem még magyar nyelvű is!

Keresés:

Copyright MyCorp © 2025
Az oldalt a uCoz rendszer működteti