Dühöngő
| |
Neuro | Dátum: Vasárnap, 2011-05-01, 21:13:11 | Üzenet # 1 |
 Vezér-őrnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 398
| Azért lehetőleg emberi hangnemben tegye mindenki.
|
|
| |
Jack | Dátum: Vasárnap, 2011-05-01, 21:44:35 | Üzenet # 2 |
 Alezredes
Üzenetek: 146
| Szóval itt lehet dühöngeni. Megmondom őszintén néha itt elveszek. Bocsi, hogy olyan helyre írtam, ahova nem szabad. Bár oda azóta sem találtam vissza. Majd itt leszek mérges ezután Daerkre. 
Az üzenetet módosította Jack - Vasárnap, 2011-05-01, 22:01:39 |
|
| |
Satan_Claus | Dátum: Hétfő, 2011-05-02, 06:19:04 | Üzenet # 3 |
Őrmester
Üzenetek: 34
| Jobb nev lenne szerintem a gumiszoba. 
|
|
| |
Jack | Dátum: Hétfő, 2011-05-02, 10:02:34 | Üzenet # 4 |
 Alezredes
| Bocsi Gergő, hogy megtoltalak. Azt hiszem te voltál. Bocsi, de épp valaki keresztbe állt előttünk, és próbáltam manőverezni, és nem sikerült már korrigálni. Az első verseny elején volt ez. Sry.
|
|
| |
Satan_Claus | Dátum: Hétfő, 2011-05-02, 13:51:30 | Üzenet # 5 |
Őrmester
| Hat te is? Hogy rohadjon meg a ribizlid...
|
|
| |
Jack | Dátum: Hétfő, 2011-05-02, 13:54:12 | Üzenet # 6 |
 Alezredes
| Nemá. Az fontos élelmezési alapanyag. Ha megrohad mibul lecc a legvár? Ha nem te vótá, akkor kinek mentem neki?
|
|
| |
Jack | Dátum: Vasárnap, 2011-05-08, 21:50:26 | Üzenet # 7 |
 Alezredes
| Nagyon mérges vagyok. Hát ez kataszrófa. 1.futam 2.kör 0.45 Oxy 1.futam 2.kör 1.00 Oxy 1.futam 6.kör 0.11 MMoto - 2.futam 1.kör 0.41 Mityu 2.futam 1.kör 1.27 OBHUN Yozsee 2.futam 2.kör 1.41 Mityu 2.futam 3.kör 1.34 Mityu 2.futam 11. kör 1.39 adyz A második futamban pontszerző helyen mentem. 10.hely, erre gyakorlatilag majdnem utolsó lettem, annyiszor raktak arréb, hogy már kezdtem megszokni, hogy nem mehetem a saját tempóm. Ez számomra nem verseny. Amúgy is a kormánnyal kínlódtam. A középpont állandóan vándorolt rajt.
Az üzenetet módosította Jack - Vasárnap, 2011-05-08, 21:51:11 |
|
| |
KaraDani | Dátum: Vasárnap, 2011-05-08, 22:03:50 | Üzenet # 8 |
Bajnok
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 345
| Quote hogy nem mehetem a saját tempóm. Ez számomra nem verseny. Most erre reagáljak megint, komolyan? A verseny nem arról szól, hogy a saját tempódat autózhatod 
|
|
| |
Jack | Dátum: Vasárnap, 2011-05-08, 22:07:57 | Üzenet # 9 |
 Alezredes
| Értem. De itt sajnos arról szólt, hogy kiraktak. Pontszerző helyről. Ez a nyolc lökés csak a nagyobbak, amikor kifordítottak, vagy egyensúlyt vesztettem, és pályát elhagytam. Ez nem verseny, és főleg nem korrekt. 
|
|
| |
Mityu_76 | Dátum: Hétfő, 2011-05-09, 06:02:34 | Üzenet # 10 |
Őrmester
Üzenetek: 31
| Mivel más nem panaszkodik ebből arra következtetek, hogy a gépemmel vagy a netemmel volt a ibi tegnap. pl JJ amikor ment előttem néha diavetítés volt. Egyik pillanatban 2 méterrel előttem van majd akadás, és már ki is löktem :-(((( És nem ez volt ez egyetlen ilyen. Bocs JJ ez van
|
|
| |
PaJa1 | Dátum: Hétfő, 2011-05-09, 08:27:51 | Üzenet # 11 |
Őrnagy
Üzenetek: 87
| Nekem kb ugyan ez a szitu volt tegnap mikor nekimentem neuronak, csak nekem ez az egyetlen akadás volt egész este. géppel nettel nem kéne bajnak lennie, mert ha van akkor be sem indul vagy nincs net.
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Hétfő, 2011-05-09, 08:34:27 | Üzenet # 12 |
Ezredes
Üzenetek: 242
| Tegnap nem láttam a méregtől. A 2. futam közben az a rohadt UPC-s kábelmodem resetelt.
|
|
| |
Neuro | Dátum: Hétfő, 2011-05-09, 08:45:55 | Üzenet # 13 |
 Vezér-őrnagy
| A méregtől én sem láttam, de kétségkívül én se vagyok ártatlan. Az viszont igenis dühít, hogy valaki olyan kérdést tesz fel, ami nem enyhén félreérthető és utána még megmagyarázza, hogy jaj az csak egyszerű kis kérdés volt. A javaslatok topicban rendet tettem, mert annak ahhoz semmi köze. Azért viszont rohadtul nem fogok elnézést kérni, hogy jó a féktávom és esetlegesen jobban tudok kigyorsítani. Az már nem érdekel, ha valakinek nem tetszik, az legyen az ő baja. De ne célozgasson, vagy ne tegyen fel olyan kérdéseket, amik erre utalhatnak. 1000+ köröm van az elmúlt pár hónapban a Hungaroringen és 15000km pályázás a többivel együtt, azt hiszem hirtelen ennyi elég magyarázatnak, ha már a kérdés felmerült. Nem mellesleg sokadik helyről értem be az élbolyt, szerintem ez is elég beszédes. Ennyit erről. "Smisa csapatának az üvegét tessék kitörni, qrvára nem látni át rajta semmit" A festésünk pedig olyan, amilyen. Nem fog változni. Ha a kedves versenytárs nem csak a mienkkel foglalatoskodott volna, akkor látná, hogy a gyáriaknak is ekkora az átláthatósága, magyarul vagy az alap sablon valamiért sötét (bár semmilyen sötétítés nincs benne), vagy valamiért a modell viszonylag kevéssé áttetszőnek jeleníti meg. Nem tudom, viszonylag nem is érdekel egy ilyen mondat után, amit idéztem. Szvsz ha nem ezzel foglalkozott volna a verseny során, akkor nem történt volna semmi, ami állítása szerint emiatt esett meg.
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Hétfő, 2011-05-09, 08:52:50 | Üzenet # 14 |
 Generalisszimusz
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 687
| Akiknek gond van a játék közben, azok talán próbálkozzatok meg grafikai "butítással"/felbontás csökkentéssel, vagy ha van vírusírtó fent, akkor arra az időre kapcsolják ki, vagy tegyék Csendes/Játék/Offline módba. Bár érdekes, hogy mennyien panaszkodtak, hogy szaggatott meg minden. Nekem speciel soha nem szaggatott, fagyni is csak egyszer fagyott az összes eddig tesztelt mod. Abból meg ugye volt egy pár . Gépem sem az a húde: Gigabyte GA-MA770 UD3 rev.2.0 AMD Athlon II X2 240 (2800->3250 Mhz, 1.3V) 3 Gb Kinsgton DDR2 800 Mhz Gigabyte HD 5670 512 Mb GDDR5, driver: CCC 11.4 egy pár vinyó, optika stb stb. 1280x1024-ben játszok, mivel ennyit bír a monitor. FPS-t nem tudok játék alatt, mert nem is érdekel. Nem volt szaggatás soha, pedig full-ra van tolva a grafika.
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Hétfő, 2011-05-09, 09:20:43 | Üzenet # 15 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 709
| csak az első verseny volt,én sem örültem sok mindennek, de hát ez van,a többi pályán majd óvatosabb leszek a szokásos történt,megint az első kanyarban akarták megnyerni a versenyt én elindítom játék előtt a Gamebooster-t,ez leállít minden felesleges programot ami nem kell
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Hétfő, 2011-05-09, 09:22:36 | Üzenet # 16 |
 dugo mester
Üzenetek: 359
| Quote (Neuro) némi magyarázatot kérnék arra, hogy miért 20 mp-et kapok szerintem nem túlzás Ted büntetés javaslata, neked már ahogy írtad is tök mindegy volt a 2. futam, nekem viszont fontos volt, ugyanis 10 és fél kört végig güriztem h tudjak pontokat hozni Danin, így viszont h partvonalon kívülre lettem téve még ő növelte az előnyét...
|
|
| |
Neuro | Dátum: Hétfő, 2011-05-09, 09:32:23 | Üzenet # 17 |
 Vezér-őrnagy
| A 2. futam egyáltalán nem volt tökmindegy, de az egész verseny hétvégére nézve ígyis-úgyis elég szarul jöttem ki, arra értettem. Én elfogadom a büntetést, akármi is lesz, de mártírkodásra nem hiszem, hogy szükség van és remélem, hogy a VB is csak a tények szerint dönt (a tény pedig az, hogy az első lökésből semmi se történt, a második pedig abból jött össze, hogy úgy szúrtál vissza elém, ami ellen esélytelen volt bármit tennem), nem pedig aszerint, hogy valakit jaj mekkora lelki törés ért még mellé.
|
|
| |
Jack | Dátum: Hétfő, 2011-05-09, 09:50:11 | Üzenet # 18 |
 Alezredes
| Ha diavetítés valakinek a versenye akkor szálljon ki, és vizsgálja meg a gépét. Nincs semmilyen indok a löködésre. Nem az apró koccokat mondom. Nekem egyszer egy pillanatra akadt, de ilyen szinte minden nap előfordult, amikor valaki belépett, és erre nem lehet ráfogni azt, hogy kilöktünk valakit. Én csak a nagy koccokat írtam le, nem haragszok senkire, de meggondolom, hogy elindulok-é mégegyszer futamon. Nem látom értelmét egy versenyen 8x a pályán kívülre kerülni más miatt. Arról nem is beszélek, hogy egyesek nem akartak az úton menni, és vágták a pályát, és állandóan kint voltak.
|
|
| |
Satan_Claus | Dátum: Hétfő, 2011-05-09, 10:10:13 | Üzenet # 19 |
Őrmester
| Azzal mi van, hogy a 4. hely helyett 23. helyrol indultam, mert Neuro lusta volt visszarakni kifagyas utan?
|
|
| |
PaJa1 | Dátum: Hétfő, 2011-05-09, 10:12:10 | Üzenet # 20 |
Őrnagy
| Neuro, ez most tényleg eLOeL... Van valami félni valód, hogy egy kérdésről aminek a válaszából tanulni szerettem volna egyből arra gondolsz, hogy azzal gyanúsítalak, hogy valami nem megengedett eszközhöz nyúltál? Az 1000 kör már magyaráz valamit, de emellett gondoltam még olyanra is, hogy megosztod milyen irányba állítottál a verdán és az irányítás beállításon, hogy ennyire tud lassulni és gyorsulni a verda. 1000+ köröm nekem is volt már egy készülés során, ami meg is hozta a gyümölcsét, de ott nem a beállítás számított, hanem a pályaismeret, mert tök eltérő beállításokkal (futómű, váltó, leszorítóerő... összevissza minden) nagyon hasonló körök sikerültek. Itt viszont a beállítás sokat jelent. Az sötét ablakkal meg akkor majd kliens szinten kezdek valamit.
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Hétfő, 2011-05-09, 10:48:14 | Üzenet # 21 |
 dugo mester
Üzenetek: 359
| Quote (Neuro) valakit jaj mekkora lelki törés ért még mellé senkit sem ért lelki törés, de egy bocsánatkérést még mindig nem kaptam amiért gyakorlatilag tönkretetted a 2. versenyemet, ehelyett magyarázatot kérsz h miért kaptál 20 mp-et. ez nem tetszett. továbbra is úgy éreztem h ész nélkül nyomtad a gázt a 2. futam végén, mindegy ami mindegy alapon, ahogy utolértél az első alkalommal leküldtél a pályáról, pedig ha levetted volna egy kicsit a lábad a gázról, vagy uram bocsá' rálépsz a fékre, akkor elkerülhető lett volna már a koccolás is. pontosan láttam h sokkal gyorsabb vagy nálam, nem véletlenül hagytam kinn az autót a külső íven h ott ne legyen helyed előzni! nem is volt. de ha baj h védekeztem (szerinted agresszívan visszarántottam?! hát én voltam elől, én diktáltam a tempót, nem volt két irányváltoztatásom, még azt sem mondhatom h mellettem voltál), akkor nem értem minek szavaztátok meg h legyen 2. futam? mert most kb. az jött le nekem a reakciódból (agresszív visszarántás) h magamnak kerestem a bajt azzal h védekeztem. pedig én eddig sem és a jövőben sem fogok hasra senki előtt és behúzni fülem-farkam elengedni mert ő sokkal gyorsabb nálam. nem haragszok rád, csak a szituációra. ki ne lenne dühös, mikor az utolsó körben ilyen események történnek vele. az nem autóversenyző.
|
|
| |
Jack | Dátum: Hétfő, 2011-05-09, 11:06:57 | Üzenet # 22 |
 Alezredes
| Mityu nézd vissza a versenyt. Lehet más nem panaszkodott, de koccoltál rendesen. Tönkretetted a versenyem. Nem haragszom rád, de ez így ebben a formában úgy xar, ahogy volt. Örülök, hogy időben kiléptem a csapatotokból. Most legalább nem kell szégyenkeznem miattatok, annyit löködtétek a többit.
|
|
| |
Neuro | Dátum: Hétfő, 2011-05-09, 11:49:56 | Üzenet # 23 |
 Vezér-őrnagy
| Áh leszarom. Szar volt és kész. Ha valakinek visszaesést okoztam, azért bocsánat, de nem ígérem, hogy nem lesz többször. A versenyzés ilyen.
|
|
| |
Neuro | Dátum: Hétfő, 2011-05-09, 12:16:20 | Üzenet # 24 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (Satan_Claus) Azzal mi van, hogy a 4. hely helyett 23. helyrol indultam, mert Neuro lusta volt visszarakni kifagyas utan? Semmi. Nem lustaság kérdése vazze. Többszörösen kértem, hogy ne taboljatok ki és ne menjetek a pályára se. Nem véletlenül kérem, amit kérek. Sorrend állítás előtt is szóltam. Ha valakinek annyira fontos dolga volt, azzal nem tudok mit kezdeni, mellesleg nem tudtam, hogy a játék nem jegyzi meg a sorrendet.
|
|
| |
Satan_Claus | Dátum: Hétfő, 2011-05-09, 12:57:57 | Üzenet # 25 |
Őrmester
| Nem alt-taboltam, csak siman ki lettem rakva. Gondolom valami felugro ablak (win update, virusirto, skype) miatt.
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Hétfő, 2011-05-09, 16:29:34 | Üzenet # 26 |
 Generalisszimusz
| Satan_Claus, skype? Mi az istennek kell a futam alatt a skype-nak mennie? Csodálkozol utána, hogy ha meg kirak a játék . De érdekes, engem még soha egyik mod se tett le Asztalra. Vírusírtóm van (real-time protection be van kapcsolva, Játék mód: ON. Avast 6.0 Free), Skype van (nem fut!), Win Update be van kapcsolva, de még soha egy játéknál sem tett le asztalra. Na erre varjatok gombot .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
Jack | Dátum: Hétfő, 2011-05-09, 16:48:55 | Üzenet # 27 |
 Alezredes
| A skype-t én is kikapcsolom. A pingnek sem jó.
|
|
| |
PaJa1 | Dátum: Hétfő, 2011-05-09, 16:51:18 | Üzenet # 28 |
Őrnagy
| nekem is néha lemegy tálcára és nem tudom mi csinálja... Általában az első pár percben lemegy tálcára aztán visszahozom és órákig semmi baja, aztán én lépek ki mert elég volt.
|
|
| |
Neuro | Dátum: Hétfő, 2011-05-09, 17:08:03 | Üzenet # 29 |
 Vezér-őrnagy
| Azt a szájonvert szabályzatot pedig mindenki elolvasta és a nevezésével tudomásul vette és elfogadta! Aki utólag magyaráz, hogy neki nem tetszik, az mehet elfelé, vannak jelentkezőink! Mindig akkor derül ki, hogy valakinek fogalma sincs az egészről, amikor szabálytalankodik. Olyankor már késő bánat! Szóval lásd kettővel előbbi mondatom!
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Hétfő, 2011-05-09, 17:28:34 | Üzenet # 30 |
 Vezér-hadnagy
| Neuro, idézet a Versenyszabályzatból: "Az ebben a szabályzatban leírtakat minden játékosnak kötelessége elfogadni, és betartani. A szabályzat nem ismerete nem mentesít fel a verseny közben okozott balesetek felelőssége és az esedékes szankciók alól!"
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Kedd, 2011-05-10, 14:34:16 | Üzenet # 31 |
 Generalisszimusz
| adyz üzenete a Javaslatok topikból: adyz Dátum: Hétfő, Tegnap, 15:41:17 | Üzenet # 207 el lehet menni, ha nem tetszik. dry engem is löktek meg, sőt, azt hiszem te is jól tudod, hogy kiraktál rendesen engem is, mégsem zokogok, hogy ajj, kiraktak, ajj mérges vagyok. ez egy ilyen verseny, ez van, majd legközelebb. happy nem, nincs veled semmi bajom, csak már sok ebből a rimánkodásból. bocsánat az offért. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------- JJ üzenete a Javaslatok topikból: Jack Dátum: Kedd, Ma, 14:00:03 | Üzenet # 215 Adyz. Nem nyafogok, csak sokalltam, és Dani reakciójára írtam. Amikor mi taliztunk, akkor a célegyenes végén te a 150-es táblánál kezdted nyomni a féket. Visszanéztem. Én a 150, és a 100 között szoktam, és minden esetben pályán belül fordultam el. Késő volt már, amikor elkezdtem reagálni. De fair módon megvártam, hogy elmenj, és utána indultam én. Tudom, hogy kevés volt a benzined, és már hajtottalak vagy egy körrel előrébbtől, és vártam a lehetőséget. Te a második futamban mikor megelőztelek, meglöktél, és úgy előztél meg. De nem adtad vissza a helyet. Nem haragszom rád. Ha többet akarsz, a dühöngőbe írj, ne ide. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ --------- Itt lehet folytatni .
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Kedd, 2011-05-10, 14:47:27 | Üzenet # 32 |
Bajnok
Üzenetek: 345
| Nem, inkább ne folytassák
|
|
| |
Neuro | Dátum: Kedd, 2011-05-10, 14:48:19 | Üzenet # 33 |
 Vezér-őrnagy
| Inkább itt folytassák, mint a pályán, ezért van a topic.
|
|
| |
Jack | Dátum: Szerda, 2011-05-11, 11:44:23 | Üzenet # 34 |
 Alezredes
| Nincs semmi gondom adyzzal. Nem is akarom bántani. Szeretlek adyz, és gyere wazze, hogy megint meg tudjalak kergetni. Ha hiba csúszik a dologba az sem gond, csak épp elgurult a gyógyszerem. Sajnálom. Ma már egy szót se ejtenék, csak nagyon sajnáltam a pontszerző helyem. nagyon nagy dolog lett volna egy pontot szerezni.
|
|
| |
Jack | Dátum: Szerda, 2011-05-11, 11:46:02 | Üzenet # 35 |
 Alezredes
| Neuro pls. légyszi mégis hadd menjek seattal. Tudom, hogy sok meló neked ezt a feltételt előteremteni. Várom Irén válaszát, és akkor konkrétan írok, hogy mi van.
|
|
| |
Mityu_76 | Dátum: Péntek, 2011-05-13, 05:43:15 | Üzenet # 36 |
Őrmester
| ....... "Ma már egy szót se ejtenék, csak nagyon sajnáltam a pontszerző helyem. nagyon nagy dolog lett volna egy pontot szerezni. "....... :-)))))))) ....... JJ te nagy helyzetelemző vagy azt már tudjuk..... csak egy észrevétel.............Felvezető körös tempóban téptél a pontszerző helyeden............ a versenyből még rengeteg volt hátra......... szerinted nem előzött volna meg senki????? " mert ugye én löktem ki JJ-t.....ezúton is még egyszer bocsi, Mityu nem egy vérbeli profi" Bocsi de nagyon ült a dühöngő topic, muszáj volt felébresztenem az alvó oroszlánt........ no meg úgyis leszóltad a csapatunkat amiből egyik pillanatról a másikra kiléptél...... úgyhogy jól esett ezt az észrevételt leírnom...... úgy is ritkán írogatok.......... No meg a bagoly mondja kezdetű strófát is régen hallottam......... és a félbaráti baszogatás pallérozza az elmét........:-))))
|
|
| |
Neuro | Dátum: Péntek, 2011-05-13, 06:55:18 | Üzenet # 37 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (Mityu_76) és a félbaráti baszogatás pallérozza az elmét ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... köszönöm Mityu, ez felvillanyozta a reggelemet. xDDDDDD
|
|
| |
Jack | Dátum: Péntek, 2011-05-13, 09:26:38 | Üzenet # 38 |
 Alezredes
| Sejtettem Neuro, hogy ez neked örömhír. Mityu Nincs veled semmi bajom. De az, hogy Oxy is, te is kilöködtetek, azért azt jelzi, hogy ha maradtam volna, szégyeltem volna, hogy a csapattársaim löködnek. Akkor az csapat? Természetesen aki pontszerző nem biztos, hogy ottmarad főleg, ha kilöködik. Ehhez nem kell nagy tudomány. Egyébként nem miattad léptem ki. Oxynak azt mondtam, hogy ha a vicsort az ablakba rakja, akkor én lépek. Felrakta, léptem. Ez egy egyszerű következetes lépés. Mint rangidős ennyit kértem, és slussz. Egyébként én egyikteket sem löktem ki. Tehát ti vagytok a baglyok. Én igyekezek korrekten menni, és nem tönkretenni más versenyét. Béke
|
|
| |
Mityu_76 | Dátum: Péntek, 2011-05-13, 10:15:01 | Üzenet # 39 |
Őrmester
| Félreérted..... a bagoly strófa arra akart lenni egy utalás, hogy a tempóról pont én dumálok aki hátul hasonló tempóval kullogott....kullogott......... tehát bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje..... bácsi tetszik érteni???
|
|
| |
Jack | Dátum: Péntek, 2011-05-13, 11:14:18 | Üzenet # 40 |
 Alezredes
| Értem már. Másképp gondoltam. De értem. No para. Béke!
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Péntek, 2011-05-13, 11:24:45 | Üzenet # 41 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
| Quote (Jack) Egyébként nem miattad léptem ki. Oxynak azt mondtam, hogy ha a vicsort az ablakba rakja, akkor én lépek. Na eddig hallgattam, nem reagáltam a MARHASÁGOKRA, most már kikívánkozik belőlem!!!!!! A privát beszélgetések alapján amit a PH folytattunk (299 db!!!), be tudom linkelni, hogy mi történ, ugyanis, az "elveid" alapján én sem, és Mityu sem, meg Dzsaver sem hallgatunk rád, elmondásod szerint! Azon a napon amikor kiléptél a csapatból az egész délelőttöm ráment arra, hogy veled együtt kerestem a NEKED megfelelő smile-t amit a hátsó ablakra tegyünk. Ismétlem: egész délelőtt ráment, mire sikerült találni neked megfelelőt, mivel amit nekem felrakott Dzsaver (köszi !) 4 nappal azelőtt, az neked nagyon nem tetszett, ezért hát 2 nappal a kilépésed előtt "utasítottál!, hogy csütörtökig igazítsak rajta, mert neked nagyon nem tetszik"! Délben, megtaláltuk a neked megfelelőt, majd abban maradtunk, hogy mivel én el kell menjek dolgozni, felveszed Dzsaverral a kapcsolatot, hogy mind2-nek rakja fel azt a smilet!!!! Este mire hazajöttem, te KURVÁRA fel voltál háborodva, "Ez övön aluli volt" meg " ne csodálkozz ha estére nem leszek a csapat tagja" és kicsit később közölted, kilépsz hogy mégis felraktam (4 napja fent volt) a vicsor smilet!!! Baszki 4 napja fent volt le kellet cserélni, mert őfelsége Jack úrnak nem tetszik ami az én kocsimon van!!! Bele is egyeztem, csak hogy szent legyen a béke!!!Dolgozni voltam, te akartad elküldeni a képet amit közösen kiválasztottunk és ezt meg is beszéltük hogy küldöd, erre te valamin begurultál, de mai napig fingom nincs hogy mire!!!! Már nem is érdekel, ÖRVENDEK ÍGY UTÓLAG HOGY KILÉPTÉL!!!! Mindezt a PH-s beszélgetést be tudom linkelni, ha esetleg vki kételkedne a leírtakban. NEKED ELVEID VANNAK!!!! Mik azok az elvek????? Kímélj meg, azzal,hogy megtartod magadnak! Eddig nem haragudtam, nem reagáltam arra sem amit pár nappal ezelőtt írtál rólunk, de elég öreg vagy ahhoz, hogy mielőtt az "elveidet érvényesíted" és marhaságokat irkálsz, amire sokan negatívan reagálnak, (mert hülyeségeket irkálsz), tedd meg hogy elszámolsz 10.-ig!!! Qurvára felbasztad az agyam !!!
OxyKingRing
|
|
| |
Jack | Dátum: Péntek, 2011-05-13, 11:27:08 | Üzenet # 42 |
 Alezredes
|
|
|
| |
Jack | Dátum: Péntek, 2011-05-13, 11:34:41 | Üzenet # 43 |
 Alezredes
| Oxy írtam privit a PH-ra. Arra felelj!
|
|
| |
Neuro | Dátum: Péntek, 2011-05-13, 11:39:13 | Üzenet # 44 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (oxykirally) a PH-s beszélgetést be tudom linkelni, Arra azért megkérnélek, hogy ne tedd.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Péntek, 2011-05-13, 11:59:14 | Üzenet # 45 |
 Vezér-hadnagy
| Quote (Neuro) Arra azért megkérnélek, hogy ne tedd. szerintem se, a Ti dolgotok, intézzétek el privátban
|
|
| |
Jack | Dátum: Szombat, 2011-05-14, 11:13:40 | Üzenet # 46 |
 Alezredes
| Oxy láttam nem írtál a privire. Nem haragszom rád, nincs semmi gond. No para. Sajnos nem nagyon értetted amit írtam privibe, vagy nem akartad. Ennél többet nem akarok írni, csak még annyit, hogy ha leírom, hogy ha felrakod a vicsort én kilépek, és te felrakod, akkor milyen reakciót vártál? Azt, hogy azt mondom, hogy jóvan? Oldalakat írtam neked mikor elszakadt a cérna. Erre azt írtad, hogy: nem érted! Semmi indok, semmi válasz csak ennyi. Akkor mit tudok veled megbeszélni, mire számíthatok, ha 3 A4-es oldalra ez a reakciód. Arról nem tudtam, hogy 4 napja fent van a vicsor, ami most is fent van. Akkor 4 nappal előbb lépek, és talán több időm lett volna arra, hogy mi legyen velem. Mégiscsak én voltam a rangidős. Sajnálom, hogy egységes autót akartam, és ha elkövettem hibát, bocsi, ne haragudj. Talán jobb lett volna, ha jobban figyelsz rám.
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Szombat, 2011-05-14, 11:50:54 | Üzenet # 47 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
| JJ! Azért nem válaszolok a privire, mivel a 299 privinél megelégeltem, és sajnálatos módon elsőként (és szerintem utolsóként is) kerültél letiltásra a PH pályafutásom alatt, ami nem ma kezdődött. Vicsor ide-vicsor oda,akkor miért "utasítottál" 2 azaz kettő nappal azelőtt, hogy cseréljem le mert neked nagyon nem tetszik? Erre, ha jól emlékszem, azt válaszoltam másnap, hogy sokszor elszámoltam 10-ig, mire válaszoltam, mármint az utasításra és a hangnemedre Rangidős Úr! Miért kellet keresnünk másik vigyort?Emlékszel te egyáltalán??? Ott van a privi beszélgetésünk, ha nem tiszta olvasd vissza! Részemről téma lezárva, felejtsd el , nem azért vagyok itt, hogy veled vitatkozzak, hanem játszani és jól érezni szeretném magam itt, amihez úgy vélem, hogy adottak a körülmények! Elnézést szeretnék kérni a többi fórumlakótól az offolásért!
OxyKingRing
|
|
| |
Neuro | Dátum: Hétfő, 2011-05-16, 08:23:03 | Üzenet # 48 |
 Vezér-őrnagy
| Na visszanéztem az "unfair" védekezésemet. Ha ennyire leszek unfair mindig, egy kurva szava nem lehet senkinek. Gondolom fájdalmas az, amikor valaki azt hiszi, hogy tartja az én féktávomat, aztán nem megy és a koccból ő esik nagyobbat, viszont nekem is fájt, hogy ezzel elúszott a lehetőségem a 2. helyre, ami akkor még megvolt. Na ennyit az unfairségről.
|
|
| |
PaJa1 | Dátum: Hétfő, 2011-05-16, 09:00:48 | Üzenet # 49 |
Őrnagy
| Unfair volt az, hogy ökörpisilés módjára hajtottál előttem. 1szer változtat irányt a védő autó. Ennyi erővel mondhatom, hogy nekem meg a 3. úszott el ott. A magas lóról meg le lehet szállni. Mikor én védekeztem akkor nem mentem előtted jobbra-balra, 1 irányváltoztatásra törekedtem minden féktáv előtt.
|
|
| |
Neuro | Dátum: Hétfő, 2011-05-16, 10:31:57 | Üzenet # 50 |
 Vezér-őrnagy
| Magadnak köszönheted, másfelől lehet óvni a VB topicban. Csak nehogy kiröhögjenek. A magas ló nem nálam van, nem az én csapatom játszik ovist folyton, amikor hibázik. Azt meg beláthatod, hogy jobban fékezek (második versenyen meg látványosan gyorsabb voltam). Az, hogy le is írom az nem magas ló, az tény. Azt amúgy nem tudom ki mondta, hogy 1x lehet irányt változtatni, de biztosan nem te fogod ezt eldönteni, ismételten lásd: VB topic.. Hol van itt az ökörpisilés, he?
|
|
| |
|