Dühöngő
| |
Neuro | Dátum: Vasárnap, 2011-05-01, 21:13:11 | Üzenet # 1 |
 Vezér-őrnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 398
| Azért lehetőleg emberi hangnemben tegye mindenki.
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 00:35:44 | Üzenet # 101 |
 Generalisszimusz
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 687
|
Petike95, rocknrolla és Oxy. Így ne gyertek vissza legközelebb a pályára!
Petike95 konkrétan rá az ideális ívre, meg is lett az eredménye. rocknrolla te is szépen átvágtál, bár neked mákod volt, hogy nem jött senki. Oxy te is ideális ívre tetted vissza. Szerencséd, hogy sortiefish nem volt annyira közel hozzád.
Egyelőre nem tudom élek-e óvással, de gondolkodjatok el, hogy jösztök vissza a pályára.
Csak megjegyzem, hogy a füvön szépen vissza lehetett volna jönni és nem ideális ívre tenni az autót, valamint átrongyolni a pályán. Nem ok nélkül álltam félre az ütközés után.
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 04:49:45 | Üzenet # 102 |
 Vezér-őrnagy
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 400
| NA SZÓVAL! M4d nem tudom azzal mi a problémád egy teljesen átgondolt manőver volt, azért is nem az ívre hanem azon túlra érkeztem. Egyébként meg nem ezzel kéne foglalkozni hanem azzal hogy egyesek azt hiszik hogy ez a NFS! Már a sokadik versenyem basszák tönkre.Tudom én persze most lehet azt mondani hogy tegyek óvást csak avval az a probléma hogy attól nekem ugyan úgy elvan cseszve a versenyem amire egész héten gyakorlok, és már alig várom hogy elkezdődjön. Aztán elindulunk és gyakorlatilag 1 kör alatt 3 balesetem van, mert egyesek azt gondolják hogy ez valami konzolos foss! És utána már tudod nem olyan nagy élvezet az utolsó helyen lég üres térben kocsikázni. Ha erre lenne vágyam akkor offline gurulgatnék. Amúgy meg mindenkinek ajánlom( akinek nem inge) hogy offline gyakoroljon verseny körülmények közt.Egyébként az előbb elmondottak alapján óvást sem nyújtok be.( nekem attól nem lesz jobb ).Ha jól emlékszem ez a harmadik versenyem amikor az élbolyból esem ki ilyen módon. Most lehet hogy sokakat megbántok, de tegnap felmerült bennem, hogy akkor lennénk inkább 10-en. TEHÁT NYOMATÉKOSAN MEGKÉREK MINDENKIT, HOGY A PÁLYÁN A MÁSIKRA IS FIGYELJEN, ÉS HOGY EZ EGY AUTÓS SZIMULÁTOR NEM A NEED FOR SPEED!
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 08:16:09 | Üzenet # 103 |
 Mormogi Papa
Üzenetek: 439
| rockn teljesen igazad van. Bár én azt mondom mindaddig feljelentem azokat akik tönkre vágnak embereknek versenyeket, amíg rá nem jönnek, hogy hogyan kellene a pályán viselkedni. Első kör tülekedés. De kezdjük a felvezetőn. Ha valaki kicsúszik nem kell megvárni, mert torlódás lesz. Nem tudunk egy felvezető kört hiba nélkül megtenni! Aztán a tülekedés. én többször elengedem a gázt, és pici fékezéssel várom, hogy tisztuljon a terep, erre a hátam mögül törtetnek ott is ahol nincs út. Könyörgöm én is tudnék gyorsabban menni! Szokásos első kör eleje effektus. Aztán jön a kanyar, és fékezek időben, és mennek előttem keresztbe, és kiütnek, mert nem fékeznek eleget. Aztán a kicsúszásokból való visszajövetel. Egy csorda hangulata. Tehéncsorda tülekedik így a legelőre. M4d is amit linkelt. Nem érdekli, hogy ott jön valaki szabályosan, hanem tülekedik vissza. Nem érdekli őt, hogy ezzel megint karambólt csinál, csak tülekedik.
egy 15 körös verseny nem az első kanyarban dől el! Van idő arra, ha valaki gyors, hogy megszerezze a poziciót, mégis gallyra vágják más versenyzőtársaik versenyét. Aztán a sérült autóval kulloghatunk.
Csak azt nem értem, hogy ha ez megtörténik egyszer, miért nem tanul belőle. Notórius löködők, és törők. Nekik a N4S-et javasolnám, nem az rfactort.
Kulturáltan, korrekten jó lenne versenyezni. Én azt mondom, hogy fel kell jelenteni őket, még akkor is, ha engem is feljelentenek. Szankciókat kell életbe léptetni. Például, hogy az első körben nincs előzés, vagy ilyen, és keményebb büntit a notórius ütközőknek.
Meg kéne nézni, hogy kinek van futamonként több mint egy csúnya balesete, és ezekkel el kéne beszélgetni.
|
|
| |
dassved | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 09:11:31 | Üzenet # 104 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
| Quote (m4dm3n) Petike95, rocknrolla és Oxy. Így ne gyertek vissza legközelebb a pályára!
híjj, ezt én is láttam a replayen, volt ott minden, de már az előző kanyaríven elszállt mindenki, ez már csak a hab volt a tortán!
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 09:20:38 | Üzenet # 105 |
Ezredes
Üzenetek: 242
| Így is járhat valaki akit megpöccintenek Mid-Ohioban:
http://www.youtube.com/watch?v=fRC3rv1ZHj4&NR=1
Az üzenetet módosította DAeRK - Hétfő, 2011-07-11, 09:21:26 |
|
| |
YakQzA | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 09:28:55 | Üzenet # 106 |
 Alezredes
Üzenetek: 141
| DAeRK, Azért a pálya építőkkel is elbeszélgetnék!
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 11:10:20 | Üzenet # 107 |
 Generalisszimusz
| rocknrolla, problémám mindössze annyi, hogy átvágva jöttél vissza a pályára . Ha maradsz a füvön semmi gondom nem lenne ezzel.
Quote (rocknrolla) És utána már tudod nem olyan nagy élvezet az utolsó helyen lég üres térben kocsikázni. Konkrétan a 17.!!! helyről kezdtem el a futamon felzárkózni. Hanyadik is lettem? 8!!! Ne jöjjön nekem senki ilyen szöveggel .
Összeségében én nem óvok, mert teszek rá mi volt. Ha utolsó lettem volna, akkor sem óvok semmit. Részemről verseny volt és ennyi .
Aki meg érintet bármiben is tegyen óvást és majd döntünk kinek mi jár.
Te is rock, ha úgy érzed tedd meg a megfelelő lépéseket (óvás!).
DAeRK, bzdmeg . Na az a nem mindegy !
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 12:29:52 | Üzenet # 108 |
 Mormogi Papa
| Csak nem mindegy, hogy sérült autóval hova jut az ember. Nemtom mitől a kormányt is félig jobbra tekerve kellett tartanom, akkora ütést kapott az eleje.
Nézd vissza csak M4d, hogy elemelkedett az autó a földről.
Egyébként én se szívesen jelentgetek fel, mert itt kellene megbeszélni a dolgokat. Bammeg pajtás, és társai.
Az üzenetet módosította Jeck - Hétfő, 2011-07-11, 12:31:25 |
|
| |
rocknrolla | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 13:06:15 | Üzenet # 109 |
 Vezér-őrnagy
| csak egy apró észrevétel m4d! Az én vissza jövetelem teljesen rendben van szerintem. A körül tekintő vissza jövetelen én nem azt értem hogy várjam meg még a jövő hetet is , hanem hogy mielőtt vissza jövök győződjek meg arról hogy nem okozok sérülést senkinek. Aki neked bezavart az nem én voltam és a végén aki érkezik az is az ideális íven gáz elvétel nélkül el tud menni mellettem. SZERINTEM EZ ÍGY MÉG VERSENY ÉS SPORTSZERŰ!
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Hétfő, 2011-07-11, 18:54:18 | Üzenet # 110 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
| Mindenkitől szeretnék elnézést kérni aki érintett volt velem szembeni ütközésekben!!!! BOCSI!!! Nem akarom senki versenyét elrontani!!! Nem mentegetőzni szeretnék, de mivel nagyon alacsony volt az FPS (17-23) ezért, kikapcsoltam a tükröket, ezzel is nyerve 1-2 FPS.
Természetesen a rám kirótt büntetést letöltöm, elfogadom, és ígérem, hogy többé nem kapcsolom ki a tükröket, ill sokkal óvatosabban közlekedem.
OxyKingRing
|
|
| |
Jeck | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 11:06:39 | Üzenet # 111 |
 Mormogi Papa
| Komolyan mondom úgy érzem a VB-k nem nagyon osztogatják a jogos büntetéseket. Érdemes lesz ezután is kockáztatni, és nem korrekten vezetni.
Pedig pont az elrettentés a cél, vagy nem? Mityu első futam első kör 0.54-nél későn fékezett, és elvitte a volvóm elejét. tehette ezt büntetlenül?
Az üzenetet módosította Jeck - Kedd, 2011-07-12, 11:11:55 |
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 11:20:08 | Üzenet # 112 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 709
| Jeck,
IDÉZET A LIGA SZABÁLYZATBÓL:
1. Versenybíróság (VB), Vezetőség
A PH WTCC TEAM bajnokságain és versenyein a vitás helyzetek, szabálytalanságok ellenőrzése, az ezekben a helyzetekben való döntés meghozása a VB feladata. A VB tagjai a versenybírók (továbbiakban vb). A vitás esetekben a VB döntését minden tagnak el kell fogadnia. Egyet nem értés esetén is tilos a VB bármilyen mérvű és módú rágalmazása, leminősítése!
a VB-k további bárminemű jogtalan rágalmazása alkalmával javasolni fogom az 1 futamos eltiltásodat !!!
|
|
| |
YakQzA | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 11:26:14 | Üzenet # 113 |
 Alezredes
| Jeck,
Csak annyit fűznék hozzá, hogy ez autó verseny! Az pedig nem az udvariasságról szól! Te csak küzdjél! Mi meg majd ítélünk! Köszönöm.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Kedd, 2011-07-12, 11:26:44 | Üzenet # 114 |
 Mormogi Papa
| Értem. Sajnálom. Csak nem értem.
|
|
| |
dassved | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 08:06:21 | Üzenet # 115 |
 Vezér-őrnagy
| még jó, hogy van ez a dühöngő topic, mert az "ítéletet" elfogadom, de azt azért furának találom, hogy Petike95 a két futam alatt nem hozott össze egy másodpercnyi büntetést sem az "alkotásaival", mindezt bármi támadás vagy személyeskedés nélkül, pusztán a versenyszellem jegyében... na de mindegy is, majd legközelebb kevésbé figyelek oda!
|
|
| |
Jeck | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 10:22:50 | Üzenet # 116 |
 Mormogi Papa
| Sajnos túl sok kocc, és egyéb olyan dolog volt ami azért mutat egy trendet. Ezért vártam nagyobb szigort azokkal szemben, akik nem figyeltek a másikra.
Elfogadom a VB-k döntését, még ha nem is értem, és bocsánatot kérek, ha szigorúbban fogalmaztam meg elégedetlenségem. Véleményem az, ha a szigor nincs meg, nagyobb tér jut majd a koccokra.....és a többire.
A múltkor 15-en voltunk, és nem kellett a VB-knek egy esetet sem vizsgálni. Most alig voltunk párral többen, és tömegével voltak esetek.
Első köri tülekedés, elfékezések, visszamászások a pályára. Én is ember vagyok, és hibázok, de igyekezek figyelni, és a gyorsabbakat igyekszem elengedni. Fel is tarthatnám őket ideig-óráig. De nem látom értelmét. Az igazi párharcok azok között jók, akik ugyanolyan köröket futnak pici eltéréssel. Én is harcoltam az első futamon. Nagyon finom volt. Még megjegyezném, hogy köszönöm a VB-k gyors pályacseréjét.
|
|
| |
Mityu_76 | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 12:11:33 | Üzenet # 117 |
Őrmester
Üzenetek: 31
| Jeck..... nem hiszem, hogy elvittem volna a volvód elejét, mivel szinte az autóm seggét koccoltad meg...... azért valakit nem korrektnek nevezni mert elnéz egy féktávot azért kicsit erős. a siránkozásokra meg csak Senna szavait tudnám idézni :
By being a racing driver you are under risk all the time. By being a racing driver means you are racing with other people. And if you no longer go for a gap that exists, you are no longer a racing driver because we are competing, competing to win. And the main motivation to all of us is to compete for victory, it's not to come 3rd, 4th, 5th or 6th. I race to win as long as I feel it's possible. Sometimes you get it wrong? Sure, it's impossible to get it right all the time. But I race designed to win, as long as I feel I'm doing it right.
Ennyi. no most már dühönghetsz
|
|
| |
Jeck | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 14:08:46 | Üzenet # 118 |
 Mormogi Papa
| Ha csak ennyi lett volna. De ez miatt jött meg M4d is. És ha én nem vagyok ott simán kirepülsz a gyepre.
Nem féktáv elnézés volt. Elnézést.
|
|
| |
Mityu_76 | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 15:29:54 | Üzenet # 119 |
Őrmester
| Tata te már megint nem azt a filmet nézed amit mások. :-))))) 1 Én simán befordultam volna....... te még rá is segítetted a seggem a kanyar belső íve felé tolásával hogy ne forduljak simán 2 M4d akkor is megérkezett volna rád a kanyarban ha én nem vagyok ott, és két gázpedál van az autódban amit tövig nyomsz 3 Tudod hogy imádlak csipkedni......... főleg hogy az utóbbi pár hét után van pár perc szabadidőm. :-))))) 4 Valaki csináljon már egy vidijót az esetről és tegye be..... hátha csak az ÉN replay-om más mint a JJ-jé 5 A féktáv elnézésért, elnézést de én nem kérek elnézően elnézéses elnézést, még ha ezt nem is nézed el nekem... :-)))
No írj valami frappánsat Tati..... Peace... :-)))[color=red]
|
|
| |
Jeck | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 16:04:13 | Üzenet # 120 |
 Mormogi Papa
| Tévedésben vagy mint mindig. Nagy tévedésben.
Simán nem fordultál volna be, mert így is gyepet értél. Undorító, hogy azt írod hogy én toltalak téged, amikor én jöttem az íven. Miről beszélsz ostoba?
Ezt mindenki tudja csak te nem. Jössz nekem egy sajnálommal.
|
|
| | |
Mityu_76 | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 16:44:20 | Üzenet # 122 |
Őrmester
| Elemezz JJJJJJ ki tolt kit először...... már nem az ideális íven voltál a kocc pillanatában..... ugye milyen undorítóan meglöktelek a seggemmel? És amilyen ostoba vagyok még így is befordultam volna ha nem jön utána beléd m4d és te a tőle kapott lendülettel nem löksz ki. Hát én tényleg nem tudom......... no most mondom akkor neked, hogy SAJNÁLOM Néz meg egy éles wtcc versenyt az ilyen kis koccokat nem is említik, és ha nem lett volna utána nagyobb kocc lehet mi sem említenénk.........
|
|
| |
Jeck | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 18:34:44 | Üzenet # 123 |
 Mormogi Papa
| A belső oldaltól jöttél, és estél ki a külső oldalra. Nem kell itt elemezni. Ez így volt!
Én szerettem volna mögötted befelé jönni keresztbe, hogy folytassam az utam, miközben te keresztbe elszállsz, mint előtted sokan abban a kanyarban. Sajnos egy pici távolság még kellett volna. Nem volt elég.
Jó lenne ha már eldugulnál, és nem azt kihozni, hogy én voltam a hibás. Csak mert nem akartam veled kimenni a susnyásba.
Nonszensz dolog, hogy amit csináltál jónak gondolod, és engem hibáztatsz.
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 20:24:54 | Üzenet # 124 |
Ezredes
| Az eset szerintem: JJ külső ívben próbálta bevenni a kanyart (nagy beérkezési sebesség v. rövidebb féktáv v. egyszerűen Ő így veszi be azt a kanyart) az előtte lévő szakasz is kéne látni hozzá. Mityu belülről, nagyobb sebességgel (szerintem kicsit többel is, mint kéne) próbálja bevenni. Keresztbe autózik JJ "ideális" ívén. Nem vagyok benne biztos, hogy Mityu be tudott volna e fordulni. A kanyar közepén még vagy 45 fokban volt a kocsi. Vagy versenybalesetnek minősíteném vagy ha szőrös szívű lennék, Mityu kapna figyelmeztetést. Mondjuk az tény, hohy JJ sokkal lassabban próbálta bevenni a kanyart, mint lehetne. Jobban kéne figyelni a másikra. BÉKE !
|
|
| |
Jeck | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 20:26:56 | Üzenet # 125 |
 Mormogi Papa
| Mityu! Utolszor írok! Te ne hasonlíts itt senkit éles WTCC versenyhez. Legfőképp magad, mert te nem vagy korrekt.
ott a kis, de még a nagy koccokkal sem foglalkoznak, de ez nem az!
Itt azért kell a szabálytalankodókkal, és főleg a notórius szabálytalakodókkal szemben büntetéseket alkalmazni, mert ilyet csinálsz, és csináltok. Ami sem nem fair, sem nem korrekt, és akkor még tagadod a tényeket is.
Legjobb ha nem írsz.
Kössz Daerk! Én azért vettem lassabban a kanyart, mert láttam Mityut közeledni, mint állat. Szerettem volna mögötte keresztbe a pálya nyomvonalára visszatérni, ha a tehetetlen Mityu el nem visz.
Ha a tempómat mehettem volna, akkor M4d nem így, és nem ennyire ér oda, és akkor, ahogyan később újra megérkezett mögém, én félrehúzódással helyet adtam neki, és ő meg is előzött. Vissza lehet nézni az esetet.
Mindennek ellenére pontokat szereztem, ami nekem már szenzációszámba ment.
Az üzenetet módosította Jeck - Szerda, 2011-07-13, 20:32:40 |
|
| |
Jeck | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 20:36:43 | Üzenet # 126 |
 Mormogi Papa
| Ideális íven mentem, és lassítottam amikor Mityu keresztbe mozgott előttem. Vissza lehet nézni.
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 20:55:15 | Üzenet # 127 |
Ezredes
| JJ következő versenyen odavágsz mindannyiunknak ! Ne vedd annyira a szívedre a dolgot. Lehet, hogy nem először fordul veled ilyen eset először, de hidd el mások is így vannak vele. Következő versenyre gyakorolj jó sokat és hidd el meglesz az eredménye. Surfers Paradise nyam-nyam. TOCA sorozatból eléggé ismerős ! örömbódottá
|
|
| |
Jeck | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 21:18:05 | Üzenet # 128 |
 Mormogi Papa
| köszi Daerk! Eddig csak kínlódtam eléggé. Sajnos a volvo szeret keresztbe menni.
sikánoknál főleg. De igyekezek megígérem. 1 ponttal elégedett leszek. Egy setupot küldhetnél nekem.
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 21:30:22 | Üzenet # 129 |
Ezredes
| Megbeszéltük
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 21:52:21 | Üzenet # 130 |
 Generalisszimusz
| Nem tudom ti milyen replay-t nézegettek, de abban a szituációban a legnagyobb ludas én voltam, akármilyen kameraállásból és akárkinek a kameraállásából nézem. Az hogy Mityu elfékezte magát és kicsit lekoccoltatok JJ az lóf*sz (csak megjegyzem, hogy ugyanebben a körben és a köv. kanyarba volt az, hogy Petike95 nem éppen jól jött vissza a pályára és kaptam tőle meg kicsit hátulról JéPétől egy-egy taslit, ami után félreálltam és a 17. helyről kezdtem felzárkózni. Még sem óvtam semmit. Minek? Elértem így is amit ezután akartam. Köv. futamon 1 rajtkocka és be is húztam a futamot). Nem lett volna gond ha én nem kezdek el hamarabb kigyorsítani, aminek a következménye lett, hogy az autóm elkezdte az orrát tolni és pont belédrongyoltam. Ez volt a baj, nem Mityu elfékezése.
Ti meg itt hőbörögtök egy kisebb koccanáson. Istenem...nem mondok semmit .
|
|
| |
Jeck | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 22:11:32 | Üzenet # 131 |
 Mormogi Papa
| Nem jól ítéled meg a helyzetet, ne haragudj. 1. ha Mityu nincs ott, nem érsz ott, mert nem annyit fékezek, és előbb kigyorsítok. Amikor pár körrel később utol érsz félrehúzódtam? Mert figyelem ki jön utánam, és mennyire van tőlem.
2. Nem én voltam a hibás, akkor meg miért engem hibáztat az, aki elfékezi magát? Innentől ez presztízs. Ez feltolja az embert. Gerinctelenség.
3. Könnyen beszél az akinek a menetsebessége akkora, mint neked,
4. A második versenyen ugyanebben a kanyarban súlyosan sérültem, szinte ugyanígy, és szinte csak körbevánszorogtam.
|
|
| |
Mityu_76 | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 22:27:03 | Üzenet # 132 |
Őrmester
| köszönöm a kioktatás, és ígérem most is versenyezni fogok, ha ilyen kis koccok ekkora fennakadást okoznak a társaságnak, akkor kérek egy szavazás ted-től, hogy ki akarja kizárni Mityut e hatalmas és JJ a győzelemtől megfosztó koccolástól l....... bocsi de ma van a szülinapom úgyhogy ezt a hozzászólást 10 sör után írom...... JJ valamit félreértettél én nem azt akartam kihozni hogy te voltál a hibás....... ezt már az első hozzászólásnál kiderült hogy "Mityu elfékezte magát" akkor mi a f@szt kell 100-szor leírnod hogy ha nem lett volna te lettél volna ISTEN. Igen elfékeztem.... ha nem fékeznék el egyetlen kanyart sem és profin mennék szerinted veletek nyomnám...... nem hiszem hogy közülünk valaki a profi világ élmezőnyébe beleférne........ addig meg maradnak a hőbőrgések, a versenybíróság, és a dühöngő..... ennyi
|
|
| |
YakQzA | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 22:35:04 | Üzenet # 133 |
 Alezredes
| Quote (Mityu_76) ma van a szülinapom Boldog szülinapot!
|
|
| |
Mityu_76 | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 22:40:37 | Üzenet # 134 |
Őrmester
| na ugye hogy nem halott a wtcc fórum........ tudok én itt hozzászólásokat produkálni... :-))))
|
|
| |
YakQzA | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 22:48:49 | Üzenet # 135 |
 Alezredes
| Quote (Mityu_76) tudok én itt hozzászólásokat produkálni... :-)))) Gyerünk add ki magadból a dühöt! Meghallgatlak szívesen! Nekem is kell az a + hozzászólás!
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 22:54:14 | Üzenet # 136 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 340
| Mityu_76, +1 Boldog Születésnapot!
|
|
| |
Jeck | Dátum: Szerda, 2011-07-13, 23:01:05 | Üzenet # 137 |
 Mormogi Papa
| Quote (Mityu_76) JJ valamit félreértettél én nem azt akartam kihozni hogy te voltál a hibás
de Mityu azt akartad. Azt írtad, hogy el bírtál volna fordulni. El hát, de csak a fűvön.
azt írtad, hogy ki tolt kit elősször? Hát nem én téged.
Most meg hazudol? Most is.
|
|
| |
örültmax | Dátum: Csütörtök, 2011-07-14, 03:47:58 | Üzenet # 138 |
 Alezredes
Üzenetek: 115
| Kva jó amit csináltok!!
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Csütörtök, 2011-07-14, 05:06:48 | Üzenet # 139 |
 Vezér-őrnagy
| Na szóval! Szerintem az a helyzet, hogy Mityu azt a kanyart és féktávot benézte.Ez nem gond nem vagyunk profik a kiváltó ok nála az lehetett hogy látta JJ lassabban kezdi azt a kanyar bejáratot és azt gondolta hogy ő oda még befér, csak hát ezért kisodródott. Szerintem ha nincs a kocc akkor sem tudta volna megkezdeni a kanyart.És meggyőződésem ha JJ nem megy neki akkor az utána érkező M4d-et találja el, vagy teljesen kisodródik. JJ szemszögéből nézve ő talán annyiban "hibás" hogy ha kicsit jobb a reakciója akkor egy kis ráfékezéssel talán nem koccan Mityuval, de ez Mityun már nem segített volna. Én versenybalesetnek minősíteném de JJ-t semmiképpen nem tartom hibásnak.Ha itt valaki hibázott az Mityu. Amúgy én pont az ilyen és hasonló balesetekre próbáltam felhívni a figyelmet egy pár sorral feljebb írt bejegyzésemben. Annyi lenne csak az egész, hogy akkor vállal be előzést mindenki ha biztos abban hogy az tisztán megvan. Én ezt értem azon, hogy figyelni a másikra. Amúgy most már tényleg érdekelne az a bizonyos Petike95 féle "ámokfutás"
|
|
| |
Mityu_76 | Dátum: Csütörtök, 2011-07-14, 08:06:07 | Üzenet # 140 |
Őrmester
| nyugi JJ csak próbáltam akkora hülyeségeket írni amit te... pl.: "elvitte a volvóm elejét" ....... ha elviszem az elejét akkor azzal nem tudsz tovább menni........ "Én azért vettem lassabban a kanyart, mert láttam Mityut közeledni, mint állat"......... hogy te mekkora penge vagy..... Leborulok előtted......... A VB döntött ........ de te azt sem tutad elfogadni........ nincs értelme tovább rágódni az ügyön......... de azért jól esett veled kicsit vitázgatni....... no majd vasárnap után újra eszmét cserélhetünk egy-két koccon....... én mint notórius törő addig megyek gyakorlok az nfs-el.. :-)))
|
|
| |
Jeck | Dátum: Csütörtök, 2011-07-14, 08:49:41 | Üzenet # 141 |
 Mormogi Papa
| Tudom, hogy próbálsz kibújni a felelősség alól, de ez most nem jött be Mityu. Sajnos nem jól számoltam ki, hogyan tudnék mögötted keresztbe mozdulva tovább haladni. Ez nem jött össze, de ez akkor is a te balhéd.
Aki előz az mérje fel, mert aki elöl megy nem lát semmit úgy, mint aki előz. A startot követően leelőztelek, aztán lassítanom kellett, elmentél, de megint eléd kerültem. Akkor jött az ominózus eset.
Gyorsabb vagy Mityu, de nem annyival, hogy meg ne próbáljalak a hátam mögött tartani, amíg lehet. Sajnos nem mindig jól kezeled a párharcokat. Én sem.
Csattantunk már sokat, de többet a te hibádból. Csak egy kis korrektséget vártam volna el. Sajnálom hibáztam. Ennyi.
De most messze mentél kicsit ez nem tetszik.
" A VB döntött....de te azt sem tudtad elfogadni..." Ebben igazad van. Vártam, hogy büntit kapj, mert megérdemelted.
Ha viszont sikerül a manőverem, sosem érsz útól. Ott legeltél volna a gyepen a többi kollégával.
|
|
| |
dassved | Dátum: Csütörtök, 2011-07-14, 09:20:09 | Üzenet # 142 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (Jeck) Amúgy most már tényleg érdekelne az a bizonyos Petike95 féle "ámokfutás" biggrin
abszolút lezárt az ügy, de nézd meg pl. a 121-es üzenetben csatolt videót, az előtérben megy a darálóban, aztán m4dm3n kapott tőle egy komolyabbat, plusz a második futamon én is a kiforgatást. ennyi. ennyi? azt mondjuk nem igazán értem m4dm3n miért nem óvta, de ez szuverén joga, viszont így az egyenlő elbírálás kicsit sántít.... le-zár-va.
|
|
| |
Mityu_76 | Dátum: Csütörtök, 2011-07-14, 09:20:21 | Üzenet # 143 |
Őrmester
| nem legeltem volna.... a HONDA gyártja a legjobb fűnyírókat........ a cheat packomban az is fel van rakva a kocsi aljára.....
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Csütörtök, 2011-07-14, 09:25:09 | Üzenet # 144 |
Ezredes
| Boldog szülinapot Mityu! Remélem egyszer sörözünk egyet élőben is együtt!
Igazad van, így legalább tényleg nem halott a fórum. Jó sok embert megmozgatott az ÜGY.
|
|
| |
Mityu_76 | Dátum: Csütörtök, 2011-07-14, 09:26:23 | Üzenet # 145 |
Őrmester
| Quote (dassved) de nézd meg pl. a 121-es üzenetben csatolt videót
A 121-es videóban a mi esetünk van JJ-vel......Szerintem te a 101-es üzit akartad írni.
|
|
| |
dassved | Dátum: Csütörtök, 2011-07-14, 09:28:30 | Üzenet # 146 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (Mityu_76) A 121-es videóban a mi esetünk van JJ-vel......Szerintem te a 101-es üzit akartad írni.
az első pár képkockán látszik az /is/!
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Csütörtök, 2011-07-14, 10:08:09 | Üzenet # 147 |
 Generalisszimusz
| Na jó én ebből kiszálltam. Nem fogom 100x leírni, miért nem óvtam és nem fogom 100x elmondani miért hoztam a döntésemet a VB topikba.
Látom még mindíg nem lehet felfogni. Ti bajotok és hőzöngjetek tovább, meg túráztassátok az agyatokat. Feleslegesen !
Részemről itt kiszálltam . Jó mulatást .
|
|
| |
Jeck | Dátum: Csütörtök, 2011-07-14, 10:36:55 | Üzenet # 148 |
 Mormogi Papa
| M4d a te döntésed. Én nemtom hogyan gondolkozol, és hogyan jutottál döntésre, de én elfogadom. Csak az én szemszögemből furcsa, de jogos, mert a te döntésed.
Mityuval nekem ez a se veled, se nélküled effektus van. Ha nincs hiányzik, ha van meg lököd. Ha meg iszik baj van vele.
De hát szülinapja volt. Boldogat Mityu! Tartsd meg ma is, de ha iszol ne írjál waze!
Még annyit, hogy a jogos büntinek van elrettentő hatása.
Anyukám azt mondta: -Édes fijjam! ha egy madár elrepül a fejed felett, az miatt nem tehetsz semmit, de azt ne hagyd, hogy fészket rakjon a fejeden. Persze van akit nem lehet, és van akit nem érdemes jelenteni.
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Csütörtök, 2011-07-14, 18:21:12 | Üzenet # 149 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
| Na, ide is eljutottam. A Mid Ohio futamról írnék észrevételt. Elég közel indultunk a startnál egymástól egyébként is, és ami utána volt, az szellem mesébe illő. Én legalábbis azt sem tudtam, ki, hol is van körülöttem. Találomra mentem, illetve próbáltam ott menni, ahol talán nincs másik autó. Az lett a vége, hogy a fűre kerültem.Ha valakivel ütköztem, utólagosan elnézést kérek. Én nem vettem észre. Mire kikecmeregtem a mezőről, hasonlóan Mad-hez, valahol a végéről folytattam.Nem gond, guruljunk.
Most jön az, amiért ide írtam. Valamikor a versenyben, 2-3 kör alatt lefaragva a hátrányomat, utolértem JéPé-t, már az is, hogy utolértem, jelzés volt neki, hogy gyorsabb voltam. 1-2 körön keresztül tiszteletben tartottam, hogy előttem "autókázik". Nem akartam még véletlenül sem hozzáérni előzés közben, ezért próbáltam kivárni a kedvező alkalmat inkább. A "lassú" autózás következtében felzárkózott mögénk Mad is. Gondolom, ő is látta, hogy milyen óvatosan megyek JéPé mögött. Aztán megjött az alkalom, és elmentem érintés nélkül. Az egyenesben még arra is vigyáztam, hogy jócskán elmenjek már, amikor sávot váltok, hogy még fékezni se kelljen JéPé-nek. A válasz cselekedete mindezekre a dolgokra az volt, hogy az első kanyarban, akár elfékezve magát, betolja az orrát elém, de visszaszerezze a helyet. Természetesen az ütközéstől tán kicsúsztam, vagy kifordultam (már nem emlékszem pontosan) és néhányan elmentek. Pontszerző helyről mentem a végére. Ha jól tudom, Mad éppen elérte itt a 8. helyet, amiért gratulálok neki. Amiért leírtam ezt, az az, hogy értse meg már mindenki, hogy nem szabad minden eszközt bevetni, hogy egy hellyel előrébb kerüljünk bármi áron. Ott valaki pórul jár. Itt is kiderült, hogy voltam annyival gyorsabb, hogy érintés nélkül előzni tudtam, ez visszafelé már szabályosan, FAIR módon ilyenkor már nem működik. Olyan nincs általában, hogy a lassabb előzze a gyorsabbat szabályosan. Ez olyan "csak azért is megmutatom" akciónak tűnt számomra JéPé részéről. Ahogy olvastam a Hsz-eket, bizony több ilyen hasonló is lehetett, és visszaemlékezve, bizony mindig is voltak hasonló esetek. Próbáljon már mindenki másra is figyelve versenyezni, és ne jöjjön nekem senki azzal, hogy "az igazi WTCC-ben így, meg úgy van" . Itt mi vagyunk, és nem ott vagyunk. Magunk, és a többiek szórakozását vágjuk tönkre, amikor felelőtlen módon állunk hozzá a versenyzéshez. Nem kell elengedni senkit, mert ha jobb, úgyis megelőz. De előzni sem úgy kell, hogy lesz ami lesz nekifutok. Óvást nem kívántam volna benyújtani, de ezt leírni, igen. Tanulságul esetleg. Részemről nincs harag, szokás szerint senki felé, és nem is dühöngök, de akarjunk már szórakozni is, ne csak kapaszkodjunk ész nélkül abba a rohadt "kormányba". Nem vagyunk mi NŐK! Főleg nem szőkék. Irány a következő futam. Hajrá mindenkinek.
"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."
|
|
| |
wenizolika | Dátum: Csütörtök, 2011-07-14, 19:42:38 | Üzenet # 150 |
 Hadnagy
Üzenetek: 67
| Ippen ezért várat még az én bemutatkozásom is a WTCC mezőnyében (pedig már 3 hete versenyezhetnék de kivárok)
|
|
| |
|