Dühöngő
| |
Neuro | Dátum: Vasárnap, 2011-05-01, 21:13:11 | Üzenet # 1 |
 Vezér-őrnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 398
| Azért lehetőleg emberi hangnemben tegye mindenki.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Kedd, 2011-09-06, 15:06:45 | Üzenet # 201 |
 Mormogi Papa
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 439
| Köszi dassved. Azt hiszem megtaláltam a nyitjuát. Most már kifejezetten bírom ezt a modot. Kár, hogy már nem sokáig. Monzába tegnap öröm volt menni. Amellett, hogy nagyon stabil, elég gyors is.
A setup az ami nagyon nem mind egy. Visszatértem egy régi setupomhoz, és megy mint rakéta. Valamint a váltó, amit gondosan kell belőni. És nagyon elégedett voltam a 2.03.0x-ás eredményemmel.
|
|
| | |
dugojancsi | Dátum: Vasárnap, 2011-09-18, 20:01:00 | Üzenet # 203 |
 dugo mester
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 359
| -
Az üzenetet módosította dugojancsi - Hétfő, 2011-09-19, 06:27:37 |
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Vasárnap, 2011-09-18, 20:39:07 | Üzenet # 204 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
| dugojancsi, Csak óvatosan dühöngj! Azt szokta mondani apukám, hogy ...ne mérgelődj, árt a szépségednek! Én viszont ugyanott büntit kaptam a játéktól, mert "vágtam".=)))))) Dehogy vágtam, kikerültelek. Majd nézze meg aki olvassa, és kedve van, hogy mekkora kerülőért küldtek ki a boxba, a fene a játékját! Azért tanulságos volt, mert ha megnézed, Max bizony elérte célját és bizony elloholt. :)))
"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Vasárnap, 2011-09-18, 20:43:45 | Üzenet # 205 |
 dugo mester
| dzsavermadar, ó én csak olyan óvatos vagyok, mint ő volt velem. Hát igen, ezzel a manőverrel 2 ember futamát vágta gallyra és ráadásul olyan szerencsétlenül csapódtam a gumifalnak, hogy onnantól kezdve nem volt erő az autómban, 2:03-as köröket mentem, nem értettem hogy mi a bánat van, csak szenvedtem a pályán.
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Vasárnap, 2011-09-18, 20:45:52 | Üzenet # 206 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
| Quote (dzsavermadar) Én viszont ugyanott büntit kaptam a játéktól, mert "vágtam". Az első futamon szintén ezért kaptam STOP/GO nak írt 10 s büntit az első kanyarban..
Viszont ! Sárga zászló alatt nem tolakodunk, nem előzünk, nem okozunk sérülést másnak, pláné nem 1 Km-ről... de nincs tüske!
OxyKingRing
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Vasárnap, 2011-09-18, 20:56:22 | Üzenet # 207 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
| Quote (Kovi03) A felvezető körben kilép a játékból, (rFactor működése leállt), hogy rohadjon meg, Tavaly engem a kedvenc pályámon, már fel voltam állva a rajtrácsra..... úgy dobott le ! mire felmelegítettem a gumit meg a féket. Hogy rohadjon meg! (A 3.11 hála az égnek nem csinálja annyit mint a 2.0)
OxyKingRing
|
|
| |
Jeck | Dátum: Vasárnap, 2011-09-18, 21:14:46 | Üzenet # 208 |
 Mormogi Papa
| Quote (dugojancsi) 2:03-as köröket mentem
Most már értem mit kerestél ott hátul. Bocsi, ha feltartottalak!
|
|
| |
spdri | Dátum: Vasárnap, 2011-09-18, 21:31:32 | Üzenet # 209 |
Ezredes
Üzenetek: 229
| Quote (Kovi03) A felvezető körben kilép a játékból, (rFactor működése leállt), hogy rohadjon meg, szítbasz az ideg!
Velem ezt többször is eljátszotta hét közben, és szinte mindig teszt futamon, így most izgultam is emiatt rendesen, de megúsztam...
A hét elejéig nem volt ilyen problémám egyszer sem...
|
|
| |
örültmax | Dátum: Hétfő, 2011-09-19, 04:12:29 | Üzenet # 210 |
 Alezredes
Üzenetek: 115
| Szia dugó!Bocsánatodért esedezem a tegnap estéért!Habár visszanéztem,s én nem láttam olyan drasztikusnak,s szabálytalannak az esetet!Ez szerintem számodra egy szerencsétlen versenybaleset volt,amit én már egy párszor tul éltem a középső traktusbol indulva.Engem is előztek már meg igy nem egyszer! De ha ovsz,,elfogadom az itéletet!Nem akartam a hetedet tönkre vágni elhiheted!És ha visszanézted,nem néztem el a féktávot,de téged még hátulrol is megböktek!Mégegyszer SAJNÁLOM!
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Hétfő, 2011-09-19, 06:32:29 | Üzenet # 211 |
 dugo mester
| örültmax, visszanéztem az egész első körömet és már az első sikánban kitettek a sóderágyba amivel 3 pozicíót vesztettem, ha az nincs... Így visszavonom hogy miattad szállt el a 2. versenyem, de nagyban közrejátszottál. Valóban nem volt nagy lökés, de elindítottad a lavinát és utána még ketten belém szálltak akaratlanul, oda lett az első lökös és 11 helyet vesztettem, ezért voltam dühös. Már nem haragszom, az óvásokat természetesen leadom, de ezzel már nem kapom vissza sem a helyezéseket, sem a versenyfílinget. Ritkán van ilyen peches futamom, egyszer ilyen is kell.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-09-19, 13:45:01 | Üzenet # 212 |
 Mormogi Papa
| Dugó! Jó az avatarod!
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Hétfő, 2011-09-19, 13:51:51 | Üzenet # 213 |
 dugo mester
| Köszi, példakép. Igyekszem a szenvedélyességen kívül másban is hasonlítani rá
# 214 Alap, nekem is tetszett!
Az üzenetet módosította dugojancsi - Hétfő, 2011-09-19, 16:07:39 |
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-09-19, 15:30:20 | Üzenet # 214 |
 Mormogi Papa
| Quote (dugojancsi) példakép
Filmet láttad? Gondolom Sennáról van szó. Nagy volt!
|
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Hétfő, 2011-09-19, 16:11:19 | Üzenet # 215 |
Címvédő
Üzenetek: 125
| Hezitáltam, vajon szóvá tegyem- e, aztán úgy gondoltam, még mielőtt ragályossá válna (újra) a betegség, inkább most -még időben- kéne vele foglalkozni, nevezetesen: a futamokon történő vágásokkal. A tegnapi első futamon ott szakadt el a cérna, amikor Dani egy kanyar alatt 0,5mp- et hozott rajtam, a következő egyenesben persze szélárnyékból simán utolért, majd a kanyarban megbillentve és (másodszor)leszorítva megelőzött. Előzőleg is folyamatosan figyeltem a kettőnk között lévő különbséget, és láttam ezt nem először csinálja, elég szemérmetlen vágásokkal lopta a távolságot. Végignézve a replay- t nem csak velem szemben alkalmazta ezt, a második futamon mások ellenében is voltak hasonló esetei (a kétes esetek számáról nem is beszélve). Ha valaki gyorsabb, azt szabályosan mutassa meg... Ha időm engedi össze fogom szedni ezeket az engem érintő eseteket és felsorolom elbírálásra a VB-nek.
Az üzenetet módosította bakosgabor57 - Hétfő, 2011-09-19, 16:22:45 |
|
| |
dassved | Dátum: Hétfő, 2011-09-19, 18:26:58 | Üzenet # 216 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 271
| Ugyanezt a dolgot akartam felvetni, de behúztam a fülem-farkam a békesség kedvéért, viszont tényleg számtalan vágásból eredő előnyszerzést láttam. Volt olyan amit seggrázással vagy villantással jeleztem, hátha az illető észbe kap. És szinte mind pozícióra ment vagy abba került. Óvni nem akarnám, de megoldani igen... Ötlet?
|
|
| |
sztamas | Dátum: Hétfő, 2011-09-19, 18:43:34 | Üzenet # 217 |
 Pénztáros
Üzenetek: 133
| bakosgabor57, dassved, Nézegettem más ligák versenyszabályzatait:
13. Büntetések
- Chat stop megszegéséért és arrogáns viselkedésért : a vétkes fél a következö futamon +5 helyes hátrasorolással vagy kizárással súlytható, a szabálytalanság mértéktől függően - A boxban történt szándékos feltartásért, ütközésért : 1 futamról való eltíltás - Boxból kivezetö fehér vonal átlépéséért : Boxutca áthajtásos büntetés, vagy utólag +25 másodperc időbüntetés - Kékzászló figyelmen kívül hagyásáért : Boxutca áthajtásos büntetés, vagy utólag +25 másodperc időbüntetés - Szabálytalan védekezés, cikázás, ivek állandó váltogatása : Boxutca áthajtásos büntetés, vagy eredménytörlést von maga után, a szabálytalanság mértékétől függően - Kilökés, leszorítás, aminek következtében a vétlen fél vagy lecsuszik a pályáról, vagy pozíciót veszít :Boxutca áthajtásos büntetés, vagy utólag +25 másodperc időbüntetés - Sorozatos kanyar levágás : Boxutca áthajtásos büntetés, vagy kizárás az aktuális futamból, a szabálytalanság mértékétől függően - Kanyarlevágással szerzett pozíció : Boxutca áthajtásos büntetés, vagy utólag +25 másodperc időbüntetés - Idömérön elkövetett vágásért : Utolsó rajthelyről való indulás - Olyan baleset okozása, amiben a vétlen fél feladni kényszerül a versenyt : kizárást von maga után! - Pit Lane sebességkorlátozásának túllépése: Boxutca áthajtásos büntetés, vagy utólag +25 másodperc időbüntetés
Csak példa nem kötelező, de többet is megnézve szigorúbbak mint a mi szabályzatunk.
|
|
| |
dassved | Dátum: Hétfő, 2011-09-19, 20:01:25 | Üzenet # 218 |
 Vezér-őrnagy
| Woww, ez elég kemény szabályzat, habár vagyunk páran akik be tudnák/tudjàk tartani... Nevek nélkül, de tényleg vissza kellene fogni magunkat srácok, mert ez néhol durvább volt mint anno Zolder sikánjaiban... Ugye? :))
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Hétfő, 2011-09-19, 20:41:04 | Üzenet # 219 |
 Generalisszimusz
Üzenetek: 687
| sztamas, kemény szabályzat, de nálunk ilyet csak úgy lehetne megvalósítani, ha lenne 1-2 VB akik folyamatosan nézik a futamot és LIVE-ban osszák ki a büntetéseket .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
Jeck | Dátum: Kedd, 2011-09-20, 07:16:00 | Üzenet # 220 |
 Mormogi Papa
| Quote (m4dm3n) LIVE-ban osszák ki a büntetéseket
Live-ban fekete zászló, és már vége is a futam. Jah. De ennyi pilótához kellene 4-5 VB, aki nézi a futamot, és büntet.
Ha lesz Safety Car, azt vállalom!
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Kedd, 2011-09-20, 08:59:47 | Üzenet # 221 |
 Vezér-hadnagy
| Quote (bakosgabor57) nevezetesen: a futamokon történő vágásokkal
A legelső bajnokságunk elején foglalkoztunk sokat ezzel a témával, és akkor úgy gondoltuk/döntöttünk, hogy nem vizsgáljuk a verseny alatti vágásokat. Kivéve, ha valaki saját esete alapján óvást ad be, illetve, ha "szúró" ellenőrzésnél kirívóan nagy, szándékosnak tűnő, vagy sok a vágása valakinek. Én továbbra is csak ezen a szinten szeretnék maradni, ill. foglalkozni a dologgal. Itt nagyrészt csak gurulni, versenyezni szeretnénk, és nem pedig agyonellenőrizni/agyonbüntetni mindent. Természetesen igazad van mindenben, de a lehetőségeink is korlátozottak az ellenőrzésben, és a tudásszintünk(az enyém mindenképpen) sem teszi lehetővé, hogy állandóan ugyanolyan szabályos köröket fussunk, Mikor, hogy jön ki. Szívesebben gyakorlok, gurulok, mint órákat ellenőrizzek, határvonalat szabva, mi az elfogadhatatlan, és mi a jó, ki mennyi büntit kapjon, milyen megítélés szerint. Nem hiszem, hogy itt nálunk értelme lenne egyáltalán. Javaslatom: Ha valaki úgy érzi, hogy vágással hátrányt okoztak neki, akkor adjon be óvást, a VB kivizsgálja.
|
|
| |
sztamas | Dátum: Kedd, 2011-09-20, 15:37:53 | Üzenet # 222 |
 Pénztáros
Üzenetek: 133
| Én nem is azért szúrtam be ezt a szabályzatot hogy így kell nekünk is csinálni. Csak éppen bemutattam hogy van olyan liga ahol kemény retorziók várnak a rosszalkodókra! Természetesen én sem akarnám azt hogy valaki csak nézze a versenyt és bíráskodjon. Nem azért jöttünk ide! Versenyezzünk szabályosan. Akkor nem lesz dolga a VB-nek!
|
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Kedd, 2011-09-20, 16:42:28 | Üzenet # 223 |
Címvédő
Üzenetek: 125
| Quote (dzsavermadar) Kivéve, ha valaki saját esete alapján óvást ad be, illetve, ha "szúró" ellenőrzésnél kirívóan nagy, szándékosnak tűnő, vagy sok a vágása valakinek.
Az a baj ezzel, hogy ezek az esetek(vágások) többnyire mindenki kárára történnek, ha van a bűnös előtt valaki, ha nincs, hiszen tisztán az idő nyerés a célja, és ezt mindenkivel szemben elköveti
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Kedd, 2011-09-20, 17:08:40 | Üzenet # 224 |
 Vezér-hadnagy
| bakosgabor57,
Ez tiszta, és világos, hogy mindenki kárára.ahogy írtad. Én azért írtam, fogalmaztam így, mert csak a saját kárunkra "elkövetett" eseteket lehet óvni. Természetesen az összes résztvevőt érinti, még ha nem is derül ki látványosan, hiszen időt nyer vele, utolér valakit, vagy nem lehet mondjuk őt utolérni, vagy a későbbi büntik nem érintik annyira, esetleg más büntijén többet nyer, stb. Ez bizony így van.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Vasárnap, 2011-10-02, 21:42:27 | Üzenet # 225 |
 Mormogi Papa
| macauban csak Dzsaver vágott!
Letért a menetirány szerinti útról és megpróbált egy nagy vágással közelítni. De az útra már nem is tudott visszajönni. :P
|
|
| |
YakQzA | Dátum: Vasárnap, 2011-10-30, 19:54:39 | Üzenet # 226 |
 Alezredes
Üzenetek: 141
| pff... Nem vártam sokat ettől az A1 Ring-től , de ez a futam szégyen volt. Ráadásul nem tudom, hogy csak én laggoltam vagy mások is, de elég kellemetlen volt.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Vasárnap, 2011-10-30, 20:42:32 | Üzenet # 227 |
 Mormogi Papa
| Engem meg ütöttek jobbról-balról.
Elhatároztam, hogy igyekezni fogok úgy, mint sosem. Jövő héten nem fogok jönni, azt már látom.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Vasárnap, 2011-10-30, 22:57:29 | Üzenet # 228 |
 Mormogi Papa
| Dühöngök. Nagyon ki vagyok akadva. Végre egyszer minden erőmmel toltam, és az első futamban még a 9. helyen is mentem. Másodikban is 10. is voltam, vagy 11. A két futamon 5 kocc. tönkrement a versenyem.
|
|
| |
Greg | Dátum: Vasárnap, 2011-10-30, 23:47:24 | Üzenet # 229 |
Hadnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 65
| Baszki, ez ilyen sport. Milyen lenne mar, ha Hamilton is megsertodne es nem indulna a kovetkezo futamon
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-10-31, 09:58:55 | Üzenet # 230 |
 Mormogi Papa
| Nem megsértődés, csak nem látom értelmét.
|
|
| |
dassved | Dátum: Hétfő, 2011-10-31, 11:50:03 | Üzenet # 231 |
 Vezér-őrnagy
| Hát az első /azaz másfeledik/ futam rajtja részemről pokoli volt... mentségemre legyen mondva az a restart megint baromira nem hiányzott, ott -annak ellenére, hogy simán elrajtolt a mezőny- már a harmadik kanyarban kitettek mint macskát sz*rni, másrészt nem is nagyon értettem az egészet, miért és minek kellett pontosan újra kezdeni??? Ezután persze kicsit értetlenül, felb*szva a kilökés miatt és türelmetlenül indultam neki az újraindításnak, a többi már jött magától, de általában ez van ha zavar keletkezik a rendszerben, restartból jól még nem jöttem ki, most is beestünk páran az első jobbosba rendesen. Utólagos elnézést ha maradandót okoztam vagy okoztunk ezzel!
Ui.: JJ és pár ember morgolódását abszolút megértem, a mezőny második felében akad még pár kamikaze!
Az üzenetet módosította dassved - Hétfő, 2011-10-31, 11:51:17 |
|
| |
hun88 | Dátum: Hétfő, 2011-10-31, 12:06:21 | Üzenet # 232 |
 Ezredes
Üzenetek: 155
| Jeck
Tudod mi az értelme? Hogy megláttalak elöttem,mondom ejha,de meglódult ez a srác.Utolérlek,és meglepődve tapasztalom,nem megy le elöllem.HMMM,ez meglepő.Olyan előzékeny és korrekt szokott lenni.Végre ott voltál,és küzdöttél! Na ez az értelme!Hogy veled is küzdhessünk ezentúl,és partiba legyél az elejével. Upsz, ez offtopik. Na idefigyelj te szégyentelen ....!!! Nekem aztán gyere vasárnap mert jól seggberuglak!!! De ha elöttem leszel, igyekezlek nem segbetolni:-)
Fel a fejjel! Mindenki megkapja a maga büntetését.Az elsőkörös buli miatt meg sokan rajtolnak majd szerintem 15mp el később,Úgyhogy ürül a mezőny elötted:-)
Üdv,Versenytárs:-)
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-10-31, 12:44:51 | Üzenet # 233 |
 Mormogi Papa
| HUN csak azért nem álltam félre senki elöl, mert elhatároztam, hogy nem adom magam olcsón. Toltam is neki teljes erőből. Ami a csövön kifér.
Volt egy kamikaze aki az előttem valót ütötte ki, fék nélkül kanyarba keresztbe elzúgott, és akit ért azt kiütötte. Vagy a labda, vagy a baba módszer. De volt olyan is, aki nem talált el senkit, és mint a nyíl repült el érintő irányába kifelé a pályáról.
Azért ezeket meg kel szüntetni.
JÓ LENNE HA MINDENKI MEGÉRTENÉ? HOGY MÁSOK VERSENYÉT NE TEGYÜK TÖNKRE! Addig nem leszünk egyenlő felek!
Nem a kis koccokat mondom, mert az elkerülhetetlen. Sajnos pár kamikaze elég gyors ahhoz, hogy előre tudjak menekülni.
|
|
| |
hun88 | Dátum: Vasárnap, 2011-11-27, 20:29:38 | Üzenet # 234 |
 Ezredes
Üzenetek: 155
| Azt a jó büdös szolgáltatómat hogy rohadna rá a cég..
A héten telefonálgattam jöjjenek és cseréljék ki a ruteremet. pénteken nagynehezen ki is cserélték.Gondoltam majd ettől megjavul a netem stabilitása.De lófaxt.Szétcseszi a versenyemet és az még a kisebbik baj. de mint olvastam Beci a tiedet is.És rohadt élet.Komolyan.Ne haragudj Beci és senki más sem.Ugyan olyan bosszus vagyok emiatt mint Ti.
Csütörtökön voltam Bent a tkomnál és megrendeltem a 15 megás vezetékes internetet.Holnap 10 re jönnek be beszerelni. Remélem az jo lessz mert más szolgáltató végképp nincsen itt már.
Egyszóval Mindent megteszek a stabil kapcsolatért.
A második versenyen meg sehol egy fél másodperces kimaradás se. Pedig ott szórakoztam nehogy bekavarjak valakinek. Erről ennyit.
Holnaptol hasít a netem mint az állat. Remélem, mert kinyírom őket.
Üdv Minden versenytársanak!
|
|
| |
Béci | Dátum: Vasárnap, 2011-11-27, 20:37:40 | Üzenet # 235 |
 BikerBoy
Üzenetek: 118
| HUN 88 semmi gond!!! ez volt meg volt elmúlt!!! Visszacsinálni se te, se én nem tudom!!! Ez így alakult, nem örülök neki, de hát nem tudok mit tenni!!! Részemről az ügy lezárva, ha megbántottalak, elnézést kérek!!! Hirtelen felindulásból történt!!! Üdv.: Béci
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-11-28, 19:34:10 | Üzenet # 236 |
 Mormogi Papa
| HUN88 most már értem miért mögöttem cammogtál.
Én nagyon mérges voltam az elején. Úgy kiraktak, mint pinty. Ha lenne még futam nem jönnék.
Most meg gondolkodom, hogy mi legyen a továbbiakban. HUNWEL-nél felszámoltam mindent. Itt meg nem korrektek az emberek, bár tisztelet a kívételeknek. Első futam elég jól sikerült. A másodikban meg a 13. helyről a 18.-on találtam magam az első körben.
Ez itt a dühöngő ugye? hogyaztakrucifixráncosbocskor.
Komolyan mondom LINKK nem tudom, hogy akarattal löktél ki? Csak mert úgy nézett ki. Aztán se szó se beszéd se egy sajnálom.
Lehet a kövi idényben csak néző leszek.
|
|
| |
LINKK_- | Dátum: Hétfő, 2011-11-28, 20:03:37 | Üzenet # 237 |
 Őrnagy
Üzenetek: 80
| Jeck, Pont ma néztem vissza a replayt. Nem direkt csináltam véletlen volt semmi szándékosság nem volt benne. Bevallom kicsit meg is ijedtem mert előttünk keresztbe álltak és már nem tudtam elhúzni amennyire szerettem volna és akkor löktelek ki de véletlenül. Szóval bocsánat tényleg semmiféle szándékosság nem volt benne.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-11-28, 21:13:47 | Üzenet # 238 |
 Mormogi Papa
| Hát elég nehéz volt számomra.
Az üzenetet módosította Jeck - Hétfő, 2011-11-28, 21:14:34 |
|
| |
|