Bajnokság 3.0: észrevételek, javaslatok, ötletek
| |
Ted-Mosby | Dátum: Hétfő, 2011-07-18, 18:17:37 | Üzenet # 1 |
 Vezér-hadnagy
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 709
| Ide várunk mindenféle építő jellegű kritikát, javaslatot, ötletet, egyszóval mindent, amivel kapcsolatban esetleg változtatást szeretnétek látni. Offolást mellőzzük, ha lehet! Ha nem, akkor is!
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Kedd, 2011-08-09, 07:28:57 | Üzenet # 51 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
| Ha a csapatversenyt komolyan akarjuk venni, akkor a csapatlétszám megállapításánál, illetve a pontozásnál szabályokat kellene hozni. Legutóbb is voltak szabályok, meg agyaltunk is rajta, de végül rájöttünk, hogy teljesen igazságos és egyenlő feltételeket nem tudunk kialakítani különböző létszámú csapatok esetében. Egyenlő feltételek, csak egyenlő létszámú csapatoknál lehetnek. Ha törődünk ezekkel a dolgokkal, akkor foglalkozni kell vele, ha nem nagyon érdekes, akkor hagyjuk, ahogy alakul. Nekem van elképzelésem, de az nekem sem tetszik, viszont igazságos. Azon is gondolkodtam, hogy külön lehetne választani a Csapatversenyt és a Márkaversenyt. Ez pl lehetővé tenné, hogy azonos csapaton belül is lehetne másfajta autó.
"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Kedd, 2011-08-09, 09:00:09 | Üzenet # 52 |
 Generalisszimusz
Üzenetek: 687
| dzsavermadar, az ide szezon bebizonyította, hogy nem rossz elgondolás a csapatosdi . Viszont én konkrétan maximalizálnám a csapatlétszámot. 3 fő és kész. Kevesebb lehet, de több semmiképpen sem. Már a 3-al is úgy vagyok, hogy soknak tartom, de majd a többség dönt .
Pontrendszer: Nekem speciel nem volt semmi bajom a mostanival sem. De ha valakinek van jobb ötlete, ne tartsa vissza . Viszont jól gondolja át és jó érvek legyenek, csak úgy írjon le bármit.
Márkaverseny: Ez szerintem csak abban az esetben lenne jó, ha egyelő létszámú lenne a felhasznált autók száma (na ezt jól megfogalmaztam ). Érsd: Nem sok értelme lenne egy olyan márkaversenynek, ahol a banda nagyobb részre egy autótípussal menne. Lásd a nyári szezont. Majdnem egy Leon Cup lett belőle . Ha azonos létszámú lesz a dolog, akkor én azt mondom, hogy mehet ez is. Lenne egyéni, csapat és márkaverseny. Több lehetőség lenne így, valamelyik kategóriában, jó eredményt elérni .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Kedd, 2011-08-09, 09:17:54 | Üzenet # 53 |
 dugo mester
Üzenetek: 359
| A márkaversenyt támogatom és elég lenne egy, a legjobb helyezésű xyz márkájú autó pontszámát számítani. (Pl.: 1-3. Honda, 4. Leon 5. BMW => Honda 25p, Leon 20p, BMW 17p)
Az üzenetet módosította dugojancsi - Kedd, 2011-08-09, 09:28:58 |
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Kedd, 2011-08-09, 09:34:13 | Üzenet # 54 |
 Vezér-hadnagy
| Quote (m4dm3n) Pontrendszer: Nekem speciel nem volt semmi bajom a mostanival sem.
Nem tudom melyik pontrendszerre gondoltál, mert én a csapatverseny pontozására gondoltam. Nekem is megfelelt a mostani, bár nem tudom, hogyan van, és nem is követtem, azon oknál fogva, hogy különösebben nem érdekelt. Tehát én nem azt mondom, hogy rossz, csak azt, hogy ha revizió alá vesszük a dolgokat, akkor azt is vizsgáljuk meg a csapatpontozásnál.
dugojancsi, Ezt minimum alapból így kéne, függetlenül az egyéb döntésektől, és akkor mindegy hány kocsi van márkánként.
Apropó: A versenyek pontozásánál vegyük figyelembe, hogy elég sokan vagyunk már. A hátrébb végző versenyzőkre is gondolva, javasolnám, hogy Az első 15 helyezett kapjon pontot, a mostani 11 helyett!!!
Szerk: annyiban módosítanék, hogy a nevezettek létszámához igazítsuk. Ezt a 15 öt a legalább 21-24 nevezett esetén értem. Más esetben természetesen legyen kevesebb. ennek eldöntésénél még figyelembe kell venni azt is, hogy menet közben engedjük az új csatlakozásokat, vagy nem.
|
|
| |
dassved | Dátum: Kedd, 2011-08-09, 14:16:29 | Üzenet # 55 |
 Vezér-őrnagy
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 271
| jájj, attól fázok, hogy szép lassan agyon fogjuk bonyolítani ezt az egészet.... nekem -személy szerint- úgy jó ahogy van, szőröstül-bőröstül, a pontozás is fairnek tűnik jelenleg, egyedül a mod a kérdéses, de a rizke féle engem sem győzött meg, egy kicsit olvadt szurkon autózásra hasonlít!
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Kedd, 2011-08-09, 17:49:17 | Üzenet # 56 |
 Vezér-hadnagy
| Quote (dassved) pontozás is fairnek tűnik jelenleg, Ez a véleményed nem lep meg, ugyanis eddig is, úgy volt, hogy aki úgy érezte, hogy az első tízbe bekerül, azt nagy ívben ....(nem érdekelte), hogy mit éreznek a gyengébbek, vagy mi van a hátrébb lévőkkel. Hiszen akit nem érint, azt miért érdekelje. Csak én nem így érzem, és az is érdekel, aki mögöttem van. Én csapatjátékos vagyok, nekem az utolsó is olyan kedves, mint az első. Nem teszek kivételt. Igyekszem mindenkiért küzdeni. Ez többet ér, mint maga a játék.
Azért ezt még mindig nem tudom megemészteni, (tudom, az én bajom), hogy "egy tollvonásba kerül" valami, és mindenki örül, és senki nem kerül hátrányba, azt miért nem lehet véghezvinni. Inkább maradjon az, aminek csak a fele örül. Ez nem az én világom, nem szeretem.
|
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Kedd, 2011-08-09, 18:29:56 | Üzenet # 57 |
Címvédő
Üzenetek: 125
| 18hely - 1pont 17hely - 2pont 16hely - 3pont 15hely - 4pont 14hely - 5pont 13hely - 6pont 12hely - 7pont 11hely - 8pont 10hely - 9pont 9 hely- 10pont 8 hely- 12pont 7 hely- 14pont 6 hely- 16pont 5 hely- 18pont 4 hely- 20pont 3 hely- 23pont 2 hely- 26pont 1 hely- 30pont
Az üzenetet módosította bakosgabor57 - Kedd, 2011-08-09, 18:33:07 |
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Kedd, 2011-08-09, 18:38:15 | Üzenet # 58 |
 Vezér-hadnagy
| nekem ez jó !!! csapatoknál? csapattagok által szerzett pontokat összeadjuk és elosztjuk a csapattagok számával??
|
|
| |
bakosgabor57 | Dátum: Kedd, 2011-08-09, 18:46:51 | Üzenet # 59 |
Címvédő
Üzenetek: 125
| Csapatra is, meg talán egyénire is.....(hogy mindenkinek jó legyen)
|
|
| |
dassved | Dátum: Kedd, 2011-08-09, 19:07:59 | Üzenet # 60 |
 Vezér-őrnagy
| ámen!
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Kedd, 2011-08-09, 19:08:37 | Üzenet # 61 |
 Vezér-hadnagy
| bakosgabor57,
Megörvendeztetted a szívemet, nagyon köszönöm! Végre valaki megérti, miről beszélek. Ilyesmire gondoltam, ez valami gyönyörű. A ugrások is tökéletesen el vannak osztva a számsorban. Mindenki jól jár, örül, és a 15.-nek is van miért küzdenie. A pontozás megmérettetésről szól. Mérjünk meg mindenkit. Eddig a 12. helytől hátrafelé, mindenki ugyanannyit teljesített a pontozás szerint. Sőt ugyanannyit, mintha el sem indult volna. Én támogatom a megvalósítását.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Kedd, 2011-08-09, 19:42:26 | Üzenet # 62 |
 Vezér-hadnagy
| LETÖLTHETŐ A PHWTCC TEAM MOD 3.1 Holnaptól ez fut a szerveren !!!
keressétek a hibákat és jelezzétek !!!
|
|
| |
Jeck | Dátum: Szerda, 2011-08-10, 09:52:58 | Üzenet # 63 |
 Mormogi Papa
Üzenetek: 439
| Csapatoknál jó úgy Ted, hogy összes pont osztva a csapattagokkal. Így én is nyugodtabb leszek. Könyebb lesz pontot szerezni.
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Csütörtök, 2011-08-11, 09:48:49 | Üzenet # 64 |
 dugo mester
Üzenetek: 359
| Quote (Ted-Mosby) csapattagok által szerzett pontokat összeadjuk és elosztjuk a csapattagok számával??
Részemről sincs akadálya az esetleges új pontrendszernek, a csapatoknál pedig szerintem nem kell túlbonyolítani, az adott futamon a csapat két legjobb helyezésű pilótájának pontszámát vegyük figyelembe.
Az üzenetet módosította dugojancsi - Csütörtök, 2011-08-11, 09:54:30 |
|
| |
Kovi03 | Dátum: Péntek, 2011-08-12, 13:28:58 | Üzenet # 65 |
 Hadnagy
Üzenetek: 61
| Van egy gondom 3.1-s módban, amikor felrakom a játékot még rendesen működik a kormány, persze mindent beállítók először, én pl, a logitech profiljában 650 fokra állítottam a fordulatot, a játékban a kormányzár 30,5-ön van, eddig oké minden de amikor másodjára belépek ugyanezzel a beállítással, a kormány annyira lassú lesz mint állat, vagyis marha sokat kell tekerni egy kanyar bevételhez, nem tudom mitől lehet, és csak a újratelepítés segít, és vagy már 6-szor felraktam. A 2.0-ban nem tapasztaltam ilyet, valakinek valami ötlete.
|
|
| |
dassved | Dátum: Péntek, 2011-08-12, 13:47:43 | Üzenet # 66 |
 Vezér-őrnagy
| nálam sem stimmelt valami tegnap kormányzás terén az első install után, vagy laza volt a G25 vagy egyszerűen el sem tudtam forgatni... ezt hosszas tologatás után valahogy sikerült megoldani, de esküdni mernék valami nem stimmel vele, néha mintha a fordított force feedback effektus jelenne meg, elránt az ellenkező irányba. fura, de még tesztelem aztán mondom mi lett vele!
Az üzenetet módosította dassved - Péntek, 2011-08-12, 13:48:07 |
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Péntek, 2011-08-12, 13:55:56 | Üzenet # 67 |
 Vezér-hadnagy
| változtatások a 3.1-ben, a 2.0-hoz képest
- új menü a játékban - kevesebb autó fajta - peugeot és volvo autók teljes cseréje - autók belső nézeteinek cseréje - új gumifizika - mod-hoz zene társítva
ezek közül nem hiszem, hogy bármelyik is beleszólna a vezérlők (kormány, controller, stb..) beállításába
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Péntek, 2011-08-12, 21:50:13 | Üzenet # 68 |
 Generalisszimusz
| Próbáljátok meg, hogy a régi modból átteszitek a profilotokat a mostani modba. Egy próbát megér .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Hétfő, 2011-08-15, 09:48:27 | Üzenet # 69 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
| Kicsit bénáztam szokás szerint. Ez hiba a doningtoni* pályán? Mad! válaszolok helyedet! IGEN ez hiba! de nem a bénázásra gondoltam....
*Donington tee....teeee csíter, nem donongtoni . Még jó hogy vagyok és javítok .
Te csak ne szójjá be!
OxyKingRing
Az üzenetet módosította oxykirally - Hétfő, 2011-08-15, 10:22:41 |
|
| |
m4dm3n | Dátum: Hétfő, 2011-08-15, 10:23:39 | Üzenet # 70 |
 Generalisszimusz
| oxykirally, ez lényegében nem olyan hiba, mint amit a Porsche kupa topikba linkeltem Spa-ból. Itt szerintem csak szarul van megírva a kavicságy része. Ha jól emlékszem a Hungaroringen is ilyen. Bár ez amit használunk, lehet hogy a javított változat. Nem tudom. Nem szokásom a kavicságyba menni .
Más: Jelzem itt is, hogy a Hungaroringen nem jó a start fény és hang. Nincsenek összhangban (ha jól emlékszem fények hamarabb alszanak ki, mint hogy a rajt hang megszólalna!). Tegnap este tartottunk egy próbafutamot, ahol egyből kibukott a hiba. Kéretik javítani Ted mester .
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Hétfő, 2011-08-15, 12:30:51 | Üzenet # 71 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 340
| oxykirally, Próbálj már meg úgy kijönni a kavicságyból, hogy előtte üresbe teszed a sebességet aztán bő gáz és ráváltod az egyest elvben normálisan el lehet indulni így. Valamelyik pályán én is ilyet tapasztaltam hátha itt is működik.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-08-15, 12:48:01 | Üzenet # 72 |
 Mormogi Papa
| Ted már egyszer meg voltak a pályák határozva. Most miért kell megint szavazni. Nem jobb lett volna mindenki 3 kedvencét adja le?
Így megint milyen pályák lesznek?
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Hétfő, 2011-08-15, 13:01:41 | Üzenet # 73 |
 Vezér-hadnagy
| Jeck Michelisz,
egyszer már jártunk így, hogy mindenki leadta, aztán a 2. szezon végén mi volt, cserélgettünk össze-vissza, mert a többség aki megszavazta már itt sem volt tehát küldjétek a listát, hogy összeállíthassam a menetrendet
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-08-15, 14:17:29 | Üzenet # 74 |
 Mormogi Papa
| Jó okés. Csinálok listát, bár nekem amit először beraktál, és benne van a mod packban tökéletesen megfelel. Én arra szavaznék.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Hétfő, 2011-08-15, 14:49:28 | Üzenet # 75 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
| Sziasztok! Itt az én pálya listám. 1: Hungaroring 2: Laguna Seca 3: Brands Hatsc 4: Nürburgrimg 5: Eurospeedway 6: Macau 7: Estoril 8: Valencia 9: Paul Richard 10: Zolder 11: Zandvoort 12: Suzuka Ez a WTCC versenyhez írtam.Ha ugyanazon a héten lesz a Porsche ahhoz is jó, bár nekem jobb lenne ha váltott héten lenne mert a hétvégén egy napot dolgozom, és akkor valamelyik kimarad az életemből!
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Hétfő, 2011-08-15, 22:15:43 | Üzenet # 76 |
 Vezér-őrnagy
| Ted! A Toban Raceway kimaradt, pedig de jó pálya az! Kérlek tedd be ha van rá lehetőség.
OxyKingRing
|
|
| |
Kovi03 | Dátum: Szombat, 2011-08-20, 13:57:40 | Üzenet # 77 |
 Hadnagy
Üzenetek: 61
| rocknrolla, Jó összeállítás, de én még betenném Monacot, jó kis verseny lehetne ott is.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Vasárnap, 2011-08-21, 18:12:03 | Üzenet # 78 |
 Vezér-hadnagy
| javaslatok:
speederi és coast mindketten Honda Accord-al indultok, gondolkodjatok el egy közös csapaton Kovi03 és sztamas mindketten Chevy Cruze-al indultok, gondolkodjatok el egy közös csapaton Hun88 és Oxy mindketten Honda Accord-al indultok, gondolkodjatok el egy közös csapaton Norbull esetlegesen érdeklőd meg a VX Racing-nél, hogy beszállhatsz-e 3. tagnak mivel Ők is Vectra-val indulnak
az autó festések lehetnek különbözőek is csupán csak javaslatok, hogy minél kevesebb 1 fő csapat induljon
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Hétfő, 2011-08-22, 05:02:42 | Üzenet # 79 |
 Vezér-őrnagy
| Azért maradtam csapattárs nélkül, mert két versenyzőre is vártam, egyik a tavalyi csapattársam volt, a másikat egy meg egy régi F1 ligában ismertem meg, de Ő csak regisztrált. Végül nagyon hamar betelt a létszám, kicsit meg is lepődtem....
Quote (Ted-Mosby) Hun88 és Oxy mindketten Honda Accord-al indultok, gondolkodjatok el egy közös csapaton Én benne vagyok!
OxyKingRing
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szerda, 2011-08-24, 11:43:33 | Üzenet # 80 |
 Vezér-hadnagy
| GYORS és FONTOS döntést kell hoznunk!!!
26 szervert fizető versenyzőnk van, és 24-et bír a szeró.
Van annyi pénzünk, hogy bővítsünk a slotok számán. Én szükségesnek érzem, hogy megtegyük, ha már "engedtük" a 26 befizetést. Mindenkinek joga van versenyezni, és ne valami "egyéb döntés" alapján kerülhessen be, illetve ki.
Lehet, hogy sose lesz "teltházunk" így se, de nekünk nem erre kell építenünk.
Javaslom a növelést legalább 26 slot-ra (1440Ft/6 hó), de esetleg 28-ra (2880 Ft/6 hó) Még a nagyobb is szinte belefér a 2 plusz befizetésbe, és lehet, h még neveznének is valakik a "jelenlévők" közül. (pl JéPé?)
Ezt nem kell szavazásra kiírni, ezt a VB el fogja dönteni, mert ez a VB dolga. Azért írtam ide, hogy ha valaki hozzá akar szólni, megteheti.
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Szerda, 2011-08-24, 12:09:11 | Üzenet # 81 |
 Vezér-őrnagy
| Egyetértek dzsavermadar. +1
Semmi köze a véleményemnek ahhoz, hogy pont ma adtam le a nevezésemet a bajnokságra, de amit írtál az teljesen logikus és következetes vélemény. Amennyiben a ClanHome részéről megoldható támogatom a javaslatot.
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Szerda, 2011-08-24, 12:17:23 | Üzenet # 82 |
 Vezér-hadnagy
| dzsavermadar,
lécci keresd meg sztamás-t és rendezzétek le a dolgot, ha belefér a keretbe akkor legyen a 28 slot
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Szerda, 2011-08-24, 13:23:20 | Üzenet # 83 |
 Generalisszimusz
| dzsavermadar, támogatom én is! Mindegy, hogy melyiket. Ami kifutja a zséből .
|
|
| |
Norbull | Dátum: Szerda, 2011-08-24, 13:27:01 | Üzenet # 84 |
Közlegény
Üzenetek: 16
| Egyetértek Dzsavermadarral
A bajnoksághoz meg csak annyi hogy még nem voltam ilyen jó közösségben. Köszi srácok!!!!!
Ted! A skinem készvan de dassved még nem küldte el, amint megvan küldöm, a befizetés is megtörtént, dztamás is tud róla! és nagyon szeretnék csatlakozni aVX Racinghez( Dzsaverékhez)
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Szerda, 2011-08-24, 14:02:55 | Üzenet # 85 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
| +1 támogató!
|
|
| | |
Ted-Mosby | Dátum: Szerda, 2011-08-24, 19:26:46 | Üzenet # 87 |
 Vezér-hadnagy
| sztamas, köszi
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Csütörtök, 2011-08-25, 03:34:54 | Üzenet # 88 |
 Vezér-őrnagy
| Quote (Ted-Mosby) javaslatok:
speederi és coast mindketten Honda Accord-al indultok, gondolkodjatok el egy közös csapaton Kovi03 és sztamas mindketten Chevy Cruze-al indultok, gondolkodjatok el egy közös csapaton Hun88 és Oxy mindketten Honda Accord-al indultok, gondolkodjatok el egy közös csapaton Norbull esetlegesen érdeklőd meg a VX Racing-nél, hogy beszállhatsz-e 3. tagnak mivel Ők is Vectra-val indulnak
az autó festések lehetnek különbözőek is csupán csak javaslatok, hogy minél kevesebb 1 fő csapat induljon
Ted-Mosby kérését figyelembe véve. Szeretném felkérni két versenyző társamat, hogy 3-an gondolkodjunk el egy közös csapaton. Részemről semmi akadálya, hogy a versenyszabályzatot betartva, ha nem sikerülne a közös hangot megtalálni bármelyik versenyző, megváljon a csapatból. Részemről az is megoldható, hogy valamelyikünk festésével induljon mindenki, de a szabályzat szerint Quote (Ted-Mosby) az autó festések lehetnek különbözőek is maradhat mindenkinek az egyéni festése.
A csapatnevemről lemondok a javatokra, de találhatunk ki újat is. pl.: Three Musketeers :laugh: Annyit szeretnék még mondani, hogy amennyiben indulok egy futamon várhatóan az utolsó helyet célzom meg hacsak valaki(k) ki nem esnek előlem ott is fogok célba érni. Írtam pü-et Jépé-nek és zolika-nak remélhetőleg a nevezések leadási határidejének azaz 28.-ig sikerül döntést hozni.
Végül, de nem utolsó sorban a saját festésem. (Kimi1108 megálmodta én meg használom.) My car!!! Név: Jépé Csapatnév: Vodka Racing Team Auto: Seat Leon TFSi Rajtszám: #86 Irányitás: Logitech Driving Force Pro Festés linkje: A tavalyi festésem marad A szerverre az 1000 ft-ot befizettem 2011.08.13.-án.
név: zolika csapat: Löwen Tech Racing Autó: Seat Leon TFSI Rajtszám: #78 Irányítás: Logitech formula force ex Festés linkje: http://www.multiupload.com/8B73H3A3GV A szerverre az 1000 Ft-ot befizettem 2011.08.19-én!
Név: sortiefish Auto: Seat Leon TFSi Csapat: Yokohama Racing Team Rajtszám: #12 Irányítás: Logitech MOMO RFF Festés: A tavalyi festésem marad, skype-on küldöm pü-ben. A szerverre az 1000 Ft-ot befizettem 2011.08.04-én.
Az üzenetet módosította sortiefish - Csütörtök, 2011-08-25, 07:45:03 |
|
| |
DAeRK | Dátum: Csütörtök, 2011-08-25, 16:39:50 | Üzenet # 89 |
Ezredes
Üzenetek: 242
| Szia Ted és Mindenki! A monzai pályát nem lehetne lecserélni mondjuk, ha már mindenképpen olasz pálya kellene, az imolaira. A Forma1-ben is elég unalmas pálya, nem hogy egy túraautóval. Célegyenes közepén 6-osban üveghangon!
|
|
| |
Ted-Mosby | Dátum: Csütörtök, 2011-08-25, 17:22:26 | Üzenet # 90 |
 Vezér-hadnagy
| DAeRK,
sajnálom a szavazás már megvolt, 22 fő által leadott szavazatok alapján az eredmény:
22 -- Hungaroring 11 -- Valencia 10 -- Brno 10 -- Brands Hatch 09 -- A1-Ring 09 -- Silverstone 09 -- Laguna Seca 09 -- Monza 08 -- Oschersleben 07 -- Macau 07 -- Donington 07 -- Nurburgring
6 Estoril 6 Magny-Cours 6 Zolder 5 Eurospeedway 5 Istanbul 4 Mugello 4 Anderstorp 3 Suzuka (east) 3 Bugatti Le Mans 3 Zandvort 3 Spa
|
|
| |
dassved | Dátum: Vasárnap, 2011-08-28, 16:15:52 | Üzenet # 91 |
 Vezér-őrnagy
| oh, istanbult leszavaztuk? :(((
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Hétfő, 2011-09-05, 10:20:54 | Üzenet # 92 |
 Vezér-őrnagy
| A bajnokság 26 fős létszáma és az első futam 23 fős létszáma miatt javasolnám az időmérő futamon a 20 perc módosítását, változtatását. Javaslatom, ha ketté osztanánk a 20 percet és az indulók egyik fele az első, míg a másik fele a második 10 percben futná a mért köröket vagy 30 perc lenne az időmérő, esetleg ezt kettéosztani az előző példa alapján. Így gördülékenyebben lehetne az időmérőt teljesíteni. Persze, ha valakinek van rá jobb ötlete, mindenképpen jelezze azt.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-09-05, 12:26:36 | Üzenet # 93 |
 Mormogi Papa
| IE! Szerintem nagyon jó ötlet, főleg a rövidebb pályákon. Sajnos még nem tanultuk meg mindannyian, hogy hagyjunk elég helyet, ha lassabb versenyző megy előttünk. Inkább az erőfitogtatás, előzgetés a divat.
Nagyon jó ötlet! Gr!
|
|
| |
wenizolika | Dátum: Hétfő, 2011-09-05, 14:10:41 | Üzenet # 94 |
 Hadnagy
Üzenetek: 67
| Hi ! Sztem is meg kéne osztani az időmérőt Pl. valamiféle sorsolással. Legyenek a pályán "régebbi" motorosok és "újoncok" is vegyesen...
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Hétfő, 2011-09-05, 15:02:20 | Üzenet # 95 |
 Generalisszimusz
| wenizolika, kérdés akkor, hogy mi alapján osztod fel a mezőnyt régiekre és újoncokra . Egyébként én még mindíg tartom magam ahhoz, hogy ki lehet menni úgy a pályára, hogy az ember tudjon rendesen menni. Aki használ plugint, aki nem, az is, csak oda kell figyelni. Az viszont lehet jó ötlet, hogy feltolni 30 percre az időmérőt. Majd elválik .
|
|
| |
wenizolika | Dátum: Hétfő, 2011-09-05, 15:10:19 | Üzenet # 96 |
 Hadnagy
| Akár az előző futam befutója alapján Pl van 24 célba érkező. Akkor Q1 1,2,3,4,5,6,24,23,22,21,20,19. Q2 a többi versenyző... de az is lehet hogy ez egy baromság
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-09-05, 15:21:13 | Üzenet # 97 |
 Mormogi Papa
| Szerintem az új csapatpontszámokat másképp kellene számolni. Mert így azoknak kedvez akik egyedül sok pontot hoznak. Nem a Gábor ellen vagyok de a csapat több emberről szól.
Legyen úgy számolva, hogy csapatonként a két legtöbb pontot szerző, és ne legyen elosztva kettővel. Ne már egy 3 fős csapat szívjon, mert csapat. Az 1 fős csapatok meg nem is csapatok. Most ilyen nyerje a csapatbajnokságot?
|
|
| |
sortiefish | Dátum: Hétfő, 2011-09-05, 15:22:00 | Üzenet # 98 |
 Vezér-őrnagy
| wenizolika, Nem baromság, de nem kellene agyonbonyolítani, hogy Ted-nek legyen több a dolga vele minden futam alkalmával. Amennyiben szükség van változtatásra mert esetleg nehezebb tiszta köröket futni a nagy létszám miatt, akkor ezt minél egyszerűbben kell megoldani, hogy ne legyen + teher a futam előtt és ideje alatt se az időmérő.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-09-05, 15:23:13 | Üzenet # 99 |
 Mormogi Papa
| Ha az időmérő meg lenne növelve, azért több lehetőség lenne arra, hogy tiszta kört tudjon menni az, akit zavarnak a többiek.
|
|
| |
wenizolika | Dátum: Hétfő, 2011-09-05, 15:33:48 | Üzenet # 100 |
 Hadnagy
| Quote (sortiefish) nem kellene agyonbonyolítani csak egy ötlet volt... nekem is megfelel a mostani
|
|
| |
|