Bajnokság 4.0: észrevételek, javaslatok, ötletek
| |
dugojancsi | Dátum: Péntek, 2011-11-18, 18:55:46 | Üzenet # 1 |
 dugo mester
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 359
| Ide várunk mindenféle építő jellegű kritikát, javaslatot, ötletet, egyszóval mindent, amivel kapcsolatban esetleg változtatást szeretnétek látni. Offolást mellőzzük, ha lehet! Ha nem, akkor is!
|
|
| |
spdri | Dátum: Hétfő, 2011-12-12, 13:13:43 | Üzenet # 151 |
Ezredes
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 229
| Quote (KaraDani) A moddal kapcsolatban: a gumi nem jó, ahogy már többen is írták.
Ez nem is gumi, hanem óvszer! (durex )
|
|
| |
hun88 | Dátum: Hétfő, 2011-12-12, 13:23:54 | Üzenet # 152 |
 Ezredes
Üzenetek: 155
| Dani, abban amugy igazad van amit irtál.De nem a mustangra gondoltam.-)
Ebben a modban pl azt vettem észre hogy dobom és csusztatom be a kocsit mindenhova..És ettől gyorsulok.Már már Dani magasságokba:-))))) A magasságomra gondoltam természetesen:192:-)
Tehát a véleményem, csúsztasd be a kicsikét.. Úgy tűnik a 4 kerekes ezt szereti:-)
Egyre jobban élvezem:-)
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Hétfő, 2011-12-12, 14:34:19 | Üzenet # 153 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
| Karadani "a gumi nem jó, ahogy már többen is írták" Légyszíves ilyet ne írj, mert még senki sem mondta!!! Saját véleménynek elmondani, semmi probléma persze.
"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."
|
|
| |
KaraDani | Dátum: Hétfő, 2011-12-12, 15:09:55 | Üzenet # 154 |
Bajnok
Üzenetek: 345
| Igazad van, akkor úgy mondom, hogy Hun és Oxy is utaltak rá, hogy túl magas nyomás kell. Én itt most szigorúan a mutatott értékekre mondom, hogy nem stimmel valami, nem vezethetőség vagy akármi. 229kpa a max nyomás, ami 2,3 bar. Ez nagyon magas, és még ilyen nyomáson is hidegebb a közepe (és túl kicsi a különség is a külseje és a belseje között), mint kellene, ami nem jó. Alátámasztásnak: Épp most hallgatok egy hosszabb interjút Wéber Gáborral, és épp a gumikról beszél, 1,4 bar ~140kpa körüli gumikat említ versenytávra ős is. Nem azt mondom, hogy pont ennyinek kell lennie, de irrálisan nagy a difi, és még úgy sem jó.
Az üzenetet módosította KaraDani - Hétfő, 2011-12-12, 15:12:20 |
|
| |
spdri | Dátum: Hétfő, 2011-12-12, 16:06:18 | Üzenet # 155 |
Ezredes
| Tényleg nem oké vmi a gumival, ahogy dani is írja... Így inkább nem foglalkoztam vele, és úgy állítottam be, hogy a kocsi jól vezethető legyen számomra érzésileg...
|
|
| |
LINKK_- | Dátum: Hétfő, 2011-12-12, 16:37:38 | Üzenet # 156 |
 Őrnagy
Üzenetek: 80
| Nekem tetszik egész jó, offline-ban mentem már pár kört vele, de még tesztelgetem. Csak este fogom online-ban kipróbálni.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-12-12, 20:39:49 | Üzenet # 157 |
 Mormogi Papa
Üzenetek: 439
| A gumik hőmérséklete hidegen hagy.
A lényeg, hogy nagyon tetszik a mod. Nem melegszik, jól tolható, be lehet rakni a kanyarba, de nem akárhogy, mert ki is tud forogni.
Nekem tetszik. Én ezzel szeretnék új bajnokságot kezdeni.
|
|
| |
hun88 | Dátum: Hétfő, 2011-12-12, 20:58:14 | Üzenet # 158 |
 Ezredes
| No csak..Hova lett Mormogi papa? el fogod veszteni így a titulusodat!!
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Kedd, 2011-12-13, 08:52:30 | Üzenet # 159 |
 Vezér-hadnagy
| Most így állunk kb. Az eddigi véleményekből ezt szűrtem le, bár volt olyan hozzászólás, ami nem mondta ki egyértelműen. Ha valahol tévedtem, javítsatok ki.Köszönöm!
Azt viszont kérném, hogy ne fikázzuk le a másikat azért, mert más a véleménye, vagy másként gondolkodik. Otromba dolog, finoman fogalmazva. Kritizálni egyébként is a legkönnyebb, de az "asztalra is tenni" abban munka van.
Csak megjegyzem, ha elfelejtettétek volna, hogy 2 fő modot tervezünk kiválasztásra, és kéthetente kerül majd sor egyre-egyre. Plusz hét elején mindig lesz egy Fun mod beiktatva. Nyilván csak az vesz részt bármelyiken, akinek kedve van, vagy ideje engedi. Ez a hét most ennek a modnak tesztelésére van, és vasárnap(esetleg pénteken is) a szokott időben és menetrend szerint csinálunk egy versenyt. Kipróbálhatnánk verseny körülmények között is, hogy mit mutat egy ilyen, hiszen a verseny a lényeg, nem az "egyedüli", zavartalan körözgetés.
|
|
| | |
dzsavermadar | Dátum: Kedd, 2011-12-13, 19:06:55 | Üzenet # 161 |
 Vezér-hadnagy
| Quote (sztamas) A harmadik autónál már az volt az érzésem, hogy ugyan azt az autót vezetem, csak más karosszériával. Nem csoda, hiszen azonos a fizika, a motor, meg általában minden. Hasonlóan az eddigi modunkhoz. Ugyanúgy csak a tengelytávok, a kaszni miatt lehetnek apróbb eltérések.
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Kedd, 2011-12-13, 19:11:42 | Üzenet # 162 |
 Vezér-hadnagy
| Quote (sztamas) Semmilyen moddal nem lesz összébb húzva a mezőny. Már írtam, hogy ez nem arról szól, hogy "összébb húzza a mezőnyt" Valaki kitalálta, és valamennyire elterjedt ez a mondás. Felejtsük már el! Ez csak a gurulásról szól!!!
|
|
| |
hun88 | Dátum: Kedd, 2011-12-13, 19:34:26 | Üzenet # 163 |
 Ezredes
| Üdv.
A mezőny összehúzásárol:
Gondoltam egyet és az egyik leglelkesebb ,ámbár viszonylag hátul közlekedő személyt el kezdtem tanítani kicsit.
1-2 órás foglalkozásal, tanácsadással,röpke 2-2.5 másodpercet javult.
Véleményem szerint ha többet foglalkoznánk,az amúgy egyáltalán nem gyengébb képességűekkel,Akkor talán jobban össze lehet rántani a társaságot,mint bármilyen fifikás mod-al.Előnyrendszerrel,és satöbbivel.
Hajrá András!!!
|
|
| |
AMD_ok | Dátum: Kedd, 2011-12-13, 19:37:27 | Üzenet # 164 |
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 30
| Sziasztok!
Tegnap este kipróbáltam én is (offline) a modot, és azokkal a modokkal szemben, amit eddig kipróbáltam, ezek az autók nekem kicsit csúszósnak tűntek, valahogy nem adták vissza azt az érzést, amit várnék egy ilyen erős autótól. Azokon az autókon, amivel az előző szezont futottátok, jobban érződnek az esetleges hibák, jobban oda kell figyelni arra, hogyan vezessük, és hiába gyengébbek, akkor is közelebb állnak hozzám, mint a phwtccx autók. Én személy szerint egy előző bajnokságotokhoz hasonló, hátsó-és elsőkerekes variációjú modot részesítenék előnyben, amelyből bárki tetszés szerint választhat ilyen vagy olyan autót (első-hátsókerék hajtás), akár kicsit erősebb autókkal is.
Köszönöm a lehetőséget!
|
|
| |
Bandy | Dátum: Kedd, 2011-12-13, 19:47:58 | Üzenet # 165 |
 Hadnagy
Üzenetek: 68
| Hun88 Köszönöm mindent nem csak hogy javultam de sohasem voltam hotlaps-on az első 10-ben még a 15-ben sem !!!!
Köszönöm!!!!
A modról csak annyit írhatok NAGYON OK-ÉS!!!!!!!
|
|
| |
00roli00 | Dátum: Kedd, 2011-12-13, 20:17:35 | Üzenet # 166 |
 Alezredes
Üzenetek: 121
| Ő, csak az esetleges félreértések elkerülése végett jegyezném meg, hogy az általam javasolt mod nem a bmw m1, hanem a "mezei" 1 mod volt. A 2 között van egy pici különbség. Fun versenyekre és tanulgatni tökéletes lenne még mindig. Az egyik legjobb bulivas.
Az üzenetet módosította 00roli00 - Kedd, 2011-12-13, 20:19:36 |
|
| |
Dodi | Dátum: Kedd, 2011-12-13, 23:12:02 | Üzenet # 167 |
 Ezredes
Üzenetek: 209
| hun88,
Nagy-nagy
Én nem hogy elfogadnám, követelem az ilyen jellegű segítségeket :-)
|
|
| |
hun88 | Dátum: Szerda, 2011-12-14, 10:07:39 | Üzenet # 168 |
 Ezredes
| Dodi,
Ha ugy érzed, tudok segíteni,csak szolj.Vonatkozik ez bárkire,mindenkire, aki szerint segíthetek neki.
Ha fent vagyok a szerveren, akkor szívessen megnézem a másik ember pár körét beülve mellé. Ha találok általam hibának vélt dolgot akkor azt megmondom,segítek.
1-2 másodperces hátrány,lehet csak setup különbség.Ahhoz kevésbé értek..De 4 másodpercben biztos egyből találni vezetési gondokat is..
Mivel nem vagyok profi, a középmezőnynek tuti keveset használnék, de talán akinél vezetési gondok is vannak,annak tudok segíteni.
Egyszoval:Mindenkinek szívessen segítek aki kéri.Amiben tudok.Az eredmény nem garantált...
Üdv!!!
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Szerda, 2011-12-14, 19:55:42 | Üzenet # 169 |
Ezredes
Üzenetek: 242
| Hi. Én is végre ki tudtam próbálnia a WTCCX modot. Mentem offline kb 100 kört többféle autóval kizárólag alap setuppal, csak a váltóáttételt igazítottam a pályához. A különböző autótípusok között nem nagyon éreztem különbséget. Vezethetőségre tényleg a NFS-hez hasonlít. 15-20 körig élveztem, hogy át lehet rombolni a rázóköveken mindenféle korrigálhatatlan megcsúszás nélkül illetve, hogy kilincsel előre lehet csapatni a kanyarban a vasat, mint állat! Megforgatni az autót tényleg nem könnyű! Szinte lehetetlen. Azután unalomba fulladt az egész. Árkád "szimulátornak" megállja a helyét, de semmi több. Sajnálom, hogy végül ez lett belőle, pedig még a több negatív kritika ellenére is bíztam benne, hogy hátha! De nem. Sajnos.
Az üzenetet módosította DAeRK - Szerda, 2011-12-14, 19:57:04 |
|
| |
00roli00 | Dátum: Szerda, 2011-12-14, 20:53:24 | Üzenet # 170 |
 Alezredes
| Nos az én véleményemet már ismerhetitek az awd moddal kapcsolatban az elejétől fogva. Úgy látom nagyon szakad a banda az üggyel kapcsolatban. A csapat egyik fele erre, a másik arra hajlik...
Azt javasolnám hogy együtt maradjunk/mert könnyebb valszeg egyben tartani mint összetrombitálni/, legyen az egyik mod az awd és az nevez aki akar, a másik viszont akkor szigorúan rwd, hogy melyik az pillanatnyilag nem fontos. De annak eldöntésében azok véleménye számítson leginkább, akik kukázzák az awd-t. Ez szvsz fair lenne, és mindenki örülne/remélem/.
Aztán:
rwd mod javaslatokat tessék gyüjteni. Felőlem a 80'-as vasakkal is gululhatunk, bár még nem próbáltam.
Ja és még vmi: legyen kedves mindenki észrevételt tenni jelenlegi tagjaink közül a dologgal kapcsolatban,mert csak akkor kapunk tiszta képet az egészről. Annak nincs értelme, hogy egyik vagy másik modnál 5-7 ember versenyezzen. Én is ritkán vagyok elismerem,de vettem a fáradtságot egy teszthez, és lassan el kellene dönteni mi legyen/3x versenyzőből a fele se nyilatkozott/. Vki/knek össze is kéne rakni a modot/kat, hogy tudjunk versenyezni, az se 5 perc...
Az üzenetet módosította 00roli00 - Szerda, 2011-12-14, 21:27:58 |
|
| |
Dodi | Dátum: Szerda, 2011-12-14, 22:33:03 | Üzenet # 171 |
 Ezredes
| A következő az álláspontom:
Nekem minden eddig leírt véleményem mellett teljesen mind1, hogy milyen mod lesz a végén, eddig is a kipróbálások mellett szavaztam elsősorban. A többség szava részemre a mérvadó, és egyik modhoz sem ragaszkodom. A lényeg, hogy így-úgy-amúgy, de aránylag egységes döntés szülessen a következő modokról, bajnokságról, kipróbálással, bármivel, de ne legyen szakadás. Akár továbbra is WTCC-zhetünk is a legújabb verzióval, vagy V8 supercars, vagy BMW E90 mod, vagy GT, nekem mindegy! Továbbra is tanulni, versenyezni szeretnék, mindegy melyik féle autóval.
Törekedjünk az egységre, lehet, hogy nem szerencsés tényleg egy AWD-s mod, ha ennyi ellenkezést szül. A próbafutamot talán mindenképpen megéri megvárni, és egy jót szórakozni, ilyen-olyan fizikával, gumival!
Béke
|
|
| |
spdri | Dátum: Csütörtök, 2011-12-15, 09:52:51 | Üzenet # 172 |
Ezredes
| Az elmúlt napokban sokat gondolkodtam ezen a wtccx modon, és be kellett látnom, hogy egy kicsit azon túl, hogy hétfőn még jót őrültködtem dodival, azóta egyszerűen nem érzem a kihívást, hogy menjek vele. Többek között amiatt, mert tényleg padlógáz/padlófék-es a mod, és valójában tényleg valamilyen szinten tönkre vágja azt, amit megtanultam pedálkezelésben a phwtcc-s modban és főleg a TCM-es modban.
Így részemről inkább támogatnék helyette más nem összkerekes WTCC-s modot, akár a legújabb verziójút megvárva... Akár a az eddigi phwtcc-s mod is jó lenne, csak a bmw-s és elsőkerekes autók gumijának egy szintre hozásával, illetve esetleg turbós motorral...
Béke
Az üzenetet módosította spdri - Csütörtök, 2011-12-15, 10:29:43 |
|
| |
Dodi | Dátum: Csütörtök, 2011-12-15, 11:38:26 | Üzenet # 173 |
 Ezredes
| Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a phwtcc szerver egyszerre csak egy modot tud üzemelni?
A teszt időszak alatt mehetne több mod is, és akkor nem állna fent ez a patthelyzet.
Nem jól veszi ki magát, hogy emberek külön szervereket indítgatnak az oldalon keresztül, nyilván nem rossz indulatból, hanem azért mert más tetszik nekik, mást is kipróbálnának. Lehet, hogy így gyorsabban is jutnánk mindnyájan közös modra. Én is prógálgatnék közösen egyszerre több modot is!
Inkább akkor legyen több tesztelhető mod az oldalon, csak ne ez az állapot legyen, mert már kezdünk viccesek lenni :-D
Béke
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Csütörtök, 2011-12-15, 11:58:54 | Üzenet # 174 |
 Generalisszimusz
Üzenetek: 687
| Dodi, viccesség ide vagy oda, de csak egy szerver van bérelve, ami egy modot tud futtatni . Ha több modot akarunk, akkor van az a megoldás, hogy valaki csinál szervert, belöki az IP címét meg jelszót és lehet nála tesztelni.
Amúgy nem tudom miért vagytok oda folyamatosan ezért, hogy legyen online teszt állandóan. Offline is lehet tesztelni, semmivel sem rosszabb élmény, aztán meg lehet linkelgetni/feltölteni a köridőről készült képeket.
Nekem van vagy 6-7 mod most fent a gépen (ebből vagy 3-4 csak GT) és marhára nem érdekel, hogy most online vagy offline próbálgatom ki. Offline jobb is, mert ha esetleg le van halva a szerver, akkor is megtudom nézni a modot. Meg amúgy is megy a puffogás akkor, hogy: bsszameg nem megy a szerver, nem tudok felmenni. Mit írjak az ilyenre: LOL .
Ettől az örökös online kényszertől nézz ki a jelenlegi hotlaps is úgy ahogy. Mert offline nem lehet megnézni egy kbszott autót sem. Gondolom, én hülye!
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
hun88 | Dátum: Csütörtök, 2011-12-15, 12:19:08 | Üzenet # 175 |
 Ezredes
| Üdv.
Az online tesztelésről:
Nagyon sokszor csak azért megyek fel, mert idegesít ha valaki megelőz a hotlapson.Ezzel nem csak én vagyok így..
A tudat, hogy hol a túróban talát még egy másodpercet, engem inspirál nagyon. Mindenkiben van versenyszellem,ezért vagyunk itt,Ha sajnos kevésszer is futunk össze a szerveren,egyszerre többen, de az a fránya hot, legalább ott van,inspiráció gyanánt,hogy megdöntsük a másik idejét.
Személyszerint offline, vagy gép ellen, nagyon sok inspirációt veszítek... Kettőnél több kocsi valoban luxus kiprobálgatásra online.. azt valoban off kellene.Nekem is 2 van fent,de mindet kiprobáltam már off.Lex törölhető akár..
Más:De téma felmerült.Ha lesz két féle bajnokság,Mi lenne ha lenne rá két szerver is.Vagy a bajnokságnak egy szerver marad, egy meg a fun mod-nak.most 1 ezer forint a sarc.Biztos vagyok bene hogy 1500-2000 forint a két szervere senkit nem dob a földhöz.Csak egy felvetés, ha több mod is lessz majd, lehet szükség lenne 2 szerverre.
Üdv!
|
|
| |
Dodi | Dátum: Csütörtök, 2011-12-15, 12:33:52 | Üzenet # 176 |
 Ezredes
| Megértem Mad!
Bocsi mindekitől, ha rossz kérdés volt. Nekem is egyébként már x számú mod van fent, 3 rfactor, lassan már teljesen átláthatatlan a gépem Arra keresem hangosan gondolkodva a megoldást, hogy ebből majd hogyan fog kialakulni a közös vélemény Én már nem tudom átlátni ezt az egészet, ez lehet, hogy az én korlátozottságom Remélem nem aggódom túl a jelenlegi helyzetet, de én nem látom jelen pillanatban az alagút végét
Szeretném pedig.....
Az online-ságról pedig HUN88 elmondta nagyjából az én véleményemet is az imént. Sokszor pedig jó felmenni csak úgy haverkodni, közösen előzgetni, tapasztalatot cserélni.
Az üzenetet módosította Dodi - Csütörtök, 2011-12-15, 12:41:26 |
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Csütörtök, 2011-12-15, 13:59:12 | Üzenet # 177 |
 Vezér-hadnagy
| Új Vectra a WTCC 3.1 modunkban.
Ezen felbuzdulva, arra gondoltam, hogy "feljavíthatnánk" a régi modunkat az új, szebb autókkal esetleg, kaphatna egy jobb, erősebb motort, és HAJRÁ! Megtartanánk egyik modunknak!
Mad Megoldható amiről beszéltünk, mint a video is mutatja, és kb úgy, ahogy mondtam.
|
|
| |
Béci | Dátum: Csütörtök, 2011-12-15, 14:32:35 | Üzenet # 178 |
 BikerBoy
Üzenetek: 118
| Dzsaver erre gondoltam én is!!! Ugyan ilyen FWD autók, csak szebb kasztnival, talán szebb motorhangokkal, erősebb motorral!!! Én támogatom az ötletet!!! Üdv.: Béci
|
|
| |
hun88 | Dátum: Csütörtök, 2011-12-15, 15:10:15 | Üzenet # 179 |
 Ezredes
| Üdv!
Azért jöttem közétek, mert wtcc vel szeretem volna bajnok lenni:-)
Ha v8 vagy f1 vagy gt koccsikkal szerettem volna menni akkor más bajnokságba nevezet egyértelmüen..
Maximálissan támogatom azt hogy a kis mezei túraautok maradjanak...De beleszerettem abba afránya wtccx ALFA 159 be..
A kérdésem, át lehetne e azt is tenni a következő mod ba..
Itt senki sem ragaszkodik az AWD hez, ezt látni.De szerintem a kocsik tetszenek a többségnek.. Erősebb motornak meg ott van az az 1.6 turbo amit már beiktattatok egyszer.de tőlem lehet egy icipicit erősebb is.
Lenne egy szavazatom az x autók külsejének továbbvitelére..
Üdv!
|
|
| |
spdri | Dátum: Csütörtök, 2011-12-15, 15:13:58 | Üzenet # 180 |
Ezredes
| És a gumik hangolásával, hogy FWD és RWD egyensúlyban legyen...
Szerintem is jöhetnének az x autók kasztnijai...
Az üzenetet módosította spdri - Csütörtök, 2011-12-15, 15:15:05 |
|
| |
m4dm3n | Dátum: Csütörtök, 2011-12-15, 15:42:40 | Üzenet # 181 |
 Generalisszimusz
| dzsavermadar, na ez az elgondolás már tetszik . Korábbi mod az x-ből átemelt autókkal és esetleg egy kis motortuning. Meg amit speederi vezetett le. Ez már így felkeltette a figyelmemet . Várom a folytatást .
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
Dodi | Dátum: Csütörtök, 2011-12-15, 15:50:04 | Üzenet # 182 |
 Ezredes
|
E örö, e bódottáá
már nagyon vártam ilyesmi egyetértésre, (aztán majd jön a teszt :-DDDDD)
Nade:
Tegnap olvastam, egy Skoda octavia moddal kapcsolatban (csehek csinálták), hogy kipróbáltatták eredeti versenyzőkkel is a realitás érdekében. Ráadásul talán az egyik tesztelő a wtcc-ben is indul. Lehet, hogy az a motor, illetve gumi használható lenne, írjátok a véleményeteket, a modot tudom prezentálni alapanyagnak, ha kell.
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Csütörtök, 2011-12-15, 17:08:25 | Üzenet # 183 |
 Vezér-hadnagy
| Nem mondom, hogy gyorsan, de nekiállhatok megcsinálni az "átépített" 3.1-es modunkat. Sajnos nekem nincs meg az 1.6-os turbo motor, úgyhogy motort néznem kell hozzá, vagy valakitől tippet várok, de megoldható. Az x-ből bármelyik autót át lehet hozni,(tényleg szépek) Csak tudni kéne, kinek melyik kocsi kellene, plusz motorhangok( a többi nem érdekes)
|
|
| |
hun88 | Dátum: Csütörtök, 2011-12-15, 17:21:02 | Üzenet # 184 |
 Ezredes
| Uraim. Dzsaver is ámment mondott ezek szerint arra hogy az x-es autókkal csinálni egy tavaji mod ra épülő, kicsit erősebb verziót.
Kérlek titeket, a mielöbbi mod elkészítésének érdekében segítsük a vezetőséget a mihamarabbi ötletekkel, auto megnevezéssel.
Az én szavazatom:
Alfa 159 Lexus
Aggályomat fejezem ki az iránt hogy első és hátso is legyen a modban,de valahogy csak csak be lehet a gumifizikát ugy állítani hogy ne legyen különbség köztük..Bár a rajtolás....na mindegy.
Szavaznék még a csak FWD verzio melett.. A második mod meg legyen csak RWD más kocsikkal..
Így mindenki jol jár..
Üdv!
|
|
| |
Kovi03 | Dátum: Csütörtök, 2011-12-15, 17:44:09 | Üzenet # 185 |
 Hadnagy
Üzenetek: 61
| Ha jól emlékszek régen már volt tesztelve a mód turbó motorokkal, nekem bejött, így hát hajrá. Én viszont ez akarok indulni: Peugeot 407
|
|
| |
spdri | Dátum: Csütörtök, 2011-12-15, 18:34:30 | Üzenet # 186 |
Ezredes
| Nálam szóba jöhető kasztnik: BMW, Lexus, Subaru
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Csütörtök, 2011-12-15, 19:03:58 | Üzenet # 187 |
 Vezér-hadnagy
| Alfa 159 Lexus Peugeot 407 BMW Subaru Vectra
|
|
| |
oxykirally | Dátum: Csütörtök, 2011-12-15, 20:15:44 | Üzenet # 188 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 312
| Én is támogatom a Lexus ill a Vectrát. Vasárnap nem tudok részt venni a próbafutamon.
OxyKingRing
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Csütörtök, 2011-12-15, 20:33:07 | Üzenet # 189 |
Ezredes
Üzenetek: 242
| dzsaver, itten van az 1.6 turbo e!
http://data.hu/get/4524392/PHWTCC_Engine.ini
A Mercit is rakjad be, ha lehet.
Az üzenetet módosította DAeRK - Csütörtök, 2011-12-15, 20:34:35 |
|
| |
Béci | Dátum: Csütörtök, 2011-12-15, 20:40:02 | Üzenet # 190 |
 BikerBoy
Üzenetek: 118
| Sziasztok!!! Az Én elképzeléseim alapján a BMW,Merci,Alfa jönne szóba!!! De szerintem mindenkinek más jön be!!! Jobb ha nekiálltok megcsinálni az összes X-es autót!!! Üdv.: Béci
|
|
| |
LINKK_- | Dátum: Csütörtök, 2011-12-15, 20:40:07 | Üzenet # 191 |
 Őrnagy
Üzenetek: 80
| Az én szavazatom ha lehetne akkor ezek lennének: Ford Fiesta (ha megoltható egyik kedvenc verdám főleg Ken Block is azzal megy Aztán még max a Golfot ami a mostaniban is benne van.
|
|
| |
AMD_ok | Dátum: Csütörtök, 2011-12-15, 20:41:44 | Üzenet # 192 |
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 30
| dzsaver újabb ötlete nekem is tetszik, viszont úgy hogy lenni kellene benne első- és hátsókerék hajtású verdának, a választás lehetőségéért. Sokkal jobb lenne ez mindenkinek, nem lenne senki keze megkötve, hogy milyen autóval menjen. Természetesen amennyiben ez túl nagy munkát jelent, akkor nem szóltam (mert én nem vagyok benne, nem tudom, mekkora energiát, időt emészt fel, és a készítőket nem akarnám ezzel terhelni)
A nekem tetsző autók:
Ford Focus Mazda 3
|
|
| |
00roli00 | Dátum: Csütörtök, 2011-12-15, 22:02:39 | Üzenet # 193 |
 Alezredes
| Merga.
|
|
| |
rocknrolla | Dátum: Péntek, 2011-12-16, 06:10:57 | Üzenet # 194 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
| Abban az esetben ha megcsinálja Dzsaver (amiért előre is 1000 kösz) hogy első illetve hátsó kerekesek legyenek a verdák akkor nálam ami szóba jön 3 típus az a : BMW Mazda Mercedes Esetleg a Honda.
Akkor sem biztos hogy tetszeni fog de minden képen szimpatikusabb mint a mostani.
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Péntek, 2011-12-16, 08:04:26 | Üzenet # 195 |
 Vezér-hadnagy
| Alfa 159 Lexus Peugeot 407 BMW Subaru Vectra Ford Focus Mazda 3 Golf Mercedes Honda
DAeRK, Köszi a motort.
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Péntek, 2011-12-16, 09:56:52 | Üzenet # 196 |
 Generalisszimusz
| dzsavermadar, Skoda-t ki ne hagyd Főnök ! Többi nem nagyon érdekel. Még a Subaru lett volna esélyes, de ritka fos hangja van. Semmi igazi subarus bubu hang. Nem kell. Csakaskoda .
|
|
| |
coast | Dátum: Péntek, 2011-12-16, 21:59:10 | Üzenet # 197 |
Közlegény
Üzenetek: 8
| Dzsever, ha megcsinálod az újabb modot akkor részemről a Lexus, a Mercedes és a Skoda jön szóba amivel indulni fogok.
|
|
| |
Jeck | Dátum: Hétfő, 2011-12-19, 16:53:23 | Üzenet # 198 |
 Mormogi Papa
| Részemről Lexus, Subaru, opel.
|
|
| |
hun88 | Dátum: Szombat, 2011-12-24, 14:55:00 | Üzenet # 199 |
 Ezredes
| Üdv Dzsaver!
Elösször is Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Köszi az ajándékot a fa alá Dzsav! Mentem vele, így elsőre az elvártakat hozta,Meg vagyok elégedve:-)
Ezekben az 1.6 turbos motor van? Azért kérdezem mert ha a turbos motor van, akkor nekem iszonyatossan egetszett a TCM modban a volvo ,váltásnál hallható turbó Hutyutyu hangja:-)
Ha esetleg van esély ilyesfajta hangefekt beletételére,akkor én nagyon örülnék. Vagy mondja meg valaki merre keressen ezt a váltás hangot és akkor megcsinálom magamnak hogy max csak én, de így halljam a játékban:-)
Boldogság!
Üdv versenytársak!
|
|
| |
Jeck | Dátum: Szombat, 2011-12-24, 16:02:44 | Üzenet # 200 |
 Mormogi Papa
| Kipróbáltam, tetszik!
|
|