Bajnokság 4.0: észrevételek, javaslatok, ötletek
| |
dugojancsi | Dátum: Péntek, 2011-11-18, 18:55:46 | Üzenet # 1 |
 dugo mester
Csoport: Diktátorok
Üzenetek: 359
| Ide várunk mindenféle építő jellegű kritikát, javaslatot, ötletet, egyszóval mindent, amivel kapcsolatban esetleg változtatást szeretnétek látni. Offolást mellőzzük, ha lehet! Ha nem, akkor is!
|
|
| |
LINKK_- | Dátum: Vasárnap, 2011-12-25, 00:17:05 | Üzenet # 201 |
 Őrnagy
Csoport: Versenyzők
Üzenetek: 80
| Egész jó,fincsi
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Hétfő, 2011-12-26, 10:49:18 | Üzenet # 202 |
 Vezér-hadnagy
Üzenetek: 571
| Úgy néz ki, hogy a mi kedves OXY barátunk megtalálta a 4.0-ban, a visszapillantó tükör problémára a gyógyírt. Köszönet érte! A Vehicle mappából nemes egyszerűséggel töröljétek ki a "MIRROR" bmp fájlt.
"A versenyzés nem csak a győzelemről szól."
|
|
| |
spdri | Dátum: Hétfő, 2011-12-26, 11:42:43 | Üzenet # 203 |
Ezredes
Üzenetek: 229
| Próbálgattam egy kicsit a hátsókerekes BMW-vel, de féktáv végén mindig kitört a feneke, és nem jöttem rá mit állítsak át, hogy ne így legyen, meg elég könnyen megpörgethető. Aztán visszamentem egy kicsit FIA GT-zni, és abban jóval vezethetőbbek és kevésbé megpördülősek az autók, és a fenekük sem mászik el féktávon... Hirtelenjében ennyi a tapasztalatom...
Még azt is észrevettem, hogy alig lehet egyenesben tartani az autót (a többi modnál nem tapasztaltam ilyet)...
Az üzenetet módosította spdri - Hétfő, 2011-12-26, 13:53:00 |
|
| |
Dodi | Dátum: Hétfő, 2011-12-26, 13:53:17 | Üzenet # 204 |
 Ezredes
Üzenetek: 209
| Prógálgatom, tesztelgetem a modot, első, hátsó kerekeset egyaránt. Segítségek nélkül!
Eddig bármilyen beállítást próbáltam, instabil és csúszkálós az autó. ívekről lecsúszik, fékezésnél elszáll, egyenesben egy apró kormánymozdulatra, néha még arra sem, elkezd mászolyogni.
Messze vagyok a jó pilótáktól, kérdésem mindenkihez, hogy jó érzem, vagy csak ennyire béna vagyok hozzá?
A sebesség, a motor, minden tetszik, de ehhez a tempóhoz szerintem nem elegendőek a tavalyi gumik. Egyenlőre az Octavia mod Skodája gyorsabban tudja venni a kanyarokat, mint ezek a gyönyörűségek! (Nekem nagyon tetszenek)
Írjátok le Ti is a tapasztalataitokat, szerintem csak egy jó gumi kell, ami nagyobb sebességre való, jobb tapadással, úgy, hogy cserébe ne kopjon el 5 kör alatt. Hogy ezt hozzáértő álíítgatással, vagy más modból való átvétellel oldanánk meg, azt a szakértőkre bíznám.
Tetszik a mod egyébként!
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Hétfő, 2011-12-26, 15:45:47 | Üzenet # 205 |
 dugo mester
| Quote (Dodi) egyenesben egy apró kormánymozdulatra, néha még arra sem, elkezd mászolyogni.
Na ezt én is tapasztaltam a BMW-nél, a Mergát nem próbáltam, az elsőkerekesek nálam rendben vannak!
|
|
| |
spdri | Dátum: Hétfő, 2011-12-26, 17:14:32 | Üzenet # 206 |
Ezredes
| Próbálgattam elsőkerekessel is, elég csapatósra sikeredett Így nem is csodálom, ha a hátsókerekes elszáll a kanyarokban, mivel az első kerekes is azonnal teszi ki a seggét a legkisebb gázelvételre is, csak könnyedén megfogható, viszont a hátsókerekest pont emiatt (számomra) esélytelen.
Nekem nem sikerült olyan setupot találnom, amivel ne tette volna a seggét (hungaroringen), pedig motorféket levettem (5-ösre), hátsószárnyat felvettem, coastot 100%ra állítottam, előfeszítés 1esen, utánfutást is csökkentettem... Ez így talán azért nem az igazi, mert eléggé leszűkíti a setupolási lehetőségeket, illetve még a középállapot sem sikerült elérnem, nemhogy átvigyem az autót alulkormányzottba.
Az elsőkerekest szinte lehetetlen kipördíteni, mert a túlkormányzottsága igen könnyedén korrigálható, és élveztem is a vezetését.
Imprezával próbálkoztam...
|
|
| |
hun88 | Dátum: Hétfő, 2011-12-26, 17:47:23 | Üzenet # 207 |
 Ezredes
Üzenetek: 155
| Üdv!
Teszteltem jo pár kört én is. A tesztelt auto:alfa 159 Laguna Seca
A 3.11 hez képest valoban iszonyu csúszós.
Az elmult 3 hétben kirándultam más ligáknál.A vcrc ktcc modnál probáltam az accordot. Na az,még ennél is jobban csuszik talán...egy másik mod,máshol,azt is probáltam,na az is ennyire csuszik.
Tehát a véleményem:mihez képest, és mihez viszonyítjuk..
Egy valami biztos. Ha így marad, akkor ez a fő mod,baromi nehézés küzdős lessz.Sokak fejlődési elvárásainak tökéletesen megfelel.Nekem is.Szívessen megtanulom vezetni.
De az tuti hogy nem Rántja össze a mezőnyt.Sok csuszkálás,sok rontás, stb... Nehéz Mod! Másodiknak mindenképp egy könnyebb elsőkerekest javasolnék.Hogy legalább az egyik mod, könnyen vezethető legyen.
Mert ha a másik mod is egy nehezen vezethető, főként hátsókerekes lesz, na akkor Ölég Profi lenne a következő szezon..
Alapjában véve fosok, és nem érzem a hátsokerekeset.Ezt szívesen beismerem,De pl a TCM ben egéssz jol boldogultam velük.Na,azoknak az ereje, fizikája vezethető volt számomra és élvezetes is..
Majd felkerül a szerverre, és meglátjuk,milyen időket megy a mezőny eleje, vége,közepe. Tuti sok mindent be kell lőni vele, a gumik csuszását is korrigálni,meg a két féle hajtás közti különbséget is a lehető legminimálisabbra venni.
Teszt a lelke mindennek.
Üdv!!!
|
|
| |
00roli00 | Dátum: Hétfő, 2011-12-26, 22:46:37 | Üzenet # 208 |
 Alezredes
Üzenetek: 121
| Nos az ffb-vel lehet valami gond, az rángatja az rwd-ket középállás környékén. Én alacsony ffb mellet játszok,de ott is csinálja. Egyébként munkás mod. Hungin próbáltam, hát kell a mergával dolgozni rendesen.
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Kedd, 2011-12-27, 09:12:11 | Üzenet # 209 |
 dugo mester
| Megosztanám akkor én is az észrevételeimet a moddal kapcsolatban:
Nekem határozottan tetszik, egyáltalán nem nehéz az irányítás, megfelelő az autók tapadása, jó érzés volt 3 nap után kormány mögé ülni, úgyhogy felőlem akár este kezdhetnénk is a bajnokságot Szép munka dzsaver
Egyetlen negatívumot tudnék most mondani: a map plugin 1.06 csak a térképet adja be, így nincs információm sem a gumikopásról, sem a helyezésekről, ezt orvosolni kéne, mert mindegyik modban működött rendesen, csak itt és a WTCCX Startban nem.
|
|
| |
LINKK_- | Dátum: Kedd, 2011-12-27, 10:05:13 | Üzenet # 210 |
 Őrnagy
| dugojancsi, Jah nekem sem mukszik a 1.06 map plugin....
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Kedd, 2011-12-27, 10:39:21 | Üzenet # 211 |
 Vezér-hadnagy
| Kipróbáltam, nekem is csak a térképet mutatja.(bár nekem elég, mert csak azt használom) Viszont a megoldást nem tudom, és nem is tudom, hol keressem sajnos.
|
|
| |
spdri | Dátum: Kedd, 2011-12-27, 12:18:33 | Üzenet # 212 |
Ezredes
| Dugó, kérlek segíts, hogy mit csináljak ahhoz, hogy ne dobja el a hátulját minden egyes kanyarvételkor, de kifejezetten a gyorsabbak esetében...
|
|
| |
dugojancsi | Dátum: Kedd, 2011-12-27, 12:33:14 | Üzenet # 213 |
 dugo mester
| spdri, küldj egy setupot és megnézem miért dobálja a hátulját az autód. Ha nekem is virgonckodik, akkor eszközölök rajta pár módosítást.
|
|
| |
spdri | Dátum: Kedd, 2011-12-27, 12:47:09 | Üzenet # 214 |
Ezredes
| Igazából csak olyat tudnék küldeni, mert nem találtam olyan beállítást, amivel ne csinálná, így lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha Te küldenél egy olyat, amivel szerinted nem virgonckodik...
|
|
| |
AMD_ok | Dátum: Kedd, 2011-12-27, 12:55:14 | Üzenet # 215 |
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 30
| dugojancsi: Nekem az rfdynhud tökéletesen megy a modban,viszont a hátsókerekes autók eleje nagyon imbolyog magasabb sebességnél...ez mitől lehet? (setupolás egyelőre minimális,decsak az rwd-nél tapasztalom, fwd-nél nem )
|
|
| |
hun88 | Dátum: Kedd, 2011-12-27, 12:57:06 | Üzenet # 216 |
 Ezredes
| Skacok!
Kifejezetten élvezem vezetni:-) Valóban van egy nehézségi ugrás a tavalyi kocsikhoz képest..De hát a fejlődésre vágyók most aztán gyakorolhatnak.
Meg kell találni ennek a guminak is a féktávjait...
De egy pályaváltás majd lehetne mert ez a monza, sokat nem nyújt a kanyarokból:-)
Teszt a lelke mindennek!
Üdv!
|
|
| |
00roli00 | Dátum: Kedd, 2011-12-27, 14:06:48 | Üzenet # 217 |
 Alezredes
| Alex, sztem szar az ffb-je. Folyamatosan rángat/jár a motor középállásban is/,azért imbolyog. Ha felrakod a kormány erősségét 50%-ra, egyfolytában jár jobbra-balra.
|
|
| |
KinGB | Dátum: Kedd, 2011-12-27, 14:48:20 | Üzenet # 218 |
Közlegény
Üzenetek: 8
| Sziasztok!
Néhány tapasztalatot osztanék meg az új mod-al kapcsolatban. Három autót próbáltam:Merci,Alfa,BMW. Minimális set up-al(kormányzár,kerékdőlés,fék). A Merci: Mint DISZNÓ a jégen egyenesben,belső kerékvetőket a legminimálisabb gázzal is bünteti, viszont bárhol megfékezhetem, FÜVÖN is akár négykeréken akár kettőn.A kitörései könnyen megfoghatók. Az Alfa: Szintén jár az eleje egyenesben ennél annyira nem zavaró.Sokkal többször billen ki mint a merci de még könnyebben fogható de több az idő vesztés.Gyorsnak tűnik de nem az!Nem fékezhető füvön!!! A Bömös: A legjobb. Az eleje ennek is járkál,és fékezhető a füvön.Ez is bünteti a belső vetőket.Nehezebb megfogni ha kitör!
A legjobb idő a BMW-vel jött!
Dzsavermadar! A befektetett munka és lelkesedés magával ragadó!! Szeretnék szerverdijjat fizetni, és jelszavakat kapni,és gáztnyomni veletek!!!!
Üdv!
|
|
| |
AMD_ok | Dátum: Kedd, 2011-12-27, 16:03:58 | Üzenet # 219 |
Őrmester
| 00roli00: Ezt mondom én is, nem tudom,mi ez, olyan,mint mikor a kocsi futóműve kivan teljesen, és sétál az eleje, feljebb én az ffb-t nem vettem 35 %-tól (annyin szoktam használni), de akkor feljebb eszerint még rosszabb sajnos, ahogy mondod. Ezzel remélem lehet valamit kezdeni,mert amúgy egész jó lett a mod
No meg akkor amit KinGB mondott, a fékezésekkel is kell valami tenni....
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Kedd, 2011-12-27, 16:19:26 | Üzenet # 220 |
 Vezér-hadnagy
| Az RWD imbolygás nekem is feltűnt, de azt hittem, én vagyok a béna. Próbáltam kormányon is állítani, de nem változott.(valszeg gumi probléma) Már dolgozok mindkét hajtásnál egy másik gumikészleten, mert ennek a guminak szerintem rossz az összetétele, ugyanis jelentősen megnőtt a nyomaték.
Van már félkész gumi. de nehéz összehozni a melegedést, kopást, gumiméreteket és tapadási együtthatókat. De 1-2 napon belül meglesz. Leginkább azzal megy el az idő, hogy pár kört kell menni, hogy a melegedési érték kiderüljön, aztán több kört, hogy a kopás is valóságosan kiderüljön. Aztán irány egy másik stílusú pálya ugyanígy.
|
|
| |
KinGB | Dátum: Kedd, 2011-12-27, 16:36:49 | Üzenet # 221 |
Közlegény
Üzenetek: 8
| Monzában jobb a helyzet mint itthon!Legalábbis a BMW-vel. Élvezetesnek mondanám! Az E90 a fun szerveren az nagyon OK!!
|
|
| |
Greg | Dátum: Kedd, 2011-12-27, 17:04:52 | Üzenet # 222 |
Hadnagy
Üzenetek: 65
| Regen, amikor (asszem) neuro csinalgatta az uj modot, hibas volt az rwd autok fizikaja, vissza kellett terni a regi bmw-hez. Ugyanez volt a baja.
|
|
| |
InHell | Dátum: Kedd, 2011-12-27, 18:04:40 | Üzenet # 223 |
 Alezredes
Üzenetek: 106
| Sikerült az 1.06-os map plugin problémát megoldanom. rFactor ss
Az alábbi képen aláhúztam pirossal, milyen fájlokat másoltam, illetve írtam felül, a korábbi modunkból, miután telepítettem az új modra a map plugint.
asdasd
Az üzenetet módosította InHell - Kedd, 2011-12-27, 18:10:17 |
|
| |
Jeck | Dátum: Kedd, 2011-12-27, 18:17:07 | Üzenet # 224 |
 Mormogi Papa
Üzenetek: 439
| Inhell nem tudnál egy kis fájlt csinálni a gyengébbeknek? letöltöm felülírom és ok- pls.
|
|
| |
InHell | Dátum: Kedd, 2011-12-27, 19:31:42 | Üzenet # 225 |
 Alezredes
Üzenetek: 106
| Na még azok a fájlok sem kellenek, amiket aláhúztam az előbb linkelt képen. Direkt kipróbáltam újra. Feltöltöttem az rFactor.exe-met, és a map plugint is, ezeket csomagoljátok ki. 1.lépés leszeded a 4.0 modot 2.lépés bemásolod a plugins könyvtárba a map plugin 1.06 -ot 3.lépés rFactor.exe-vel fölülírod és kész.
Az üzenetet módosította InHell - Kedd, 2011-12-27, 19:33:30 |
|
| |
spdri | Dátum: Kedd, 2011-12-27, 22:33:38 | Üzenet # 226 |
Ezredes
| Mentünk 2 gyors futamot, és versenyzésre alkalmasnak tűnik a mod, főleg ha az rwd-k is versenyképesek lesznek:) Viszont azzal kezdeni kell vmit, hogy rwdvel ne lehessen katapultálva rajtolni és min 5-6 közvetlenül előrrébb rajtoló fwd autót megelőzni (wtccben sincs ekkora különbség)...
|
|
| |
hun88 | Dátum: Szerda, 2011-12-28, 09:09:05 | Üzenet # 227 |
 Ezredes
| Üdv!
most reggel, gondoltam futok pár gyors kört,ne maradjak szégyenbe...:-)
Közben Dzsaver feltöltötte az gumipachet.Na mondom: Benne van a bugi a lábamban itt monzában, Frissiben letesztelem.
Tökkéletesen egyetértek abban hogy az egyik mod vezethetőbb legyen. De...Ezeknek a 4.0 ás kocsiknak olyan tuti a kinézete, hogy én arra szavaznék,legyen talán ez a Fő mod, és egyben a nehezebb mod is.Második modnak érezném szerencsésebbnek a könyebb modot.
Sosem gondoltam volna hogy ezt mondom de:Maradjon az első, csúszósabb gumi.Sokkal nagyobb vezetési élmény és koncentráció,valamint Megszokható..Megtanulható.
Már elnézést hogy személyessen felhozok valakit,De ez elismerés a részemről:Linkk.Hát hogyan,hogy ott van?Elöl..Minden elismerésem...Jo, oké ez monza, persze, csak féktávok...De akkor is.Nem megszokott hogy Linkk ott van elöl.Ugyhogy én ebből azt sejtem, hogy meg lehet tanulni azt a csuszosabb gumit is. Nem szaporítom tovább:Egy szavazat a csúszós gumi melett..
Üdv Versenytársak!
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szerda, 2011-12-28, 09:43:51 | Üzenet # 228 |
 Vezér-hadnagy
| hun88,
Azzal kezdtem a gumi patch-nél, hogy "kötelezettség nélkül" próbáljuk ki. Tehát gyakorlatilag csak egy próba, hogy be tudjuk "lőni" a megfelelő gumikat, és minél több vélemény érkezzen. Nem jelenti azt, hogy eldobjuk a mostanit. Csak összehasonlítunk, alakítgatunk. A második mod pedig valszeg egy RWD-s márkakupa lesz, ami alapból nehezebb, tehát az elsőnél kellene valamit "alkotni". Az RWD-s gumit mindenképpen cserélni kell, mert rossz.(sajnos nem tudtam hozzáértés híján tesztelni magamban)
|
|
| |
hun88 | Dátum: Szerda, 2011-12-28, 09:51:45 | Üzenet # 229 |
 Ezredes
| Üdv!
Tudom hogy nincs kötelezettség:-) Csak gondoltam leírom az első benyomásomat.Mert minnél több vélemény, annál jobban megtalálható a konszenzus..
Teszt a lelke mindennek!
Tesztelem még. Üdv!
|
|
| |
spdri | Dátum: Szerda, 2011-12-28, 10:45:11 | Üzenet # 230 |
Ezredes
| Nekem nagyon tetszik ez a gumi mod! Grat, dzsaver!
Az eredeti gumit nem támogatnám, mert csak a setupot szélsőértékre állítva volt használható, a hátsókerekeseknél meg gyakorlatilag használhatatlan volt.
Ha esetleg túl gyorsnak találjuk ezt a gumi modot, akkor lehet még min. 1 alternatíva, az E90 mod gumija, amivel 1,57 körüli időket lehet menni, realisztikusabb, jó a féktávja, az elsőkerekesek alap setuppal orrtolósabbak (mint a valóságban is), de setuppal beállítható, hogy ne legyen az, a kopása normális.
Béke!
|
|
| |
hun88 | Dátum: Szerda, 2011-12-28, 10:45:22 | Üzenet # 231 |
 Ezredes
| Ha ez a mod lesz a "könnyebb" mod,Akkor kicsi számat,be is zártam,a kérdést lezártam,mert ezzel a gumival is elszálltam:-)
|
|
| |
hun88 | Dátum: Szerda, 2011-12-28, 11:42:04 | Üzenet # 232 |
 Ezredes
| Csak még javasolnám hogy ha már teszteljük a gumikat, azt ne monzában tegyük...
Üdv!
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szerda, 2011-12-28, 13:04:59 | Üzenet # 233 |
 Vezér-hadnagy
| Még annyit a gumi patch-ről, hogy mivel jelenleg abszolút egyforma az FWD,RWD részére, hogy a tesztelések alatt kell finomítani a paramétereken, hogy a kétféle hajtásból egyiknek se származzon belőle előnye. Ez majd a Hotlaps időkön remélem meglátszik, illetve a tesztelés alatt is. Kérek mindenkit, főleg az RWD-seket, hogy nyilatkozzanak a gumiról, és tegyenek javaslatot az esetleges korrigálásra tapadás, kezelhetőség, fékezhetőség, stb szempontjából. Ha sikerül megfelelőnek beállítani az RWD gumit, utána már könnyebb lesz az FWD-t hozzá igazítani. Közös érdekünk, hogy ne a gumitól függjön, hogy melyik kategória nyer. Köszönöm!!!
|
|
| |
Greg | Dátum: Szerda, 2011-12-28, 13:27:14 | Üzenet # 234 |
Hadnagy
Üzenetek: 65
| Dzsaver. a Lexus marad FWD?
|
|
| |
sztamas | Dátum: Szerda, 2011-12-28, 13:37:36 | Üzenet # 235 |
 Pénztáros
Üzenetek: 133
| FWD: Az angol Front Wheel Drive szavak rövidítése, magyarul elsőkerékhajtás. RWD: Az angol Rear Wheel Drive szóösszetételből eredő rövidítés, amely a hátsókerékhajtást takarja.
Valahol biztos le lett írva, csak nem találom. Melyik autó melyik hajtással van ellátva?
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szerda, 2011-12-28, 14:08:47 | Üzenet # 236 |
 Vezér-hadnagy
| Greg, sztamas,
Ha nagyon muszáj, a Front mellé esetleg lehet Hátsós Lexus is, de a Frontos marad. RWD jelenleg a BMW és Merci
Ja! Tudom, hogy alapvetően RWD a Lexus
|
|
| |
AMD_ok | Dátum: Szerda, 2011-12-28, 14:17:38 | Üzenet # 237 |
Őrmester
| 2., hátsókerekes modnak nagyon tudnám javasolni a jelenleg méltatlanul elhanyagolt, 2. szerveren futó BMW E90 modot, rettentő jó mod, teljesen használható, és nem annyira nehéz, ahogy sokan gondolják,ki kellene próbálni sokaknak,mert látom, nem nagyon megy rajta senki sajnos, próbáljátok ki mindenképp,amíg a szerveren van, érdemes!!! Beírtam chat-be is,de nem nagyon van válasz, mert nem tolja senki, 1-2 emberen kívül.Nagyon jók a tapasztalataim vele, ajánlom mindenkinek!!!
|
|
| |
sztamas | Dátum: Szerda, 2011-12-28, 14:22:22 | Üzenet # 238 |
 Pénztáros
Üzenetek: 133
| AMD_ok, Most töltöm le, még este kipróbálom. Lehet hogy szerverre nem megyek fel, mert az első 50 kőr nekem mindig csúfos időket hoz. De eddig minden modot kipróbáltam! Csak az idő, ami ráfordítható az kevés, sajnos.
|
|
| |
AMD_ok | Dátum: Szerda, 2011-12-28, 14:26:43 | Üzenet # 239 |
Őrmester
| szokni kell kicsit,az tény, nem mondom, hogy 2 kör, és a kezedben van, de hidd el, higgyétek el, ha ráérzel, nem fogsz csalódni benne! Persze aki alapból nem szereti az rwd-t, annak ez is kuka valószínűleg, de ha beállítod elég jól, akkor nagyon élvezetes, és nem túl erős egyáltalán, kezelhető (A 4.0-ás mod az 1.6 turboval erősebb jóval)...
|
|
| |
00roli00 | Dátum: Szerda, 2011-12-28, 15:01:03 | Üzenet # 240 |
 Alezredes
| Szerintem ez sokkal jobb. http://bmwm1.ucoz.hu/load/modok/wtcc_bmw_e90/2-1-0-18
|
|
| |
m4dm3n | Dátum: Szerda, 2011-12-28, 15:26:45 | Üzenet # 241 |
 Generalisszimusz
Üzenetek: 687
| 00roli00, ugyanez a mod van fent a 2.szerveren . Én semmit nem változtattam rajta, csak feltöltöttem ahogy van.
Ha pirossal írok az FONTOS, ha pedig szürkével az OFFTOPIC. Csak hogy tudjátok :D .
|
|
| |
spdri | Dátum: Szerda, 2011-12-28, 15:40:39 | Üzenet # 242 |
Ezredes
| Quote (hun88) Már elnézést hogy személyessen felhozok valakit,De ez elismerés a részemről:Linkk.Hát hogyan,hogy ott van?Elöl..Minden elismerésem...Jo, oké ez monza, persze, csak féktávok...De akkor is.Nem megszokott hogy Linkk ott van elöl.
LINKK most is hozta a formáját:) Grat
|
|
| |
LINKK_- | Dátum: Szerda, 2011-12-28, 15:45:15 | Üzenet # 243 |
 Őrnagy
| hun88, Köszönöm Nekem mind a kettő gumi szett megfelel igaz az elsővel nehezebb vezetni,de megtanulható sokat teszteltem vele annyi hogy nagyon kopik vele a gumi. Ami most van fent az annyiban jobb hogy jobban tapad meg jobb időket lehet vele futni.
|
|
| |
LINKK_- | Dátum: Szerda, 2011-12-28, 15:51:18 | Üzenet # 244 |
 Őrnagy
| spdri, Köszönöm Speed.
|
|
| |
00roli00 | Dátum: Szerda, 2011-12-28, 16:54:53 | Üzenet # 245 |
 Alezredes
| m4d,akkor szarul emlékszem, de volt egy olyan mod is amiben 6 gangosak a vasak,sajna mióta újraraktam a gépet le kellett törölnöm.
Az üzenetet módosította 00roli00 - Szerda, 2011-12-28, 16:56:06 |
|
| |
rocknrolla | Dátum: Szerda, 2011-12-28, 17:16:02 | Üzenet # 246 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 400
| Az új gumikhoz lenne egy kis észrevételem!
Az RWD kocsik még mindig nem az igaziak.A kerékvető legkisebb használatánál már repül is a kocsi.Ezen még finomítani kellene. A többi szerintem rendben van. Ha ezt sikerülne orvosolni teljesen jó lenne első mod-nak.
|
|
| |
dzsavermadar | Dátum: Szerda, 2011-12-28, 18:16:11 | Üzenet # 247 |
 Vezér-hadnagy
| Quote (rocknrolla) Ezen még finomítani kellene. Természetesen mindent megteszünk, amit lehet, de konkrétabb javaslat kellene. Mondjuk ilyesmi: "hátsó kerekek oldalirányú tapadásán csökkenteni/növelni kellene", mert.......
Quote (rocknrolla) A kerékvető legkisebb használatánál már repül is a kocsi Ez is homályos. Mit is takar? Én is próbáltam, rá is mentem a kerékvetőre, de nem történt semmi különös.
|
|
| |
DAeRK | Dátum: Szerda, 2011-12-28, 18:34:47 | Üzenet # 248 |
Ezredes
Üzenetek: 242
| Hi dzsavermadar!
A következő pályák közül lehetne valamelyik a 4.0 alá: - Bathurst - Adelaide - Imola A hátsó kerekes autónál (Merci) nekem is az volt a problémám, hogy ha rámentem a belső kerékvetőre, azonnal megforgott, szerintem jobban, mint kellene. Nem tudom mivel és hogyan lehetne orvosolni. Monzában a Mercivel offline mentem 25 kör után 1:57,7xx-et, első kerekes autóval 6 kör után 1:56,9-et. Pedig mostanában csak hátsó kerekes autókkal mentem. Porsche 911 GT, FIA GT, TCM, V8. Úgyhogy nem hinném, hogy a hátsó kerekes hajtásból fakadó tapasztalatlanságom lenne a gond. Az első kerekes autók nagyon királyul sikeredtek. Majd még másik pályán (technikásabbon) is teszteljük a hátsókerekeseket, aztán majd kiderül ott hogyan viselkedik.
|
|
| |
LINKK_- | Dátum: Szerda, 2011-12-28, 19:06:22 | Üzenet # 249 |
 Őrnagy
| Meg jó lenne megnézni más pályákon is a kocsikat miket tudnak pl berakhatnátok Brands Hatch-et vagy az A1-ringet vagy Laguna Secat, Laguna Seca elég gumi evős pálya azon megnézhetnénk az új gumikat, hogy mit bírnak.
|
|
| |
hun88 | Dátum: Szerda, 2011-12-28, 19:22:21 | Üzenet # 250 |
 Ezredes
| Így van..
Más pálya. Gumitesztre kb a legrosszabb a monza.
Laguna seca,Brands Hatch, még egy szavazat.Kanyargós,technikás pályát tegyetek be kérlek!Ugy látom ez már már közakarat:-)
|
|
| |
|